search
top

Tammerfestissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...

Tammerfestien perjantain esiintyjäkattaus, ainakin Suomen mittapuun mukaan, oli vakuuttava, aikataulumme oli sellainen että ehtisimme näkemään osan Happoradiosta minkä jälkeen esiintyvät Yö, Apulanta ja Haloo Helsinki.
Olin lähtenyt kahden kaverini Janin ja Tapsan kanssa ja seuraavalle päivälle annettu lupaus olla kahdeksalta skarppina veljen omakotityömaalla piti huolen siitä että istuin ratin takana. Toisaalta tiesin kokemuksesta että kuskina olo koski vain menomatkaa koska Jani ja Tapsa eivät missään tapauksessa lähtisi muualle kuin baariin kun festit puolenyön aikaan loppuisivat.
Pieni takaisku meinasi tulla kun vaimo oli ilmoittanut tarvitsevansa auton, mutta matkaan päästiin Transitilla minkä olin hankkinut pari vuotta aikaisemmin kun teimme vanhaan taloomme isomman remontin enkä ollut saanut aikaiseksi että olisin sen myynyt. Toisaalta se oli pelastanut olemassaolonsa aikana monesta pulasta enkä ollut enää ollenkaan varma haluanko siitä luopua.

Jani ja Tapsa pohjustivat tulevaa musiikki- ja festarinautintoa kaatamalla sisäänsä mahdollisimman monta kaljaa reilun puolen tunnin matkan aikana.
Ajoin Hämeenpuistosta Ratinan suvannon rantaan vastapäätä festivaali aluetta, ja kun parkkipaikat olivat kortilla, sanoi Tapsa jonka työnantaja teki kaupungille alihankintatöitä, ”aja suvannon ylittävän sillan alle, siellä on työmaa ja käytämme sitä muutenkin usein varikkona”.
Tein työtä käskettyä ja ajoin sillan alle, pysäköin auton sillan alla olevan pyörillä olevan työmaaparakin ja peräkärryn väliin niin että nokka osoitti sillan toiselle puolelle kohti suvantoa. Kun Tapsa heitti taskustaan kaupungin pysäköintiluvan kojelaudan päälle, näytti auto kuuluvan sillan alla olevaan muuhun kalustoon ja samalla pysäköintiongelma oli ratkennut, varmuudeksi Tapsa nosti vielä puomin poikittain tielle jolloin ainakaan autolla työmaalle tai varikolle kukaan ei eksy.
Jani ja Tapsa joivat viimeiset hätäiset kaljat kun kuljimme rantaa pitkin kohti suvannon ylittävää siltaa. Ilma oli alkukesään verrattuna lämmin mikä oli saanut ihmiset liikkeelle, kävimme ostamassa rannekkeet ja siirryimme suoraan anniskelualueelle mistä näki lavalle tai ainakin sen vieressä oleville screeneille.

Onnistuimme valtaamaan alueen takaosasta pystypöydän ja kun Jani lähti hakemaan juotavaa, jäimme Tapsan kanssa pitämään paikkaa.
Happoradion mekastaessa lavalla katselin ympärilleni ja totesin että liikkeellä oli paljon aikuisia tai sitten me aikuisemmat olimme takaosassa ja nuoremmat lavan edessä.
Toisaalta takaosassakin oli kaikenlaista hiihtelijää, välillä pöytämme ohitse kulki kaveri jolla yllään jonkinlainen vihreä painiasu. Asu peitti oikeastaan vain munat, tosin huonosti, ja muilta osin asu oli vain ohuet narut edessä ja takana, perseen kohdalla sekin hävisi pakaroiden väliin, päättelimme että kyseessä oli varmaan polttarit, ainakin toivottavasti.

