search
top

Nainen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (132 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

…oi mieheni, etkö riisuisi kuluneita farkkujasi, napittaisit vahvoilla sormillasi ne auki avaten halkion paljastaen suuren muhkuran jota ei voi olla huomaamatta. Luulen sen tosiaankin jo paisuvan ja kaareutuvan ihanan isoksi. Naiset eivät saa katsettaan sinusta kun kävelemme kaupungilla. Luuletko etten huomaa miten he himoitsevat vartaloasi ja suurta kulliasi oi rakas. He näkevät kaiken silmiensä edessä, kaiken syntisen mitä kanssani teet, sinun vaalean, sinun pehmeän, sinun rakkautesi kanssa, ja he kadehtivat minua niin, oi kulta. He kadehtivat minua kaipaavien syliensä kostuessa.

Oi sinä, kiltti, etkö voisi hetken seisoa noin, ylävartalo vahvana ja paljaana, sepalus avoinna ja katse nauliintuneena minuun. Haet katsettani joka ei vielä rohkene kohdata omaasi. Sisälläni myrskyää halu enkä haluaisi, että näkisit minut villiintyneenä. Sen rajuus pelottaa minua. Mutta tiedän miten rakastat sitä, että olen tällainen. Ujo, hiljainen nainen mehuisammalla pillulla jota olet koskaan nuollut. Pillua jota nuolet vahvalla ja kostealla kielellä, … oi taivas, jumalani! Silmäni harhautuvat haaroihisi, poskeni polttavat hämmennyksestä punaisina ja totean miten huomaat häviöni. Syntisessä halussa nuolaisen huultani ja ojennan käteni hyväillen kullia alushousujen ohuen kankaan päältä. Tunnen sen muodot ja koon ja silmäni laajenevat epäuskosta. Pienellä hymyllä katson sinua. En mahda mitään, pillu polttaa kuumana ja pikkuhousut ovat läpikosteat. Olen kuin jaloissasi pyörivä hyväilynkipeä kissa, rakkauden ja odotuksen täyttämä. Teen kaikkeni puolestasi rakas,…oi kulta, tiedät sen.

Olen vasta herännyt pörröinen blondi, sinä taas auringon polttama, tumma ja lämmin, …olet niin kaunis oi sankarini, tule, ryömi viereeni. Tarvitsen sinua tänne ruusunpunaisen peiton alle, jossa alastomana ja pehmeänä odotan. Etkö voisi pujottautua mustista boxereistasi, haluan sinut alastomana ja lämpimänä. Tarvitsen vahvojen käsiesi puristusta pehmeällä vyötärölläni ja karvaista rintaasi joka kutittaa minut välkehtivän märäksi ja halukkaaksi. Katseeni vangitsee kuumia kimalluksia paisuneesta kalustasi joka huojahtelee raskaasti kun tulet seurakseni ruusunpunaisen peiton alle. Koko vartaloni värisee kiihkosta. Olet lämpöistä lämpimämpi ja tuoksut kiimaiselle miehelle. Kätesi ovat heti valmiina hellästi hyväilemään vartaloani ja vaistomaisesti levitän reisiäni. Kätesi löytää etsimänsä ja huokaisen voimakkaasti. Sykähtelen, turpoan, valun ja vingahtelen. Juuri noin, oh,… älä lopeta, koskaan. Rakastan sitä kun kätesi etsivät pyöreitä rintojani ja kuin arastellen puristat niitä. Voimakkaan kätesi alla pehmeä rinta antaa periksi ja pyrkii sormien välistä koholle. Kullisi on paisunut ja kasvanut voimalliseksi vasten vatsaani. Sinä armaani, olet niin iso, ja näen miten se kuin herkistyy pehmeitten sormieni lähes väkivaltaisesti kiertyessä jäykkyyden ympärille ja alkaessani runkata sitä. Hengityksesi on juuri niin kuin sen haluan ja käteni on kohta limainen varrelle valuneesta esispermasta. Paisut yhä enemmän ja enemmän. Hyvä, olet tänään niin kiimainen,… prinssini minun, ja niin lähellä jo purkautumista. Hamuilen korvaasi ja runkaan rytmikkäästi mutta hitaasti. Kutitan kielelläni korvanipukkaasi. Kuiskaan, etten kohta kauempaa kestä vaan haluan sinut sisääni nyt ja sinä käännyt päälleni, mutta et kuten olin odottanut.

