search
top

Viisi valokuvaa (jatko novellille Kotiinpaluu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 3.77 out of 5)
Loading...

Puhelimeni piippaa, viesti on Matilta, `tuklosa,´
Vastaan, `älä hosu, odotan, et kai kirjoita ajaessa´?
Mutisen hymyillen, ”hölmö”.
Istun huokaisten aulaan odottamaan ja alan ajankuluksi selailemaan puhelimeni valokuvia joita oli kertynyt yllättävän paljon.
Pysäytän kuvaan joka otettu meidän maalta, rantasaunalta, kuvassa Matti seisoo alasti terassilla. Katselen kuvaa enkä voi olla hymyilemättä, mietin että kuvan ottamisesta tulee muutaman kuukauden päästä kaksi vuotta ja että aika on mennyt hirveää vauhtia. Nojaan sohvan selkänojaan ja mietin, se oli meidän ensimmäinen päivä yhdessä.

***
Lähdimme aitasta taloon hakemaan lisää kahvia missä Reija ja Ville olivat siivoamasta paikkoja.
Molemmat toivottivat suut korvissa huomenta, nukuitteko hyvin naureskelun saattelemana, kuittailuista välittämättä autoimme siivouksessa ja kun se saatiin tehtyä, alkoivat Reija ja Ville tehdä lähtöä.
Kuultuaan että jäisimme iltaan asti, toivottivat lähtiessään mukavaa päivää, mihin Ville vielä lisäsi virnistellen, ”kyllä te varmaan jotain tekemistä keksitte”.

Mietimme hetken mitä tekisimme ja lähdimme rantaan koska päivästä tulisi kuuma, siellä saisi olla rauhassa sillä naapureihin oli matkaa, voisi mennä uimaan ja lämmittää tilaan kuuluvan pienen rantasaunan.
Pakkasimme grillattavaa mukaan ja lähdimme kävellen kohti rantaa minne oli matkaa puolisen kilometriä, aurinko paistoi, ilma oli aivan tyyni ja painostava.
Pääsimme hikisinä perille, esittelin vanhanaikaisen saunan, siinä oli vain suuri löylytila joka toimi myös pesutilana ja pieni pukuhuone sekä jälkeenpäin järven puolelle rakennettu katettu terassi.
Aloin laittamaan saunaa lämpiämään ja Matti meni laittamaan tulen pihalla olevaan muurattuun grilliin.
Kun sain saunan syttymään, menin Matin luo ja vedin paidan tämän päältä ja sanoin, ”nyt uimaan”.
Tämä teki samoin minun paidalleni, otti housut jalastaan ja juoksi alastomana järveen.
”Onko lämmintä” kysyin samalla kun potkin shortseja jalastani.
”Vähän liiankin”, kuului vastaus.
Vedessä näkyi vain pää pinnan kun astuin veteen ja lähdin kahlaamaan syvemmälle, Matti kääntyi ja ui takaisin rantaa kohti, nousi seisomaan kun vesi ulottui puoleen reiteen ja jäi odottamaan minua.
Hymähdin mielihyvästä kun katselin miten lihaksekkaalta tämä näytti, jotenkin mittasuhteet muuttuivat tai tulivat paremmin näkyviin kun ympäristö ja etäisyys vaihtuivat.
Annoin katseeni vaeltaa ruskealta rinnalta alaspäin, vähän navan alapuolella oli voimakas raja kun rusketus loppui ja alkoi valkoinen alue minkä keskellä kulki navasta alkava ohut karvaviiru, katseeni pysähtyi puolittain jäykistyneeseen kulliin ja halu kouraisi välittömästi mukavasti alavatsassani.
Nostin katseeni ja huomasin miten Matti katseli minua pää kallellaan ja kysyin, ”mitä katselet”.
Matti oli hetken hiljaa ja sanoi sitten, ”näytät hyvältä”.
Olin aivan Matin edessä kun vastasin, ”joo, pylväsjalkaiselta pygmiltä”, ja työnsin tämän selälleen veteen ja sukelsin perään.

Uimme muutaman minuutin mutta sen kauempaa emme pystyneet pitämään käsiämme irti toisistamme ja seisoimme järvessä suutelemassa veden yltäessä rintojeni alapuolelle.
Suudelman jälkeen Matti painoi päänsä olkapäätäni vasten ja ynähdin kun tunsin miten hampaat näykkäisivät kaulaani, jatkaen niskan puolelle mistä puraisivat hieman kovempaa ja käsivarsieni kaikki karvat sojottivat ylöspäin.
Halu tykytti jalkojeni välissä kun painoin huuleni edessäni olevaa rintaa vasten ja liikutin niitä varovasti näykkien. Sitten laitoin käteni Matin ympärille, puristin itseni tätä vasten ja tunsin miten jotain nytkähteli välissämme vatsaani vasten.
Katsoin Mattia joka sanoi hymyillen, ”se etsii pygmiä”.
Tartuin kulliin veden alla ja aloin liikuttamaan kättäni edes takaisin, samalla Matin laittoi kätensä jalkojeni väliin, kun sormi alkoi liikkua häpyhuulillani, huokailin edessäni olevaa rintaa vasten samalla kun painoin lantiotani sormea vasten.
Erikoinen ympäristö sai minut jotenkin ylikiihottuneeksi, levitin jalkojani lisää ja ynähtelin kun sormi etsi tiensä häpyhuulteni väliin ja nytkähdin kun se kävi pyörähtämässä klitoriksen päällä. Puristin sormiani kullin ympärille kovempaa ja liikutin kättäni niin nopeasti kun se veden alla oli mahdollista, kun Matin sormi samalla hieroi klitoristani saaden polveni notkahtelemaan, sain ähkäistyä, ”mennäänkö terassille”.
Matti nyökkäsi, kädet tarttuivat pakaroihini ja nostivat minut ylöspäin.
Kiedoin jalkani lantion ympärille ja kun sormet puristuivat tiukasti pakaroihini ja painoivat minua väliimme jäänyttä kullia vasten, inahdin ja puristin itseäni jaloilla tiukemmin sitä vasten samalla kun pakaroissani olevat kädet nostelivat ja hieroivat jalkoväliäni kullia vasten koko ajan kovempaa.
Kun nojasin itseäni taaksepäin, pää painui rintojani kohti ja katselin miten pystyssä nöpöttävä mutteri hävisi huulten väliin ja hampaat puraisivat sitä varovasti.

