search
top

Pikku julmuri 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...

Omaksi yllätyksekseen kokelas nukkui sikeästi. hän heräsi syysauringon valoon ikkunoissa. Seinillä ei ollut kelloa joten hän ei tiennyt kauanko oli nukkunut. Hän yritti nousta seisomaan ja kaatui samantien mahalleen. Velcro-siteet olivat pitäviä. Hän katsoi turhautuneena omaa aamuerektiotaan. Uljas penis oli saanut kokea kovia eilen. Vai tänään. Aikaa ei oikein ollut. Kokelas pyöräytteli hartioitaan ympäri muutaman kerran. Hän katseli ympärilleen. Edellisen päivän tapahtumat tulivat hänen mieleensä jäsentymättöminä välähdyksinä. Hän näki vanhan painonnostopenkin ja muisti miten Mari oli kiduttanut häntä siinä. Penis värähti muistosta.

Varuskuntasairaala oli yksi pitkä käytävä, joka ulottui koko talon läpi. Joka puolella oli vielä vanhaa roinaa. Kokelas ja mari olivat ilmeisesti leikkineet yhdessä vanhoista makuusaleista. Kokelas katseli ympärilleen. Mari istui nurkassa nojatuolissa. “Huomenta” hän tervehti. Kokelas mutisi jotain vastaukseksi. “Haluatko kahvia” Mari kysyi aivan tavallisesti. Hänen takanaan oli kahvinkeitin. Mari tuli lähelle ja irrotti velcro-vyön. Kokelas heilutteli käsiään. “Pitää päästä vessaan” hän sanoi. Mari katseli kiinnostuneena alastoman kokelaan vartaloa. Se oli kieltämättä päivänvalossa vielä parempi kuin hän muistikaan. Lihaksikas kroppa, täyteläiset huulet, mustanruskea tukka ja pelokas, pälyilevä katse. Iso elin aamukankena kruunasi kaiken.

“Mä tuun näyttään, tossa käytävän päässä on vessa ja suihku”. Mari tarttui kokelasta peniksestä ja veti perässään käytävälle. Marilla oli itsellään päällä kireät joogahousut ja musta toppi. Hän käveli reippaasti samalla kokelasta peniksestä vetäen. Vessa oli oveton Mari katseli kun kokelas asettautui hankalasti pöntölle. “Tota, onks sun pakko katsoa?” kokelas kysyi. “Ei, mutta mä haluan. Sä oot tän viikonlopun mun vieraana, halusit tai et, ja me tehdään niinkuin mä haluan. Ja jos mä olisin sä niin suosittelen kakkostakin, tulee vähän vähemmän sotkua sitten. Ja muista käydä suihkussakin” Mari sanoi tiukasti.

Aamutoimien jälkeen he palasivat potilassaliin. Kahvi oli tippunut. Mari kaatoi kokelaalle kupillisen ja antoi runsaan voileivän ja banaanin. “Syö että jaksat, meillä on vielä pitkä päivä edessä.” “Miksi sä teet näin?” kokelas kysyi. “Koska mä voin. Ja koska mä tiedän että sä et halua mitään niin paljon kuin että joku muu kontrolloi sua. Vai eikö se eilinen ollutkin sun tähänastisen elämäsi ravistelevin orgasmi? Ole täällä viikonloppu ja mä näytän sulle sellaisen maialman mistä sä et oo edes tiennyt” Mari sanoi. Kokelas katseli maahan. Hän ei ollut tietysti koskaan kokenut mitään niin järisyttävää kuin eilinen. Ja toisaalta porukat olivat matkoilla ja kaverit missä lie, hän voisi aivan hyvin olla viikonlopun täällä. “Okei.” Hän vastasi.

Kun he olivat syöneet, Mari ohjasi kokelaan viereiseen huoneeseen. Hän viittasi kokelaan istumaan vanhaan gynekologin tuoliin. Kokelas kiipesi tuoliin ja asetteli jalkansa telineisiin. Näppärillä liikkeillä Mari veti jo eilisestä tutuiksi tulleilla velcroteipeillä jalat kiinni telineisiin. Kädensijoissa oli myös pienet tasot joiden kautta velcrot kiinnitettiin. Vielä lantion alta menevä side paikalleen, ja kokelas oli taas täysin haavoittuvainen ja liikuntakyvytön, mutta tällä kertaa mukavammassa asennossa kuin eilen.

