search
top

Sisareni sylissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (114 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Olen 26-vuotias mies. Minulla on sisar nimeltä Anna. Anna on 29-vuotias yliopistossa sosiologiaa opiskeleva nainen, noin 165cm ja 65kiloa, usein mietteliäät siniset silmät ja ruskeat olkapäille ulottuvat hiukset,terhakkaat c-kupin hiukan ketunnenämäiset rinnat, vatsan seudulla aavistus ylimääräisestä, treenamattomat pakarat sekä reidet, joiden luontainen pyöreä kauneus on säilynyt ja tottakai yleensä siistiksi rimmatun tumman karvakolmion alla, siskoni pimppi. Siskoni vartalo on kiihottanut minua nuoresta asti enemmän kuin kenenkään toisen naisen.

Niinpä sinäkin iltana, ollessani Annan luona yökylässä hänen opiskelija yksiössään, koko illan olin kyttäillyt vilausta Annan melko antavan topin sisään tai hameen alle ja jonkinlaisia vilauksia olin myös saanut, nämä yhdistettynä muutamaan lonkeroon eivät varsinaisesti auttaneet oloani, joka jo ennen saapumistani oli ollut hiukan tukala. esille nousi ajatus saunan lämmittämisestä kun sellainen ylellisyys kerran asuntoon oli aikoinaan lisätty. Itselleni tämä oli mainio ehdotus, koska suunnittelin siskoni saunoessa vierailla vessassa helpottamassa oloani oman käteni avulla ja kun Annakaan ei esittänyt vastaväitteitä kävin naksauttamassa sähkökiukaan päälle ja palasin sohvalle viimeistelemään kesken jäänyttä tölkkiäni. Noin 40 minuutin kuluttua saunan lämpö alkoi levitä pieneen asuntoon ja oli aika alkaa kylpeminen. Anna nousi sohvalta ja kävi noukkimassa oven päällä kuivumassa olleen pyyhkensä ja suuntasi kylpyhuoneeseen. Itse jäin hajamielisesti tuijottamaan jotakin epämääräistä youtube videota. Muutaman minuutin kuluttua kylppärin ovi aukesi ja Annan ääni kysyi “etkö sä tuukkaa saunaan?” Säpsähdin ja hämmennyin koska en ollut lainkaan osannut odottaa tätä, olin kuvitellut hoitavamne saunomiset erikseen ja että pääsisin vasta Annan lopetettua. Hiukan epäröityäni ja varmistuttuani että olin todella kuullut moisen kysymyksen tajusin mikä mahtava tilaisuus tämä olisi katsella sitä naisvartaloa josta olin haaveillut runkatessani niin monet kerrat. Tunsin tämän ajatuksen vaikutuksena nykäisyn housuissani. Riisuiduin ja pyyhkeeseen kietoutuneena Astelin muka reteästi huoneen poikki ja ovesta sisään kylpyhuoneeseen vatsa täynnä perhosia ja astuessani kynnyksen yli jähmetyin, koska ensimmäisenä näin pienessä huoneessa sisareni alastoman vartalon selkä itseeni päin pylly pystyssä täyttämässä pyykkikonetta. Annan jalat olivat hiukan levällään hänen siinä pyllistellessään ja tämä sai aikaan sen että minulla oli suora näköyhteys pakaroiden raosta siskoni pimppiin. Kullini kovettui ja nousi täyteen mittaansa silmänräpäyksessä ja Annan noustessa jouduin kääntymään selin estääkseni häntä näkemästä seisokkiani.
