search
top

Elinan uusi elämä, osa 9

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.55 out of 5)
Loading...

“Message sent.”

Ohjelma antaa kuittauksen lähteneestä sähköpostista. Siinä olivat työt tältä päivältä, eli viikonloppu voi alkaa, totean tyytyväisenä. Suljen tietokoneen ja lähden keittiön kautta olohuoneeseen, missä orjatyttöni ovat työn touhussa.

Muistan hyvin kuinka aiemmin inhosin siivouspäiviä ja pyrin lykkäämään niitä viimeiseen asti. Onneksi nyt on kaksi seksikästä orjasiivoojaa. Molemmat tytöt ovat kauniisti kahleita lukuunottamatta täysin ilman rihmankiertämää, kaikki naiselliset sulot näkyvillä. Molemmilla on ns. viiden pisteen kahleet, eli käsi- ja nilkkakahleet ketjussa kaulapannan kanssa. Lisäksi heidän kaulapantansa ovat parin metrin ketjulla liitetty kiinni toisiinsa. Elinalla on vielä nahkainen, ikään kuin harjoittelijan kaulapanta, samoin kuin muut kahleet. Hän on myös saanut pitää hennon vaalean häpykarvoituksensa.

Avaan oluen ja istun sohvalle piiskan kanssa katselemaan tyttöjeni puuhastelua. Uuden orjatytön kouluttaminen tuo mieleen jatkuvasti uusia ideoita. Tanja oli oikeassa sanoessaan joskus, että olen kohdellut häntä liian lempeästi, kahleita lukuunottamatta melkein kuin tasavertaista tyttöystävää. Nyt hänkin saa maistaa ankarampaa kuritusta toimiessaan orjatytön malliesimerkkinä. Tyttö vilkuilee varovasti suuntaani, hän on taas oppinut pelkäämään piiskaa. Hänen pakarassaan näkyykin vielä hennot raidat edellisestä kerrasta.

Elina yrittää piilotella sulojaan kahlituilla käsillään aina katsellessani häntä, tehden itsestään vain entistä sulokkaamman. Puristan häntä leikkisästi pakarasta hänen kävellessään ohitseni. Tyttö hypähtää ja päästää älähdyksen. Elinakin tuntuu vähitellen tottuneen orjatytön elämään, tai ainakin huomanneen ettei vastustelu auta mitään. Välillä häntä tietysti täytyy muistuttaa.

Katsellessa tyttöjä tulee mieleeni, että voisin ehkä jossakin vaiheessa hankkia heille kunnon palvelustyttöjen asut, muutakin kuin esiliinat. He näyttäisivät varmasti upeilta “perinteisissä” sisäkönasuissa. Toisaalta heidän paljaat pyllynsä ovat juuri nyt niin täydellisen herkullisesti tarjolla.

Orjatytöissä on se mukava puoli, että minkäänlaisia ”katsoa saa, muttei koskea” -sääntöjä ei ole. Kävelen tyttöjen taakse ja olen hetken kuin tarkastelisin heidän työnsä jälkeä, ja alan sitten sen kummemmin varoittamatta silitellä heidän paljaita peppujaan. Molemmat yrittävät kääntyä katsomaan, mutta käsken heidän jatkaa minusta huolimatta.

Hypistelen tyttöjä hetken ja palaan sitten sohvalle. Avaan ajankuluksi telkkarin. Saippuakomedia on juuri sopivaa viihdettä ja sallii vilkuilla tyttöjä aina välillä.

 

”Kiltti Isäntä, tahtoisitteko auttaa hentoja orjatyttöjänne puistelemaan matot?” Tanja tulee kysymään sievästi niiaten ja hymyillen, kilauttaen kuin vahingossa käsirautojaan. En kiirehdi vastaamaan, vaan jään hetkeksi katselemaan orjani suloja. Tytön rintojen väliin laskeutuva kahleketju korostaa kauniisti hänen viehkeitä muotojaan. Tanja huomaa katseeni ja vie kätensä kiusoittelevasti rintojensa tueksi, jättäen vuorostaan paljaan alapäänsä täysin suojatta. Nousen sohvalle istumaan ja puristan kevyesti tytön paljasta häpyä, saaden hänet äännähtämään.

Vedän tytön alapäästä hiukan lähemmäksi ja työnnän etu- ja keskisormeni hänen sisäänsä. Tytön pillu suorastaan litisee kosteuttaan. Hymyilen, kiihottuuko tyttö oikeasti siivoamisesta, vai onko hän tosiaan sanojensa mukaisesti kuin partiotyttö, “aina valmiina”?

