search
top

Saran eka kerta naisen kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Sara tärisi jännityksestä. Hän oli kävelemässä uudelle koululleen, jossa aloittaisi lukion viimeisen luokan. Hän oli muuttanut vasta pari viikkoa sitten, eikä tuntenut ketään. Silti hän oli optimistinen sen kanssa, että löytäisi kyllä kavereita koulusta. Hänellä ei myöskään ollut ollut poikaystävää moneen vuoteen -hän ei ollut tuntenut minkäänlaista kiinnostusta kehenkään vaikka jotkut olivatkin häntä yrittäneet iskeä.

Sara astui rehtorin kansliaan, minne hänen oli käsketty mennä, ja näki että koulussa oli naisrehtori. Hän oli aika nuori, ehkä kaksikymmentäkahdeksan, ja kaunis. Sara katseli naista ihaillen samalla kun astui peremmälle hämärään kansliaan.

” Sulje ovi perässäsi” nainen sanoi Saralle nostamatta katsettaan papereistaan. Sara teki työtä käskettyä ja jäi odottamaan lisäohjeita.

” Istu alas” nainen sanoi osoittaen Saralle tuolia pöytänsä toisella puolella. Ensimmäistä kertaa Saran tulon jälkeen hän nosti katseensa häneen ja tarkkaili tytön piirteitä. Sara liikkui hiukan kiusaantuneena rehtorin osoittamaa paikkaa kohti naisen katseen vaeltaessa hänen vartalollaan.

“Olen Amanda Aalto, uusi rehtorisi. Oletan että olet Sara Heimonen?” Rehtori kysyi Saran istuttua alas. Sara nyökkäsi, koska ei saanut sanaa suustaan. Niin mykistynyt hän oli Amandan kauneudesta. Hän ei olisi ikinä kuvitellut rehtorin edes voivan olla niin kuuma.

Amanda kysyi Saralta muutaman kysymyksen liittyen hänen edellisiin kouluihinsa, jonka jälkeen hän esitteli koulun toimintamenetelmät. Sitten hän käski Saran nousta ja saattoi tämän ovelle.

“Toivottavasti viihdyt koulussamme” Amanda toivotti vielä lopuksi ja puristi Saraa kädestä lämpimästi.

Viikot kuluivat ja Sara ei voinut lakata ajattelemasta nykyistä rehtoriaan. Hän huomasi ajattelevansa Amandaa masturboidessaan sekä yrittävänsä keksiä syitä, joilla pääsisi näkemään häntä.

