search
top

Hikinen ilta Sadun kämpillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...

Tyttöystäväni Satu treenaa aktiivisesti salilla, ja yhtenä haaveena hänellä on myös joskus kilpailla bodyfitneksessä. Toistaiseksi hän on kuitenkin treenannut vain treenaamisen ilosta, mutta treeni näkyy kuitenkin hänen urheilullisesta ja kiinteästä olemuksestaan. Ikää hänellä on 19 vuotta ja rinnat ovat pienet ja vatsa litteä. Sitä tunnustellessa voi tuntea vatsalihakset sormiensa alla. Hiukset ovat vaaleat, puoleen selkään ulottuvat ja kasvot symmetrisen kauniit. Yksi ruumiinosa hänessä kuitenkin varmasti vangitsee miesten ja miksei nyt naistenkin katseen. Hänen takapuolensa. Nuo kaksi puolipalloa tiukkojen salihousujen sisällä eivät jätä arvailujen varaan ovatko kyykkytreenit tulleet tehtyä. Niissä on täydellinen sekoitus kiinteää lihasta ja pehmeää naisellista pyöreyttä. Minun onnekseni hän viihtyy myös vapaa-ajallaan paljon näissä kireissä treenipöksyissä tai vaihtoehtoisesti tiukoissa farkuissa. Myös farkkuminari saa tälläisen paatuneen peppumiehen sydämen pamppailemaan muutaman extra sykäyksen. Itse olen 27 vuotias komeaksikin kehuttu treenaava mies

 

Suhteemme alusta alkaen olemme tunteneet toistemme läheisyydessä voimakasta seksuaalista vetoa. Melko pian kuumia viestejä vaihdellessamme, hän myös ilmaisi minulle toiveensa, että kokeilisimme joskus jotain tuhmaa. Aloin jo aavistella mitä hänellä olisi mielessä, mutta kysyin kuitenkin vielä häneltä mitä hän tahtoisi? “Että sitoisit mut kiinni ja koskettelisit…” Tämä viesti sai välittömästi veren virtamaan alapäähäni. Tuo kiinteä peppuinen tyttö olisi vielä joskus minun armoillani ja saisin tuottaa hänelle juuri sellaista mielihyvää mitä hän toivoikin. Totesin hänelle ajatuksen olevan helvetin kiihottava, ja menevän kyllä kokeiluun jossain vaiheessa.

 

Eräänä keskiviikkoiltana, kun olimme syöneet treenin jälkeen energiavarastot täyteen Sadun vuokrayksiössä, istuimme vierekkäin sohvalla ja hän painautui kainalooni. Illan mittaan kesken jotain hömppäohjelmaa tunnelma alkoi tiivistyä. Tunsin hänen hiustensa vastapestyn tuoksun ja aloin silitellä hänen hiuksiaan ja naisellisen siroa niskaansa. Vein käteni vaivihkaa hänen reidelleen ja aloin tunnustella hänen reaktiotaan. Tunsin miten Satu painautui voimakkaammin minua vasten, samalla kuin hänen hengityksensä kiihtyi. Jatkoin kädelläni reiden sisäpinnalle ja tunsin kun Satu avasi jalkojaan antaen kädelleni tietä. Hänen hengityksensä kiihtyi ja käänsin lopulta leuasta kiinni pitäen hänen kasvonsa itseeni päin suudellakseni häntä kunnolla. Aloitin hitaasti näykkimällä hänen huuliaan omillani, ja pikkuhiljaa syvensin suutelua ja siirsin käteni hänen niskahiuksilleen. Pikkuhiljaa otetta tiukentaen annoin kieleni leikkiä hänen suussaan ja hän vastasi vähintään yhtä kiihkeästi suudelmaani. Toinen käteni jatkoi hänen sisäreitensä hyväilyä ja pikkuhiljaa kuljetin sitä myös ylemmäs tiukan trikoon pintaa pitkin. En kuitenkaan pysähtynyt hänen hävylleen vaan jatkoin matkaani. Tunsin vavahduksen kun sormenpääni kulkivat hänen alavatsansa yli ylöspäin. Pian tunsin kämmeneni alla urheilutopin verhoaman kiinteän kohouman, josta erottui pieni nipukka. Edelleen suudellen etsin tuon nipukan sormieni alle ja aloin pyöritellä niitä hitaasti kovettuneen nännin ympärillä.

