search
top

Pikkuvaimon iltapäivä 3 (korjatut rivinvaihdot)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (14 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...

Anun ja Pekan liitto oli alusta alkaen ollut vahvasti seksuaalinen. Pariskunta sopi toisilleen täydellisesti siinä mielessä, että molemmat näkivät tuon seksuaalisuuden kantavana voimana. Heidän ei ollut juurikaan tarvinnut ylläpitää sitä vuosien varrella, vaikka silloin tällöin mukaan oli mahtunut myös kuivempia kausia. Varsinkin Lotan vauva-aikana. Nyt pariskunta tunsi ottaneensa askelen uudelle alueelle Anun “sallitun” syrjähypyn kautta. Pekka ei juuri ottanut asiaa puheeksi, mutta Anu huomasi, että Pekkaa hänen syrjähyppynsä tuntui jopa kiihottavan. Pekka oli sitoessaan vaimonsa näyttänyt salaa kuvatun videon hänelle, ja Anun täytyi myöntää että hän itsekin oli kiihottunut asetelmasta.

Aika kului ja Lotta aloitti koulun lähistön ala-asteella. Samaa koulua kävi myös vuotta vanhempi Pekan siskon tyttö Nora. Serkuksista oli siis seuraa toisilleen koulua aloittaessa. Eräänä sunnuntai-iltana Pekka ja Anu lököttelivät makuuhuoneessa tv:tä katsellen Lotan mentyä jo aiemmin nukkumaan. Pekka katseli hiljaisena ruutua, kunnes yllättäen hän kysyi vaimoltaan “Mitä sä ajattelet Jarista?” Anu yllättyi kysymyksestä, mutta vastasi hetken miettimisen jälkeen, “komea mies… Ja  vetoava. Mä en osaa oikeen selittää sitä miksi me alettiin siihen mitä me tehtiin”. Pekka oli hetken hiljaa, mutta kääntyi sitten vaimonsa puoleen kysyen “haluisitko sä joskus ottaa uusinnan Jarin kanssa jos se olis mulle OK?” Anu tunsi tahtomattaa punastuvansa ja pulssinsa kiihtyvän. Hän muisti Jarin otteen hiuksissaan miehen naidessa häntä hurjasti heidän olohuoneessaan, ja tunsi alapäänsä kostuvan pelkästä ajatuksesta. “Pitäisitkö sä siitä?” Pekka kysyi vaimoltaan, ja jäi odottamaan vastausta. Anu nyökkäsi lähes huomaamattaan, ja Pekka katsoi naista tiiviisti. “Mä juttelin Jarin kanssa tossa yksi ilta. Sillä on joku vähän nuorempi mimmi kierroksessa nyt. Pyyteli joku viikonloppu istumaan iltaa sen kämpille. Tää Satu kuulemma käytännössä asuu Jarin luona nykyisin. Koska sulla olisi vapaa viikonloppu tiedossa?” Pekan alustus kysymykseen sai hänet miettimään minkälaisesta illasta tässä olisi oikein kysymys? “Mulla on kolmen viikon päästä neljän päivän vapaat, jotka osuu just viikonlopulle. Silloin voisi koittaa. Mites sulla? Voishan se olla ihan mukava päästä välillä vähän tuulettumaan. Ottaskohan sun sisko Lotan silloin?” “Eiköhän se voisi ottaa. Nora on jo vähän kysellytkin kuulemma, että koska Lotta pääsee yökylään. Eli jos me tähdätään sitten siihen? Ilmoittelen Jarille. Jos koitettaisiin saada vaikka koko lauantai-ilta ja vaikka vähän sunnuntaitakin, niin päästään mekin välillä tuulettumaan.”

