search
top

Mopotytön apuna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...
Oli lämmin elokuinen päivä ja olin lähtenyt nollaamaan työstressiä moottoripyörällä lähiseudun mutkateille. Ajelin aurinkoisessa säässä kohtuullisen reilulla vauhdilla keskellä maaseutua kunnes erään mutkan takana odotti tien varteen pysähtynyt mopo ja sen vieressä vaaleahiuksinen nuori tyttö farkuissa ja valkoisessa topissa kypärä kädessä huitoen minua pysähtymään. Pysäytin pyörän tytön mopon etupuolelle ja astelin tytön luokse kysymään mikä hätänä. Ennenkuin ehdin kysyä mitään, tyttö alkoi hädissään selvittämään tarvettaan.
“Voitko auttaa mua? Miun skootteri hyytyi ja mie en edes saisi olla täällä! Jos isä saa tietää, en pääse koko syksynä minnekään” tyttö selitti kiihtyteenä
“Otetaan ihan rauhallisesti! Miten niin et saisi olla täällä tai missä sun sallittu alue oikein sitten on?” kysyin ja katsoin tyttöä suoraan sinisiin viattomiin silmiin.
“No kun mun pitäisi vielä harjoitella kodin lähellä, en saisi lähteä tänne isolle tielle. Mulla on ainakin 10 kilometriä matkaa ja vanhemmat tulee illalla kotiin. En millään ehdi työntää tuota kotiin!” tyttö jatkoi itkuisella äänellä.
“Ehkä se saadaan liikkeelle, ettei tarvitse työntää ja ehdit vielä palkitsemaan mut avusta. Mutta kerrotko ensin nimesi? On kivempi auttaa kun tietää ketä on auttamassa, mie oon Janne.” sanoin tytölle ja hymyilin
“Mie oon Jenna ja palkitsen sut kyllä, jos vaan pelastat mut!” tyttö sanoi ilahtuneena ja halasi yllättäen mua
Aloin tutkia tytön mopoa. Muutaman minuutin tutkimisen jälkeen havaitsin, että bensa oli varsin vähissä, eikä tytölle ilmeisesti oltu kerrottu mitään varatankista tai bensahanan asennosta. Käänsin bensahanan varatankille ja kokeilin käynnistää mopoa, joka lähtikin muutaman yrityksen jälkeen käyntiin.
“Ihana mies, sie niin pelastit miut!” Jenna huudahti ja syöksyi halaamaan minua jälleen.
“Eipä tässä mitään, tarjoatko palkkioksi kahvit ja jotain suuhun pantavaa?” kysyin Jennalta ja rutistin tyttöä minua vasten
“Kyllähän mie kahvit toki keitän, mutta en tiedä onko meillä mitään sen kanssa, mitä haluaisit!” Tyttö vastasi ilkikurinen hymy kasvoillaan.
“Eiköhän sieltä jotain mua mielyttävää löydy, ajele edellä, niin yritän pysyä perässä” sanoin tytölle ja pian ajoin tytön perässä katse tiukasti kiinni tiukkojen farkkujen verhoamassa teinipepussa.
Pian olimme perillä pienen lammen rannassa olevan maatilan pihassa. Parkkeerasin pyöräni tytön mopon viereen ja riisuin kypäräni.
“Mennään sisään niin saat sitä kahvia ja katotaan onko miulla mitään tarjottavaa sen kanssa” Jenna sanoi ja asteli sisään taloon edelläni. Katselin tytön hoikkaa vartaloa hänen kävellessään edelläni.
Keittöön päästyämme riisuin ajotakkini ja kysyin Jennalta WC:n sijaintia ja tyttö jäi keittämään kahvia minun suunnatessani tytön ohjeiden mukaisesti tarpeilleni. Reitti WC:hen kulki Jennan huoneen läpi ja katselin kiinnostuneena miltä teinitytön huone näyttää kunnes silmiini osui yöpöydällä oleva hieromasauva ja heti perään sängyllä oleva anustappi sekä liukkaripullo. Huomasin kuinka kaluni alkoi kovettua kun päähäni tuli mielikuvia tytöstä leikkimässä sauvalla ja anustapilla. Jatkoin matkaani kohti vessa mielessäni useampikin palkkio mopon “korjaamisesta”. Astuessani vessasta ulos, huomasin Jennan kumartuneena laittamaan jotain yöpöydän laatikkoon.
“Olisit sie voinut antaa niiden olla näkyvillä” sanoin naurahtaen.
Jenna pyörähti hätkähtäen ympäri, punastui korviaan myöten ja poistui juoksujalkaa kohti keittiötä mutisten jotain nolosta minun seuratessa perässä.
“Älä turhaan nolostu, suorastaan ihastuttavaa, että nuori ja kaunis tyttö on noin hyvin varustautunut” jatkoin tytön kaataessa kahvia edelleen pieni puna kasvoillaan.
“No, mutta sie pidät mua ihan pervona, näit sen miun peppulelunkin vielä” Jenna sanoi.
