search
top

Otin homman omiin käsiin (fantasia)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.32 out of 5)
Loading...

Saatteeksi: Fantasia. Niin kuin fantasiat aina, ovet ne hetkellisiä ja lyhytkestoisia, alkaen aina uudestaan ja uudestaan samasta lähtöpisteestä. Lyhyt on tämäkin.

 

 

Lojun alastomana keskellä parisänkyä. Ympärilläni on kolme miestä polvillaan ja alastomina kuten minäkin. Makaan suu hieman avoinna ja kielenkärjellä lipoen huuliani. Miehet katselevat kovina törröttäviä nännejäni, teräviä ja kutsuvia. Litteän vatsani alaosassa odottaa taidolla trimmattu kutsuva ja kostea pillu.

 

Katson kiusaavasti miesten kasvoja ja vartaloita kunnes huokaisen ja kiinnitän katseen sykkiviin ja heilahtaviin kulleihin. Tiedän, että kohta saisaan tuntea miesten kädet, kielet ja kovat kullit ympäri vartaloani. Kiusoittelevat, hyväilevät kosketukset. Saan pian tuntea nuolemisen ja suuhun panemisen, pilluun panemisen ja anukseen nussimisen kunnes saan pitelemättömän ja rajun orgasmin. Otan Matin ja Jannen kyrvät käteeni ja alan runkata niitä hitaasti. Näen Samuelin mustat kasvot harallaan olevien ja koukistettujen jalkojeni välissä ja sanon:
”Samuel, nuole vittuani ihanan paksulla kielelläsi ja tee minut märäksi.”
Innoissaan Samuel tottelee ja ottaa lujan otteen pakaroitteni alta ja työntää kasvonsa ja suunsa odottavalle pillulle. Hän työntää karhean kielenkärkensä häpyhuulien väliin. Samalla runkkaan Matin ja Jannen kulleja yhä innokkaammin ja nopeammin. Tunnen käsissäni niiden sykkeen ja kuumuuden. Käännän kasvoni kohti Jannen kalua ja avaan suuni. Lämmin nieluni imaisee hänen kullinsa ja alan imemään. Tunnen miten minut käännetään kyljelleni ja käsi kohottaa oikean jalkani ylös.

 

Ylitseni kulkee väkevä tunne ja väristys kun tunnen kielen nuolevan pilluani ja toinen kieli nuolee anustani. Tartun voimakkaammin Jannen kiinteisiin pakaroihin ja avaan suuni äärimmilleen ja tunnen sen terskan syvällä nielussani. Nielen ja kakistelen, taistelen yökötystä vastaan.
“Taivas sinua Kata, miten taitavasti imetkin,” ähkäisee Janne.

 

Väännän Jannen kullin suustani ja irrottaudun pillua ja peräreikää nuolevista kielistä. Tartun Samueliin ja painan hänet sängylle. Tartun lujasti hänen mustaan kulliinsa ja ohjaan sen kohti himokasta vittuani. Kiiltävä ja paisunut terska liukuu pilluhuulien väliin. Painan kämmeneni vasten Samuelin rintaa ja annan valtavan mustan kullin liukua pilluun.

 

Matti katselee miten ratsastan, väännän ja nussin kiiltävän mustaa kyrpää. Hän katselee miten takapuoleni nousee ja laskee, miten inisen ja huudan, miten huokaan ja nyyhkin. Samuel ottaa otteen pakaroistani ja alkaa villisti nussia. Hän panee niin, ettei enää voi pidättää laukeamistaan vaan sykkii ihanan vittuni täyteen tahmaista spermaa. Otan Samuelin kullin pillustani ja liu’utan itseni ylös kohti hänen kasvojaan ja asetan sylini Samuelin suulle. Otan hänen päänsä käsieni väliin ja painan kasvot limaisena valuvalle pillulleni.
“Nuole se, nuole se puhtaaksi Samuel,” sanon.
Tunnen miten ihanasti paksu kieli nuolee minut. Matti katselee silmät kiimasta kiiluen samalla runkaten kovaa kaluaan. Hän nousee hajareisin Samuelin rinnalle ja levittää pakaroitani ujuttaen itseään lähemmäksi niitä, kunnes terska kohtaa pilluaukkoni. Matti tuntee miten Samuelin kieli nuolee hänen kulliaan sen liukuessa sisään vastanussittuun pilluuni.
“Janne tule, tule lähemmäksi, niin saan imeä kaunista kulliasi samalla kun Samuel nuolee pillua ja Matti nussii sitä,” pyydän anovasti.
Minä vääntelehdin ja nielen Jannen kullia syvälle kurkkuuni. Miehet ääntelevät ja hikoavat, ihan niin kuin minäkin.
“Olen niin kiimassa,” huudan, “miten rakastankin nussia kolmea ihanan kovaa kullia jotka haluaa panna minua suuhun, pilluun ja ahtaaseen persereikään. Kuusi kättä ja kolme kieltä hyväilemässä, nuolemassa ja imemässä vartaloani, suutani, rintojani ja halukasta pilluani.”
“Kaverit hei,” sanon ääni paksuna, “nyt haluan kaksi kullia vittuuni. Janne, mene selällesi, että voin istua kullillesi. Matti, mene takaa päin sisään. Ja sitten teidän on oikein piehtaroitava pillussani, painia siellä,” sanon topakasti käskien.
Istun hajareisin Jannen kullilla ja Matin kulli puhkoo reittiään sisään, liukuen ja ottaen tukea Jannen pillulimoista liukkaasta kullista. Kullit alkavat keskinäisen taistelun paikastaan ahtaassa pillussa. Ne törmäilevät toisiinsa ja tekevät minulle hyvää. Kullit eivät pysähdy tilanhaussaan hetkeksikään, ja minä nautin siitä. Huone täyttyy ähinästä ja märkyyden aiheuttamista lisahduksista kun kullit taistelevat pillussani. Edessäni on Samuel joka runkkaa mustaa kyrpäänsä. Tartun siihen molemmin käsin ja alan runkata. Nopeasti, puristan kullia kovaa. Sitten sanon huohottaen ja hengästyneenä:
“Nyt haluan kullit jokaiseen reikään. Matti, ota kulli ulos ja pistä se peräaukkooni, minä imen Samuelin mustaa kyrpää ja Janne nussii pilluani.”
Matti tottelee ja vetää kalunsa pillustani ja levittää sitten pakaroitani ja tunkee kullinsa ahtaaseen anukseeni. Sitten kullit liukuvat kaikissa kolmessa reiässä, pillussa, perseessä ja suussa. Ihana pillun ja kullien haju leijailee ympäriinsä. Kohta sylkäisen Samuelin kullin suustani ja huudan suoraa huutoa, vartalo vapisee , pillu ja anus supistuvat ja puristavat niissä olevia kulleja. Pääni taipuu taakse ja kaadun Jannen päälle tyytyväisenä ja täydellisesti nussittuna.
“Nyt minulta tulee,” huudahtaa Matti ja täyttää minun pyllyni spermalla.
“Niin minultakin,” ulisee Janne ja täyttää pilluni.

 

Makaan raukeana sängyllä. Pillu loistaa punaisena aukko avoinna. Ulos valuva sperma valuu pakaroiden väliin sekoittuen Matin anuksesta valuvaan spermaan. Katson kohti videokameraa ja hymyilen. Tiedän, että kamera kuvasi kaiken, ihan ikioman pornokuvan. Nyt voin Matin kanssa katsoa sitä kun alkaa tuntua semmoiselle tarve.

Kommentoi

top