 

Tunsin että aika olisi kypsä seuraavaan siirtoon. Irtauduin Sadun huulista ja nousin ylös sohvalta. Otin sadun kädestä kiinni ja vedin hänet eteeni seisomaan, samalla pudottaen yhden sohvatyynyistä väliimme jalkojemme juureen. Satu katsoi minua silmiin ja ymmärsi heti mitä häneltä odotettiin. Painoin kädelläni hänet hartioista polvilleen eteeni ja avasin vyöni. Satu oli niin keskittynyt avaamaan housujeni nappeja, että ei kiinnittänyt mitään huomiota siihen kun vedin vyöni kokonaan pois lenkeistään. Asetin sen sohvalle myöhempää käyttöä varten. Satu oli sillä aikaa saanut jo kivistävästi seisovan kyrpäni ulos housuistani, ja tyvestä kiinni pitäen otti sen kosteiden huuliensa väliin. Aluksi hän leikitteli kielellään terskani ympärillä, mutta sitten tartuin häntä omistavasti hiuksista ja hän avasi suutaan lisää upottaen hyvän matkaa vartta suuhunsa. Hänen imunsa tuntui taivaalliselta, ja aloin liikutella lanteitani pitäen hänen päätään paikallaan. Sadun kasvot punoittivat ja hengitys oli katkonaista. Silloin tällöin hänen suustaan kuului maiskahtava ääni kun kyrpäni sousi noiden ahnaiden huulien välissä. Yhä hiuksista kiinni pitäen, vedin munani Sadun suusta ja hän oli todella rietas näky pieni sylkinoro suupielessään ja hartiat kohoillen kiihtyneen hengityksen tahdissa. Hetken tauon jälkeen annoin Sadun jatkaa omaan tahtiin imutteluaan.

 

Katselin edessäni polvillaan olevaa trikoohousuista pyöreäpeppuista tyttöä, joka silmät ylöspäin tapittaen keskittyi munani imemiseen. Sanoja ei tarvittu. Vedin munani uudelleen ulos ahnaasta suusta, ja tartuin yhä polvillaan olevan tytön toppiin. Satu nosti käsiään ja vedin kiinteiden tisujen suojana olleen vaatekappaleen pois. Otin sohvalla olleen viltin ja asetin sen lattialle patterin eteen. Satu meinasi nousta, mutta painoin hänet uudelleen alas ja ohjasin lopulta selälleen viltin päälle. Siirsin vielä lattialla olleen tyynyn hänen niskansa taakse, ja katsoin kun tyttö odotti silmät sumeina kiimasta seuraavaa siirtoani. Otin riisumani vyön sohvalta ja kiepsautin nopeasti sen Sadun ranteiden ympäri. Kiristin lenkkiä seuraten Sadun ilmeestä missä kohtaa lenkki olisi tarpeeksi kireällä. Sen saavutettuani pieni sadisti minussa sai nykäisemään lenkkiä vielä pykälän kireämmälle, ja lopuksi kiedoin jäljelle jäävän osan ranteiden välistä lukitsevaksi lenkiksi jonka pään sidoin patterin nousuputkeen.

