search
top

Tytär

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (603 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Vaimollani, 35-vuotiaalla, suhteellisen hemaiseva ja sopusuhtainen nainen muuten, niin hänellä on edellisestä avioliitosta pientä vaille 15-vuotias tytär. Oikeastaan jo viisitoista. Laura nimeltään. Laura on tavallisen kokoinen eikä semmoinen venähtänyt pitkäkinttu niin kuin nykyajan teinitytöt. Nätti kuin mikä ja viimeaikoina kehittynyt valtavan nopeasti nuoreksi naiseksi. On ollut useasti todella vaikeata hillitä itseään kun tyttö on juoksennellut ujostelematta puolipukeisena tai alasti ympäriinsä. Olisi tehnyt mieli kopata neiti syliin ja hieman puristella. Henna, siis vaimoni ja tytön äiti, on kyllä huomannut miten vilkuilen ja salakatselen Lauraa, ja varsinkin kun yhdessä saunomme. En täysin käsittänyt sitä, miten melkein täysikasvuinen tyttö vielä tulee vanhempiensa kanssa yhdessä saunaan, ja varsinkin isäpuolen, joka tosin on ollut jo isän korvike 12 vuotta. Sain pestä edelleen Lauran selkäpuolen eikä siitä nyt niin kovin kauaa ollut kun pesin koko tytön. Nykyisin hän kyllä suoriutuu yksin ja tuskin päästäisi ketään edes yrittämäänkään sellaista. Mutta myönnettävä on, että melko tarkkaan seuraan vikkelien käsien liikkeitä kun ne pesusientä kuljettaa ympäri nuorta vartaloa. Tekisi niin mieli hieman koskea nuoria rintoja ja pyyhkäistä liiat saippuavaahdot pyöreiltä pakaroilta. Nykyisin näiden saunareissujen aikana on kulli aina puolikova eikä kertaakaan velttona loju reisillä. Onhan Laura sitä vilkaissut ja sen huomannut, mutta ei mitään sanonut. Samoin vaimoni, mutta hämmästyksekseni aina pieni virne suupielessä. Hieman myöhemmin vilvoittelun ja pienen seurustelun jälkeen saunailta päättyy siihen, että Laura menee omaan huoneeseensa ja me Hennan kanssa omaamme. Itse olen aina virittäytynyt, kiitos nuoren naisen , ja minusta tuntui, että niin on Hennakin. Ja aina päättyy saunailta meidän makuuhuoneessa mahtavaan panoon.

Erään saunaillan jälkeen istuimme vielä Hennan kanssa kuistilla kun Laura oli jo mennyt omaan huoneeseen. Henna ja minä olimme taas hieman kuumoksissa ja rauhattomia. Henna oli katsellut virne huulillaan miten olin saunassa yrittänyt peitellä pientä erektiotani. Suihkussa sitten olin antanut kullille täyden vallan ja se sojotti terska tummanpuhuvana ja pesuvedestä kiiltävänä. Henna tuli samaan suihkuun ja siinä hän taas härnäsi minua. Ei sanonut mitään, mutta työnsi pilluaan vasten kullia ja pyöri suihkun alla kuin väkkärä, töni rinnoillaan ja siis kiusasi suoraan sanoen. Makuuhuoneessa sitten oli taas meno päällä. Hennakin oli saunamatkan aikana kiihottunut ja panimme ja voihkimme eikä mitään muuta tuntunut maailmassa olevan kuin nussimisen ihanuus. Kun lopuksi raukeina lepäsimme vierekkäin, niin kuulin rauhallisen äänen toteavan:
”Tiedän, että himoitset Lauraa.”
Mitä siihen vastaisi? Ei mitään tai…
”Miten niin ajattelet?” oli vastakysymykseni.
”Kulta, et osaa sitä peittää,” hän sanoi ja nousi ylös. Alastomana hän seisoi edessäni. Oli hän kaunis nainen, ei erikoisen pitkä, mutta ihanalla vartalolla varustettu. Ehkä hieman liian isot rinnat, mutta naisellinen vyötärö ja jäntevien reisien yhtymäkohdassa tumma, brunetti , kauniisti trimmattu karvakolmio joka ei rönsyillyt, vaan taitavasti lyhennettynä kiihotti ainakin minua, kun sitä kämmenellä silitti. Hän seisoi edessäni jalat hieman erillään ja näin, miten sperma alkoi hitaasti valua ulos hänen pillustaan pitkin toisen reiden sisäpintaa. Hän hymyili minulle huomattuaan miten hämmentynyt olin hänen sanoistaan.
”Kulta, en ole vihainen ja ymmärrän sinua täysin,” Henna jatkoi ja puhuimme pitkään näistä tuntemuksista.
Oli jo myöhä ennen kuin vihdoin aloimme nukkua. Olimme päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että olisi varmaan Laurallekin parasta jos hän saisi tietää edes hieman meidän kahden aikuisen seksielämästä kuin arvuuttelujen kautta muiden nuorten kertomina. Yhden ehdon Henna asetti, tai oikeastaan kaksi. Meidän olisi molempien oltava paikalla kun ”oppituntimme” alkaisi. Minun oli myös luvattava, etten tekisi mitään ollessamme Pian kanssa kahden. Vilpittömästi sen lupasin.