Kolme viikkoa kului nopeasti, ja ennen kuin Anu ehti huomatakkaan, he istuivat olohuoneen sohvalla taksia odotellen. Pekka oli ottanut pari olutta pohjille, ja Anu oli avannut iltaa varten varaamansa valko-viinitonkan. Pienessä hiprakassa pariskunta katseli kiinteästi toisiaan. Pekka oli pitkin viikkoa antanut Anulle vihjeitä siitä, että ilta tulisi ehkä olemaan hieman erilainen. Anu tunsi kutkuttavaa jännitystä miettiessään olisiko hän oikeassa? Päättyisikö ilta seksiin, ja missä muodossa?  Hän ei ollut koskaan edes ajatellut ns. parin vaihtoa, mutta jotenkin ajatus tuntui tällä hetkellä hänestä jopa mahdolliselta. Aika näyttäisi mitä ilta toisi tullessaan. Tarkoitus oli istua vapaamuotoisesti iltaa Jarin kämpillä ja saunoa, joten Anukaan ei ollut sen suuremmin laittautunut. Vähän nätimpi paita ja tyköistuvat mustat farkut saisivat toimia illan asusteena. Pekka katseli vaimoaan tämän viedessä viinilasiaan keittiöön ja mietti farkkujen kieltämättä tekevän hyvin oikeutta hänen vaimonsa muodoille.

Pian he näkivät taksin kaartavan pihaan, ja lyhyt matka Jarin asunnolle alkoi. Pariskunta katseli hieman jännittyneenä omista ikkunoistaan matkan ajan kuskin jutellessa muutaman lauseen muodon vuoksi. Heidän lähestyessä Jarin osoitetta, Pekka rikkoi hiljaisuuden “Toivottavasti meille tulee mukava ilta. Ei stressata turhista tänään? Mä haluan että sä kanssa nautit” Anu ei vastannut mutta nyökkäsi miehelleen. Pekka maksoi kuskille ja pian he astuivat Jarin asunnon ovelle soittamaan ovikelloa. “Heei..!” Iloinen Jari tervehti heitä ovella. “Tervetuloa mun matalaan majaani” Jari totesi. “Tässä on Satu” Jari ojensi kätensä kohti vaaleaa noin 20v naista. Nainen hymyili vieraille ja toivottu myös puolestaan heidät tervetulleiksi. Anu katseli Satua kätellessään ja tunsi pienen jännittyneisyyden katsoessaan naisen sinisiin silmiin. Satu oli hymyileväinen, noin 150cm pitkä ja hieman pyöreä vaaleaverikkö. Avoin kaulus jätti esille melko topakan rintavarustuksen, ja ihoa myötäilevä mekko teki oikeutta tämän naisen muodoille.  Kämppä ei ollut oikeasti kovin matala maja, vaan melko uudehko 150m2 omakotitalo, joka oli rakennettu käytännössä kolmeen kerrokseen. Yläkerrasta löytyi makuuhuoneet ja wc, ja keskitaso oli rakennuttu olohuoneen ja keittiön ympärille. Sauna löytyi olohuoneen ja kodinhoitohuoneen takaa. Alakerrassa olisi sitten kuulemma vielä erillinen “kerhohuone.”

Iloinen seurue siirtyi Jarin opastuksella olohuoneeseen ja pikaisten kuulumisten vaihdon jälkeen keskustelu alkoi pikkuhiljaa soljua vapaasti laidasta laitaan. Anu katseli toisella puolella istuvia Jari ja Satua, ja oli tuntevinaan jopa pienen mustasukkaisuuden pilkahduksen sisällään Jarin kietoessa kätensä naisensa ympärille. Satu painautui Jaria vasten ja pariskunta vaihtoi kiihkeän suudelman Anun ja Pekan katsellessa. Pekka veti Anun lähemmäs itseään ja haistoi vaimonsa hiuksista nousevan puhtaan tuoksun. Anu ei voinut olla huomaamatta pientä pullotusta Pekan vasemmassa lahkeessa, ja kuin sattumalta hän antoi kätensä laskeutua miehen reidelle. Jari ja Satu irrottautuivat suudelmastaan, ja Satu nousi kaatamaan lisää viiniä vierailleen.

