search
top

Hyvä tyttö!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (316 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...

Meillä on aina kuulunut ohjelmaan, että aamulla Emilia, vaimoni jo vuosikymmenen ajalta ottaa minulta suihin. Hän tekee sen erittäin taidokkaasti, ottaa kahvaa myöten kyrvän suuhun ja nielee aina kaiken.
Useimmiten tämä aamutoimi suoritetaan sängyssä heti herättyä, Myös niin, että Emppu jää nukkumaan spermat mahassa, kun minä jatkan kevein pussein.

Viimeisen parin viikon ajan Emppu on ottanut minulta suihin keittiön pöydän alla, paitsi sinä aamuna, kun tyttäristämme vanhin, Elli oli herännyt aikaisin ja tullut aamiaiselle.
Musitelin usein sitä, kun Emilia silloin Antoi Ellille kuoritun banaanin ja piteli sitä Ellin naaman edessä samalla tavalla, kuin hän itse pitäsi kyrpää.
-Avaappa suukki, niin saat banskua. Emilia maanitteli, ja kun Elli avasi soman pikkusuunsa, Emppu pisti banaanin Ellin suuhun, vähän turhan syvälle niin, että painoi Ellin päätä vähän eteenpäin. Jäin tuijottamaan, kuinka rivolta voikin näyttää, kun Emppu Liikutteli banskua Ellin suussa vähän edestakaisin ja sanoi:
-Imaise vähän. Kun Ellin huulet tiivistyivät hedelmän ympärille ja pienet sormet kiertyivät sen varteen. Emppu katsoi minuun Kiima silmistä loistaen ja sanoi:
-Meillä oliin isin kanssa yks juttu makkarissa, syö sä täällä rauhassa. Isi tulee ihan kohta.
Ja tuskin oli makuuhuoneen ovi kiini, kun Empulla oli minun kullini syvällä nielussa ja laukesin sinä aamuna saman tein, kun ajatelin, miltä Elli näyttäisi vaalean pörröpäänsä kanssa minua imemässä.

Sinäkin torstaiaamuna luulin, että pikku kouluainen olisi jo noussut, kun Emppu meni pöydän alle.
-Eikö Elli vilahtanut täällä jo? Huutelin pöytäliinan taakse.
-Ei se herää vielä tuntiin, sanoi Emppu takaisin ja alkoi kaivella boksereista kyrpääni esiin.

Minä istuin tuolin etureunalle Että vaimo mahtuu pöydän alla töihin.

Emppu oli ilmeisesti tehnyt illalla käsienkuorinnan, kun kapeat sormet kyrvän ympärillä tuntuivat niin pehmeiltä. Kyrpääni puristeltiin varovasti ja esinahka vedettiin nyt jo kivikovana seisovalle varrelle, pois herkän terskan päältä..
Tänään suihinotto alkoi tutkivilla pikku lipaisuilla ja varovaisella terskan suukottelulla. Sitten pikkuhiljaa alkoi kullini upota syvemmälle ja syvemmälle suloiseen, kosteaan, kuumaan suuhun ja kieli hyväili terskan alapintaa, vähän kuin kokeillen.
Sitten suu vetäytyi pois ja kädet runkkasivat nyt syljestä märkää kyrpääni varresta ensin hitaasti ja sitten nopeammin. Kohta runkattiin jo terskanreunaakin, mutta ei kovin kovasti. Sitten toinen käsi irtosi varresta ja alkoi kämmenellä hieroa tattispalaa päältä, ja kun sylki alkoi kuivua, pistetiin koko komeus taas huulten väliin.
Olin nyt jo melkolailla valmis laukeamaan ja tartuin pöydän alla lutkuttaaa päätä takaraivosta kiini ja aloin antaa vähän tahtia. Kyrpä ei päässyt tänään kovin syvälle, kun molemmat kädet puristivat vartta, mutta se ei haitannut.

-Kohta tulee! Urahdin, suljin silmäni ja käänsin kasvoni kattoa kohti. Painoin kyrpäni syvälle suuhun, annoin sperman sykähdellä nieluun ja säikähdin niin, että en meinannut henkeä saada, kun yhtäkkiä minua suudeltiin huulille ja päätäni painetttiin kaksin käsin rintoja vasten.
Avasin salamana silmäni katsoakseni kuka meidät yllätti ja viel näin erikoisella tavalla, niin Se olikin Emilia!
-Kuka mua imee? Kysyin hämilläni ja nolona ja yritin kahmia pöytäliinaa pois ja vetäytyä kauemmas pöydästä.
-Ei hätää rakas. EMppu sanoi. -Anna Ellin niellä rauhassa. Sä vaan näytät niin ihanalta, kun laukeet, että oli pakko suudella.