—————
Ok, nyt oli sitten se päivä. Illalla siis. Hyräilin itsekseni ajellessa töistä kotiin. Sisään tultuani kohtasin eteisessä Hennan ja sain lämpimän poskisuukon ja jälleen viekoittelevan hymyn. Posket hieman punoittivat ja hän oli aavistuksen hermostuneen oloinen. Ajattelin, että johtuiko se illalla tapahtuvasta, jo sovitusta tekemisestä, mutta en kysynyt mitään.

”Missä Laura on?” kysyin ohimennen kun istuimme keittiöpöydän ääreen syödäksemme.
”Hän tulee varmaan kohta,” vastasi Henna ehkä pieni epävarmuuden sävy äänessään. Söin ruokani hyvällä halulla, mutta Henna vaan sorkki haarukalla lautastaan.
”Mikä sinun on kulta?” kysyin . Hän katsoi minua alahuuli hieman vapisten.
”En tiedä,” hän vastasi, ” mutta olen hieman huolissani illasta. Ajattele, Laura on vasta 15-vuotias vaikka onkin kehityksessä jo pitkällä, ja sitten sinä olet niin iso…”
Henna ei sanonut sitä ääneen, mutta ymmärsin hänen tarkoittavan kulliani. Minusta se ei nyt mikään valtava ollut, mutta saattoi se isollekin näyttää nuoren, kokemattoman naisen silmissä. Hymyilin hellästi Hennalle:
”Älä kulta ole huolissasi, mitään pahaa eikä kipua hänen kanssaan tule tapahtumaan, sen lupaan,” sanoin.
Henna katsoi kiitollisena minua ja hymyili hieman epävarmasti. Kerroin ja selitin Hennalle, että olisi Lauralle parasta se jos hän näkisi meidän kahden rakastelemassa. Se antaisi hänelle käsityksen rakastelun syvimmästä tarkoituksesta ja miten siinä oikeastaan toimitaan. Onhan Laura useinkin rynnännyt makuuhuoneeseen juuri silloin kun olemme olleet nussimassa, joten ei tämä ilta olisi ensimmäinen kerta kun hän sitä olisi nähnyt. Tosin hän oli aina ennen äkkiä kääntynyt ja häpeillen juossut ulos huoneesta.
”Hyvä, olet rakas niin hyvä, hienotunteinen. Tiesin, että ymmärrät ja olet hienotunteinen.”
”Sehän on muru selvä asia,” sanoin ja hymyilimme toisillemme täydessä yhteisymmärryksessä.