Ilta kului rattoisasti, ja jossain kahdeksan maissa Satu kysyi Anua mukaansa saunaan. “Jos me tytöt mennään ensin, niin te pojat saatte jutella sitten poikien juttuja” Anu seurasi Satua kodinhoitohuoneeseen, vetäen oven kiinni perässään. Satu kaivoi kaapista heille pyyhkeet, ja ojensi toisen niistä Anulle alkaen samalla riisua mekkoa päältään. Hetken tapailtuaan hän kuitenkin pyysi apua Anulta kääntyen selin naiseen ja nostaen pitkät vaaleat hiuksensa ylös vetoketjun päältä. Anu avasi vyötärölle asti aukeavan vetoketjun lähes alas asti, ja Satu pujotti mekon päältään asettaen sen penkille. Anu katseli edessään olevaa runsasmuotoista naista, ja tunsi pientä kateutta tämän isoista rinnoista, jotka eivät kuitenkaan juurikaan roikkuneet. Molempien nännien läpi kulki hopeiset pallokorut jotka kiiltelivät raskaitten rintojen päässä kuin kirsikat kakussa. “Nuoren naisen vartalo… ” Anu ajatteli, ja hetken hänen mielessään kävi, että tämän naisen kanssa Jari nykyisin harrasti seksiä. Anu riisuutui myös, ja tunsi samalla vartalollaan hieman pidemmän katseen Sadun suunnalta. Pian naiset siirtyivät alastomina suihkuhuoneen puolelle.

Löylyhin mennessä Anun katse osui edellään lauteille nousevan Sadun pakaroihin, ja Anu tunsi säpähtävänsä hieman. Näkyikö niissä pitkiä juovia? Ikäänkuin haalistuneita mustelmia? Mielikuva miten ne olivat Sadulle syntyneet iski nopeasti Anun mieleen ja hän tunsi olonsa hieman hämmentyneeksi. Tunnelmaa vapauttaakseen Anu kysyi Sadulta “Niin oletteko te pitkään olleet nyt Jarin kanssa?” ” Kolmisen kuukautta” Satu vastasi. “Jari on ihan loistotyyppi.” Silloin kun me tavattiin niissä avajaisissa, niin siitä asti on oltu aika tiivisti yhdessä. Mullahan on kämppä tossa parin kilometrin päässä, mutta täällä mä oikeastaan olen majaillut.” “Mites teillä? Mä kuulin että sä oot vasta vähän aikaa sitten tutustunut Jariin” Satu katsoi kysyessään Anua silmiin. Hymyilikö se vähän ilkikurisesti? ” Joo Pekka esitteli meidät yksien Huuskojen juhlissa. Ne ei kovin paljon pitäneet silloin yhteyksiä kun Jari asui siellä Raumalla. Mutta nyt vissiin enemmän.”Joo mä oon kuullut teistä Jarilta paljon. Myös susta… Kiva tavata nyt näin livenäkin” Satu sanoi ja ojensi siideritölkkinsä skoolausta varten. Saunottuaan tarpeeksi naiset pesytyivät ja kuivasivat itsensä tilavassa pukuhuoneessa. Satu ojensi Anulle kylpytakin, jotta he voisivat vielä hetken vilvoitella ennen pukeutumista.

Olohuoneessa Pekka ja Jari olivat tyhjentäneet jo useamman oluttölkin ja musiikin voluumi oli alkanut nousta samalla kuin miestenkin. Satu siirtyi kohti keittiötä ja Jari nousi sohvalta suikkasi suukon ohi kävelevän naisensa huulille taputtaen samalla kevyesti häntä pakaroille. Kun Satu oli saanut vesilasinsa juotua Jari käveli hänen taakseen, ja kietoi kätensä lyhyen naisen ympärille. Anu näki Jarin kuiskuttavan jotain Sadun korvaan joka sai naisen hymyilemään erikoisesti. Satu kääntyi ja suuteli miestään huulille ja Jarin kädet pysyivät pakaroilla pariskunnan keskittyessä toisiinsa. Anu katseli sohvalta toisiinsa nojaavaa pariskuntaa, ja hätkähti hieman tuntiessaan Pekan käden hartaillaan, ja huomatessaan että hänen katseensa oli ehkä kestänyt jo liian pitkään. Anu kääntyi katsomaan miestään joka hymyili hänelle ja kumartui myös suutelemaan vaimoaan. Heidän suudelmansa tosin oli lyhyempi, ja kääntyessään katsomaan keittiössä yhä suutelevaa pariskuntaa, Pekka naurahtikin Jarille “Hankkikaa nyt jo huone!” Jari ja Satu irrottautuivat suudelmastaan, ja Satu lähti kävelemään kohti alakertaan vievän portaikon ovea. “Me käydään hakemassa meille vähän juomatäydennystä tuolta alhaalta. Olkaa kuin kotonanne.” Jari seurasi naistaan ja kietoi vielä ovella kätensä tämän kurvikkaalle uumalle.  “Vai täydennystä haette. Älkää pitäkö mitään kiirettä…” Pekka naurahti pariskunnalle ja veti samalla vieressään kylpytakissa istuvaa vaimoaan lähemmäs kainaloonsa.

