search
top

Poliisi on ystävä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (98 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...

Olen niin vihainen! Nyt se jätkä teki viimeisen temppunsa. Olen yrittänyt ymmärtää, olla kärsivällinen viimeiseen asti. Se paskiainen ei kuitenkaan mitään muuta osaa, kuin valehdella päin naamaa ja keksiä tekosyitä. Kehtasi vielä läimäyttää poskelle, vaikka kerroin vain mitä mieltä olen siitä vosusta, joka on muka pelkkä hyvä kaveri. Hyvien kavereiden kanssa varmaan kuuluu nuoleskella baarissa, ja sanoa tyttöystävälle että on työkiireitä. Tämä oli tässä. Raivostuttaa ja poskeakin kihelmöi niin perkeleesti.

Olimme sopineet Mikan kanssa istuvamme iltaa ja keskustelevamme rauhallisesti, kuten aikuiset. Suhteessamme oli jo jonkin aikaa ollut ongelmia, ja nyt Mika vielä oli ottanut itselleen toisen naisen jolla leikkiä. No, ilta ei mennyt suunnitellusti kuten olin vähän arvannutkin. Muutaman siiderin jälkeen totuudet alkoivat lennellä puolin ja toisin, ikävin seurauksin. Mika oli ilmeisesti suunnitellut että nielen hänen syöttämänsä pajunköyden juurineen, mutta niin ei suinkaan käynyt. Tästä suivaantuneena Mika katsoi oikeudekseen lyödä minua.

En tietenkään voinut jäädä sinne. Ties mihin ilta olisi vielä päätynyt, jos en olisi tajunnut ajoissa, että tuon jätkän kanssa ei sovita eikä puhuta aikuismaisesti. Olen vasta 20- vuotias, ja ihan viehättävä pakkaus. Kurvit ovat löytäneet oikeisiin paikkoihin, kasvonpiirteeni ovat suloisen viattomat. Vaaleansävyiset, hieman luonnonkiharat hiukseni korostavat piirteitäni. Luonteessakaan ei ole vikaa, toisin kuin eräillä, joten voin sanoa ansaitsevani parempaa. Olen luonteeltani kerrassaan liian kiltti, vaikka nyt se ei siltä tunnukaan. En ole ikinä ennen edes harkinnut ajavani alkoholin vaikutuksen alaisena, mutta nyt tilanne ajoi minut auton rattiin kolmen siiderin jälkeen. Tunnen tästä järjetöntä syyllisyyttä, mutta vaihtoehdot olivat todella vähissä.

Ajatukseni alkavat harhailla, vähän ramaiseekin. Jari Sillanpää laulaa radiossa ”rakas onnea matkaan, sinä ansaitset kultaa”. Naurahdan yhteensattumalle. Liikennettä on vähän tässä viileässä loppukesän yössä. Päätän siitä huolimatta kääntyä pikatieltä pienemmille väylille, ihan varmuuden vuoksi. Pysyy paremmin hereillä, kun on mutkaisempi tie mitä seurata, eikä pelkkää suoraa. Tämä osoittautui myöhemmin kohtalokkaaksi ratkaisuksi. Kenties elämäni nautinnollisimmaksi virheeksi.

Matkaa on enää vajaa kymmenen kilometriä, kun havaitsen kaukaa vastaan ajavan auton. Se on ensimmäinen pitkään aikaan tällä mutkaisella sivutiellä. Minulla on valolle lievästi yliherkät silmät, ja tuntuu että vastaantulijalla olisi pitkät päällä loppuun asti. Tekee mieli väläyttää omia pitkiä kostoksi. Sydämeni pompahtaa kurkkuun, kun tajuan vastaan ajavan auton olevan poliisi! Käyttäydy normaalisti, eivät ne kaikkia vastaantulijoita pysäytä. Katson suoraan eteenpäin, ja poliisit pyyhältävät ohi. Huokaan helpotuksesta ja luulen jo päässeeni turvallisesti ohi, kun näen taustapeilistä sen mitä eniten pelkäsin. Poliisit kääntyvät bussipysäkin kohdalla ympäri ja lähtevät perään. ”Tosi kiva, tosi kiva, ei helvetti, voi perkele….” Käyn päässäni läpi kaikki osaamani kirosanat, ja poliisit näyttävät pysäytysvaloa, kuten osasin odottaa. En tiennyt mihin olisin pysähtynyt. Tie on tosi kapea, ja käännyn seuraavasta hiekkatien päästä ja pysähdyn siihen. Poliisit jäävät taakseni, poikittain tien päähän. Sydämeni hakkaa täysillä, kädet tärisevät ja kämmenet hikoavat. Minä olen kiltti tyttö, en ikinä ole ollut poliisin kanssa tekemisissä! Jos he puhalluttavat, en voi olla varma mitä alkometri näyttää. Rukoilen korkeampia voimia, avaan ikkunan.

