search
top

Henry ja Mikael

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.59 out of 5)
Loading...

Astuin sisään uuteen luokkaani uudessa koulussa. Tervehdin kömpelösti muita ja istahdin nopeasti omalle paikalleni takariviin. Luokan edessä vanhan näköinen naisopettaja luoennoi englannin kielen saloista ja taidoista. Keskityin hajanaisesti opetukseen, kun minun päähäni lensi paperituppo, ja sen heittänyt viisikko nauroi melko ilkeään sävyyn. Opettaja joka näytti melko turhaantuneelta, ei tehnyt asialle mitään, vaan kääntyi takaisin taulunsa puoleen.
Tunti oli jo lopuillaan, kun päähäni lensi pieni pyyhekumin palanen. Käännyin vihastuneena katsomaan kuka sen heitti. Minua päin oli kääntyneenä komea ja samanaikaan söpö poika, joka hymyili minulle todella ystävällisesti, ja heilutti minulle varovasti kämmentään. Jännittävä tunne vavahti kehossani.
Heitin reppuni maahan, ja juoksin omaan huoneeseeni. Äitini huusi alakerrasta.
-Miten eka koulupäivä uudessa koulussa meni?
-Ihan hyvin.
-Tule syömään jotain.
-En nyt jaksa.
-No kunhan syöt myöhemmin.
-Joo joo
Minun nimeni on Mikael, 14 vuotta, ja minä asun äitini kanssa isossa talossa. Minun isäni karkasi toisen naisen matkaan heti syntymäni jälkeen, ja minä olin elänyt onnelista elämää äitini kanssa. Mutta minä olin jotunut menemään toiseen kouluun koulukiusaamisen takia. Minä olen melko ujoa sorttia, ja minulla ei ole ainuttakaan kaveria. Minä viihdyn parhaiten ilman kavereita. Minä aukaisin kirjan, jossa kerrottiin toisen maailmansodan historiasta. Olin juuri päässyt lukuun, Missä Hitler ampuu itsensä kaasulaskun takia, ja ulosottomies kolkuttelee Berliinin portteja, ja kultajunat katoilevat puolan kallioihin. Hauskaa tekstiä.
Aika meni hyvin nopeasti, ja yhtäkkiä olinkin jo nukkumassa. Mutta minä en saanut unta. Mietin, kuka se poika oli, joka oli katsonut minua. Hän oli todella söpö ja komea. Minua jännitti seuraava päivä, mutta ei pidä ottaa paineita,vaan katsoa, miten asiat etenee.
Seuraavana päivänä koulussa oli biologiaa. Meillä oli erittäin hauska naisopettaja, joka vitsaili melkein jokaisesta asiasata. Minua nauratti useasti, kun opettaja kertoi naurettavia juttujaan. Samassa joku huusi.
-LAURI, lopeta, opettaja, Lauri kiusaa minua!!!
-Vaihtakaa Lauri ja Eelis paikkaa ja Paavo ja Henry vaihtakaa myös paikkaa.
Niin tapahtui. Minun vierssä istuva poika, joka oli ilmeisesti Paavo, nousi ylös ja vaihtoi paikkaa henryn kanssa. En katsonut Henryä, mutta kun viimeinkin käännyin, minun vierelläni istui sama poika, joka oli eilen hymyillyt minulle. Kehossani tuntui voimakas lämpöaalto. Ei voi olla totta, hän tuli istumaan viereeni. Tunti oli lopussa, kun Henry Antoi minun käteeni lapun. Hänen kätensä oli hyvin lämmin ja pehmeä. Pistin lapun taskuuni, ja menin portaiden alle lukemaan sen. Siinä luki hätäisellä käsialalla.
-Moi, Minun nimeni on Henry,
Tervetuloa 8C:lle
Katsoin lappua koko välitunnin ajan, Kunnes kello soi.
