search
top

Jimi ja mökkinaapurin pikkunymfot

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (86 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...

Jimi sihautti toisen oluen auki vanhalla tummuneella kupariavaajalla. Hän heitti puolihuolimattomasti kruununkorkin olkansa yli pusikkoon ja vei pullolta neitsyet. ”Ensipuraisu”, hän totesi hiljaa itselleen muistellen vanhaa Kummeli-sketsiä. Jimi laski pullon tasaiseen kohtaan sammaleiselle kalliolle ja otti kirveen käteensä vajan seinustalta. Hän valitsi ohuehkon pöllin epäsiististi kasatusta pinosta ja asetti sen halkaisupölkylle. Kirves heilahti komeassa kaaressa keskelle kohdettaan halkaisten sen kahtia. Hän heitti valmiit puolikkaat vasemmalla puolellaan olevaan kasaan ja pyyhkäisi kesäillan kuumuuden nostamaa hikeä otsaltaan; ilta-auringossakin lämpöä oli varmasti yli 30 astetta.

Jimi halkaisi vielä kolme paksua mäntypölkkyä ja totesi näiden riittävän yhden illan saunomisiin kevyesti. Hän nosti valmiit halot vanhoihin maitokärryihin ja kuljetti lastinsa vanhaa kärrypolkua pitkin rantasaunalle. Sytykkeeksi kelpaava vanha Hesari löytyi pukuhuoneen penkin alta ja tulitikut hyllystä. Halkopino oli nopeasti siirretty puukiukaan ja pesutilaa erottavan tiiliseinän väliin ja Jimi valitsi joukosta pienimmät yksilöt ja heitti ne paperin kera tulipesään. Hän raotti tuhkaluukkua hiukan jo valmiiksi hapen saanniksi ja raapaisi ensimmäisen tikun. Se sai aikaan vain pari kipinää ja katkesi keskeltä. ”Perkeleen honkkarilaatua”, Jimi kirosi mielessään ja raapaisi uuden varovaisemmin. Se syttyi laisasti ja varovasti poika siirsi sen puiden juurella olevaan paperinpalaseen. Kuiva paperi sentään syttyi iloisesti ja kohta puiden päällä oleva kaarna alkoi rätistä hiljaa. Jimi sulki luukun ja vahti vielä hetken lasiluukun läpi, että tuli levisi muihinkin papereihin ja puihin.

Viitisen minuuttia myöhemmin Jimi totesi kaikkien puiden syttyneen tasaisesti ja lisäsi pesään muutaman isomman halon. Saunan analoginen seinämittari näytti ikkunan läpi laskevan auringon kajossa vajaata neljääkymmentä. Poika muisteli isän keroneen saunan lämpenevän kahdeksaankymmeneen ainakin puoli tuntia, joten Jimi astui huurretun lasioven kautta pieneen pesutilaan ja lisäsi nurkassa höyryävään vesipataan myös pari halkoa; pata oli palanut jo muutaman tunnin, mutta järvestä nostettu kylmä vesi lämpesi hitaasti. Kiehuvana kylmään veteen sekoitettuna se saisi onneksi aikaan melkein sata litraa lämmintä pesuvettä isoon saaviin. Jimi palautti tikut niiden paikalle hyllyyn ja astui ovesta pihalle.

”Sanoivat mitä tahansa, on Suomi perkele kyllä kaunis maa”, Jimi mietti hymyillen istuessaan heti saunan edessä olevalla pienellä rantaterassilla. Viisimetrinen pistolaituri alkoi muutama metri edessäpäin ainoana asiakkaanaan pieni vaaleanvihreä Terhi-vene, jolla Jimi oli ajanut mökille jo aamulla lähisatamasta viikonlopun viettoon.

Tänä heinäkuun viikonloppuna Turun Ruissalossa järjestettiin festarit, Ruisrock, johon suurin osa Jimin kavereista olivat hankkineet liput jo kauan sitten. Jimi oli herännyt tämän vuoden kovaan esiintyjäkaartiin liian myöhään vain huomatakseen, että kaikki kolme päivää olivat loppuun myyty. ”Sinullahan on koko viikonloppu nyt aikaa tehdä rästiin jääneitä kotitöitä”, isä oli nauranut vahingoniloisesti jo torstai-iltana nähtyään poikansa synkän ilmeen sääennusteenkin luvattua ennätyshelteitä koko viikonlopun festarikansalle. ”Älä jaksa, vituttaa muutenkin”, Jimi oli heittänyt takaisin. ”Ärsyttää olla yksin neljän seinän sisällä kun muut pääsevät nauttimaan laatumusiikista saariston kupeessa.” Jimin vanhemmat olivat edelleen niin sinisilmäisiä (tai ainakin esittivät) että kuvittelivat nuorison käyvän festareissa vain nauttiakseen musiikista ja luonnosta ympärillään. ”Jos sinä saaristoa kaipaat, mökki on tyhjillään tämän viikonlopun”, isä oli heittänyt äkkiä. ”Ota mankka mukaan, jos musiikkia kaipaat! Mehän emme menekään kun äidilläsi on se joku tyttöjen juorukerho lauantai-iltana.” ”Ethän sinä minua ole sinne ennenkään ole yksin päästänyt”, Jimi tuhahti tyrmäten jo isän visioiman ”poikienkeskeisen” illan järvellä. ”Sinä olet Jimi jo 18, aikuinen mies”, isä oli hymyillyt äkkiä. ”Ota mukaasi kori kaljaa, makkaraa ja unohda typerät Ruisrockit.” ”Oletko tosissasi?” Jimin silmät olivat kirkastuneet äkkiä. ”Yhdellä ehdolla”, isä nauroi. ”Teet sitten puita valmiiksi varastoon.” Jimi oli myöntynyt enempiä miettimättä iloiten tästä yllättävästä mahdollisuudesta: hänelle ei oltu luotettu koko mökkiä yksin ennen tätä.

Jimi korkkasi uuden oluen ja huomasi jollain tapaa nauttivansa tästä hiljaisesta yksinäisestä hetkestä järvimaisemassa. Vaikka hän olisi alunpitäen toivonut, että edes yksi kaveri olisi ollut festareilta vapaana hänelle seuraksi, mutta eipä tämä mökkeily yksinkään ollut yhtään hullumpaa. Jimi sulki silmänsä ja nautti tuulenvireestä kasvoillaan.

”Ei tästä tule ilman sytytysnestettä mitään”, Jimi havahtui äkkiä naisäänen manaamiseen. ”Ei nykyihmistä ole luotu sytyttämään tulta hankaamalla kalikoita vastakkain.” ”Se on ihan oma vikasi, Jenni”, toinen naisääni moitti. ”Itse menit laskemaan sytykepaperit juuri siihen ainoaan märkään länttiin koko saunassa.” ”Ole hiljaa”, ilmeisimmin Jenni tuhahti. Jimi juoksi laiturin päähän ja tähysi äänten suuntaan: ne tulivat samalta saarelta eteläisestä naapurimökistä. Jimi ei ollut paljoa nähnyt naapureitaan koko elämänsä aikana, hän tiesi vain, että perheen isä oli kova valittamaan kaikesta pienestäkin metelistä ja sen, että heillä oli suunnilleen Jiminikäinen tytär, hoikka brunette, mitä poika oli joskus nähnyt tummien hiuksien häivähdyksen puiden lomassa.