Alan hieroa sormillani hellästi tytön lemmenkoloa ja turvonnutta pimppinypykkää, vieden samalla vapaan käteni tytön kiinteälle pakaralle. Tanja hengittää kiihtyneemmin ja päästää kahlitut kätensä putoamaan rennoiksi.

Leikittelen Tanjan sukuelimillä vielä hetken, antamatta tytön kuitenkaan laueta. Juuri kun tyttö on kiemurtelustaan päätellen saavuttamassa huippunsa, vedän sormeni nopeasti ulos ja tartun hänen kahleketjuunsa. Naurahdan tytön anelevan ja pettyneen sekaiselle ilmeelle, ei orjatyttö voi joka kerta saada tyydytystä.

Nousen sohvalta ja lähden eteiseen, tyttöjen sipsuttaessa perässä. Yhteen kahlittujen tyttöjen on hankala puistella mattoja kaksin, ja pieni reippailu piristää muutenkin.

Ulkona on vielä sen verran lämmin, että tytöt saavat olla alasti ja paljasjaloin. Otamme vain tyttöjen kokoamat matot mukaan ja lähdemme takapihan telineelle. Siellä alamme ravistella mattoja yksi kerrallaan, tytöt toisessa ja minä toisessa päässä.

 

“Isäntä, saanko käydä pissalla?” Tanja kysyy keimaillen ripustettuamme viimeisen maton puistelun jälkeen tuulettumaan.

“Tietysti saat, tyttöseni”, vastaan. Tunnen heti pienen nytkähdyksen jalkovälissäni.

Tyttö levittää jalkansa hymyillen ja kyykistyy sen kummemmin peittelemättä pissaamaan lähimmän puun juurelle. Jään nojaamaan mattotelineeseen seuraamaan näytöstä. On aina jotenkin niin kiihottavaa nähdä seksikkään teinitytön pissaavan. Tanja tietää hyvin, että nautin sen katselusta ja yrittää tarjota hyvät näkymät.

Elina katselee kiusaantuneena kahleenmitan päässä.

“Elina, eikö sinua pissata?” kiusaan tyttöä. Elina pudistaa päätään, suu puristettuna tiukaksi viivaksi. Otan kahlitun tytön kainalooni ja alan kutitella hänen häpyään.
“Eikö oikeasti? Pääset seuraavan kerran potalle vasta illalla.”

Elina kiemurtelee hiukan, jalat puristettuna tiukasti yhteen. Tanja pyyhkäisee vielä pimppinsä kädellään ja nuolaisee keimailevasti sormensa puhtaaksi.

Tanjan keimailu ja Elinan vartalon koskettelu saavat paineen jalkovälissäni kasvamaan liian suureksi. “Tissi, polvillesi!” käsken, alkaen irroitella vyötäni.

Tottelevainen orjatyttö on nopeasti polvillaan edessäni, kahlitut kädet innokkaasti ojossa, suu auki ja kieli hiukan ulkona kuin makupalaa kerjäävällä koiralla. Avaan housuni ja päästän jäykän patukkani vapaaksi, heilutellen sitä tyttöni kasvojen edessä. Tanja ottaa kaluni huuliensa väliin ja alkaa imeä ahnaasti. Silittelen hänen hiuksiaan ja toisella kädelläni Elinan pakaraa.

Tanja hellittää hiukan imuaan ja alkaa leikitellä kielellään kullini ympärillä, kuin antaen sille pieniä kielisuudelmia. Sitten hän ottaa käsillään sen varresta kiinni ja imee sitä taas hetken kuin jäätelötuuttia, liikutellen huuliaan sen ympärillä, kunnes vetää suunsa pois ja nuolee vain kärkeä.

“Isäntä, ettekö ottaisi minua nyt, tässä nurmikolla?” Tanja anelee kiimaisena. Tyttö on siirtynyt istuvaan asentoon ja yrittää vetää minua lantiostani itseään kohti. Pudistan päätäni ja otan kiinni hänen hiuksistaan.
“Ime vain kiltisti, orja” ja vedän hänen päänsä takaisin jalkoväliini.

Tyttö ottaa kalun takaisin suuhunsa ja jatkaa nöyrästi imemistään. Tunnen kuinka hän alkaa hymistä, saaden suunsa värisemään sen ympärillä mahdollisimman ihanasti. Tiukennan otettani hänen hiuksistaan, ettei hän vahingossakaan lopettaisi. Pian tunnen taas ihanan tunteen varressani, sen laukaistessa lastinsa tytön lämpimään suuhun.