Ympärilleni katsellessani huomioni kiinnittyi jostain syystä meistä hieman etuvasemmalla olevaan pöytään missä oli kolme paria. Kaksi pareista oli pöydän ympärillä ja yksi sen edessä. Pöydän ympärillä olevista pareista toinen oli reilusti viisikymppisiä ja toinen ehkä neljänkymmenen paikkeilla ja varsinkin nuoremman parin naisella oli vauhti päällä.
Katselin naista hymyillen, jalassa oli farkut ja punaiset varrelliset Converset, pitkähihainen vaakaraitainen teepaita ja sen päällä farkkuliivi. Jaloissa pyöri reppu missä oli luultavasti lisää vaatteita ja varusteet sadetta varten.
Naista katsellessani mieleeni tuli että kaikki vaatteet olivat ensimmäistä kertaa päällä, mietin hymyillen miten nainen oli valmistunut innoissaan festivaaleille lähtöön ja käynyt hakemassa nuorentavan vaatevarustuksen ja kruunannut sen punaisilla Converseilla.
Nainen oli mukavan näköinen sinisilmäinen brunette jolla oli melkein olkapäille yltävät suorat, niskasta lyhyemmät hiukset joissa jakaus oli sivussa oikealla puolella. Vartalo oli normaali varustettuna pienehköillä tisseillä, takapuoli taas oli ikään sopivasti leveä ja muhkea. Katselin miten takapuoli hytkyi mukavasti musiikin tahdissa eikä kireät farkut pystyneet pitämään liikettä kurissa.
Syytä miksi huomioni kiinnittyi naiseen, en osaa sanoa. Luulisin sen johtuvan kahdesta asiasta, niistä punaisista Converseista jotka eivät vain mielestäni sopineet naiselle ja siitä että jotkin asiat naisen käytöksessä olivat vähän liioiteltuja ollakseen täysin spontaaneja, käytös oli jotenkin teennäistä.

Happoradio lopetti osuutensa ja Yötä odotellessa huomasin miten nainen kerta toisensa jälkeen hankkiutui vanhemman miehen viereen kiinnitin huomiota naisen katseeseen kun katsoi vanhempaa miestä tämän puhuessa. Ilmeessä oli jotain samaa kun koiralla joka kerjää ruokaa, silmäkään ei värähdä kesken intensiivisen tuijotuksen, jotenkin siniset silmät olivat liian suurella ja katseesta paistoi teennäinen kiinnostus ja palvonta miehen puheita kohtaan, minkä ainakin selvänä oleva näki kuulematta yhtään sanaa, ei voinut välttyä vaikutelmalta että kävi tyrkyttämässä itseään miehelle.
Vanhempi mies oli arvokkaan näköinen harmaatukka, pikee paidassaan ja shortseissaan, merkkikamaa molemmat. Mietin että olisiko tämä joku työporukka, mies firman johtaja tai päällikkö ja muut firman työntekijöitä, toisaalta kolme naista ja kolme mistä viittasivat että ainakin osa oli pareja.

Tauko loppui ja Yö aloitti soittamisen ja ihmismassa siirtyi juottoloilta takaisin lähemmäksi lavaa ja me siinä mukana. Yö veti keikkansa rutiinilla, tauon alkaessa ihmisaalto alkoi liikkua suvannon rantaa kohti ja juottoloiden edustat täyttyivät, kaiken kaikkiaan porukat alkoivat olemaan aika soosissa.
Palasimme takaisin alueen takaosaan ja onnistuimme saamaan saman pöydän käyttöömme, jäin Janin kanssa odottamaan kun Tapsa haki juomatäydennystä, molemmat alkoivat olla melkoisessa tuiskeessa, mutta oli juomaakin kaatunut tasaiseen tahtiin melkoinen määrä ja molempien puhekieli alkoi muistuttaa enemmän Norjaa kun Suomea.

