search
top

Avuliaat sotapojat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (102 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...

Maiju laski puhelimen pöydälle turhautuneena. Hänen miehensä oli juuri ilmoittanut että työmatka venyykin viikonlopun yli. Tämä ei ollut mitenkään epätavallista, mutta hän olisi tarvinut miehensä apua tavaroiden siirtelyssä. Huomenna saapuisi heidän omistamalleen leirintäalueelle iso juhlaseurue ja heitä varten pitäisi paikkoja järjestellä. Hänellä tulisi menemään myöhään yöhön. Muutaman tunnin työskentelyn jälkeen tieltä alkoi kuulua askeleita. Outoa Maiju ajatteli, koska pitopalvelun henkilökunta saapuisi vasta seuraavana aamuna. Saavuttuaan päärakennukselle hän huomasi kahden varusmiehen seisovan päärakennuksen vieressä. Saavuttuaan varusmiesten luokse hän sai kuulla kuinka heidän autonsa oli rikkoutunut noin viiden kilometrin päähän ja kylän autokorjaamolta ei ehtisi kukaan katsomaan autoa kuin vasta seuraavan päivän aamuna. Varusmiehet olisivat siis yöpaikkaa vailla. Maiju sanoi hänellä olevan yksi mökki vapaana. Yö maksaisi 100€. Ainoa huone mikä ei olisi varattu huomiselle olisi yhdellä parivuoteella. Mikon ja Tonin hartijat painuivat kasaan. He totesivat yhteistuumin, että heidän rahavarat eivät riittäisi. Maiju tutkaili poikia tarkemmin ja kysyi olisivatko he valmiita hoitamaan muutaman askareen majoitusta ja ruokaa vastaan. Molemmat suostuivat epäröimättä ja Maiju lupasi läheä autolla hakemaan poikien tavaroita heidän autoltaan.

 

Ulkona porottava aurinko ja vanhan Saabin tukkaisuus teki Maijun, Mikon ja Tonin matkasta hikisen ja tukahduttavan. Saavuttuaan viimein takaisin mökkikylälle, kaikki kolme olivat hiestä märkiä. Maijun kesämekko oli liimaantunut hänen ihoonsa ja pojat yrittivät olla tuijottamatta mekon läpikuultavia rintoja. Maiju harmitteli mielessään, että oli jättänyt rintaliivit laittamatta. Hän kuvitteli jopa poikien peittelensä alkavaa erektiota. Ajatus sai Maijun alapään vihlaisemaan kiimasta, pitkä kuiva kausi ja kahden komean nuoren miehen kiimaiset katseen oli hänelle melkein liikaa. Viimein Mikko rikkoi hiljaisuuden ja tiedusteli minne hän ja Toni voisi majoittautua.

 

Maiju oli viimen saannut omat työnsa tehtyä, laittanut ahkerille talkoolaisille ruokaa ja lämmittänyt saunan. Häntä itseäänkin houkutteli viimein päästä vilvoittelemaan viileään järveen ja nauttia muutama rentouttava olut. Hän otti mukaan muutaman oluen ja asteli poikien luokse. Hän tunsi uuden vihlaisun alavatsassaan katsellessaan näiden nuorien urosten lihaksikkaita ja hiestä kiilteleviä ylävartaloita. Hän ojensi Mikolle ja Tonille oluet, mitkä molemmat kaatoivat kurkkuun muutamalla huikalla. Hän myös sanoi saunan olevan valmis kunhan työt on vain tehty.

 

Pian järveltä kuuluikin tutun oloista saunomisen ääntä. Hänen mökkistä oli esteetön näkymä saunalle ja laiturille ja Maiju ei voinnut olla katselematta Mikon ja Tonin saunomista ja uimista. Hänen kiimansa vain kasvoi ja huomaamattaan oli pudottanut alushousut nilkkoihinsa ja alkanut koskettelemaan itseään. Pian hän olikin kiihkon vallassa , kuvittellessaan itsensä nuorukaisten vahvoille käsivarsille. Hän havahtui päivähaaveistaan ja lähti viemään lupaamaansa iltapalaa.

