search
top

Pikku julmuri 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Kokelas vajosi parituntisen koettelemuksen jälkeen uneen. Hän heräsi säpsähtäen ja kertasi päivän kulkua. Ristiriitaiset tunteet kulkivat hänen päässään. Hän oli täysin voimaton ja kauniin naisen alistamana. Hänen henkilökohtaista tilaansa oli rikottu ja hänet oli raiskattu, mutta hän ei ollut koskaan aiemmin tuntenut mitään vastaavaa. Hän oli alasti ja katsoi jalkoväliinsä. Hänen peniksensä oli taas jäykistynyt. Tämä ei voinut vittu olla totta, hän ajatteli. Mitä Mari oli tarkoittanut jatkamisella? Tähän asti kaikki hänelle tehty oli aiheuttanut valtavasti kipua ja sietämätöntä nautintoa. Mitähän vielä olisi luvassa? Kokelas venytteli hajamielisesti penistään.

“Huomenta” Mari sanoi hänen takaansa. Kokelas säpsähti ja kääntyi katsomaan.Mari tuli hänen taakseen, kosketti kokelaan niskaa kevyesti. “Jatketaanko?” Hän kysyi. Kokelas katsoi valtavaa erektiotaan. “No jatketaan vaan” hän sanoi. Hän ei voinut uskoa että hän suostuisi tähän. “Tuu tänne”, Mari viittasi häntä seuraamaan.

Mari otti lattialta ison, teräksestä tehdyn littanan teräspalkin. Palkki oli kuin jalkapuu, mutta siinä oli neljä aukkoa.  Hän käsi kokelaan lattialle ja asetti tämän jalat ulommaisiin aukkoihin, kädet sisimmäisiin. Sitten hän laittoi kehikon kiinni ja käänsi vastakkaisessa päässä olevaa sokkaa. Kokelas oli nyt maassa kädet ja jalat yhteenkytkettyinä. Minkäänlaista pakomahdollisuutta ei ollut, taaskaan.

Mari otti esiin valtavan mustan dildon. Kokelas katsoi kauhusta laajentuinein silmin. Vaikka hänellä oli iso penis, tuo oli täysin omaa luokkaansa. Mari asettui kokelaan eteen hajareisin. Kokelaan pää oli lattiaa vasten mutta silmillään hän seurasi, miten Mari alkoi taas masturboida hänen edessään. Mari otti mustan kumikyrvän ja hyväili sen päällä itseään. Tätä jatkui hetken aikaa. Toisella kädellään mari hyväili rintojaan. Sitten hän käänsi kyrvän ja työnsi sen sentti sentiltä hitaasti itseensä. Kokelas katsoi lasittunein silmin, miten kookas kumikyrpä täytti marin pillun. Mari huokaili äänekkäästi ja alkoi liikutella varovasti kumielintä sisällään.

 

Hän nosti tahtiaan ja alkoi ääntelehtiä. Kokelaalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin katsoa miten Mari tyydytti itseään. Tahti kiihtyi entisestään. Mari ei vielä halunnut tulla vaan juuri ennen huippua hän veti esineen sisältään ja katsoi viekottelevasti kokelasta. Sitten hän otti pullon liukkaria, liukasti sillä nopeasti kumikyrvän ja alkoi painamaan sitä anukseensa. Hänen pieni, kiinteä pyllynsä näytti rivolta ottaessaan sisäänsä irvokkaan kokoista lekaa. Sentti sentiltä hyvin hitaasti se kuitenkin painui syvemmälle. Kokelas katseli mykistyneenä tätä näytöstä. Hän tunsi oman kiihkonsa muttei voinut tietenkään tehdä asialle mitään. Kuolaa valui kokelaan suupielestä, lihaksikas keho värähteli. Mari huokaisi kuuluvasti kun sai dildon työnnettyä pohjaan asti.

Hän hän alkoi villisti hieromaan omaa häpyään ja liikuttelemaan kumikalua anuksessaan. Ei mennyt montaa minuuttia kun Mari tuli äänekkään karjahduksen saattelemana. Hän vaikeroi vielä vähän aikaa ja otti sen jälkeen varovasti kumikyrvän pois perseestään. Kokelas meinasi tulla hulluksi tästä näystä. Ilman täyti naisen kiiman haju. “Jos mä saan tän mahtuun perseeseeni niin kyllä säkin saat” Mari sanoi. Kokelas ei kuuna päivänä uskoisi, että massiivinen elin mahtuisi hänen peppuunsa.

Mari nousi seisomaan ja otti kumikyrvän käteensä. “Nyt mä näytän sulle mistä sä salaa kaikista eniten tykkkäät” hän sanoi. Hän asetti kyrvän jalkoväliinsä ja kiristi sen nahkahihnoilla niin, että se näytti aivan hänen penikseltään. Hän otti liukkaripullosta lisää liukuvoidetta ja hieroi sitä reilusti kumipenikselle. Sitten hän käveli hitaasti kokelaan taakse. “Nyt ihan rauhallisesti ettei tää satuta sua”. Kokelas alkoi vikisemään kauhusta. Tuo ei ikinä mahtuisi. “Jos sä et oo hiljaa niin mä laitan taas suukapulan. Tämä menee joka tapauksessa sisään, sä saat valita ainoastaan paljonko se sattuu” hän sanoi. Kokelas oli hiljaa ja katsoi kauhusta laajennein silmin eteenpäin.

