search
top

Rippileirillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (214 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

Rippileirin oppitunti, tarkalleen seksivalistus oli juuri päättynyt, kun ryhmämme kiirehti äkkiä hakemaa bikininsä ja suuntaamaan rannalle viettämään vapaa-aikaa. Itse näin sen tilaisuudeksi ehtiä suihkuun, sillä kymmenen hengen huoneeksi yhdistetyssä tilassa oli vain kaksi suihkua ja ilta-aikaan jonossa olisi yhdeksän muutakin. Peseydyin hitaasti, nautiskellen lämpimästä vedestä ja kiireettömyydestä. Seuraavaan oppituntiin olisi vielä ainakin tunti, joten ehtisin hyvin vielä muiden kanssa rannalle, vaikka jäisinkin hetkeksi lorvimaan huoneeseen. Kiedoin pyyhkeen hiuksiini ja kurkkasin vielä varmuuden vuoksi ovesta, että kaikki olivat varmasti lähteneet. Ei sillä, että olisin kokenut ongelmaa alastomuudesta, mutta en ollut varma, miten ryhmä itsestään epävarmoja teinityttöjä asian ottaisi. Olin itse melko tyytyväinen omaan peilikuvaani. Lopetettuani vuotta aiemmin yleisurheilun, olin viimein saanut hieman rasvaa reisiin ja pakaroihin. Tisseihin olisi saanut enemmän tullakin, mutta hoikkaan vartaloon ne mukautuivat ihan hyvin.

Ajatukseni keskeytti vaimea koputus, kun ovi yhtäkkiä avautui. Säpsähdin hieman ja käännyin ympäri katsomaan, kuka sieltä sattui tähän aikaan sisälle. Ovensuussa seisoi yksi leirimme vetäjistä, Ville. Hän oli hieman yli kolmenkymmenen, kolmen lapsen perheenisä. Silmälasit ja vähän vinot hampaat ja keskivartalossa vararengas, mutta luonteeltaan ihan hauskan oloinen mies. Tilanne taisi kuitenkin olla Villelle kiusallisempi, sillä mies lehahti täysin punaiseksi ja availi suutaan yrittäen muodostaa jotain selitystä.

– Öh, anteeksi. Mä luulin että kaikki on rannalla. Tulin tekeen ton siisteystarkastuksen. Tuota… Mä voin tulla myöhemminkin. Ville änkytti kiusaantuneena.

– Ei kun… Tee se vaan, ei mä halua sun työtä häiritä. Mä oon ihan sinut itteni kanssa, että jos se sulle vaan on ok. Sanoin nopeasti, ennen kuin käännyin oman matkalaukkuni puoleen.

Ville nyökkäsi edelleen punastuneena ja siirtyi vaivihkaa toiselle puolelle huonetta tarkastelemaan sänkyjen petausta. Polvistuessani maahan penkomaan vaatteita, tiesin Villen katsovan. En kuitenkaan antanut vihiä, että tilanne olisi häirinnyt, oikeastaan pidin siitä, että minussa oli silmänruokaa. Heitin sopivat vaatteet sohvalle ja aloin ujuttaa stringejä jalkaan. Käännyin takaisin Villen puoleen, joka huikkasi jotain huoneen kunnosta.

-Joo… Tää onkin ihan kohtalaisen siisti… Mä tästä lähdenkin sitten tuota… Pois. Ville mutisi ja yritti katsoa minua silmiin, vaikka huomasinkin katseen harhailevan.

– Masturboimaan? Kysyin hieman huvittuneena viitaten aikaisempaan seksivalistukseen.

Ville naurahti hieman vaivaantuneena, mutta vastasi kuitenkin myöntyvästi. Kyllä minä sen arvasinkin, sillä miehen housuissa pullotti.  Tartuin Villen kädestä kiinni ja katsoin miestä suoraan silmiin. Nielaisin, ennen kuin avasin suutani.

– Mitä jos… Jos mä auttaisin sua vähän? Kysyin jännittyneenä. En tiedä mistä moisen rohkeuteni keräsin, mutta olinhan minä jo riparin alussa miehestä fantasioinut, vaikka mies ei ollut ollenkaan tyyppiäni.

Ville katsoi minuun hetken epäuskoisesti ja mutisi jotain ”eihän me voida”, mutta vakuuttaessani haluavani tehdä näin, huomasin miehen myöntyvän. Avasin miehen vyön ja laskin farkkushortsit boksereineen nilkkoihin. Naurahdin huvittuneena huomatessani, että Villen elin oli aivan kivikova. Ville peruutti sohvalle istumaan ja minä polvistuin hänen jalkojensa väliin. Tartuin toisella kädellä varovaisesti peniksen varteen ja hyväilin sen päätä huulillani. Aloin runkkaamaan sitä ensin hitaasti, lisäten koko ajan hieman nopeutta ja puristusta.

– Ota se suuhun… Ville huohotti silmät puoliummessa ja naama punoittaen.

Tein työtä käskettyä ja imaisin peniksen huulieni väliin. Tunsin Villen käden takaraivollani, kun hän tarrasi hellästi märistä hiuksistani kiinni, ja liikutteli päätäni. Välillä Ville työntyi liian syvälle, jolloin vedet nousivat silmiini pidätellessäni oksennusrefleksiä. Yritin liikutella kieltäni mahdollisimman hyvin, mutta se oli hankalaa, sillä aikaisemmalla poikaystävälläni oli huomattavasti pienempi, kuin aikuisen miehen elin. Tunsin syljen valuvan suupielestäni, kun mies suorastaan vatkasi päätäni edestakaisin ja huohotti raskaasti.