“Ei kun mä pidän sua entistä seksikäämpänä, sie oot ainakin mun unelmatyttö tuon jälkeen. Oikeasti haluaisin nähdä kun sie leikit niillä, se voisi olla vaikka osa siitä palkkiosta!” sanoin ja katselin tytön hoikkaa vartaloa.
“ööh, tota, ootko sie tosissas?” Jenna vastasi ja punastui taas.
“Tottakai olen, en kerro kenellekään, jos näytät mulle” sanoin hymy kasvoillani.
“En kyllä näytä, sie se on noloa” tyttö sanoi
“Mutta et kai sie halua, että mie jään odottelemaan siun isää ja kertoaan, että sut piti pelastaa kieletyltä tieltä ja kyllähän miun pitää muutakin palkkioksi saada kuin kahvia eikö?” jatkoin kokeillen kepillä jäätä.
“Öö, joo, en halua ja kyllä sie palkkion ansaitset… No kai mie voin, juo sie kahvia, niin meen jo tuonne” Jenna sanoi ja tunsin kuinka mun kalu kovettui hetkessä täyteen mittaansa.
Yritin malttaa juoda kahvin rauhassa, mutta siitä huolimatta olin jo muutaman minuutin päästä seisomassa Jennan huoneen oven takana ja koputin siihen.
“Tuu vaan, mua kyllä ujostuttaa tää!” Jenna sanoi ja avasin oven.
Katsoin sängylle, jossa tyttö oli puoli-istuvassa asennossa pelkkään toppiin ja vaaleanpunaisiin stringeihin pukeutuneena. Jennan lelut olivat sängyllä hänen edessään ja aiemmin näkemäni hieromasauvan ja anustapin lisäksi sängyllä oli myös kaksipäinen tuplasauva. “Tyttö on tosiaan varustautunut” ajattelin mielessäni astellessani lähemmäs sänkyä.
“Mie en ole ikinä leikkinyt niin, että joku muu on nähnyt, mitä sie haluat mun tekevän?” Jenna sanoi hiljaisella äänellä
“Tee vaan niinkuin tekisit itsekseen. Saanko mie vähän riisua näitä housuja, nämä kiristää” vastasin ja avasin ajofarkkujeni nappeja.
“Joo, seisooko sulla” tyttö vastasi ja riisui samalla stringejään paljastaen posliiniksi ajellun sievän pienen pillunsa.
En vastannut mitään vaan laskin myös alushousujani niin, että tyttö näki kivikovana seisovan kaluni. Hänen katseensa oli kuin naulattu kaluuni ja samalla hän työnsi sormensa häpyhuultensa väliin levittäen jalkojaan leveämmälle tarjoten minulle suoran näkymän pilluunsa. Tartuin kaluuni ja hyväilin sitä kevyesti katsellessani kuinka tyttö otti sängyltä hieromasauvan ja alkoi hieroa sitä häpyään vasten. Pian hän alkoi työntämään sitä häpyhuultensa väliin hieroen samalla toisella kädellä klitoristaan. Kaluni koveni entisestään katsellessani täydellistä näkyä sauvan venyttäessä tytön pillua. Tyttö hieroi klittaansa yhä nopeammin ja nussi pimppiään sauvalla, joka kiilteli kosteutta. Hän tuijotti samalla kokoajan kaluani purren ajoittain alahuultaan. Yhtäkkiä tyttö laukesi ensimmäisen kerran selkä kaarella voihkien.
“oho, en ole ikinä tullut näin nopeasti. Haluaisitko sie auttaa mua ja samalla saada sun palkintosi” Jenna sanoi leveä hymy kasvoillaan.
“Tottakai, sun pitäisi ensiksi riisua tuo toppi ja mennä kontalleen siihen sängylle” sanoin ja katselin kun tyttö kiltisti riisui toppinsa paljastaen a-kupin rintansa ja asettui kontelleen pienen pieni peppu minuun päin.
Nousin itsekin sängylle kumarruin suutelemaan Jennan peppua, suukottelin ja nuolin tytön pakaroita lähestyen hitaasti pakaroiden väliä ja anusta. Levitin tytön pyöreitä pieniä pakaroita ja painoin kieleni tytön anukselle vieden samalla sormeni hyväilemään hänen klitoristaan. Aloin nuolla tytön peppua, pyöritin sormillani klittaa ja työntelin etusormea tytön kosteutta valuvaan tiukkaan pilluun. Jenna voihki ja pyysi, että en vaan lopettaisi. Jatkoin tytön hyväilyä hetken ennenkuin poimin sängyltä liukkarin ja anustapin. Rutistin purkista reilusti liukkaria Jennan pakaroiden väliin ja levitin sitä tytön anukseen työntämällä varovasti etusormea tytön peppuun. Jenna pyllisti ja painoi itseään sormeani vasten ja kerjäsi peppuleluaan sisäänsä. Levitin liukkaria myös anustappiin ja aloin painamaan sitä tytön anusta vasten pumppaavin liikkein. Tappi upposi sisään yllättävän helposti ja ihailin erittäin kiihottavaa näkyä