Matti lähti kantamaan minua kohti rantaa, kun olimme niin matalassa että olin kokonaan pois vedestä, kulli painui joka askeleella häpyhuuliani vasten vielä kovempaa koska vesi ei enää pehmentänyt liikkeitä ja ähkin askelten tahdissa.
Terassilla kantoi minut halkaistuista tukeista tehdyn pöydän luo ja laski minut istumaan sen reunalle. Laskeuduin selälleni pöydälle Matin seisoessa jalkojeni välissä, tämä kumartui päälleni ja suuteli. Suudelma oli kuuma ja painoin huuleni lujaa Matin huulia vasten, kun suudelman loppui sanoin, ”tule tänne”.
Matti siirtyi viereeni, tartuin nytkähtelevään kulliin ja kurotin sen suuhuni, samalla tunsin miten sormet liikkuivat jalkojeni välissä. Painelin kullia suuhuni ja välillä pyöritin kieltäni terskan ympärillä, sitten otin terskan huulteni väliin ja imin sitä samalla kun puristin toisella kädelläni kullin vartta ja runkkasin sitä.
Tunsin miten sormet levittivät häpyhuuleni ja yksi sormi alkoi liikkua niiden välissä, ynähtelin ja vingahtelin kulli suussani kun sormi kävi pyörähtämässä klitoriksen päällä ja liikkui siitä alaspäin painuen vähän matkaa sisääni ja palasi takaisin.
Siirryin paremmin pöydän päällä ja nostin jalkani koukkuun pöydän reunalle ja sormi pääsi painumaan syvemmälle sisääni, otin kullin suustani ja nuolin ja maiskuttelin terskaa samalla kun runkkasin sitä. Matti murahteli tyytyväisenä kun painoin terskan uudelleen suuhuni, imin sitä ja nytkytin päätäni sitä vasten niin nopeasti kun se hankalassa asennossa oli mahdollista.
Sitten otin kullin suustani, painoin pääni pöytää vasten ja sanoin, ”hankala asento, tulle sisääni”.
Matti siirtyi jalkojeni väliin ja sanoi, ”kohta”, ja kumartui.
Kieli painui litimärkään pilluuni, kävi härnäämässä klitorista, lipoi välillä häpyhuulia ja painui taas vähän matkaa sisääni. Ulisin ja kiljahtelin lantion noustessa irti pöydästä. Kun Matti painoi molemmat jalkani lähelle rintaani ja liikutti kieltään edes takaisin häpyhuulten välissä tunsin että laukea aivan juuri ja sanoi, ”lopeta, älä enää, anna jo”.
Matti nousi seisomaan ja nosti toisen jalkani käsivartensa päälle, painoi kullin hitaasti sisääni, otti toisenkin jalkani käsivarsilleen ja alkoi työnnellä nopeasti ja rajusti, sitten tuijotimme toisiamme samalla kun uikutin voimakkaiden työntöjen tahdissa, kun vauhti vain kasvoi aloin kiljahdella ja ulista kullin vatkatessa sisälläni.
Puristin molemmin käsin pöydän reunoista kun yritin pysyä paikallani, tissit vatkasivat holtittomasti työntöjen voimasta ja kuului tasainen läpsähtely kun vartalomme hakkasivat vastakkain.
Tunsin miten orgasmi alkoi lähestyä ja kiljahteluni koveni, sitten Matti irrotti toisesta jalastani, laittoi kätensä niskani ympärille, veti minut puolittain istumaan niin että näin miten kulli painui sisääni ja lisäsi vielä vauhtia.
Vanha pöytä nitisi ja natisi kun Matin reidet hakkasivat työntöjen tahdissa sen reunaan ja takapuoleni tuntui kuumalta sen liikkuessa edes takaisin karhealla pöydällä työntöjen voimasta, hiki helmeili edessäni olevan rinnalla ja valui noroina alaspäin rintalihasten välissä kun Matti työnteli lantiotaan murahdellen ja puuskuttaen eteenpäin.
Uikutin kovaan ääneen suu auki kun tunsin että orgasmi tulee, ojensin käteni ja otin kiinni Matin niskasta samalla ja yritin nytkyttää alapäätäni eteenpäin.
Orgasmi tuli äkkiä ja voimalla, aloin kouristelemaan ja tärisemään, tunsin miten pillu alkoi supistella, huusin tahdottomasti muutaman kerran kovalla äänellä ja lantioni nytkyi kuin itsestään eteenpäin.
Orgasmi tutisutti ja huudatti minua vielä kun Matti puuskuttaen oikaisi itsensä suoraksi, tarttui lantiooni ja työnsi murahtaen muutaman kerran rinta kaarelle kullinsa mahdollisimman syvälle, karjaisi ja laukesi ynähdellen lantio nytkyen sisääni, laskeutui sitten päälleni ja huohotimme päällekkäin pöydällä hiestä märkinä.
Matti nosti päätään ja katsoi minua, hiki tippui märiltä kasvoilta kun antoi suolaisen suudelman minkä jälkeen painoi päänsä puuskuttaen takaisin olkapäälleni.
Laitoin vieläkin tärisevät jalkani ristiin Matin selän päälle, kulli oli yhä sisälläni ja tunsin miten vähitellen pehmeni ja luiskahti ulos. Puristin Mattia kaikin voimin itseäni vasten ja tunsin miten huuliani pisteli kiihkeiden suudelmien jäljiltä.
Olimme hetken paikoillamme kunnes Matti nousi, nosti minutkin ja sanoi ”olipa kiivasta ja kuumaa”.
Vastasin nyökkäämällä samalla kun yritin saada hengitystäni tasaantumaan ja sain sanottua, ”ja ihanaa”.
”Mennäänkö järveen”, Matti kysyi ja lähdimme kohti rantaa.

Saunassa makasin raukeana pää Matin reiden päällä ja nautimme saunan lämmöstä, muutaman uimassa ja löylyssä käynnin jälkeen teimme pesuvedet valmiiksi.
Kun vedet olivat valmiina, Matti osoitti pitkää puista penkkiä ja sanoi, ”mene tuohon niin pesen sinut”.
Yritin änkyttää vastaan mutta Matti ei antanut periksi, kohta makasin mahallani penkillä ja nautin kun kädet saippuoivat minua, sitten hieroivat saippuasta liukasta selkääni, jatkoivat alaspäin, ja puristelivat pitkään liukkaita pakaroitani.
Kun jalkani olivat käsitelty, sain käskyn kääntyä. Käännyin selälleni ja painoin silmäni kiinni että en olisi katsellut edessäni heilahtelevaa mulkkua ja yritin keskittyä ajattelemaan kaikkea muuta.
Kun Matin kädet siirtyivät saippuasta liukkaille tisseilleni, purin huultani kun niitä puristeltiin ja suustani pääsi muutama tahtomaton hymähdys kun saippuasta liukkaat pystyssä sojottavat nännit pyörähtelivät sormien välissä, sanoin silmät kiinni hymyillen, ”lopeta, härnäät tahallasi”.
Matti vastasi, ”en härnää, täytyyhän ne nyt pestä kunnolla,”.
Kädet jatkoivat pesemistä alaspäin ja alkoivat saippuoida jalkojeni väliä, levitin jalkojani kun tunsin miten sormet liikkuivat häpyhuulilla, sanoin, ”varovasti, on vielä vähän herkkänä”.
Sormet kulkivat saippuasta, ja jo muutenkin, liukkaiden huulten välissä varovasti ja pesivät tarkasti joka paikan. Kosketusherkkyys ei enää haitannut yhtään ja yritin hammasta purren pysyä hiljaa paikoillani, kun avasin silmäni ja näin miten Matti hymyili mutta ei sanonut mitään vaikka muutaman kerran lantioni nytkähti ynähdyksen saattelemana kuin itsestään peseviä sormia vasten.
Pesua seurasi huuhtelu jonka jälkeen sanoin, ”sinun vuoro”.

Annoin Matille saman käsittelyn, etupuolta pestessäni katsoin Mattia joka nautti silmät kiinni. Lähestyessäni alapäätä huomasin miten kulli alkoi elää omaa elämäänsä, se alkoi kasvaa ja nytkyä ylöspäin ennen kuin ehdin koskea siihen.
Käännyin katsomaan Mattia joka sanoi, ”yritin ajatella kaikkea muuta kuin käsiäsi”.
Naurahdin ja sanoin, ”tiedän tunteen,”.
Saippuoin kullin ja kivekset huolella, liukas kulli sykki kuumana kädessäni kun vedin esinahkaa edes takaisin välillä nopeammin ja välillä niin hitaasti että se se rullautui melkein itsestään taakse, ja sanoin, ”tämäkin täytyy pestä todella hyvin”, Matti hymähti silmät kiinni vastaukseksi.
Kun pesut saatiin kunnialla valmiiksi, grillasimme, söimme ja nukuimme terassilla päiväunet lepotuoleista irrotettujen pehmusteiden päällä.
Sekin päivä loppui, menimme minun luokseni yöksi koska joutuisin lähtemään aamulla töihin.
Perille päästyämme esittelin asuntoni ja sanoin, ”meillä on kyllä yksi ongelma”, ja osoitin kapeaa sänkyäni.
Matti vastasi virnistäen, ”pitää olla päällekkäin”, ja kysyi”, oletko mieluimmin alla vai päällä”?
Katsoin Mattia hymyillen ja vastasin, ”täytyy jatkaa kokeiluja, nyt kumpikin tuntuu yhtä hyvältä”.

***
Hymähdän itsekseni ja mietin että kyllä sitten kokeiltiinkin. Jatkan kuvien selailua ja mietin että ehdimme puhumaan tosi paljon sen päivän aikana. Ajattelin että, ihme juttu, en varmaan ollut koskaan kertonut kenellekään itsestäni niin paljon kun Matille silloin, yleensä olin arka avaamaan itseäni. Jotenkin tälle oli helppo puhua ihan mistä vaan ilman mitään paineita, sai olla vain oma itsensä ja huomasin että Matin seurassa en ujostele yhtään.
Sitten naurahdan ääneen kun muistan kuinka olimme molemmat mustelmilla karhean terassipöydän jäljiltä. Matin reisissä oli molemmilla puolilla kämmenen kokoiset mustelmat ja minulla selkä ja varsinkin takapuoli oli yhtä isoa mustelmaa.
Käytännössä asuimme yhdessä ensimmäisestä päivästä lähtien, paikka vain välillä vaihtui. Yhdessä eläminen sujui ilman mitään ongelmia. Luonteemme ovat sopivasti erilaisia, Matti oli `lehmänhermo´, joka totesi ongelmiin että, `asioilla on tapana järjestyä´, minä taas stressasin kaikkea etukäteen, ylireagoin ja ajattelin kaikkea pahimman kautta.
Selailen kuvia ja seuraava minkä kohdalla pysähdyn, on kun olimme olleet yhdessä noin kuukauden, etsin jotain kiukkuisen näköisenä ja Matti otti minusta kuvan puhelimellani.