Seuraava tunti oli matikkaa. Yhtälöitä ja prosentteja. Ketään ei tuntunut kiinnostavan, sillä matikan tunti oli päivän viimeinen. Viimeinkin kun kello oli pykälässä, juoksin ulos luokasta naulakoille. Henry oli siellä. Kun kävelin hänen ohi, Henry hymähti minulle, ja kääntyi sen jälkeen poispäin.
Seuraavan päivänä oli käsitöitä. Puupalikan veisto ei tahtonut onnistua millään, ja minä vein turhautuneena sen takaisin kaappiin. Kaapit olivat eri puolella luokkaa pienessä käytävässä, joka oli piilossa muiden katseilta. Huomasin, että Henry oli myös siellä. Minä pistin työni kaappiin, ja lähdin kävelemään poispäin. Samassa Henry juoksi pois käytävästä minun ohitseni, samalla painauten koko ruumillaan minua vasten. Se tuntui käsittämättömän ihanalle. Pian Henry katosi näkyvistä. Jäin sinne täysin lumoutuneena.
Seuraava tunti oli liikuntatunti. Se sujui hyvin, sillä minulla on rautainen kunto, koska harrastin ennen miekkailua. Meidän piti pelata sählyä, ja tietenkin henry oli vastapuolella. Rankka tappio meille tulikin, mutta en antanut sen häiritä mieltä. Opettaja käski muut suihkuun, mutta pysäytti minut, ja halusi puhua minun pelitaktiikastani. Minua ei voinut vähempääkään kiinnostaa, joten ajattelin jotain muuta. Kun opettaja oli viimeinkin lopettanut, minä siiryin pukuhuoneen puolella. Ja Henry oli siellä yksin. Hän hymähti minulle, ja alkoi riisuuntumaan suihkua varten. Nyt huomasin, miten hieno vartalo hänellä oli. Lihaksia oli juuri sopivasti, ei liikaa eikä vähän. Se, mitä minä näin vyötäröön alapuolella, Ennen kuin Henry katosi suihkun puolelle, sai minun koko kehoni uskomattoman tunteen valtaan. En itse enää viitsinyt mennä suihkuun, sillä tunti alkaisi pian.
Kotona mietin tulenpalavasti, mitä pukuhuoneessa oli tapahtunut. Onkohan se ihastunut minuun, minä ainakin olen ihastunut häneen.
Syksy meni koulussa nopeasti, kunnes talvi koitti. Meillä oli koulussa myyjäistapahtuma koulun jälkeen, ja oppilaita oli vähän paikalla. Myös Henry oli siellä. Myyjäiset menivät nopeasti, kunnes olikin jo pimeä. Olin istumassa ulkona kylmässä, ja mietin, Mitä tekisin kun menisin kotiin. Ajatukseni keskeytti opettajan käsky.
-Käy Mikael Henryn Kanssa viemässä tämä lipas meidän luokkaan.
Opettaja antoi minulle lippaan, jossa ilmeisesti oli rahaa. Minä etsin Henryn, ja pyysin häntä tulemaan mukaan. Kävelin henryn kanssa pimeällä käytävällä kohti luokkahuonetta. Kun olimme saaaneet lippaan vietyä kävelimme takaisin käytävää pitkin. Mutta nyt Henry kääntyi toiselle käytävälle.
-Hei minne sie oikein meet.
En keksinyt muuta vaihtoehtoa kuin seurata Henryä pitkin käytävää. Käytävä oli pilkkopimeä. Samassa Henry kääntyi minuun päin ja halasi minua tiukasti. Hänen kehonsa oli erittäin lämmin ja pehmeä, mutta samalla voimakas. Koko kehoni valahti voimattomaksi, ja Henry joutui kannattelemaan minua. Tämä oli ihanaa, olin odottanut tätä pitkään. Irtauduimme toisistamme, ja kävelimme ulos koulusta. Henry kysyi minulta innokkaasti.
-Tuutko käymään meillä?
-Joo voin mie tulla.
Laitoimme naulakolla takit päällemme, ja kävelimme ulos koulusta. Aloin juttelemaan Henryn kanssa samalla kun kävelimme.
-Milloin sinä ihastuit minuun?