sen venyttäessä tytön anusta. Pian tappi oli kokonaan tytön pepussa. Pyysin Jennaa kääntymään selälleen. Katsoin tyttöä silmiin, poimin käteeni hieromasauvan ja kumarruin suutelemaan hänen posliiniaan. Painoin huuleni ja kieleni tytön klitorikselle ja vein sauvan häpyhuulten väliin alken painamaan sitä samantien sisään. Aloin hitaasti nuolemaan tytön klitorista liikutellessani sauvaa samaan aikaan tytön sisällä. Hän voihki kokoajan kovempaa kun nussin häntä sauvalla ja nuolin yhä nopeammin. Pian tyttö tunsin kuinka tyttö laukesi täristen minun nuollessa häntä koko laukeamisen ajan.
“Nousehan takaisin kontallesi” sanoin samalla kun vedin sauvan pois tytön valuvasta pillusta.
Jenna nousi kontalleen eteeni ja otin hitaasti pois myös anustapin. Poimin käteeni tuplasauvan, jossa oli kaksi eri paksuista sauvaa, jotka oliva molemmat melkoisen paksuja anustappiin tai toiseen sauvaan verrattuna. Laitoin liukkaria sauvaan reilusi ja pohdin hetken, että kumminkopäin sauvaa käyttäisin kun Jenna jo ehti pyytämään isompaa sauvaa peppuun. Ohjasin joustavat sauvat oikeisiin kohtiin ja aloin painamaan sauvoja pumppaavin liikkein sisään tytön pilluun ja peppuun jokaisella painalluksella hiukan syvemmälle. Olin hämmästynyt kuinka helposti paksumpi sauva upposi tytön tiukkaan peppuun hiukan pienemmän venyttäessä pillua. Tyttö voihki äänekkäästi, kerjäsi mua nussimaan nopeammin ja hyväili samalla toisella kädellä klitoristaan. Nussin tyttöä ja nautin kiihottavammasta näystä kuin olisin voinut edes kuvitella. Pienikokoinen tyttö saamassa kahta sauvaa ja hyväilemässä samalla itseään. Hetken päästä tyttö laukesi jälleen voihkien. Vedin sauvan tytön sisältä ja levitin liukastetta kivikovana seisovalle kalulleni. En edes ehtinyt ehdottaa kun Jenna jo pyysi minua tulemaan peppuunsa.
Asettelin kaluni tytön pakaroiden väliin ja aloin painamaan sitä sisään tytön tiukkaan anukseen. Jennan sulkijalihas antoi hitaasti periksi kaluni upotessa hitaasti tytön tiukkaakin tiukempaan peppuun. Aloin liikkua varovasti ja nautin tiukkuudesta katsellesani kuinka paksu kaluni venytti Jennan pientä peppua. Jenna voihki ja pyysi minua nussimaan nopeammin ja täyttämään peppunsa kokonaan. Aloin nussia nopeammin ja tunsin heti, että en tule kestämään kovin kauaa tytön pepun puristuksessa. Nussin yhä nopeammin nauttien jokaisesta työnnöstä entistä enemmän. Pian tunsin kuinka laukeaminen lähti liikkeelle jostain selkäytimestä ja kaluni alkoi sykkien täyttää tiukkaa peppua kuumalla spermalla. Jenna laukesi neljännen kerran samaan aikaan kun laukeamiseni jatkui. Laukeaminen kesti pidempään kuin koskaan ja hetken levättyäni vetäydyin Jennan pepusta katsellen kuinka pieni puro siemeniäni valui tytön pepusta.
“Sie olet kyllä täydellinen tyttö” sanoin Jennalle joka myhäili tyytyväisenä peppu pystyssä edessäni
“Kiitos! Voisitko tulla tekemään mulle näin useamminkin” Jenna vastasi ja nousi antamaan mulle suukon.
____
Nopeasti rustattu tarina, varmasti paljon kehitettävää, joten palaute on tervetullutta.

4 kommenttia viestissä: “Mopotytön apuna”

 1. RedEyedAngel says:

  Komppaan edellisiä. Ja jos tätä katsoo vain pikapanonovellina, niin erittäin hyvähän tää oli verrattuna joihinkin, joita olen lukenut.

  • RedEyedAngel says:

   Ai niin, sellainen minkä voisin vielä mainita, että tytön ei ole pakko laueta aina vaihtojen välissä. Se vähän latistaa sen merkitystä ja alkaa tuntumaan lukijasta nopeasti toistolta.

 2. MadClown says:

  Ihan jees, tosin kaipaisin enemmän kuvailua, päähenkilöstä ja Jennasta.

 3. moona says:

  Moikka! Ihan hyvä tarina, itse olisin tosin kaivannut enemmän asioiden kuvailua (erityisesti Jennan – ei ihan selvinnyt ikä yms) ja hieman hitaampaa etenemistä. (Tämän tosin ymmärrän hyvin jos kiireessä kirjoitettu niinkuin sanoit.) Hyvää ja monipuolista kieltä tarinassa, kiva lukea! 🙂

Kommentoi

top