search
top

Tuntematon lähettäjä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...

Tulit illalla kotiin ja nostit eteisen lattialta postin peilipöydälle. Postin joukossa oli ilmoitus, että sinulla on postilähetys noudettavissa läheisestä postipisteestä. Uteliaisuutesi heräsi, sillä et ollut muistaaksesi mitään tilannut. Lähdit heti lähipostiin ja lunastit paketin joka siellä oli. Uudestaan kotiin tultuasi et malttanut edes riisua takkia vaan avasit valtavan uteliaisuuden vallassa lähetyksen. Ohueen silkkipaperiin oli kääritty mustat sukat. Toisessa käärössä oli sukkanauhaliivit ja alimmaisena silkkipaperin suojassa oli musta, seksikäs korsetti. Hypistelit hetken kurenauhoja ja sitten otit uudestaan pakkauksen käteesi. Kääntelit sitä, mutta et mistään löytänyt sen lähettäjätietoja.
Riisuidut ja kävit pikaisesti suihkussa. Otit taas uudet hepeneet esille ja aloit pukea niitä päällesi ja totesit, että jotain puuttui. Pikkarit puuttuivat. Mihin ne olivat joutuneet? Ja keneltä lähetys sitten oikein oli? Ajatus, että joku tuntematon oli lähettänyt sinulle paketin tuntui sinusta hieman arveluttavalta ja jopa epämiellyttävältä ja samalla olit kaikesta hieman tuohtunut. Olit kumminkin hieman kiihottunut. Menit tietokoneelle ja kirjauduit seksisivustolle mistä valitsit novellin jota aloit lukemaan. Tässä vaiheessa pillusi oli jo märkä ja sormesi hakeutuivat sinne ja liu’utit niitä kevyesti liukkailla häpyhuulilla. Aloit hyväillä itseäsi kiihkeämmin kun luit tarinaa ja työnsit kahta sormea syvälle sisääsi etkä enää pysynyt kunnolla edes tuolilla. Pyllysi nousi ja vääntelehti sormien hyvää tekevässä käsittelyssä.
Lopetit lukemisen ja suljit silmäsi. Nojauduit taakse ja annoit fantasioillesi siivet. Olit seksikkäässä asussasi nelinkontin takapuoli kohden paketin lähettäjää ja annoit hänen kovan kullinsa tunkeutua pilluusi. Fantisioidessasi kiimasi koveni ja runkkasit itseäsi kovemmin ja kovemmin kunnes tunsit orgasmin ennakkokouristukset. Pillusi alkoi krampata melkein kipua tuoden ja lysähdit kokoon sormet yhä pillussa joka sykki ja kouristeli puristaen sormiasi.
Kun taas heräsit hurmoksestasi huomasit saaneesi viestin seksisivuston chattiin. Se oli minulta. Olimme aiemmin jokusen kerran chattailleet. Avasit viestin jossa oli kuva ja kuvassa oli mustat stringit ja lappu jossa teksti: “Kaipaatko näitä”? Nyt aloit ymmärtämään asian laidan ja lähetit minulle takaisin viestin, jossa kysyt, olinko se minä joka oli lähettänyt paketin. Vastasin heti myöntävästi, ja ilmoitin haluavani nähdä sinut paketissa olleissa hepenissä. Hämmennyit. Seuraavana päivänä et voinut muuta kuin ajatella asiaa ja kirjauduit taas kotiin tultuasi sivustolle ja vastasit:
“Haluan että näet minut niissä perjantaina, olen silloin vapaa.”
Myöhemmin samana iltana sait minulta vastauksen:
“Olen silloin itsekin vapaa, tulen luoksesi”. Sain numerosi vastausviestissä ja seuraavina päivinä juttelimme ja chattailimme keskenämme. Torstai-iltana viestissäni kysyin sinulta:
“Omistatko silmälappuja?” ja vastasit myöntävästi omistavasi.
“Hyvä,” vastasin taas minä, “pistä ne silmillesi kun tulen, haluan yllättää sinut.”
Tuli perjantai ja tulit jo iltapäivällä kotiisi. Postin seasta löysit taas ilmoituksen, että postissa on lähetys haettavissa. Kun tulit taas muutamien minuuttien jälkeen kotiin niin avasit paketin josta löytyi mitä seksikkäimmät pikkuhousut ja lappunen jossa teksti:
“Tarvitset ehkä illalla näitä.”
Tunsit miten hermostuneisuus alkoi pistelemään vartalossasi sillä tiesit, että tulisin siinä kahdeksan aikaan illalla. Lähetin sinulle viestin vielä neljännestä vaille kahdeksan, siis muutamia minuutteja ennen ilmoittamaani saapumista.
“Onko sinulla silmät peitettynä?” Vastasit salamana:
“On, ovi on auki.”
Tasan kahdeksalta painoin ovesi kahvan alas. Lupauksesi mukaan ovi oli lukitsematta. Astuin asuntoosi, lukitsin oven ja kuulin ” täällä näin” maakuuhuoneestasi. Etsin tieni sinne ja raotin ovea. Olit nelinkontin sängyllä pukeutuneena seksikkääseen asuusi ja silmäsi olivat silmälappujen peitossa. Astuin kynnyksen yli makuuhuoneeseesi ja aloin riisua itseäni. Huomasin miten tarkkaavaisesti kuuntelit riisumisestani tulevia ääniä.
Tunsit äkkiä hengitykseni niskallasi kun kuiskasin korvaasi:
“Piru miten seksikkäältä tuossa asussa näytätkään.”
Ojentauduit ja selkä nousi hieman kaarelle ja ihosi nousi kananlihalle. Hyväilin sinua höyhenenkevyesti niskasta alas selkää ja vyötäröä ja siitä alas pakaroilelle. Pillusi oli litisevän märkä kun nelinkontin painoit pakaroitasi vasten minua. Tartuin pikkuhousuihin ja vedin kapean kangasnauhan toisen pakaran yli ja suutelin hyväillen huippuseksikästä persettäsi ja tunsin miten värähtelit. Yllätyit hieman kun huomasit ja tunsit miten liu’utin kieltäni märällä vitullasi. Kohta tunsit taas hengitykseni korvallasi ja kuulit minun sanovan:
“Maistut ihanalle, -haluaisitko tätä lisää?” Pyllysi pyöri ja vastasit:
“Haluan.”
Tunsit miten kieleni jatkoi leikkiä jalkojesi välissä. Nuolin ja sinä huokailit ihanasti. Yllätyit kun huomasit miten kielenkärkeni lipui pyllyaukollesi ja miten ihanalle se tuntui. Värähdit ja huohotit. Jatkoin uudestaan pillusi nuolemista. Tunsit miten kieleni painui syvälle häpyhuuliesi väliin ja tutki vittuasi. Välillä taas tunsit miten kieleni leikki tiukalla anuksellasi ja miten se kuin vahingossa tunkeutui sisään hyvää tekevälle tutkimusmatkalle.
Kuiskin taas korvaasi ja pyysin sinua kääntymään kohti minua ja avaamaan suusi. Teit sen kuuliaisesti ja sait tuntea miten suonikas kullini tunkeutui suuhusi. Kiihoitut entisestään ja aloit imemään kiihkeästi kannatellen toisella kädellä kivespussiani. Tunsit miten entisestään kovenin ja se teki sinut aina vaan kiimaisemmaksi.Olit aivan sekaisin kiihkosta ja inisit kulli suussasi.
“Sinun on nussittava minua nyt!” huokailit hengästyneenä.
“Oletko ansainnut sen,” kysyin, “ansaisetko sen, että panen sinua kovaa ja rajusti?”
“Kyllä kyllä, ansaitsen ansaitsen,” valitit anovasti ja aloit kääntymään.
Toista reittäsi myöden valui kiihottavaa nestettä ja eritettä kun tunsit miten kyrpäni painui vittuusi. Kulli liukui hitaasti sisään ja ulos kunnes varovasti kiihdytin tahtia. Tartuin käsilläni pakaroittesi ulkosyrjiin ja reiteni alkoivat läiskähtelemään vasten persettäsi kiihdytettyäni nussimisen tahtia. Huokailit ja läähätit kiimasta. Tunsit miten taivaalliselle se tuntui kun töytäisin syvyyteen, sen märkään ja kuumaan kaivoon. Annoin kullin liukua ulos ja nousin sängylle. Ohjasin kullin suuhusi ja sait maistaa omia mahlojasi ja rakastit sitä.
“Haluatko sitä lisää,” kysyin.
” Haluan halluan, pane minua, pane”, vastasit ja asettauduin taas taaksesi.
Halusin vielä nuolla sinua ja upotin kieleni litimärkään pilluusi. Annoin kielen liukua koko reitin klitoriksesta pyllyaukkoon, edestakaisin useamman kerran ja sinä huokailit ja voihkit ihanasti.