Poliisit kiertävät autolleni molemmin puolin, hämärässä ilman katuvaloja on vaikea nähdä, mutta toinen tiirailee taskulampulla autoni sisään.

”Ehtoota” tervehtii poliisi ja vastausta odottamatta lisää ”Ajokorttia ja rekisteriotetta jos näyttäisit” Rekisteriote on käden ulottuvilla, sanaakaan sanomatta kaivan sen esiin, kädet paniikista täristen haeskelen ajokorttiani. Se tuntuu kestävän ikuisuuden. Vihdoin saan sen käsiini ja ojennan poliisille. Hän ei ole erityisen kiinnostunut rekisteriotteesta, ajokorttiani hän tutkii tarkemmin. Näen hänen nyökkäävän työparilleen, jonka jälkeen kaivaa alkometrin kuin tyhjästä. ”Ja tuohon pitkä puhallus. Noooin…”

Sydämeni takoo niin, että pelkään sen lentävän ulos rinnasta. Tuijotan poliisia silmiin odottaen vastausta ja yrittäen tulkita ilmettä. Hän on noin 40- vuotias mies. Voimakaspiirteinen, tummahiuksinen ja jäntevä, omalla tavallaan nuorekas ja rennon oloinen. Hän kääntää katseensa taas pariinsa nyökäten. ”Sammutahan auto ja tule ulos, tämä näyttää nyt vähän liian isoa lukemaa.” Huokaan ja teen työtä käskettyä. Nousen jalat jännityksestä täristen ja vierelläni on kohta molemmat poliisit. He ottavat hellän mutta napakan kuljetusotteen ja ohjaavat minua kohti maijaa.

”Susta tehtiin ilmotus, että humalapäissäs lähit ajamaan. Mittari näytti 0,65 promillea, ja otetaan sut nyt kiinni epäiltynä rattiju…” Vihani kuohahtaa taas, enkä kuule loppuosaa poliisisedän papatuksesta. Se helvetin sika pisti mulle vielä poliisit perään! Mikä raukka! Miten onnistuinkin rakastumaan tuommoiseen jumalattoman…

Ajatukseni keskeytyy. ”Nouseppa sinne takaosaan niin lähdetään asemalle” Ajatukseni ei toimi pelosta ja vihasta johtuen, joten vastustelen. ”Mitä, rupeatko sä nyt sitten hankalaksi?” Kysyy toinen poliisi. Toinen on huomattavasti nuorempi. Alle kolmenkymmenen varmasti. Hän on söpö, vähän poikamainen vaalea siloposki. ”Tää ei ole mun syytäni, uskokaa! Älkää viekö mua, oikeesti, en aja ennen ku oon selvin päin taas, päästäkää mut menemään, mä rukoilen!!” Poliisit tiukentavat otettaan, vaikka en rimpuile kovasti vastaan, sehän olisi turhaa. Ääntäni kyllä korotan, mikä hieman provosoi virkavaltaa. Nuorempi rauhoittelee ”Hei äläs nyt, kaikki menee hyvin kun et nyt rupea hankalaksi, itselles teet vaan hallaa” Puren alahuulta etten rupeaisi itkemään. Viimeiseksi saan sanottua ”Mä teen mitä tahansa, ihan mitä tahansa, jos päästätte mut menemään!”

