search
top

Nautintoa II-osa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (157 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Jatkoa “Nautintoa !”  novelliin

Olimme eräänä kesäisenä viikonlopun lauantaina taas siskoni kanssa enemmän tai vähemmän kiimaisia. Hivelimme ja puristelimme toisiamme aina kun äidin silmä vältti.

Iltapäivällä äiti sanoi menevänsä perkaamaan kasvimaata ja me tietysti vilkaisimme Mian kanssa toisiamme tietäen tarkasti mitä tulisimme tekemään.

Kun äiti kerkisi kasvimaalle niin olin jo siskoni huoneessa suutelemassa häntä samalla kun käteni vaeltelivat hänen rinnoillaan ja takamuksella.

”Voi miten paljon mä haluun sua..oon halunnut aamusta saakka !” Mia kuiski suudelmien lomassa.

Näin ikkunasta miten äiti oli leveä takamus pystyssä kasvimaalla kun sormeni jo tunkeutuivat siskoni pikkuhousuihin ja  tunsivat  siskon kuuman ja liukkaan vaginan .

” Sä voisit olla noin kun äitikin niin mä tuun takaapäin.”  .  Siskokin vilkaisi ulos ja kävi etunojaan kädet kirjoituspöytään tukien .

Vetäisin nopeasti siskolta pikkarit alas ja nostin hameen helman ylös. Häpy kiilteli jo halusta ja kosteudesta ja painoin omat housuni nilkkoihin . Kullini sojotti melkein kattoon kun väänsin sen alas ja asetin terskan siskoni häpyhuulille.  Taas kerran totesin miten kiimainen näky oli kun kullini painui hitaasti siskoni sisälle. Tuossa vaiheessa Mia oli jo pillereillä ja ei tarvinnut pelätä raskaaksi tuloa

”Oohh…hyvä luoja miten hyvälle sä tunnut ,” sisko huokaisi selkä notkolla.

Emme puhuneet mitään vaan nain hitaasti nautiskelle siskoani ja tuijotimme molemmat ikkunasta kasvimaalla puuhastelevaa äitiämme.

”Onks äidillä susta seksikäs peppu ?” Mia kysäisi yhtäkkiä

Kysymys vähän yllätti minut mutta vastasin hieman epäröinen myöntävästi kun en oikein tiennyt mitä sisko kysymyksellään  ajoi takaa.

Annoin kaluni liukua edestakaisin siskoni sisällä kun hän kesken huokailuiden lisäsi.

”Ajattele jos sä työntyisit tälleen äidin sisälle !”  Mia henkäisi.

Kullini nytkähti tahattomasti siskoni sisällä ja hän tunsi sen varmaa selvästi.

Olin aika monet kerrat salaa katsellut äidin muhkeaa takamusta ja mielikuvissani häntä nainut.

”Kiihottaaks sua se ajatus ?”  sisko kuiskasi henkeään vetäisten kun painoin kullini tavallista voimakkaammin ja syvemmälle hänen sisälleen.

Hetken mietin että mitä sanon mutta kun aina olimme olleet avoimia toisillemme niin vastasin että kiihottaa ja että mä oon siitä joskus fantasioinut.

”Arvaa….. mä oon fantasioinut joskus et äiti rakastelisi yhdessä meidän kanssa. Mä haluaisin hyväillä ja imeä sen rintoja ja kokeilla miltä se tuntuis”  sisareni lisäsi.

”Sä oot ihanan pervo…äiti, poika ja sisko…se olisi tosi kiimaista..!” sanoin himokkaasti ja tunsin selvästi miten kaluni paisui entisestään siskoni sisällä.

”Ajattele , nuoltaisiin sitä joka paikasta ja hyväiltäisiin. Mä haluaisin nähdä kun sun kalu painuu sen sisälle ,” Mia henkäisi himokkaasti.

Ajatus sai minut kiihkon valtaan ja kullini työntyi kerta toisensa jälkeen yhä kiihtyvällä tahdilla ja voimakkaammin siskoni vaginaan.

”Petri….kohta..vielä vähän.. tuu…tuu mun sisälle…anna spermat…täytä mun pillu !” Mia huudahti alkavan orgasmin kourissa.

Katsoin ulos ja pelkäsin että äiti kuulee kun oma orgasmini alkoi ja kullini syöksi spermat syvälle sisareni sisälle.