Mari otti takaansa pyörillä kulkevan tuolin ja pyörähti sillä kokelaan eteen. Muutama kahvanpyöräytys lavetin alta ja kokelaan jalat olivat lähes spagaatissa. Toinen kahvanpyöräytys ja selkänoja nousi pystympään. Mari otti kokelaan peniksen taas käteensä. Takana olevalta pöydältä hän otti kumisen esineen. Kumi oli kirkkaanpunaista. “Tää on tällainen penispussukka.. Se on aika tukevaa kumia että se pysyy paikallaan. Mari levitti vähän liukkari kokelaan puolikovalle penikselle ja pujotti terskan isommasta aukosta läpi. Nopealla ja määrätietoisella riuhtaisulla hän veti sen peniksen tyveen ja jätti esinahan taakse. Sitten hän levitti pienempää aukkoa sormillaan ja muljautti kokelaan kivekset yksi kerrallaan läpi. Lopuksi hän veti kiveksiä taaksepäin ja varmisti että kumisukka oli sopiva. “Näyttää hyvältä vai mitä?” Ja näyttihän se. Kokelaan muutenkin iso penis näytti vielä mustemmalta ja uhkaavammalta kirkkaanpunaista kumia vasten.

Mari taputteli penistä pari kertaa ja alkoi sitten ottaa omia housuujaan pois. Kokelas seurasi silmillään marin viekoittelevaa riisuuntumista. Joogahousujen alta paljastuivat taas täydelliset jalat. Mari heilautti topin päänsä yli ja heilautti vaaleanruskean tukkansa taakse.

Mari hyväili ja puristeli rintojaan. hän kääntyi selin jotta kokelas näkisi hänen täydellisesti muodostuneen takapuolensa. Se oli sopusuhtainen ja kiinteä. Hän vääntelehti kokelaan edessä ja alkoi kosketella pilluaan. Kokelas katseli tätä näytöstä silmät suurina ja kyrpä kovana. Pikku hiljaa naisen tuoksu alkoi saavuttaa kokelasta, kun Mari kosketteli itseään lisää. Hän käveli kokelaan viereen ja otti tuoliin kytketystä kädestä kiinni. Hän ohjasi kokelaan sormen häpykummulleen. “Kokeile sieltä vähän” hän sanoi. Kokelas katsoi vieressään olevaa turvonnutta, karvatonta häpyä ja liikutti etusormeaan sen sisällä. Kuumuus ja liukkaus tuntui erittäin hyvältä.

Kyrvän juuressa oleva kumi puristi miellyttävästi. Kokelas sormetti Marin pillua, ja Mari puristeli hellästi kumirenkaasta pullottavia kiveksiä. Kokelaan turvonnut penis makasi vatsalihkasien päällä. Kiima oli taas ottanut kokelaan haltuunsa ja penis vaati huomiota.”Pliis, tee sille jotain” kokelas sanoi heikosti. Mari irtautui ja käveli hitaasti jalkopäähän. Hän otti tukevan otteen peniksen varresta ja nuolaisi sitä pari kertaa. Kokelas huokaisi. Mari puristeli kiveksiä ja otti terskan kokonaan suuhunsa. Taitava kieli hyväili terskan alapintaa ja voimakkaat imuliikkeet voimistivat tuntemuksia. Mari hieroi hellästi kiveksiä ja muutaman imun jälkeen nielaisi ja upotti koko patukan juuriaan myöten suuhun. Kokelas katseli lähes epätodellista näkyä- hänen iso, musta peniksensä oli kokonaan hennon lääkintämiehen kurkussa. Mari irtautui peniksestä, hengitti teki saman uudestaan.

Kokelas ei ollut koskaan kokenut varsinaista syväkurkkusuihinottoa. “Jatka vaan” hän sanoi ja katsoi Maria anelevasti. “En jatka. Tänään katsotaan vähän toisenlaista juttua” Mari sanoi ja kävi hakemassa pyörillä kulkevan kärryn huoneen nurkasta. Hän toi kärryn jalkopäähän ja istuuntui tuolille. “Tää on vanha lypsykone, jota on vähän modailtu. Sä nyt varmaan aika hyvin tiedät miten lypsykone toimii, joten turhaan mä tätä selitän” Mari kertoi. Hän otti taas liukuvoidetuubin ja pursotteli kylmää liukuvoidetta kokelaan kuumalle penikselle. Hän hieroi sen nautinonllisen hitaasti ympäri penistä..