 

Siinä hän nyt oli. Tuo päiväunieni kohde makasi pienet kiinteä tissit törröttäen, rintakehä kiihkeästi kohoillen selällään lattialla. Kädet olivat tiukasti sidottuna patteriin ja katse oli pelokkaan odottava. Tiukat mustat trikoot hänellä oli vielä jaloissaan, mutta siihen oli kohta tulossa muutos. Ensin kuitenkin hakisin hieman lisää tarvikkeita neidin omasta varastosta. Sadun ei kuitenkaan tarvinnut näistä suunnitelmistani tietää mitään, vaan pujotin tytön silmille nukkuessa käytettävät silmälaput. Kävelin yöpöydälle ja löysin laatikosta kaksi sauvaa, toinen oli ikään kuin kasvavista helmistä muodostettu jäykkä nauha, ja toinen oli perinteinen motorisoitu dildo. Ihan hyvän kokoinen sellainen. Kävellessäni lattialla kiimoissaan odottavan naisen luo mieleeni juolahti vielä yksi irstas idea. Nappasin pöydänkulmalta Sadulla lainassa olleen kamerani, ja asettelin sen sohvalle kuvaamaan kohta alkavaa leikkiä.

 

Kävelin odottavan tytön viereen ja laskin sauvat peitteelle. Pudottauduin polvilleni ja asetin käteni Sadun jalkoväliin. Hetken housujen päältä hierottuani muutin otteitani yhä vaativimmiksi ja Satu alkoi vatkata lanteitaan huokaillen yhä tiheämmin. Otin käteni pois tytön haarovälistä ja kiiman vauhdittamilla repäisyillä kiskaisin trikoot Sadun treenatuista jaloista. Samalla vauhdilla seurasivat jo selvästi kastuneet mustat puuvillapikkarit. Nyt edessäni oli sidottu alaston nainen jonka käsistä näkyivät kiinteät tiukat lihakset hänen kokeillessaan kahleidensa pitävyyttä. Ja nehän pitivät. Käynnistin moottoroidun sauvan ja varoittamatta ohjasin sen kärjen suoraan sokkona makaavan tytön klitorikselle. Kuulin kun Satu haukkoi henkeä kun sauvan surina iski hänen herkkään nipukkaansa. Tyttö kiemurteli, mutta painoin käteni omistavasti hänen alavatsalleen ja jatkoin klitoriksen kiusaamista rauhalliseen tahtiin. Pikkuhiljaa etsin kuitenkin käteeni myös toisen sauvoista ja tunsin Sadun taas värähtävän kun asetin sen kuulat hänen pillunsa huulille. Kosteus suorastaan valui Sadun alapäästä, mutta reikä tuntui silti ahtaalta tuolle helminauhalle. Sadun kiihtyvästä huohotuksesta ja alavatsan kouristelusta päättelin että tyttö oli hyvin lähellä orkkua. Joten saamansa pitää. Painoin helminauhan sisään aukosta tyttö parahti hyvin kuuluvasti, ja vatkasi päätään tyynyllä. Kun neljä paksua helmeä oli sisällä, ja aloin vetää sitä takaisin päin, tunsin kun nauha jumiutui tytön pillun puristuksiin. Lantio nousi vasten pitelemääni surinasauvaa ja Satu suorastaan uikutti orgasmin kourissa. Pikkuhiljaa irrotin surinasauvan tytön klitorikselta, mutta annoin helminauhan olla vielä sisällä. Satu hengitti raskaasti kädet päänsä yläpuolelle sidottuna lattialla. Selvästi saaneena. Olin ylpeä aikaansaannoksestani, mutta tämä leikki ei jäisi vielä tähän.

 