Mia horjahteli orgasmin aaltoillessa hänen vartalossaan ja pidin häntä vahvasti lantiosta vaikka omat jalkani meinasivat pettää.

”Ei tää oo totta…sä oot uskomaton rakastaja !” siskoni kuiski jonkin ajan päästä otsa pöytälevyä vasten nojaten

Seisoin paikoillani kunnes pehmennyt kaluni valahti ulos siskoni vaginasta. Sisko kääntyi minuun päin , kiersi kätensä kaulaani ja painoi hellän suudelman huulilleni.

”Kiitos rakkaani, sano onko mun fantasiani ihan hullu ?” hän kysäisi.

”Siis toi äiti juttu vai…eii.. ei ollenkaan !”

”Vietelläänkö  äiti ?”

”Kyllä mä oon valmis mut en mä kyllä tiedä miten me pystyttäisiin se viettelemään .” vastasin

”Mä keksin jonkin jutun… mä oikeesti haluaisin et äiti vois rakastella meidän kanssa ja eikä sen tarvitsisi olla aina yksin. Sitä paitsi mä tiedän et sillä on hieromasauva jolla se tyydyttää itseään ja varmaan aito tuntuis siitäkin paljon paremmalta !” Mia sanoi naurahtaen

Annoimme asian olla sillä kertaa  mutta joka kerta rakastellessamme fantasioimme  mitä kaikkea voisimme yhdessä tehdä.

****

Sitten koitti pimeä syysilta.

Äiti istui olohuoneen sohvalla katsomassa telkkari kun Mia tuli huoneeseeni ja pyysi mua mukaansa. Sisko sanoi vaan mulle että anna hänen hoitaa puhuminen ja vastaa vaan jos kysytään.

Käsi kädessä kävelimme käytävää pitkin olohuoneeseen . Seisoimme hetken äidin edessä ja äiti vilkaisikin meitä hieman ihmeissään.

”Mitä nyt ?” hän kysäisi

”Äiti, meillä on kerrottavaa sulle ” sisareni aloitti ja käski mua istumaan äidin toiselle puolelle ja itse hän istui toiselle puolelle.

Äiti katseli ihan ihmeissään meitä kun istuuduimme ja kiersimme kätemme hänen kaulalleen.

”Äiti, me ollaan rakastuttu…. siis me ollaan Petrin kanssa rakastuttu toisiimme.”  Mia henkäisi lopulta

”No, ei kai se nyt niin vaarallista ole kunhan ette….. hei, ette kai te vaan….. ?” äiti vastasi kun epäily varmaankin valkeni hänelle ja sanat jäivät roikkumaan ilmaan.

”Niin äiti,  mutta me ollaan rakasteltu jo kymmeniä kertoja !”  Mia vastasi äitiä silmiin katsoen

Itse pidin äitiä  vahvasti kaulasta ja en päästänyt häntä sohvalta ylös kun kuulin hänen vetäisevän syvälle henkeä ja yrittävän pois välistämme.

”Ei hyvä luoja, ei voi olla totta. Ette te voi..sisko ja veli….!” äiti huudahti

”Sä et tiedä äiti…se on niin ihanaa ja me rakastetaan toisiamme. Se on niin ihanaa että me haluttaisiin sut myös  mukaan !”  Mia sai henkäistyä

”Ei helvetti… ei tää voi olla totta.   Ootteks te ihan hulluja ?  Vielä mä ymmärrän että te keskenänne kun ootte nuoria ja järjettömiä  mutta haluatte oman äidin vielä mukaan… ei , mä en voi uskoa tätä todeksi !”

Harvoin äiti kiroili ja minäkin pelästyin vähän  mutta samalla näin sivusilmällä miten Mian käsi oli siirtynyt äidin rinnoilla. Tuntui että äiti ei huomannut edes sitä kun hän jatkoi paasaamista miten vastuuntunnoton Mia oli vanhempana minua ja mistä tällaisia hulluja ajatuksia oikein tuli.

Mia kertoi suoraan miten kaikki oli alkanut neitsyyden menetyksellä ja kuinka ajan kanssa  olimme alkaneet fantasioida kaikesta mitä voisimme yhdessä kolmistaan tehdä.

Äiti tuntui pikkusen rauhoittuneen vaikka hänen kasvonsa punottivatkin suuttumksesta  ja uskalsin viedä oman käteni hänen rinnoilleen.  Mia hieroi toista rintaa ja minä toista kun äiti äkkiä havahtui huomaamaan mitä teimme.