Kun sain pöytäliinan reunaa vähän ylös, niin Ellin kahdeksanvuotiaat tähtisilmät siellä loistivat nyt jo pehmennyttä kyrpääni imeskelevän suun yllä.
Imettyään ja nieltyään kaiken nesteen, Elli otti kullin pois suusta ja kysyi sitten: -Olinko mä hyvä isi? Tuntuks yhtä hyvältä kun äiskän imutus?
-Tuntui ihan tosi hyvältä. Olit tosi hyvä tyttö. Kiitos.
-Miltä maistui? Kysyi Emppu.
-Ihan jees kai, vähä outo maku.
-Siihen tottuu tosi pian. Huomenna se on jo tutumpi. Ajattelin niin, että kun Elli on nyt jo toisella, niin onhan se käyttöön otettava. Olinhan minäkin vaan seitsemän, kun äiti opeti minut apulaisekseen.
-Mihin hommiin ajattelit Ellin laittaa? Kysyin ja ajattelin jo millaista olisi nussia tuollaista karvatonta pikkupillua.
-Aluksi Elli on vaan sun uusi aamuimuri. Kun sitten tässä muutaman kuukauden päästä se täyttää yhdeksän, niin mietitään sitten pimpsan ja käyttöönottoa. Niin se meilläkin meni.
-Mahtuuko isin pippeli muka mun pimpsaan? Elli kyseli. -Hei se kasvaa taas ihan isoks, mitä mä nyt teen?
-Ei hätää kulta, isi on jo ihan tyytyväinen. Ei sun nyt tarvi mitään tehdä. Sanoin.
-Illalla voidaan alkaa opettaa Elliä kurkuttamaan. Sanoi Emilia.
-Opetetaaks tää sit parin vuoden päästä Allillekin? Elli kysyi.
-Kyllä. Alli voi sitten siivota, kun isi on ensin pitäny pippeliä sun pimpissä. Ja sitten sun ei enää tartte imeä isiä joka aamu.
-Entä Ullalle?
-Kyllä, mutta silloin sinä kestät jo varmasti senkin, että isi ensin pistää Allin pimpissä olleen pippelin sun peppureikään.
-Eikä! mun peppuhan on ihan tosi tiukka. Pimpsaan mä saan sormen, mutta peppuun on tosi vaikee saada mitään! Elli protestoi.
-Ei se satu, kun opetellaan ensin Emppu rauhoitteli. -Äiti auttaa ja näyttää miten se tehdään.
-Ei me sua rikota Elli pieni. Sanoin ja huomasin, että pitääkin jo lähteä.

Pukeuduttuani suutelin ja halasin lähtiäisiksi vielä sekä Emppua, että Elliä. Molempia suita, joihin saan siemeneni laskea.
-Huomenna kun menet Ellin huoneeseen imulle, niin minä keitän sillaikaa kahvit. Sanoi Emppu ja varmisti, että mulla seisoo koko päivän ja hänkin saa illalla pillunsa täyteen.
-Kiitos tytöt ihanasta ylläristä! Huikkasin ovelta ja lähdin toimistolle .

13 kommenttia viestissä: “Hyvä tyttö!”

 1. KiinnostaA says:

  Onko tulossa jatko-osia?

  • Slavemaster says:

   Tästähän oli muutamakin jatko-osa mutta ne katosivat sivuston resetoinnissa. 🙁 Onkohan kirjoittajalla tallessa?

 2. Jaba45 says:

  Laitappa ihmeessä jatkoa, tämä oli hyvä alku!!!

 3. Slavemaster says:

  Vaikka tietää ettei tällaisesta oikein saisi tykätä, tuo perheen naisten omistautuminen miehen nautinnolle ja mutkaton kasvattaminen naisen asemaan on kiihottava ajatus.

 4. n21 says:

  Jatkoa! Isä voisi kosketella Ellin pimppaa, nuolla ja panna.. Kiitos!!

 5. mika81 says:

  jatkoa kiitos vähän lyhyt

 6. Jeejee says:

  No just, meni kyllä täysin epäuskottavaksi siinä kohtaa, kun perheen kesken alettiin keskustella avoimesti. Ei kai tollasta Suomessa tapahdu? Muuten täyttä timanttia!

 7. mä vaan says:

  idea on hyvä, mutta hieman sekaava, ei oikein selvinnyt minkä ikäiset naisväki oli. paranna hieman.

 8. Mahtava says:

  Epäuskottavuudensa takia aivan mahtava! Jatkoa!!

 9. RedEyedAngel says:

  Lainausmerkit dialogissa selkeyttää lukemista tosi paljon. Tosin, tää oli niin törkeän epäuskottava, että eipä niillä lainausmerkkien käytölläkään ole suuremmin merkitystä.

  • Jaa says:

   No onhan pornokin epäuskottavaa, heittäydy hetkeen äläkä mieti onko se realistista.

 10. jatkoa says:

  Ehdottomasti jatkoa.Elli voisi saada kyrpää peppuun jo 9-vuotiaana.

Kommentoi

top