Jennillä, joka Jimin tunnistuksen mukaan oli mökkinaapureiden tyttäreksi, oli mukanaan toinen samanikäisen näköinen tyttö, jonka nimeä hän ei ollut vielä kuullut. Tytöt istuivat laiturilla ja huljuttivat varpaitaan viileässä järvivedessä. Jimi, ehkä jo muutaman oluen turruttamana, yritti seisoa rehvakkaan näköisenä kuin tutkaillen maisemia. Tytöt supattivat itsekseen jotain hiljaa, kunnes toinen, Jennin kaveri, huomasi Jimin pohjoislaiturilla. ”Se on mökkinaapureiden poika, Jimi nimeltään muistaakseni”, Jimi kuuli Jennin sanovan kaverilleen. Myöskin brunette kaveri nousi seisomaan nähdäkseen paremmin ja hailautti kädessään olevaa siideritölkkiä tervehdykseksi. Jimi oli kuin olisi huomannut tytöt vasta äsken ja heilautti kättään vastaukseksi. ”Ei sulla sattuisi olemaan sytytysnestettä?” Jennin kaveri huusi. ”Ei ole kyllä”, Jimi huusi takaisin. ”Mihin te sitä tarvitsette?” ”Emme saa saunaa syttymään kun tämä yksi tampio kasteli meidän viimeisetkin sytykkeet”, kaveri huusi osoittaen nolon näköistä Jenniä. ”Sääli teille, kyllä mulla täällä sauna on rätissyt jo kauan iloisesti”, Jimi huusi ja osoitti puiden yläpuolelle kohoavaa savuvanaa.

Tytöt näyttivät pitävän selkeästi jotain pientä kokousta keskenään hetken ja Jimi harmitteli jo, että olisi pitänyt sanoa varmaan jotain sujuvampaa. Hän kääntyi juuri nolona kannoillaan aikeissa poistua, kun Jennin kaveri äkkiä huusi: ”Hei, Jimi eikö ollutkin?” ”Oli joo”, Jimi kääntyi salamana ympäri. ”Saataisiinko me tulla lainaamaan teidän saunaa, jää harmittamaan mielettömästi, jos ei saada saunoa ollenkaan tänään”, Jennin kaveri huusi. ”Annetaan teille vaikka puolet meidän siidereistä! Onko sun vanhemmat siellä jossain?” ”Ei ne uskaltaneet lähteä mukaan”, Jimi heitti. ”Kyllä tuolla saunassa saattaisi olla tilaa aina kahdelle kauniille naiselle.” ”Me tullaan Jennin kanssa sinne ihan juuri!” kaveri huusi ja näytti peukkua. ”Vaihdetaan vaan uikkarit valmiiksi päälle.” Jimi näytti peukkua takaisin ja tytöt juoksivat laiturilta näkymättömiin.

”Jes”, Jimi sanoi ääneen hymyillen; ehkä tästä illasta ei tulisikaan niin tylsä ja yksinäinen, kun hän oli suunnitellut alun perin. Kaksi vastakkaisen sukupuolen edustajaa piristäisi iltaa kuin iltaa, vaikka Jimi heidän kanssa ei pääsisikään saunomaan.

Tytöt kipittivät puiden suojasta saunan terassille hetkeä myöhemmin. Molemmilla oli päällään kylpytakit ja jalassa kroksit. ”Me ei ehditty edes esittäytyä vielä kunnolla”, Jennin kaveri sanoi ja laski kädessään olevan Crowmoorin kopan maahan. ”Mä oon Jutta ja tä on Jenni, olette te varmaan joskus nähneet kun olette mökkinaapureita.” ”Ollaan me joskus vilkaisulta tavattukin”, Jimi sanoi Jennille ja puristi herrasmiehenä molempien leidien käsiä.

Jenni oli Jimiä ehkä päähän asti pitkä, korkeintaan 165 senttinen ja hoikka naisenalku. Ruskeat hiukset oli vedetty poninhännälle alas niskaan jättäen ylvään kaulan paljaaksi niskaan saakka. Jutta taas oli vähän kaveriaan pidempi, ehkä 170 senttinen ja ikäisekseen muodokas, vaikka kylpytakin läpi ei saanutkaan ehkä oikeaa kuvaa. Ruskeat hiuksensa hän oli jättänyt auki ja ne roikkuivat sekaisesti olkapäiden tasolla. Molemmat tytöt olivat ainakin kasvojensa perusteella todellakin Jimin ikäisiä, kauniitakin vielä kun mitkä. Tästä ei totisesti tulisi huono ilta kävi sitten miten päin tahansa.

”Tässä olisi näitä siidereitä, mitä luvattiin”, Jutta puhui ja osoitti reilu puolillaan olevaa koppaa jalkojensa juuressa. ”Jennin porukat kävi hakemassa sen meille marketista ennen kuin lähtivät kyläilemään toiselle puolelle järveä. Onneksi ne ymmärivät, että me ollaan molemmat ihan juuri täysi-ikäisiä, joten pari kuukautta sinne tänne.” Tämä todisti tosissaankin sen, että tytöt olivat vielä 17. Olihan Suomen lakikirjassakin tunnetusti kultainen sääntö, jossa oli nuoli ylöspäin, luku 16 ja peukalo ylöspäin. ”On mulla näitä kaljojakin omasta takaa, kiitti vaan”, Jimi vastasi ja näytti kaupasta ostamaansa Olvin perinteistä koria. ”Ei sitten, jääpähän enemmän meille”, Jenni sanoi tällä kertaa ja näytti lapsellisesti kieltä. ”Pitäisikö mun paheksua, että alaikäiset tytöt juovat siideriä kuin aikuiset naiset”, Jimi kiusasi. ”Laittavat mut vielä linnaan jos suvaitsen tuollaista touhua.” ”Leiki vaan etten näe mitään”, Jutta iski silmää ja lisäsi vielä: ”Ei me olla oltu niin viattomia kuin ehkä näytetään.” Jimi ei tiennyt, oliko lause tarkoitettu kaksimielisesti, mutta käänsi ajatuksensa kuitenkin äkkiä muualle ettei vaikuttaisi hullulta pervolta, joka heti parin kaljan jälkeen jahtaa mökkinaapurin tyttöjä muna pystyssä.

”Mites se sauna?” Jenni palautti Jimin ajatuksen tähän hetkeen. ”Ainiin tietty”, Jimi sanoi nopeasti ja avasi oven. Lämmin, kostea ilma oli tuulahti kasvoille jo pesuhuoneen puolella. Pata ainakin oli nyt valmis: vesi kupli hiukan ja Jimi sulki tuhkaluukun estääkseen enemmän hapensaannin. Saunan lasiovi oli näemmä jäänyt raolleen, mutta lämpömittari näytti silti jo yli seitsemääkymmentä, joten muutaman kauhallisen jälkeen sauna olisi varmasti kelvollinen vaativaankin makuun. ”Valmiilta se näyttää”, Jimi totesi palatessaan pihalle. ”Haluatteko te saunoa ensin, vai menenkö minä?” ”Mennään porukalla vaan”, Jutta sanoi heti. ”Me ollaan koko ilta tuskailtu, että kaikki muut kaverit on Ruississa ja me joudutaan olemaan koko viikonloppu kaksin. Lisäksi onhan meillä kaikilla uikkarit että ei tässä mitään syntiä aleta tekemään.” Jutta iski päälle silmää saaden sekä Jimin että Jennin punastumaan. ”No mä käyn vaihtamassa uikkarit jalkaan niin menkää te vaan edeltä”, poika sanoi lopulta ja viittoi tytöt raollaan olevasta ovesta sisään. ”Sekoittakaa padasta kuumaa vettä tuohon isoon vatiin, siinä on kylmää jo valmiiksi. Muutama kauhallinen kuumaa pitäisi riittää ettei hipiä kärvenny.” ”Kyllä me pärjätään, mene sä vaihtamaan ne uikkarit nyt vaan ennen kuin muutetaan mielemme”, Jenni hymyili ja sulki oven. Jimi miltei juoksi kinttupolkua ylämökille ja alkoi paniikissa kaivaa vanhaa lipastoa; hän ei ollut pakannut uikkareita mukaan, koska oletti olevansa viikonlopun yskin.