”Ei, lopettakaa nyt , te ootte pimahtaneet ihan kokonaan” äiti huudahti käskevästi. Hänen kätensä olivat kuitenkin meidän kummankin selän takana joten hän ei voinut tehdä mitään kun Mia avasi äidin edestä napitetun ilta-asun nappeja yksi kerrallaan.

Äiti tuijotti hämmentyneenä ja jotenkin lamaantuneena kun hänen liivien peittämät rintansa paljastuivat..

”Nyt lopetatte kyllä heti paikalla !” äiti sanoi yhä käskevämmin yrittäen vääntäytyä taas kertaalleen pois välistämme . Sen enempää äidin sanoista välittämättä  siskoni nosti liivien kupit yli rintojen niin että äidin terhakkaat nännit paljastuivat alta.

”Ihanat…niin ihanat…” Mia kuiski lumoutuneena. Itse rohkaistuin ja painoin pääni äidin rinnoille ottaen toisen nännin suuhuni.

”Eiiihh… Petri ei…!” äiti huudahti kun aloin nautiskellen imeä nänniä joka tilanteesta huolimatta  kovettui muutamassa sekunnissa suussani. Miakin tunsi toisen rinnan nännin sormissaan ja kumartui alas ottaen sen suuhunsa.  Pidimme kuitenkin molemmat äidin käsistä kiinni niin että hän ei päässyt pois sohvalta.

Aluksi hän kiemurteli voimakkaasti pyrkien estämään meitä mutta mitä pidempään imimme rintoja sitä vähemmän hän vastusteli.

Lopulta näin miten äiti kallisti päätään taaksepäin silmät suljettuna ja antoi nautinnolle ilmeisesti vallan.

Niin Mian kun minun käteni ajautuivat äidin reisille hyväillen niitä kaikkialta. Äiti ei enää vastustellut suuresti  muuta kuin puristamalla reisiään voimakkaasti yhteen mutta mitä pitempään hyväilimme hänen rintojaan ja reisiään niin sitä  kevyempää puristus oli.

”Ei Petri…ei sinne.. et saa… tämä on niin väärin,” äiti kuiskasi sen enempää vastustelematta kun käteni painui reisien väliin. Vedin kättäni reisien sisäpintaa kohti äidin vaginaa.  Kämmensyrjäni painui pikkuhousuja vasten jonka alla kuuma häpy hehkui lämpöä. Tunsin  myös sisareni käden painautuvan äidin haarojen väliin. Sentti sentiltä äidin reiden avautuivat ja aloin rytmikkäästi painella pikkuhousujen peittämää häpykumpua.

”Ooh..ooh…ooh.. !” kuului äidin suusta kun oma ja vuoroin siskoni käsi painautui äidin haaroihin.

Äkkiä äiti vetäisi reitensä tiukasti yhteen ja yritti vielä riuhtoa itseään otteestamme.

”Ei.. nyt lopetatte kerta kaikkiaan.. te ootte ihan sairaita. Emme me voi…!”  äiti huudahti vielä

”Sano äiti milloin sua on viimeksi hyväilty näin… nauti…. nauti nyt kun saat.. !”  Mia henkäisi äidin kaulakuoppaa suudellen

Taas äidin paksujen reisien puristus helpotti ja  näin miten  Mia oli onnistunut napittamaan äidin oloasun kokonaan auki niin että vaalean siniset  kiiltävät pikkuhousut paistoivat leveällä lantiolla.

Mian sormet olivat juuri painumassa pikkuhousujen vyötärönauhan alta äidin häpykummulle. Huomasin miten äiti nosti päätään ja katsoi epäuskoisena miten hyväilimme hänen rintojaan ja reisiään ja miten Mian käsi painui syvemmälle pikkuhousujen alle saavuttaen lopulta äidin häpyhuulet.

”Oooohh… !”  kuului kun äidin vartalo nytkähti Mian kosketuksesta

”Eiks tunnu ihanalle ?” kuulin sisareni kuiskaavan äidin korvaan korvanipukkaa samalla imien.

Minäkin rohkaistuin painamaan käteni äidin pikkuhousujen sisälle. Sormeni tavoittivat sieltä Mian käden joka hieroi jo rytmikkäästi äidin häpyä. Omat sormeni saavuttivat  häpyhuulet alempana ja tunsi niissä kuuman kosteuden. Äiti oli selvästi kiihottunut eritteistä päätellen.

