search
top

Poikkesin kotimatkalla Balkkanille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.47 out of 5)
Loading...

Löyhä jatko 05.05.2013 julkaistulle tarinalle “Katastrofin jälkihoitoa”. Nainen on sama, mutta vuosien varrella kokemus kasvanut ja ehkä liika nirsous kadonnut.

 

Olin lopettanut neljännen nelikuukautiskauteni yhteistyössä humanitaaris- ja avustusjärjestön kanssa maassa, joka ei koskaan tuntunut pääsevän vakaaseen ja turvalliseen elämään. Jos ei sodan kurjuutta ollut, niin sitten jokin muu katastrofi. Nyt oli maa järissyt tehden tuhojaan. Kansainvälinen avustusjärjestö oli rekrytoinut minut organisaatioon, joka avusti ja hoiti loukkaantuneita. Osa oli mukana raivaustöissä sekä hätämajoitusten ja suojien rakentamisessa. Nyt olin lopettanut oman komennusjaksoni.

Virkavapaani kotimaan vakituisesta toimesta jatkui vielä pari viikkoa, joten ajattelin kierrellä ja moikata vuosien saatossa tutuiksi tulleita avustuskavereita. Heitä oli monesta maasta, mutta nyt suuntasin erääseen Balkanin valtioon, jossa asui minun mielenkiintoa kovasti ylläpitävä mies. Pari vuotta sitten olimme olleet samassa kohteessa samanmoisissa tehtävissä mistä itse nyt olin palaamassa. Tiesin, että miehellä oli vaimo ja pari lasta. Silloin yhteisellä komennuksellamme se ei suuremmin haitannut, vaan olin hyvinkin nopeasti joutunut miehen pauloihin. Omatunto ei silloin soimannut eikä mielessä pyörinyt se, että oliko tekoni oikein miehen vaimoa ja lapsia kohtaan. Majoitusalueella olimme löytäneet toisemme ja asustelimme yhdessä. Vähä vapaa-aika joka meille sattui, niin sen olimme kuin rakastavaiset. Tiesimme, että kaikki päättyy ja normaali elämämme jatkuu omissa kotimaissamme. En ollut mieheen missään yhteydessä sen nelikuukautiskauden jälkeen, mutta nyt olin ilmoittanut, että lomailen hänen kotimaansa eräässä kaupungissa meren rannalla. Tiesin, että se kaupunki on lähellä kylää, missä mies asui. Hänen siviiliammatti on hieman monimutkaisesti selitettävissä, mutta melkein voisi sanoa, että monitoimimies. Silloin kun olimme yhdessä, niin nimike oli hänelle huoltomies. Hän piti kunnossa avustusjärjestön koneet ja autot. Hän korjasi telttasairaalan vesipumput ja katsoi, että sähköjärjestelmät toimivat. Siviilissä hänellä oli sukulaistensa kanssa yhteinen jonkin asteen verstas ja korjaamo.

***********

Saavuin rantakaupungin bussiasemalle sisämaan kaupungista, jonne olin tullut junalla. Olin kertonut Jankolle mihin pikkuhotelliin aikomukseni oli majoittua. Siis miehen nimi oli Janko. Taksi vei minut hotellille ja sisäänkirjautuminen sujui nopeasti ja pääsin ongelmitta huoneeseeni. Koko edellisen yön ja osin kuluvaa päivää matkusteltuani riisuin itseni nopeasti ja menin suihkuun. Miten ihanalle se tuntui ja miten sain halutessani veden kuumana tai vaikka kylmänä. Näin ylellistä en ollut neljän kuukauden aikana kokenut. Pesin ja suihkuttelin itseni perinpohjin. Otin esiin manikyyrilaukusta kynsiviilat ja sakset sekä Gilletten naisten sheivaushöylän. Istuin parvekkeen ovelle ja aloin siistimään häpykarvoituksen rajoja. Lyhensin myös itse karvoitusta semmoiseksi vajaa senttiseksi. En halua olla täysin sileä, vaan sen verran naisellisuutta pitää olla, että siististi rajattu ja lyhennetty karvoitus kruuna häpykummun. Häpyhuulet siistin täysin. Ajattelin jättää kainalokarvat koskematta, sillä tiesin, että tämän maankolkan naiset kulkevat karvaisin kainaloin, mutta sitten muistin, miten Janko silloin pari vuotta sitten ihasteli sileitä kainalokuoppiani ja miten hän aina muisti suudella niitä ja maistella niiden mietoa suolaisuutta. Siistin siis kainalotkin. Aurinko paistoi suoraan parvekkeelle ja lämmitti alastonta syliäni joka hieman avonaisena imi kuumia säteitä itseensä. Tässä pienessä parturointioperaatiossa ja häpyhuulien käsittelyssä kostuin ja sykähtelyt lantiossa tuntuivat kiihottavasti. Minulla oli jo himo päällä, vaikka miehestä ei ollut vielä mitään tietoa. En ollut edes varma, tulisiko Janko. Paistattelin vielä itseäni pienen parvekkeen ovella jalat nostettuna edessä olevalle kaiteelle. Kaide oli takorautainen ja koristeellinen eikä umpinainen muurattu muuri. Kadun toisella puolen viistosti sivulle oli talo, mutta vastapäätä puisto, joten paistattelin itseäni estottomasti. Jos nyt joku halusi katsoa, niin sen hyväksyin. Puistosta olisi nähnyt, mutta ehkäpä vasta kunnolla kiivettyä puun oksalle. Silloin olisi näkynyt kosteudesta kiiltelevä syli ja kovanänniset rinnat.