Vanhempi poliisi seisahtuu ja lakkaa tyrkkimästä minua auton kuljetustilaan. Hänen haalarinsa rintamuksessa lukee Rantala, joten nimeän hänet mielessäni Raneksi. Nuorempi katsoo mallia, mutta ei oikein tunnu tietävän, mitä parinsa päässä liikkuu. ”Ihan mitä tahansa, niinkö?” Rane kysyy toinen käsi puristaen rannettani ja toinen kainaloni alla. Hän ei odota vastaustani vaan jatkaa ”Tarkotatko mitä nyt sanot? Poliisille ei kannata valehdella, muista se.” Olen tilanteesta ihan ymmälläni, ja vähän tuntuu olevan nuorempi poliisikin. Hänen haalarissaan lukee Heikkinen, joten kutsun häntä mielessäni Heikiksi. Saan suuni avattua ”Kyllä, ihan mitä tahansa. Mulla ei oo varaa sakkoihin, enkä voi menettää korttiani. Lupaan etten aja humalassa enää koskaan.” Ranen vakaville, vahvoille kasvoille leviää ilkikurinen hymy. Ehdin jo miettiä, pitääkö hän minua pilkkanaan, kunnes hän sanoo Heikille ”Meillä alkaa tauko ihan just. Eikö pitäis katsoa, kykneekö tää tyllerö hyvittämään rikoksensa?” Alan tajuta mitä Rane ajaa takaa, nyt Heikkikin on jutussa mukana. ”No tietysti, annetaanhan me neidille siihen mahdollisuus” Mitä olin mennyt lupaamaan? Haluavatko he ihan oikeasti… Ei onnistu! Aijon avata suuni vastalauseelle, mutta Ranen käsi siirtyy ranteeltani ottamaan vahvan otteen leukaperistäni, hän kääntää katseeni ja painaa kasvonsa ihan lähelle omiani. ”Me sovittiin, että teet mitä tahansa, ettei me viedä sua asemalle. Jos sä nyt peräännyt, saat rattijuopumuksen lisäksi pitkän listan muita rikosnimikkeitä. Joten eiköhän nyt mennä tuonne metsään pitämään vähän hauskaa” Hän päättää lauseensa painamalla huulensa omiani vasten, samalla puraisten alahuultani. Ranen käsi edelleen puristaen leukaani poliisit tuijottavat minua ja odottavat reaktiotani. En voi mitään, itsepähän lupauduin. Näin ollen huokaan ja nyökkään sen, mitä Ranen otteessa pystyn. ”Hyvä tyttö” Kehaisee Heikki, ja tutuksi tulleella kuljetusotteella poliisit lähtevät taluttamaan minua viileämmäksi muuttuneessa kesäyössä hämärään metsään, kauemmaksi autotiestä.

Olemme hieman syvemmällä metsässä, mutta ei kovin kaukana autotiestä. Poliisit raahaavat minua puoliväkisin, ihan kuin olisin lähtemässä pakosalle. Pysähdymme yhtäkkiä, ja ennen kuin ehdin kysymään mitään, Heikki ottaa kiinni kauluksistani ja painaa selkäni puuta vasten. Seuraavaksi kuulen kilahduksen, ja käteni napataan puun taakse ja saan ranteisiini käsiraudat. Näin minulla on tilaa liikkua pystysuunnassa ylös ja alas, mutta en pääse eteen enkä taakse.

Rane asettuu etupuolelleni myös, ja poliisikaksikko katselee minua himoiten. ”Katsotaas hiukan, mitä me ollaan napattu” Rane toteaa ja nopealla repäisyllä avaa paitani niin, että napit lentelevät pitkin metsää. Paitani alla on onneksi vielä toppi, alaosana polvipituinen hame. Viileä ilma sivelee rintakehääni ja Ranen kädet tuntuvat lämpimiltä, kun ne vaeltavat hellästi pyöreille D- kupin rinnoilleni. Hän ottaa niistä voimakkaan puristusotteen, ja parahdan hieman. ”Ai, sä et osaa edelleenkään olla hiljaa.” Rane naurahtaa, samalla tunnen, miten jalkojeni juureen polvistunut Heikki on vienyt kätensä hameeni alle, ja vetää pikkareitani alas. ”Ei se mitään, kyllä asia hoituu” Heikki toteaa ja saatuaan pikkarit nilkoistani, nuuhkaisee hän niitä himo silmissä kiiluen. Sitten hän ryttää pikkarini palloksi, ottaa nenästäni kiinni, ja tunkee mytyn suuhuni kun sitä hiukan raotan.

