search
top

Kesällä kerran

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (101 votes, average: 3.55 out of 5)
Loading...

Neljäntoista ja kokematon! Eivät edes komeimmat ja miellyttävimmät kaverit koulussa olleet saanut koskea, ei vähimmässäkään määrin. 160 senttinen nuori tytönvartalo, kapea lantio, pieni kiinteä pylly ja pienet, teräväkärkiset rinnat ohuen topin läpi pyrkien kävelin rantahiekalla katsellen ympärilleni. Vaikka kokematon olinkin, niin en tietämätön. Olin tutkinut ja lukenut, katsellut videoita ja olinkin aika taitava oman vartalon hyväilyissä, ihan sieltäkin. Tunsin orgasmin ja sen levittämän hyvän tunteen. Parhaan frendini kanssa olimme yhdessä muutaman kerran toisiamme tutkineet ja asioista jutelleet. En siis ihan pikkutyttö enää ollut.

Kello kahdelta hän oli sanonut tulevansa, kaveri rinnakkaisluokalta. Ketään ei näkynyt ja kellokin oli jo puoli kolme, joten istuin alas hiekalle. Siivilöin hienoa hiekkaa varpaitteni välistä ja nautin auringon lämmöstä. Ehkäpä hän ei halunnutkaan tavata minua? Tuhannet ajatukset risteilivät päässäni. Leikittelin paksuilla ja punertavilla hiuksillani ajatellen poikia. Tiesin, että olin nätti tyttö vaikka näytinkin nuorelta ja ehkä vähän lapselliseltakin, niin kuitenkin sain usein moneltakin kaverilta imartelevia kommentteja. Joskus ulkonäköni houkutteli vanhempienkin miesten katseita. Kun sen huomasin miten he katsoivat tytönvartaloani ja liikkeitäni, niin aivan haltioiduin. Jokin kuuma kaipaus ja halu leijui ylitseni. Minullahan ei ollut yhtään kokemusta seksistä, mutta pienoinen uteliaisuus ja palava kokeilunhalu oli kyllä.

Asettauduin hiekalla makuulle ja annoin auringon lämmittää. Maaten selälläni lyhyt ja tiukka mekko liukui yli reisieni ja annoin auringon polttaa niitä. Mekon alla oli pienet valkeat stringit. Ranta oli suurimmalta osin jo tyhjentynyt pitkän päivän päätteeksi ja minusta nyt oleva hiljaisuus tuntui rauhoittavalta.

En huomannut miestä joka lähestyi paikkaani ja yllätyin kuullessani ystävällisen äänen sanovan:
“Hei, täällä sinä vaan palvot aurinkoa, odotatko jotakuta?”
Nousin istumaan, yllättyneenä ja hieman peloissani.
“Kyllä, minä odotin, mutta ei hän tullut,” vastasin ujosti.
“Rakkaushuolia, vai miten?”
“Ei, ei todellakaan, en edes tunne häntä.”
Mies joka nyt oli istuutunut vierelleni oli semmoinen ukkeli, arvelin hänet jotakuinkin 50-vuotiaaksi joka olisi voinut olla vaikka isäni. Hänellä oli lyhyt harmahtava tukka, kiltit ruskeat silmät, aika komea ja lihaksikas vartalo ja ainakin 180 senttiä pitkä.
“Onko sinulla mitään sitä vastaan, jos tämmöinen vanhempi herra istahtaa viereesi viettääkseen hetken kanssasi?”
“Ei, ei kai, se on okei, ei tässä mitään erikoista minulla ole.”