Naapuripöydässä ryhmä oli sama ja nainen tiiviisti vanhemman miehen kyljessä kiinni. Nuorempi mies, jonka olin alkujaan ajatellut olevan liikkeellä naisen kanssa, joi kaljaansa yksin pöydän toisella puolen happaman näköisenä ja vanhempi nainen seisoi yksin sen näköisenä että oli väärässä paikassa.
Selvin päin, juopuneessa porukassa huomaa ja kiinnittää huomiota outoihin asioihin, huomasin miten nainen ja vanhempi mies pitivät toisiaan kädestä kiinni pöydän alla, miten mies välillä pälyili ympärilleen ja miten kädet irtosivat kun joku tuli heidän lähelleen.
Ajattelin itsekseni että jos vanhempi mies ja nainen, sekä nuorempi mies ja nainen ovat parit, on touhu aika hävytöntä.
Enempää en heihin kiinnittänyt huomiota kun muutama tuttu tuli juttelemaan eikä kestänyt kauaakaan kun Apulanta aloitti soittamisen ja siirryimme lähemmäksi lavaa.

Apulannan lopetettua palasimme taas alueen takareunaan odottamaan Haloo Helsinkiä, naapuripöydässä oli porukka vaihtunut ja kun Haloo aloitti, siirryimme taas lähemmäksi lavaa.
Haloo Helsinki oli hyvä ja veti keikkansa kunnialla läpi, pitkään yhdessä soittaminen näkyy ja kuuluu. Kun keikka loppui ja lava tyhjeni, ihmismassat alkoivat purkautua alueelta ulos. Meikin lähdimme, tosin kulku oli hidasta kun varsinkin Janilla oli ongelmia päättää käveleekö eteen vai taaksepäin.

Päästyämme suvannon yli selvisi minkä olin tiennytkin, Jani ja Tapsa jäisivät kaupunkiin ja tulisivat taksilla pois.
Lähdin hiljalleen kohti autoani, perille päästyäni kävin vielä tarpeilla auton vieressä olevan peräkärryn takana. Siellä touhutippoja ravistellessa huomasin miten tuttu pariskunta astui juuri jalkakäytävältä ajoradalle ja lähti ylittämään sitä suunnan ollessa sillan alle ja minua kohti. Harmaahiuksinen mies talutti käsipuolessaan naista jolla oli reppu selässä ja jalassaan punaiset Converset, muita porukassa olleita ei näkynyt, ajattelin että, muut on saatu eksytettyä ja että mihinkähän ihmeeseen nämä luulevat olevansa menossa.
Kun pari pääsi sillan alle, miehen ääni kaikui betonirakenteissa kun sanoi, ”mennään tästä vähän matkaa”.
Nainen vastasi humalaisesti naurahtaen, ”no mitä me siellä”.
Mies vastasi, ”saadaan olla rauhassa”.
”Ihan vähäksi aikaa sitten”, nainen vastasi taas naurahtaen.
Kaksikko ei ollut nähnyt minua joten nousin autoon ja vedin oven hiljaa kiinni, ajattelin että katson mitä parilla on mielessä.

Kaksikko kulki ohitseni noin viiden metrin päästä häviten näkyvistä, olin juuri aikeissa käynnistää auton, kun mies tuli takaisin kantaen pitkää penkkiä jonka laski maahan melkein autoani vastapäätä auton edessä kulkevan tien toiselle puolelle, ehkä seitsemän kahdeksan metrin päähän autostani.
Paikka mihin mies penkin laski, oli näkösuojassa molemmista suunnista sillan alle katsottaessa kahden peräkärryn välissä auton levyisessä syvennyksessä.
Nainen tuli miehen perässä ja laski reppunsa penkille, meni sitten miehen eteen ja ja laittoi kätensä tämän kaulan ympäri ja suuteli miestä. Mies vastasi suudelmaan laittaen kätensä naisen ympärille ja puristi ohimennen toista pakaraa.
Suudelman loputtua mies katsoi hetken suuntaani ja ajattelin että tämä näki minut, mutta sitten tämä käänsi katseensa pois ja tajusin että autoni jää vieressä olevan työmaaparakin varjoon eikä minua sen takia näe.

