search
top

Tyttäreni, 15v.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (182 votes, average: 3.57 out of 5)
Loading...

Nykyään minulla on runkkausfantasia joka kiihottaa minua valtavasti ja saa kullin seisomaan kuin vasaranvarren. Minulla on 15-vuoden ikäinen houkuttelevasti pukeutuva tytär. Ei ole mitään aihetta epäillä hänen olevan kiinnostunut minusta, mutta kuitenkin hän yrittää kaikin tavoin kiihottaa minua. Lauantai ja sunnuntai aamuisin hän liihottelee ympäri pukeutuneena hyvin lyhyeen valkoiseen aamutakkiin joka juuri ja juuri peittää pillun ja pakarat. Tietoisesti hän taivuttaa itsensä suorilta jaloilta alas jos on jotain etsimässä esimerkiksi keittiön alalaatikoista. Aamutakki liukuu vaivatta ylös ja paljastaa stringien vajavaisesti peittämät pakarat. Pillun piirteet hahmottuvat siinä samalla. Kun hän sitten suoristautuu niin ilkikurinen katse kohtaa katseeni ja pieni hymy venyttää suupieliä.
********
Fantasia menee näin:

Lauantaiaamuna hän tulee keittiöön pukeutuneena tavanomaisesti siihen lyhyeen aamutakkiinsa. Hän taivuttaa taas itseään ja takin helma nousee ylös ja paljastaa pakarat ja pillun. Hänellä ei ole pikkareita päällään. Sellainen näky, sellainen ihmeellinen näky. Kun hän taas oikaisee itsensä ovat posket punaisena ja hän mumisee:
”Oii. Unohdin…”
Hän rientää huoneeseensa ja tulee pian takaisin. Kun hän taas kumartelee, niin hänellä on pienet stringit päällään.

Tässä tilanteessa olen haljeta kiimasta. Syömme aamiaistamme ja juttelemme kaikkea mahdollista. Muun muassa hän kertoo ostaneensa uusia vaatteita ja haluaisi näyttää niitä minulle.
”Haluatko iskä että näytän?”
”Mielelläni, näytä,” vastaan.

Hetkisen kuluttua tytär tulee ja esittelee ostoksiaan.
”Mitä pidät iskä?”
Tyttö pyörii ympyrää ja esittää. Jestasta sentään. Hänellä on päällään valkoinen ja kireä toppi, joka päättyy juuri terhakkaiden teinirintojen alapuolella. Paljas ja litteä vatsa elää hengityksen ja liikkeiden vaikutuksesta. Edelleen uutta on ultralyhyt helmenharmaa hame joka surutta paljastaa hänen reitensä. Valkoiset polvisukat ja jalat työnnettyinä uusiin , mustiin, huiman korkeisiin korkokenkiin.
”Jumaliste tyttö miten olet hyvän näköinen, niin … niin seksikäs. Ajattele, jos olisinkin neljäkymmentä vuotta nuorempi enkä isäsi.”
Hän tulee luokseni ja nostaa kätensä kaulalleni ja sanoo:
”Voi kun sä olet kultainen isä,” ja suutelee minua poskelle.
On kuin joku pakottaisi minut seuraavaan tekoon ja suutelen suoraan hänen suutaan johon hän myös vastaa. Seisomme ja uppoudumme suutelemiseen joka kestää melkein minuutin. Työnnän nivusiani häneen ja hän vastaa siihen samalla tavalla. Pujotan käteni hänen toppinsa alle ja puristan toista rintaa.

Kaikki tapahtuu vauhdilla eikä kulu aikaakaan kun olemme sängylläni. Riisun häneltä topin, hameen ja kengät. Hän lepää rinnat paljaana , sillä hänellä ei rintaliivejä ollut. Pelkät stringit ja valkoiset polvisukat ovat enää hänellä verhona. Itse en ole pukeutunut kuin keveisiin shortseihin. Mikä ihanuus käsissäni on. Suutelemme toisiamme kuin vastarakastuneet.

Liu’un alemmas ja suutelen sekä imen hänen ihania nännejään jotka ovat kartionmuodossaan aivan vastustamattomat. Niistä en saa tarpeekseni. Hän huohottaa ja tiedän, että häneen on hiipinyt kiima. Siirryn alemmaksi vatsalle ja hyväilen sitä höyhenen kevein suudelmin. Hän on hieman hengästynyt ja huohottaa edelleen. Hänen kätensä on pääni päällä ja hyväilee sitä. Nyt suutelen hänen alavatsaansa, juuri pienten stringien vyötärönauhan yläpuolelle. Pidätän henkeä, tunnen pienen ihanan tuoksun, ja antaako hän minun edetä?