Kerran vielä kävin suihkussa, sillä tuntemus jalkojen välissä oli liiankin märkä. Kaivoin sitten rinkastani puhtaat pikkarit ja kävin huuhtelemassa edelliset kylpyhuoneessa. Suurta vaatevarastoa ei näillä matkoilla ole mukana. Vain se mikä rinkkaan mahtuu. Kuljetukseen käytetyissä lentokoneissa on niin ahdasta kaiken muun tavaran seassa, ettei omaa garderobia hyväksytä mukaan. Asemapaikassa käy aina kova vilske nyrkkipyykkipaikoilla, jos hiemankin haluaa puhtaissa asusteissa liikkua. Nyt tosin olin hankkinut isommasta kaupungista junaa odotellessani uusia vaatekappaleita. Parit pikkarit, rintaliivit ja myös pienen mekon. Semmoista en ollut neljään kuukauteen käyttänyt. Olin liikkunut vain reisitaskuhousuissa tai taskurikkaissa shortseissa. Puserot ja paidat olivat aina “talon” puolesta merkkeineen, lippuineen ja nimilappuineen.

***********

Istuin hotellin edustan pikkupöydän ääressä, lähes kadulla. Olimme sopineet Jankon kanssa, että tapaisimme siinä. Olin sitaissut auringon polttamat hiukseni poninhännälle ja pukenut päälleni uuden mekon. Se istui päälläni mielestäni hyvin. Ehkä hieman liian lyhyt se oli, sillä oli hankaluuksia siinä istuessa pitää se edes jotenkin suojaamassa paikkoja joita häveliäisyys niin vaati. Paljaat pakarat tuntuivat olevan tuolilla kun muualta yritin kangasta venytellä. Uudet rintaliivit tukivat rintoja nostaen niitä ja puristaen yhteen. Todelliset pushupit. En semmoisia havitellut, mutta muita ei ollut. No, avonainen mekko oli hyvin yhteistyössä rintaliivien kanssa. Sen paljasti ainakin hotellin isännän katse. Istuin ja seurasin ihmisten kuljeskelua ohitseni. Maistelin pienestä kupista tervanmustaa kahvia jonka isäntä minulle toi. Katse hänellä poukkoili rinnoistani varpaisiin ja taas rintoihin. Kumarruksia sateli ja lopuksi pieni hipaisu hiuksista. -Vai niin, siis sellainen mies, ajattelin. Kapean kadun toisella puolen oli torin tapainen aukio ja sen keskellä kaivo ja vesiallas. Eihän sitä nyt enää käytetty, vaan se oli jätetty lapsille ja kyyhkysille lotrattavaksi. Ohikulkijat vilkaisivat minua ja varmaan ihmettelivät, että kukahan vaalea pohjoismaalainen tännekin on eksynyt ja miksi. Varmaan joku ruotsalainen näyttelemässä paikkojaan. Ja taas kiskoin helmaa alas, edes puolireiteen kun saisi.

Näin jo kaukaa tutun hahmon tulevan kohti hotellia ja poikkeavan kadulla torin puoleiselle laidalle. Hahmo ei tullut yksin, vaan mukana oli kaksi lasta ja nainen. No niin, se oli sitten siinä. Pitäisikö nyt sitten tutustua koko perheeseen? Perhe tuli lähemmäksi ja huomasin miten Janko katseli minua. Muu perhe katseli ympärilleen ja jutteli iloisesti. Janko käveli hieman perässä kädet selän takana ja vilkuili surullisena. Perhe ohitti minut muutamien metrien päästä ja jatkoi matkaansa kohti torin laitaa. Janko nyökkäsi pienesti aivan pienen hymyn kera, kohautti hartioitaan ja vilkaisi perhettään. Katselin heidän peräänsä kun he menivät erääseen jäätelöbaariin. Kauaa ei siellä viihdytty, vaan ulos tultiin jäätelöiden kanssa, äiti ja lapset. Janko oli ollut mukana vain nähtävästi maksajana. He palasivat samaa reittiä takaisin ja lapset juoksivat kaivolle. Siellä he hetken roiskivat vettä pulujen niskaan ja juoksivat takaisin vanhempiensa luokse. Isä ja äiti odottivat kohdallani sen aikaa kun lapset kaivolla olivat. Janko vilkuili minua ja näytti itseään sekä nosti kätensä korvalleen matkien puhelinluuria. Sain odottaa siis Jankolta puhelua.

Lähdin seuraamaan Jankon katrasta, ihan ilkeyksissäni. Välillä olin vain muutaman metrin päässä perheestä ja kyllä Janko sen huomasi. Hän oli hermostuneen tuntuinen. Vaimo oli oikein mukavan ja siistin näköinen perheenäiti, samoin tyttö ja poika kulkivat siisteissä vaatteissa. Janko käveli perheensä kanssa loivaa mäkeä ylös ja minä perässä. Lapset vilkuilivat minua ja nauroivat ja kovasti jotain selittivät. Arvattavasti jotain takana tulevasta vierasmaalaisesta. Rouvakin pari kertaa vilkaisi, mutta Janko ei enää. Mäen päällä Jankon perhe katosi muhkuraiseen pakettiautoon ja ajoi pois. Siinä meni treffini.

Hetken kierreltyäni pienessä kaupungissa poikkesin hotelliin ja vaihdoin bikinit päälleni. Vedin pestyt työshortsit ja topin päälleni ja menin alas rannalle. Siellä heittäydyin meren keinuteltavaksi. Makasin hetken auringossa ja lopuksi palasin hotelliin odottelemaan Jankon soittoa. Hotellin isäntä puhui hyvää englantia ja kyseli tyytyväisyyttäni. Olinhan minä tietenkin tyytyväinen, paitsi eräältä osin en. Isäntä kysyi halusinko jotain virkistävää juomaa, viiniä ehkä, tai muuta, niin hän toimittaisi sitä huoneeseeni. Totta kai halusin, mutta kävisin ensin suihkussa. Puolen tunnin päästä sopisi ja isäntä lupasi niin tapahtuvan.