Käväisin hänen jälkeensä nopeassa suihkussa yrittäen kylmällä vedellä saada kaluani laskemaan, epäonnistuen tässä surkealla tavalla. No muu ei enää auttanut kuin astua muna pystyssä ja suurinpiirtein kuola suupielistä valuen saunaan. Sauna oli todella pieni, kahta ihmistä enempää sinne ei juuri olisi mahtunutkaan ja tästä syystä nousin ylälauteelle istumaan aivan sisareni kostean vartalon viereen. Hetki oli äärimmäisen kiihottava mutta myös todella kiusallinen, kunnes Anna huokasi syvään ja osoittaen jöpöttävää kulliani tuhahti “miehet..” mutta huomasin hänen kuitenkin hymyilevän ja iskevän silmää. “Ei toi haittaa, se on vähän outoa mut toisaalta oon otettu ett mun veljellä seisoo mun takia. En oo siis ihan menetetty tapaus” Anna sanoi heittäessään ensimmäisen kerran löylyä, itse hymyilin vaivaantuneesti ja tyydyin mutisemaan “niin hehheh”. Sihahduksen jälkeen Anna kääntyi katsomaan mua ja kysyi “muistatko sen jätkän jota tapailin? Lopetettiin se kuukaus sitten, erottii ystävinä ja muuta mut ei se vaan toiminut.” Myötäilin muistavani kuulleeni kyseisestä miehestä vaikken koskaan ollut tavannutkaan. “Suoraan sanottuna, se kaatu siihen ettei se pystyny seksiin kertaakaan meiän suhteen aikana. Sillä ei vaan ottanu eteen vaikka koitin mitä. Oon ollu ilman jo melkein vuoden ja Oon miettiny ett johtuko se musta ett oonko jotenki epäeroottisen näköne tai jotai.”
Ajatukset yhä himosta ja yllätyksestä sekaisin päästin suustani “sä oot ihan mielettömän seksikäs, jos et ois mun sisko niin..” en saanut jatkettua loppuun lausetta koska kieli tuntui tarttuvan kitalakeen ja sanat olivat paksua puuroa jota jouduin oksentamaan ulos. Ei tässä sanoja olisi tarvittu vain tekoja, sanat ovat tyhjiä jo syntyessään vain teot merkitsevät ajattelin. “Niinkö?” Anna kysyi “entä mitäs kun mä oon sun sisko, mitä sillon? Mitä se estää?” Sain köhittyä vastaukseksi että olin pahoillani kun niitten suhde ei toiminut ja toivovani Annan löytävän vielä paremman pian. “Ihanaa kun välität, vaikkakin vähän kömpelöstikkin” Anna hymyili ja pyöräytti laineilevan hiustupsuni sormensa ympäri avaten mulle samalla näkymän ihaniin rintoihinsa jotka heilahti käden liikkeen mukana “oot tosi söpö noitten kiharoidesi kanssa ja vanha nyrkkeilijän kroppa vielä osittain tallessa. Oot kai aika suosittu tyttöjen keskuudessa?” Kielsin olevani millään lailla erityisen suosittu ja että edellisestä suhteesta oli jo puolitoista vuotta. Hetken aikaa juttelimme menneistä suhteista ja siitä miten kummallakaan ei ollut vielä mitää tosi vakavaa ollutkaan vaikka ei ihan nuoria olla enää kunnes hetken hiljaisuuden jälkeen Anna kysyi yllättäen “tota, haittaiks sua jos mä tota, tyydyttäisin itteni tässä? Sille on tarvetta.” Tunsin sydämeni lähes pysähtyvän ja tajunta oli sammua mutta totesin rauhallisesti “siitä vaan mut mä joudun tekeen saman siinä tapauksessa, jos se ei haittaa” Anna oli jo kysyessään hivuttanut oikean kätensä jalkojensa väliin ja hieroin itseään hitaasti vastatessaan “se on okei” varovasti tartuin kyrpäni varteen ja vedin esinahan taakse paljastaen terskani ja työnsin nahan takaisin toistaen liikettä hiljalleen. Vieressäni Anna oli kiihdyttänyt tahtiaan ja ynähteli hiljaa nopean hengityksen seassa. En muista koskaan kuulleeni mitään niin kiihoittavaa. Sokea ja raju kiima täytti tajuntani ja ajattelematta vein käteni sisareni pillulle ja aloin pyörivällä liikkeellä hyväillä klitoriksen ympäristöä. “Mmmmm, ah, mitä sä teet? Ajh” Anna kysyi hiukan säikähtäen mutta myös hengitys huohottaen “sä oot mun veli, tää on väärin” vastauksena tähän ujutin kättäni alaspäin ja sormeni avasivat häpyhuulia ja keskarini luiskahti puoliksi Annan kosteaan vaginaan. “Hei ei