-Heti kun sinä tulit luokkaan.
-Sama täällä.
Kävelin Henryn kanssa pimeällä metsätiellä, ja kauempana loisti kaupungin kirkkaat ja lämpimät valot. Taivas oli pilvetön, ja tähdet loistivat kirkkasti valkoisina täplinä taivaalla. Samassa Henry Kamppasi minut lumihankeen, ja kaatui itse vierelleni. Silloin se tapahtui, Henry suuteli minua huulille. Henryn huulet olivat pehmeät ja lämpivät. Kun Henry lopetti, minulla oli uskomaton tunne. Tunsin palavaa rakkautta tätä poikaa kohtaan. Henry nousi istumaan hangelle, ja minä halasin häntä. Olimme siinä asennossa melko pitkään, kunnes oli aika jatkaa matkaa.
Viimeinkin pääsimme Henryn kodille, joka oli melko suuri. Henryn vanhemmat eivät olleet kotona, joten me saimme olla rauhassa. Henry esitteli minulle huoneensa, joka oli melkoisen suuri verrattuna minun huoneeseen. Hänen huoneensa oli valkoinen, niinkuin minunkin huone. Huoneesta löytyi sänky, kirjahylly, työpöytä ja pikkulipasto. Henry halasi pitkään minua. Olisin halunnut olla siinä ikuisuuden, mutta joskus oli päästettävä irti. Henry istahti lattialle, ja minä istuin hänen viereensä. Minä otin Henryä kädestä kiinni, ja pitelin tuota ihanaa kättä kädessäni pitkään ja voimakkaasti.
Istuimme siinä, vain me kaksi, pitkään ja lähekkäin. Olisin halunnut olla ainiaan hänen kanssaan, mutta Henryn vanhemmat tulivat juuri sillä hetkellä. Me molemmat säpsähdimme, ja Henry nousi ylös, ja nosti minutkin. Samassa hän suuteli minua pitkään ja hellästi. Kun me lopetimme, Henry opasti minut ulos talosta takaoven kautta, ja samalla hän pisti minun taskuuni lapun. Juoksin ulos ovesta, ja Henryn talon ääriviivat katosivat näkyvistä.
Aukaisin koti-oveni, ja menin omaan huoneeseeni. Äitini oli tapansa mukaan baarissa, mutta ei suinkaan juopottelemasta, vaan etsimässä miesseuraa, kun se edellinen oli jättänyt melko tylysti. Katsoin lappua, minkä Henry oli antanut minulle. Siinä oli hänen puhelin-numeronsa. Otin heti pienen älypuhelimeni, ja näpyttelin numeron puhelimeni muistiin. Sitten näpyttelin Henrylle nopean viestin.
-Rakastan sinua, hyvää yötä.
Melko Heti minulle tuli vastaus.
-Niin minäkin sinua, öitä.
Olin haljeta onnesta. Henry oli rakastunut minuun. Päätin mennä heti nukkumaan, sillä huomenna olisi pitkä päivä. Nukahdinkin pian sikeään uneen.
Kohtasin Henryn käytävällä. Hän hymyili minulle erittäin söpösti, ja minä hymyilin hänelle takaisin. Menimme Yhdessä ruotsin tunnille. Kun ruotsin tunti viimein päättyi, Menimme Henryn kanssa ulos, vaikka ulkona olikin reilusti pakkasta. Henry suuteli minua pitkään, ja minä vastasin siihen. Olin onneni kukkuloilla. Minä kuiskasin Henrylle.
-Minä rakastan sinua.
-Niin mieki sinua. Tuutko meille tänään koulun jälkeen?
-Tottakai tulen.
Pian kello soi, ja minä ja Henry juostiin pakkasta karkuun sisälle.
Viimeinkin koulu loppui ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen. Minä odotin Henryä naulakoilla, kun hän tuli, me lähdettiin kävelemään Henryn talolle. Kun olimme päässeet perille, Henry kertoi.
-Meillä ei oo tänään ketään kotona. Haluutko tulla saunaan?
-Joo voin mie tulla.