Puolen tunnin kuluttua ovelle koputettiin ja pyysin tulemaan sisään. Isäntähän se tarjottimen kanssa sieltä tuli. Hän nosti viinipullon pöydälle ja pyysi lupaa kaataa viiniä lasiin. Nyökkäsin. Mukana lautasella oli tuoreen näköisiä viinirypäleterttuja. Ne olivat kuulema omasta takapihan puutarhasta. Isäntä vilkuili minua ja asuani, joka ei kummoinen ollut. Ei muuta kuin iso miesten paita, jota kylminä öinä pidin nukkuessa. Nyt se toimitti vaikkapa kylpy- tai aamutakin virkaa. Napit taisivat olla huolimattomasti napitettuina eikä minulla alla mitään ollut. Ihan Jankon ohimarssin takia, pienen harmituksen yllyttämänä sanoin:
“Olisi hauska jos ehtisitte hetken istahtaa seuraksi, ja vaikkapa kertoa hieman tämän kauniin pikkukaupungin elämästä. Nauttisimme yhdessä lasilliset viiniä.”
“Haluaisiko rouva niin? Tuota, kyllähän tässä nyt sopivasti olisi aikaa. Veljenpoika tuli hetki sitten. Vaihtuu vuoro. Eikä kai siellä kotonakaan ketään ole. Vaimokin matkusti kotikyläänsä hieman sukuloimaan. Pitää vaan mennä sanomaan, että menen kotiin, tuonne naapuriin omaan taloon. Sopiiko rouva, että pikaisesti käyn kertomassa veljenpojalleni?”
“Totta kai, mutta muistakaa tulla takaisin.”
Isäntä lähti iloisesti ulos ovesta. Mies oli varmaan jo viidenkymmenen ja kuudenkymmenen puolessa välissä. Hän tuntui mukavalle ja kohteliaalle miehelle, ja mikä merkitys nyt sitten olisi siinä, että seurustelisin hänen kanssaan kuin jos Janko olisi hänen tilallaan. Pistin puhelimen lentotilaan, soittakoon Janko vaan, niin en sitä kuulisi. Istuin ja maistelin viinilasistani kuunnellen ääniä kadulta. Paidannappeja en alkanut enempää napittamaan, vaan annoin ne kaksi navan ja rinnan alla olevaa olla kiinni. Kyllähän siinä kävellessä rakosesta karvoitus vilkkui ja käännellessä itseäni niin jompikumpi rinta paljastui lähes kokonaan. Mitähän jos saisin isännän kuumaksi? Olisi mukava hieman leikkiä. Vedin etusormeni häpyhuulien välistä ylös kohti klitorista. Sormi kiilteli ja pistin sen suuhuni.

Ovelta kuului koputus ja pyysin astumaan sisään. Isäntä tuli ja nyt oli ylimääräinen lasi ja viinipullo mukana. Oli siis odotettavissa perinpohjainen selostus kaupungin elämästä. No hyvä, minulla ei sitä vastaan mitään ollut. Isäntä oli näköjään vaihtanut paidan ja ehkä hieraissut poskiaan sähköparranajokoneellakin. Paita oli käynyt hieman ahtaaksi, sillä nappien välistä loisti pyöreä ja tiukan näköinen vatsa. Oli mustia karvojakin vatsanahkaa kiitettävästi koristamassa. Muuten mies oli siistin näköinen ja lempeän tuntuinen balkanilainen.
“Hienoa, että isäntä tuli. Aloin jo hieman pelätä, että joutuisin keksimään itse kaupungin tarinat.”
“Kyllä rouva, kyllä tulin. Lupasinhan. Maistuuko viini? Maistakaa myös rypäleitä.”
“Oi, hyvälle viini maistuu. En vielä rypäleitä ole maistanut, mutta taidan sen tehdä nyt.”
Pistin pari rypälettä peräjälkeen suuhuni, ja todella, miten hyvältä ne maistuivatkin. Isäntä kaatoi viiniä tuomaansa lasiin ja samalla täytti minunkin. Istui sitten pöydän ääreen. Istuimme kumpikin pöydän pitkällä sivulla ja siksi eivät polvet olleet pöydän alla piilossa, vaan istuimme kasvokkain. Toinen käsi pöydällä viinilasin vierellä ja toinen oli missä kulloinkin. Hypistelin paitani nappia pallean kohdalta ja kuuntelin isännän jutustelua. Hän olikin hyvä kertoja. Ei takellellut eikä kovasti taukojakaan pitänyt kun jutteli, vaikka silmät seurasivatkin tarkasti käteni hamuilua paitani etumuksella. Nostelin aika-ajoin jalkaani polvelta toiselle ja näin aukesi varmaan jotain näkymää. Isännän silmät kyllä kaiken rekisteröi, mutta ei suuremmin hämmentynyt. Itseni tunsin aika hutsuksi kun näin esiinnyin, mutta monen päivän odotus Jankon kanssa rakasteluun oli saanut minut aika tavalla kiimaiseksi. Melkein olisi kelvannut mikä vaan. Nyt oli hotellin isäntä tulilinjalla, ja ihan siedettävä olikin. Kuuntelin ja hiljakseen liikuttelin itseäni lantionseudun sykähdellessä ja pieniä kirpaisua tunsin jossain syvällä häpyhuulien suojaaman märän aukon onkaloissa.