“Söpö pari”

Anu totesi miehelleen pariskunnan mennessä kikatellen portaita alakertaan. “Joo saa nähdä venähtääköhän juoman hakureissu.” Pekka totesi. Hänen kätensä oli samalla siirtynyt silittelemään vaimonsa sileää ja lämmintä reittä yhä ylempää. Anu tunsi hengityksensä kiihtyvän miehensä hyväilyistä, ja huomaamattaan hän avasi reisiään enemmän, jotta käsi pääsisi hyväilemään myös sisäreisien herkkiä alueita. Pekka suukotti naisensa kaulaa, ja jatkoi hyväilyään nostaen kätensä kylpytakin yläosalle. Nopeasti hän livautti kätensä sisäpuolelle ja etsi käsiinsä Anun kiinteän rinnan. Anu tunsi nänninsä kovettuvan miehensä kosketuksesta, ja pieni kiinnijäämisen pelko sai hänet vilkuilemaan porrasaukon suuntaan. Mutta Jaria ja Satua ei näkynyt. Olikohan pariskunta tosiaankin vetäytynyt pikaisille kesken illan? Ajatus kiihotti Anua tahtomattaankin, varsinkin kun hänen oman miehensä sormet olivat löytäneet kovettuneen nännin väliinsä ja puristivat sitä hellästi, mutta vaativasti. Pekka ei näyttänyt olevan moksiskaan siitä, että he istuivat vieraassa asunnossa toisiaan hyväillen. Kun hän alkoi avata Anun kylpytakin vyötä, Anun teki mieli estää, mutta Pekka siirsi määrätietoisesti vastustelevan käden pois tieltään. Anu uppoutui hetkeen ja antoi Pekan käden hyväillä naisensa sileän kiinteää vatsaa, siirtyen hiljalleen alaspäin kohti posliiniksi ajettua jalkoväliä. “Ei hei tässä… ” Anu huokasi. Pekka ei sanonut mitään, vaan antoi kätensä laskeutua sileäksi ajellun häpykummun päälle, tuntien sen kutsuvan lämmön kämmentänsä vasten. Anulta pääsi pieni uikahdus Pekan sormien löytäessä klitoriksen ja hän katsahti hätäisesti alakerran ovea. ” Älä huoli. Panemaan ne menivät.” Pekka totesi Anulle kumartuessaan suutelemaan kovettunutta nänniä huulillaan, ja jatkaen samalla klitoriksen hyväilyä. Anu ei enää jaksanut vastustella vaan antoi Pekan sormien leikkiä hävyllään uppoutuen kasvavaan kiihkoon. “Jari pyysi itse asiassa meitä liittymään kohta mukaan. Juteltiin tossa asiasta sillä aikaa kun te tytöt olitte saunassa. Sadullekin se on kuulemma ok. Se pitää sua kanssa tosi kauniina” Anu katseli jännittyneenä miestään ja ajatteli olleensa oikeassa, kun oli saunassa huomannut Sadun katseen viipyilevän silloin tällöin hänen vartalollaan. Anu ei ollut suutelemista lukuun ottamatta koskaan harrastanut seksiä toisen naisen kanssa tai edes siten, että toinen nainen olisi ollut läsnä. Ajatus sinänsä kiehtoi häntä. Satu oli kaunis nainen. Kiinteät isot rinnat ja hieman rehevä vartalo, missä kuitenkin näkyi selkeä tiimalasimalli. Oikein naisellinen siis, ja aika erilainen kuin siro Anu. ” Ootko sä myös katsellut Satua sitten?” Anu kysyi mieheltään. Tämä vastasi naisen katseeseen ja nyökkäsi. “Kyllä mä vähän olen. Jari kertoi, että Satu on ihan messissä tässä.  Heillä on vähän erilaiset kuviot, joihin sä pääset tutustumaan kohta jos vain haluat. Luota muhun. Sä tuut pitämään tästä” Pekka sanoi vaimolleen, ja veti hänet kädestä pitäen ylös sohvalta ja kohti portaikkoa.