Hyväilen hänen reisiään ja vähitellen suutelen sisäreisiä. Pistän käteni hänen pillulleen ja tunnen sen lämmön. Tunnen myös kankaan kosteuden. Pistän varoen yhden sormen kankaan alle ja liikutan sitä kevyesti häpyhuulien välisessä raossa.
”Oiihh isä,” kuulen ilokseni heikon kuiskauksen.
Se on minulle kuin lupa jatkaa ja hän sitä myös tahtoo. Vedän pienet stringit pois ja katselen ihaillen hänen untuvaista teinipilluaan. Sellainen näky, sellainen hulluksi tekevä näky. Liu’utan sormeani edestakaisin kostuvassa vaossa.
”Oiihh, oih,” huokailee hän edelleen.
Rohkaistuneena hänen ääntelystään työnnän sormen suoraan sisään. Oi miten lämmintä ja miten märkää. Minun himoni kaksinkertaistuu huomattuani tyttäreni olevan kiihottunut huippuunsa ja erittävän mahtavasti kiimanesteitä. Runkkaan häntä sormella. Hänen huohotuksensa kovenee ja kovenee ja minä kiihdytän sormeni liikettä pillussa. Nopeammin ja aina vaan nopeammin ja syvälle.
”Isi ihanaa, aivan ihanaa, älä lopeta isiii.”