Viinipullo oli huvennut jutellessamme jo yli puolenvälin kun isäntä yllättäen kysyi:
“Miten se rouva nyt yksin matkailee?”
“Tulen eräältä, sanotaan nyt työmatkalta ja pidän vähän lomaa ennen kuin menen kotiin.”
“Mutta onko jokin tarkoitus, kun tänne tulitte?”
“Oli kyllä, mutta ei tainnut oikein onnistua se juttu.”
“Joku miesjuttu varmaan,” totesi isäntä ja hymyili ohimohiukset hopealle hohtaen.
“Niin, kyllä, mutta olkoon. Olisihan se hienoa jos jotain romantiikkaakin matkalla olisi.”
“Romantiikka on aina hyväksi, vaikka ihan pieninä osasina. Me mamman kanssa ollaan aina romantiikassa, paitsi nyt kun hän meni sukuloimaan.”
Päätin tarttua härkää sarvista ja koittaa taitojani tähän hotelli-isäntään. Mitä se, vaikka hän on hieman iäkkäämpi kuin minä, mutta ei sentään ihan hurjasti. Olin itsekin jo kypsässä iässä, 36 vuoden kohtalaisen paljon kokenut nainen. Nousin ylös ja menin miehen viereen. Panin käden hänen olkapäälleen ja kumarruin alas ja annoin suukon miehen poskelle. Isännän käsi lennähti pakaroilleni ja veti minut itseensä. Jouduin ottamaan rohkeammin hänestä tukea, etten olisi sortunut hänen syliinsä.
“Mitä rouva olisi mieltä, jos lepäisimme tuossa sängyllä?”
Vastaamatta mitään otin miestä kädestä ja toiseen käteen viinirypälelautasen. Lähdin viemään kumppaniani kohti sänkyä. Viinirypäleet laitoin yöpöydälle. Istuimme vierekkäin vuoteen laidalle. Mies piti kättään paljaalla polvellani ja katsoi minua silmiin. Avasin hitaasti miehen paidan napituksesta ja paljastin laajan, karvoituksen peittämän rintakehän. Avasin myös oman paitani kaksi nappia ja keskityin etsimään miehen vatsan piilottamaa sepalusta. Mies ei vastustellut vaan nojasi käsillään taakse, auttaen näin löytämään vetoketjun joka olikin hieman piilossa vatsan alapuolella. Nousin miehen eteen ja vedin käsistä hänet eteeni seisomaan. Kumarruin ja vedin housut alas. Ajattelin, että mitähän isännän päässä pyörii, mutta hän vaan pörrötti hiuksiani. Otin otteen myös valkoisista alushousuista ja laskin ne alas nilkkoihin josta ne napakasti potkaisten lensivät pois. Pyöreän, jo hieman riippuvan vatsan alla roikkui valtava kivespussi hieman toispuolisena. Sen päällä riippui paksu ja tummanpuhuva kulli. Se oli todella paksu ja sen terska oli iso. Oli se pitkäkin. Kalu liikahteli ja kivekset nousivat ja laskivat. Siellä vatsan alla oli elämää ja varmasti toimiva kokonaisuus. Musta karva koristi koko komeutta. Tartuin vielä hieman löysään kulliin ja sivelin sen terskalla poskiani ja sipaisin myös huulia. Nousin seisomaan ja pudotin paitani pois. Olin alasti. Mies riisui myös omansa ja muitta mutkitta pani kätensä vatsani alaosaan. En pakoillut vaan ehkä työnsin itseäni vasten kättä joka liikkui alemmaksi ja hetkessä solahti sormi sisääni. Uikahdin ja tartuin vuorostani miehen kaluun joka oli alkanut turvota ja kovenemaan. Puristin terskan kouraani joka ei tuntunut antavan periksi, vaan oli kuin rautapallo.

Ei ollut monimutkaisia rituaaleja ennen varsinaisen panemisen alkua. Menimme sängylle ja asettauduin selälleni. Levitin jalkani ääriasentoon. Paikkani olivat avoinna miehelle joka jo oli jalkojeni välissä polvillaan ja runkkasi. Kalu näytti valmiilta ja terska loisti kuin tomaatti. Katsoin miten mies runkkasi eivätkä edes miehen sormet ylettyneet täysin kullin ympäri. Se oli todella paksu, mutta en huolestunut. Olin niin paljon kokenut, että tiesin pilluni hyväksyvän kohtalaisen isonkin kalun. Olihan tämä niitä paksuimpia, mutta ei kuitenkaan uusi kokemus. Mies ohjasi kullin jalkoväliini. Itse hän ei sitä nähnyt vatsan peittäessä näkymän, mutta tottuneesti hän tähtäsi oikeaan aukkoon. Kulli solahti sisään ja venytti pillua. En tarvinnut paljoa ponnistella, että sain puristettua lantiopohjalihakset tiukasti kullin ympäri. Mitään esileikkejä tässä ei kaivattu. Miehen vatsa lepäsi omallani ja hieroi panon tahdissa vatsanahkaani. Isäntä joutui aika pystyasennossa panemaan, että olisi pystynyt työntämään mahdollisimman syvälle, mutta taitoa hänellä oli. Sain olla tyytyväinen, sillä sainhan sitä mitä tänne olin tullut hakemaan. Ja tämä olikin oikein onnistunut juttu. Mies pani eikä tiennyt missä oikein käsiään olisi pitänyt. Vatsa hankaloitti eikä antanut taivutuksille myöden. Kädet eivät ylettyneet rinnoilleni ja polvenikin olivat niin kaukana toisistaan, ettei niistäkään tukea saanut. Hengästyneitä olimme kumpikin. Ujutin tyynyn takapuoleni alle ja näin nousi sylini ylemmäksi auttaen miehen panemista.

“Voisimmeko tehdä tätä takaa päin,” kysyin arasti?
“Tehdään niin,” vastasi mies ja veti kivikovan ulos.
Käännyin ensin vatsalleni ja nousin sitten nelinkontin pylly kohti miehen kiiltävän liukasta kullia. Siinä ei paljoa viivytelty kun miehen kulli oli sisälläni suorittamassa tehtäväänsä. Vatsan hän oli nostanut pakaroitteni päälle jossa se hieroi niitä työntöjen tahdissa. Paljoa tässä ei ollut sitä romantiikkaa ja toisen hyväilyä ja suukottelua jota oikeastaan myös olin tullut hakemaan. Tämä oli vaan tyydyttämistä. Mutta väliäkö sillä. Miehen kädet ylettyivät hivelemään lantiota ja alapuolelta vatsaa. Mies oli kestävä eikä taukoja pidellyt, vaan pani koko ajan. Voi olla, ettei siinä iässä kovin herkästi orgasmi miestä ravistuta.

Huomasin miten miehen hengitys kiihtyi ja ote lantiostani koveni. Pilluni oli turta ja jo parin pikkuorgasmin koettelema. Arvasin, että kohta tämä loppuu. Viimeiset lujat töytäisyt saivat minut sortumaan alas ja tunsin miten kulli liukui ulos. Heti perään tunsin kuumat roiskeet selässäni kun mies ohjasi spermasylkäisyt sinne. Hän kumartui päälleni ja sotki vatsansa omaan eritteeseensä. Tunsin miehen huulet niskassani ja nopean hengityksen puhallukset korvani alla.