***
Minulla oli ollut kesälomaa viikko pitämättä, ja olin saanut sovittua että pidän sen kun olen ollut kuukauden töissä, jolloin Mattikin oli vielä lomalla.
Lomaviikkoani edeltävänä lauantaina oli työpaikallani koulutuspäivä, olin ollut heräämisestä asti pahalla päällä, varmaan siksi että lauantai piti tuhlata työasioihin eikä minua olisi huvittanut yhtään lähteä, olisin mieluimmin ollut Matin kanssa.
Etsiessäni vaatteita huomasin että se mitä etsin oli Matille ja kiukuttelin, ”tämä ei nyt vaan toimi, taas on vaatteet väärässä paikassa”.
Matti ei vastannut mitään ja jatkoin, ”joka päivä on tavarat entistä enemmän sekaisin ja hukassa, tämä on ihan älytöntä kun ei tiedä mitä on missäkin”.
Matti kuunteli mekastustani aikansa ja kysyi, ”pitäisikö asialle tehdä jotain”.
Tiuskaisin vastaukseksi, ”no mitähän sille nyt yhtäkkiä muka voi tehdä”?
”No, erotaan tai muutetaan yhteen”, kuului vastaus.
Jäykistyin siihen paikkaa ja käännyin katsomaan Matti ja kysyin, ”oletko tosissasi”?
”Ensimmäisessä en tietenkään, mutta toisessa kyllä”, Matti vastasi, ja jatkoi, ”miksi ei, vai onko meillä joku karanteeniaika”, ja kysyi, ”oletko itse miettinyt”?
Naurahdin ja vastasin, ”tietenkin olen, mutta ajattelin että haluat ensin katsella toimiiko tämä”.
Matti huokaisi ja sanoi, ”miksi minä haluaisin katsella, mutta sinä et”?
Menin istumaan Matin viereen sohvalle ja sanoin, ”kai sitä tietää omat ajatuksensa ja tunteensa mutta epäilee ajatteleeko toinen samalla tavalla”.
Matti laittoi käden ympärilleni, hymähti ja sanoi, ”ei sitten tullut mieleen kysyä jos olet asiaa ajatellut”?
Vastasin, ”olen aina ollut ujo ja varmaan vähän epävarma itsestäni, varmaan siksi mieluummin odotan”, sitten kysyin, ”miten me sitten tehtäisiin”?
”Myydään toinen ja muutetaan toiseen tai myydään molemmat ja ostetaan yhteinen”, Matti vastasi ja sanoi vielä, ”sitten on vielä kolmaskin vaihtoehto”.
Kertoi sitten että yksi hänen työkaveri on muuttamassa perheensä kanssa muualle vaimon työn takia ja heidän talonsa tulisi myyntiin, tosin vasta talvella.
Sanoin yllättyneenä, ”jaa että, et ole tosissasi, ostetaan talo kun on tunnettu kuukausi, niinkö”?
Matti nauroi ja sanoi, ”se on yksi vaihtoehto, ja vasta helmikuussa”. Ja jatkoi vielä, ”tuolla logiikalla kauanko on tunnettu, niin pitäisi myydä molemmat ja ostaa oikein pieni yksiö kerrostalosta, tai vielä parempi jos muutetaan siivouskomeroon vuokralle, käykö se”?
Aloin nauramaan ja sanoin, ”ok, blondi kuittaa”, ja kysyin vieläkin nauraen, ”minkälainen talo”?
”Voidaan käydä huomenna katsomassa”, Matti vastasi.
Vastasin, ”käydään”, ja ajatukseni jo kuvittelin miltä talo näyttäisi, sitten sanoin vielä, ”ja oikeasti, aivan sama, kunhan vaan muutetaan yhteen”.

***
Kelaan kuvia eteenpäin ja muistelen samalla kuinka seuraavana päivä kävimme katsomassa taloa, loppujen lopuksi asiaa ei sen enempää tarvinnut miettiä, halusimme molemmat sen talon.
Talo oli yksikerroksinen, ulkovuoraus valkoista tiiltä ja kaikin puolin kunnossa. Sijaintikin oli hyvä, lisäksi Reija ja Ville asuvat reilun kilometrin päässä.
Seuraavalla viikolla kävimme pankissa selvittämässä asioita ja sitä kuinka toimisimme nykyisten asuntojen kanssa. Kun kaikki saatiin selväksi, niin sovimme Matin työkaverin kanssa että ostamme talon.
Siihen asti asuttaisiin Matilla ja minun kaksioni laitettaisiin heti myyntiin.
Lomaviikko menikin sitten muuttaessa, homma saatiin kuitenkin tehtyä ja asuimme virallisesti yhdessä.
Seuraava kuva minkä kohdalla pysähdyn, on maaliskuun alusta, kuvassa avaan ensimmäistä kertaa ovea taloon.
Muistan että olimme vähän aikaisemmin allekirjoittaneet kauppakirjat talosta, saaneet avaimet ja sitten olikin kiire katsomaan sitä. Taloon ei tarvinnut tehdä oikeastaan muuta kuin vaihtaa pintoja meidän näköisiksi.

***
Sain viimeinen tapettivuodan seinään ja huusin Matille, ”valmis”.
Matti tuli laittamaan jalkalistat paikoilleen minkä jälkeen katselimme kättemme jälkiä. Seinät näyttivät hyviltä mutta muuten näky oli lohduton kun huonekalut olivat missä sattuu ja pahvi- ja muuttolaatikoita oli joka paikassa sikin sokin. Ainoat oikeilla paikoilla olevat huonekalut olivat uusi parisänkymme ja keittiön pöytä.
Olimme sopineet että tästä päivästä lähtien asumme talossa ja toisaalta pakkokin oli koska suurin osa tavaroista oli jo täällä.
Istuin sohvalle kun Matti meni laittamaan saunan lämpiämään, tuli takaisin kahden lasin kanssa ja sanoi, ”täytyyhän meidän juoda muuttomaljat”, ja ojensi toisen lasin minulle.
Katsoin tummaa juomalasia ja Matti sanoi, ”en löytänyt oikeita laseja, ne ovat jossain laatikossa”.
Sanoin, ”ei haittaa”.
Kilistimme ja join lasista, huomasin heti että lasissa oli jotain ylimääräistä ja kun sain juotua lasin melkein tyhjäksi näin sen pohjalla sormuksen.
Katsoin Mattia joka oli siirtynyt, kun ihmettelin mitä lasissa oli, eteeni polvilleen ja sanoi, ”Riina rakastan sinua ja ajattelin että nyt olisi sopiva hetki kysyä menisitkö kanssani naimisiin”?
Tunsin miten vesi nousi silmiini, kun katsoin vuorotellen Mattia ja sormusta lasissa, sain soperreltua että, ”tietenkin”, ja menin Matin eteen polvilleni ja halasin.
Puristin Mattia itseäni vasten kaikin voimin ja enkä tiennyt mitä olisin sanonut, lopulta sain sanottua että, ”rakastan sinua älyttömästi ja sait ainakin yllätettyä”.

Kun istuimme saunassa, kysyin että, ”pitäisikö miettiä häitä”.
”Varmaan”, kuului vastaus ja kysymys, ”onko jotain ajatuksia”.
Vastasin, ”no ei, mutta jos jotain pitäisi sanoa, niin elokuuta voisi yrittää kun tulee vuosi siitä kun tavattiin”.
Matti sanoi, ”käy, koitetaan sitä”.
Ajattelin että nyt menevät asiat vauhdilla ja että niinhän kaikki on mennyt tähänkin asti ja sanoin, ”voi tulla kyllä kiire mutta yritetään”.

***
Jatkan selailua, ja pysähdyn, kuvia on oikeastaan kaksi, peräkkäisiltä päiviltä. Ensimmäisessä kuvassa, mikä on otettu viime keväänä, toukokuussa vajaa vuosi sitten, olin tuulipuku päällä, lippalakki päässä ja reppu selässä valmiina lähtemään työpaikkani virkistyspäivään.
Mietin että se oli outo viikonloppu, se alkoi mukavasti, muuttui painajaiseksi mutta loppui kuitenkin hyvin.