Uteliaisuuteni lisääntyi. Miehellä, joka esitteli itsensä Einoksi, oli uimashortsit ja hän istuutui mukanaan tuomalle kylpypyyhkeelle. Hän istui jalat hieman harallaan ja katseeni vaelsi jalkoja ylös haaroihin. Ei, ei voinut olla totta! Mies istui siinä jonkin seisoessa uimashortseissa. Haaroissa näkyi selvästi muhkura ja siitä ylös kohoava kohouma. Se pelästytti minut ensin, mutta samalla kohosi jännitys ja uteliaisuus. Minäkö ukkelin sytytin? Minusta ukkeli välillä kopeloi uikkareiden edustaa kuin olisi oikonut alla olevaa parempaan asentoon, tai sitten vielä pahempaa, ehkä hän hyväili kullia. En ollut uskoa sitä, että istuin rannalla yksin vieraan miehen kanssa jolla seisoi kulli. Varoituskellot soivat päässäni, mutta jännitys oli niin kova, että annoin kaiken vaan jatkua.
“Minun pitää tunnustaa, että makasin tuolla kauempana ja salaa katselin sinua ja ihanaa vartaloasi ja se on tehnyt sen, että täällä alhaalla, uikkareissa, jokin on reagoinut. Olen fantasioinnut mille näytät mekkosi alla.”
Hänen sanansa sekä shokeerasivat minua ja innostivat. Kuumenin valtavasti hänen sanoistaan pyyhkien samalla katseellani yli hänen kohoavaa muhkuraa. Tunsin kuumotusta ja jännitystä ja ihanaa pistelyä pillussa joka oli jo kostunut.
“Jos sinulla ei ole mitään sitä vastaan, niin otan sen nyt esiin, sillä shortseissa on jo puristavan ahdasta.”
Hitaasti ympyriäisten silmieni edessä avasi ukkeli shortsinsa ja ulos pongahti suurin miehenkalu mitä koskaan olin nähnyt. Kookkaampi kuin iskän. Totuuden nimessä on kerrottava, etten koskaan aikaisemmin, siis luonnossa, ollut nähnyt miehen varustusta, paitsi tietenkin isän. Kulli näytti olevan lähelle kaksi desimetriä ja paksukin. Kullin pää, se terska, katseli suurena ja kiiltävänä maailmaa. Ukkeli tarttui varteen ja veti kädellään hitaasti edestakaisin.
“No mitä tästä pidät? Se on sinun ansiota, että se seisoo näin jäykkänä ja isona.”
“Hui, en kyllä ole koskaan aikaisemmin nähnyt noin isoa!”
Ääneni vapisi ja tunne oli vieläkin kuumempi kuin hetki sitten katsellessani isoa kalua ja kuinka ukkeli sitä hitaasti runkkasi. Mies huomasi pelkoni ja epäröintini ja myös sen, miten olin kiihottunut.
“Mille itsestäsi tuntuu? Hmm, tuota, haluaisin niin mielelläni nähdä hieman nättiä pimppiäsi, etkö voisi hieman levittää jalkojasi ja antaa minun hieman katsoa?”
Tässä vaiheessa oli jo kiihkoni suunnaton ja levitin jalkani avoimeksi ja vedin mekon helman ylemmäksi niin, että ukkeli saisi katsoa.
“Oi oi oi, miten hyvälle näyttää, vedä hieman pikkupöksyä sivulle niin näen enempi,” sanoi ukkeli samalla kun hän kumarassa katseli ja runkkasi jäykkää kullia.
Minulla kiihko vaan kasvoi näyttäessä itseäni tuntemattomalle miehelle ja halukkaasti tartuin stringiin ja venytin sitä kauas sivulle niin, että koko pillu loisti paljaana. Näin ja tunsin, miten se oli märkä. Häpyhuulet kiiltelivät ja koko pillu oli turvonnut ja aukko hieman laajentunut.
“Kyllä teetkin minut kuumaksi,” sanoi mies ja tuijotti tytönpilluuni.
“Mene selällesi ja levitä jalkasi oikein kunnolla, niin näen aivan kaiken ja hyvin.”
Kallistin itseni selälleni, mutta muistin vilkaista ympärilleni näkyykö ketään. Ranta oli tyhjä. Mekon helmat käärin vyötärölle jättäen hieman helmaa pakaroiden alle suojaksi hiekalta, stringit pujotin toiseen polvimutkaan. Halukkaasti levitin vielä enempi jalkojani ja annoin kiiltävän ja märän pillun loistaa. Mies vilkuili myös ympärilleen ja tarkisti, ettei kukaan seurannut mitä tapahtui ja todettuaan meidän kahden vaan olevan rannalla, niin ojensi kätensä ja hyväili pilluani. Ujutti sormeaan märällä, jo avonaisella vaolla, kiusoitteli klitorista ja kokeili yhdellä sormella aukon suuta.
“Oh, miten oletkin märkä ja miten ihana pillu, koskematon, niin sanoisin,” sanoi ukkeli pää kallellaan ja ääni kiimasta väristen.
“En ole ollut kenenkään kanssa.” sanoin nopeasti.
“Se kiihottaa minua aina vaan enempi. Nyt on kulli niin kova ja jäykkä kuin ei koskaan.”