Mies nousi päältäni ja pois koko sängyltä. Hän otti paitansa ja pyyhki kulliaan sen helmaan ja puki sen sitten päälleen. Sitten alushousut ja housut. Hän katseli minua ikään kuin kiitollisena. Hymyilin hänelle ja nousin itsekin istumaan vuoteen reunalle. Sperma kuivui selässäni ja kutitti ihanasti.
“Ottaako rouva hieman viiniä,” kysyi isäntä ja toi minulle pöydältä viinilasin?
Siemaisin hieman ja otin yöpöydältä viinirypäleen suuhuni. Emme puhuneet, mutta tyytyväisyyden tunne vallitsi, molemmin puolin. Mies hankkiutui lähtemään ja minä nousin sängyn laidalta ja menin miehen eteen. Annoin poskelle suukon ja painoin itseni hetkeksi vasten miehen vatsakumpua.
“Jos rouva tarvitsee jotain, niin rouva soittaa alas ja veljenpoika hoitaa kyllä. Lähden nyt ja hyvää yötä rouva. Aamulla varmaan näemme.”
Mitähän kaikkea veljenpoika hoitaisi jos pyytäisi?

Se oli sitten taas tämänlainen kokemus. Yksi monesta eikä ihan se huonoinkaan. Menin suihkuun ja seisoin siellä kauan. Annoin lämpimän veden liuottaa kuivan sperman selästäni ja pesin itseni. Istuin sitten parvekkeen ovella ja katselin hämärään, jo pimenevään maisemaan. Tovin kuluttua soi herätetty puhelin.

***********

Istuin taas hotellin edustan terassilla. Ympärillä sorisi puhe ja nauru. Katuvarren lamput valaisivat hämärää. Ihmishahmoja näki, mutta tunnistamiseen pystyi vasta lähietäisyydeltä. Katuvalaistus ei ollut sitä tehokasta energiaystävällistä laatua, johon kotona olin tottunut. Kadunvarren kahviloista ja puodeista loisti sentään lisävaloa. Autoja ja moottoripyöriä ohitti terassin tasaisin välein. Odotin Jankoa joka oli soittanut. Sylissäni tuntui edelleen hotelli-isännän vierailu. Paikat olivat vielä hieman turvoksissa ja sykkivä pillu oli vielä kuin jotain vailla. Huomasin miten nännitkin törröttivät mekon läpi vaikka oli rintaliivit välissä. Istuessani siinä näpelöin kaula-aukon kautta sormella nänniä. Oli kiihottavaa se kovuus ja jäykkyys mikä nänneissä oli. Huomasin vasemmalta tulevan kuhmuisen pakettiauton joka hiljakseen ohitti hotellin. Se oli tuttu auto ja Jankon hahmo näkyi hämäränä ohjauspyörän takaa. Pakettiauto ajoi ohi, mutta palasi hetken kuluttua ja kääntyi aukiolle, missä oli pysäköitynä muutama muukin ajoneuvo. Katsoin tarkasti autoa ja näin miten Janko tuli autosta ulos. Hän jäi siihen vierelle seisomaan katsellen hotellin terassia. Olin varma, että hän näki minut, mutta ei tullut lähemmäksi. Saattoi olla arkuutta. Saattoi olla, että halusi pitää kohtaamisemme salassa, mihin varmaan olikin syynsä. Siihen pakotti jo perhe.

Nousin pöydästä ja venytin ja suoristin mekon helmaa. Katsoin kadun yli Jankoa joka seisoi nojaten autoonsa. Ylitin kadun ja menin suoraan kohti Jankoa joka huomasi minut ja ryhdistäytyi ja otti pari askelta kohti minua. Lähestyin häntä kuin ujostellen kädet selkäni takana ja vilkuillen varpaitani. Tunsin kuin olisin kävellyt kohti jotain kuumaa, sillä lämpö nousi ja väristykset tuntuivat joka puolella. Olin jo parin askeleen päässä kun Janko tuli kohti ja kaappasi minut syliinsä. Hän puristi minut itseensä ja nosti minua niin, että jalat irtosivat mukulakiviltä. Halailimme pitkään ja annoimme suukkoja paikkoihin joita siinä halatessa huulien eteen sattui.
“Janko kulta, luulin ettet tulisikaan ja etten sinua näkisi,” huokailin.
“Tulin, lupasihan että tapaamme. Nyt se meni vaan hieman vaikeaksi, mutta nyt olen tässä ja sinä siinä.”
“Ihanaa kulta, ihanaa. Et usko miten olen tätä odottanut viimeiset päivät. Olisi ollut ihan kamalaa, jos kaikki olisikin mennyt ohi. Tänään jo uskoinkin niin käyneen, mutta onneksi ei sitten käynytkään niin.”
“Vaikka olisi kuinka vaikeata ollut, niin olisin tullut. -Tullut vaikka aamuyöstä ja savupiipun kautta. Ei mikään minua olisi estänyt,” vakuutteli Janko.
“Anna kun katson sinua Janko,” sanoin ja vetäydyin kauemmas hänestä.
“No mitä näet?”
“Näen miehen jota olen kauan odottanut ja toivonut kohtaavani. Miehen jota kauan sitten sain rakastaa. Miehen joka oli minulle hellä. Miehen joka sai minut siihen kuuluisaan seitsemänteen taivaaseen. Ja miehen jota en omakseni saa.”
“Voi sinua. Mennään täältä pois. Hyppää autoon, niin mennään jonnekin muualle.”