***
Loikoilimme sängyssä kinaten kumpi keittää aamukahvin, lopulta Matti antoi periksi ja kahvit juotuamme palasimme sänkyyn, nautimme lauantaiaamusta ja siitä ettei ollut mihinkään kiire.
Aamulle ei ollut muuta ohjelmaa kuin että Reija ja Ville tulevat lainaamaan toisen autoamme ja peräkärryä kun lähtevät Ikeaan ostoksille.
Myöhemmin päivällä olin lähdössä työpaikkani järjestämään virkistyspäivään ja kysyin Matilta voisiko tämä tulla hakemaan minut kun olin luvannut työkavereilleni, Miralle ja Pirjolle, että voin jäädä jatkoille jos porukka on jäämässä.
Kun vastaus oli myöntävä, käännyin tätä vasten, annoin pusun ja sanoin, ”kiitos”.
Sitten ujutin käteni jalkojen väliin, puristelin kullia, silittelin hellästi kiveksiä ja kun kulli alkoi herätä, tartuin siihen ja liikutin kättäni hitaasti edes takaisin ja kysyin, ”voisitko vähän aamupanna tulevaa vaimoa”?
Kuului ynähdys myöntymisen merkiksi ja kulli kasvoi hetkessä tutuksi paksuksi patukaksi minkä pitelemisestä Matti nautti selällään silmät kiinni kääntyi sitten minua vasten ja sormeili valmiiksi halukkaan pilluni litimäräksi kulliaan varten.
Nousin hajareisin Matin päälle, tämä nosti paidan päältäni ja alkoi härnätä nännejäni huulillaan ja kielellään. Vikisin mielihyvästä minkä herkkien nännieni koskettelu sai aikaan ja nostin itseäni sen verran ylös että sain ohjattua kullin häpyhuulten väliin ja painoin takapuoleni alas ja sain kullin sisääni.
Aloitin hitaan, rauhallisen ratsastuksen Matin jatkaessa tissieni puristelua ja nautimme kummatkin ähisten rauhallisesta ja kiireettömästä aamuseksistä. Vähitellen vauhti kiihtyi kunnes Matti painoi minut rintaansa vasten, nosti polvensa koukkuun, tarttui pakaroihini ja alkoi työnnellä lyhyitä nopeita työntöjä kullin liikkuessa syvällä sisälläni. Lantio läpsyi leveällään olevia pakaroitani vasten, uikutin ja vingahtelin ääneen samalla kun yritin painella takapuoltani kullia vasten ja tunsin että orgasmi teki tuloaan. Matin murahtelusta ja urinasta tiesin että laukeaminen oli tälläkin lähellä kun äkkiä ulko-ovi kolahti ja Reija huusi eteisestä huomenta.
Pyörähdin salamana Matti viereen ja vedin peiton päällemme, samassa Reija oli Villen kanssa makuuhuoneen ovella.
Reija virnuili, ”ei kai me keskeytetty mitään”.
Vastasin hengästyneenä, ”ei, ette, loikoiltiin vaan”.
Reija vastasi nauraen, ”sisko, naamasi on punainen kun tomaatti, ja Matti puhaltaa kun olisi lenkiltä tullut, älkää yrittäkö”, ja jatkoi, ”ollaan vähän aikaisessa, saako täällä edes kahvia”, ja hävisivät keittiöön.
Sanoin hiljaa, ”hitto, tämä siitä avainten vaihtamista seuraa”.
Matti kääntyi minua vasten ja kysyi samalla kun alkoi liikuttaa sormeaan juuri ja juuri koskien klitorikseni päällä, ”jatketaanko illalla”.
Nautin nytkähdellen silmät kiinni sormien liikkeistä ja sanoin, ”kai se on pakko, tuntuu vaan niin hyvältä”, sitten sanoin, ”nyt lopetat, illalla sitten”.
Matti otti kätensä pois ja sanoi virnistäen, ”niin, eihän sitä tiedä kuinka kuumana olet kotiin tullessa jos vaikka taas haluaisit jotain erikoista”.
Vilkaisin Mattia ja tunsin miten puna nousi poskilleni kun ajattelin sitä erikoista mitä tämä tarkoitti ja sanoin, ”lopeta, lupasit olla kiusaamatta sillä”.
”Millä, olet väittänyt koko ajan että et muista mitään”, kuului vastaus.
Nousin nauraen sängystä ja läimäytin tätä olkapäähän ja vedin t-paidan päälleni, verkkarit jalkaan ja menin keittiöön.
Matti tuli hetken kuluttua perässäni, istuimme ja juttelimme kunnes Reija Ja Ville ottivat toisen automme ja lähtivät.

Kun Reija ja Ville olivat lähteneet, Matti otti lisää kahvia ja kun istui pöydän ääreen, nousin ja sanoin, ”ota syliin”.
Kun nousin hajareisin syliin, kysyi Matti, ”no mikä nyt”?
Vastasin, ”ei mikään, teki vaan mieli tulla syliin”, sitten sanoin, ” tiedäthän että rakastan sinua”.
Matti kallisti minua taaksepäin, katsoi tutkivasti ja vastasi, ”tiedän, ja minä rakastan sinua”, ja kysyi, ”jännittääkö häät”.
Vastasin, ”vähän”.
”Lopeta, siihen on vielä kolme kuukautta”, painoi minut sitten itseään vasten ja olimme kumpikin ajatuksissamme, liikuttelin sormiani rintakarvojen seassa ja Matin kädet liikkuivat verkkareiden vyötärön yläpuolella paljaalla selälläni, mistä ne pikkuhiljaa painuivat housujen sisäpuolelle paljaiden pakaroideni päälle ja puristivat varovasti.
Kun lantioni hieman liikkui, kädet puristivat pakaraani kovempaa, painoin pääni Matin kaulaa vasten ja ähkäisin, ”panettaa, jäi äsken pahasti kesken”.
Matti hymähti olevansa samaa mieltä ja kysyi, ”mennäänkö jatkamaan”?
Vastasin, ”en haluaisi mitään pikapanoa, vaan oikein kunnolla, odotetaanko iltaan”?
Matti vastasi samalla kun nousi ylös minun ollessa hajareisin sylissä, ”sopii”, ja jatkoi pakaroiden puristelua.
Kun sitten pyöräytti sormeaan kuin ohimennen pyllynreikäni päällä, katsoin Mattia joka katsoi minua virnistäen ja oli sanomassa jotain, sanoin nauraen, ”et muuten sano sanaakaan, lupasit”.
Matti vastasi nauraen, ”selvä” ja laski minut alas.

Aloin vähitellen valmistautua virkistyspäivään lähtöön. Suihkussa käynnin jälkeen etsin vaatekaapista vaatteita ja mietin Matin kuittailua parin viikon takaisesta baarireissustani, naurahdin ääneen kun mietin mitä tapahtui.
Olin ollut Rijan ja yhden likkakaverin kanssa baarissa, jutut olivat jotenkin kääntyneet seksiin ja jossain vaiheessa puhuttiin peppuseksistäkin.
Olin ottanut puheista jostain syystä kimmokkeen ja kun tulin aamuyöllä taksilla kotiin olin aika tuiskeessa. Olin istunut ulkovaatteet päällä sängylle Matin viereen, herättänyt tämän ja selittänyt että, ”kuule, haluan että panet minua pyllyyn, nyt heti”, ja jatkanut, ”juteltiin kato vähän peppuseksi juttuja”.
Kun Matti sai silmänsä auki, oli katsellut minua hetken ja todennut että, ”taidat olla ihan vähän hönössä”, ja jatkanut sitten, ”kannattaisiko ottaa takki ja kengät ensin pois jos meinaat sänkyyn tulla”.
Olin lähtenyt viemään päällysvaatteitani pois ja Matin mukaan olin sanonut makkarin ovelta, ”lupaatko ihan varmasti että sitten nushit pyllyyn”.
Matti oli painanut nauraen päänsä tyynyyn ja sanonut, ”nushin, nushin”.
Sillä kohtaa minulta oli filmi katkennut ja olin nukkunut vessanpytyllä housut nilkoissa mistä Matti oli tuntia myöhemmin kantanut minut sänkyyn.
Aamulla olin sitten krapulaisena, naama punaisena, yrittänyt todistella että en kyllä muista mitään.
Matti oli virnistellen sanonut, ”kerro sitten kun siltä tuntuu, ihan rohkeasti kumpi tuntuu paremmalta, otetaanko nyt heti sellaiset nopeat aamuanaalit, tai kairataan kakkosta oikein huolella vasta illan pimeydessä”.
Naurahdan uudestaan ääneen, mietin että vähän noloa ja että Matilla on ollut pariviikkoa vähän liian hauskaa asian kanssa.