Päivällisen jälkeen menin tavanomaiselle paikalleni olohuoneen sohvalle ja otin lehden lukeakseni sitä. Kuten tavallista , nukahdin parin sivun jälkeen . Joitain levottomia unenpätkiä vilisi ohitse. Heräsin korviin tuleviin ääniin. Vilkaisin kelloa ja huomasin nukkuneeni lähes tunnin. Keittiössä Henna ja Laura touhusivat ja nauroivat. Olivat näköjään kumpikin hyvällä tuulelle. Nousin sohvalta ja menin myös keittiöön.
“Huomenta unikeko,” kihersi Laura kiusoittelevalla äänellä valkoiset hampaat loistaen.
“Sitä ei toivoteta huomenta kello seitsemän illalla,” naureskelin kummallekin ja jatkoin:
“Muuten, mitä mieltä olisitte iltasaunasta?”
” Oi se olisi ihanaa,” sanoi Laura ja Henna nyökytteli myös hyväksyntää.
“No hyvä, sitten menen alas ja napsautan sen päälle, ja sitten myöhemmin nautimme siitä oikein kauan.”
Oli vaan pienen naksahduksen takana ja kiuas alkoi lämmetä. Istahdin alalauteelle ja kuuntelin miten lämpiävät vastukset ja kivet mukavasti paukahtelivat. Samalla mielessä pyöri myös saunan jälkeinen tuleva yhdessäolo Hennan ja minun makuuhuoneessa, ja miten Laura siihen suhtautuisi. Ja olikohan Henna saanut puhuttua hänelle mitä olimme suunnitelleet. Tunsin pientä levottomuutta housuissani. Siellä liikahteli kulli odottaen illan uutta kokemusta. Nousin portaita ylös eteiseen.

Yläkerran makuuhuoneestamme kuulin ääntä. Menin ylös ja Henna touhusi siellä jotain pientä. Menin ikkunan luo ja katselin Hennaa. Hän kääntyi minuun selin ja pujotti kädet helmojen alle ja veti pikkuhousut alas. Nojasin ikkunapieleen ja katselin ja ihailin hänen vartaloaan. Hame lojui lattialla ja sain vapaasti katsella voimakkaita ja kiinteitä pakaroita, niiden pientä värähtelyä. Sepaluksen piilottama kulli heräsi taas.
“Upeaa,” sanoin ja Henna kääntyi kohti hymyillen.
“Riisuukohan Laura myös,” kysyin.
Henna nyökkäsi ja vapautti samalla rintansa liivien kätköistä. Vaatemytty lojui hänen jaloissaan kun hän seisoi alastomana näyttäen hieman malttamattomalta saunaan lähtijältä.
“Ok, ei teidän tarvitse odottaa minua, menkää vaan edeltä. Sauna kyllä vielä lämpiää, mutta voi sinne jo mennä.”
Menin Hennan eteen ja puristin hänet itseäni vasten. Kulli painoi housujen läpi hänen pilluaan ja Hennan kuuma henkäisy puhalsi korvaani.
“Kulta, olen ihan kuumana ja märkä,” hän sai sanottua.
“Samoin,” vastasin ja hyväilin hänen paljaita pakaroitaan.
Henna vetäytyi minusta ja kertoi hänen kysyneen Lauralta halusiko tämä olla kanssamme makuuhuoneessa sitten jälkikäteen, saunasta tultuamme.
“Mitä hän vastasi?” henkäisin nopeasti.
“No,” sanoi Henna, “ensin hän epäröi, mutta kun sitten hieman selitin ja selvitin, että olimme puhuneet asiasta ja olimme sitä mieltä, että olisi hänelle parempi, jos hän saisi sen ensitiedon kahden ihmisen välisestä rakkauselämästä meiltä, mieluummin kuin epävarmaa ja paikkansapitämätöntä uskomusta koulukavereiltaan. Sitten Laura olikin ollut asiasta samaa mieltä ja sanoi sen olevan kivaa.”
Halasimme vielä Hennan kanssa ja hän lähti alas pukien mennessään saunaviittaa päälleen.