Anu sitoi kylpytakkinsa vyön kiinni ja lähti sydän pamppaillen laskeutumaan kohti kellarikerrosta. Jo ennen kuin he saapuivat alakerran ovelle, Anu erotti heikkoa uikutusta ja läiskähdyksiä oven takaa. Anu tunsi hengityksensä kiihtyvän, ja Pekka avasi oven koputtamatta. Näky joka odotti oven takana sai Anun silmät laajenemaan hämmästyksestä ja suun avautumaan äänettömään henkäisyyn. Kellarikerroksessa oli avara tila, jonka sisustus ei aluksi kiinnittänyt juuri huomiota. Nahkasohva, takka, pari nojatuolia ja raheja sekä pöytä ja kirjahylly. Näky joka sai Anun haukkomaan henkeään, ei kuitenkaan liittynyt sisustukseen vaan Satuun. Satu oli alastomana keskellä huonetta ja hänen kätensä olivat sidottuna katossa olevaan koukkuun. Jari seisoi alastoman naisen takana ilman paitaa vyö kädessään, ja huoneen etuosassa näkyi videokamera jalustallaan. “Tervetuloa vaan. Me tässä jo vähän odoteltiinkin teitä.” Anu katseli edelleen hämmentyneenä sidottua naista jonka katseesta paistoi suunnaton kiihotus, ja sitten paidatonta Jaria joka vyö kädessään hymyili heille. Tällaista hän ei ollut osannut odottaa, mutta täytyi myöntää, että kaikessa hermostuneisuudessaan hän oli myös hyvin kiihottunut. Vai tällaisia leikkejä varten Jari oli tämän kerhotilansa suunnitellut. “Me tässä jo Sadun kanssa vähän aloiteltiin. Se on aika tuhma tyttö välillä.” Anun katse osui Sadun pakaroille, joilla kiersi nyt tuoreita punaisia juovia. Hän oli siis arvannut oikein saunassa näkemiensä jälkien alkuperän. Näky oli kieltämättä kiihottava, mutta samalla hieman pelottava. Mitä nyt tapahtuisi? Meinasivatko miehet kurittaa häntäkin? Anu mietti miltä se tuntuisi, ja samalla Pekka oli kiertänyt kätensä vaimonsa hartioille. Anu säpsähti kun Jari sivalsi vyöllä iskun sidotun Sadun pakaroille, ja tämä ulvahti vaimeasti sulkien silmänsä vaihdellen painoaan jalalta toiselle.

Pekka avasi vaimonsa kylpytakin vyön ja takaapäin veti tämän pois naisensa päältä. Anu seisoi kuin lamaantuneena odottaen seuraavaa siirtoa ja pian hän tunsi vaativat kourat kiinteillä rinnoillaan. Pekka kouri naista voimakkaasti ja näykki samalla paljasta niskaa huulillaan. Mies painautui alastonta Anua vasten ja hän tunsi alaselässään housujen alla pullottavan kovan kohouman. Jari jatkoi Sadun piiskaamista rauhallisin iskuin ja Pekka työnsi vaimonsa tämän eteen parin metrin päähän matolle. Hartioista painamalla Pekka ohjasi huumaantuneen Anun polvilleen ja kiersi tämän eteen availlen sepalustaan. Kuin unessa Anu huomasi kaivavansa miehensä kalua esiin housuista ja alkavansa hyväillä sen vartta. Pekka vei kätensä vaimonsa takaraivolle ja ohjasi kosteat huulet kohti terskaansa. Aika ja paikka tuntuivat katoavan ympäriltä kun Anu alkoi keskittyneesti ottamaan suihin tuota niin tuttua lemmensauvaa. Kalu oli paisunut jo täyteen mittaansa ja Pekan otteet olivat muuttuneet vaativimmiksi. Anu otti sauvan syvälle suuhunsa ja antoi Pekan määrätä tahdin. Hetken imuttelun jälkeen Pekka vetäisi kalunsa ulos kosteasta suusta, ja kääntyi Jarin puoleen. “Otetaanko vuoron vaihto?” Jari availi myös housunsa ja Anu päätti odottaa kiltisti lattialla mitä tuleman piti. Pekka riisui loput vaatteensa ja siirtyi kalu pystyssä sidotun Sadun viereen. Anu tunsi pienen mustasukkaisuuden piston mielessään, mutta se meni nopeasti ohi, kun Jari asteli hänen eteensä. Kookas kalu oli paljaaksi ajeltu ja vasta puolikova. Vaistomaisesti Anu kohotti kätensä kohti miehen penistä ja sulki sen pieneen nyrkkiinsä alkaen hiljalleen runkata sitä kovemmaksi. Jari painoi kalunsa kohti Anun kasvoja ja nainen avasi suunsa jo toiselle kalulle tämän illan aikana. Anu huomasi Pekan hierovan Sadun kookkaita rintoja sekä lävistettyjä nännejä jopa kipeän näköisesti. Sidotun naisen kasvoilta tosin paistoi sellainen kiihko, ettei hän ainakaan pahoillaan ollut asiasta. Anu kuuli Sadun parahtavan kun Pekka alkoi hieroa takaapäin kädellään hänen häpyään, runkaten samalla omaa kaluaan naisen takana.  Näky oli kaikessa vääryydessään erittäin kiihottava, ja Anu voi vain kuvitella niitä tuntemuksia mitä Satu sillä hetkellä päässään kävi läpi. Jari huomasi kaluaan imevän naisen katseen harhailevan viereisessä parissa ja siirsi kätensä Anun hiuksille. Hiuksista kiinni pitäen hän alkoi lisätä tahtia ja syvyyttä vetoihinsa, varoen kuitenkin että ei työntäisi 20cm pitkää kaluaan liian syvälle Anun kurkkuun.