Hengähdän hiukan ja annan tytön niellä suunsa puhtaaksi, samalla kun lisänöyryytyksenä kuivaan elimeni hänen hiuksiinsa.

Jätämme matot tuulettumaan pihalle. Sen sijaan että päästäisin tytöt sisään, vien heidät talon seinustalle ja sidon Tanjan talutusketjun kiinni läheiseen pihakoivuun. Tyttö katselee ihmetellen. Vasta kun nostan seinustalla lojuvan puutarhaletkun, molemmat säikähtävät silminnähden.

“Ei, isäntä, armoa, ei sitä…” Tanja anelee.
“Aika pesulle, tytöt”, virnistän avatessani hanan. “Ja samalla rangaistus vikuroinnista.”

Vedentulon alkaminen kestää hetken, kuten yleensäkin. Tanja yrittää vielä kerjätä sääliä, ennen kuin kirkaisee viileän järviveden osuessa suoraan rinnoilleen. Katselen nauraen kuinka tytöt yrittävät piiloutua ohuen puunrungon tai toistensa selkien taakse. Turhaan, suihkutan molemmat kiirettä pitämättä läpimäriksi päästä jalkoihin.

“Hienoa, orjat. Käännättekö vielä takapuolenne tänne päin?” kysyn katkaisten vedentulon hetkeksi.

Märät tytöt epäröivät, mutta tajuavat pian ettei heillä ole vaihtoehtoa. Suihkutan nopeasti vielä molempien peput puhtaiksi.

Jätän tytöt hetkeksi pihalle valumaan, sillä aikaa kun haen heille pyyhkeen, että he voivat kuivata toisensa. Sitten irroitan heidät puusta ja vien sisään. Annan heidän lämmitellä hiukan ja käsken sitten jatkaa siivousta. Tytöt nyökkäävät, nöyrinä kuin uitetut koirat.

Tanjan imuroitua käsken tytöt luuttuamaan keittiön lattian käsin. Olisi talossa tietysti kunnon välineitäkin, mutta on niin mukavaa nähdä tyttöjen konttaavan. Käsken tyttöjen kontata rinnakkain ja istahdan itse katselemaan heidän peppujaan. Niihin ei koskaan kyllästy.

”Sanokaahan tytöt, haluaisitteko saunaan rankan päivän jälkeen?” kysyn kun talo on taas putipuhdas. Tytöt katsovat toisiaan. Elina puistaa arasti päätään.

”Ehkei tänä iltana, isäntä”, Tanja ehdottaa anteeksipyytävästi. Nyökkään, ehkä jokin toinen päivä.

”Jospa te sitten alatte valmistella ruokaa sillä aikaa kun minä käyn hakemassa matot sisään.”

Vien alastomat tyttöni keittiöön ja kytken heidät normaaliin tapaan kiinni pöydänkaiteeseen. Elina näyttää hetken kuin haluaisi protestoida, muttei sano mitään.

Kevyen iltaruoan jälkeen annan tyttöjen käydä suihkussa, tietysti edelleen yhteen kahlittuina. Sen jälkeen kahlitsen molepien kädet selän taakse ja ehdotan, että katsoisimme jonkun elokuvan. Ainakin toinen tytöistä vastaa hymyillen myöntävästi. Otan heidät mukaani olohuoneeseen ja istutan heidät sohvalle.

Laitettuani levyn pyörimään istun sohvalle tyttöjen väliin. Täydellinen tapa viettää lauantai-iltaa, katsellen elokuvaa alaston suihkunraikas tyttö kummassakin kainalossa. Pidän kaikkein eniten tytöistäni juuri tällä tavoin: sohvalla vieressäni he ovat melkein kuin tasavertaisia tyttökavereita, mutta alastomina ja kahleissaan he ovat silti orjiani.

Elokuvan päätyttyä on jo sen verran myöhä, että on aika siirtyä sänkyyn. Ei tosin vielä nukkumaan, ensin toinen tytöistä saa tarjota naisellisia palveluksiaan. Katselen vuorotellen kumpaankin kainalooni, yrittäen tehdä valintaa. Molemmatkin saattaisivat mahtua sänkyyni yhtäaikaa, mutta haluan säästää sitä kertaa vielä hiukan.

“Tytöt, asettukaa riviin tuohon seinää vasten”, kehoitan heitä. Tanja tottelee kiltisti, Elina yrittää vitkutella. Otan sohvapöydältä vitsan ja huitaisen molempia rinnoille pari kertaa. Tytöt parkaisevat ja asettuvat nopeasti rinnakkain. Otan askeleeen taaksepäin ja katselen heitä arvioiden.

