search
top

Syysyö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (278 votes, average: 3.49 out of 5)
Loading...

Kun olin vielä aika nuori, pääsin onnekseni työyhteisöön, josta paremmasta voi vain haaveilla. Ystävystyin monien kollegoitteni kanssa ja muutin pian pois, en voi muistella noita kuukausia hymyilemättä. Etenkään yhtä viileää syyskuista yötä läheisimmän työkaverini kanssa.

Se ilta oli vietetty karaokebaarissa vähitellen yhä pienemmällä ja pienemmällä porukalla, kun yksi toisensa jälkeen vanhemmat kollegani lähtivät kotiin. Kun kello lähestyi kahta. paikalla oli minun lisäkseni enää kaksi tuttua, Rita ja Eero. Rita oli loppuillasta ollut ehdottoman vakuuttunut siitä, että Eero oli ihastunut minuun. Naureskelin Ritan humaltuneille kulmakarvan nosteluille ja huomautin Eeron olevan sekä minua viisitoista vuotta vanhempi että perheellinen ukkomies. “Eiköhän sillä oo muutakin tekemistä ku katella uusia työkavereita”, huomautin hyväntuulisesti ja pidin huolta, etten itse katsellut Eeroon liian pitkään.

Eero nimittäin todella oli ihastunut minuun ja minä olin vähintään yhtä ihastunut häneen. Ja hän todella oli perheellinen ukkomies, mistä en kuitenkaan piitannut tippaakaan niinä hetkinä, kun hänen kätensä siveli kylkeäni, kun ohitimme toisemme tyhjällä käytävällä, tai kun hänen huulensa painuivat kaulalleni pienessä kopiohuoneessa. Polveni menivät veteliksi, kun mies, joka oli neljänkymmenen elinvuotensa aikana nähnyt ja koskettanut monia, monia naisia, katsoi kaula-aukkoni reunaa seuraavia sormiaan ja kuiskasi ihmetellen: “Eihän näin täydellistä voi olla olemassakaan.” En halunnut mitään muuta yhtä paljon kuin saada hänet sisääni – kerran toisensa jälkeen – mutta hetket olivat niin lyhyitä, että ne vain kiusasivat lisää.

Karaoke jatkui alkuiltaa epävireisempänä, ja tunnelma oli korkealla. Rita huojahteli vieressäni, kun Eero vessassa käytyään palasi meidän seuraamme ja istui Ritan toiselle puolelle. Tovin päästä hän totesi: “Alkaa olla jo aika myöhä. Mä rupeen tekemään lähtöä kotiin.” “Jää nyt vielä vähäksi aikaa ainakin”, Rita pyyteli, mutta Eero pudisti päätään. “Pitää lähtee jonottaan taksii, että ehtii vielä joskus kotiinkin”, hän sanoi. Rita harmitteli kovasti joukkomme kutistumista, mutta humalaisten tapaan hän ei siitä jaksanu kauan välittää. Kun Eero oli halannut häntä, Rita meni taas kerran tiskille. Kietoessaan kätensä minun ympärilleni Eero piti halauksensa lyhyenä, mutta kuiskasi nopeasti korvaani: “Sano, että lähet kotiin ja tuu ulos vartin päästä.” Sen jälkeen hän käveli kättään heilauttaen ulos viileään syysyöhön.

Vatsanpohjassani kihelmöivät Eeron sanat, ja olin vieläkin tuntevinani hänen hengityksensä kaulallani. Rita tuli takaisin täyden tuopin kanssa. Jutustelimme niitä näitä muutaman hetken, ja minä haukottelin aina sopivin väliajoin odottaen kuumeisesti hetkeä, jolloin voisin lähteä. “Hei, nyt on mun lauluvuoro!” Rita kiljahti ja säntäsi kohti lavaa. “Tsemppiä!” vastasin hänelle ja jatkoin: “Mä hurraan täällä sulle, mut sen jälkeen voisin lähtee nukkumaan. Väsyttää jo vähäsen.” Rita nyökytteli ja hyppeli kohti lavaa. Koko laulun ajan hymyilin ja taputin tottelevaisesti ajatellen vain ulkona odottavan Eeron käsien ja huulten kosketusta.