Vasemmasta alalaatikosta löytyivät kuin toiveesta lopulta parhaat päivänsä nähneet uimashortsit. Jimi kirosi, että ne oli ostettu jo joskus rippikoulukesänä kun hän oli ollut hintelämmässä kunnossa ja viitisen senttiä lyhyempikin. Hän heitti vaatteensa nojatuolin käsinojalle ja kiskoi ahkaat uikkarit jalkaansa. Hän katsoi peilikuvaansa kiusaantuneena: kireät yksiväriset uikkarit eivät tosissaan jättäneet paljoa arvailujen varaan. Oli pakko rukoilla, ettei suustaan selvästi rivompi Jutta saisi mitään huonoja ideoita.

Jimi avasi saunan ulko-oven ja huomasi heti, että vieraiden kylpytakit ja pyyhkeet oli ripustettu siististi vierekkäin pesuhuoneen pukunurkkauksen naulakkoon. Jimi heitti oman pyyhkeensä vapaaseen naulaan ja kasteli päänsä kylmässä saavissa; ehkä kylmä vesi auttaisi häntä säilyttämään ylpeytensä. Hän nappasi käteensä vielä kylmän Olvin ulkoa ja avasi lopulta hetken emmittyään saunan huurretun lasioven. Tytöt istuivat jo vierekkäin lauteilla ja seurasivat pirullisen kiinnostuneen näköisinä Jimin jokaista askelta. Jimi kiitti Luojaa saunan hämäryydestä, mutta yritti näyttää silti itsevarmalta ja sopeutuneelta tilanteeseen. ”Me jo mietittiin, että jänistitkö sä”, Jutta nauroi. Jimi nauroi takaisin ja vilkaisi mielestään huomaamattomasti lauteilla istuvia tyttöjä.

Jenni istui seinän puolella päällään vaaleanpunaiset bikinit. Tyttö oli selvästi urheilullinen, rinnat olivat maksimissaan B-kupit ja hoikan takapuolen muotoja ei erottanut pimeässä. Kätensä hän oli ristinyt haarojensa väliin kuin peitellen jotain. Jutta taas oli toista maata: hänen isot täyteläiset rinnat näyttivät melkein pulpahtavan ulos liian pienistä narubikineistä ja täyteläinen takapuoli näytti olevan oikein mukava istuma-alusta. Jimi tunsi pientä liikettä kireissä uikkareissaan ja istui äkkiä tyttöjen viereen lauteelle. Hän nosti jalkansa koukkuun jalkatuelle tietäen peittävänsä kaikki epäilyksen merkit. ”Heitä Jutta vähän löytyä, tännehän jäätyy”, Jenni sanoi ja kaveri teki työtä käskettyä. ”Toiset meistä käyvät vain kuumana luonnostaan”, Jutta vitsaili, mutta vilkaisi sen sanottuaan syrjäsilmällä Jimiä kuin tarkkaillen tämän reaktiota. Jimi yritti olla taas miettimättä mitään sen kaksimielisemmin, mutta sai piiloteltua kohoumaa housuissaan vain vaivoin. Jälleen, onneksi, saunassa oli pimeää. Hän yritti ajatella huomenna odottavaa halkosirkusta ja joi pitkän hörpyn oluestaan. Jenni itse heitti toisen kauhallisen löylyä ja nipistävä ilma pakotti kaikki kyyristymään nopeasti.

He saunoivat tovin, kävivät pulahtamassa viileässä järvivedessä, palasivat löylyyn ja taas uimaan. Katsellessaan vestä käsin laiturille ensin kiivenneitä tyttöjä, Jimi sai todeta, että Jennikin oli, ehkä johtuen yleisestä pienestä koostaan, jotenkin siveellisellä tavalla muodokas. Ehkä tuhansien pyöräilykilometrien muovaamat täydelliset pakarat säestivät jokaista askelmaa tytön noustessa uimaportaita ylöspäin Jimin katsellessa vedestä käsin liiankin häikäilemättömästi. ”Katteletsä Jennin persettä?” laiturille jo aiemmin noussut Jutta huudahti äkkiä pidätellen nauruaan. ”En mä mitään katsele”, Jimi vastasi aivan liian hätäisesti ja käänsi katseensa äkkiä muualle. Jenni yritti näyttää järkyttyneemmältä mitä oikeasti oli ja kipitti itsekseen hymyillen takaisin saunaan. Jutta katsoi hetken vedessä punastelevaa Jimiä, kääntyi kannoillaan ja otti muutaman askeleen. ”Oho”, hän sanoi äkkiä pyyhkeen pudotessa kädestä laiturille. ”Oonpa mä taas tohelo.” Jutta kumartui hitaasti pitäen jalat suorina nostamaan pyyhkeen ja vilkaisi sivusilmällä Jimiä, joka ei voinut olla tuijottamatta tuota täydellistä takamusta, joka sojotti kutsuvasti kohti taivasta. Jutta nousi pystyyn tahallisen hidastettuna ja Jimi mietti, olikohan tyttö pudottanut pyyhkeen tahallaan kuin ollen kateellinen kaverinsa saamasta huomiosta. Jutta asteli rauhassa kohti saunaa kävellen kuin malli pyörän pyllyn keinahdellessa puolelta toiselle kuin kutsuen iskemään hampaansa siihen. ”Tuohan kiusaa mua tahallaan”, Jimi sai nyt varmistuksen aatteilleen. Hän veti kätensä nopeasti housuihinsa ja kosketti kivikovaa kulliaan. Hän katsoi häpeilemättä loittonevaa Juttaa ja alkoi runkata. Äkkiä hän kuitenkin lopetti; hän voisi saada tänään jotain parempaakin, kuin oma käsi.

Niin paljon, kuin se vaatikin tahdonlujuutta, Jimi käänsi jälleen ajatuksensa muualle, sai kullinsa laskemaan siedettäviin mittoihin ja nousi ylös vedestä. Hän käveli saunan ovelle ja veti sen auki. Näky toisella puolella sai hänet jähmettymään paikoilleen: selin oleva alaston naishahmo saippuoi juuri käsiään ja toinen myös alaston hahmo riisui juuri omia bikineitään. Alaston hahmo kuului Jutalle, täyteläisestä perseestä ei voinut erehtyä ja Jimi kirosi hiljaa mielessään, sitä, että tämä oli selin ovelle. Jenni kiljahti äkkiä ja peitti äkkiä melkein paljastetut rintansa käsillään. ”Anteeksi, en tiennyt että olette pesulla”, Jimi huusi salamana ja paiskasi oven kiinni. Jutta ei ollut harmiksi ehtinyt reagoida tirkistelijään ja kääntyä. ”Odotat sitten kiltisti omaa vuoroasi, senkin perverssi”, Jutan huuto kuului oven läpi ja molemmat tytöt onneksi nauroivat vahingoniloisina.

Jimin verkkokalvolla pyöri nyt enää tasan kaksi näkyä: Jutan saippuasta kiiltelevä pyörä takapuoli ja Jennin lähes täysin paljaat rinnat, joista olivat jääneet enää vain nännit avatuujen bikinien peittämiksi. Jimi tunsi kovettuvansa jälleen ja tajusi nyt jo, että mielikuvien vaihtaminen ei käynyt enää laatuun. Pitäisi vain rukoilla, että tytöt eivät tajuaisi mitään ja yrittää sitten helpottaa omaa oloaan.

Ulko-ovi avautui vain hetkeä myöhemmin ja kylpytakkeihin pukeutuneet tytöt astuivat ulos.