Auton ovi rämähti kiinni kun olin kiivennyt autoon. Janko varmisti vielä, että ovi oli varmasti kiinni ja kiersi sitten omalle puolelleen. Pamaus kun ovi sielläkin rämähti kiinni. Katsoin miten Janko käynnisti auton ja ajoi kadulle kääntyen samaan suuntaan mistä oli tullutkin. Tunsin Jankon tutun tuoksun ja haluni nousi. Puristin hänen oikeaa käsivarttaan. Janko ohjasi auton pienen kaupungin portista ulos kapealle maantielle joka loivasti nousi kohti kauempana siintävää vuorijonoa. Oikealla välkkyi meri. Kauaa Janko ei maantiellä ajanut, vaan kääntyi pienelle tientapaiselle kohti meren rantaa. Ei sitäkään matkaa pitkälti ollut kun Janko pysähtyi ja hyppäsi ulos ja tuli riuhtomaan oveani auki.
“Tule, kävellään pienen matkaa. Tuolla on pieni mökki ja voimme mennä sinne,” sanoi Janko ja jatkoi, “vai haluatko?”
“Haluan,” vastasin ja sylini kiehui.
Hiljakseen kävelimme kuutamoisen tähtitaivaan alla rantatörmää. Jankon käsi hartioitteni ympäri ja minä nojaten tuttuun vartaloon. Pujotin käteni Jankon vyötärön ympäri ja puristin häntä kovaa, sillä vieressä putosi törmä kohtisuoraan mereen. Laulukaskaat pitivät konserttiaan rantatörmän puissa ja pensaissa. Olivat varmaan sekaisin kuutamosta ja niiden lähes korvia särkevä siritys kiiri ympärillä. Ne jaksoivat, oli sitten päivä tai yö. Näkyville tuli pienen pieni rakennus. Se oli ulkoa päin siisti, vaaleaksi maalattu kivimökki.
“Tämä on setäni piilomaja. Täällä hän aina oli kun halusi olla rauhassa, mutta nyt hän on niin vanha ja sairas, että elelee vaan oikeassa kodissaan. Hän on melkein lahjoittanut tämän minulle ja veljelleni. Ja mukava tämä on.”
Janko avasi lukitun oven ja astuin sisään. Hän jäi vielä avaamaan ikkunaluukkua ja tuli perässä mökkiin. Näin kuunvalossa, että sisustus oli yksinkertaisen siisti. Pieni tulipesä, pieni pöytä ja pari tuolia. Hyllyjä seinillä ja tukevan näköinen puusta rakennettu vuode. Se oli peitetty isolla huovalla ja lattialle sen vierellä oli lyhyeksi keritty lampaannahka. Käännyin kohti Jankoa ja puristauduin taas häneen. Janko suuteli otsaani ja otti pääni käsiensä väliin. Itse hyväilin hänen selkäänsä ja työnsin keskikohtaani vasten Jankon nivusia. Tunsin miten hän vastasi työntööni kovan muhkuran painaessa häpykumpua. Hieroin itseäni vasten kovaa kalua ja taivutin hieman päätäni taakse ja suutelimme. Jankon kädet nousivat hartioilleni ja siitä selkää alas pakaroille, jossa hän puristi mekkoni käsiinsä ja sai helman nousemaan paljastaen lähes alastoman pyllyn. Pienet pikkuhousut eivät paljoa peittäneet. Hän hyväili pakaroita, kiristi pikkuhousujen kangasta niin, että ne luiskahtivat syvälle pakaroiden väliin. Samalla ne kiristyivät myös edestä ja painuivat häpyhuulien kätköön. Tuli vanhat ja jo koetut ajat mieleen. Janko oli yksi parhaista kokemuksistani. Hän oli aina ollut rohkea kaikessa käsittelyssään, eikä paljoa lupaa kysellyt. Siitä minä pidin ja pidän edelleen. Nyt Jankon kädet seikkailivat kuten ennenkin, eikä kauaa mennyt siihen, että mekkoni liukui pääni yli pois. Heti perään napsautti Janko rintaliivien hakaset auki ja otti ne päältäni. Enää ei ollut kuin jossain kätkössä pienet pikkuhousut, mutta niin lähtivät nekin. Seisoin alasti Jankon edessä eikä varmaan ollut kulunut kuin pari, kolme minuuttia siitä kun astuin sisälle mökkiin.
“Olet aivan samanlainen kuin silloin viimeksikin,” sanoi Janko.
“Niin olet sinäkin. Et paljoa lupia kysele, mutta sitä sinussa rakastan. Riisu sinäkin.”

Menin istumaan vuoteen reunalleJa katselin miten Janko tempaisi paidan pois päältään. Istuin kädet jalkojeni välissä kun hän avasi vyönsä ja vetoketjun. Housut putosivat lattialle ja alaston mies seisoi nouseva kalu huojahdellen metrin päässä minusta. Ei ollut miehellä taaskaan alushousuja niin kuin ei niitä käyttänyt ennenkään. Ojensin käteni ja kurotin Jankon kalun käteeni. Vedin hänet siitä eteeni ja kostutin huuleni. Kalu oli jo kova ja pystypäinen kun avasin huuleni ja ohjasin kireäihoisen terskan niiden väliin. Maistelin ja muistelin sitä ja samaksi tunsin. Käteni puristi vartta kun imin kalua syvemmälle suuhuni. Kieli tanssi terskalla ja kivekset värähtelivät voimaa. Imin ja suutelin kalua, vuoron perään. Nuolaisin kivespussia ja vangitsin toisen kiveksen suuhuni ja olin tukehtua, ihan niin kuin ennenkin. Jankon kädet hivelivät hiuksiani ja hetken kuluttua ne olivat puristelemassa rintojani. Suutelin kullin vartta välillä sitä hampain näykkien. Janko otti kalun käteensä ja liikutteli terskaa kasvoillani. Otsalla, silmillä, poskilla, huulilla ja leualla. Nautin silmät ummessa kullin hyväilyistä oma käsi hakeutuneena jalkojeni väliin tunnustelemaan häpyhuulia ja liukkautta niiden välissä. Olin märkä ja halukas, niin kuin aina Jankon seurassa. Olin unohtanut parin tunnin takaisen tapahtuman jota voisi kutsua vaikka paritteluksi. Nyt oli edessäni mies, -ja mies jota olin kaivannut. Janko työnsi minut varovasti selälleni vuoteen huovalle ja nosti sinne myös toisen jalkani. Hän laskeutui alas polvilleen ja alkoi suudelle lattiasta tukea ottavaa jalkaani, sen reittä ja polvea. Vähitellen hänen huulensa olivat jo sisäreidellä hiljaa kipuamassa kohti avoinna olevaa pillua. Peukalo hieroi jo kevyesti klitorista. Kauan ei mennyt siihen kun tunsin kielen solahtavan häpyhuulien väliin ja työntyvän syvemmälle. En voinut täysin hillitä itseäni, vaan pakosta lantioni liikkui ja kuin olisi imenyt Jankon kielen syvyyksiin. Välillä hän imi hellästi jo isoksikin turvonnutta klitorista. Tunsin sen Jankon hampaiden välissä enkä mahtanut mitään hiljaiselle ininälleni. Painoin käsin päätä syliini. Janko nosti jalkani ylös ja painoi sitä hieman sivulle. Hän nuoli välilihaani ja tuikki kieltään myös pyllyaukon reunoille. Janko nosti päätään ja katsoi minua kuun valossa suun ympärystä kiiltävänä nesteistäni. Sisään kuului kaskaiden siritys. Nukkuvatko ne koskaan?