Kun vielä sain hiukseni jotenkin kiinni, olin valmis lähtemään.
Matti heitti minut työpaikalleni mistä oli linja-auto kuljetus yrityksen huvilalle, sovittiin että tulisi hakemaan yhdentoista aikaan ellen soittaisi sitä ennen.

***
Toinen kuva samalta viikonlopulta on heti seuraavalta päivältä, Matti otti kuvan kun nukuin heidän porukoiden mökillä aivan kalpeana käsi paketissa. Katselen kuvaa ja mietin että se ei ollut kaikkein mukavin virkistyspäivä, eikä seuraavakaan mitenkään hyvin alkanut.

***
Liikuntapäivä sujui odotuksiini nähden mukavasti. Liikuin koko päivän Miran ja Pirjon kanssa ulkoillen eikä oluesta tai siideristäkään ollut pulaa vaan ensimmäiset pullot olivat olleet kädessä jo linja-autossa. Mira ja Pirjo olivat molemmat kolmivitosia, selvästi minua vanhempia mutta vauhdikkaita tyyppejä eikä heidän kanssaan tullut aika pitkäksi.
Paluukuljetus lähti kahdeksan aikaan, olin odottanut että porukkaa jäisi enemmänkin, mutta lopulta paikalla jäi naisista vain me kolme ja miehistä Pekka, Kari, Niko ja Petri.
Tunsin kaikki muu paitsi Petrin joka on ollut töissä vasta hetken ja oli selvästi porukan nuorin, parikymppinen jos sitäkään, muutenkin miehet olivat olleet meihin naisiin nähden nuoria, muutaman vuoden yli kaksikymppisiä.
Kari on liikkeellä omalla autolla ja kyseli onko kukaan muu kohta lähdössä, mutta kaikilla muilla oli kuljetus sovittuna.
Seinällä oleva kello oli vasta vähän yli kahdeksan ja mietin että kolme tuntia ennen kuin Matti tulee hakemaan. Saunassa olisi ollut mukava käydä mutta kun kukaan naisista ei mennyt, niin en yksinkään viitsinyt.
Mietin hetken soittaisinko Matille jos tulisi aikaisemmin, mutta sitten päätin että istun nyt ainakin vielä hetken.
Istuimme kaikki samaan pöytään ja juttua riitti, Mira ja Pirjo olivat vauhti päällä ja juotava maittoi. Pekka hääri keittiössä ja toi pöytään kaikille konjakit, ja pienen ajan kuluttua vielä toiset, sen jälkeen vielä kaksi paukkua jokaiselle joita en tunnistanut, mutta väkeviä olivat.
Juotuani paukut tunsin miten poskiani kuumotti, päivän mittaan lipitellyt oluet ja siiderit ovat hyvänä pohjana, ruuan kanssa juotu punaviini tuntui vaanivan takaraivossa tulossa olevana päänsärkynä ja kun väkevät tuntuivat mentävän suoraan päähän, niin ajattelin että nyt riittää.
Pikku hiljaa kaikki muuttuivat kovaäänisemmiksi, Pirjolla ja Miralla vauhti vain parani ja alkoivat tanssia keskenään.
Katselin hetken ja menin mukaan, tanssimme hiki päässä kunnes Mira ehdotti että lähdetään saunaan. Pirjo oli heti valmis, ja kun kello on vasta puoli kymmenen, päätin minäkin lähteä.

Siirryimme hilpeissä tunnelmissa huvilan toiseen päähän, takkahuoneeseen minkä suurelle kulmasohvalle riisuin vaatteeni, samalla katselin sivusilmällä riisuvia työkavereitani.
Pirjo joka oli muuttunut viikolla lyhythiuksiseksi blondiksi, on aina ollut kova liikkumaan. Salilla ja lenkillä vietetty aika näkyvät vartalossa missä kurvit ovat kohdallaan ja keskikokoiset tissitkin ovat ryhdissään.
Mira taas on ollut aina vähän pulska, oikea sana on varmaan rehevä, isot tissit, leveä lantio ja kookas takapuoli vielä korostivat vaikutelmaa.
Löylyssä nousin U-mallisille lauteille ensimmäisenä ja istuin seinän viereen, sauna ei onneksi ollut mikään ylikuuma vaan sopiva.
Juttelimme kaikenlaista, töistä ja muusta, huomasin että liian nopeasti juodut konjakit ja paukut vaikuttivat kaikkiin samalla tavalla ja puhe oli välillä melkoista sössötystä kun aivot ja suu eivät olleet synkassa.
Kesken juttelun Pirjo sanoi äkkiä, ”nyt tekee mieli munaa”.
Hiljenimme Miran kanssa molemmat, katsoimme Pirjoa, kunnes Mira sanoi, ”no soita kotiin että siellä ollaan valmiina kun panohaluinen muija tulee”.
Pirja vastasi, ”äh, kotimunaa saa aina, nyt tekisi mieli oikein kunnon kiimapanoa, sellaista kunnon köyrimistä ja rynkyttämistä että silmät kääntyy väärinpäin”, tämän sanottuaan nousi ja lähti ulos löylytilasta.
Kysyin ihmeissäni, ”mikä sille nyt tuli, mihin se lähti”?
Mira vastasi naurahtaen, ”meni varmaan etsimään panokaveria, Pekka on sitä hoidellut jo muutaman vuoden näissä firman jutuissa ja varmaan muulloinkin”.
Kysyin silmät yllätyksestä pyöreänä, ”eikös kummatkin ole naimisissa”?
”Ovat, mutta eipä paljon haittaa”. Mira vastasi
Olin ihmeissäni ja sanoin, ”Pekkahan on lähelle viisitoista vuotta nuorempi.”
Mira naurahti taas ja vastasi, ” mitäs siinä, hyvä pari, toinen tykkää nuoresta ja toinen vanhemmasta” ja kysyi sitten, ”oletko kokeillut vierasta”?
Vastannut, ”no en, eikä kyllä ole halua eikä tarvettakaan, entä itse”?
Mira oli ollut hetken hiljaa kuin arvioisi voiko minulle kertoa ja sanoi, ”näistä ei sitten puhuta, mutta olen, Nikon kanssa, kerran, viimevuoden liikuntapäivässä”, ja lisäsi vielä, ”ei minullakaan mitään tarvetta ole, kotona on kaikki kunnossa sen suhteen ja muutenkin, mutta olihan se aika erilaista kun tuollainen nuori sälli panee”.
Keskustelumme katkesi kun Pirjo palasi lauteille suu hymyssä.
”No”, Mira kysyi.
”Kohta se selviää”, Pirjo virnisteli.
Mieleeni hiipi paha aavistus että olikohan saunaan lähtö sittenkään hyvä ajatus, katsoin virnisteleviä naisia ja mietin että mitähän tässä on menossa.
Huomasin että nännini reagoivat panopuheisiin, hipain ohimennen toista, silmäni painuivat kiinni ja päästin hiljaisen huokauksen. Sitten mietin että pitäisikö sittenkin soittaa Matille ja pyytää tätä hakemaan.

Ajatukseni katkesivat kun Pekka ja Niko ilmestyivät varoittamatta tai kysymättä ilkosillaan löylytilaan, nostin salamana käteni tissieni ja jalkovälini eteen samalla kun vilkaisin Pirjoa ja Miraa. Molemmat vain naureskelivat ja tuijottivat virnistellen alastomia miehiä.
Oloni tuntui epämiellyttävältä ja ahdistuneelta, tunsin olevani aivan väärässä paikassa, kurkkuani kuristi kun Pekka sanoi, ”täällä on kuulemma panohaluisia naisia”, ajattelin että täältä on päästävä pois, nyt homma lähtee käsistä enkä halua olla mukana tällaisessa.
Miehet olivat seisseet U-mallisten lauteiden rappusten edessä joten olin jumissa enkä halunnut luikerrella miesten edestä itseäni esitellen joten päätin odottaa parempaa tilaisuutta livahtaa.
Vilkaisen taas Miraa ja Pirjoa, molemmat tuijottivat kiiluvin silmin itseään vähääkään peittelemättä miehiä, jotka olivat tarttuneet täyteen seisokkiin nousseisiin kulleihinsa ja runkkasivat niitä.
Tilanne ei helpottunut kun Niko sanoi samalla kun nousi lauteille seisomaan vieressäni olevan Miran eteen, ”kai tänne vielä mahtuu”.
Sanoin, ”voin lähteä, niin tulee tilaa,” ja yritin nousta.
Pekka joka oli noussut myös lauteille, sanoi, ”odota nyt vähän aikaa, kyllä sieltä kohta sinullekin mies tulee”.
Jäin, tai oli pakko jäädä koska en pääsisi Nikon ohi, ajattelin että ainoa joka puuttuu, on Petri, kuvitelkoot ihan mitä vaan mutta minuun ei koske.