Jimi kääntyi äkkiä selin oveen kaidetta vasten nojaten ja oli katselevinaan järvimaisemaa. ”Mitäs sä kattelet?” Jenni kysyi tirskuen. ”Onko siellä jotain muita tyttöjä, joita sä voit tirkistellä”, Jutta säesti. ”Heko heko”, Jimi sai sanotuksi ja livahti ovesta sisään sillä katsevapaalla hetkellä, kun tytöt olivat kumartuneet ottamaan uusia siidereitä.

Jimi sekotti padasta lämmintä vettä itselleen ja kaatoi koko saavin niskaansa. Hän riisui ahtaaksi käyneet uimashortinsa naulaan ja huomasi äkkiä molempien tyttöjen märkien bikinien riippuvan viereisessä naulassa. Molemmat tytöt olivat siis terassilla kylpytakkejaan lukuunottamatta alasti. Jimin kullia alkoi jo melkein pakottaa ja hän totesi, ettei saisi sitä enää alas muin keinoin. ”Vedät vaan käteen nyt äkkiä ja säästät itsesi nolaukselta”, hän sanoi itselleen. ”Kyllä sä jaksat lisääkin vielä illalla jos tilanne pääsisi syntymään.” Hän otti pesuainehyllystä puolillaan olevan intiimipesuainepullon ja tursotti sitä kädelleen reilummin kuin hän tulisi pesemiseen tarvitsemaan; hän oli huomannut jo varhaisteinivuosina, että tämä haarovälin hellävaraiseen pesuun tarkoitukseen tarkoitettu väritön saippua oli mitä parasta liukuvoidetta nuoren miehen itsenäisille sessioille. Hän levitti saippuaa kädellään koko 18-senttiselle kullilleen ja antoi liukkaan nyrkkinsä tehdä taikojaan. Jennin melkein paljastetut pienet rinnat ja Jutan pyöreä saippuoitu perse mielessään hän tiesi, että toimituksessa ei kestäisi kauaa.

Jimi oli niin omien nautintojensa maailmassa, ettei ehtinyt reagoida tapahtumiin riittävän nopeasti: saunan ulko-ovi avautui ja Jutan voitollinen hihkaisu keskeytti pesuhuoneessa kaikuneen hiljaisen litinän: ”Mähän sanoin, että se vetää täällä käteen!” ”Oikeestiko vai?” ovelle juossut Jenni huudahti. Jimi putosi jakkaralta lattialle selälleen ja yritti turhaan peitellä edelleen seisovaa kiiltelevää kulliaan. ”Vanha tirkistelijä ja runkkarikin vielä”, Jutta hymyili ilkikurisesti ja mittaili Jimin alastonta vartaloa päästä varpaisiin. Ruskeat silmät pysähtyivät käsien alla kiiltelevään kulliin ja hän sanoi hiljaa kaverilleen: ”Näkihän sen jo saunassa housujen läpi, että tää jätkä on hyvin varusteltu.” ”Ei ole mikään pikkupojan pippeli”, Jenni säesti katsellen itsekin lumoutuneena näkyä. ”Oikein ison miehen kulli.” Jutta astui varottamatta pesuhuoneeseen sisään Jenni perässään ja sulki oven. ”Mitä helvettiä te oikein meinaatte?” Jimi huusi hädissään; kuinka pitkään tytöt meinasivat häntä oikein nöyryyttää. ”Mitä sä itse meinasit?” Jenni kysyi viekottelevalla äänellä, jollainen ei tuntunut tuntunut istuvan muuten hissukamman oloisen tytön suuhun. ”Ensin tiirailet meidän perseitä portaissa ja sitten vielä tunget katselemaan kun me ollaan pesulla.” Jenni avasi kylpytakkinsa narun ja melkein kuiskasi: ”Ja sitten tulet muina miehinä vain vetämään käteen ja sillä selvä?” Kylpytakki valahti lattialle paljastaen alastomat rinnat ja posliiniksi ajellun pillun, joka näkyi juuri ja juuri ristittyjen jalkojen välistä. Jimi katsoi tätä näkyä epäuskoisena antaen silmiensä aterioida Jennin omahyväisessä hymyssä, pienissä rinnoissa nöpöttävissä vaaleanpunaisissa nänneissä ja karvattomalla häpykummulla. ”Tuoko sua vain kiinnostaa?” Jutta kysyi äkkiä muka pahoillaan ja pudotti oman kylpytakkinsa. Jimi käänsi päänsä oikealle ja huulilta pääsi tukahdutettu voihkaisu: Jutta selkeästi harrasti rajatonta rusketusta. Ruskettuneet isot ja täyteläiset rinnat olivat niin koholla, että Jimi melkein epäili niiden olevan silikonit. Pieni pömpöttävä vatsakumpu näytti vain hyvältä päättyen jalkojen väliin siistittyyn tummaan karvoitukseen, joka oli ajeltu suoraksi viivaksi, kiitoradaksi.

”Kattele nyt poika, kattele”, Jenni sanoi ja levitti jalkojaan paljastaen ajellun pillunsa kokonaan. Punoittavien häpyhuulten välistä saattoi nähdä tytön olevan jo kostunut koko tilanteesta. ”Mutta varokin runkkaamasta”, Jenni sanoi vielä ja kumartui äkkiä alemmas ja painoi kiihkeän suudelman Jimin huulille. Kiltin oloisesta Jennistä olikin paljastumassa pieni nymfo. Poika painoi kätensä vaistomaisesti tytön alastomalle selälle paljastaen kattoon sojottavan kullinsa kaiken kansan nähtäville. ”Vitsi että se on kyllä ison näköinen”, Jutta puhui maireasti. ”Tuntuisi varmaan taivaalliselta sisällä, se on varmaan isompi kuin kummankaan meidän dildot.” Jimi kiihottui suunnattomasti mielikuvasta, jossa nuo kaksi nuorta tyttöä runkkasivat itseään hieromasauvoillaan ehkä vaitaen välillä märkiä suudelmia. ”Mitä se oikein miettii?” Jutta leperteli nähdessään kullin nytkähtävän mielikuvista. Jenni irrottautui Jimistä ja maiskutteli suutaan: ”Hyvä se on suutelemaankin.” ”Mitäs se mahtaa tästä sanoa”, Jutta kuiskasi ja painautui Jimin rintakehän päälle. Pehmeät rinnat painautuivat pojan ihoon ja Jutta kiersi sormensa varoittamatta kullin liukkaan varren ympäri. Jimi värähti kosketuksesta ja Jutta antoi kuin bonuksena märän suudelman. ”Mitä se tuntuu kädessä?” Jenni kysyi Jutan irttottauduttua suudelmasta. ”Koita itse, tästä varresta löytyy tilaa kyllä molemmille”, Jutta sanoi ja Jennin pienet sormet kietoutuivat heti Jutan käden yläpuolelle kullin ympärille. ”Jumalauta tytöt”, Jimi sai sanottua tyttöjen suudellessa toisiaan suoraan tämän kasvojen yläpuolella. Kielet kiusoittelivat toisiaan ja Jimistä tuntui, että hän laukeaisi jo ensimmäisestä runkkauksesta. ”Mitä se kiemurtelee oikein?” Jenni kysyi ja katsoi Jimiä silmiin. ”Ehkä se haluaa tietää, osataanko me tehdä käsillä muutakin kuin vain pitää kiinni”, Jutta keksi ja käänsi itsekin katseensa pojan silmiin.