Mies istui penkille ja nainen istui poikittain tämän syliin ja taas suudeltiin, samalla mies alkoi puristella naisen tissiä.
Ajattelin että tässähän on oikein aitiopaikka ja avasin varovasti sivuikkunaa että kuulisin mitä puhuvat. Omaatuntoa ei salakatselu paljon vaivannut kun mietin että eipä kahden aikuisen ihmisen tarvitse tulla toisiaan silla alle puristelemaan jos ovat luvallisilla teillä.
Mies sai tarpeekseen tissin puristelusta paidan päältä ja kun alkoi laittaa kättään paidan alle, sanoi nainen, ”voiko joku tulla”.
Mies vastasi, ”ei tänne kukaan tule, eikä tähän näe mistään”.
Penkki oli sen verran lähellä autoa että puheääni kuului ihan hyvin ja betoninen ympäristökin varmaan auttoi.
Miehen käsi liikkui paidan alla, kun se saavutti tissin ja puristi sitä, pääsi naiselta vinkaisu ja nojasi päätään taaksepäin.
Miehen toinen käsi oli naisen kaulan ympärillä ja veti naista itseään vasten suudellakseen tätä uudelleen toisen käden jatkaessa tissien puristelua.
Suudelman jälkeen alkoi mies päättäväisesti nostaa naisen paitaa ylemmäksi mitä tämä yritti estää, ainakin näennäisesti, lopulta paita oli mustien liivien yläpuolella ja mies nosti liivit samaan paikkaan paljastaen pienehköt rinnat joissa nännit katsoivat jo vähän alaspäin. Nännit olivat tummat ja nöpöttivät paksuina tappeina viileässä illassa.
Mies puristeli ja vellasi tissejä käsissään ja naisen vinkaisu kaikui uudestaan kun mies otti nännin hampaidensa väliin.
Tissien imeminen jatkui hetken ja sitten nainen nousi sylistä ja meni istumaan miehen viereen, kun mies jatkoi tissien kimpussa, nainen siirsi kätensä miehen jalkojen väliin ja alkoi puristella tämän mulkkua shortsien päältä. Ei kestänyt kun hetken ennen kun mies alkoi avata housujaan ja samalla nainen vapautti itsensä jolloin ihmetempulla puristavista rintaliiveistä vetämälle ne toisesta hihasta ulos.
Mies oli saanut housunsa auki, nosti hiukan takapuoltaan ja työnsi shortsinsa polviin, nainen puristeli mulkkua muutaman kerran kalsareiden päältä, työnsi ne sitten shortsien seuraksi vapauttaen seisovan kullin housujen puristuksesta.
Nainen tarttui kulliin ja alkoi runkkaamaan sitä hitaasi samalla kun katsoi miestä joka nojasi selkänsä tyytyväisen näköisenä penkin selkänojaan.

Hymähdin itsekseni kun miehen kulli vapautui housuista ja ajattelin että ei ole kyseessä mikään Holmesin John, eikä kyllä edes kaukainen sukulainenkaan. Vehje ei ollut pituudella pilattu, eikä sitä puutetta ollut kyllä paksuudellakaan paikattu.
Tällä välin mies oli laittanut kätensä naisen niskaan ja painanut tämän pään jalkojensa väliin, nainen otti kiltisti koko kuuman päivän housuissa marinoituneen kullin suuhunsa ja nytkytti päätään terska huuliensa välissä ja samalla jatkoi runkkaamista toisella kädellään.
Mies nojasi taaksepäin nautti suuhoidosta poskiinsa puhallellen ja puristeli samalla toista tissiä. Nainen tuntui tietävän mitä teki kun molemmat kiveksetkin saivat huulihoitoa ja kielellä kutittelua minkä jälkeen nuoli kullin vartta koko mitalta ja upotti taas terskan suuhunsa mitä imi posket lommolla.