Minä touhusin vielä jotain ennen kuin riisuin itseni. Otin kylpypyyhkeen ja sitaisin sen vyötärölleni. Minusta on mukava kulkea pyyhe vyötäröllä siten, että solmin sen edestä. Silloin jää usein antelias halkio eteen ja nyt seisoi kulli kuin majakka punainen huippu loistaen ulos kylpypyyhkeen poimuista tömistellessäni alas portaita saunaan. Henna ja Laura istuivat jo lauteilla. Pidemmän ajan saunassa olleena Lauralta valui jo pieni hiki hänen katsoessa ja hymyillessä minulle tullessani sisään. Näin miten hiki valui pienten, mutta kiinteiden rintojen välistä alas vatsalle. Tunsin Lauran vilkaisut kovalla kullilla. Se seisoi ja heilahteli liikkeitteni viemänä. En välittänyt hänen vilkaisuistaan, vaan hommailin alhaalla liikkuen edestakaisin sekoittaen pesuvesiä. Henna istui Lauran vieressä ja nautin suunnattomasti heidän katseistaan. Vilkaisin Hennaa ja hänen katseensa kertoi, että kiima oli hänellä samanlainen kuin minullakin. Katseeni kertoi hänelle, että odota rakas, rauhoitu, saat kyllä vielä sitä mitä kaipaatkin. Nousin lauteille Hennan rinnalle ja istuimme siellä miedossa löylyssä puolisen tuntia. Kulli sojotti reisieni välistä kun istuin jalat hieman harallaan. Samoin Hennakin antoi lämmön hyväillä pilluaan joka hieman avonaisena loisti sängen alapuolella. Ei ollut Laurakaan kovin tiukassa istuma-asennossa, vaan saunalämpöä sai joka paikka.

Pesuhuoneessa ei ole kuin yksi suihku jota käytimme vuorotellen. Pesin taas Lauran selän kuten Hennankin. Pestessäni Hennan selkää, töksäyttelin suruttomasti kovaa kullia vasten hänen kylkiään. Livahti se pakaroidenkin väliin kuin vahingossa. Lauran selkää pestessä en uskaltanut antaa terskan osua häneen, -tai no, kai pari kertaa. Suihkuttelimme itsemme vaahdoista vapaaksi, mutta lopuksi menimme tavanmukaiseen kimppasuihkuun joka aina oli ollut tapamme. Siinä olimmekin kiinni toisissamme ja tunsimme kuuluvamme yhteen. Nauroimme ja oli mukavaa.

Lopuksi kuivattelimme itsemme ja lähdimme saunasta. Katselin kiinnostuneena edelläni nousevaa kahta naista. Hennan voimakkaita kylpyviitan peittämiä pakaroita ja Lauran paljasta selkää. Hänellä oli edelleen se tapa, että saunailtoina hän sitaisi kylpypyyhkeen niin kuin minäkin vaan vyötärölleen ja kulki ylävartalo paljaana, vieläkin, vaikka rinnat olivat jo minun kämmenkupin kokoiset. Ylös tultuamme menimme totuttuun tapaan keittiöön, jossa odotti Hennan valmiiksi kattama pöytä laseineen ja munkkeineen. Jääkaapissa oli kylmät juomat. Asetin käteni molempien naisten hartioille ja vedin heidät itseeni. Lauran tytönrinnat sojottivat ja pienet nänninipukat niiden päissä kiilteli.