Pöydällä oli isohko, läpinäkyvä suppilo josta lähti erilaisia letkuja. Mari otti suppilon ja alkoi varovasti laittamaan sitä kokelaan sukuelimen päälle. Sentti sentiltä kokelaan penis upposi hyvin istuvaan muovisylinteriin. Sylinteri oli läpinäkyvä ja sen sisäpuolella oli ohut kuminen kalvo. “Tämä siis imee alipaineen tonne sylinteriin ja sitten liikkuu tossa päällä. Toi kumi on sellaista kivasti kuvioitua, että se kyllä tuntuu” hän selitti. “Ja sä nyt varmaan arvaat mitä sieltä lypsetään, sehän jää tänne säiliöön sitten talteen” hän jatkoi. Alokas katsoi pelokkaasti penistään peittävää futuristista sylinteriä. Mari otti myös jäykästä nahasta tehdyn remmiviritelmän ja vei sen noepalla liikkeellä kokelaan pakaroiden alta. Remmit tulivat sivuilta kiinni. Hän naksautti soljet kiinni sylinteriin ja kiristi hihnat. Kokelaan jäyksitynyt penis oli kokonaan hänen jalkojensa välissä huojuvassa sylinterissä. Sittten hän painoi ohjausyksikön vieressä olevaa nappia.

Kokelas tunsi miten alipaine imeytyi hänen peniksensä ympärille ja sylinteri imeytyi alaspäin. Sitten laite naksahti ja sylinteri alkoi kulkea ylöspäin. Toinen naksahdus ja sylinteri imeytyi taas peniksen vartta alaspäin. Tunne oli outo muttei ollenkaan epämiellyttävä. “Tässä on tietysti myös nopeussäätö” Mari kertoi ja käänsi potentiometriä. Sylinteri alkoi kulkea nopeammin. “Sen lisäksi tätä tyhjiön tasoa voi säätää ja tällä sais vaikka vahinkoakin aikaan, mutta pidetään se nyt aluksi tällaisella rauhallisella tasolla”.

Kokelas huokaili. Tämä tuntui todella oudolta ja samaan aikaan todella kiihottavalta. Kone imi mekaanisesti hänen elintään ja hän ei voinut asialle mitään. Samalla tahdilla, samalla voimalla, koko ajan. Ei mennyt montaa minuuttia kun kokelas tunsi orgasminsa olevan lähellä. Mari katseli välinpitämättömän hymyilevästi gynekologintuoliin sidottua kokelasta, joka taisteli taas kerran orgasminsa puolesta. Kokelas yritti taas työntää lantiollaan vauhtia, mutta lypsykone oli armoton. Ainoastaan sen mekaaninen naksahtelu päätti koska kyrpä syöksisi tummaihoisen teinin siemensyöksyyn.

Kokelas ei ollut koskaan kokenut mitään näin ihanaa. Hän piti silmiä kiinni ja ynisi hiljaa, kun kone lyspi häntä. Vähä vähältä hän tunsi miten hän oli lähempänä ihanaa, vapauttavaa orgasmia. Mari käänsi koneen imutehoa ja nopeutta vähän ylöspäin. Yhtäkkiä kokelas tunsi miten hänen kyrpänsä kertakaikkiaan räjähti täysin vastustamattomaan orgasmiin. Hän sätki siteitä vasten, kun mekaaninen kone työntö työnnöltä imi valkoisen siemennesteen uumeniinsa. Mari hidasti koneen lähes tyhjäkäynnille ja katsoi orgasmin jälkeisessä onnessa vavahtelevaa kokelasta.

“Tää oli mahtavaa. Huh huh. Voitko laittaa sen pois nyt” kokelas pyysi. “En, itseasiassa.” Mari sanoi. “Tän idea on että se on lypsykone. Se ei pysähdy ja se ei tiedä milloin lopettaa. Se jatkaa niin pitkään kun mä haluan” Mari sanoi. Kokelas katsoi pelokasta kokelasta. Mari väänsi koneen taas alkuperäiseen vauhtiin ja kokelas alkoi rimpuilla. Nahkaremmeillä paikallaan oleva sylinteri ei rimpuilusta huolimatta liikahtanut senttiäkään vaan jatkoi liikettään. Peniksen ja kiveksien ympärillä oleva kumirengas ja lypsykone pitivät huolta että kokelaan nyt jo kivulias erektio ei päässyt laskemaan.