Katseeni oli nauliintuneena ukkeliin ja kädessä olevaan kovaan kulliin.
“Saanko tunnustella sitä?”
“Haluaisitko?”
“Haluan, olisi kiva tietää mille se tuntuu.”
“Ole hyvä vaan,” sanoi ukkeli ja vei käteni kovalle kullille.
Hän piti kättään kädelläni ja vei sen kalun varrelle puristaen sormeni sen ympäri. Tunsin kuuman ja kovan jäsenen sykkivän kädessäni. Hän ohjasi käteni ylös paisuneelle nupille joka nyt kiilteli kiimanesteistä. Tiesin senkin, olin lukenut.
“Miten taitavasti runkkaat kulliani,” puuskutti ukkeli, “olisi aivan huippu juttu jos istuisit hetkeksi syliini, täällähän ei ole ketään eikä kukaan katsele.”

Tulin uteliaaksi ja hieman hämmentyneeksi hänen pyynnöstään. Tarkoittiko hän, että istuisin hänen kullillaan?
“Kuule, miten tarkoitat että istuisin?”
Olin aivan kiihkoissani ja kuumana ja pillu valui ja kostutti jo pakaroiden väliä.
“Istu kasvot ja rinta kohti minua ja jalat kummallakin puolen. Tule tiukasti kiinni minuun.”
Vapisevin jaloin nousin ja istuin sitten miehen syliin. Tunsin miten seisova kulli painoi pillun päältä vatsaani. Pidin käteni miehen niskan takana ja hän piteli ja painoi pakaroistani minua itseensä etten putoaisi.
“Miten hienoa saada pitää nuorta tyttöä näin sylissä. Tunnetko, kulli kaipaa sinua?”
Hitaasti hän liikutti itseään ja minua ja tunsin, miten kova kulli liukui pitkin häpyhuulien välistä rakoa. Voimakkain käsin hän kovensi vielä otettaan pakaroistani ja nosti keskikohtaani ylemmäksi niin, että tunsin miten terska osui suoraan pilluaukon suulle. Hitaasti hän laski minua alas ja kulli soljui samaan tahtiin pilluuni. Tunsin miten se sulavasti puhkoi reittiä ahtaaseen aukkoon. Hetken kuluttua oli koskematon pilluni täynnä kovaa kullia. Miehen käsi peitti ääntelevän suuni joka huusi ilmoille huudon kivusta jonka iso kulli sai aikaan rikkoessaan impeyteni. Sekoitus mieltymystä ja kipua täytti minut.

Tiukalla otteella nosteli mies minua edestakaisin kullilla, nopeasti ja rytmillä, ylös ja alas, syvälle pilluun. Painoin jalkani hiekkaan ja autoin liikettä kovalla kullilla. Ukkeli oli nyt niin kuumana, että otti vielä lujemmin takapuolestani ja pumppasi minua kiihkeästi liukkaalla kullilla joka sukelteli vikkelästi ahtaassa pillussa. Kulli puski ja joka työnnöllä tuntui lievä kipu aina vaan limaisemmassa pillussa. Olisi varmaan ollut maailmalle näky, kun nuori tyttö pomppii jalat harallaan vanhan ukon isolla kullilla.
“Sinähän hoidat asiaa niin, että minun on kohta roiskaistava, jatka vaan, ylös ja alas, kohta tulee.”
Voimakkaalla, tähtiä säkenöivällä työnnöllä pohjaan asti mies melkein tappoi minut. Samalla kulli sylki vaaleaa spermaa nuoreen tyttöpilluun. Pillu puristi ja imi viimeiset spermatipat syvyyksiinsä.