Äkkiarvaamatta minulla on paisunut ja sykähtelevä terska vasten kosteita huuliani ja pyydät avaamaan suuni ja minä tottelevaisesti kulliasi varten sen teen. Otan kiltisti sinut suuhuni, mutta selviydyn siitä vain osittain. Sinun on hitaasti totuteltava minut, oi oma aarre. Lämmitä minut. Tiedät, että sinun on annettava minun imeä sinua kauan omaan tahtiini kunnes voit panna minua suuhun kuten haluat ja rakastat. Näetkö kullieritteiden hitaasti valuvan ja kiiltäen sileiden punahuulien välistä ja jotka paisuvat märän kullin hyväilyssä? Saat minut kuolaamaan nälkiintyneen eläimen lailla. Viehättävää, eikö vaan? Oi miten syvällä, syvällä pehmeässä ja ahtaassa nielussani olet, saaden minut kyynelehtimään ja tukehtumisen partaalle. Sinusta olen kaunis kun olen pakahtua kaluusi enkä enää osaa varoa töytäisyjäsi. Katson sinua, asentoasi hajareisin edessäni ja silmiesi katse on musta ja huulesi kireät. Tänään meillä ei ole aikaa haluamaani lämmittelyyn ja viivyttelyyn, sen näen sinusta. Sen tunnen kullin sykähtelyn rytmistä. Sormesi hyväilevät hiuksiani, tukistavat kevyesti ja vetävät niistä päätäni hitaasti taakse. Kaulani paljastuu, hyväilet sitä kevyesti sormenpäillä, kauan, kauan, ja annat taas terskan liukua huulieni väliin. Syljen ja eritteen valumia kiiltää suupielessä, valuvat siitä hitaasti alemmaksi, tipahtelee pyöreille rinnoilleni. Haluat minut juuri näin, ja niin myös saat. Aina, armaani.

Oi rakas, olet kaunis kun olet noin kiimainen ja määrätietoinen. Epäröiden annat terskan levätä huulillani. Näen sen sinusta, väriset pidättäessäsi voimakasta orgasmia. Voisit tulla juuri nyt, mutta et anna sen tapahtua. Nautit huulistani, hellästi, taitavasti ja kauan. Minä inisen kiltisti ja halukkaasti. Sylkivana valuu pitkin leukaani, kieleni nuolee nälkäisenä kullia sen liukuessa huulillani. Annat kalun leikkiä huulieni ulkopuolella, märkien huulieni suudellessa sen alapuolta. Koko vartta, suutelen, suutelen, nuolen…

“Rakas varovasti,” muistutat minua.
“Älä kulta ime minua, anna minun vaan liukua huuliesi välissä,” anot, tosiaan anot… voi kultaa. Tunnen suurta hellyyttä ja kunnioitusta, sinä kova ja vahva mieheni, joka ei koskaan lannistu. Pyydät minua niin kauniisti kalusi turvonneella ja vadelmanpunaisella suullani. Ymmärrän, ettei ole oikein kiusata ja uhmata pyyntöäsi ja pakottaa sinua tulemaan oman haluni mukaan. Annan sinun tehdä niin miten parhaaksi näet ja nautin kullin suonikkuuden kutittelusta ohuella iholla huulieni takana. Olet niin iso ja kova,…oi mieheni kallis. Niin iso ja kova. Yllätyn joka kerta miten mahdut ahtaaseen pilluuni, kuinka ihanaa se on ja kuinka ihanasti sen teet kun nait kovaa ja syvälle. Osaat olla raaka, mutta aina niin ihanan täyttävä, minun iso mieheni. Saat minut tuntemaan itseni niin pieneltä ja hennolta raskaan, himokkaan vartalosi alla. Kun kullisi venyttää ahdasta pilluani pelkään sen sattuvan…mutta ei koskaan satu. Valun onnesta märkyyttä ja avaan sylini täysin, ilman pakkoa. Tulen hiljaisia orgasmeja uudestaan ja uudestaan töytäisyjesi lomassa kykenemättä hillitä ääntelyäni. Leijalen tyhjiössä uusiin korkeuksiin ja nyyhkin nautinnosta. Oi mies miten sinua rakastan, rakastan hellyyden huokaustasi kun hyökyvä orgasmisi räjähtää kullistasi ja sotkee meidät kummatkin meren tuoksun alati ympäröidessä meidät.