Jimi ei enää tiennyt, mitä katsoa: Jutan ruskeat silmät melkein sanoivat: ”Mä tiedän mitä sä haluat.” Jennin siniset kielivät: ”Me nautitaan tästä yhtä paljon kuin säkin.” Katse tarkentui kuitenkin kahteen päällekkäiseen nyrkkiin puristettuun käteen, jotka olivat alkaneet samaan tahtiin liikkua ylös-alas kullin vartta pitkin rauhalliseen tahtiin. Kahden tytön yhtäaikaa suorittama runkkaus tuntui taivaalliselta ja Jimi joutui nyt jo pidättelemään itseään, ettei leikki olisi heti jo loppu. ”Kato kun se nauttii”, Jutta päivitteli Jennin nyökytellessä hiljaa. ”Satanen vetoa että se haluaisi tulla jo.” ”Mä luulen, että tosta kullista tulee tavaraa ulos monta litraa”, Jenni sanoi. ”Eiköhän me se pian nähdä jos tää sankari ei onnistu pidättelemään itseään”, Jutta säesti. Jimi keskittyi kuumeisesti olemaan antamatta tytöille tätä voittoa, muttei kyennyt olemaan silti kuin makaamatta paikallaan nauttien tyttöjen taivaallisesta käsityöstä. ”Tä menee ihanan liukkaasti, on melkein kuin liukkaria”, Jenni totesi. ”Laitetaan sitä lisää, tulee ainakin pestyä koko komistus kunnolla!” Tyttö otti laatialta saippuapullon ja pursotti siitä suoraan reilusti koko kullin matkalle. ”Nyt pitäisi luistaa hyvin”, Jutta totesi ja tytöt ikään kuin ristivät kätensä yhteen kullin ympärille kuin yhdeksi isoksi nyrkiksi, jonka väliin Jimi oli saanut kullinsa upottaa. ”Kuinkahan kovaa kyytiä se kestää?” Jenni mietti ja kuin sanattomasta sopimuksesta tytöt kiihdyttivät runkkaustahtiaan. ”Multa tulee ihan kohta”, Jimi tunsi huippunsa lähestyvän. Kädet pysähtyivät salamannopeasti ja erkanivat kullilta. ”Et sä ihan vielä saa tulla”, Jutta huudahti. ”Ellet sitten lupaa, että susta löytyy vielä miestä antaa meille kunnolla myöhemminkin.” ”Jos se musta on kiinni, mä panen teitä vaikka koko yön”, Jimi uhkui itseluottamusta. ”Saat ehkä toteuttaa ton sun lupauksenkin”, Jenni hymyili. ”Onglema on vaan siinä, et yleensä miehen ei onnistu saamaan saman illan aikana kovin monta kertaa. Ja Jutta tässä rakastaa spermaa, sun täytyy luvata meille orgasmeja kanssa.” ”Lupaatteko itekin?” Jimin pää kävi ylikierroksilla jo. ”Jos sä lupaat nii me luvataan kanssa”, Jutta sinetöi sopimuksen.

”Come on, Jenni, katsotaan sitten mihin tää ori pystyy”, Jutta sanoi lopulta ja istui hajareisin Jimin jalkojen päälle. Märät pillunhuulet tuntuivat lämpiminä reisiä vasten. ”Huuhtokaa mut ensin, mä olen ihan saippuassa”, Jimi varoitteli ennen kuin Jutta siirtyisi hiukan edemmäs ja ohjaisi kullin sisäänsä. ”Voi poika pieni”, Jutta kuitenkin hymyili ja pursotti vain lisää saippuaa kullin päälle. ”Et sä vielä sisälle pääse. Jos sanotaan, että tä on testiajo.” Hän puristi sormensa kullin ympäri ja teki muutaman runkkausliikkeen varmistaen, että liukkaus on sopiva. ”Jenni, mä haluan saada tästä jätkästä jokaisen tipan ulos, eiköhän me voitaisi saada tästä vieläkin mieluisampaa herra Jimille”, Jutta alkoi kuin jakaa ohjeita suureenkin suoritukseen. ”Hmmm…” Jenni mietti hetken ja nousi seisomaan. ”Osaakohan se nuolla pillua?” ”Osaa se”, Jimi kuulosti omaan korvaansakin naurettavalta saaden tytöt nauramaan. ”Sehän tuntuisi jo ajatuksenakin kiihottavan herraa”, Jenni sanoi ja asettui seisomaan jalat Jimin pään molemmin puolin kasvot Juttaa kohti. ”Annetaan sille sitten koko rahan edestä”, Jutta sanoi ja aloitti rauhallisen liukkaan runkkaamisen pillunhuulet koholla olevia kiveksiä miltei hipoen. Jenni alkoi hitaasti lantiotaan keinuttaen laskeutua alemmas kyykkyyn ja pysähtyi vain muutaman sentin päähän Jimin kasvoista. Kiimanesteistä kimaltavat pillunhuulet olivat vain muutaman sentin päästä pojan huulita. Jimi yritti työntää kieltään mahdollisimman pitkälle ja nostaa päätäänkin ylemmäs, mutta Jenni nousi aina hiukan ylemmäs keimaillen estäen kosketuksen. ”Voi kun se haluaisi niin”, tyttö kikatteli kuin pikkutyttyö.

Jenni pysähtyi laskeutuessaan jälleen vain hiukan liian ylös ja hivutti sormiaan kohti punoittavia häpyhuulia. Hän alkoi hieroa hitaasti klitoristaan ja tarjosi pian sormiaan Jimin suulle. ”Tarvin mäkin vähän liukastusta kun ei sun kielestäs oikein paljon iloa ole”, tyttö kiusoitteli. Jimi nuoli ja imi Jennin sormia ahnaasti maistaen niissä vastapestyn kiimaisen pillun. ”Kiitos”, Jenni kiitti ja alkoi hieromaan klitoristaan kiihtyvään tahtiin. Hän voihki teennäisen äänekkäästi saaden Jimin kiihottumaan äärimmilleen. Hän yritti lipoa tyttöä kielellään, mutta nauraen tämä aina nosti lantiotaan juuri hiukan liian ylös ja jatkoi omaa runkkaamistaan aivan kasvojen yläpuolella pillumehun valuessa Jimin leualle, jota poika maisteli kielellään ahnaasti.

Jutan runkkaus oli saavuttanut jo kunnon työtahdin ja saippuaisista käsistä lähtevä litinä yhdistettynä Jennin litisevään pilluun Jimi tunsi, ettei pystyisi pidättelemään itseään enää pidempään. ”Mä en pysty pidättelemään enää kauempaa”, hän sai sanottua tiheän hengityksensä lomasta. Jutta selkeästi ilahtui ajatuksesta ja sanoi viettelevimmällä äänensävyllään: ”Tule sitten, mä lupaan runkata susta viimeisetkin tipat ulos.” Jimi tunsi orgasmin lähtevän liikkeelle lantionpohjasta hiljalleen ja hän jännitti ruumiinsa äärimmilleen. Tytötkin huomasivat sen ja yllättäen Jenni painautui alas vasten Jimin kasvoja ja melkein huusi: ”Nuole mua, mä saan ihan just!” Jimi teki työtä käskettyä ja tunsi Jennin päällään jäykistyvän juuri samalla hetkellä, kun hän tunsi saavuttavan oman huippunsa. Jimin ensimmäinen spermaryöppy lensi komeassa kaaressa korkealle Jutan rinnoille asti ja loputkin tipat puristuivat taitavassa runkkauksessa ulos joko Jutan tai Jimin omalle vatsalle. Samanaikaisesti Jenni huusi nautinnosta kuin syötävä ja laukesi isosti Jimin kielen antaessa kaikkensa. Jimi tunsi pillumehujen suorastaan valuvan suuhunsa samalla kun hänen oma kullinsa ampui omaa nestettään ruskettuneiden käsien tehdessä työnsä loppuun saakka. ”Älä ylpisty liikaa, mutta vittu sä nuolet hyvin”, Jenni sai sanottua hengityksen tasaantuessa. Hän kierähti velttona pois Jimin kasvojen päältä lattialle paljastaen Jutan raukeat kasvot. ”Hitto että teitä oli kiihottava kattoa”, Jutta sai sanottua ja Jimi tajusi nyt vasta tämän runkanneen hiljaa itselleen orgasmin runkaten samalla isoa saippuoitua kullia. Jutta näytti uskomattoman seksikkäältä vaaleat spermavanat rinnoillaan ja vatsallaan. ”Ei ulkonäkö valehdellut”, Jutta nauroi. ”Mulla on jo yksin rinnoilla varmaan kymmenen litraa tavaraa.” Tyttö hieroi käsillään rintojaan levittäen kaikki vaaleat spermat kiiltäväksi kerrokseksi. ”Nyt sitten voidaan pestä nuo saippuat pois”, seisomaan noussut Jenni totesi ja kaatoi lämmintä vettä kauhasta veltostuneelle kullille. ”Pese mun rinnat kanssa”, Jutta pyysi. ”Niissäkin on saippuaa, et sä niitä nyt halua nuolla puhtaaksi.” Jimiä kyseinen idea olisi mielyttänyt suuresti, mutta hän tyytyi huuhtomaan itse itsensä saippuasta pois tyttöjen putsatessa toinen toisiaan huolellisesti.