Istuimme hetken ja nautimme virvokkeista. Katselin kumpaakin naista ja sanoin:
“Mitähän jos kapuaisimme yläkertaan. Ulkonakin on jo aivan pimeätä.”
Henna ja Laura vaihtoivat katseita, mutta kuin yhteisestä sopimuksesta he nyökkäsivät. Kumpikin nousivat ja katosivat yläkerran portaisiin ja minä menin lukitsemaan ovet ja sammuttamaan valot. Katsoin, että puhelimeni oli äänettömällä ja kiipesin perässä yläkertaan. Saisimme olla rauhassa.

Kun tulin ylös ja avasin makuuhuoneen oven, niin päiväpeite oli otettu levältä vuoteelta. Henna seisoi ikkunan luona ja Laura istui sängyn reunalla. Nyt kuitenkin kädet peittivät rinnat. Oliko joku ujouden puuska iskenyt? Menin Lauran eteen joka ujosti tutkiskeli edessään olevaa lattiaa. Otin hellästi häntä leuan alta ja nostin kasvot näkyviin. Hänen suuret ruskeat silmänsä katsoivat omiini ja tunsin semmoista himoa häneen mitä en koskaan ennen. Hennakin tuli luoksemme.
”No niin, eiköhän kaivauduta syvemmälle vuoteeseen, nythän olemme peittojen päällä,” sanoin hilpeästi ja yritin vapauttaa hieman jännittynyttä tilannetta sytyttäen samalla yölamput.
Henna ryömi ensin vuoteeseen ja sitten Laura. Kumpikin makasivat selällään, ilkialasti.
”Saanko tulla väliinne?” tiedustelin ja molemmat siirtyivät antaen tilaa.
Kulli seisoi tanakkana terska kiiltävän kireänä. Varovasti laitoin käteni Hennan muotoilulle pillukarvoitukselle, ja toista kättäni asettelin mitä hellästi Lauran häpykummulle. Lauran hentoinen karvoitus tuskin suuremmin mitään peitti, häpyhuuletkin olivat paljaat vaan pienen vaalean untuvan siellä kimallellessa. Molemmat hengittivät hieman raskaasti. Pieni kiihko kuulsi molempien äänissä.
”Ymmärrätkö Laura mitä aiomme nyt tehdä?” kysyin ja katsoin Lauraa.
”Ymmärrän,” hän vastasi.
”Ja mitä?” kysyin.
”Te aiotte nus… panna,” vastasi Laura pienen ajan kuluttua ujosti.
Henna ja minä katsoimme toisiamme.
”Tiedätkö miksi tämä on näin kova ja jäykkä?”
”Kun sä olet niin kiimanen,” vastasi Laura pienen hymyn kera.
Tunsin pientä helpotusta. Tyttö ei aivan tietämätön näissä asioissa ollutkaan.

Hennan hengitys vierelläni kulki kutsuvaan tahtiin. Himon kiihdyttämä ja vartalon pieni hallitsematon luikertelu kieli halusta. Samoin Lauran vartalo liikahteli ja tunsin käteni alla miten häpykumpu nousi vasten kämmentäni ja reisien vähäisen erkanemisen toisistaan. Tyytyväisenä totesin, ettei hänellä ainakaan mitään sitä vastaan ollut mitä nyt tein, päin vastoin. Toisella puolen keskisormeni oli Hennan kiimanesteitä keittävässä pillussa. Pistin etusormeni toisen tueksi porisevaan pillukeitokseen. Hennan lantio pyöri, se nousi ylös ja taas laski alas. Henna nussi sormiani. Tässä vaiheessa olin minäkin jo niin kiimassa, ettei muu ajatuksissa enää pyörinyt kuin vittu ja pillu. Nuoret rinnat ja voimakkaat pakarat. Käännyin ja menin Hennan päälle joka halukkaasti levitti reitensä.
“Katso nyt Laura,” sanoin paksulla äänellä, “painan nyt tämän äitiin.”
Laura hymyili omituisesti, kuin poissaolevana ja nyökkäsi. Hitaasti upotin kullin Hennan ammollaan odottavaan pilluun. Laura oli kääntynyt kyljelleen ja katseli meitä. Hennalta pääsi kova huokaus kun kulli lipui syvyyksiin ja silmät himosta sumeina hän nosti jalkansa lanteilleni. Panin rauhalliseen tahtiin ja katsoin Lauraa joka ei katsettaan meistä ollut kääntänyt.
“Nyt tuntuu ihanalle,” sanoin, ja vein toisen käteni Lauran reisien väliin. Tunsin miten märkä hän oli, kuten äitinsä tytär pitääkin.
“Oletko Laura kiihottunut,” kysyin.
“No olen. Katsellessani teitä, niin kyllä,” vastasi Laura ja avasi reisiään lisää.
Ujutin arasti sormeni hänen häpyhuulille ja niiden väliin ja liikuttelin siinä sormeani edestakaisin. En uskaltanut mennä syvemmälle.
“Lisää, lisää,” inahti Laura.
Tässä vaiheessa totesin, että Laura on yhtä kiimoissaan kuin Henna ja minäkin.