Vilkaisin olkani yli kameraa joka oli kuvannut koko session. Punainen valo paloi edelleen. Riisuin loput vaatteeni ja astelin lattialla makaavan tytön pääpuolelle. Laskin käteni tytön kivikoville nänneille ja tunsin värähdyksen allani. Orgasmin jälkeinen herkkyys leijui vielä Sadun vartalossa kun asetuin hajareisin tytön rinnan päälle. Ohjasin toiminnan tuoksinnassa puoliheijariin valahtaneen kyrpäni voipuneen tytön huulille ja Satu avasi ne kuuliaisesti kulliani varten. Hetken panin hikisenä allani makaavaa naista suuhun, ja kaluni alkoi olla taas juhlakunnossa. Vedin kullin ulos kosteasta suusta ja siirryin tytön jalkopäähän nostaen kiinteä jalat olkapäilleni saaden Sadun oikein antavaan asentoon. Vedin helminauhan ulos kosteutta valuvasta pillusta, ja hetken leikittelin terskalla hänen pillunsa huulilla, kunnes aloin määrätietoisesti painaa sitä sisään koko varren mitalla. Näin miten Sadun ilme kiristyi silmälappujen alla, kuten aina kun hän otti melaani sisäänsä. Kosteus oli kuitenkin sitä luokkaa, että mulkkuni upposi helposti sisään tiukkaan koloon. Jatkoin hetken aikaa pumppaamista kiihdyttäen koko ajan tahtia. Ilmeistä ja huohotuksesta päätellen Satukin oli pääsemässä taas mukaan tunnelmaan ja kiskoi taas kiihottavasti sidottuja käsiään vikistessä allani. Vetelin munaani välillä aivan huulille ja työnsin sen sitten takaisin sisään. Tiesin, että Satu piti erityisesti siitä tunteesta kun kovan kullin pää työntyi sisään. Pikkuhiljaa aloin tuntemaan sellaista kutinaa palleissani, että kuti on lähdössä liikkeelle. En kuitenkaan halunnut laueta vielä ja päästinkin tytön jalat alas olkapäiltäni vetäytyessäni hänestä. Selvästi pettyneenä Satu kuiskasi käheästi että “anna lisää…” No saamansa pitää. Kiepsautin käteni tytön lanteiden alle ja käänsin hänet vatsalleen. Käskin nostamaan tuon herkkuperseen tyrkylle ja asetuin asemiin hänen taaksensa. Yhdellä vedolla mulkkuni upposi syvälle nuoreen lihaan ja tarrasin tiukasti Satua lanteilta alkaen paukuttaa tuota polvillaan olevaa tyttöä rajusti takaapäin. Pakarat läiskähtelivät lanteitani vasten ja hamusin oikealla kädelläni otteen tytön pitkistä vaaleista hiuksista. Sadun selkä taipui kauniille kaarelle, kun kiepsautin hiukset ranteeni ympärille ja kiskaisin niistä. En kestäisi enää kauaa. Vedin hiuksista Sadun päätä taaksepäin ja toisen käteni kiepsautin tytön hennolle kaulalle. En puristanut mutta annoin tuon kimmoisan vartalon tuntea voimani. Kontilleen sidottuna Satu ei voinut muuta kuin ottaa vastaan ja nauttia.  Ei mennyt kauaa kun tunsin Sadun pillun alkavan sykkiä, ja se oli viimeinen niitti myös minulle. Painoin kaluni syvälle allani vavahtelevaan naiseen ja tunsin kun sykäys sykäykseltä spermani roiskuivat kohdunsuulle.

 

Hiljalleen irrotin otteeni allani huohottavasta Sadusta ja vetäydyin ulos. Sammutin kuvanneen kameran ja pudotin sen takkini taskuun. Saisin käsitellä materiaalin rauhassa. Sen jälkeen kävelin yhä odottavan Sadun luo. Taputin kontillaan pää lattiaa vasten olevaa hikistä tyttöä pakaralle ja aloin irrottamaan hänen käsiään. Pienet punaiset jäljet ranteissa kertoivat äskeisistä leikeistämme, mutta tuskin ne pitkään pysyisivät. Kumarruin kyljelleni viltille ja vedin tyttöystäväni kainalooni samalla antaen hänelle suudelman. “Kiitos kulta..” Satu sanoi silmiään räpytellen ja hetken tasaannuttuaan. Siinä hikisinä maatessamme tiesin, että tämä ei jäisi viimeiseksi kerraksi.

Kommentoi

top