Henry kävi sytyttämässä saunan kiukaaseen tulen, ja pian se olikin valmis käytettäväksi.
Menin Henryn kanssa pukutilaan. Jossa me vaihdettiin vaatteet. Henry riisuuntui kokonaan, eikä ottanut pyyhettä, joten päätin seurata esimerkkiä. Menimme molemmat melko läpimään saunaan. Kun istuimme lauteilla, Henry otti minua kädestä kiinni. menin makaamaan selälleen lauteille, ja laskin pääni Henryn syliin, ja Hän silitti minun päätäni hellästi. olin aivan lumoutunut, tämä oli tajunnanräjäyttävää. Olimme siinä varmaan tunnin, kunnes menimme suihkun puolelle. Pesimme itsemme, ja meninmme Henryn huoneeseen.
Minä istahdin tuolille henryn huoneessa, mutta en saanut olla siinä kauan, sillä henry otti minut syliinsä, vaikka näkyi, että se otti voimakkaasti hänen voimille. Henry käveli sängylleen, ja kaatui itse sängylle, ja minä putosin hänen päälleen. Tämä tunne oli kaikkein mahtavin. Olin Kanssa tiiviisti kiinni toisissamme. Se tuntu ruumiini jokaisessa sopukassa.
Henry ja minä juttelimme sylikkäin pitkään. Henry kysyi minulta kaikenlaista.
-Millainen perhe sinulla on?
-Minulla on vain äiti. Minun isäni karkasi toisen miehen matkaan kun minä olin syntynyt.
-Minulla on äiti ja isä.
-Onko sinulla kivaa heidän kanssaan?
-On ihan, entä sinä?
-Ihan kiva on asua pelkästään äidin kanssa.
-Millainen sinun elämäsi on?
-No tosiaan isäni karkasi toisen naisen matkaan, ja jätti minut ja äidin yksin. Onneksi ädilläni on hyvä työ, ettei ihan kadulla eletä. Minua kiusattiin paljon edellisessä koulussa, siksi minä tulin tähän kouluun, missä nyt olen.
-Se oli sinulle onnenpotku.
-Niin oli, sain tavata sinut.
-Minun elämäni on ollut hyvää, minä olen melko yksin, mutta viihdyn sellaisena, minulla on hyvät vanhemmat, ja minua ei ole kiusattu.
-Onnenpekka.
Pian oli koittanut ilta, ja minun piti lähteä kotiin. Hyvästelin Henryn suukolla, ja Menin kotiini.
Vuosi meni Henry kanssa nopeasti, ja pian olimmekin kevätjuhlassa. Kävelin Henryn kanssa ulos koulusta. Kesäloma oli alkanut. Henry kysyi minulta.
-Mennäänkö teille?
-Mennään vaan.
Tällä kertaa Henry hymyili minulle söpömmin kuin koskaan. Juoksimme henryn kanssa minun kotiini, ja minä lämmitin tapamme mukaan saunan. Kun se oli valmis, menimme Henryn kanssa riisumaan vaatteet.
Saunassa Me molemmat istuttiin käsi kädessä, ja katsottiin toisiamme silmiin. Sillä hetkellä minä suutelin Henryä. Se oli pitkä suudelma. Henry alkoi silittämään vartaloani, ja yhtäkkiä hän nappasi minut tiukkaan syliinsä, ja vei minut pois läpimästä sängystä hänen huoneeseensa. Olin valmis tähän hetkeen kaikilla voimillani. Suutelimme pitkään, kunnes aloitimme elämämme yhden parhaimmista kokemuksista

 

 

 

3 kommenttia viestissä: “Henry ja Mikael”

 1. jaaha says:

  Jaajaa arseni täällä kirjoittelee O_O spotted 😛

 2. Rakontisto says:

  Liityn täten sinun fan-clubiin 🙂

 3. jooh says:

  Tuohon tekstin ulkoasuun ja sujuvuuteen kannattaisi vähän panostaa. Tuntui aika poukkoilevalta, eikä aina oikein tiennyt, että mikä on homman nimi.

  Hyvä alku kuitenkin, joten jatka ihmeessä…

Kommentoi

top