”Elina, tänä yönä sinä saat kunnian lämmittää herraasi sängyssä”, päätän hetken mietittyäni. ”Tanja saa nukkua lattialla, uskollisena narttukoirana”.
“Kyllä, isäntä”, Tanja toteaa hieman haikeasti. Viuhautan piiskaa ilmassa ja käsken tytöt makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa irroitan Elinalta käsiraudat ja laitan hänelle yöksi pehmeämmät nahkakahleet. Sitten lukitsen tytön ranteet lyhyillä ketjuilla kiinni kaulapantaan. Kaadan tytön selälleen sänkyyn ja kahlitsen hänet toisesta nilkasta ja ranteesta kiinni sängynpäätyihin.

”Elina, olet vielä sen verran kuriton orjatyttö että joudut olemaan kahleissa. Odotan innolla sitä aikaa kun voin nauttia alastomasta vartalostasi täysin vapaasti”, hymyilen tytölle. Elina katsoo happamasti takaisin.

Seuraavaksi kahlitsen Tanjan kaulapannan ketjulla kiinni sängynjalkaan. Tyttö saa viettää lattialla tämän yön. Mietin että pitäisikö hänelle antaa jotakin makuualustaksi, mutta eiköhän lattialämmitys pidä hänestä huolen. Onhan hänellä kuitenkin lemmikin huopaviltti. Ja voisihan hänelle antaa muutakin lämmikettä…

Otan yöpöydän laatikosta vaaleanpunaisen pikkudildon.

“Tanja, olet ollut sen verran kiltti narttutyttö tänään, että saat itsellesi leikkikalun ja luvan yhteen orgasmiin”, hymyilen tytölle. Tanja nyökkää hymyillen ja kiehnää hetken jalkojani vasten, ennen kuin asettuu viltilleen.

Katselen hetken alastonta tyttöä sängylläni ja mietin miten erilaisia orjatyttöni ovat olemukseltaan. Elina on seksikkäimmillään juuri näin, avuttomana sängyllä selällään kuin orjaksi siepattu kiltti naapurintyttö. Tanjan antama mielikuva on tietyllä tavalla pervompi, hänet on helpompi kuvitella kontalleen otettavaksi takaapäin.

Sitten otan liukuvoiteen ja ehkäisyvälineen, ja alan valmistella tytön alapäätä käyttökuntoon. Tyttö yrittää vielä pyristellä heikosti.

”Nyt, Elina, kohta saat taas vinkua kuten kaltaisesi huoran kuuluukin”, kiusaan tyttöä, pyyhkiessäni ylimääräisen voiteen sormistani hänen vatsaansa.

”Herra, en voi estää teitä raiskaamasta minua, mutta olkaa kiltti, älkää sanoko minua huoraksi”, tyttö anelee heikosti.

Virnistän häijysti. “Odota tässä hetki”, kehoitan, ihan kuin sänkyyn sidottu tyttö olisi muutenkaan lähdössä mihinkään. Tanja katselee ihmetellen hypätessäni sängystä ylös ja kävellessäni hänen nurkkansa ohi.

Käyn työhuoneessa hakemassa paksun punaisen huopakynän. Kiipeän taas sänkyyn ja istahdan tytön vatsan päälle pitääkseni hänet paikallaan. Otan tussin korkistaan ja kirjoitan hänen rintaansa suurin punaisin kirjaimin “HUORA”.

“No, pillu, oletko herrasi oma huoratyttö?” kysyn tytöltä ivallisesti.

“Miksi kohtelette minua näin?” Elina kysyy lähes itkien.

”Muista, Elina, seksiorjalle on lähinnä kohteliaisuus tulla kutsutuksi huoraksi. Huorat sentään päättävät itse omasta vartalostaan”, valistan tyttöä hymyillen, nipistäen häntä nännistä. Tyttö liikahtaa.

“Nyt, tyttö, haluatko antaa pillua vapaaehtoisesti vai tarvitsetko vielä suukapulan?”

Elina pudistelee vain heikosti päätään. Otan kiinni tytön kahlituista käsivarsista ja painan ne patjaa vasten.

“Elina, sinun ja Tissin kaltaiset ihanat teinipillut on tarkoitettu nussittaviksi”, totean, samalla työntäen kaluni tytön vulvasta sisään. Tyttö voihkaisee rajusta liikkeestäni. Hänen kolonsa on edelleen ihanan tiukka, mutta antaa kuitenkin periksi kalulleni. Alan työnnellä sitä edestakaisin hitaasti ja nautiskellen, vähitellen kiihdyttäen.