Poliisit painautuvat minua vasten molemmin puolin. Heikki, tuo siloposkinen suloinen miehenalku, on muuttunut lähes eläimeksi. En tiedä mistä hän kaivoi esiin puukon, kuuluuko se poliisin varusteisiin, mutta puukolla hän repäisee toppini halki. Minulla on läpinäkyvät pitsiset rintaliivit, ja nännini nöpöttävät viileän ilman vuoksi ja kuultavat selvästi läpi. Heikki huohottaa ja valuu pitkin vartaloani alaspäin. Hänen kätensä kourivat minua reisistä ja takapuolesta.
Rane on rauhallisempi. Vaikka hänen haalareidensa etumus on pullottanut jo hyvän tovin, hän ei anna kiimansa näkyä hätäisenä toimimisena. Hänellä on kovat ja määrätietoiset otteet, hän tietää mitä haluaa ja aikoo myös ottaa sen. Hän katsoo tyytyväisenä rintojani ja kaivaa ne esiin liiveistä. Hän kourii niitä voimakkaasti mutta tyynesti, ja yhtäkkiä puristaa toisen kivikovista nänneistäni peukalon ja etusormen väliin. Parahdan pikkuhousut suussani, eikä ilmoille pääse kuin muminaa. Hän tekee saman toisen, vielä kolmannen kerran. Sitten hymyillen hän painaa hitaasti kuumat huulensa pienelle mutta terhakkaasti nöpöttävälle nännilleni ja alkaa imeä voimalla. Nännit ovat olleet aina herkkä alueeni, rakastan itsekin kosketella niitä. Tämä mies tekee sen taivaallisen hyvin, ja kiusallisesta ja hieman pelottavastakin tilanteesta huolimatta tunnen miten alan kostumaan. Onhan tilanne kaikesta hulluudestaan huolimatta kiihottava.

Ranen imiessä vuorotellen molempia nännejäni, katson Heikkiä. Hän on vetäytynyt minusta ja availee haalareidensa vetoketjua. Hän ei riisu niitä kokonaan, vaan avaa ne ikään kuin sepaluksen kohdalta. Kauaa hänen ei tarvitse sen kanssa tahia, kun esille ponnahtaa hänen kivenkova kalunsa. Heikki katsoo parinsa touhuja ja alkaa vedellä esinahkaansa kiimasta huokaillen edestakaisin. Hyvä, tuolla tahdilla hän laukeaa alta aikayksikön. Rane lopettaa nännieni käsittelyn, ja olen hieman pettynyt. ”Eihän me tätä pelkäksi silmänruuaksi napattu” Hän naurahti. Puun epätasainen ja karhea pinta raapii selkääni kun Rane painaa minua alaspäin, kyykkyasentoon. Tiedän jo mitä on luvassa, ja saankin pian Heikin kiimanesteistä kiiltelevän terskan silmieni eteen. Hän repäisee pikkuhousumytyn suustani ja upottaa kätensä hiusteni sekaan, tukistaen hieman. ”Maistas nyt kiltisti poliisisedän kullia” Ja minähän maistan.

Raotan suutani ja annan Heikin hieroa terskaansa huuliani vasten. Olen miellyttämishaluinen, koska haluan todella päästä pälkähästä rattijuopumukseen liittyen. Alan lipoa Heikin kalua kielelläni, ja pian Heikki ohjaa hiuksistani kiinni pitäen kalunsa syvemmälle suuhuni. ”Oooohh.. hyvä… lutkuta poliisin kullia kuin tikkaria…mmmhh..” Heikki huokailee, ja toisella kädellä hieroo pieniä, posliiniksi ajeltuja kiveksiään. Heikin kalu on saman tyylinen kuin omistajansa, poikamainen ja sileä. Kovassa kiimassa hän kyllä on, ja pian ottaa rivakamman otteen hiuksistani ja työntää kalunsa todella syvälle nieluuni. Leikin kielelläni, yritän tehdä temppuja joita olen kurkuilla ja porkkanoilla opetellut, mutta Heikki on hätäinen. Alan kakoa, kun hän runnoo kaluaan muutaman kerran nieluun asti. Tukehtuisin varmaan, jos Heikillä olisi isompi vehje. Kuolani valuu pitkin kalun vartta, palleille asti. Yritän aina välillä katsoa, minne Rane meni, mutta en näe häntä, vaan kuulen jossain takanani.