Aikaa kului ja tuli Halloween. Koko koululla oli suuret bileet, joihin oli kutsuttu sekä opettajat että oppilaat. Sara meni sinne kissanaiseksi pukeutuneena. Hänen tiukka, nahkainen, musta catsuitinsa nuoli hänen vartaloaan korostaen täyteläisiä rintoja ja suloista takapuolta, josta roikkui hänen “häntänsä”. Päässään hänellä oli kissankorvapanta ja meikkinä vahvat silmämeikit ja punaiset huulet. Hän oli punannut ne suutelunkestävällä huulipunalla, ihan vain varmuuden vuoksi. Kun hän saapui paikalle, bileet olivat jo käynnissä ja hyvässä vauhdissa. Hän nappasi pöydältä shottilasin ja kumautti sen kurkkuunsa pahemmin ajatellen mitä se sisälsi. Hän etsi katseellaan Amandaa ihmistungoksesta. Aika pian hän näkikin naisen tanssilattialla, ja lähti kulkemaan tätä kohden. Kun Amanda huomasi Saran tulevan häntä kohti, hän astui muutaman askeleen lähemmäs katsoen viettelevästi kulmiensa alta nuolaisten huultaan. Ennen kuin Sara huomasikaan, he olivat kiinni toisissaan tanssien seksikkäästi musiikin tahdissa keinuttaen lanteitaan. Kun Sara vihdoin nosti katseensa lattiasta, hän huomasi Amandan tuijottavan häneen purren huultaan. Sanaakaan sanomatta hän tarttui Saraa kädestä ja lähti johdattamaan tätä pois väentungoksesta. Pian he saapuivat Amandan kanslian ovelle. Amanda avasi sen laukustaan löytyneellä avaimella ja veti Saran perässään sisään pimeään huoneeseen. Ovi tuskin ehti kolahtaa heidän takanaan kiinni, kun jo Sara makasi pöydällä Amanda päällään. He suutelivat intohimoisesti tunnustellen toisiensa suita kielillään. Amanda repi Saran catsuitin pois lantiolle suudellen kiihkeästi tämän kaulaa ja lopulta rintoja. Sara nosti kätensä pään päälle ja voihki hyvänolontunteesta. Amandan kieli kulki edes takaisin Saran vartalolla ja eteni koko ajan alemmas ja alemmas, kunnes saavutti lantiolle rullatun catsuitin. Hän alkoi hitaasti vetää sitä alaspäin lopulta paljastaen Saran kostuneen vaginan. Amanda voihkaisi ja yhtäkkiä syöksähti takaisin suutelemaan Saraa suulle. Samanaikaisesti hänen sormensa kävivät töihin Saran alapäässä. Hän kuljetti niitä edestakaisin ensin hivellen, sitten hän meni sisään. Sara kiemurteli pöydällä ja lopulta orgasmi sai hänen selkänsä taipumaan kaarelle. Amanda otti häntä niskan takaa kiinni ja veti istualleen. He suutelivat hellästi, ja Saran kädet avasivat samalla Amandan rintaliivien haan. Sara lähti hellästi kuljettamaan huuliaan Amandan kaulaa alaspäin rinnoille saaden Amandan henkäisemään. Samalla hänen kätensä valuivat hyväillen alas hänen selkäänsä jääden pakaroille. Sara laskeutui alas pöydältä ja kyykistyi Amandan eteen. Hän laski Amandan hameen alas ja suuteli tämän karvatonta häpykumpua. Amanda tarttui Saraa hiuksista ja nosti tämän ylös.

“Ei siinä, tämä on parempi paikka” hän mutisi ja kävi makaamaan pöydälleen. Sara työnsi päänsä hänen jalkoväliinsä samalla sormin hyväillen hänen vatsaansa ja rintojaan, ja alkoi nuolla. Hän kuljetti kieltään häpyhuulien välissä ja Amanda voihki. Hän oli orgasmin kynnyksellä. Sara lähti kuljettamaan kieltään Amandan vatsaa pitkin ylöspäin ja jäi imemään tämän rintoja samalla sormin hyväillen tämän vaginaa. Amanda kiljui saadessaan rajun orgasmin. Sara kävi makaamaan Amandan viereen tämän työpöydälle huohottaen. He suutelivat vielä pitkään ja hellästi. Se oli ilta jota kumpikaan ei unohtaisi.

 

Tämä oli minun ensimmäinen seksinovellini, laittakaa kommenttia Mitä tykkäsitte!

6 kommenttia viestissä: “Saran eka kerta naisen kanssa”

 1. Mitävittua says:

  Et selvästikkään tiedä minkälaista oikea lesboseksi on, se ei ihan mene näin mutta hyvä yritys

 2. kike says:

  tekis mieli kokeilla

 3. Jussi says:

  Kiva tarina sai kullini heräämään ja mielikuvituksen valloilleen.

 4. Vuonisluopa says:

  Voi viddan,mikä kiihotus,laskin suonikkaan jykevän elimeni tyhjäksi kolome kertaa ja nyt on kaikki paikat maukussa,eiku kutipaperit esiin ja paikat puhtaaks,Kirjottajalle kiitos!

 5. vedihana says:

  Kiihotusta. Tosi hyvä!

 6. Alkoi kiihottamaan says:

  Ihan hyvä, itse ainakin tykkäsin. Tämä ei liity tarinaan: Näin miehenä ainakin minusta on mukava katsella kun 2 naista pitää hauskaa keskenän. Ja sitten voi saada kutsun mukaan 😀

Kommentoi

top