 

Näikö sinä minkälainen perä ja tissit Maijulla on kehuskeli Mikko saunassa. Todella ihanat ainakin c-kokoiset rinnat ja muutenkin todella pantavan näköinen paketti. Harmi vain että hän taitaa olla naimisissa. Olen ollut ilman jo toista kuukautta. Toni totesi haikeana. Minulla on pikkuisen samaa ongelmaa päivitteli Mikko. PItäisikö meidän kysyä tulisiko hän pesesemään meidät Toni vitsaili leikkisästi ja vetäisi pyykkeen vyötärön ympärille. Saunan oven avattuaan hänen naamansa punoitus kasvoi entisestään, tajuttuaan Maijun saattaneen kuulleen hänen ja Mikon pienen vitsailun. Maiju laski voileipä tarjoittimen pienelle terassipöydällle, samalla pyllistäen ja paljastaen kiimasta märän ja punoittavan pillunsa himokkaille varusmiehille. Maiju tajusi nopeasti virheensä ja nyt oli hänen vuoro nolostua. Hänen pillunsa ei esittelystä pahastunut vain tuntui kastuvan entisestään. Maijun halut olivat alkaneet käymään sietämättömiksi ja hän oli halukas saamaan munaa sisäänsä. Maiju ei ollut tuntenut mitään vastaavaa pitkään aikaan ja oli yllättynyt kuinka tuhmaksi tunsi itsensä.

 

Maiju otti oman pyyhkeensä kuistilta ja avasi saunan oven, mutta ennen kuin astui sisään käännähti ympäri tuhma hymy kasvoillaan ja totesi pojille että hänellä olisi selänpesijän paikka vapaana mahdollisesti kahdelle reippaalle nuorelle miehelle. Laiuteilla Maijua pikkuisen nolotti se mitä hän oli mennyt sanomaan. Olihan hänellä vihkisormus kädessä ja pojat olivat taatusti häntä 16-vuotta häntä nuorempia. Hän löylytteli aikansa ja siirtyi suihkutilaan peseytymään. Hiukset shamppoossa hän kuuli suihkutilan oven aukeavan. Samassa kaksi kättä kietoutuivat hänen ympäri hyväillen hänen vartaloaan. Saippuaiset kädet hyväilivät hänen vartaloaan ja erityistä huomiota nauttimat hänen rintansa ja häpykumpu. Välittämättä siitä kumpi pojista hänen seläntakanaan oli hän käännähti ympäri ja suuteli tulisesti. Viimein valuva vesi pesi shamppoon hänen silmistään ja näki että Toni seisoi hänen edessään. Ahneesti Maiju tarttui Tonin penikseen ja muutaman vedon jälkeen se oli täydessä komeudessaan heidän välissä. Maiju ohjasi hänet istumaan saunassa olevalle jakkaralle ja imaisi peniksen pään suuhunsa. Maiju lutkutti ja imi Tonin penistä niin suurelle innolla että ei huomannut toisia käsiä vartalollaan. Mikkon sormet löysivät tiensä Maijun klitorikselle ja pienen hyväilyn jälkeen Maiju voihki äänekkäästi Tonin penis suussaan. Pian hän tunsi sormen uppoavan kiimeiseen ja kosteaan pilluun. Ensin vain yksi, mutta myöhemmin kaksi. Maijun keho tärisi orgarmissa Mikon purressa hänen niskaansa ja Tonin suudellessa vuoroin hänen huulia ja nännejä. Orgasmista toivuttuaan hän tunsi peniksen pään häpyhuulillaan ja pian Mikon penis työntyi hänen sisäänsä, se oli isopi mihin Maiju oli tottunut, mutta pian hän oli uudelleen nousevan orgasmin pauloisssa Mikon työntyessään uudelleen ja uudelleen hänen sisäänsä. Tonin hyväili hänen pulleaksi ja punaiseksi turvonnutta klitorista ja saatteli Maijun uuteen orgasmiin. Hän ei voinnut enää pidätellä vaan huusi suoraa huutoa Mikon lauetessa hänen sisäänsä. Mikon vetäytyessä hänen sisältään Maiju tajusi kauhuissaan että Toni ei varmaan tyytyisi kaveriaan vähemäpään. Samalla hän huomasi Mikon ojentavan kondomin Tonille. Toni tarttui Maijua takapuolesta ja nosti hänet syliinsä, Tonin penis upposi kerralla pohjaan asti ja Maiju värähti kivun ja nautinnon tuomasta mielihyvästä. Toni nai häntä tasasin ja voimakkain työnnöin pesutilan seinää vasten ja Maiju ulisi nautinnosta. Hän tunsi kuinka Tonin lihakset jänntytyivät ja rentoutuivat. He vaipuivat kiihkeään suudelmaan. Maijun jalat eivät meinaneet kantaa kunnolla ja kaakelit tuntuivat kylmiltä hänen jalkojensa alla.