“Saanko mä panna sun naista?” Satua kouriva Pekka kysyi Jarilta joka oli uppoutunut täysin Anun herkulliseen imutteluun. “Ole hyvä vaan. Se taitaa jo vähän kaivatakin sitä” Anu näki sivusilmällä kun Pekka levitti jalallaan käsistään sidotun Sadun jalkoja sopivampaan asentoon ja alkoi polvia koukistamalla etsiä oikeaa kulmaa työntyä tuohon lyhyeen ja runsasmuotoiseen nuoreen naiseen, jonka pakaroilla loistivat punaiset juovat ja otsalle oli kirvonnut jo muutama hikikarpalo. Anu näki Sadun ilmeen kiristyvän ja nautinnollinen ähkäisy purkautui naisen huulilta Pekan työntyessä kookkaalla peniksellään puolella mitalla arvatenkin tiukkaan vakoon. Tilanne tuntui ihan uskomattomalta. Tässä hän nyt imi miehensä kaverin munaa ja katseli kun mies pani samalla vierasta tyttöä hänen vieressään. Pekka alkoi kiihdyttää tahtia naimisessaan, ja Satu ähisi yhä tiheämmin ison kalun auratessa tietään hänen sisälleen. Pekka oli ujuttanut kätensä sadun pitkille ja kosteille hiuksille ja kiskaisi naisen pään pystyyn jatkaessaan nopeatempoista yhdyntää. Sadun rinnat pompahtelivat kiihottavasti naimisen tahdissa ja Jarikin oli siirtänyt katseensa kalua imevästä Anusta Pekkaan ja Satuun. Anun käsi oli kulkeutunut hänen haaroihinsa ja toisella kädellä hän runkkasi imemisen lomassa Jarin kalua. Hetken naituaan Pekka nyökkäsi huomaamatta Jarille. Jari vetäisi kalunsa pois Anun kosteasta suusta ja veti hänet kädestä pitäen pystyyn. Sanaakaan sanomatta Pekka lopetti Sadun naimisen ja veti vaimonsa Sadun vierelle. Jari avasi Sadun rannekahleet ja ennen kuin Anu huomasikaan hänen kätensä oli nostettu Sadun ranteiden tilalle. Siinä hän nyt oli. Kahlittuna ja alasti kahden miehen välissä. Ja tyttö jota hänen miehensä oli äsken nainut odotti myös vieressä mitä miehillä olisi mielessä. Pekka hyväili naisensa paljasta kehoa, ja runkkasi kookasta kaluaan hengitys kiihtyneenä. Anu hätkähti tuntiessaan, että myös Satu alkoi hyväillä häntä. Naisen pehmeä käsi kulki ensin kaulalta alaspäin sivellen kiinteitä rintoja ja sileää vatsaa. “Sulla on kyllä Pekka tosi kaunis vaimo” Anu tunsi punastuvansa kehoaan hyväilevän naisen sanoista. “Niin se on. Ja aika helvetin halukas vaimo se on myös ollut. Jari tietääkin sen.” Satu naurahti. “No ei se ihme ole. Meillä on hienot kumppanit” Hetken hyväiltyään Satu pudottautui polvilleen sidotun Anun eteen. Anu tunsi lämpimän hengityksen hävyllään ja pian lämmin tunne alkoi levitä kun Satu alkoi nuolla edessään olevaa häpyä pitkin vedoin.  Anu ynähteli pehmeän kielen hyväillessä hänen sopukoitaan, ja hetkeksi hän jo unohti ympärillään kalujaan runkkaavat miehet. Satu oli taitava nuolija ja hämmästyksekseen Anu alkoi tuntea reisissään pientä notkahtelua. Jännittävästä tilanteesta huolimatta hän laukeaisi hetkenä minä hyvänsä. Kalujaan runkkaavat miehet tuijottivat kuin hypnoosissa kun Satu kuljetti kielellään Anua kohti ensimmäistä orgasmia. Ei mennyt kauaa kun Anun yninä muuttui tukahtuneeksi haukkomiseksi ja hän laukesi jalat täristen vasten Sadun kasvoja. Satu silitti voipuneen Anun vatsaa hetken ja nousi sitten ylös.