– Mä haluun naida sua… Ville henkäisi.

Vetäydyin hieman kauemmaksi, katsoen miestä, jonka naama lehahti taas punaiseksi tajutessaan mitä oli juuri sanonut. Hän yritti vielä mutista jotain epäselvää, mutta ei saanut mitään järkevää ulos suustaan.

– Kyllä me voidaan. Tai siis, mäkin haluaisin sua. Tokaisin vilpittömästi katsoen häntä silmiin.

– Ei me nyt herranjumala sellasta voida tehdä, mieti nyt vähän. Tää on rippileiri, mulla on vaimo ja lapsia. Ville selitti hätääntyneenä ja ponkaisi ylös sohvalta.

Painoin Villeä takaisin alas ja ihme kyllä hän istui sen enempää vastustelematta. Vedin miehen punaisen t-paidan pois ja heitin sen hänen vierelleen sohvalle. Villen lämpimät kädet siirtyivät lantiolleni ja hivuttautuivat alemmas vetäen samalla stringit pois jalastani. Hän veti minua hieman lähemmäs ja suuteli. Vastasin suudelmaan kietoen käteni miehen niskaan. Tunsin kostuvani Villen viedessä toisen kätensä alapäähäni.

– Sähän oot ihan pillu märkänä. Ville naurahti.

Hän veti minut syliinsä ja alkoi asetella penistä huulilleni. Tuntin sydämeni hakkaavan, sillä en ollut koskaan edennyt suuseksiä pidemmälle. Aloin laskeutua alemmas ja tunsin, miten paine alkoi kasvaa. Hitaasti, hyvin hitaasti penis raivasi paremmin tilaa ja alkoi hivuttautua sisälleni. Tunsin kivunsekaista nautintoa miehen työntyessä sisääni, vieden Jumalan silmien alla oppilaansa neitsyyden. Ville tarttui vyötäröstäni, ja vaihtoi asentoa lähetyssaarnaajaan.

– Jumalauta sä oot tiukka! Ville henkäisi lujaa työntäessään peniksen pohjaan saakka.

Hän aloitti rajut työnnöt, ja leipoi samalla ehkä turhan kovakouraisesti vielä kasvuvaiheessa olevia rintojani. Kivun alkaessa helpottaa, antauduin täysin nautinnolle paksun peniksen soutaessa sisälläni ja Villen leikitellessä klitoriksellani. Yritin estää itseäni tulemasta vielä, mutta Villen kädet, jotka tuntuivat löytävän juuri oikeat paikat painaa pilluani ei helpottanut tilannetta. Tunsin räjähtäväni, kun voimakas aalto virtasi lävitseni. Huohotin kovaäänisesti ja tunsin jokaisen lihakseni supistelevan. Ville ei kestänyt supistelun takia enää pitkään, vaan hetkeä myöhemmin purkautui sisälleni karjahtaen. Hän rojahti päälleni ja suuteli minua raukeana. Ville vetäytyi pois sisältäni hakeakseen paperia, ennen kuin siemennesteet valahtaisivat sohvalle. Palatessaan takaisin, hän yhtäkkiä jähmettyi.

– Miksi sulta tulee verta? Ville kysyi säikähtäneenä.

–  Ei hätää, se oli varmaan vaan immenkalvo. Ei mulla menkat oo. Vastasin tyynnyttelevästi.

Villen ilme ei näyttänyt kuitenkaan yhtään sen helpottuneemmalta, vaan sen sijaan naama vääntyi irvistykseen.

– Ei helvetti olitko sä neitsyt? Ville parkaisi kuulostaen suuttuneelta.

Nyökkäsin hämmentyneenä, kuin pitäen neitsyyttäni itsestäänselvyytenä, mutta Villen kasvoilta näkyvä tyrmistys kertoi, ettei se ollut hänelle yhtä selvää. Yritin laskea käteni miehen olkapäälle ja vakuuttaa ettei minua kaduttanut, mutta Ville perääntyi ja kiskaisi nopeasti shortsit jalkaansa.

– Mitä mä olen mennyt tekemään? Ei helvetti. Mitä mun vaimokin sanois. Oo kiltti älä puhu tästä kenellekkään. En mä olis, jos mä olisin tiennyt. En tiiä mikä muhun meni.

Ville kääntyi äkkiä ja lähti pois huoneesta sen enempää mitään sanomatta. Jäin istumaan hiljaa sohvalle kokoamaan ajatuksiani. Kello kertoi, että oppitunnin alkuun olisi enää hetki. Kiedoin pyyhkeen päälleni ja menin nopeasti vielä peseytymään. Muiden kysymykset siitä, miksi en ollut tullut rannalle, kuittasin päänsäryllä. Toivoin pääseväni vielä puhumaan Villelle, mutta en saanut enää tilaisuutta, sillä tapahtuneen jälkeen mies vältteli tarkkaan tilanteita, jossa olisimme joutuneet olemaan kahden kesken ja muidenkin seurassa jutteli minulle hyvin etäisesti.

Yksi kommentti viestissä: “Rippileirillä”

  1. rusinat pullasta says:

    Jatkoa, kiristystä lisäseksiin jne.

Kommentoi

top