Huomaan Ranen tulleen sivulleni, myöskin kyykkyyn. Hän ei ole vielä kaivanut vehjettään esiin, hänestä huokuu järkkymätön kärsivällisyys. Samalla kun Heikki vuoroin läpsii kalullaan poskiani ja tyrkkii sitä syvälle nieluuni, Rane suutelee ja näykkii kaulaani. Hänen kätensä lipuvat jälleen rinnoilleni, jotka ovat kuin tarjottimella johtuen hankalasta asennostani kyykyssä, kädet puun takana kahleissa. Hän puristelee nännejäni, leikkii niillä hellästi. ”vihdoin” ajattelen, kun tunnen hänen kätensä lipuvan alaspäin, nostamaan hamettani ylös. Hänen lämpimät kätensä levittävät polvieni ja hivelevät sisäreisiäni. Heikki vetää hetkeksi kullin suustani, taisi olla jo laukeamassa. Vedän syvään henkeä, Ranen sormet löytävät ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen kostean, posliinin pilluni.

”No mutta, mitäs täällä on.. Neidin pimppi suorastaan valuu” Hän hymyilee, ja välittämättä siitä, että parinsa kulli on juuri soutanut suussani, suutelee hän voimakkaasti asettuen samalla eteeni, Heikki väistyy. Ranen peukalo löytää klitorikseni ja alkaa hieroa sitä hellästi, pyörivällä liikkeellä. Se saa minut inisemään. Puren alahuultani nautinnosta, ja pian tunnen miten Rane levittää pilluni huulia ja työntää sormensa sisään, pyörittelee ja liikuttelee sitä edestakaisin. Olen kuin taivaassa hänen taitavassa sormikäsittelyssään, toivoisin sen kestävän ikuisuuden. Olen huomaamatta sulkenut silmäni, ja pian tunnen jotain uutta. Hänen kuuman hengityksensä jalkovälissäni! Kuulen hänen nuuhkivan, ja tunnen miten hän levittelee pilluani auki. Hän hymähtää tyytyväisenä, ilmeisesti pitää näkemästään, ja painaa kuumat huulensa tiiviisti pilluani vasten. Rane työntää kaksi sormea syvälle sisääni, ja maistelee kiimaista pilluani klitoriksen seudulta nautiskellen.

En ole ikinä, en ikinä kuvitellut että suuseksi voi olla näin nautinnollista! Se vätys poikaystäväni ei ikinä tehnyt mitään jotta minä nauttisin seksistä, saati nuollut pilluani. Tämä mies tekee sen niin taivaallisen hyvin, että unohdan tilanteen outouden. Ranen kuuma, paksu kieli jatkaa liikkeitään pitkään, ihanan itsevarmasti ja dominoivasti. Tunnen että saan pian orgasmin. Rane kuitenkin lopettaa nuolennan hetkeksi, ja sylkäisee sormenpäihinsä. Nyt pilluani lutkuttaen hänen sormensa hieroo pepunreikääni! Kukaan ei ole ennen tehnyt sitä, ja yllätyn miten hyvältä se tuntuu. En ole itsekään kokeillut peppuuni mitään, tunne on vieras mutta ihana. Rane huomaa miten alan täristä, ja klitorista kielellään pyöritellen hän siirtää sormensa takaisin ja runkkaa kahdella sormella pilluani nopeaan tahtiin. Alan huutaa nautinnosta, varpaani kipristyvät ja kroppani tärisee kauttaaltaan, kun elämäni orgasmi jyllää voimalla ylitseni. Kuulen Heikin kannustavan jossain taustalla ”Hyvä narttu, huuda vain, nauti poliisisedän käsittelystä kiimainen narttu..” Ja minähän nautin. Pian lysähdän takapuolelleni istumaan, pilluni sykkii ja huohotan raukeana selkä puuta vasten. Tunnen miten käteni vapautetaan kahleista.

Kuulen jotakin poliisien radiopuhelimesta. Heikki on muna paljaana pystyssä vähän matkan päässä, ja sanoo radiopuhelimeen että he ovat nyt kiinni tehtävällä. Toivuttuani orgasmista löydän itseni kostean tuntuiselta mättäältä selin makuulla.

”Ihana kiimainen pimppi…” Kuulen miten Heikki huokailee reisieni välissä ja levittelee niitä auki. ”Ihan valut ihanaa mahlaa… Kohta sinä tyttönen saat poliisisedältä munaa” Heikki huokailee onnesta ja hieroo sormin orgasmista yhä hellänä olevaa pilluni vakoa runkaten kaluaan samalla. Hän työntää lantiotaan lähemmäs ja läpsii terskalla pilluani, välillä hieroen ja liikutellen sitä ylhäältä alas.