Kun kuljin ukkelin luota pois päin pitkin rantaa, tunsin edelleen miten sperma valui reisille vastapannusta pillusta. Tunsin pillun arkuuden joka pysyisi ainakin tulevaan päivään.
########

 

Parin päivän kuluttua päätin palata rannalle. Minun oli vain nähtävä, olisiko hän taas rannalla. Ei ollut tiedossani kuka hän oli tai missä asui. Jotain hän oli puhunut leirintäalueesta. En myös ollut kertonut kellekään seikkailusta ukkelin kanssa. Kukaan ei olisi kuitenkaan uskonut.

Ukkelin kanssa kohtaaminen rannalla ei tuntunut todelliselta. Olin antautunut vieraalle, joka oli riistiänyt koskemattomuuteni ja tuntui jotenkin äärettömän rivolta. Olin vaan ollut ja näyttänyt kaiken vieraalle, iäkkäälle miehelle. Päässä pyöri ajatukset täysillä ja tunsin suurta häpeää samalla kun jalkojen välissä tuntui ihana kutke joka palautti ajatukset tapahtuneeseen.
Aroin askelin astelin ulos lämpimään kesähelteeseen. Suihkunraikkaana, hiukset vapaina. Pukeutuneena lyhyeen farkkuhameeseen ja napapituiseen toppiin. Ilman rintaliivejä kuten aina, vain vihertävät ja pienet läpikuultavat pikkuhousut hameen alla. Tunsin itseni viehättäväksi ja itseluottamukseni nousi hieman kun ajattelin miestä jonka olin saanut niin kuumaksi. Sen hän oli kertonut, että oli tullut hyvin kiimaiseksi katsellessaan minua.

Kokeilin ensimmäiseksi leirintäaluetta. Kuljin käytäviä ja etsiskelin asuntoautojen ja -vaunujen joukosta. Joka puolella juoksenteli lapsia ja aikuiset touhusivat nyt niitä omiaan, mutta etsimääni ikämiestä en löytänyt. Kyllästyneenä hakemiseen suuntasin kohti rantakioskia ostaakseni jäätelön.

“Hei kaunokainen! Siinähän sinä olet!”
Käännyin ja yllätyksekseni hän istui aivan kioskin vierellä lukien iltapäivälehteä. Punastuen käännyin takaisin kioskin luukulle.
“Hei, ajattelin ostaa itselleni jäätelön.”
“Ehkäpä minä saan sen tarjota sinulle,” hän kysyi?
“Mikäpä siinä,” sanoin ja istuin penkille hänen viereensä.
Ukkeli nousi ja meni kioskin luukulle ja osti minulle jäätelön istuessani ihmetellen ja hieman pelokkaanakin. Mihin olin nyt tällä kertaa sotkeutunut?
“Oletkin oikein nätti tänään,” sanoi mies.
“Kiitos.”
Istuin jalat tiukasti yhdessä mutta näin miten ukkeli vilkuillen kiinnitti katseensa topin alla terävinä törröttäviin pikkunänneihin ja välillä solakoihin jalkoihin. Tämä teki minut taas uteliaaksi ja pieni jännitys lisääntyi.
“Olen valokuvannut rannan tapahtumia ja minulla on pinkka hyviä kuvia. Haluaisitko vilkaista niitä”?
“Tuota,” viivyttelin ja olin harkitsevanani, “no, okei, mielelläni.”
“Ne ovat minulla asuntoautossa, mutta et taida viitsiä tulle katsomaan niitä sinne?”
“Kai nyt voisin,” huomasin myöntyväni samalla kun pieni pelon tunne hiiviskeli ajatuksissa.
Herrajumala, olin lähdössä vieraan miehen asuntoautolle, ukon kanssa, jonka kanssa olin harrastanut seksiä ensimmäisen kerran elämässäni. Mies nousi penkiltä ja minä perässä. Hänellä oli päällään keltaiset shortsit ja vihreäraitainen paita. Ukkeli oli lihaksikas ja isokokoinen mies, jolla alkoi orastaa viehättävä olutmaha. Kuljimme hetken lehtimetsikön halki ja olimme leirintäalueella ja hänen asuntoautollaan.