Marin sormi seikkaili taas kokelaan peppureiällä ja levitti sinne liukastetta. Hyvin hitaasti hän asetti mustan kumiyrvän kokelaan anukselle ja alkoi työntämään sisään. “Rentoudu, niin tä ei satu niin paljon” hän sanoi terävällä äänellä. Kokelas huohotti ja yritti rentoutua. Sentti sentiltä musta jättiläinen painui hänen sisuksiinsa. Vaikka hän rentoutti peräaukkonsa, kipu oli silti viiltävä. Elin oli vasta hiukan yli puolenvälin hänen sisässään ja tuntui että hän räjähtäisi. Mari ei kuitenkaan antanut armoa, vaan työnsi tasaisesti kumikyrpää hänen sisäänsä. Mari otti molemmilla käsillään kiinni hänen lanteistaan ja työnsi viimeiset sentit. “Nyt se on kokonaan sisällä. Nyt mä nussin sua kovempaa kuin kukaan koskaan” hän sanoi. Hitaasti mari veti kyrpää ulospäin. Kokelas huohotti ja vaikersi. Toinen armoton työntö alkoi ja eteni huomattavasti helpommin kuin ensimmäinen.

Koko tämän ajan kokelaan penis oli täysin jäykistynyt. Mari otti molemmilla käsillä kokelaan peniksestä kiinni ja sisääntyönnön aikana veti pitkällä runkkausliikkeellä penistä itseensäpäin. Kokelas kiljaisi. Ulosvedon aikana hän työnsi molemmilla, liukastetuilla käsillään kokelaan penistä itsestään poispäin. Ja sama uudestaan. Kokelas oli täysin sekaisin. Eturauhasen yli kulkeva kova kumipamppu aiheutti sietämätöntä nautintoa, vaikka hänestä tuntui että koko peräaukko oli liekeissä. Nautinnollisen hidas ja rytmikäs runkkaaminen saivat hänet huohottamaan ja ajattelemaan vain siemensyöksyä.

Mari nopeutti vähän tahtia. Taas huomaamattaan kokelas alkoi tehdä nussimisliikkeitä kumikyrpää vastaan. Tästä tulisi vielä hyvä, mari ajatteli. Hän pystyi aistimaan miehistä alistujaluonteet ja kokelas oli sitä jos kukaan. Hänen tavoitteensa oli uudelleenopettaa kokelas saamaan nautintoa pelkästään peräaukon kautta, ja se tuntui toimivan jo nyt paremmin kuin hyvin. Kokelas kiemurteli hänen allaan. Mari nautti tästä vähintään yhtä paljon, kumikrvän päässä oli pieni uloke jonka mari oli asettanut häpyhuultensa väliin. Aina kun kokelas otti nussimisliikkeellä kumipenistä sisäänsä, hän tunsi sen.

Tahti pysyi samana ja Mari tunsi saavuttavansa jo toista orgasmia. Hän nopeutti tahtia entisestään. Kokelas haukahteli hänen allaan. Mari tunsi kivikovan kyrvän käsissään olevan jo laukeamisvalmis. Hän työnsi kumikyrvän pohjaan asti ja nautti tunteesta kun kokelas työnsi sitä vastaan. Hän runkkasi kokelaan penistä villisti kaksin käsin, kunnes se riistäytyi täysin hänen käsistään. Penis heilahteli ja sykki ja hetken kuluttua syöksi taas valkoiset mällit sisältään. Kokelaan selkä jännittyi jokaisella  ruiskauksella. Jokainen ruiskaus tuli ulos huudon saattelemana.  Kokelaan vatsalihakset olivat sperman peitossa. Maria pelotti että kuulisiko joku, mutta kaikki olivat todennäköisesti maastoharjoituksissa. Kokelas vaikersi vielä hänen allaan.

Mari veti kumikyrvän hitaasti ulos kokelaan peräaukosta. Kokelaan voimakas orgasmi oli hyvä merkki. Kokelas huohotti vielä raskaasti. Kokelaan suhteen asiat menivät nopeammin kuin hän oli suunnitellut. Kokelas ähki ja vääntelehti vielä hikisenä hänen allaan. Hänen luonnottomaksi laajentunut peräaukkonsa supisteli.

Mari avasi salvan ja otti kokelasta kainalon alta kiinni. Kokelas nousi heikoin jaloin ja pyysi vettä. Hän talutti kokelaan istumaan gynekologin tuolille ja antoi hänelle vesipullon. Raukkaparka oli aivan loppuunajettu. Kokelas joi koko pullon yhdellä ähkäisyllä. Nopealla liikkeellä Mari painoi kokelaan pöydälle ja ennenkuin tämä ehti reagoimaan, kiinnitti toisen puolen kädet ja jalat velcroilla. Ja ennenkuin kokelas ehti saamaan tasapainoaan oli sama edessä toisella puolella.

3 kommenttia viestissä: “Pikku julmuri 5”

  1. just me says:

    Kai jatkoa on tulossa?

  2. RedEyedAngel says:

    Hyviä ovat, mutta vähän ihmettelen pituutta. Eikö näitä voi yhdistää pidemmiksi novelleiksi?

  3. lukija says:

    Tämä koukuttaa kerta kerralta enemmän, jatkoa!

Kommentoi

top