Miehen lantio nytkähteli ja ähkäisyt kuuluivat auton sisään, suuhoito tuntui ilmeisesti liian hyvältä kun nosti naisen pään sylistään ja saman tien tämän eteensä seisomaan.
Nainen seisoi selkä minua kohti kun mies touhusi jotain etupuolella, tarttui sitten farkkujen vyötäröön ja painoi ne polviin paljastaen vaaleat mummokalsarit jotka mies seuraavaksi veti alas farkkujen seuraksi.
Naisen seisoi paljaat pakarat, joissa näkyi jo vähän ikämuhkuraa, minua kohti, miehen toinen käsi tarttui lantioon ja naisen vinkaisuista päätellen toinen käsitteli pillua. Betonisissa siltarakenteissa kaikui muutama kiljahdus kun mies teki temppujaan, naisen lantio nytkähteli eteenpäin, koko vartalo vavahteli ja pakarat hytkähtivät samassa tahdissa.
Sitten mies nousi seisomaan, veti naisen itseään vasten, tarttui molempiin pakaroihin mitä puristeli antaumuksella mikä jälkeen sanoi jotain mitä en kuullut ja painoi naista niskasta alaspäin. Mies seisoi kylki minua kohti, kurotti kätensä naisen pakaroille mitä puristeli ja hytkytteli kun naisen pää nytkyi tämän jalkojen välissä. Sitten mies levitteli pakaroita niin että naisen turpeat tumman karvan peittämät häpyhuulet ja tumma peräaukko katselivat minua kohti ja kurotti toisen kätensä häpyhuulille asti, naisen kullilla tukahdutetut ynähdykset ja uikutukset kaikuivat betonista kun mies työnsi yhden sormen pillun sisään ja työteli sitä edes takaisin muutaman kerran. Siitä nainen ei selvästikään tykännyt kun mies alkoi pyörittää yhtä toisen käden sormeaan tumman peräaukon päällä vaan tarttui miehen ranteeseen ja siirsi käden pois.

Mies nousi seisomaan ja istui penkille vetäen naisen istumaan syliinsä selkä itseään kohti, vähän aikaa kullia yritettiin saada oikeaan osoitteeseen, kun polvissa olevat farkut tekivät hommasta hankalaa nousi nainen ylös ja otti housut jalastaan. Laittoi sitten punaiset tennarit takaisin jalkaan ja istui jalat leveällään miehen syliin. Nyt kulli saatiin helposti oikeaan paikkaan ja nainen alkoi liikuttamaan itseään ylös alas eteenpäin kumartuneena päästäen aina kullin painuessa sisäänsä kovaäänisen ähkäisyn.
Mies otti molemmin käsin kiinni naisen vyötäröstä ja alkoi vauhdittaa liikettään, välillä puristeli molemmin käsin naisen holtittomasti heiluvia pieniä tissejä. Naisen sai tarpeekseen tästä asennosta ja nojasi itseään taaksepäin työnnellen itseään rauhallisesti edes takasin. Katselin naisen esille levitettyä pillua missä syvälle uponnut kulli näkyi juuri ja juuri. Nainen ei ilmeisesti ollut sheivauksen ystävä sillä jalkojen välissä oli täysimittainen musta pöheikkö jota vasten mies laittoi kätensä. Sormet liikkuivat hetken karvojen seassa ja kun sormi alkoi pyöriä klitoriksen päällä, alkoi nainen uikuttamaan ääneen ja lantio alkoi kiemurrella miehen sylissä.
Mies kuitenkin lopetti klitoriksen härnäämisen, sanoi naiselle jotain minkä seurauksena tämä nousi seisomaan. Mies otti naisen repun päältä tämän farkut ja farkkuliivit, levitti ne penkille ja ohjasi naisen istumaan penkin päähän ja laittoi ensin istumaan ja sitten selälleen vaatteiden päälle. Mies nosti naisen jalat osoittamaan ylöspäin ja painoi kullinsa tämän sisään, samalla mies nojasi eteenpäin ottaen toisella kädellään tukea penkin selkänojasta ja alkoi työnnellä kulliaan naisen sisään. Miehen työntely nopeutui ja kohta työnteli kulliaan sellaisella vauhdilla naisen sisään, että tämän ääntely muuttui jatkuvaksi ulinaksi ja punaiset tennarit heilahtelivat holtittomasti kohti sillan kattoa.
Jonkin aikaa työnneltyään mies lopetti ja vaikutti tyytymättömältä, ajattelin että tapahtuikohan tässä sama ilmiö kun heiluttelee pesäpallomailaa alikulkutunnelissa, tilaa on sen verran reilusti että ei osu maila reunoihin.
Mies auttoi naisen ylös ja käänsi tämän polvilleen penkin päähän, työnsi sitten kullinsa naisen sisään takaapäin ja alkoi työnnellä, kun mies sanoi jotain niin nainen painoi rintansa penkkiä vasten. Mies lisäsi työntöihin voimaa ja nainen nytkyi eteenpäin työntöjen tahdissa ja naisen muhkeat pakarat hytkyivät omassa rytmissään kun pakaralihat liikkuivat edes takaisin.
Mies lisäsi entisestään vauhtia, puristi kätensä täyteen naisen jenkkakahvoista ja työnteli lantiotaan nopeutuvalla tahdilla läpsähdellen vasten naisen takapuolta ja naisen uikutus kaikui betonirakenteissa.
Sitten mies irrotti toisen kätensä jenkkakahvasta ja näytti että olisi painanut peukalonsa naisen takapuoleen koska tämä alkoi haromaan toisella kädellään taaksepäin ylettymättä kuitenkaan miehen käteen. Mies jatkoi työntelyään naisen kädestä välittämättä, oikaisi äkkiä selkänsä, veti kullin ulos, otti kullin ulos laittoi sen örähdellen naisen pakaroiden väliin ja ruikki spermat sinne lantio nytkähdellen.