Henna painoi kantapäillään minua lujemmin itseään vasten ja kohotteli lantiotaan vasten kullia joka oli syvällä pillun uumenissa sykkien ja tutkien. Lisäsin panemisen vauhtia ja olimme hiestä liukkaat. Siinä työntäessä tunsin jonkin hennon tarttuvan kivespussiini ja sulkevan sen pieneen puristavaan pesäänsä. Tajusin, että se oli Lauran käsi. Hän halusi tunnustella. Vilkaisin sivulleni ja näin Lauran silmät pyöreänä katselevan meitä, posket punoittaen ja toinen käsi omassa sylissä. Olin onnessa. Henna alkoi ääntelemään ja kouristelemaan ja arvasin hänellä olevan orgasmi tuloillaan. Hidastin nussimisen tahtia ja katselimme Lauran kanssa miten Henna vääntelehti ja inisi ja lopuksi kuin lamaantui ja rentoutui. Silmät suljettuina hän vaan nautti. Kassini olivat edelleen Lauran kätösessä kun hitaasti vedin kullia ulos Hennan pillusta. Arasti Laura siirsi kättään ja otti otteen märän kyrvän varresta. Kuului pieni hämmästynyt huokaus ja pieni käsi puristi lujemmin ja siirtyi ylös kohti terskaa. Henna avasi silmänsä ja katsoi minua ja Lauraa pieni onnen hymy huulilla. Ja sitten pieni nyökkäys.

