search
top

Rakas tyttöystäväni Sanna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

Olin tyttöystäväni kanssa teekkarikylässä viettämässä normaalia perjantai-iltaa. Rentouduimme soluasunnossani pelaten pleikkaria tai tarkemmin tyttöystäväni Sanna pelasi, kun minä olin liian keskittynyt hänen kroppaansa. Koetin härnätä Sannaa antamalla suukkoja.

Vähän ennen kymmentä huonekaverini Jaakko tuli takaisin. Olin hieman yllättynyt, koska Jaakko oli yleensä bilettämässä perjantaisin, palaten vasta aamuyöstä. Mutta äkkiä Jaakko muistutti minua syystään.

– “Hei kai sä muistit, että mulla on työpäivä huomenna?”, sanoi Jaakko.
– “Aa aivan”, vastasin samalla kun annoin Sannan jatkaa pelaamista.
– “Mun pitää oikeesti saada unta, joten käviskö et Sanna nukkuu omas paikas?”

Muutaman viime kuukauden Sanna oli tavallisesti nukkunut kanssani ilman mitään vastaväitteitä. Jaakko yleensä nukkui todella sikeästi, joten olin hieman hämmentynyt hänen reaktiostaan. Ennen kuin ehdin kommentoida, Jaakko jatkoi: “Tiiät et mua ei haittaa et Sanna nukkuu tääl. Mut tää on eka päivä mun uudes duunis. Ja mä tarviin rahaa.”

Tällä välin Sanna oli lopettanut pelaamisen kuunnellen keskusteluamme. Selvästi hän ei halunnut jättää minua ja Sannalla olisi ollut pitkä kotimatka. “Me voidaan olla tosi hiljaa tänään.”, Sanna kommentoi.

“Nii”, myöntäilin, “Ei me olla ennenkä sua herätetty.”

“Tiiän”, vastasi Jaakko hieman kiihtyneenä, “Must tuntuu tosi pahalta pyytää tätä. Mutta tiiän, että te kaks teette meteliä sängyssä ja jos herään siihen niin en tiiä saanko enää unesta kiinni.”

“Et sä herää, me ollaan tosi hiljaa.”, sanoin takaisin.

“Hei kuule. Jos me herätetään sut niin mä etin jonku toisen paikan nukkua, jossa on todella mukavaa ja hiljasta.”, Sanna kommentoi

“Ja vitut”, Sanna jatkoi tietäen että Jaakko oli oikeasti sikeä nukkuja. “Jos me oikeesti herätetää sut niin mä tuun nukkuu sun vieree ja laitan sut ite unee.”

Jaakko näytti hämmästyneeltä, katsoen nyt Sannaa totisesti. “Nukut kuten nukut poikaystäväs kanssa?”, Jaakko kysyi tarkentavasti.

“Tottakai” sanoi Sanna tietäen, ettei niin ikinä kävisi. “Mut älä kuvittele mitää outoo. Sulla on ihme ajatuksii välil.”

Jaakko pyöräytti päätään ja heitti farkkunsa sekä paidan tuolille, sammutti valot ja kömpi yläpetiinsä. Pienessä solussamme oli normaalista poiketen kerrossänky. Emme jaksaneet Sannan kanssa pelata pitkään varsinkin kun Jaakko oli nyt paikalla. Joten päätimme mennä myös nukkumaan. Riisuuduin ja kömmin alapunkkaani katsoen kuinka Sanna vaihtoi päälleen yömekkonsa television valossa. Sanna sammutti television ja kipusi viereeni sänkyyn.

Sanna kehräsi vieressäni tyytyväisenä kun annoin hänelle suukon niskaan kun valmistauduimme nukahtamaan. Mutta nukahtaminen tuntui hieman hankalalta kun Sannan pylly oli niin lähellä omaa miehuuttani. Miettien Sannaa tunsin hänen tuoksunsa nenässäni, eikä paljoa tarvittu kun ajatukset alkoivat virrata mieleeni.

Laitoin käteni Sannan reidelle liikuttaen sitä yömekon alle. Edeten eteenpäin sormeni kokivat hetkellisen erotuksen osuen Sannan pikkuhousujen saumaan, mutta sukelsivat hänen reisien väliin. Kuulin Sannan hengityksen kiihtyvän kun sormeni kohtasi haaravälin. Hieroen hänen herkintään tunsin lämmön ja kosteuden tulevan läpi sormiini. Tartuin sormilla pikkuhousujen saumaan laskien sitä alaspäin Sannan auttaessa. Sormeni sukelsivat määrätietoisina takasin haaraväliin Sannan häpyhuulille. Sannan huokailun saattelemana työnsin sormeni hänen sisäänsä.

Tutkimusmatkani kesti vain hetken ennen kuin Sanna kääntyi kasvotusten minuun. En voinut tehdä mitään kun jaoimme kiihkeän suudelman, mutta heti tauon tultua sormeni sukelsivat löytäen lämpöisen tutun paikan. Sannan käsi oli rinnallani ja keskittymiseni herpaantui sen liuetessa bokserieni sisään. Hänen kätensä tarttui jo kovettuneeseen penikseeni, en voinut muuta kuin henkäistä syvästi.