Taivas miten nautin hänen huohottavasta kiimastaan. Kumarrun ja nuolen pillua. Aivan ihmeellistä, niin ihana pillu, niin kultainen märkä teinipillu.
”Oiii, älä lopeta, ihanaa.”
On kuin musiikkia hänen äänensä kun kuuntelen hänen huokailuaan ja kiihkeää hengitystä. Musiikkia on myös se, kun hän sanoo nauttivansa nuolemisesta ja pyytää jatkamaan. Yritän olla taitava ja antaa hänelle kaikkeni, tuottavani sen nautinnon mitä hän haluaa. Edelleen olen hämmentynyt, miten niin nuori pillu voi olla niin märkä. Hienoa, että niin on. Yritän ujuttaa sormea niin syvälle kuin mahdollista ja hieron nenääni klitorikseen.
”Herrajumala isä, miten … oi isi, ihanasti…”
Hän painaa molemmin käsin päätäni vasten syliään, aivan kuin haluaisi minun tulevan pilluun. Hän hieroo syliään minuun ja pyörittää takapuoltaan ja samalla tekee panemista muistuttavia liikkeitä. Nautin valtavasti todettuani hänen olevan täysin kiihkon ja himon pauloissa.
”Ota iskä… pane mua… iskä pane mua!”
En enää pysty pidättelemään omaakaan kiimaani. Se on kulli joka nyt määrää, eikä aivot. Kulli haluaa sisään, se haluaa tyttäreni teinipulluun. Kohottaudun polvilleni ja otan samalla hänen oikean kätensä ja panen sen kivikovan kullini päällä ja kuiskaan:
”Näytä minulle.”
Innokkaasti hän ohjaa kullini ihanaan, kuumaan ja märkään pilluunsa. Miten ainutlaatuisen ihanalle kullista tuntuu. Tunne leviää koko vartaloon. Katson tytärtä, mikä näky, teinityttö täydessä kiimassa ja hirvittävässä halussa. Kasvot jotka heittelehtivät sivulta toiselle ovat punaiset. Silmät ovat suljetut ja suu avoin sylkinoron valuessa leualle. Vaikka kiimani sekoittaa mieleni, on minulla jonkinlainen itsesuojeluvaisto kumminkin tallella kysyäkseni häneltä ehkäisystä.
”Oon, on, pane nyt mua… pane iskä…”
Se oli lupa. Panen ja nussin kuin heikkopäinen. Herrajumala miten panen. Asetun polvilleni asentoon niin, että kullini hieroisi klitoristakin parhaalla tavalla. Nautinnon juhlaa, osittain itse nussimisesta eikä vähiten siitä, että saan katsella tyttäreni nauttivan suunnattomasti panemisestani. Menen asennossani alemmaksi ja painan kovempaa ja syvemmälle sekä nopeammin, sillä tunnen saavani aivan kohta.
“Nyt, nyt minulta tulee,” huudan ja laukean voimalla.
Kulli sykähtelee ja sykähtelee. Joka kerta se luovuttaa osan lastistaan ja pieni pillu alkaa täyttymään. Lopetan vähitellen ja annan kullin liukua ulos. Makaamme kumpikin hengästyneinä ja haukomme henkeä kuin kalat kuivalla maalla. Hetken kuluttua kuulen hennon kuiskauksen:
“Se oli iskä ihanaa, ihan mahtavaa.”
Tuntui mukavalle kuulla oman kullannupun sanovan niin. Se oli ihmeellisen nautinnollista minullekin. Otan tyttäreni syliini ja suutelen intohimoisesti. Hyväilen hänen rintojaan ja vatsaa. Koskettelen pillua ja tunnen sen kosteuden, oikeastaan märkyyden. Ulos valunut sperma ja muu tekevät sen aivan käsittämättömän kiihottavaksi kosketella.
“Kauheaa, miten märkä mä olen,” hän sanoo.
“Olet, todella olet. Hienoa,” vastaan ja otan siitä osittain kunnian myös itsellenikin.
“Hyi, mutta mä olen tahrinut ja valuttanut koko sängyn.”
“No eihän se mitään tee, ihan okei,” vastaan.
Siirryn lähemmäksi kohti hänen syliään ja katselen pillua ihaillen. Miten onkaan kutkuttavaa katsella miten sperma valuu pillusta pienenä purona pakaroiden väliin. Ihastuttava näky. Kumarrun lähemmäksi ja nuolen pillua.
“Hei isä…ethän…mä olen ihan tuhruinen sieltä. Mun pitää mennä pesulle.”
“Etkä tarvitse,” katkaisen hänen puheensa ja jatkan nuolemista.
Tulen lähes hulluksi ja nuolen kuin riivattu. Fantastisen hyvää nuolla sperman ja pillumehun sekoitusta, ja vielä niin runsaasti. Lopuksi saan nuoltua pillun lähes kuivaksi ja siirryn välilihaa alas nuolemaan innokkaasti pakaroiden kätkössä olevaa aukkoa.
“Mutta isä…mitä …sinä nyt? Pyllyä?”
Minä vaan mumisen suu syvällä pakaroiden kätkössä. Tartun häntä reisistä ja nostan koko kevyen tytön vartaloa ylemmäksi, että pääsen upottamaan pään tiukemmin perävakoon. Enkelimäinen pieni peräreikä, niin viettelevä, kutsuva. Kielellä hieron anusta ja nautin. Satumainen kokemus.
Mutta isä… sä nuolet…mun…Oohh, voiihh…ihanaa.”
Nyt olen tosi kiimainen. Kuulen ja tunnen miten hän nauttii ja saa minut kivikovaksi. Iloitsen siitä, miten kulli seisoo kuin rautakanki. Innolla nuolen pakaroiden väliä ja halu nousee. Haluan taas nussia tytärtäni. On ihmeellinen tunne olla himoissaan näin pian edellisen kerran jälkeen. Vielä sekin, että kiiman aiheuttaa oma tytär on jo päätähuimaava kokemus. Otan kullin käteeni.
“Olet saanut isän kiimaan taas. Haluatko vielä kokea hieman iskämunaa?”
“Ky…yllä. Hal…uan. Pane isi taas.”
En enää välitä, tuleeko tyttö paksuksi vai ei. Nyt on kulli joka määrää. Taas.

*********

Fantasiani loppu ja itse ihan spermassa lähes kainaloita myöden.

9 kommenttia viestissä: “Tyttäreni, 15v.”

 1. jalmari says:

  Kiihottava tarina.

  Epäilen kirjoittajan kokeneen juuri nota kiusauksia.

  Kiva aihe ja toivon lisää.

 2. Jussi says:

  Tämä tarina saa minut muistelemaan menneitäaikoja, kun tytärpuoleni oli tuon ikäinen ja kiimainen neito. Lisää tälläisiä kertomuksia!

 3. virvatulii says:

  Ihana!!!!!! Lisää tätä…. Pillu valuu ..

  • isä41 says:

   haluun nähdä

   • Lehtola Elina says:

    Juhannus aamuyöllä nukahdin humalassa sammuneen äidin viereen heräsin vaatteitani riisuttiin humalassa kun olin nukahdin uudelleen heräsin lähetyssaarnaaja asennossa kaksin kerroin polvet korvissa alapäässäni näin liikettä yritin pois hahmo nousu nojasi käsillään polvitaipeisiin kulli painui vaginaa vasten tuijotan isää

 4. Juu-uh says:

  Huh… kovaksi sai täälläkin!

 5. masa says:

  vau lisääkin saisi olla

 6. Jusu says:

  Sairasta.

Kommentoi

top