Mia vetäisi kätensä pois ja vei sormensa ensi omille huulilleen ja sitten  äidin huulille.

”Maista äiti…ihanan makuista… ” Mia sanoi kun hän samalla työnsi puoli pakolla sormensa äidin suuhun. Kiltisti äiti otti sormet suuhunsa ja alkoi imemään niitä kuin tikkaria

”Ota äidin pikkarit pois !” Mia komensi ja vilkaisi  mua.

Käännähdin sohvalta alas äidin reisien väliin ja tartuin pikkuhousujen vyötärönauhasta ja aloin vetävämään housuja alas. Jo kohtaloonsa alistuneena äiti nosti hieman takamustaan ja hetkessä pikkuhousujen alta paljastui hyvin trimmattu kosteudesta kiiltelevä vagina.

Silmänräpäykseksi mielessäni välähti: Tuolta minä olen tullut ..

Kaluni seisoi jo mielettömän kovana. En varmaan koskaan ollut ollut niin kiihottuneessa tilassa. Vilkaisin Miaan joka suukotteli äidin kasvoja, nenää, poskia ja lopulta huulia.

Näky oli mielettömän kiihottava, kaksi minulle rakasta naista suutemassa toisiaan. Levitin äidin paksuja reisiä enemmän ja tartuin hänen uhkeasta takamuksestaan kiinni vetäen häntä lähemmäksi sohvan reunaa.

Kumarruin lähemmäksi ja tunsin äidin vaginasta lähtevät mystisen tuoksun nenässäni. Häpyhuulet olivat paksut pyöreät ja säännölliset. Oikeastaan äidillä oli hyvin kaunis häpy.

Häpyhuulet kiiltelivät kosteudesta kun painoin huuleni sinne.

”Eiiii  Petri !” äiti vielä huudahti kun kieleni levitti häpyä . Aloin nuolla hitain vedoin alhaalta ylös kiihottaen ja nauttien.  Äidin nesteet maistuivat suussani kirpeältä mutta niin nautinnolliselta.

Mitä pidempään nuolin niin sitä enemmän äidin reidet ja häpy aukenivat. Työnsin kieltäni välillä syvälle häpyhuulten väliin ja nain häntä kielelläni.

Vilkaisin ylös ja näin miten äiti ja Mia suutelivat kiihkeästi toinen toistensa rintoja hyväillen.

Mia vilkaisi minua välillä alas silmät kiihkosta kiiltäen ja sanoi käheällä seksikkäällä äänellä:

”Petri, ota naisesi. Anna äidille mitä hän haluaa !”

Käskystä nousin polvilleni ja konttasin lähemmäksi. Nappasin sohvalta tyynyn polvieni alle niin että äidin odottava vagina oli  oikealla korkeudella kun asetin äärimmilleen paisuneen kullini äidin häpyaukolle ja painuin hitaasti hänen sisälleen.

Painuin ihan pohjaan saakka. Tunsin miten äidin tiukan vaginan lihakset suorastaan lypsivät penistäni. Sellaista en ollut sisareni kanssa kokenut ja tunne oli taivaallinen.

Vilkaisin ylös äitiä ja näin miten äiti makasi sohvalla puolittain istuvassa asennossa kasvot punottaen, silmät kiinni ja suu hieman raollaan.

”Ooohhhhh…Petri… ihanaa….ei…. mä en kestä !” äiti kuiskasi..

”Eiks ole kiihottavaa, paljon parempaa kun sauva ?” sisareni kuiskutteli äidin korvaan

Nostin äidin jalat olkapäilleni ja kiihdytin tahtia. Kivekseni löivät äänekkäästi vasten äidin häpyä kun kullini kerta toisensa jälkeen syöksyi syvälle äidin sisälle.

”Eiii…hyvä luoja….mä tulen kohta… vielä…vielä.. älä vaan lopeta.. anna äidille kullia.. anna spermat äidin sisälle !”  äiti kiljahteli äänekkäästi äärimmäisen kiihkon vallassa

En ollut koskaan kuulut äidin puhuvan tuhmia ja hänen sanansa kiihottivat minut todella paljon. Näin miten Mia nipisteli  äidin nännejä ja hieroi välillä voimakkaasti rintoja.