Käänsin Lauran selälleen ja asetuin itse hänen levitettyjen jalkojen väliin. Hän makasi edessäni kädet rinnoillaan ja katsoi minua silmiin, -pelotta. Tartuin häntä lantiosta ja vedin lähemmäksi. Nyt kullini seisoi, tai nojasi yli pienen pillun. Liikuttelin sitä häpyhuulien päällä, tai oikeastaan liu’utin. Märät häpyhuulet luistivat hyvin. Henna vierellä katseli ja kannatteli toista rintaansa hiljaa hipelöiden sen nänniä. Kumarruin hieman ja otin Lauran rinnat käsieni alle. Ensimmäisen kerran. Kertaakaan en ollut koskenut hänen kehittyviin rintoihin, mutta nyt puristin niitä kourissani. Ne olivat rinnat, kiinteät ja kuumat. Nännit tuntuivat kovina kämmenpohjassa. Ollessani kumartuneena eteen painui kivespussi tiiviimmin vasten Lauran välilihaa ja kyllä hän sen tunsi. Lantio teki pientä hierovaa liikettä. Annoin Lauran rintojen taas olla rauhassa ja ojentauduin suoraksi. Tartuin kyrpään ja ajattelin varovasti levittää häpyhuulia sen verran, että saisin vaan terskan pistettyä pillun suulle. Toisen käden sormin erotin häpyhuulet ja paljastin vaaleapunaisen pillun. Terskan ohjasin huulien väliin. Teki mieli työntää koko kanki sisään, mutta ei, ei se ollut tarkoitus, ei kivunkaan takia. Kumpikin, Henna ja Laura oli kohottanut päätään ja katsoivat. Henna hieman huolestuneena, mutta Laura kuin ei mitään. Terska oli kokonaan pillussa ja ajattelin, että en pidemmälle sitä työnnäkään. Laura kumminkin kohotteli keskivartaloaan ja ihan kuin kerjäsi sitä sisäänsä. Hän otti käsillään minusta kiinni ja veti itseensä. En voinut enää itsekään vastustaa, vaan annoin kullin hitaasti luisua sisään kireääkin kireämpään pilluun, mutta liukkaaseen.
“Eki, kyllä sä voit panna mua. Mä olen oikeestaan jo viistoista ja kyllä mä nämä jutut tiedän. En ihan kiltti tyttö sentään ole. Pane nyt Eki,” puuskutti Laura.
Henna oli kohottautunut ja katsoi ihmeissään Lauraa joka oli aivan yhdynnän lumoissa. Ihmettelin minäkin, mutta panin kun kerran käskettiin.
“Eki, voit sä mua nuollakin, se olisi ihanaa, tykkään siitä.”
Henna katseli ja kuunteli ihmeissään kun minä vedin kullin ulos ja upotin kasvoni Lauran syliin. Tunsin tytön pillun maun. Nuolin ja imin, kieli syvällä tiukassa reiässä. Nielin Lauran nesteitä.
“Eki,” huokasi Laura taas ja veti minut päälleen.
Pieni käsi oli kyrvänvarressa ja ohjasi sen taas tiukkaan pilluun. Kovasti pillukiihoketta saanut kullini ei enää kauan panemista kestänyt vaan oireili jo tulossa olevasta purkauksesta. Työnsin viimeisiä rajuja työntöjä ja vedin kullin ulos. Sperma roiskahti Lauran vatsalle ja leualle asti. Laura levitti sitä rinnoilleen ja oli onnellisen näköinen. Henna vaan nojasi käteensä ja katseli. Ja mielenkiinnolla hän sen teki.
“Eki, haluatko sä että mä imen sun tota noin .”
Hämmennykseni oli kyllä aika kova tämän tytön sanoista. Ilmiselvästi ei hän mikään kokematon perhetyttö ollutkaan, vaan saattoi opettaa vaikka meitäkin. Ensimmäisenä hämmennyksestä irti pääsi Henna ja hän sanoi:
“Eiköhän Laura nuolla ja imetään yhdessä tuota Ekiä. Ja nyt heti.”
“Joo, mulle sopii ja mulla on varmaan jotain selitettävääkin teille,” virnisti Laura.
Lauran käsi ojentui kohti limaista kulliani ja sai siitä otteen. Käsi runkkasi sitä hitaasti kun Henna ryömi lähemmäksi alkaen nuolla nivusiani.

7 kommenttia viestissä: “Tytär”

 1. Lukija says:

  Tagit oli ärsyttäviä ja lisäksi niin pielessä kuin olla voi. Teksti ihan ok, aika hätäinen.

 2. Scythe says:

  Taitaa olla kesken tarinan sekoittunut vähän omat fantasiat mukaan…

 3. JeeJee says:

  Kuka hemmetti on Pia?
  Lopussa häiritsi tuo yht’äkkinen EkiEkiEki.
  + mitä Nazca says.

 4. masa says:

  ja ehdottomasti lisää ja pian

 5. lilli says:

  5 ehdottomasti jatkoa ja voihan äitikin vähän tytärtä nuolaista..

 6. eetu6 says:

  Hyvä on tarina…!!!

 7. Nazca says:

  Ihan ok alustus, mutta sit itse “toimintaosuus” kuvattu kovalla kiireellä.

  Samaten tarinan tageja vois miettiä uudelleen.

Kommentoi

top