Kun pääsin ulos, en nähnyt Eeroa missään. Päätin kuitenkin hakea pyöräni ennen hänelle soittamista – kuka tietäisi, mihin me päätyisimme – mutta Eero seisoikin pyöräni vieressä. “Haluutko saattaa mua osan matkasta?” kysyin, sillä tiesin, etten ikinä saisi häntä asuntooni ja sänkyyni. Suurin osa kotimatkastani kuitenkin kulki pieniä hämäriä teitä pitkin ja muistin puolimatkassa olevan muistomerkin ja sen ympärillä olevan pienen puistikon. Eero katsoi minua pitkään kuin lukien ajatukseni ja sanoi lopulta: “Okei.”

Kävelimme eteenpäin reippaasti, jotta pääsisimme riittävän kauas karaokebaarista ja Rita-vaarasta. Korolliset kenkäni hidastivat tahtia hieman, mutta polvipituinen levenevä hameeni taas salli vähän pidemmät askeleet, ja olimme muutaman minuutin kuluttua puiden varjossa, ja autojen äänet vaimenivat. “Mä en oo koskaan halunnu ketään muuta näin paljon”, Eero sanoi äkkiä: “En ketään muuta ku mun vaimoa.” “En mäkään”, vastasin suoraan. “Mut tästä ei voi tulla mitään”, hän jatkoi. “Mä tiedän”, vastasin taas. Jatkoimme matkaa hiljaisuuden vallitessa, mutta hiljaisuus oli täynnä sähköä.

Lähestyessämme puistikkoa tiesin, että nyt olisi ainoa mahdollisuuteni saada se, mistä olin haaveillut kaikkina menneiden kuukausien öinä, kun olin maannut yksin vuoteessani. “Hei, tiedätkö sä, mikä toi patsas oikein on?” kysyin Eerolta osoittaen pienen jyrkkärinteisen mäen päällä olevaa muistomerkkiä. Eeron pudistaessa päätään tokaisin: “Oota, käydään kattomassa!” ja lähdin työntämään pyörääni mäkeä ylös. Se oli jyrkempi kuin olin luullut ja pyörä alkoi tuntua raskaalta, mutta kuulin Eeron tulevan perässäni, enkä todellakaan aikonut pilata mahdollisuuttani sillä, että jättäisi pyörän seisomaan mäen juurelle kuin huutomerkin. Patsaan jalusta oli metrin korkuinen, eikä sen taakse näkisi tieltä käytännössä laisinkaan.
Kun pääsin mäen päälle, kallistin pyöräni maahan makaamaan ja kiersin patsaan toiselle puolelle. Kumarruin eteenpäin nähdäkseni kirjoituksen. “Sillanrakentajille”, luin ääneen ja käännyin sitten Eeroa kohti. Hän seisoi metrin päässä ja katseli minua hitaasti päästä varpaisiin ja taas takaisin. Nautin hänen katseestaan, jota varten olin valinnut asuni: korkeat korot, pystyraitaiset stay-up-sukat, lyhyehkö punainen hame – joka kiinni huomion hoikkaan vyötärööni – ja hänen ihailemiaan rintoja korostava tyköistuva syväänuurrettu musta toppi, jonka päällä oli tiukka lyhyt takki. Kun hänen katseensa nousi silmiini, näin siinä oman haluni heijastuksen. “Sä näytit tosi hyvältä, kun tossa äsken kävelin sun perässä ylös”, hän sanoi hiljaa. “Sulla oli hyvä näkökulma”, totesin hymyillen hiukan. “Etenkin, kun sulla on noi seksikkäät sukkahousut”, hän  vastasi. “Sukat”, korjasin ja näin, miten hänen silmänsä laajenivat.

Muutamalla harppauksella hän oli hetkessä edessäni. Vaikka minulla oli korot, hän oli paljon minua pidempi ja seistessään aivan lähellä tunsin olevani hyvin pieni ja hento hänen rotevan vartensa rinnalla. Hän painoi vartalollaan minut muistomerkkiä vasten. “Sukat”, hän toisti ja laski kätensä vasemmalle reidelleni. Äännähdin hiljaa ja näin hänen suupielensä kaartuvan pieneen hymyyn, kun hän lähti kuljettamaan kättään ylemmäs. Kun sormet ehtivät sukkani yläreunaan, ne pysähtyivät tunnustelemaan ihoani etureidelläni, reiden ulkosivulla, taas etureidelläni ja siirtyivät sitten reiteni sisäsivulle. Suljin silmäni hetkeksi ja tunsin kosketuksen liikkuvan ylemmäs ja ylemmäs, kunnes sormenpäät koskettivat pikkuhousujeni reunaa. Purin huultani. Sormet liukuivat kankaan reunaa ylös ja alas, ylös ja alas, ylös ja sen alle! En voinut itselleni mitään, vaan ynähdin taas hiljaa, kun tunsin hänen etu- ja keskisormensa hyväilevän häpyhuuliani ja tunsin, miten kostuin kostumistani.