“Me ajateltiin järjestää sulle vähän ohjelmaa seurattavaksi.” Jari naurahti. Hän käveli kalu pystyssä lipastolle ja kaivoi sieltä esiin muutaman varusteen. Jari antoi tavarat Pekalle joka siirtyi ilkikurisesti hymyillen vaimonsa viereen. Kädessään hänellä oli melko kookas anaalitappi, sekä simpukan mallinen klitoriskiihotin. Orgasmin jälkimainingit tuntuivat uuvuttavilta kehossa, mutta noiden lelujen näkeminen sai aikaan uuden kiihkon nousun odottavassa Anussa. Pekka pursotti ensin hiukan liukuvoidetta käteensä ja alkoi liukastaa Anun kiinteiden pakaroiden välissä olevaa pientä aukkoa penetraatiota varten. Anu huokaili Pekan lisätessä painetta sormiinsa, ja pursottaessa lisää liukuvoidetta liukkaaseen peppuvakoon. Tuntiessaan Pekan sormen työntyvän anukseensa, Anu tunsi pieniä sähköiskun kaltaisia värähdyksiä alapäässään ja hänen hengityksensä kiihtyi uudestaan. Pian Pekka totesi liukasteen riittävän, ja alkoi painaa punaista tappia vaimonsa suoleen Sadun ja Jarin katsellessa toisiaan hyväillen. Anua hävetti, mutta samalla kiihotti ajatus siitä, että hän otti nyt tappia suoleensa kaikkien katsellessa. Pekka painoi tappia rauhallisesti syvemmälle, ja Anu tunsi pientä kipua paksun tapin venyttäessä reikää tieltään. Pian kuitenkin paksuin osa solahti ohi sulkijalihaksesta, ja Anu rentoutui tapin asettuessa paikoilleen. Olo tuntui hyvin tuhmalta ja täydeltä. Tapin jälkeen Pekka sujautti simpukan mallisen klitorisvibran vaimonsa hävylle, ja taputti hellästi sidotun naisen pakaraa. Anu värähti vibran käynnistyessä, ja se alkoi lähettää lämpimiä väreitä pitkin hänen koko kehoaan. Pekka siirtyi Sadun ja Jarin viereen ja Anu sai katsella kuinka miehet ympäröivät tuon pikkublondin kosketuksillaan. Satu runkkasi molempien kaluja käsillään miesten kouriessa hänen runsaita rintojaan ja koviksi kasvaneita lävistettyjä nännejään. Pian miehet painoivat Sadun polvilleen ja nainen ahmaisi ensin Pekan sojottavan kalun imuunsa. Anu ei voinut muuta kuin katsella ja keskittyä omiin voimistuviin tuntemuksiinsa, joita pyllyssä oleva tappi ja klitoriskiihotin lähettivät hänen kehoonsa. Pian Jari poistui taas käymään kaapilla ja palasi mukanaan nippu sidontaköyttä. Hän ohjasi Sadun kädet selän taakse ja alkoi niputtaa tyttöä kyynärpäistä alkaen sievään pakettiin. Kaikesta näki, että Jari oli tehnyt tätä aiemminkin. Nopeasti köysi oli kiedottu kiertämään käsistä ylävartalon ympäri, ja se muodosti tiukan paketin Sadun isojen rintojen ympärille. Nännit näyttivät turpoavan entisestään ja rinnat itsessään alkoivat punertaa tiukan köyden kietoessa ne puristuksiinsa. Sidonnan valmistuttua Satu oli polvillaan pehmeällä matolla, eikä voinut liikuttaa ylävartaloaan juurikaan. Viimeistelyksi miehet kietaisivat Sadulle vielä punaisella pallolla varustetun suukapulan, joka muutti naisen hengityksen kiihottavaksi tuhinaksi. Jari läpsäisi muutaman läpsyn punertaville rinnoille, ja Satu säpsähti mutta pysyi kiltisti odottaen paikoillaan. Tämän tehtyään Jari meni selälleen lattialle ja avusti sidotun naisen päälleen. Jari kalu oli täydessä mitassaan hurja näky. Sadun ilme kiristyi tuon lihanuijan työntyessä kerralla syvälle häneen. Pekka runkkasi sillä välin omaa kaluaan ja Anu alkoi pikkuhiljaa aavistaa mitä miehillä oli mielessään. Sidotut kädet vaikeuttivat Sadun tasapainoilua kyrvän päällä, mutta pikkuhiljaa blondi sai rytmistä kiinni. Pekka siirtyi Sadun takapuolen vierelle ja tämä ynähti tuntiessaan