Tunsin miten kivekseni vetäytyivät ylös kalun juureen ja tiesin että montaa sekuntia en enää kestä.

”Äiti , mä tuun…en pysty enää !” kähisin kiimoissani.

”Tule..tule rakas… tule…!” hän huusi suoraa huutoa

Äidin liikkeet kävivät ihan mielettömäksi. Lantio heittelehti puolelta toiselle niin että en meinannut hänen sisällään pysyä kun kullini paisui vielä entisestään ja ensimmäinen spermasuihku lähti kohti äidin vaginan pohjaa kuin tykin suusta.

Oooooohhhh… oohhhhhh… aaiiieiiiiiiiiiiiiiiii !” äiti uikutti kun orgasmin hyöky iski läpi hänen vartalonsa spermani täyttäessä jokaisen sopen hänen vaginassaan.

Tuntui että tajuntani sumeni orgasmin voimakkuudesta. Lopulta lysähdin täisin voipuneena hänen päälleen.

Makasimme pitkään ihan hiljaa. Lopulta nousin ylös kun veltostunut kaluni luiskahti ulos äidin vaginasta. Vilkaisin alas äidin turvonneelle hävylle josta sperma valui hitaasti ulos lattialle,

Vilkaisin äitiä joka katsoi minua silmät tummina . Mia lepäsi edelleen pää äidin olkapäällä ja hiveli hellästi äidin rintaa

”Ymmärrättekö te ollenkaan mitä me ollaan tehty ?” äiti kuiskasi silmät äkkiä kyynelistä kostuen.

Olin hetken sanaton ja tunsin katumusta siitä mitä olimme äidille tehneet mutta sitten kokosin itseni ja sanoin: ”Ymmärretään, mulle tää oli ainakin ihaninta mitä mulle on koskaan tapahtunut  !” Odotin Miia vastaavan myös jotakin mutta sisareni ei tuntunut reagoivan mitenkään vaan hiveli hitaasti kädellään äidin rintoja. Hän oli ikään kuin muissa maailmoissa.

Äkkiä hän kuitenkin havahtui ja sanoi: ”Äiti, tää olin mun ja Petrin yhteinen idea ja päätös. Ehkä kaikki ei mennyt ihan niin kuin me ajateltiin mutta voin sanoa että tää oli myös mulle ihanin asia koskaan. Mä en ole lesbo mutta mä haluaisin niin kovasti tehdä kaikkea ihanaa sun kanssa äiti !”

Äiti mietti sanojamme monta minuuttia ja sanoi lopulta:

”No, hyvä niin sillä tehtyä ei saa tekemättömäksi mutta mitäs sitten tämän jälkeen ?”

”No, me haluttaisiin ainakin että me voitaisiin Petrin kanssa näyttää rakkautemme täällä kotona avoimesti ja me oikeesti haluttaisiin että sä olisit osa sitä mutta ei me sua haluta pakottaa mihinkään jos sä et halua !” Mia vastasi totisena.

Äiti jäi miettimään Mian sanoja ja  vastasi lopulta: ”Ehkä meidän pitäisi sitten aloittaa siitä että vaihdetaan äidin makkariin ainakin isompi sänky !” äiti vastasi hymyillen.

”Yesss !” vastasimme yhdestä suusta Mian kanssa syöksyen kymmenien suudelmien kera äidin syliin.

6 kommenttia viestissä: “Nautintoa II-osa”

 1. jossu says:

  ihana tarina, olis kyllä kiva lukea vielä yksi jatko-osa . Äidin ja Miian kuuumat hetket.

 2. Konne46 says:

  Tagit meni pikkusen pieleen eli ei ihan niin nuoria..

 3. teija says:

  ihana,jatkoa ja äiti ja miia keskenään

 4. Pekka says:

  Tagit taitaa olla väärin kun siellä lukee että nuori poika ja tyttö alle 13v. Ja ainakin edellisessä osassa lapset ovat reilusti vanhempia. Mutta tarinana oikein hyvä. Jatkoa vaan

 5. Pekka says:

  Tagit taitaa olla väärin kun siellä lukee että nuori poika ja tyttö alle 13v. Ja ainakin edellisessä osassa lapset ovat reilusti vanhempia. Mutta tarinana oikein hyvä. Jatkoa vaan

  • essi says:

   Minäkin olen odottanut Mian ja Äidin yhteistä hetkeä yli kolme vuotta,emmehän odota turhaan ?

Kommentoi

top