Kokelas uikutti korkealla äänellä. Mari päätti laittaa hänelle suukapulan, kunnes parempi idea tuli mieleen. Hän jätti kokelaan kiemurtelemaan säälimättömän koneen käsittelyssä ja otti sivupöydältä korvatulpat. Hän pyöritteli ne puikoiksi ja laittoi ne kokelaan korviin. Tuttu kumipallo meni suuhun ja koko komeuden kruunasi vain nenän paljaaksi jättävä nahkahuppu. Nahkahupun päälle hän laittoi vielä taisteluharjoituksissa käytetyt peltorit.

Vetoketjun sirahduksen jälkeen kokelas ei nähnyt eikä kuullut mitään. Ainoa mitä hänellä oli jäljellä oli hänen kulliaan ahnaasti lypsävä kone, kosketus- ja hajuaisti. Muuten hänet oli kokonaan eristetty ulkomaailmasta.

Koskaan aiemmin kokelas ei ollut joutunut peniksensä kanssa tällaiseen kidutukseen. Penistä kutitti mutta ankara pumppu jatkoi imemistään ja kokelas tunsi, miten erektio alkoi taas olla sietämättömän kova. Koko maailma oli tällä hetkellä ainoastaan kivun ja nautinnon sekoitus kokelaan kullissa Hän huohotti ja huusi huppunsa sisällä. Kukaan ei tietenkään kuulunut.

Mari käveli rauhallisesti kokelaan viereen ja siveli tämän kiristeleviä vatsalihaksia. Hän kuljetti kättään hiljalleen kokelaan vartalolla kohti jalkoja. Kokelaan tukahdutetut huudot ja lypsykoneen naksahtelu olivat ainoita ääniä. Hän hyväili kokelaan hyvin muodostuneita reisiä ja kuljetti sormeaan kohti jalkoja. Voimakkaat jalat nytkähtelivät kun kokelas taisteli uusien tuntemustensa kanssa. Lypsykone ei antanut armoa vaan kuljetti kokelasta kohti uutta orgasmia. Kokelaan iho kiilteli hiestä.

Mari sääti konetta hiukan pienemmälle ja otti sivupöydältä pienen mustan plugin. Hän pyöritteli sitä kädessään ja sääti sitten värinän päälle. Hitaasti hän hyväili värisevällä, kumisella päällä ensin häpykumpuaan pyörivillä liikkeillä. Sitten hän työnsi surisevan plugin sisäänsä ja antautui oman nautintonsa viemäksi. Hän nautti yhtäaikaisesti paitsi fyysisestä kiihotuksesta, ennenkaikkea siitä vallantunteesta minkä tuoliin sidottu, tummaihoinen teini sai aikaan. Hänellä oli täysi kontrolli seksuaalisuuteen täällä, hän päättää molempien orgasmeista.

Pikkuhiljaa hän tunsi myös nautinnon aaltojen alkavan kerääntyä omaan vatsanpohjaansa. Hän ei halunnut vielä laueta vaan käveli kokelaan luo. Tämä huohotti ja hikoili tuolissa lypsykoneen jatkaessa ikuista työtään. Hän hyväili kiveksiä kevyesti ja sai aikaan tukahtunutta mölinää. Kokelas tunsi kuinka hän oli kiduttavan hitaasti matkalla kohti toista orgasmia. Hitaasti, mutta varmasti.

Mari otti reilun annoksen liukuvoidetta plugin päähän ja laittoi sen kokelaan tummanpunaiselle peräaukolle. Hyvin hitaasti mutta määrätietoisesti hän työnsi sitä sisäänpäin. Hän tunsi miten sulkijalihas ensin kiristyi ja sitten rentoutui. Kokelas huusi huppunsa sisällä. Mari työnsi plugin rauhallisesti pohjaan asti ja puristi kerran lujasti ilmapumpusta. Plugi laajeni kokelaan peräsuolessa. Kokelas tärisi villisti ja huusi suoraa huutoa. Toinen pumppaus ja huudon korkeus nousi. Mari oli tyytyväinen näkymään.