Mira tarttui vieressäni Nikon kulliin vähääkään empimättä ja otti sen muitta mutkitta suuhunsa.
Yritin tuijottaa suoraa eteeni mutta en voinut olla vilkuilematta miten Mira nytkytti ynähtelyn saattelemana päätään edes takaisin ja tumma terska kulki huulien välissä, samalla kun Niko puristeli ja vellasi tämän tissejä. Kulli oli niin lähellä että näin miten kullin varressa kulki mutkitellen paksu tumma pullottava verisuoni ja ohuempien suonien verkko.
Kurottauduin hieman että näen mitä Pirjo tekee ja siellä oli käynnissä sama touhu, Pekan kulli upposi juuri syvälle Pirjon halukkaaseen suuhun.
Mira oli huomannut vilkuiluni ja sanoi, ”haluatko”, ja tarjosi kullia suuntaani.
Vilkaisin Miraa ja nielaisin, sitten katsoin muutaman kymmenen sentin päässä olevaa tummaa, kosteana kiiltävää terskaa ja vastasin nopeasti, ”ei, en tosiaan”, ja pullea terska katosi Miran huulien väliin.
Tuijotin vastakkaiseen seinään, korvissani kuului miten sydämeni jyskytti ja ääni sekoittui löylyhuoneessa kuuluvaan kosteaan lussutukseen, miesten murahteluun ja naisten ynähtelyyn.

Oloni muuttui entistä tukalammaksi kun Niko laskeutui polvilleen, nosti Miran jalat koukkuun lauteen reunalle. Katselin lähietäisyydeltä miten Niko ensin levitti sormillaan karvojen peittämät häpyhuulet aivan leveälleen ja painoi päänsä jalkoväliin, sitten kieli kulki ryppyisten häpyhuulten välissä minkä seurauksena Mira alkoi äänekkäästi vinkua.
Näin miten Miran klitoris nöpötti turvonneena ja miten Nikon kieli välillä kiersi sitä, kurotin itseäni niin että näen Nikon seisokissa nytkähtelevän kullin ja silloin panetti niin että oli vaikea pitää takapuoltaan paikoillaan, mutta samaan aikaa päässä takoi että äkkiä pois, muuten tässä käy huonosti.
Lopulta keräsin rohkeuteni, nousin ja luikertelin Miran ja Nikon ohi, tai Nikon yli. Pekka seisoi vielä edessäni rappusten kohdalla työnnellen kädet lanteillaan kulliaan Pirjon suuhun, tissini painuivat tämän selkää vasten kun ohitin heidät ja ohi mennessäni Pekka läpäisi pakaraani joka vihlaisi ilkeästi ja sanoi, ”älä nyt talon parasta persettä pois vie”.

Pääsin alas lauteilta, Pekan läpäisy kuumotti pakarassani kun vedin löylyhuoneen oven kiinni ja istuin suihkuhuoneeseen jakkaralle.
Huokaisin helpotuksesta ja nojasin selkäni pesuhuoneen seinään, sydämeni jyskytti vieläkin kuin yrittäisi ulos rinnasta. Tuijotin seinää edessäni joka tuntui huojuvan, mietin että pitkä löylyssä istuminen ja viimeiset paukut olivat liikaa kun muutenkin olin juonut sekaisin vaikka mitä.
Laitoin silmäni kiinni ja yritin saada päätäni selkiämään, mutta seisokissa nytkyvät kullit ja lähietäisyydeltä katseltu pillun nuoleminen pyörivät kuitenkin päässäni. Kun samaan aikaan löylyhuoneen oven takaa kuului miten Mira vingahteli ja uutena äänenä Pirjon uikutus ja rytmikäs läpsyntä, avasin silmäni ja mietin että nyt siellä jo pannaan täyttä päätä.
Painoin silmäni uudestaan kiinni ja kuvittelin miten Nikon takoi kulliaan Miraan sellaisella voimalla että vatsa ja tissit hytkyvät. Toinen käteni siirtyi huomaamatta tissini päälle ja aloin puristelemaan sitä, suustani pääsi hiljaista vikinää ja vavahtelin muutaman kerran kun pyöritin kovaa nänniä sormien välissä. Aamupanon keskeytys oli jotenkin tykyttänyt koko päivän ja saunan tapahtumat olivat nostaneet himot pintaan.
Vavahdin jakkaralla kun mietin mitä Matin kanssa tekisin, samalla levitin jalkani ja laskin toisen käteni jalkojeni väliin, sormeni vaelsi karvojen seassa ja liikutin sitä muutaman kerran edes takaisin litimärkien häpyhuulien välissä ja aloin sitten pyörittää sitä klitoriksen päällä.
Huokailin ja vikisin hiljaa kun sormen vauhti klitoriksen päällä kiihtyi, sitten äkkiä, minulle tuli tunne että en ole yksin, hätkähdin, avasin silmäni ja näin Petrin edessäni runkkaamassa seisovaa kulliaan, tämä hörähti juopuneella äänellä, ”täällä oltiin kullia vailla”.

Peitin nopeasti tissini, painoin leveällään olevat jalkani yhteen ja sanoin nolona, ”nyt kyllä erehdyt, ne vailla olijat ovat löylyssä, olen menossa suihkuun, minua tullaan kohta hakemaan”.
Yritin nousta mutta Petri astui eteeni, aivan liian lähelle ja sanoi, ”näytti kyllä ihan muulta”, ja työnsi kulliaan minua kohti.
Menin jotenkin jumiin enkä pystynyt kuin tuijottamaan silmieni korkeudella, reilun kymmenen sentin päässä olevaa kullia mitä Petri hitaasti runkkasi, katselin lähietäisyydeltä miten esinahka peitti välillä tumman punaisen, melkein violetin kosteana kiiltävän terskan ja miten se välillä paljastui kokonaan kun esinahka rullautui taakse.
Ajattelin että, nyt pois täältä, mutta en saanut sanotuksi mitään, enkä tehtyä, poskeni tuntuivat hehkuvan tulikuumina, sydämen lyönnit tykyttivät jalkojeni välissä ja pystyin ainoastaan tuijottamaan edessäni olevaa kullia.
Petri astui vielä hiukan lähemmäksi ja terska tökkäsi huuliani, olin jo nousemassa kun tunsin käden takaraivollani ja Petri sanoi viinasta paksulla äänellä, ”avaa suu ja ota vosu kulli kiltisti suuhun”.
Kesti hetken ennen kuin tajusin mitä Petri oli sanonut, pomppasin pystyyn ja kysyin, ”mitä helvettiä sanoit äsken”.
Petri meni hämmentyneen näköiseksi ja yritti soperrella jotain anteeksipyyntöä.
Lähdin kohti suihkua mutta jo muutaman askeleen jälkeen tunsin miten kädet puristuivat tisseilleni ja kova kulli painui pakaroitani vasten, Petri sanoi, ”älä suutu, kai me nyt nopeasti voidaan”.
Pysähdyin ja tunsin miten Petrin hampaat näykkäisevät niskaani, samalla herkkiä nännejäni puristeltiin sormien välissä.
Petri mutisi, ”haluaisin nuolla pilluasi”, samalla toinen käsi kulki vatsani yli jalkojeni väliä kohti.
Riuhtaisin itseni irti, käännyin ja työnsin tätä rinnasta taaksepäin ja sanoin päättäväisesti, ”usko nyt, ei käy”.
Petri yritti vielä, ”eikö nyt kuitenkin voitaisi kun muutkin tuolla, ja kun,,,, en tarkoittanut mitään,,,”.
Keskeytin ja sanoin tylysti, ”ei todellakaan voida, voitko nyt vaan häipyä”, ja väänsin suihkun päälle.
Kun odotin veden lämpiämistä kuulin kun löylyhuoneen ovi aukesi ja löylystä kuului vieläkin molempien naisten kovaääninen kiljahtelu.