“Miten joku voi olla näin ihanan märkä!” Eero kuiskasi korvaani ja sai minut kiihottumaan entistä enemmän. Hän painoi minut vartalollaan vielä tiukemmin kylmää kivijalustaa vasten ja ujutti vasemman polvensa reisieni väliin työntäen jalkani erilleen. Hänen sormensa tunnustelivat häpyhuulteni liukasta väliä ja löysivät sitten varmasti tiensä herkkänä odottavalle klitorikselleni. Huuliltani purkautui pieni voihkaisu, kun hän alkoi alkoi hyväillä sitä kevyillä pyörivillä liikkeillä. Kokemus todellakin tuo varmuutta! Yritin työntää lantiotani kättä vasten, mutta miehen voimakas vartalo naulitsi minut paikalleni, enkä voinut kuin huohottaa ja vavahdella hänen kosketuksensa alla. “Sä niin laukeet ihan kohta”, Eero naurahti matalalla äänellään ja katsoi minua suoraan silmiin. Hänen sormiensa hyväilyt tuntuivat niin järjettömän nautinnollisilta, etten pystynyt edes muodostamaan sanoja. Katsoin vain takaisin hänen silmiinsä haukkoen henkeäni tuntiessani orgasmin lähestyvän.

Eero siirsi kätensä pois. “Ei!” hengähdin kiivaasti ja yritin tarttua hänen käteensä. Hän nappasi molemmat käteni omiinsa ja painoi ne muistomerkkiä vasten pääni yläpuolelle. “Ei vielä”, hän sanoi  hiljaa vasten huuliani ja suuteli minua omistavasti. Vastasin suudelmaan kiivaasti ja painoin vartaloni niin lujasti häntä vasten kuin pystyin. Hän piti edelleen kiinni ranteistani, mutta siirsi käsiäni alemmas pystyäkseen suutelemaan minua kaulalle. Eero näykki korvanlehtiäni ja niskaani ja kuljetti sen jälkeen huulensa solisluilleni. Sitten hän hellitti otteen ranteistani ja liu’utti kämmenensä käsivarsiani pitkin kyljilleni. Kun hän siirsi kätensä rinnoilleni, tartuin hänen käsivarsiinsa ja taivutin selkääni kaarelle. “Kosketa mua kaikkialta”, pyysin häneltä hiljaa.

Vastaukseksi Eero riisui takkini ja hetkeksi syksyinen yöilma sai ihoni kananlihalle. Eero sulki olkapääni kämmeniensä sisään ja tipautti toppini ja rintaliivieni olkaimet alas. Sitten hän antoi sormiensa kulkea rintaliivieni reunaa pitkin kevyesti hyväillen ja muistin, miten hän oli silloin aiemmin kuljettanut niitä paitani kaula-aukon reunalla. Eerokin taisi muistaa sen kerran, sillä hän katsoi taas silmiini ja sanoi hymyillen: “Mä en oo koskaan nähnyt mitään näin täydellistä.” Sitten hän tarttui rintaliiveihini ja toppiini ja veti ne vyötärölleni asti paljastaen rintani kokonaan. Kylmälle ilmalle paljastui lisää ihoa, joka nousi kanalihalle ja nännini alkoivat saman tien nöpöttää. “Voi luoja!” Eero ähkäisi ja tunsin, miten hänen kullinsa jäykistyi kivikovaksi reittäni vasten. Sitten hän kupersi kämmenensä rintojeni ympärille saaden minut taas ynähtämään.

“Mä oon haaveillu tästä niin pitkään”, Eero sanoi hiljaa ja painoi huulensa rintojeni väliin. Upotin sormeni hänen hiuksiinsa ja taivutin selkääni tarjoten rintojani hänen huuliensa ja kielensä hyväiltäviksi. Hän piti rintojani kämmenissään ja hyväili peukaloillaan ihoa nännipihojen ympäriltä. Hän huulensa vaelsivat alemmas rintojen välisessä vaossa ja tunsin, miten hänen hengityksensä huohotti. Sitten hän siirsi vasemman kätensä vyötärölleni ja hyväili kokonaan paljastunutta rintaa pelkästään huulillaan: Hän suuteli rinnan ulkolaitaa ja alapintaa kiusoitellen ja siirsi sitten oikean kätensä pois tieltä ja kiusasi oikeaa rintaa samalla tavalla. Välillä hän palasi rintojeni väliin ja suuteli vakoa  ylös ja alas ja kiersi nännien yläpuolelle pienin suudelmin. Minä vingahtelin ja ynähtelin.