Kokelas ei voinut kuvitella mitä juuri tapahtui. Hän ei nähnyt eikä kuullut mitään, ja yhtäkkiä hänen anukseensa oli työnnetty jotain epätodellista. Lypsykone oli viemässä häntä kohti toista siemensyöksyä, mutta nyt aisteista riisuttu maailma oli yhtäkkiä pelkkää kipua. Mari käänsi värinän päälle. Kokelaan käytössä olevat aistit olivat täysin ylikuormittuneita. Plugin tuottama shokki alkoi väistyä ja värinä alkoi hieroa ihanasti eturauhasta. Mari sääti lypsykoneen nopeutta vielä hitaammaksi mutta imua isommaksi. Kokelaasta tuntui kuin hänen koko lantionalueensa olisi täysin irtautunut hänen hallinnastaan yhdeksi isoksi, väärin kytketyksi hermoverkoksi. Hidas kone tuntui lypsävän häntä työntö kerrallaan orgasmiin, mutta varsinainen siemensyöksy pysyi yhä kaukaisena haaveena.

Mari katsoi nautinnollisesti tuskissaan kiemurtelevaa teiniä. Hän käänsi värinää vielä isommalle ja pumppasi plugia yhden pumppausken suuremmaksi. Hän päätti armahtaa kokelasta ja sääti lypsykonetta nopeammalle. Kokelas tunsi kuinka tämä vauhti riittäisi siemensyöksyyn ja alkoi taas refleksinomaisesti pumppaamaan lantiollaan vastaan. Hänen nautintonsa oli kuitenkin pelkästään koneesta kiinni. Mari leikitteli kokelaan kiveksillä, puristeli ja venytteli niitä. Hänen sormensa liikkuivat kepeästi piinatun peräaukon ja kumirenkaan erottamien kivesten välisellä välilihalla. Mari puristi kiveksiä ja painoi välilihaa kevyesti.

Tämä riitti- kokelas sai uuden, mielipuolisen orgasmin. Kerta toisensa jälkeen hänen sykkivä, ruskea peniksensä ruiski yhä uuden ryöpyn siemennestettä armottoman koneen kitaan. Mari katseli kokelaan kouristelua ja hiestä kiiltävää ihoa jopa hiukan kateellisena. Vain eläimelliset miehet pystyivät noin käsittämättömiin orgasmeihin, ja hekin vain kun joku koulutti ja ohjaili heitä.

Nöyryytetty kokelas nytkähteli, kun Mari käänsi taas lyspykonetta pienemmälle. Hän avasi hupun vetoketjun ja otti hupun pois. Korvatulpat ja suukapula myöskin. Huppu oli hiestä täysin läpimärkä. “Lopeta kiltti lopeta” kokelas huohotti. “Yks vielä” Mari sanoi. “Kyllä sä jaksat. Ja mä voin jättää tän suukapulan pois jos sä lupaat olla ihan hiljaa. kokelas yritti nyökätä. Lypsykone teki edelleen työtään ja plugi anuksessa oli laajentanut peräsuolen äärimmilleen.

Mari näki sylinterin läpi miten teinin mustanpuhuva penis yritti kutistua, mutta alipaine ei antanut siihen mahdollisuutta. Kone jatkoi työtään. Mari päästi plugista ilmaa ulos ja otti värinän pois. Kokelas huokaisi. “Nyt rentouta peräaukkoa, mä otan tän plugin ulos” hän sanoi ja alkoi vetää plugia hitaasti ulos kokelaan peräaukosta. Kokelas teki tietysti aivan päinvastoin ja jännitti. “Ei kun rentouta. Mä otan tän ulos joka tapauksessa ja on susta kiinni paljonko tää sattuu” Mari sähähti. Kokelas katsoi pelokkaana ja rentoutti sulkijalihastaan. Plugi liukui hitaasti ulos. Alokas ulvaisi kun paksuin kohta kulki sulkijalihaksen ohi. Mari katseli supistelevaa ja sykkivää peräaukkoa. Se oli kaunis.