Nainen oli vielä penkillä takapuoli pystyssä, mies läimäytti toista pakaraa ja sanoi, ”kiitos”, raskaasti hengittäen.
Nainen nousi kiukkuisen näköisenä ylös, kaivoi repustaan paperinenäliinoja ja puhdisti mällit takapuolestaan niin hyvin kun pystyi ja sanoi happaman näköisenä, ”olisi ollut mukava saada tästä jotain muutakin kun tahmainen perse”.
Mies oli alkanut laittaa vaatteita päälleen, vilkaisi naista ja sanoi, ”no, kun pääset kotiin niin pyydä että miehesi panee loppuun”.
Nainen katsoi miestä ja sanoi, ”ai jaa, kun sait pantua niin voi puhua ihan mitä vaan”.
Mies oli saanut vaatteet päälleen, istui penkille ja otti rintataskustaan pikkusikarin minkä sytytti ja sanoi, ”kuule, juttuhan meni niin että sinä tyrkytit itseäsi, minä olen poikamies ja tykkään panemisesta, en vaan tajua mitä oikein haet tällä, oma äijäsi antaa ihan varmaan paremman kyydin”.
Kun nainen ei vastannut, kysyi mies, ”tilaanko taksin, voin maksaa sen”.
Nainen mulkaisi miestä ja sanoi ”ei todellakaan tarvitse”, ja lähti kohti kaupunkia.
Mies istui vielä hetken polttelemassa ja lähti samaan suuntaan.
Istuin autossa ja ajattelin että menkööt nyt ennen kuin lähden, sitten mietin että oikeasti ihmiset ovat kännissä tyhmiä, tämäkin yrittivät olla kuin eivät olisikaan ja ympärillä oli tuhansia ihmisiä ja aivan varmasti aina on jotain tuttuja.
Huomasin miten housuissa tuntui ahtaalta, samalla kun starttasin auton, mietin että onkohan vaimo jo kotona.

Kommentoi

top