Suihkutin itseni nopeasti, kuivattuani itseni kiedoin pyyhettä juuri ympärilleni ja astuin takkahuoneen puolelle kun löylyhuoneen ovi aukesi ja koko porukka tuli suihkuhuoneeseen.
Ovi suihkuun jäi hieman auki ja katsoin Miraa joka tissit hytkyen, vartalo hiestä kiiltäen tuli muutaman metrin päähän minusta ja sanoi samalla kun laskeutui nojaamaan pesujakkaraa vasten leveä takapuoli minua kohti pystyssä, ”tahtoo mulkkua takaapäin”.
Katselin suu auki, miten Pekka, eikä Niko, asettui Miran viereen ja työnsi kulliaan kohti tämän kasvoja. Mira otti toisella kädellä kiinni kullista ja ohjasi sen suuhunsa, samaan aikaan Pekka kurottautui kohti Miran takapuolta ja alkoi puristella ja hytkytellä muhkeita pakaroita.
Pekka levitti molemmin käsin pakarat aivan leveälleen ja alkoi hieroa sormellaan tumman ihon ympäröimää peräaukkoa.
Miran liike pysähtyi, oli hetken jäykkänä paikoillaan mutta sitten pää alkoi uudelleen nytkyä ja vingahteli kulli suussaan kun Pekka alkoi läimäytellä pakaroita niin että ne hytkyivät ja niihin jää punaiset läiskät. Otti sitten kullin Miran suusta, siirtyi tämän taakse ja hieroi terskaansa karvan peittämiä, leveällään olevia, kiimasta turpeita häpyhuulia vasten, levitti vielä pakaroita ja survaisi voimalla kullinsa tyveä myöten sisään, Mira kiljahti ensin ja alkoi sitten uikuttamaan työntöjen tahdissa.
Ennen kuin vedin oven kiinni, näin vielä miten löylyhuoneen edessä Pirjoakin pantiin takaapäin Nikon toimesta ja samalla eteenpäin kumartuneena otti Petrin kullia suuhunsa.
Takkahuoneessa huokaisin syvään ja mietin että onneksi sain pidettyä itseni kurissa.

Menin sohvan luo missä vaatteeni ja käsilaukkuni olivat, otin puhelimen esiin nähdäkseni paljonko kello on ja oliko Matti soittanut. Kello oli kahtakymmentä vailla yksitoista ja neljä puhelua oli tullut.
Mietin laittavani ensin vaatteet päälle ja sitten soittaisin Matille naapurihuoneesta, ettei pesuhuoneen äänet kuulusi.
Avasin ympärilläni olevan pyyhkeen sen jäädessä selkäni päälle ja etsin pikkuhousujani kun pyyhe päältäni vedettiin pois ja kädet tarttuivat lantiooni, samalla tunsin miten kulli painui takaapäin häpyhuuliani vasten.
Jähmetyin hetkeksi ja kulli teki muutaman edes takaisen liikkeen häpyhuuliani vasten ja sitten muutaman tutkivan tökkäisyn, vilkaisin taakseni ja näin että takanani Petrin, yritin sanoa että lopeta ja nostaa itseäni pystyyn mutta tämä painoi toisella kädellään niskasta päätäni alaspäin.
Tunsin miten Petri yritti toisella kädellään ohjata kulliaan oikeaan paikkaan, yritin nostaa itseni uudelleen ylös mutta käsi puristui tiukemmin niskaani vasten ja esti sen.
Kun liikutin takapuoltani sivuttain niin että Petri ei saanut kullia sisääni, sanoi tämä, ”älä kiemurtele, mielesi tekee kuitenkin saada kunnon kullia”.
Päässäni kipsahti ja ajattelin että tämähän nyt ihme jätkä on kun ei millään usko, riuhtaisin itseni väkisin irti ja ylös pompatessani huitaisin kaikin voimin oikealla kädelläni samalla kun käännyin ja ärähdin, ”helvetin jätkä, usko nyt”.
Nyrkkini osui kopsahtaen Petriä leuan sivuun ja se vihlaisi kipeästi kädessäni, olkapäässä asti. Petrin naamalla oli epäuskoinen ilme kun hoippui taaksepäin takanaan olevan nojatuolin selkänojaa vasten, horjahti siihen ja kaatui ryminällä sen yli lattialle.
Puuskutin polvet notkahdellen kun adrenaliini pisti vereni kiertämään miljoonaa, tuijotin Petriä kädet nyrkissä kun tämä kömpi ylös lattialta leukaansa pidellen ja lähti takaisin saunaan mutisten, ”se löi, voi vittu mikä ämmä”.

Menin naapurihuoneeseen puhelimen kanssa tarkoituksena soittaa Matille. Istuin huoneessa olevan pöydän ääreen, oloni oli hutera ja vaaninut päänsärky oli alkanut jyskyttämään takaraivossani. Mietin että olin juonut ne kaksi lasin punaviiniä ruuan kanssa, ja mutisin itsekseni, ”hölmö”, yleensä sain pääni kipeäksi jo sillä että kävelin Alkossa punaviini hyllyn ohi.
Yritin rauhoittaa itseäni ja saada tykytyksen rauhoittumaan, mietin että kerronko Matille mihin olin joutunut mukaan. Pyörittelin päässäni miten kerron että, jouduin kolmen miehen kanssa samaan aikaan saunaan missä lopulta kaikki pani kaikkia mutta ei minua, minä vaan katselin, jotenkin tuntui houkuttelevalta olla kertomatta mitään.
Sitten ryhdistäydyin ja ajattelin että parasta kuitenkin on kertoa mitä tapahtui, pahintahan olisi jos joskus myöhemmin asia tulisi esiin jossain yhteydessä. Mietin että silloin olisi paha selittää miksi en kertonut.

Hetken istuttuani päätin että puen ensin päälleni, menin hakemaan vaatteeni takkahuoneesta ja kun sain ne päälleni, soitin Matille joka sanoi olleensa paikalla jo puoli tuntia.
Hetkeksi hieman rauhoittunut päänsärky alkoi uudelleen, vielä kovempana ja kun istuin autoon, sanoin, ”join pari lasia punaviiniä, aivan järkyttävä päänsärky”, ja lisäsin, ”kerron sinulle kohta mitä tänään tapahtui, mutta nyt on pakko pitää silmiä kiinni hetki tai pääni halkeaa”.
Nuokuin ja torkuin koko kotimatkan, välillä avasin silmäni ja vastaantulevien autojen valot tuntuivat menevän suoraan pääni läpi, tunsin että oksennan ihan juuri ja yritin sinnitellä tuntien päässäni jokaisen kuopan mihin auto osui.
Kotona syöksyin ensin vessaan oksentamaan ja siitä hoipuin makuuhuoneeseen, sain jotenkin vaatteet päältäni ja kaaduin sänkyyn.

Hätkähdin hereille kun kuulin miten Matti liikkui keittiössä ja eteisessä. Nousin ylös ja huomasin että päänsärky on loppunut.
Matti laittoi juuri kenkiä jalkaansa kun kysyin ihmeissäni, ”kello on vasta kuusi, mihin olet menossa”?
Matti katsoi minua väsymyksestä turvoksissa olevilla silmillä ja sanoi, ”mökille puita tekemään”.
En tajunnut mistä on kysymys ja yritin tavoittaa Matin katseen ja sanoin, ”et menisi vielä, odota vähän aikaan niin tulen mukaan niin kun puhuttiin”.
Matti vastasi samalla kun avasi oven, ”pakko saada jotain tekemistä, pää hajoaa kun mietin miten seison terassilla katselemassa kun ikkunan takana joku jätkä panee naista josta pitäisi tulla vaimoani”, ja painoi oven perässään kiinni.
Jäin eteiseen tuijottamaan ovea sanan mukaisesti suu auki ja yritin tajuta mitä juuri kuulin.
Vähän aikaa itsekseni änkytettyäni äkkiä tajusin mitä oli täytynyt tapahtua.
Matin oli täytynyt tulla hakemaan minua ja kun en vastannut puhelimeen, oli tullut etsimään minua ja ollut terassilla kun Petri oli kimpussani eikä ilmeisesti nähnyt miten se päättyi.
Pyörin paniikissa ympäri taloa, itsekseni mutisten että mitä nyt teen, paniikki vai paheni kun ajattelin miten Matti luuli että olisin antanut jonkun toisen panna itseäni.
Sitten mieleeni tuli Matin pettyneet, väsyneet silmät ja iski kauhea hätä, ei ollut varmaan paljoakaan nukkunut näin mielessäni tämän heilumassa mökillä moottorisahan kanssa samalla miettimässä näkemäänsä.
Vedin vaatteet päälleni ja syöksyin ulos, seisoin hetken tyhjällä pihalla ennen kuin muistin että autoni oli vielä Reijalla, mietin hetken, sitten hain autotallista polkupyöräni ja lähdin polkemaan.
Matti oli mennyt porukoidensa mökille mihin on matkaa viitisentoista kilometriä, olimme viettäneet siellä paljon aikaa ja olin polkenut sinne monta kertaa, aikaa polkemiseen menee vajaa tunti ja mietin että sen nyt poljen vaikka päälläni seisten.