”Koska sä sanoitkaan, että sun vanhemmat tulee takaisin?” Jenni kysyi pihalla siideritölkki kädessään. ”Ei ne ole tulossa koko viikonloppuna”, Jimi kertoi. ”Mä olen ihan yksin talonvahtina. Tai no mökinvahtina.” ”Eli sua odottaa tuolla kylmä mökki ja ihan yksin vielä?” Jenni kysyi yrittäen kuulostaa säälivältä silmien innostuneen katseen kuitenkin paljastaessa, mitä tuolla pikku perverssillä oli mielessään. ”Koko mökki ihan tyhjillään”, Jimi esitti marttyyria. ”Pitänee kömpiä yksin paksuimpaan makuupussiin ja yrittää lämmittää itseään koko pitkä yö.” ”Riittäisikö ohuempi makuupussi jos joku olisi sun kanssa siellä lämmittämässä?” Jutta kysyi ja sipaisi sormenpäällään Jimin pyyhkeen alta näkyvää paljasta reittä. ”Siinä tapauksessa peittokin riittäisi tai jos lämmikettä riittävästi on niin ei silloin mitään tarvitsisi”, Jimi hymyili voitollisesti. ”Ei me sua voida ihan yksin päästää nukkumaan, poika parka”, Jenni hymyili mukahuolissaan. ”Koska teidän vanhemmat tulee takaisin?” Jimi puolestaan kysyi. ”Huomenna iltapäivällä vasta”, Jenni kertoi. ”En mä voi vastuullisena aikuisena antaa teidän keskenään olla koko yötä, nuoret tytöt”, Jimi sanoi. ”Hyvä että meillä on mukana joku noin vastuullinen, muuten oltaisiin mekin jouduttu palelemaan kahdestaan koko yö”, Jutta sanoi ja siveli Jennin kuumottavaa poskea. ”Vaikka oltaisiin mekin ehkä kaksin keksitty jotain lämmittävää tekemistä.” Tytöt vaihtoivat kiihkeän suudelman ja Jimi arvaili näin kahden perverssin toteuttavan fantasioitaan kahdestaankin vanhempien silmän välttäessä. ”Siirrytään sitten sisäpuolelle, ennen kuin hyttyset syövät”, Jimi ei olisi tahtonut keskeyttää suutelua, joka tyttöjen lisäksi alkoi kiihottaa häntäkin. ”Juu inhottaa kun ne imee ihan varottamatta”, Jutta hymyili ilkikurisesti. ”Harmittaa kun ei pääse itse imemään ketään.” Jimi tunsi kovettuvansa jälleen ja melkein veti tytöt perässään ylämökkiin ennen kuin hyttyset oikeasti ehtisivät pistää ketään; hän ei aikoisi käyttää tätä yötä itsensä raapimiseen.

Ylämökki oli saunaan verrattuna aika kookas: se koostui tuvasta, kahdesta makuuhuoneesta ja nukkumaparvesta. ”Missä sä nukut?” Jenni kysyi arpoen mielessään kahden makuuhuoneen välillä. ”Tuossa oikeanpuoleisessa, mutta ei me voida sinne märkinä mennä, istutaan vaikka sohvalle odottelemaan”, Jimi ohjasi tytöt muualle. Hän ei kehtaisi jättää mitään epäilyttäviä tahroja vanhempiensa makuuhuoneeseen, jonne hän oli nyt majoittunut. ”Sohvalle siis”, Jutta totesi ja istui alas jättäen kylpytakkinsa juuri sen verran auki, että se näytti paljasta sisäreittä, muttei sen enempää. ”Tässähän on nämä mukavat käsinojatkin, mihin voi nojailla.” Jimi totesi tytön olevan oikea kaksimielisen sanailun ammattilainen. ”Nämähän on oikein lujaa tekoa, ne kestäisi varmaan kovempaakin menoa”, Jenni ei osannut peitellä aikomuksiaan ihan yhtä hyvin, mutta sai ilokseen huomata Jimin kovettuvan näistä puheista yhtä lailla. ”Taas se alkaa kovettua”, tyttö totesi ylpeänä katsellen Jimin kohoavaa pyyhettä. ”Mitähän se taas miettii?” ”Varmaan taas miettii jotain tirkistelyjuttuja”, Jutta hihitti. ”Älä ujostele poika, tirkistele pois, me voidaan antaa sulle muutama mielikuva jota ajatella kun alat taas runkkailemaan.” Jimi istui mukavasti sohvaa vastapäätä olevaan nojatuoliin ja nautti alkavasta esityksestä.

Jutta nousi ensin seisomaan ja antoi kylpytakin valahtaa lattialle. ”Laita jotain valoa, ethän sä nää muuten mitään”, hän sanoi. Jimikin tajusi, että nythän oli jo pimeä ja alkoi kaivaa lipaston laatikoita. ”Ei täällä ole kuin tuikkukynttilöitä”, hän sanoi lopulta. ”Jokuhan on romanttisella päällä”, Jenni hyväksyi valaistuksen ja riisui omankin kylpytakkinsa. Innosta tärisevin käsin Jimi sytytti lipaston päälle telineeseen kuusi tuikkua, joiden lepattava valo jätti tuvan juuri mukavan hämäräksi. ”No, mitäs herra tirkistelijä tykkää?” Jutta kysyi ja hieroi täyteläisiä rintojaan. Lepattavien kynttilöiden varjojen leikkiessä tyttöjen iholla koko show oli kuin kaunista elokuvaa, joka olisi saanut kyllä ehdottoman K-18 -leiman päälleen. ”Vai onko se enemmän peppumiehiä?” Jenni ehdotti ja Jutta kääntyi ympäri ja alkoi keikuttaa muhkeaa takamustaan kuin tanssija. Jimi tyytyi murahtelemaan hyväksyvästi ja nautti esityksestä hiljaisena katsojana.

Jutta pyöritteli takapuoltaan ja liikehti muutenkin kuin strippari hetkisen, kunnes kiltisti sivusta seurannut Jenni hyökkäsi sivusta paikalle ja kahmaisi pyörät pakarat käsiinsä. ”Ehkä se tykkää katsella kun me suudellaan”, hän ehdotti ja katsahti Jimiin. ”Näithän säkin, miten sen kulli kasvoi kun me pussailtiin terassilla.” Jutta myöntyi ehdotukseen ja tytöt suutelivat toisiaan kiimaisina. Jenni puristeli muhkeaa takapuolta ahnaasti ja Jutta antoi käsiensä vaeltaa pienillä rinnoilla. Jimi siirsi pyyhkeen sivuun eikä enää yrittänytkään peitellä valtavaa erektiotaan.