Kaunis enkelisi suu täynnä kulliasi, se on miten minut haluat. Kaikki mitä saan aikaiseksi on ininä, märkiä ääniä ja huokailuja. Imen sinua niin hyvin ja ihanasti kuin vaan osaan, nauttien jäntevyydestäsi ja tuoksustasi. Pilluni kouristelee kaipauksesta ylitsevuotavassa märkyydessä. Kiltti oriini, pane minua, teräksinen rakastaja.
“Hyväile itseäsi,” on kaikki mitä saan vastaukseksi, “hyväile pilluasi, märkää vittuasi, haluan kuulla litinän,” sanot ääni karheana.
“Oi rakas, tulen sinulle,” mutta sanomani ei suuremmin vaikuta sinuun, vaan pehmeät ja hillityt liikkeesi kiihtyvät taas. Kulli on kova ja iso suussani ja tunkeudut syvemmälle. Kaksi omaa sormeani on pillussani, kohta kolme täyttää sen. Inisen kovaa. On sähköinen ja sanoinkuvaamattoman ihanan rietas tunne. Nyt, kohta, lähellä. Tunnen miten pian saan maistaa siementäsi ja se tunne minut villitsee, ihanasti säkenöiden. Ahdas pilluni kouristelee sormiini ja valun ja valun vaan. Sitä valuu vuoteseen ja ruusunpunaiselle peitolle ja kuvittelen,että sinun kullisi nussii minua, tunkien ja tainnuttaen minut miehisyydellään. Liu’ut suussani niin isona ja kovana ja sormeni ovat niin märkänä niin märkänä etten kestä enää. Kohtaat katseeni joka on kyyneliä täynnä ja huomaan sinun purevan huultasi juuri hetkellä kun saan ja pakonomainen huuto purkautuu sinua täynnä olevasta suustani. Oi mieheni rakas, tulen sinulle. Et voi kauemmin pidätellä itseäsi terska paisuneitten huulieni välissä ja leikkivä kieleni vasten kullin aukkoa, annat periksi. Orgasmi vavisuttaa vartaloasi, ähkäiset ja tulet ja tulet ja tulet ja valkeat tahmaiset annokset ovat kuumina kielelläni. Nielen liian ja lypsän onnellisena kullistasi lisää, mutta sitä tulee niin paljon. Leukani valuessa spermaasi katson sinua ja nuolen sinut puhtaaksi. Vartalosi värähtelee kieleni pehmeistä nuolaisuista. Kohta kaikki hiljenee.

“Sinulta tulee niin paljon , oi mieheni kultainen,” kuiskin minä ja sinä vain hymyilet. Laskeudut viereeni, ruusunpunaiselle peitolle, hyväilet kevyesti rintojani.
“Nyt lepäämme hetken,” sanot, “sitten oma rakkaasi, kultasi, prinssisi nauttii ahtaasta ja märästä pillustasi painolla ja kullillaan… eikö niin ole hyvä…sydämeni?”

3 kommenttia viestissä: “Nainen”

 1. rmrm says:

  Ihan hyvä tämä oli. Ainakin hieman poikkeava ja semmoisillekin tilaus.

 2. Oi miten says:

  huono

  • buumanni says:

   Sitä asteikkoa ei ole edes rakennettu, joka tämän voi huonoksi tuomita. Pitääkö aina olla mielikuvitukseton samaa kaavaa etenevä panostoori. Asioita voi myös värittää kieliasulla.

Kommentoi

top