Menimme etutelttaan ja hän kehotti minua istuutumaan siksi aikaa kun itse meni sisään asuntoautoon hakemaan kuvat.
“Tässä näitä kuvia on, ole hyvä ja katsele.”
Valokuvat esittivät kohteita rannan eri paikoista, merestä ja vieraista ihmisistä. Huomioni kiinnittyi siihen, miten monissa kuvissa oli nuoria teini-ikäisiä tyttöjä bikineissään. Usein uskaliaissakin asennoissa. Hienoja kuvia. Kun aikamme olimme tutkineet kuvia, hän sanoi:
“En olisi ikinä uskonut tapaavani sinua uudestaan, sinä ihana neiti. Olet päivittäin kummitellut verkkokalvollani ja ajatukset ovat aina takertuneet sinuun ja sinun… Usein.”
“Oi, tuohan oli ihanasti sanottu,” sanoin ja tunsin miten puna nousi poskilleni.
Samalla huomasin miten ukkelin kulli kasvoi shortseissa ja miten hän huomaamattomasti hiveli kankaan päältä. Kai hieman asettaen sitä, helpottaen sen asentoa ahtaudessa. Mutta, -ehkäpä näin väärin. Näytti vaan sille, että siellä alla olisi kovin ahdasta. Näin sen kaareutuvan ylös ja hieman ulos. Se sai minut valtavan kuumaksi mutta sen asian yritin parhaani mukaan pitää piilossa.
“Oli mukavaa silloin rannalla,” muisteli mies ja samalla hiveli kädellään shortsejaan.
Yht’äkkiä hän otti minua kädestä ja ohjasi minut määrätietoisesti mutta ystävällisesti sisään asuntoautoon. Sulavasti seurasin häntä, mutta samalla pieni hermostuneisuuden tunne valtasi minut. Hän istuutui penkille pöydän ääreen ja pyysi minut siihen vierelleen. Ei ollut erehtymisen vaaraa kuunnellessa miehen hengitystä. Se oli nopeutunut ja äänekkäämpää samalla kun kuhmura shortseissa kasvoi. Hän hiveli kädellään pitkin kankaan peittämää kullia hymyilevä katse minussa. Itse tunsin miten olin jalkovälistäni kostea. Katselin miehen hivelyä kalullaan ja nautin omasta tunteesta ja kipristelystä välilihassa.

“Uskotko voivasi hieman tunnustella kulliani, hyväilisit hieman kädelläsi, se on halkeamaisillaan tuolla alla?”
“Voin sen tehdä,” sanoin suuressa jännityksen täyteisessä uteliaisuudessa.
Mies nousi seisomaan ja riisui shortsit. Ulos ponnahti iso ja kova kulli. Ukkeli istuutui uudestaan vierelleni kulli sojottaen kohtisuoraan ylös. Kulli oli kohtalaisen paksu varustettuna isoin ympäröivin suonin. Kullin huipulla loisti kosteana suuri terska pieni helmen oloinen tippa kiillellen huipun aukolla. Esinahka oli vetäytynyt täysin taakse ja suuri loistokas terska kimalteli hieman sinertävän lilana.
“Kosketa kulliani, ota se käteen,” sanoi mies hieman puuroisella äänellä.
Otin kullin käteeni ja puristin. Liikutin kättäni ja tunsin miten iho liukui kullilla edestakaisin.
“Aah,” huokaili ukkeli äänekkäästi, “miten kiimaiseksi tulenkaan kun näen nuoren tytön käden puristavan kullia ja runkkaavan.”
Mies pisti kätensä kädelleni ja opasti miten tekisin niin, että tekisi oikein hyvää.
“Maista kulliani, suukottele sitä ja nuole ja ime sitä,” sanoi mies melkein määräilevällä äänenpainolla.
Asettauduin polvilleni ja tartuin uudestaan kullista samalla kun huulin ja kielellä suutelin kovaa kullia.
“Oh, miten tekee hyvää, sinun nuori suusi.”
Jatkoin kullin nuolemista. Otin sen suuhun ja ulos, hämmensin kielellä terskaa ja otin sen taas suuhun. Mies keskeytti imemiseni tarttuen minuun ja nostaen pöydälle. Hän pyysi minua levittämään kunnolla reiteni ja pidellä itseäni polvitaipeista polvet koholla. Tuntui sanoin kuvaamattoman kiihottavalta maata lähes avoimena ja paljaana miehen katseen alla, mutta samalla niin vaarallisen ihanalle. Ukkeli veti pikkuhousut sivuun ja näki ja tunsi miten ne olivat märät.
“Mmm, näen miten olet jo mehustunut.”
Määrätietoisin käsin hän venytti kangasta sivuun niin, että sormet saivat vapaan leikkikentän pillullani. Nautin sormien kosketuksesta ja kostuin lisää.
“Olet todella jo märkä,” sanoi mies samalla kun rytmikkäästi liu’utti sormeaan klitoriksen päällä ylös ja alas. Rosan väriset häpyhuuleni kiilsivät mehuista ja mies sanoi ihastellen:
“Mnn, kunnolla märkä ja ahdas ja siististi ajeltu. Nams.”
Hän työnsi yhden sormen pilluun ja jatkoi rytmikästä runkkausta samalla hieroen peukalolla klitorista. Minä vääntelehdin himosta ja hyvänolon tunteesta. Tuntui taivaallisen ihana kutina jonka en halunnut loppuvan koskaan.