*********

Makasin huohottaen vuoteella kädet ojennettuina taakse ja jalat vielä koukussa sivuille. Janko huohotti päälläni. Oli ihana tunne tuntea hänen painonsa. Tunsin myös kovan kalun vatsallani joka oli hetki sitten saanut aikaan minulle “hirvittävän” orgasmin. Semmoinen oli aiemmin hotellilla jäänyt tulematta. Pari pienempää vyörähdystä tosin olin kokenut. Janko oli nostanut minut kokonaan vuoteelle ja tullut levitettyjen jalkojen väliin. Hän ohjasi härnäävästi kaluaan kaipaavan häpyaukkoni seutuville. Hieroi terskaa lyhyellä karvoituksella ja tuikki välilihaan. Hän liukasteli terskansa kanssa häpyhuulien välissä ikään kuin etsien sisäänmenoa, vaikka aukko melkein huusi, että tänne, tässä! Mutta viimein härnäys loppui ja kalu liukui sisään. Tunsin miten se raivasi tietään syvemmälle, sillä olin jännittänyt lihakset tiukaksi. Sen taidon osaan. Janko rakasteli kuin aina ennenkin. Suuteli korviani ja silmiä ja puhalsi kuumia henkäyksiä hikiselle kaulalleni. Rakastin tätä asentoa, tai ainakin niitä, missä sain olla kiinni toisessa ja sain nähdä kumppanin kasvot ja ilmeet. Sai tuntea kuuman ihon ja sen värähtelyt ja rakastelun tuoman hien liukastuttaman kosketuksen. Käteni työnsin Jankon mustiin hiuksiin ja halasin. Kutitin niskaa ja suutelin suuta ja otsaa minäkin. Maistoin ihanan suolan ja nuolin hikeä. Kalu liikkui minussa ja tunsin märkyyden joka minusta valui sekoittuen jo ennestään märkänä olevaan syliniini ja reisille sekä valuen alas välilihaa myöden pakaroiden väliin. Jankon kädet hakeutuivat rinnoilleni hänen hieman kohottaessaan itseään. Suuret kädet puristivat niitä ja suu suuteli nännejä. Ne kohosivat terhakkaina ja kovina kohti ahmivia huulia. Olin hengästynyt ja vaimeita voihkaisuja pääsi suustani, mutta ei ollut Jankokaan hengitykseltään tasainen. Kuului puuskaisuja ja työntöjen tahdissa pieniä ähkäisyjä. Ei ollut rakastelumme äänetöntä. Vääjäämättä alkoi koko vartaloni väristä. Krampin tapaisia kouristuksia tunsin lantiossani ja nostin jalkani Jankon lantion yli ristiin ja painoin häntä lujemmin itseeni. Janko ymmärsi ja hidasti tahtiaan ja antoi minun ottaa vastaan sen mikä tuli. Ja se tuli räjähtäen, melkein kipua tuoden, mutta niin ihanasti. Tärisin ja suustani pääsi kovaääninen, melkein huutoa oleva ääni. Kiemurtelin ja tarrasin Jankon hiuksiin melkein tukistaen rakastani. Janko liu’utti kaluaan hitaasti ulos ja kohotti itseään niin, että kalu asettautui vatsalleni. Siinä sitten lepäsimme päällekkäin.

Kuun säteet olivat siirtyneet ikkuna-aukosta avoimeen oviaukkoon. Se loisti suoraan vuoteelle ja valaisi meitä alastomia. Edelleen kuului ulkoa taukoamaton kaskaiden laulu, tai siritystähän se muistuttaa. Olimme kyljittäin ja suutelimme pitkiä suudelmia. Kädet hyväilivät vartaloita ja etsiytyvät toistemme elimille tunnustellen niitä uteliaasti. Ainakin minä rakastin sitä pientä käsileikkiä ja niin kai myös Janko. Ihomme alkoi kuivumaan, mutta kuumia ne olivat. Hellästi työnsin Jankoa selälleen pitäen kättä hänen kalullaan. Nousin hieman, että yletyin suutelemaan ja imemään kovana olevaa rakkauden salkoa. Katselin sen suonikkuutta ja kiiltävää huippua ja soikion muotoista aukkoa sen päässä. Se avautui pienellä puristuksella pyöreäksi. Avasin suuni ja haukkasin koko komeuden kuumaan sylkeä keittävään pesään. Otin sen syvälle nieluuni ja liikuttelin päätäni edes takaisin. Pidin kalua tyvestä ja tunsin sormissani sen suonet. Hieroin terskaa kitalakeani vasten ja kielellä kutittelin sen alapuolta. Aloin suutelemalla nuolemaan Jankon vatsaa aina ylemmäksi ja ylemmäksi ja vähitellen nousin hänen päälleen. Olimme taas ihot kiinteästi toisiamme vasten, minä nyt päällä ja hän alla. Ujutin käteni vatsani alle ja tartuin Jankon kaluun. Ohjasin sen sisääni jossa taas pyytävä aukko sitä levitettyjen jalkojen haarassa odotti. Kalu liukui liukkaasti sisään ja nostelin lanteitani. En istunut kuin ratsastaja, vaan nojasin eteen kädet kaukana Jankon olkapäiden takana. Rinnat osuivat Jankon leukaan ja heilahtelivat kasvojen edessä minun tehdessä edestakaista liikettä. Välillä kumarruin alas suudellen alla olevia kasvoja. Ihoillemme alkoi taas nousta pieni hiki. Ilma oli tosin lämmin, mutta suuri syy hikoiluun oli läheisyytemme. Oviaukosta näkyi kuu ja pensaita.