Heikin leikkiessä jalkojeni välissä huomioni kiinnittyy jälleen Raneen. Hän katosi näkyvistä hetkeksi, mutta ilmestyy nyt kuin tyhjästä ja polvistuu pääni viereen. Hän pyyhkii hiuksia pois naamaltani hellin sormin, hymyilee ja kumartuu suutelemaan paljaita rintojani. Hän imaisee pari kertaa voimalla, se saa minut vingahtamaan. Hän perääntyy hiukan, alkaen availla haalareittensa sepalusta. Alta aikayksikön silmieni eteen ponnahtaa Ranen suuri, kivikova suonikas kyrpä. Tuijotan Ranen kyrpää silmät suurina, ja huokaan ihan vahingossa puoliääneen ”Niin iso..” Häpeän heti, mutta näen Ranen kasvoilla tyytyväisen ilmeen. ”Annoin sulle kunnon orgasmin, nyt katsotaan osaako pikku kiimapillu imeä kyrpää” Tämän jälkeen Rane nousee hajareisin kasvojeni yläpuolelle. Hän ottaa kyrpänsä juuresta kiinni, ja sen enempää kyselemättä työntää sen suuhuni puolitiehen asti. Hän vetää sen kokonaan suustani ja survaisee jälleen sisään, vielä syvemmälle. Hän pitää itseään yläpuolellani paikoillaan ja tajuan, mitä hän odottaa. Otan vapautuneet käteni käyttöön, toisella alan vedellä kivikovan, suonikkaan kyrvän esinahkaa edestakaisin, toisella hieron leukani korkeudella heiluvia, pulleita kiveksiä. Rane huokaa kun runkkaan kyrvän vartta samalla kun lutkutan terskaa, jatkan sitä ja yritän miellyttää mahdollisimman hyvin tätä virkavallan edustajaa.

Heikki ei malta enää odottaa. Tunnen miten kuuma ja nesteistäni liukas terska alkaa työntyä sisääni, ja levitän reisiäni hieman lisää avustaakseni. Pilluani kihelmöi oudosti, en ole ikinä saanut ensin itse orgasmia ja sen jälkeen ruvennut vielä yhdyntään. Heikki ei jaksa kauaa olla rauhallinen, hän survaisee kalunsa sisään ja alkaa nussia voimiensa takaa. Se ei tee kipeää, kalu on juuri sopivan kokoinen sisääni, mutta häiritsee hieman Ranen imemistä kun voihkin samalla. Rane ottaa hiuksistani kiinni. ”Nyt kunnolla!” Hän komentaa, ja pian saan levittää suuni niin ammolleen, etten uskonut sen ikinä voivan edes venyä. Rane painaa ison suonikkaan kyrpänsä kurkkuuni, ja pitää sitä siellä. Hetken pelkään tukehtuvani, kaon ja Rane tuntee varmasti nieluni supistelun kyrvässään. Vihdoin se vetäytyy suustani, ja saan hetken hengittää. Sama toistuu muutamia kertoja, ja alan pian tottumaan siihen. ”Hyvä, noin kunnon nartut imee kyrpää.” En näe Ranen kasvoja mutta kuulen hänen äänessään tyytyväisen hymyn.

Heikki kiihdyttää tahtia, ja hän on alkanut puuskuttaa nussimisen lomassa. Hän on kestänyt yllättävän kauan, mutta tiedän että huippu alkaa olla lähellä. Olen opetellut myös lantionpohjalihasten käyttöä, yritän ikään kuin lypsää Heikin kalua nopeuttaakseni tämän toimenpidettä. Tämä on Heikille liikaa. ”Jumalauta nyt… aaahhhh nyt tulee, mmmhh.. Narttu saa mällit sisään, aaaaahhhhh…” Viimeinen kunnon survaisu, ja tunnen miten Heikin spermat lentävät syvälle sisääni. Heikki vetäytyy sisästäni, ja tunnen heti miten spermat alkavat valua vakoani pitkin. Rane vetää kalun suustani ja nousee kasvojeni päältä.