Jutta kaatoi Jennin sohvalle ja asettui lattialle nelinkontin. Hän levitti hitaasti hoikat jalat erilleen toisistaan ja katsoi alastomana kimaltelevaa pillua himoiten. Sanaakaan sanomatta hän upotti kielensä siihen ja nuoli sitä tavalla, joka kertoi, ettei tämä ollut ensimmäinen tai edes toinen kerta. ”Nuoliko toi paremmin kuin minä?” Jutta kysyi kateelisena. ”Nuoli sekin hyvin”, Jenni sanoi nautinnollisena, ”mutta vain sä osaat löytää musta just ne oikeat kohdat jotka laukaisee mut.” ”Siksi sä ootkin mun narttu”, Jutta hymähti ja jatkoi nuolemista. Jenni hieroi käsillään Jutan pitkiä hiuksia ja omia rintojaan keskittyen kovettuneisiin nänneihin. ”Just siitä, just tolleen”, Jenni voihki.

Jimi ei kestänyt enää katsella, vaan laskeutui Jutan taakse lattialle ja katsoi himoiten koukistettujen jalkojen välissä odottavaa märkää pillua. ”Ei kai sulla Jimi ole mitään tauteja”, Jutta kysyi äkkiä vakavana. Jimi pudisti päätään ja Jutta kertoi hymyillen: ”Me syödään molemmat pillereitä, joten anna mennä vaan.” Jenni kurottautui eteenpäin nähdäkseen tapahtuman ja yleisöstään entisestään kiihottuva Jimi ohjasi kullinsa pään Jutan pillunhuulten väliin. ”Oi vittu se on iso”, Jutta voihkaisi jo muutaman sentin jälkeen. ”Mä tuun kyl nauttiin tästä niin paljon.” Jimi otti täyteläisistä pakaroista tukea ja työntyi hitaasti sentti sentiltä pohjaan saakka. Jutta inisi hiljaa ja Jenni katseli voitonriemuisesti toimitusta lintuperspektiivistä. Jutan pillu tuntui jumalaisen hyvältä ja Jimi vetäytyi ihan kärkeä lukuunottamatta ulos asti ja työntyi sitten yhdellä pitkällä vedolla perälle asti. Jutan huulilta pääsi helpottunut voihkaisu. ”Mä pelkäsin jo ettet sä mahdu”, hän inisi hiljaa Jimin aloittaessa hitaan panemisen takaapäin. ”Sä oot vaan saanut mut niin kiimaiseksi, senki pikku runkkari.” ”Kuka antoi sulle luvan lopettaa?” Jenni sanoi ja painoi Jutan voihkivan suun omaa pilluaan vasten. ”Mä kiellän tota jätkää panemasta sua yhtään enempää jos kieli irtoaa mun pillusta ilman lupaa!” Jutta selkeästi kiihottui joutuessaan itse alistetuksi ja teki työtä käskettyä.

Jimillä oli oikein aitopaikka seurata tapahtumaa: hänen oma kivikova kullinsa teki työtä pillussa kuin mäntä ja vikisevä Jutta nuoli nautiskelevaa Jenniä ihan pojan silmien alla. ”Mä tuun ihan kohta”, Jutta sai sanottua nuolemisensa lomasta. ”Et muuten tule vielä!” Jenni sanoi heti ja käskystä Jimi vetäytyi ulos. ”Taidat tykätä olla meidän armoilla? Että kuka on nyt narttu?” Jenni maisteli omaa pilluaan Jutan huulilta ja painoi tämän selälleen lattialle. Itse tyttö istui hajareisin tämän kasvoille aivan kuin oli tehnyt Jimille pesuhuoneessa. Jenni otti vielä Jutan nilkoista kiinni ja nosti jalkoja ylemmäs tarjoten pillun kuin tarjottimella odottavalle Jimille. ”Samat säännöt, jos lopetat nuolemisen, Jimi lopettaa panemisen”, Jenni sanoi ja Jimi asettui kohdilleen. ”Taidat haluta vielä tuota isoa kullia sisääsi, vai mitä pikkupillu?” Jenni kuulosti uskomattoman kiihottavalta puhuessaan rivoja. ”Mä autan sua vähän, liukastan sen sulle valmiiksi.”

Jenni kumartui eteenpäin ja nappasi vaivatta ison kullin pieneen suuhunsa. Jimi ei ollut tiennyt, että suihinotto voisi tuntua näin hyvältä ja hän painoi päänsä takakenoon voihkaisten. Jennin huulet tekivät tarkkaa työtä ja Jimin oli pakko kääntää katseensa takaisin alaspäin. Jennin huulet liikehtivät edestakaisin kullin vartta pitkin allaan pillumehusta kimaltava Jutan pillu, jota Jennin taitavat sormet runkkasivat samalla. Melkein viimehetkellä tyttö onneksi irrotti huulensa kalun ympäriltä ja ohjasi sen varmoin sormin Jutan sisään. Jenni nosti allaan voihkivan tytön jalkoja vain ylemmäs päästäen Jimin näin työntymään yhä syvemmälle. Jennikin nautti selvästi kielestä pillussaan ja hän sai vain vaivoin suudeltua Jimiä tämän pannessa Juttaa kuin viimeistä päivää.

Jenni kurottautui lopulta pois Jimin suutelusta ja jähmettyi paikalleen silmät kiinni ja huulet raollaan. Tyttö oli selvästi karannut jonnekin omaan maailmaansa, jossa hänellä oli vain yksi päämäärä: orgasmin saavuttaminen. Jennin kasvoille nousi hiljalleen pieni puna ja kiihtyvä hengitys alkoi vinkua pienenä voihkintana. Sanomatta sanaakaan tai avaamatta silmiään hän saavutti huippunsa ja alkoi laueta hiljaa Jutan kasvoille.

Jennin orgasmi tuntui kestävän monta minuuttia ja sen lopulta päätyttyä tyttö painautui 69-asentoon ja alkoi nuolla Jutan pillua kuin hullu Jimin kullin painautuessa pillunhuulien väliin tasaiseen tahtiin. Jutalle tämä alkoi olla liikaa ja pillu alkoi supistella kiihtyvään tahtiin kullin ympärillä. Tyttö saavutti oman orgasminsa hiljaa huutaen. Jenni painoi Jimiä pakaroista vain syvemmälle ja pumppaus pumppaukselta kulli lypsi värisevästä tytöstä mehut ulos. ”Voi helvetti mikä orgasmi”, Jutta sai sanottua vaivoin. ”Toi iso kulli mun sisällä, sun kieli, pillumehut naamalla… Musta tuntuu että olisin tullut monta tuntia.”

”Haluisitko sä Jenni saada kullia sisälles?” Jimi kysyi miettien, miten mahtaisi itse saavuttaa orgasminsa tälle illalle. Jenni pudisti yllättäen päätään, mutta Jutta selvensi: ”Jenni harrastaa vain klitorisorgasmeja. Plus toi sun kullis ei mahtuisi edes sen sisään rikkomatta paikkoja.” Jimi ei alkanut väkisin ehdotella mitään, mutta Jenni paljasti kohta: ”Jutta sen sijaan tykkää saada monta kertaa putkeen. Kato vaan, mä tiedän mistä se syttyy ihan hetkessä.” Jenni kumartui lattialla makaavan Jutan puoleen ja alkoi hyväillä hellästi tämän rintoja ja suudella kaulaa. Jimi otti mallia ja otti toisen rinnan hyväilyynsä. ”Mä tiedän, että sä haluat saada vielä spermaa ulos tosta kullista”, Jenni kuiskaili Jutan korvaan näykkien samalla korvanipukoita. Jutta sulki silmänsä ja nyökkäsi lähes huomaamatta. ”Sä haluat antaa sen laueta sun päälles ja antaa mun nuolla kaiken pois susta”, Jenni jatkoi korvaan kuiskimistaan. ”Haluat suudella mun spermaisia huulia ja maistaa sen niiltä.” Jutta alkoi kiihottua yllättävän nopeasti ja Jenni jatkoi: ”Sä haluat ton ison paksun kullin sisälles ja antaa sen nussia sulle elämäsi isoimman orgasmin. Sä haluat, että se nussii vain sua ja juuri siinä tietäen, että mä olen vieressä katsomassa kun sä nautit.” Jutta piti edelleen silmät kiinni ja nyökkäsi nyt jo näkyvämmin. Jenni iski kehotukseksi Jimille silmää ja poika siirtyi rauhassa alaspäin, avasi Jutan vieläkin vapisevat jalat ja työntyi märkään pilluun rauhallisesti. Jennin kuiskina jatkui: ”Sä haluat, että se panee sua rauhassa ja antaa sun nauttia. Antaa sun voihkia. Antaa sun olla se pikkupilluinen narttu, joka haluaa sen lastit rinnoilleen.”