Pekan liukasteesta liukkaat sormet peppuvaossaan. Pikkuhiljaa Pekka painoi sormensa Sadun peppuun ja Satu oli lysähtänyt vatsalleen Jarin päälle. Pekka pursotti vielä satsin liukuvoidetta kalulleen ennen kuin asettui Sadun taakse asemiin. Satu huusi kapulaansa vasteen Pekan isokokoisen kalun alkaessa raivata tietään hänen rehevien pakaroidensa väliin. Anu tiesi kokemuksesta miltä Pekan kalu suolessa tuntui, mutta tuo näky mitä hän katseli oli jotain täysin uutta hänelle. Ja tulisiko hän kokemaan saman kohtalon vielä tänään. Ajatus hirvitti ja kiihotti Anua saman aikaisesti. Klitorista hierova vibra teki tehtävänsä ja lähetti lämpimiä sykäyksiä pitkin Anun vartaloa hänen katsellessaan brutaalia tuplapenetraatiota kädet sidottuna Jarin kellarissa. Miehet olivat jo ylikiihottuneessa tilassa ja tikkasivat välissään hytkyvää Satua tihenevään tahtiin. Satu ynisi kapulaansa vasten syljen ja hien kastellessa hänen kauniita kasvojaan. Yhdyntä alkoi muuttua yhä nopeammaksi ja Pekka kouri edessään olevia runsaita pakaroita kovalla kädellä. Pekka nai pitkin vedoin tiukkaa anusta keskittyen edessään kiemurtelevan naisen ottamiseen kaikella hartaudella. Ei mennyt pitkään kun lujasti Sadun lantioon tarraten Pekka työnsi vielä viimeiset vedot ja urahtaen laukesi sidotun naisen suolen perukoille.

Pekka irrottautui Sadusta ja huohottaen hetken aikaa nousi ylös. Jari jatkoi yhdyntää ja mahtuessaan liikkumaan nyt vapaammin hän tikkasi altapäin Satua lujalla kädellä. Hetken naituaan hän kieräytti Sadun päältään, nostaen tämän ylös ja kävelyttäen sohvalle. Satu asettui ylävartalo sohvan käsinojalle ja pyllisti kohti Jaria, joka kalu pystyssä alkoi tähtäillä siitintään kohti Sadun peräaukkoa. Satu parahti taas kuuluvasti Jarin työntyessä Pekan jo liukastamaan aukkoon, ja Pekka puolestaan käveli Anun luokse. Hän painoi kasvonsa Anun korvan viereen ja kuiskasi. “Haluutko että kohta vaihdetaan vuoroja…” Anun ajatukset myllersivät, eikä hän pystynyt vastaamaan. Mihinhän tämä ilta vielä johtaisi?…

Kommentoi

top