 

Yhdessä kaikki kolme lähtivät alasti uimaan. Pojat hyväilivät ja suukoittelivat hänen vartaloaan järven viilässä vedessä. Vaikka vesi olikin kylmää niin Maiju ei voinnut olla huomaamatta poikien elimien innostuneen uudelleen. Hänen pillunsa oli vieläkin hellä edellisestä kerrasta hän päätti hyödyntää alueen syrjäistä sijaintia ja siiryi istumaan laiturille ja levitti jalkansa Mikon naaman edessä. Mikkoa ei tarvinut erikseen kehoittaa vaan hän painoi lämpimät huulensa Maijun häpyhuulia vasten ja alkoi hyväilemään niitä kielellään. Maiju kallisti päätään taaksepäin ja voihki kiihkosta. Mikko teki tilaa Tonille joka nuoruuden innolla alkoi nuolemaan Maijun pillua. Tämä uusi rytmin muutos syöksi Maijun orgasmin pauloihin. Maiju tunsi kuinka hänen pillunsa oli valmis uudelle kierrokselle.

 

Yhdessä he lähtivät poikien tupaa kohti ja Toni nappasi laukunpäältä kondomin ja vetäisi nopeasti sen peniksensä päälle ja kävi makaamaan sängylle. Maiju hyppäsi hänen päällensä ja alkoi ratsastamaan. Jälleen uusi orgasmi pyyhkäisi läpi hänen kehonta, mutta tällä kertaa Toni ei ollutkaan vielä valmis. Maiju oli niin kiikon vallassa että häntä ei haitannut jyskyttävä kipu alapäässään vain jatkoi Tonin naimista. Toni veti Maijun itsetään vasten ja samassa Maiju tunsi jotain viileää pyllyaukollaan. Hän katoi taaskeen ja Mikko oli kaivanut liukastevoide pullon laukustaan ja levitti sitä hänen pyllyaukolleen. Maiju oli samalla innoissaan ja peloissaan. Hän tuntsi uuden nautinnon väristyksen , kun Mikon peukalo upposi hänen anukseen. Hän jatkoi Tonilla ratsastamista ja Mikon peukalo liikkui jo vaivattomasti hänen pyllyssään. Hänen vartalonsa jännittyi kun Mikko toi peniksensä hänen pakaroidensa väliin ja työntyi sisään varovasti. Ensin terska ei meinanut päästä sulkialihaksen ohi, mutta viimein sekin antoi periksi ja penis työntyi sisään. Nyt oli Mikon vuoro määrätä tahti, kun Maiju nai Tonia hänen työntöjensä rytmissä. Maiju huusi kiimasta ja oli hiestä märkä. Hän ei voinnut tilanteessa mitään vain hämärän rajamailla voihki ja liikkui Mikon työntöjen tahdissa. Tilanne oli liikaa Maijulle ja hän sai elämänsä voimakkaimman orgasmin. Hän huusi ja tärisi nautinnosta joka räjähti kaikkiin hänen ruumiinsa kolkkiin. Maiju ei ollut varma miten pitkään hän pysyisi tajuissaan, mutta myöskään hän ei halunnut tämän loppuvan koskaan.

 

Viimein hän tunsi kuinka Toni alkoi hengittämään kiihkeämmin ja hänen peniksensä laukesi voimakkaasti. Tiukka pylly teki myös tehtävänsä Mikolle ja hänkin laukesi. Mikko vetäyi Maijun sisältä ja lysähti parivuoteen toiselle puolelle. Kauhukseen Maiju tunsi siemennesteen valuvan reittään pitkin. Tonin peniksen päällä oli vain riekaleinen kumi. Maiju oli liian väsynyt ajattelemaan asiaa sen enempää vaan käpertyi makaamaan Mikon syliin. Toni tuli kanssa sängylle ja yhdessä uupuneina ja onnellisina he nukkuivat aamuun asti.

Yksi kommentti viestissä: “Avuliaat sotapojat”

  1. Vampire_Huntress says:

    Hyvä tarina, mutta kerronta vähän töksähteli välillä

Kommentoi

top