Janko tuki minua hartioista ja auttoi työnnöissä. Olimme taas hengästyneitä ja minulla oli suuria vaikeuksia pidätellä orgasmia. Halusin sen tulevan jotensakin samoihin aikoihin kuin Jankolla, sillä tiesin sen kohta hänelläkin tapahtuvan. Muistelin hänen edellisiä purkauksiaan parin vuoden takaa, jotka olivat siitä ihania, että sperma oli sakeaa ja sitkeää. Runsaudesta en tiedä, sillä kaikilta kokemiltani on se sama määrä tullut. Mutta Jankon neste oli kuin vaniljaista joghurttia. Sitä olisi lusikalla voinut syödä. Keinuttelin itseäni hitaasti Jankon kalulla ja tunsin miten se välillä töytäisi emättimen pohjaan säkenöiden kiihkoa ja himoa. Nojasin eteen ja sain kalun varren hieromaan klitorista. Janko suuteli rintojani, nosteli lantiotaan vasten kuumana polttavaa pilluani. Sitten tunsin miten hän puristi vyötäröäni ja lopetti vastatyönnöt. Arvasin, että nyt on Jankon orgasmi tosiasia ja vielä jäljelle jääneiden voimin puristin lantiopohjalihaksiani yhteen, puristin kalua ja samalla vapautin itsenikin ja annoin oman purkaukseni tulla. Se ei aivan yhtä voimakas ollut kuin edellinen, mutta hyvä kuitenkin. Janko vielä pinnisteli ja liikutti itseään pillun puristuksessa, mutta laukesi sitten ja antoi sperman täyttää emättimeni. En sen sylkäisyjä tuntenut, mutta kuulin kovasta ähkäisystä, että nyt tapahtui. Tunsin valuvani ylimääräistä ja spermaahan se oli.

Halusin vielä maistaa Jankon kalua ja siitä vielä tipottain tulevaa spermaa. Asettauduin Jankon sivulle ja kumarruin ottamaan kalun suuhuni. Nuolin sen terskan ja nielin sakean sperman. Puristin vielä kalun alapuolta ja lypsin joka tipan kielelleni. Reisilleni valunut sperma jähmettyi nopeasti. Sen sain hyvin kaavittua pois, sen tiesin, kunhan maltoimme hetken levätä. Janko halasi minua ja puristi vasten itseään.
“Et usko kuinka olen sinua muistellut. Olen tullut tänne ja vaan ollut, muistellut vanhoja ja unelmoinut. Heräsin kuin eloon, kun otit yhteyttä ja kerroit tulevasi meidän seudulle. Kahden vuoden hiljaiselon jälkeen.”
“Janko kulta, olen minäkin sinua muistellut ja ajattelin ensiksi, ettei ole järkevää tulle tänne. -Tulla tänne sekoittamaan elämääsi. Ja onhan sinulla perhe.”
“Ei puhuta siitä. Olihan minulla se jo ennenkin ja ollaan nyt niin vaan kuten ennenkin.”
“Niin lopuksi ajattelinkin ja otin yhteyttä,” sanoin Jankon korvaan hänen halatessaan minua.

Kuu oli jo kadonnut mökin nurkan taakse kun astuimme pesästämme ulos. Puimme pimeässä vaatteemme, mutta pikkuhousut puristin vaan käteeni. Ne olivat kosteat. Jo alkumatkasta kastuneet. Janko sulki ikkunaluukun ja oven ennen kuin lähdimme. Ja kumma, kaskaatkin olivat hiljentyneet. Kävelimme samaa polkua takaisin autolle mitä tulimmekin. Nojasin ehkä vielä tiiviimmin vasten Jankoa kuin tullessa. Pelkäsin yhä äkkijyrkkää pengertä joka mereen putosi. Kuu loisti nyt sellaiselta suunnalta, että se muodosti mereen kauniin kuunsillan. Pienet laineet antoivat sille satumaisen välkkeen ja kimalluksen. Oli ollut ihana päivä ja yö. Kohta olisi aamu.

Janko pysäytti hotellin eteen ja hyppäsin suudelman jälkeen autosta pois. Olimme sopineet, että niinä kolmena päivänä joina kaupungissa olisin, niin Janko olisi illat ja yöt kanssani. Tavalla tai toisella. Uskoin häntä. Odottelisin soittoa. Auto ajoi pois ja minä menin sisään hotelliin. Ketään ei näkynyt kun kiipesin huoneeseeni ja otin varhaisaamuisen suihkun. Viidennen jo saapumiseni jälkeen. Nukahdin alastomana hieman epäjärjestyksessä olevalle vuoteelleni.

2 kommenttia viestissä: “Poikkesin kotimatkalla Balkkanille”

  1. RedEyedAngel says:

    Kiitoksia, pidin tästä paljon. Ehkä parasta erotiikan lisäksi oli ulkomailla olon tunnelma, jonka mielestäni tavoitit tässä tosi hyvin.

  2. randomi says:

    Hotellin vanha isäntä oli hyvä avaus tarinaan, sitten meni vähän hempeäksi ja jännite katosi touhusta.

Kommentoi

top