Sanna liikutti kättään edestakaisin koko penikseni pituudelta tunteen säteillessä koko kehoon. Nostin kättäni, jotta saisin sen Sannan pään alle. Mutta tönäisin jotain sängyn päässä ja vain hetkeä myöhemmin kuulin kolahduksen lattialla. Saman tien huoneen täytti herätyskellon ihana ääni. Sannan silmät aukesivat äärimmilleen. Sanna hyppäsi sängystä yrittäen löytää herätyskelloa. Kun hän vihdoin sai kellon sammutettua, oli vahinko jo tehty. “Mitä vittua? Joko on aamu?”, huusi Jaakko yläsängystä.

Katsoimme hiljaa toisiamme Sanna kanssa. Sanna seistessään pahoitellen sanoi: “Ei vielä. Se oli meijän moka, anteeks.” Jaakko sanoi jotain Sannalle hiljaisella äänellä ja Sanna lähestyi sänkyä. En kuullut mitä he kuiskivat, mutta hetken päästä Sanna kumartui viereeni.

– “Muistatko mitä lupasin jos Jaakko herää?”
– “En”, vastasin hieman hämilläni.
– “No, lupasin että jos Jaakko herää niin mä meen nukkumaan sen viereen.”
– “Et voi olla tosissas!”, totesin hieman ääntäni korottaen.
– “Kyllä, mä oikeesti lupasin ja lupaukset on tärkeitä mulle.”, Sanna vastasi

Hetken jatkettuamme hiljaista riitelyä Sanna sanoi “Se on vaan yks yö.” Niin Sanna kiipesi yläsänkyyn Jaakon sänkyyn jättäen minut yksin. Ajatus tyttöystävästäni nukkumassa yläpuolellani Jaakon kanssa teki nukahtamisesta vaikeaa. Joten makasin pimeydessä kuunnellen ääniä.

Kuulin lakanoiden liikettä, jota seurasi kuiskinta, josta en kuitenkaan saanut selvää. Kuiskinta lakkasi hetkeksi kun kuulin Sannan naurahtavan. Seurasi selkeästi ääni kosteiden huulien kosketuksesta. Hiljaisuus seurasi ja pystyin vain kuvittelemaan, kuinka Sannan ja Jaakon kielet kohtasivat. Kuulin uuden suudelman äänen sekä saman äänen, jonka käteni oli vain hetkeä aikaisemmin tehnyt vasten Sannan yömekkoa.

Tasainen käden liikehdintä Sannan yömekolla oli ajaa minut hulluksi. Jokainen tauko äänissä täytti pääni ajatuksilla, kuinka Jaakon käsi vaelsi tyttöystäväni keholla. Kuvittelin hänen kätensä Sannan rinnoilla, hellästi puristaen, vaatien omistusoikeutta. Kuvittelin kuinka hänen kätensä oli tyttöystäväni takapuolella ahmien sitä. Kuvittelin Jaakon käden Sannan mahalla, vain muutaman sentin päässä hänen yksityisestä aarteestaan. Jolloin muistin, että Sannan pikkuhousut olivat lattialla minun toimesta.

Sängystä kuului pientä tasaista natinaa. Maatessani yksin en voinut muuta kuin yrittää tulkita noita ääniä. Innostuneena Jaakon oli pakko painella itseään tyttöystävääni vasten. Jaakko oli pelkissä boksereissa ja Sannan oli pakko tuntea hänen kalunsa. Mietin, tykkäsikö Sanna tuntea Jaakon kalun painautuneena omaa kehoaan vasten.

Näistä ajatuksista huomasin, että oma penikseni kovettui taas. Tiesin, että tyttöystäväni puuhasi yläpuolellani toisen miehen kanssa. Tiesin, että minun pitäisi tuntea oloni inhottavaksi ja loukkaantuneeksi. Mutta jokainen ääni sekä ajatus vain kiihotti minua lisää.

Tuttu henkäys kuului yläpuolelta ja tiesin Jaakon sormien löytäneen Sannan pillun. Ylhäällä oli liikehdintää ja tiesin Sannan asettuvan paremmin, antaen paremman pääsyn. Hän ei vain tykännyt tästä, ajattelin, mutta hän auttoi! Alitajuntaisesti käteni teki edestakaista liikettä penikselläni. Jaakon on pakko olla hyvä sormiensa kanssa, ajattelin. Kuului syvä henkäys ja tiesin Jaakon sormien uponneen tyttöystävääni.

Jaakon käden liike heilutti sänkyä, joten olin hyvin tietoinen aina kun sormet upposivat tyttöystävääni ja liukuivat ulos. Vaimennetut huokaukset pääsivät Sannan huulilta, varmaankin sen takia, etten kuulisi niitä. Huomasin kuvittelevani Sannan naaman täynnä nautintoa, jota Jaakko hänelle tuotti. Vastauksena jatkoin penikseni koskettelua siitä, mihin Sanna sen oli jättänyt.