Tartuin kulliini ja työnsin sen sinuun ja panin taas. Välillä otin kyrvän ulos ja läiskin sillä persettäsi, mutta upotin sen sitten taas sisääsi. Tarrasin voimalla lantiostasi ja vedin sitä kovaa itseeni paukutellen persettäsi vasten vatsaani. Ääntelyistäsi päätellen nautit valtavasti ja melkein huusit. Tunsit miten kohta olit tulla ja inahtelit huohotuksesi lomaan:
” Pane minua, pane, minä tulen kohta, pane!”
Jatkoin kovaa nussimista ja tunsit miten koko vartalosi alkoi kouristelemaan ja kohta jotain tapahtusi. Hengityksesi oli katkonaista ja salpautui ja äkkiä tunsin miten pillussasi kramppasi ja se puristi kulliani. Inisit ja melkein kyynelehdit. Annoin kullin hiljaa liukua sisään ja ulos odottaen orgasmisi hidasta laantumista.
Halusit saada minut sisääsi, halusit, että saisin ja täyttäisin pillusi kuumalla spermalla, halusit maistaa sitä. Hengästyneenä huohotit ja sait sanottua:
“Jatka kulta panemista, haluan että tulet.”
Otin kullin käteeni ja ohjasin sen sisään turvonneeseen pilluun. Edestakaisin liu’utin sitä ruusunpunaisten ja kiiltelevien häpyhuulten välissä. Nojauduin selkäsi yli kuiskaten matalasti, että minulla on sinusta eräs fantasia.
“Haluan panna sinua pyllyaukkoon,” kuiskasin.
Hätkähdit ja pidätit hetken henkeä. Sinulla oli ollut samankaltaisia ajatuksia ja fantasioita, mutta et koskaan ollut uskaltanut kokeilla. Et sanonut mitään, joten ajattelin, että halusit minun tunkeutua ahtaaseen anukseesi.
Työnsin etusormeni hitaasti sisääsi. Olit tosi märkä ja liukas nuolemiseni ja kieleni leikin jäljiltä. Tartuin taas pakaroistasi ja erotin ne toisistaan niin, että paljas pyllyaukko paistoi kutsuvan samettisena, mutta niin liukkaan märkänä ja kiiltävänä. Syljin vielä hieman aukon laidoille ja kohta tunsitkin miten terskani oli anuksen portilla. Tunsit miten hitaasti ja määrätietoisesti työnsin sitä sisään ja suustasi pääsi pieniä puuskutuksen kaltaisia ääniä. Hämmästyit miten ihanalle se tuntuikaan. Aloin nussimaan sinua ahtaaseen peräaukkoon ja kiimani vaan kasvoi kun katsoin miten kyrpäni liukui pakaroittesi suojaamassa perseessä. Aloin tuntemaan miten orgasmini alkoi lähenemään ja puuskutin sinulle:
“Minulta tulee ihan kohta.”
“Haluan spermaasi, pane, nussi minua,” inisit vastaan.
Minä puuskutin ja tunsin miten orgasmi keräsi voimaansa ja olin räjähtämäisilläni koska vaan. Kun kullini alkoi sykkimään niin tiesin purkauksen tapahtuvan, työnsin vielä voimalla sinuun niin syvälle kuin vaan pystyin ja annoin kuuman sperman purkautua peräsuoleesi. Sinä ääntelit niin kuin minäkin ja huohotuksesi lomaan sanoit:
“Haluan maistaa spermaasi.”
Minä nojasin kulliani edelleen vasten perääsi ja vapisin, mutta onnistuin lopuksi nousemaan sängylle. Hamuilin leukasi käteeni ja avasit suusi ammolleen. Toisella kädellä onnistuin vielä puristamaan viimeiset tipat kullistani suuhusi. Maistelit ja lopuksi nielit. Sipaisin silmälaput pois silmiltäsi ja katsoit minua silmiin. Mitään sanomatta otit kullistani kiinni ja ohjasit sen suuhusi sekä imit minua hetken villisti. Sitten hymyilit ja katsoit minua.
“Nyt tarjoan sen teen, siksihän tulitkin tänne,” sanoit ilkikurinen hymy kasvoilla.

Yksi kommentti viestissä: “Tuntematon lähettäjä”

  1. Risanukke says:

    Glups, silmälaput. Olen ihan että minäkin haluun.

Kommentoi

top