Jennin lähes hypnoottinen kuiskutus tuntui saavan Jutan nautinnosta sekaisin. Tyttö vikisi hiljaa ja vääntelehti Jimin pumpatessa supistelevaa pillua kaikessa rauhassa. Hän tunsi oman nautintonsakin kasvavan jopa ylimaallisiin lukemiin, mutta päätti, ettei jättäisi allaan nauttivaa Juttaa kylmäksi. ”Sä lähestyt huippuas, mä haistan sen susta”, Jenni vietteli äänellään lattialla makaavaa tyttöä. ”Kohota jalkojasi, saat ton ison kullin vaan syvemmälle.” Jutta teki työtä käskettyä kuin transsissa ja orgasmi pyyhkäisi hänet alleen kuin aalto. Jenni siirtyi hiljaa Jimin taakse ja kuiskasi nyt seksikkäimmällä äänellään tämän korvaan: ”Anna tulla vaan, me halutaan että sä kuorrotat nuo isot täyteläiset rinnat sun kuumalla spermallasi.” Jutan orgasmi lähenteli loppuaan, mutta hän sai erotettua nuo sanat kaveinsa huulilta ja nousi käsiensä varaan hiukan ylemmäs nähdäkseen litisevän kullin nussivan kahdesti lauennutta pillua. ”Tule vaan, iso poika. Pidä kiinni Jutan jaloista ettei se karkaa kauemmas. Ei se kyllä karkais vaikka voisi. Kato sitä kun se haluaa että sä laukeet sen päälle ja näytät sille että se on tämän yön sun narttusi.” Jimi tarrasi Jutan jaloista kiinni ja näki tämän avaavan huuliaan kuin valmistuen ottamaan lastin vastaan.

Tämä rietas näky oli Jimille liikaa ja hän sai voihkaistua: ”Täältä tulee!” Hän vetäytyi pillusta ulos ja valmistautui runkkaamaan itsensä loppuun saakka, mutta Jutan kädet olivat vikkelämmät ja kurottaen takaa hän runkkasi Jimin orgasmin huipulle. Jimi karjaisi kuin haavoittunut ja katsoi kuin hidastetusti kun lantio nytkähti eteenpäin. Jutan kieli työntyi avonaisesta suusta ulos ja taitavasti tähdäten Jenni runkkasi ensimmäiset vaaleat spermat suoraan ulostyönnetyn kielen päälle. Seuraava lantion nykäisy lennätti toisen ryöpyn vasmmalle rinnalle ja taidokkaasti runkaten vielä kolmaskin iso satsi lensi oikealle rinnalle. Jutta katsoi suoraan Jimin silmiin kuin kiitollisena ja antoi sperman valua kieleltään alas rinnoilleen. Jenni lypsi viimeisetkin tipat Jutan alavatsalle ja siirtyi sitten sanattomasta käskystä puhdistamaan spermaisia rintoja kielellään. Jutta kumartui eteenpäin ja otti kaikensa antaneen kullin pehmeiden huuliensa väliin. Hän veti muutaman pitkän imaisun ja totesi sitten hymyillen: ”Kaikkihan sieltä ulos tuli, hyvä poika.” Jimi katseli ylpeänä Jennin kielen puhdistustyötä toisen tytön rinnoilla ja kaveit kruunasivat suorituksen suutelemalla antaen kaiken sekoittua kieliensä välityksellä suissaan. ”Onneksi ei saatu sinä saunaa syttymään”, Jenni nauroi ja suukotti Jimin alavatsaa heti kullin yläpuolelle. ”Ja onneksi minä en saanut niitä Ruissinlippuja”, poika säesti. ”Jäättekö vielä yöksi?” ”Mehän luvattiin lämmittää sua koko yö”, Jutta muistutti. ”Mitä sä kuvittelit oikein? Että me pantaisiin sua? Pervo poika, älä kuvittele omiasi.” Jimi hymyili leveämmin kuin olisi tahtonut ja osoitti tytöille tien makuuhuoneeseen.

Vartti myöhemmin Jimi makasi peiton alla alasti keskellä parisänkyä alastomat tytöt molemmissa kainaloissaan. ”Halusitteko te vielä jotain, vai joko pikkutyttöjöä nukuttaa”, Jimi kiusasi silitellen tyttöjen hiuksia. ”Sinähän sen haluaisit tietää”, Jenni sanoi haukotellen. ”Katsotaan kuka herää ensimmäisenä ja keksii parhaan tavan herättää muut”, Jutta ehdotti. ”Entä jos ette saakaan minua hereille?” Jimi kysyi tietäen nukkuvansa ilman herätyskelloa helposti puoleenpäivään. ”Me ollaan kärsivällisiä”, Jutta lupasi. ”Me yritetään pitkään ja hartaasti.” Hän puristi hellästi Jimin velttoa kullia, veti kätensä nopeasti pois ja alkoi esittää nukkuvaa. Jimi tunsi kovettuvansa jälleen, muttei enää raaskinut herättää kumpaakaan tytöistä, tilanne oli juuri nyt liian levollinen ja rauhallinen. Poika sulki silmänsä ja nukahti kullin edelleen kohottaessa peittoa kuin telttakeppi.

5 kommenttia viestissä: “Jimi ja mökkinaapurin pikkunymfot”

 1. nuoribi says:

  Harvassa novellissa on just sopiva määrä kuvailua ja juonta mutta tässä on! Erittäin hyvä. Asiaan voi vaikuttaa tietenkin myös se että oon tyttöjen kanssa saman ikänen ja bi haha

 2. Innolla odottava says:

  Lisää tälläistä kiitos, oli ihan helvetin hyvä tarina. Olisiko kirjoittajalla muita tarinoita?

 3. Joel says:

  Kuten edellä mainittu sanoi, muutamat kirjoitusvirheet eivät pilanneet mahtavaa novellia. Juonen kulku oli suhteellisen ennalta arvattava, mutta kuitenkin sujuvaa. Tällaisia saa lukea liian harvoin, kiitos!

 4. Perkele says:

  Nyt on kyllä pakko sanoa, että ei helvetti kun oli hyvä novelli. Kirjotusvirheitä oli, mutta ne ei minuu haitannu, juoni nyt ei mikään omaperäisin, mutta äärettömän hyvin kirjoitettu. Tän ku palauttais vapaan stoorin esseenä lukiossa, niin vois olla että äikässä tulis vaan kymppejä seuraavan vuoden ajan. Tykkäsin

  • Allurainen says:

   Kiitokset kommenteista! Tosissaankin pahoittelut kirjoitusvirheistä, kirjoitusohjelmana toimi englanninkielinen Word, joten en saanut ajettua sitä oikeinkirjoituksen läpi, toivottavasti se ei ilmeisimmin nautintoja pilannut 🙂

Kommentoi

top