Päähäni tuli hetkellisesti pieni järjen ääni. Käytimme Sannan kanssa kondomeja, koska useat pillerit toivat huonoja sivuvaikutuksia. Emme ikinä olleet suojaamattomassa yhdynnässä. Nyt kuitenkin kondomit olivat alhaalla laatikossa. Kuitenkin ajattelin, että eivät he niin pitkälle voisi mennä. Tämä oli vain pientä leikkiä, ajattelin.

Huokailut yläkerrassa lisääntyivät, vaikka Sanna niitä koitti vaimentaa. Kuulin lisää liikehdintää kun Sannan yömekkoa vedettiin pois päältä. Tyttöystäväni keho, joka oli aikaisemmin ollut vain minun, oli nyt Jaakon nähtävillä. Suudelmien äänet ja imemisen moiskaukset viestivät, että Jaakko otti täyden ilon irti Sannan kehosta.

Kuminauhan ääni Jaakon boksereista kertoi, että hän oli nyt täysin alaston. Mietin hetken, oliko Sanna itse ottanut ne pois. Mutta ajatus, että tyttöystävääni panee kohta vieras mies valtasi mieleni. Kiihko levisi kehooni. Minusta pitäisi tuntua pahalta ja petetyltä, syyllistyneenä ajattelin. Mutta koko tilanne oli niin uskomaton, etten voinut tehdä muuta kuin kuunnella. Kehot liikkuivat yläpuolellani kun kuulin kuiskintaa.

Sitten tauko, jota seurasi Sannan voihkaisu, joka kertoi minulle Jaakon työntyneen tyttöystäväni sisään. Sängystä alkoi kuulua tasaista natinaa, Sannan voihkiessa. Kuvittelin tilanteen mieleeni samalla käteni liikkuessa penikselläni samaan tahtiin kuin Jaakko yläpuolellani.

Kun Jaakko työnteli kaluaan, tyttöystäväni voihkinta vain voimistui. Tunnistaen Sannan äänet tiesin hänen olevan tulossa pian. Pystyin vain kuvittelemaan, kuinka Jaakon kalu kimmelsi Sannan kosteudesta upotessa yhä uudestaan täysin suojaamattomaan pilluun. Se riitti ajamaan minut reunalle. Sannan ääni voimistui ja pystyin selvästi kuulemaan kuinka Sanna sanoi: “pane, pane, pane!” Sitä seurasi Jaakon kiihtyvä tahti Sannan päästäessä pitkän ulinan. Tiesin tyttöystäväni saaneen juuri orgasmin, Jaakon kanssa.

Jaakon rytmi kävi epäsäännöllisemmäksi ja hän oli lähellä laukeamista. Muutamaa työntöä myöhemmin Jaakko pysähtyi päästäen murahduksen. Sannan suusta pääsi pitkä tyytyväinen voihkaisu. Jaakko laukesi tyttöystäväni sisään ja hänen kalunsa pumppasi spermaa täysin suojaamattomaan pilluun. Se riitti minulle ja laukesin rajummin kuin koskaan aikasimmin. Voimattomana ja tyydytettynä vaivuin uneen.

Aamulla juttelin Jaakon kanssa ja hänen lähdettyään pujahdin yläpetiin Sannan viereen. Tyttöystävä heräsi unisen oloisena.

– “Oliko kivaa yöllä?”, kysyin Sannalta iloisesti kun hänen silmänsä aukesivat.
– “Joo… Anteeks”, Sanna sanoi syyllisenä.
– “Hyvä”, sanoin samalla silittäen tyttöystäväni hiuksia. “Sillä mä tein vedon Jaakon kanssa.”

3 kommenttia viestissä: “Rakas tyttöystäväni Sanna”

 1. Jess hyvä says:

  Tää oli hyvä! Toivottavasti tää jatkuu pian ja panokohtauksia pitkitetään! Paksuksi tulon vaara kiihottava kun Jaakko ei käytä kumia jes! Lisää tällästä kiimasta settiä vaan!

 2. Jeejee says:

  Joo, pitkitystähän toi ois vaatinna, nyt joutu ikäänkuin pistämään paussin päälle ja täyttämään ite tyhjät kohdat, muuten oikein mainio tarina ja hieno asetelma.
  Miten ois sama setti Sannan tai Jaakon vinkkelistä jolloin itse aktiinkin vois syventyä ja avata heidän tuntojaan ja mahdollisia pikkupiruja, kun tuo vetokin jäi vähän auki..

 3. Ojokullinen says:

  Tosi mahtava aihe, vaikka kirjoitusvirheitä oli silmiinpistävästi. Kiihotusvaihe eteni hyvin, mutta itse panon kuvailu tapahtui liian nopeasti. Olisit saanut pitkittää sitä. Toivottavasti tämä oli totta. Lissää, kiitos!

Kommentoi

top