Elina on ihanan lämmin ja pehmeä. Tunnen kyrpäni kovettuvan entisestään ajatellessani, että saan panna tuoretta orjaani vielä monia kertoja. Tyttö uikuttaa heikosti työntöjeni tahdissa, pitäen silmiään puoliksi kiinni.

Keskeytän liikkeeni, nauttiakseni hetken vain tytön pillun tiukkuudesta. Elina makaa paikallaan allani, uikuttaen vain hiljaa. Tanjan puolelta kuuluu hento litinä ja vaimea voihkinta, hänkin on päässyt vauhtiin. “Uuh, Isäntä…” kuulen hänen kuiskaavan hennosti.

Mielikuva Tanjasta dildon kanssa saa minut melkein laukeamaan samantien. Puristelen Elinan terhakoita rintoja hetken ja otan sitten taas kiinni hänen olkavarsistaan, alkaen taas panna hänen koloaan.

“Elina, sinä olet nyt minun. Minun ikioma huorapilluni ja orjatyttöni, panoleluni”, muistutan tyttöä huohottaen, samalla kun kivekseni merkitsevät tytön omalla lastillaan.

Hengähdän hetken tytön pehmeän vartalon päällä, ennen kuin kierähdän omalle puolelleni sänkyä. Elina yrittää kääntyä poispäin.

“Muista, Elina, huoratyttö kiittää herraansa aina siemennyksen jälkeen.”
“Kiitos”, tyttö mutisee vastahakoisesti.
“Että mitä?” kysyn, antaen luunapin tytön tissille.
“Kiitos, herra”, tyttö parahtaa. Nyökkään hymyillen ja jään kyljelleni katselemaan häntä.

“Päästättekö minut irti, herra?” Elina kysyy arasti.

“En, tyttö. Saat olla tämän yön leikkikaluni”, vastaan, silitellen hänen hiostuneita rintojaan.

“Pissattaa”, tyttö sanoo hiljaa, kiusaantuneena avuttomuudestaan. Hymyilen hänelle ja nousen sängystä hakemaan ratkaisun asiaan.

Palatessani takaisin huomaan Elinan alla kostean läikän. Tyttö taisi arvata mitä suunnittelen, tai sitten hän ei vain pystynyt pidättelemään. Avaan joka tapauksessa tuomani vaipan ja alan ujuttaa sitä hänen peppunsa alle, jos ei muuten niin enempien vahinkojen ehkäisemiseksi.

“Elina, miten näin pääsi käymään?”
“Anteeksi…” tyttö sanoo hiljaa.
“Sinunlaisiasi pissatyttöjä ei pitäisi päästää sänkyyn lainkaan ilman vaippaa”, kiusaan tyttöä sulkiessani vielä vaipan teipit.

“Hei… ettekö päästäkään minua irti?” Elina parahtaa, tempoen käsikahleitaan.
“Sitähän sinä olisit toivonut, pissatyttö?” naurahdan. “Ei, saat nukkua yön omassa lätäkössäsi.”

Nöyryyttääkseni tyttöä vielä lisää otan yöpöydältä tussin ja kirjoitan vielä “pissatyttö” hänen alavatsaansa vaipan reunan yläpuolelle. Sitten sammutan huoneesta valot ja käyn sänkyyn orjattareni viereen. Tytöt saavat pestä sängyn ja lattian sitten aamulla.

4 kommenttia viestissä: “Elinan uusi elämä, osa 9”

 1. xoxo says:

  Aivan ihania tarinoita!
  Onkohan kirjoittajaan mahd. saada mitään yhteyttä?

  • Slavemaster says:

   On se mahdollista 🙂 Joko seksifoorumilla yksityisviestillä tälle samalle nimimerkille tai nykyisin myös sähköpostilla spacialwatcher(at)gmail.com.

 2. tykkään says:

  Sun on pakko jatkaa tätä! Tätä parempaa tuskin löytää… En pistäisi pahakseni, jos joku kohtelisi minua noin, kuten herra.

  • Slavemaster says:

   Kiitos kommentista, tällainen on tärkein motivoiva tekijä jatkamaan. 🙂 Eli jatkoa tulee taas joskus, ainakin olettaen että 17-vuotiaista tytöistä kertovat tarinat hyväksytään vielä sivustolle.

   Minäkään en pistäisi pahakseni, jos löytäisin jonkun jota kohdella kuten tarinan tyttöjä.

Kommentoi

top