Muutaman kilometrin jälkeen todellisuus iski, olin aivan hiestä märkä kun krapula lykkäsi loputkin nesteet ulos kropastani, jalat huusivat hoosiannaa ensimmäisessä ylämäessä ja maitohapoilla oli kunnon bileet reisissäni.
Jatkoin kuitenkin väkisin polkemista, vuosien luistelun treenaaminen oli opettanut millä selvitään edes jotenkin kun energiat alkavat loppua.
En tiedä kauanko matkaan meni, reiteni olivat tunnottomat pölkyt ja osasta matkaa en edes muista mitään.

Huokaisin helpotuksesta kun mökkitiellä kuulin moottorisahan äänen, Matilla oli hölmistynyt ilme kun kurvasin pyörällä pihaan.
Kun pysähdyin, meinasin kaatua koska tunnottomat jalkani eivät kunnolla kantaneet, marssin kuitenkin polvet jäykkinä, jalat täristen muutaman metrin päähän Matista ja sanoin ääni vavisten, ”kukaan jätkä ei minua ole pannut”.
Vedin muutaman kerran syvää henkeä, kun tuntui että ilma loppuu, tunsin miten alaleukani alkoi väpättää ja sain vielä sanottua, ”rakastan Matti sinua aivan älyttömän paljon, enkä ikinä pettäisi sinua”, ennen kuin itku tuli purskahduksina pihalle.
Itkin hartiat vavahdellen kun Matti tuli eteeni ja sanoi, ”olet aivan valkoinen”, ja kysyi, ”oletko juonut mitään”?
Laitoin kädet Matin ympärille ja itkin tämän rintaa vasten täristen. Kun tunsin miten kädet kietoutuivat ympärilleni, itkuni vain yltyi ja Matti sanoi, ”rauhoitu”.
Seisoimme hetken paikoillamme kunnes tämä sanoi, ”olet ihan märkä, mennään sisälle, saat vaihdettua kuivat vaatteet”.

Sisälle päästyämme sain itkuni rauhoittumaan ja sanoin, ”olisin kertonut tämän jo eilen mutta päätäni särki ihan älyttömästi enkä pystynyt, sitten oksensin ja nukahdin”.
Menin sohvalle istumaan ja kerroin mitä tapahtui alkaen siitä kun menimme saunaan Miran ja Pirjon kanssa, miten Niko ja Pekka olivat sinne ilmestyneet ja miten jäin jumiin kun en kehdannut kulkea kaikkien edestä.
Kerroin että minulle oli sellainen olo, kuin olisin tahtomattani keskellä jotain pornoelokuvaa, ja että halusin sieltä vaan pois.
Sitten kerroin miten Petri ilmestyi kuvioon ja mitä tapahtui kun olin pukemassa, lopetin sanomalla, ”Petri on joko aivan ääliö tai sitten niin kännissä että ei vain tajunnut ennen kuin löin sitä nyrkillä leukaan”.
Katsoin Mattia kun olin lopettanut ja sanoin”, en pettänyt sinua”, ja kysyin, ”uskotko”?
Matti katseli minua hetken, antoi sitten ison lasin vettä ja sanoi, ”sinulla on nestehukka, juo tämä”.
Katsoin Mattia ja sanoin, ”en juo mitään ennen kuin vastaat, uskotko”?
Matti katsoi minua ja vastasi, ”uskon”, ja hymyili.
Kertoi sitten miten oli tullut terassille ja nähnyt ikkunasta miten Petri touhusi takanani eikä minulla ollut vaatteita päällä, vetänyt siitä johtopäätöksensä ja lähtenyt pois, oli kuitenkin jäänyt parkkipaikalle miettimään mitä nyt tekisi ja oli ollut juuri aikeissa lähteä kun soitin.
Matti tuli viereeni istumaan ja sanoi, ”sorry, mutta tilanne näytti ihan muulta”.
Vastasin, ”voin kuvitella, kauhea sotku”.
Sitten Matti kysyi, ”ihan oikeasti, löitkö sitä jätkää käkättimeen”?
Yritin hymyillä ja vastasin, ”löin”, näytin turvonnutta kättäni ja sanoin, ”sitä on alkanut särkemään”.
Matti katsoi kättäni ja sanoi, ”toivottavasti rystynen ei ole murtunut”.
Sanoin samalla kun hörppäsin vesilasista, ”no ei kai voi olla”, ja jatkoin, ”yäk, mitä tässä on, ei tätä voi juoda”?
”Suolaa”, Matti vastasi huokaisten ja jatkoi, ”sinulla oli nesteet alhaalla krapulan takia ja paheni kun hikoilit, mitä jos nyt joisit sen etkä nassuta vastaan”.
Matin huolehtiminen tuntui hyvältä, vastasin hymyillen, ”selvä”, ja join lasin kerralla tyhjäksi, minkä jälkeen join vielä toisen samanlaisen.
Sitten kaivoin mökkiverkkarit kaapista ja kun sain ne päälleni, toi Matti pakastimesta jäänpaloja mitkä paketoi käteeni.
Käperryin kylmästä täristen sohvalle huovan alle ja sanoin, ”voitko tulla vähäksi aikaa viereeni”?
Matti tuli viereeni ja haisi moottorisahalle, vähitellen tärinäni loppui, olimme molemmat ajatuksissamme kunnes sanoin, ”en millään voi käsittää Miraa ja Pirjoa”, sitten sanoin, ”anteeksi”.
Matti kysyi, ”mistä”.
”No kun aiheutin tällaisen kauhean hässäkän”, sanoin.
Matti vastasi, ”yhtä hyvin minä sitten voin pyytää anteeksi kun epäilin”.
Olin vastaamassa kun Matti sanoi, ”annetaanko koko jutun olla”?
Vastasin, ”annetaan”.

Nukuin kolme tuntia ja kun heräsin, oloni oli paljon parempi.
Matti oli mennyt jossain vaiheessa ulos ja oli puiden kimpussa, menin ulos ja kun tämä huomasi minut kysyi, ”mikä olo”.
Vastasin, ”paljon parempi, kauhea nälkä”.
Matti sanoi, ”jos lähin pitsapaikka käy niin voidaan lähteä vaikka heti”.

***
Mietin kuvaa katsellessani että meille kävi hyvin. Pirjolle sen sijaan ei, Marin mukaan oli ollut miehensä kanssa seuraavana päivänä saunassa ja tämä oli huomannut toisessa pakarassa kahdet niin selvät hampaanjäljet kun olla voi. Eropaperit oli jätetty seuraavalla viikolla ja töihin Pirjo ei enää tullut, ei ollut kehdannut.
Marikin oli muutaman viikon tulisilla hiilillä koska heidän miehensä ovat tekemisissä keskenään.
Minulle Mari pahoitteli käytöstään ja sanoi että ei tajua mitä tapahtui, totesi sitten että oli ilmeisesti kännissä kuin kädetön ja homma karkasi. Samoin Petri kävi pyytämässä anteeksi, ja leuassa oli hieno mustelma.

Jatkan kuvien selailua, elokuusta pidetyistä häistämme ei tietenkään löydy yhtään kuvaa, silloin huomaan kun Matti ajaa pihaa ja tulee sisään puolijuoksua. Katselee ovella ympärilleen, huomaa minut ja kun tulee luokseni, sanon, ”ei olisi tarvinnut tulla, kaikki on ok, olisin päässyt muutenkin”.
”No eihän sitä voi tietää, mitä jos,,”, Matti vastaa
Keskeytän ja sanon, ”supisteli vain, kaksi viikkoa vielä. Autatko minut ylös niin lähdetään kotiin”.
Matti auttaa minua nousemaan ja kysyi, ”sattuuko johonkin”?
Vastaan, ”ei, älä hössötä, en vain meinaa päästä ylös tämän mahan kanssa”.

3 kommenttia viestissä: “Viisi valokuvaa (jatko novellille Kotiinpaluu”

  1. Satunnainen says:

    Mahtavasti kirjoittelet👌

  2. lukijat says:

    Jatkoa 🙂

  3. Arvi says:

    Dodi, kunnon erotiikkaa ja myös ajatusta mukana.

Kommentoi

top