Mies hengitti puuskuttaen ja hieroi toisella kädellään kullia ylös ja alas. Näin miten se seisoi kuin salko. Inisin ja voihkin miehen käden käsitellessä pilluani.
“Yritä tyttö nauttia hiljaisesti, näen miten märkä olet ja miten kiimainenkin. Tulen itse ihan hulluksi kiimasta silloin, kun näen tytön nauttivat kaikesta hiljaa.”
Ehkäpä mies arasteli sitä, että joku kuulisi ja todistaisi miten joku “sakkoliha” makasi ukon leiripöydällä sääret levitettyinä ikämiehen sormet litimärässä pillussa. Ajatella, jos joku näkisikin. Kauhistuttava tunne valtasi minut ja samalla tunsin itseni halvaksi ja likaiseksi. Tässä lojuin miehen pikkuhuorana ja annoin hänen kopeloida ja käyttää hyväksi nuorta tytönvartaloa.

Tein kaikkeni pidätelläkseni ääntelyäni. Puristin tottelevasti huulet tiukasti yhteen. Ukkeli jatkoi pilluni pumppaamista. Nyt hieman nopeammin ja raaemmin ottein, hieroi kovemmin klitorista. Halusin huuta ulos kiimaani, mutta en uskaltanut avata suutani. Äkkiä mies lopetti käsittelyn ja kumartui katsomaan pillua, levitti häpyhuulia ja piti ne levitettyinä. Hän levitti myös pakarat ja tutki niiden välin pitäen niin häpyhuulet kuin pakarat levitettyinä.
“Oi mikä tytönpillu, kuin vasta auennut orvokki, pieni ja ahdas.”
Hän pyysi minua itse molemmin käsin pitämään häpyhuulet ja pakarat erillään sen aikaa kun hänen leikkisä kielensä tanssi pimpissä ja sen reunoilla. Miten ihanalle se tuntui ja kihelmöinti vaan lisääntyi ja tunsin miten tuleminen lähestyi. Ukkeli hyväili sormella pyllyaukkoa samalla kun kieli seikkaili klitan ja pillureijän väliä. Vartaloni taipui ylös kaarelle kun orgasmi velloi nivusissani ja tunsin miten mehut valuivat alas kohti pakaroiden väliä. En ollut koskaan kokenut vastaavaa hyvää tekevää ihanuutta, melkein kivuliaita kramppeja, melkein näin tähtiä, melkein … aiii!