Sitten Eero tarttui vyötärööni tiukemmin ja nosti minut äkkiä istumaan patsaan jalustan päälle. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja hän painoi kasvonsa rintojani vasten ja alkoi nuolla niitä. Hän nuoli rintojeni ulkosivuja ja väliä niinkuin olisi nuollut jäätelöpuikkoa. Ulkolaitaa, sisälaitaa, ulkolaitaa, sisälaitaa, toisen rinnan ulkolaitaa ja taas sisälaitaa ja minä kiemurtelin hänen varmoissa otteissaan. Sitten hän nuoli samalla tavalla oikean nännini päältä, ja minä huudahdin nautinnosta. “Eero!” voihkaisin ja vedin hänen päätään lähemmäs rintojani. Hän painoi minua itseään vasten ja nuoli rintojani suorastaan ahmien. “Jatka! Jatka!” pyysin häneltä huohotukseni tahdissa.

Eero lopetti. “Ei, älä!” huudahdin hiljaa ja pelkäsin, että hän vetäytyisi pois, mutta hän suoristautui ja suuteli minua uudestaan. “Mä lupasin sulle, et sä laukeet”, hän hengähti sitten korvaani. Tunsin, miten kostuin taas pelkästään hänen sanoistaan ja miten hän sykki kovana minua vasten. Tartuin hänen vyöhönsä ja vedin hänet tiukemmin lantiotani vasten. Hän vavahti ja nojasi molemmat kätensä muistomerkkiin, kun avasin hänen vyönsä, farkkujen napin ja vetoketjun. Sitten työnsin käteni hänen farkkujensa alle ja tartuin jäykkään kulliin. Tunnustelin sitä, paksuuttaa ja pituutta, ja hyrisin mielihyvästä: se ei ollut liian suuri tai liian pieni, vaan juuri täydellisen kokoinen kalu, joka työntyessään sisääni saisi minut nauttimaan mahdollisimman paljon. Eero oli sulkenut silmänsä ja huokaili ja työnteli lantiotaan käsieni liikettä vasten.

Hetken päästä hän kuitenkin vetäytyi kauemmas. “Sun pitää laueta ensin”, hän sanoi kuin se olisi itsestäänselvyys. Laskeuduin maahan seisomaan. Katsoin häntä suoraan silmiin, laitoin käteni hameeni alle, tartuin pikkuhousuihini ja vedin ne hitaasti jalastani katsoen häntä koko ajan silmiin. Eero hengitti kiivaasti. Nojasin takapuoleni patsaan jalustaa vasten, levitin jalkani hieman erilleen ja sanoin hänelle, yhä silmiin katsoen: “Mä haluan laueta sun suuta vasten.”

Eero oli salamana polvillaan edessäni ja nosti hamettani päästäkseen sen alle. Hetken päästä tunsin lämpimät kädet lonkillani ja kuumat huulet sisäreisilläni. Suljin silmäni. Eeron huulet kulkivat oikeaa reittäni pitkin ylemmäs ja ylemmäs sille rajalle, johon pikkuhousujen reuna oli jättäny painauman. Sitten hän pysähtyi ja siirtyi vasemmalle puolelle. Ylös, ylös reiden sisäsivua huulilla ja kielellä maistellen, kunnes samalla rajalla hän taas pysähtyi ja siirtyi toiselle puolelle. Ynähtelin ja yritin liikuttaa lantiotani, jotta hänen suunsa osuisi häpyhuulilleni, mutta hän piti minut käsillään paikallaan, enkä saanut toivomaani. Vielä. Ylös ja toiselle reidelle, ylös ja taas toiselle reidelle. Välillä hän painoi kevyitä suudelmia häpykumpuni ylälaitaan, muttei vahingossakaan koskenut häpyhuuliini tai klitorikseeni, jotka läpimärkinä odottivat häntä.