sinnnneeh, oijj” siskoni ääni sortui vastustelun alussa jo jahuomasin hänen avaavan jalkojaan leveämmälle. Lisäsin nopeutta ja hiukan voimaakin, välillä hieroen ja hyväillen pillua päältä välillä sormettaen siskoani nopeilla työnnöillä. Keskityin niin antamaan siskolleni niin paljon mielihyvää kuin vain ikinä vieressä istuen ja yhdellä kädellä kykenin etten huomannut Annan liikettä ennenkuin hennot sormet puristuivat kyrpäni ympärille alkaen runkkamaan sitä määrätietoisesti. “Tää tuntuu niin hyvälle, älä lopeta, älä lopeta” Anna sopersi lähestyen kiihkonsa huippua, itsekkin olin niin lähellä että jouduin pysäyttämään siskoni käden etten olisi tullut vielä. Polvistuin alemmalle lauteelle siskoni jalkojen väliin ja kumarruin sieppamaan häpyhuulen omien huulteni väliin ja juoksuttamaan kieltäni häpyhuulien välissä ylös aina klitorikselle ja takaisin alas kohti sormeani joka pyörivällä liikkeellä liikkui edestakaisin Annan sisällä.
Ensimmäinen orgasmi sai pillun supistelemaan ja imemään sormeani niin että melkein pelkäsin sen katkeavan. Anna huohotti selällään silmät suljettuina ja ynisi “en oo koskaa saanu tolleen, se oli hullua” sisareni nousi istumaan ja tarttui kulliini “anna mulle tätä ihanaa patukkaa, pane siskos märkää ja lämmintä pillus” hän sanoi työntäen minua pesuhuoneeseen, siellä Anna laskeutui pyyhkeen päälle selälleen nostaen jalkansa ilmaan ja levittäen ne. “Mä tarviin veljeni kyrpää, nai mua nai mua!!” Tajunta sumeana laskeuduin polvilleni ja ohjasin munani Annan pillun huulille “ei vittu mä saan panna siskooni ei vittu” takoi mielessäni kun tunkeuduin tuohon ihanaan lämpimään reikään jonka reunan juomut olivat kuin silkkiä hyväillessään elintäni sen työntyessä kohti sisareni kohdun suuta. Painuin pohjaan saakka ensimmäisellä työnnöllä josta vetäydyin hiukan aloittaen kiihtyvällä tahdilla naimaan siskoani. Olimme kumpikin kiimasta ja nautinnosta sekaisin ja sopertelimme sekavia toisillemne. Tunne oli mielenvikainen, kielletty hedelmä lisäsi seksin nautinnon moninkertaiseksi verrattuna mihinkään mitä olin koskaan kokenut. Ainoa ajatus päässäni oli se etten ikinä tahtoisi vetäytyä tuosta pillusta ja että halusin tuota naista, sisartani enemmän kuin mitään muuta. Huohotimme toistemme suuhun kun nussimne kuin eläimet, lykin niin nopeasti kuin vain kykenim siskoni ulistessa “anna siskolles kyrpää, nussi mua! Mä haluun lastit sisääni, anna mulle siemenet, anna mulle vauva” tätä kuunnellessa en enää kestänyt vaan tunsin kuin salama olisi välähtänyt pääni sisällä ja silmänräpäyksen kaikki oli pimeää ja universumi keskittyi elimeni ympärille. Tunsin kuinka spermani lähti liikkeelle ja syöksyi suoraan siskoni odottavaan kohtuun, viimeisen kerran painautuessani koko varren sisään. Suustani purkautui käsittämätöntä murinaa ja ähkintää ja sitten se oli ohi. Makasin siskoni päällä veltostuva kaluu yhä hänen sisällään, vetäessäni sen ulos näin vaalean sperma vanan valuvan tuosta pillusta.

3 kommenttia viestissä: “Sisareni sylissä”

  1. Kope says:

    Ihan hyvä tarina, mutta olisin toivonut vielä vähintään toisen panon.

  2. Jussi says:

    Mäkin panin siskooni aikoinaan kun saunottiin yhdessä. Tää oli kiihottavaa lukea, lisää tarinaa.

  3. molnar says:

    No tuliko siskos raskaaksi ???

Kommentoi

top