”No niin, pääsen jälkiliukkaille” Rane naurahtaa, kuten myös Heikki. Poliisien radiopuhelimesta kuuluu taas puhetta, ja Heikki puhuu siihen hengästyneen oloisena. Rane polvistuu jalkojeni väliin, mutta kääntää minut nopealla kiepautuksella vatsalleni. ”Pyllistäs nyt kunnolla, tarjoa poliisisedälle persettäs. Noin… otan muutaman kuvan, spermaa valuva avonainen pillureikäsi on aivan kaunis näky..” En ihan tajua, mutta tunnen miten Rane levittää pakaroitani erilleen toisella kädellä. Pian kuulen kameran sulkijan äänen muutaman kerran. Häpeällistä, mutta ainakaan minua ei voi tunnistaa kuvan perusteella. Se on tärkeintä.

Rane laittaa puhelimen pois ja hieroo nyt molemmilla käsillä peppuani. Nautin voimakkaista ja lämpimistä käsistä, kunnes tunnen napakan läimäytyksen. Vinkaisen pelästyneenä pienestä kivusta, mutta saan läpsäytyksiä vielä lisää. Ne voimistuvat ja pian voihkin jo kovempaan ääneen, peppuani kihelmöi ja polttelee ja läimäytykset eivät ole mitään heppoisia, kun iso voimakas mies niitä latelee. ”Mmmh, kylläpä pyllys nyt punoittaa kauniisti. Mukavampi nussia kun nartun peppu punoittaa kunnolla” Noh, Rane on tyytyväinen joten mikäs sen parempi. Kunhan saan rattijuopumukseni sovitettua.

Rane ottaa nyt napakan otteen lantiostani ja ohjaa pullean terskansa märälle avonaiselle pillulleni. Vaikka Heikki teki aluksi tilaa, Ranen kulli on niin paljon isompi että se venyttää pilluani lisää. Rane työntyy rauhallisesti mutta voimakkaasti sisääni, hän taitaa käsittää että sisässäni ei ikinä ole ollut mitään noin isoa. Puren alahuulta ja koitan olla rentona, ja pian Rane jo liikuttelee kulliaan sisässäni vaivattomasti. Hän työntyy sisääni kerta toisensa jälkeen voimakkaammin, ja alan taas nauttia kunnolla. Nussimisen lomassa tunnen, miten pepunreiälleni valuu jotakin märkää. Katson olkani yli, ja käsitän että Rane hieroo sylkeä pepulleni. Se tuntuu hyvälle, mutta kun tunnen sormen alkavan työntyä peppuuni sisälle, voihkin ääneen ”Ei, älä, pyydän! Mun pepussa ei oo ikinä ollut mitään, se varmaan sattuu. En tahdo..” Kitisen kuin pikkutyttö, ja ensin luulen ettei Rane ota sitä kuuleviin korviinsa. Hänen sormensa leikkii pepullani ja työntyy sentti sentiltä syvemmälle. ”Voi tyttö kulta, mä aion nussia sua sinne. Tottakai venyttelen pyllys ennen kun laitan sinne kyrpäni. Meillä oli sopimus joten oletan että sulla ei oo mitään sitä vastaan, että otan sulta peppuneitsyyden”
Ranen kyrpä vetäytyy sisästäni ja hieroo kiimanesteitä pepulleni. Pian saan sen takaisin pilluuni, ja syljestä märät sormet jatkavat peppuni sormettamista. Toinenkin sormi löytää sisään peppuuni, ja se tuntuu niin kovin ahtaalta. Se ei kuitenkaan juurikaan satu, tuntuu itse asiassa melko kiihottavalta. Huokailen nautinnosta, Ranen otteet ovat ihanan määrätietoiset ja alan rentoutua nussimisen tahdissa. Heikki puhuu vieressä radiopuhelimeen, ja huikkaa Ranelle ”Meillä alkaa olla kiire, keikkaa pukkais muuallakin.”