Sitten tunsin, miten Eero siirsi käsiään alemmas ja painoi nyt kämmenillän minua nivusista kiveä vasten. Näppärät peukalot kuitenkin koskettivat kevyesti häpyhuuliani ja pidätin hengitystäni, kun ne alkoivat hellästi pyöritellä niitä. Pyörittely siirtyi keskemmälle ja vähä vähältä häpyhuuleni puristuivat kevyesti klitorikseni molemmin puolin. Huokailin ja toistelin Eeron nimeä ja sitten tunsin, miten jokin paineli hellästi tietään kohti pilluni aukkoa. Eero kosketteli nenänsä kärjellä märkiä häpyhuuliani samalla, kun hänen peukalonsa hieroivat kiduttaen klitorikseni ympäristöä. Vähä vähältä nenän pehmeä kosketus liikkui ylemmäs ja ylemmäs, kunnes se oli aivan lähellä sykkivää klitoristani.

Silloin Eero siirtyi taas pilluni aukon luo ja alkoi tällä kertaa nyppiä huulillaan häpyhuuliani siirtyen taas ylemmäs ja ylemmäs. “Eero, anna mun tulla, oo kiltti!” huohotin, mutta taas klitorikseni viereen päästyään Eero palasi pillun aukolle. Nyt kielen kärjellä kevyesti lipaisten. Sieltä hän jatkoi taas matkaansa kiduttavan hitaasti ylöspäin maistellen pilluani. Päästyään klitoriksen luo hän pysähtyi. Sitten hän painoi huulensa sen ympärille ja kosketti kielensä kärjellä turvonnutta ja äärettömän herkkää klittaani, ja huuliltani pääsi pitkä värisevä huokaus. Eero vastasi siihen nuolaisemalla uudestaan. Äännähdin taas, ja Eero veti pilluni suutaan vasten, puristi minua pakaroista lähemmäs ja nuoli ja nuoli ja nuoli. Kielen kärjellä, koko kielellä, klitorista, häpyhuulten välistä, pillun aukolta pitkillä hitailla nuolaisuilla klitalle asti, kielen kärjen nopealla liikkeellä klitorista kiihottaen ja minä työnsin lantiotani hänen suutaan vasten ja voihkin unohtaen kokonaan, missä olimme. “Mä tuun ihan kohta!” huokaisin tuntiessani toisen kerran, miten orgasmi lähestyi vääjäämättä.

Ja taas Eero lopetti. “EERO!” huudahdin tuskastuneena, sillä tuntui, etten kestäisi enää. Hän oli saanut minut sellaiseen kiimaan, että orgasmista tulisi varmasti räjäyttävä, enkä halunnut enää joutua odottamaan sitä hetkeäkään. Eero kuitenkin nousi seisomaan ja painautui minua vasten lujasti sanoen: “Mä tuun kans kohta.” Ymmärsin. Mikä jumalainen mies! “Ota mua takaapäin”, kuiskasin ja Eero nyökkäsi: “Otan. Mut sitä ennen mä haluan vielä tuntee, miten sä puristut mun sormien ympärille”, hän sanoi. “Mä oon ihan läpimärkä”, hengähdin ja hän hymyili ja polvistui vielä kerran eteeni.

Taitavat sormet löysivät pillun aukon, jonka ympärillä oli seikkailtu, ja sitten tunsin, miten Eero työnsi kaksi sormeaan sisälleni. Taivutin lantiotani, kun Eero liikutti sormia hitaasti sisään ja ulos. Koukistin ja suoristin polviani samaan tahtiin saaden sormet painumaan syvemmälle. Huokailin, ja Eero painoi vielä hetkeksi kielensä klitorikselleni liikutellen sitä samaan hitaaseen tahtiin sormiensa kanssa. Sitten hän veti sormensa pois sisältäni ja siirsi ne klitalleni samalla, kun veti päänsä kauemmaksi. Samat näppärät etu- ja keskisormi hieroivat hyvin hitaasti ja kevyesti Eeron syljestä ja omista nesteistäni märkää ja liukasta klitoristani. Samaan aikaan Eero nousi seisomaan ja koska hänen käsillään oli tekemistä, minä sain työntää käteni farkkujen ja boksereiden alle ja vetää esiin sen kovan ja kiihottavan kullin, jota olin kaivannut sisälleni kuukausia.

Hyväilin kevyesti esinahan alta paljastunutta terskaa kämmenpohjallani, kun Eero sanoi: “Älä enempää, etten mä tuu tässä.” Ajatus siitä, että minun nuoleminen oli saanut hänet niin kiihottuneeksi, että laukeaminen oli hyvin lähellä, sai sydämeni sykkimään vielä nopeammin. Eeron oikean käden sormet tuskin huomasivat kosteuden lisääntymistä, sillä reiteni kiiltelivät jo märkinä.