Hän otti sivupöydältä hanskan, napsautti sen vasempaan käteensä ja pursotti etusormelle vähän liukuvoidetta. “Tää viimeinen siemensyöksy on sulle oikeestaan kaikista paras. Se ei varmaan oo yhtä räjähtävä, mutta tuntuu taatusti erilaiselta. Oot ihan rentona vaan” hän sanoi ja pyöritteli rasvattua sormeaan kokelaan peräaukolla. Sormi sujahti helposti valmiiksi levitettyyn reikään. Mari alkoi hieroa lypsykoneen kanssa samassa rytmissä kokelaan eturauhasta. Kokelas tärisi ja sokelsi käsittämättömiä sanoja. Samaan aikaan hän myös työnsi persettään koko ajan Marin kättä vasten ja yritti tehdä nussimisliikkeitä. Tästä tulisi vielä todella hyvä orja, Mari ajatteli. Rytmikäs hieronta jatkui, toisella kädellä Mari hieroi kokelaan eturauhasta ja toisella hyväili kumilenksusta pullottavia kiveksiä. Kokelaan peräaukko jatkoi supistelua Marin sormen ympärillä. Mari puristeli kiveksiä hellästi. Sylinterin sisällä kokelaan piinattu penis valui jatkuvasti limaa.

Mari tunsi miten peräaukon supistelut nopeutuivat ja kokelaan nussimisliikeet tiivistyivät. Hän tiesi että kolmas orgasmi olisi hyvin erilainen. Kokelas ei tiennyt. Kaikki kävi kuin hidastetusti. Hän tunsi miten orgasmi lähti liikkeelle ja miten hän joutui antautumaan sen edessä, mutta hyvin hitaasti nautinto ja paine nousivat hänen sisälllään. Mari jatkoi eturauhasen hieromista ja toisella kädellä nipisteli ja hyvälili kokelaan nännejä. Kiinteät rintalihakset ja törröttävät nännit aaltoilivat kokelaan läähättävän hengityksen mukana.

Paineen tuntu kokelaan kiveksissä nousi vääjäämättä. Mari väänsi lypsykonetta nopeammalle. Kokelaan kolmas siemensyöksy alkoi huomattavasti hitaammin mutta intensiivisempänä kuin aiemmat. Spermaa ei tullut ryöppyinä vaan tasaisena norona. Kokelas ei enää jaksanut edes huutaa, vaan nyyhkytti ja säpsähteli intensiivisen orgasmin kourissa.

Mari laittoi lypsykoneen päältä ja irrotti sylinteriä paikallaan pitäneet nahkahihnat. Hän liu’utti sylinterin pois peniksen päältä ja katsoi piinattua elintä. Se oli turvonnut, kaunis. “Sä pärjäsit tosi hyvin, ja sä sait taas elämäsi parhaan orgasmin vai mitä?” hän kysyi. Kokelas ei vastannut. Mari otti peniksen juuressa olleen kumilenkin pois. “Sun kannattaa siinä puhallella hetki vielä, voi hyvin olla että sun jalat ei oikein vielä kanna” hän huomautti. Ei sillä että kokelas olisi tuolista mihinkään menossakaan. Asento oli sinänsä mukava, mutta hihnat estivät minkäänlaiset pakoyritykset.

Kokelas ei tiennyt miten suhtautua tilanteeseen. Hänet oli käytännössä raiskattu, monta kertaa ja mielikuvituksellisesti. Toisaalta hän oli vapaaehtoisesti jäänyt ja saanut myös elämänsä järisyttävimmät orgasmit pikku julmurin käsittelyssä. Mari avasi toisen käden siteet ja antoi kylmän vesipullon kokelaan käteen. “Toi oli todella kiihottavan näköistä ja sä oot varmaan todella väsynyt” hän sanoi. “Lepää siinä nyt hetki ja anna mä vähän hoidan sua” Mari sanoi. Mari levitti kylmää aloe vera- geeliä ympäri kokelaan vartaloa.

Viilentävä rasva tuntui äskeisen koettelemuksen jälkeen hyvältä. Mari avasi siteet ja auttoi vieläkin heikosti huohottavan kokelaan sängylle. “Käy vessassa ja sen jälkeen sä voisit ottaa pienet päiväunet, me jatketaan sen jälkeen vielä” hän sanoi kujeilevasti. “En mä halua, ihan oikeesti” kokelas vastasi heikosti. “Nuku nyt vaan ja katsotaan sitä sen jälkeen” Mari vastasi.

2 kommenttia viestissä: “Pikku julmuri 4”

  1. gagly says:

    Edelleen paras jatkotarina täällä. Toivon mukaan jatkuu piakkoin.

  2. lukija says:

    Edelleen mahtava tarina, jatkoa pian!

Kommentoi

top