Rane ei siis enää aikaile. Hän vetää kyrvän pillustani ja sormet pepustani. Vielä viimeinen sylkäisy peppureiälleni, ja tunnen paksun kuuman terskan sitä vasten. ”Ei kai tää oo pakollis..” En ehdi sanoa loppuun, kun kova napakka läimäytys iskeytyy pakaralleni. ”Nyt narttu on hiljaa. Selkä notkolle ja kunnon pyllistys. Pidä peppu rentona niin ei satu, täältä tulee!” Ja niin Ranen iso suonikas kyrpä alkoi työntyä neitsytpeppuuni sisään. Hän ei anna armoa, vaan tasaisen voimakkaasti painaa sen juurta myöden anaaliini. Se tekee kipeää vaikka koitan olla rentona, voihkin osittain kivusta ja osittain nautinnosta. Rane osasi kyllä lämmitellä reikäni hyvin, muutenhan tämä olisi sietämättömän tuskallista. Rane vetäytyy hieman ulos, ja jälleen sisään. Alan tottua paksuun kyrpään pepussani, vaikka Rane ei sille paljon aikaa annakaan. Pian hän nussii peppuani voimakkain, pitkin työnnöin. Huokailen ja tunnen vastustamatonta kiusausta hieroa pilluani samalla. Vien sormeni klitorikselleni, ja Ranen nussiessa alan masturboida. ”Oooohh, hyvä narttu, sähän nautit kyrvästä perseessäsi!”

Rane nussii jo kunnolla, ja antaa pikku läpsyjä välillä molemmin puolin pakaroita. Alan lähestyä huippuani, ja niin alkaa Ranekin. Pilluni ja peppuni alkavat sykkiä, kun toinen orgasmi ottaa minusta vallan .Se on erilainen kuin koskaan ennen, omat sormet pimpillä ja suurin tuntemani kyrpä syvällä pepussani. Vikisen, voihkin ja kiemurtelen Ranen otteessa, ja huudan orgasmin kourissa, kuten myös Rane. ”Mmmmhh, aaahhh,, hyvä narttu, laukea vain, nyt saat spermaa syvälle peppuusi.. Poliisisetä painaa mällit syvälle sun anaaliin nyt.. AAAAHHHHH!!” Tunnen viimeisen rajun työnnön, jonka jälkeen kuuma spermalasti lentää sisääni. Sitä tulee, tulee ja tulee. Olen täynnä Ranen siementä, eikä se ota loppuakseen. Vihdoin Rane vetäytyy sisästäni enkä ehdi edes tajuamaan mitään, kun kuulen taas kameran sulkijan äänen. ”Kaunis punainen pylly spermaa valuttavana. Näitä kuvia aion vaalia!” Rane naurahtaa.

Rane nousee, pyyhkäisee kaluaan ja piilottaa sen takaisin haalareiden sisään. Hän auttaa minut ylös ja keräilen muutamaa vaateriepuani ja koitan kääriytyä niihin. Rane auttaa ja lähdemme kaikki kolme kävelemään autoja kohti vaitonaisina. En ole ihan varma mitä juuri tapahtui ja onko tämä kaikki totta, mutta takanani on juuri elämäni kiimaisin pano, vieläpä virkavallan kanssa. Tihkusade alkaa, ja poliisit ohjaavat minut omaan autooni istumaan.

”Kiitos hyvästä panosta” Sanoo Heikki. Punastun ja soperran jotakin mistä ei saa selvää. Tuntuu ilkeältä istua autossa nihkeissä pikkareissa, ja valuttaa niihin molemmista aukoista mälliä samalla. Rane jatkaa ”Niin, kiitos tosiaan. Meidän on nyt pakko palata töihin. Sun pitää nyt ite päättää, ajatko kotiin, odotatko muutaman tunnin alkoholin haihtumista vai soitatko kyydin. Onhan kaikki hyvin?” Nyökkään ja hymyilen, en keksi mitään sanottavaa. ”Hyvä, sä pärjäät sitten tässä. Meillä on sun tiedot ylhäällä, ja usko huvikses kun sanon, että me tullaan joskus tekemään ratsia sun kotiisi.” Naurahdan ja saan vielä suukon, seuraavassa hetkessä poliisipartio onkin jo jatkanut matkaansa.

Nyt tiedän, mitä on kunnon seksi.

3 kommenttia viestissä: “Poliisi on ystävä”

 1. Erkku75 says:

  Oli tosi kiihottava tarina.. haluaisin itsekin samalla lailla kumpaakin reikään kyrpää ja spermat poliisi sediltä jossakin metsän keskellä… 😉 😉

 2. sa1nt says:

  Pakko sen verran sanoa, että ensimmäinen novellini ikinä. Kyseisen kaltanen poliisipartio on mut kerran pysäyttänyt mutta nimet muutettu. 😀

  • Lumimies says:

   Oispa noin tuhmia naispoliisejakin
   olemassa!
   Ne vaan kirjoittaa suuria
   ylinopeussakkoja, ilman mitään
   toimintaa 🙂

Kommentoi

top