Sitten Eero kiersi vasemman käsivartensa ympärilleni, tarttui oikeaan lonkkaani ja käänsi minut sylissään ympäri selkä vasten hänen rintaansa. Oikean käden sormet eivät hetkeksikään lopettaneen keveiden kosketusten jakamista herkälle klitalleni. Taivutin päätäni taaksepäin ja sanoin Eerolle hiljaa: “Ota mut rajusti, jos haluut.”

Samantien Eero painoi ylävartaloni kumaraan nojaamaan vasten patsaan jalustaa. Huudahdin yllättyneenä ja ilahtuneena, kun tunsin kullin kuuman pään työntyvän pilluni aukolle ja Eeron tarttuvan vasemmalla kädellään tiukasta lantiooni. Sitten hän työnsi voimalla koko kovan kalunsa syvälle sisääni ja minulta pääsi huuto. Hän vetäytyi ulos ja työntyi taas rajusti sisään ja huudahdin taas nautinnosta. Oikean käden sormet hieroivat jatkuvasti klitoristani ja niin pitkän kiihottamisen ja monen lähellä olleen orgasmin seurauksena joka ainoa sentti ihostani reagoi kosketukseen ylenmääräisesti. Puristuin Eeron kullin ympärille, sillä sen työntyminen sisään ja ulos tuntui äärimmilleen kiihotetussa läpimärässä pillussani uskomattoman nautinnolliselta. Työnsin ja kohottelin takapuoltani hänen työntöjään vasten. Halusin kullin sisääni kovempaa ja syvemmälle. Samalla sormet kiihottivat klittaani yhä nopeammalla tahdilla ja halusin painaa pilluani myös niitä vasten.

Eero työnsi kulliaan sisään ja ulos, sisään ja ulos ja sormet pyörittivät ympäri ja ympäri ja minä huusin ja huusin ja tunsin orgasmin lähestyvän kolmannen kerran. Tartuin kädelläni Eeron pakaroihin ja vedin häntä lujemmin itseäni vasten, syvemmälle sisääni. “Älälopetaälälopetaälälopeta!” huusin keskeytyksettä ja Eero työntyi sisään ja ulos yhä nopeammin. Juuri ennen kuin laukesin, kuulin,  miten Eero huusi karheasti, ja tunsin, miten hänen kullistaan purkautui sisälleni spermalasti. Ne ihanat sormet kuitenkin jatkoivat liikettään vielä, ja kun Eeron rintakehä lysähti selkääni vasten, singon voimalla iskevä orgasmi valtasi kehoni. Selkäni taipui kaarelle, suuni aukeni huutoon ja työnsin takapuoltani Eeroa vasten samalla, kun lantioni nytkähteli hänen kullinsa ja sormiensa välissä holtittomasti. Eero painoi sormensa klitoristani vasten lujemmin ja orgasmi piteli minua kourissaan pidempään kuin koskaan aiemmin.

Polveni eivät enää kantaneet kunnolla, vaan valahdin vasten patsaan jalustaa. Eero oli jo hieman tointunut ja hän piti minua pystyssä. Kun pystyin taas hengittämään tasaisemmin, tunsin sperman valuvan pitkin jalkojani ja hien pitkin selkääni. Eero nojasi kasvojaan vasten niskaani ja kuiskasi korvaani: “Mä oon kuvitellu tän niin monta kertaa, mut tää oli vielä parempaa ku mitä mä kuvittelin.” Hymyilin ja käänsin kasvoni häntä kohti. Eero suuteli huuliani ja vetäytyi samalla sisältäni. “Mäkin oon kuvitellu tän monta kertaa, mut se ei koskaan ollu näin upeeta”, vastasin.

Se oli viimeinen kerta, kun Eero ja minä tapasimme muuten kuin työkavereina. En kuitenkaan koskaan unohda sitä viileää syysyötä ja jumalaista miestä.

3 kommenttia viestissä: “Syysyö”

 1. Feelix says:

  Kuvailit lähes täydellistä rakastelua syysyössä.., NaMi!

 2. Lumimies says:

  Siinä oli tunnetta, himoa ja
  aistikkuutta 🙂
  Loistava tarina!

 3. iivatar says:

  Olispa kaunista ja kiihottavaa!

Kommentoi

top