Päättäväisesti nosti mies minut ylös ja käski pitämään niskansa takaa kiinni ja lukita jalat hänen lantionsa ympäri. Mies asetteli minut kullin päälle ja ohjasi kovan kangen suoraan jo arkaan ja turvonneeseen tytönpilluuni. Tunsin miten se täytti koko onkalon repeämispisteeseen asti. Halusin vastustaa ja kamppailla vastaan ja pyytää lopettamaan.
“Hiljaa! Istu kullilla ja ole aivan hiljaa ja ota vastaan himokas kyrpä. Näytä miten olet tottelevainen pieni tyttö joka tekee miten sanotaan,” sanoi mies matalalla mutta vaativalla äänellä.
En voinut muuta kuin istua lanteilla kulli pillussani ja liikutella itseäni ylös ja alas. Joka kerta kun keinahdin alas levisi silmänräpäyksellinen kipu joka heti muuttui nautinnoksi. Melkein loiskahtavin äänin kulli töytäili pillussani. Ääni oli kiihottava ja tunsin itseni vastaanpanemattomaksi vangiksi miehen lujassa otteessa. Voimakkaat kädet puristivat minua pakaroista kun hän samalla nosteli minua kullilla keveästi ylös ja alas. Hän ähelsi ja samalla kuiski rivoja sanoja.
“Hauskaa saada vähän ukonkullia ahtaaseen vittuun, eikö? Tunnen kyllä miten valut kuin pieni lutka kun istut ukonkullilla ja kiihotut vaan lisää. Tuollainen pieni ja kiimainen tyttö kuuluu saada reilusti ukonkullia.”
En uskaltanut sanoa mitään. Olin hiljaa, mutta tunsin miten ukkelin likaiset ja rivot sanat saivat minut aina vaan kiihottuneemmaksi.
“Tarvitaan vaan iso ikäkulli saamaan sinut hiljaiseksi. Märkä ja tiukka vittusi kaipaa vaan kunnon täytettä.”
Melkein kramppaavin käsivarsin ja jaloin pidin miehestä kiinni hänen työnnellessä sisääni aina vaan kovaa ja jäykkää kankea. Lopuksi ihan vaan väsymyksestä puristusotteeni heltisivät ja mies antoi minun liukua alas antaen kullin liukua ulos. Valuin alas lattialle.
“Asettaudu nyt nelinkontin takapuoli minua kohti,” määräsi ukkeli.
En muuta uskaltanut vaikka tunsin suurta arkuutta pillussani. Asettauduin kuten mies halusi ja kohotin pyllyä ylös kohti ukkoa niin paljon kuin sain. Ukkeli asettautui taakseni ja tarttui lanteistani. Kulli osui suoraan pilluaukolle ja siitä mies survaisi sen sisään. Nyt huusin. Henkeni melkein salpautui kun iso kulli tunkeutui syvälle pohjaan asti.
“Levitä vielä hieman jalkojasi, niin saat kullin vielä paremmin sisääsi, kaipaavaan, nuoreen pilluusi. Miten taitavasti pillusi puristaa ja runkkaa kulliani. Kohta täytän pienen vittusi äijäspermalla. Tulet saamaan sen mitä tarvitset, runsaasti kuumaa spermaa.”
Voimakkain työnnöin hän survoi pohjaan asti. Kulli sykki ulos vaalean ja sakean sperman pilluun ja sen päälle.
“Miten ihanasti pillusi imee, tiukka pillu, nyt se on täytetty.”
Hitaasti hän erkani minusta ja kohottautui.
“Voi voi miten olet ihana, -pikkuinen. Ajatella jos voisit tulla autolleni uudestaan ja tehdä vanhan ukon onnelliseksi.”
Tunsin itseni kauhean halvaksi istuessani jalat leveästi auki tahmaista äijäspermaa reisillä. Lähes alastomana ja paljastettu pimppi avoinna vastapäätä vanhempaa miestä, joka oli saanut tehdä minulle melkein kaikkea, – vaikkakin, voisin edelleen, uteliaana ja täynnä halua jatkaa tämän hummerin tapaamista, ehkäpä jo seuraavana päivänä.

Mitenhän narraisin äitiä ja minkä juonen punoisin, että pääsisin livahtamaan leirintäalueelle. No, ei se varmaan niin vaikeata olisi.

3 kommenttia viestissä: “Kesällä kerran”

  1. RedEyedAngel says:

    Vaikea tästä on keksiä mitään moitittavaa. Kerronta ei ollut hätiköityä ja pituutta ja sisältöäkin oli. En ollut ehkä niin sinut melko kirjakielisen dialogin kanssa, mutta sehän nyt on enemmänkin oma (maku)asiani.

  2. voitatti says:

    Ajattelinkin, että saattaa joitain vanhahtava mitta hämmentää. Mutta kyllä meillä koulussa se opittiin. Viehättävä mittayksikkö määrättyjä pituuksia mitattaessa.

  3. pidin says:

    Muuten hyvä mutta tuo desimetri minua vähäsen häiritsi

Kommentoi

top