search
top

Pikkuserkulle tytärtä ja äitiä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

Meillä on mökki mieheni serkun maatalon lähellä järven rannalla. Se maatalo oli heidän isien vanha kotitalo joka oli jäänyt mieheni isän veljelle ja oli nyt hänen pojalla. Viime kesänä minä ja tyttäremme jäimme mökillemme laittamaan sitä Juhannukseksi kesäkuntoon kun mieheni lähti viikoksi kaupunkiin töihin. Tytär oli ollut jo sen verran töissä, että hänelle oli kertynyt oikeaa kesälomaa. Tietenkin parikymppisenä hänen loma oli kesäkuussa.

Noh, illalla saunoimme tyttären kanssa ja käytiin naku uinnilla järvessä. Saunoimme aika pitkään ja käytiin useamman kerran ilkosillaan uimassa. Vaikka mökkimme oli pellon reunassa, vain muutama istutus puu ympärillä ja saunalta onkin sellaiset 30 metriä järvelle, emme ajatelletkaan laittaa pyyhettä ympärillemme kun kävelimme rantaan ja takaisin. Istuimme Katjan kanssa ilkosillaan siinä saunan terassilla kun mieheni serkun poika, Matti, tuli paikalle. Kiedoimme nopeasti pyyhkeet ympärillemme. Mutta Matti taisi kuitenkin ehtiä nähdä meidät alastomina. Ainakin hän näytti olevan vähän hämillään kun hän tuli siihen terassin eteen. Hän kyseli, että onko mieheni mökillä. Sanoin hänen lähteneen kaupunkiin töihin. Juttelimme kohteliaasti vähän niitä näitä hänen kanssa. En viitsinyt Mattia poiskaan ajaa koska hän on kirjaimellisesti vajaa kolmekymppinen. Ei hän mitään pahaakaan tahtonut, ei vain ymmärtänyt ettei aina voi tulla toisten luokse kylään. Ilta alkoi hämärtyä ja itikoita tuli ihan riesaksi asti. Joten menimme sisälle istumaan. Tarjosi Matille oluet samalla kun otimme itsekin. Minä ja Matti istuuduimme sohvalle ja Katja siihen meidän eteen keinutuoliin. Ajattelin, että jos alkaa kyselemään Matilta nais asioista niin hän saattaisi lähteä kotia. Ujona poikana hän tietenkin vähän punasteli ja arasteli kertoa juttuja. Utelin seurustelu asioita ja minkälaisista tytöistä hän pitää. Hän väitti, ettei seurustele keneenkään kanssa. Se oli kyllä helppo uskoa.

Huomasin, että Matin housuissa pullotti ja hän tuijotti koko ajan Katjaa. Vilkaisin Katjaa ja näin, että hän oli nostanut jalkansa keinutuolin jalaksille. Ne olivat samalla hiukan auki ja kun hänen pyyhe oli vielä vähän raollaan, niin hänen vaaleat häpykarvansa näkyivät Matille. Minusta tuntui, ettei Katja huomannut Matin näkevän hänen kaikkein pyhintänsä. Enkä kiusallanikaan huomauttanut siitä Katjaa. Käänsin pikkuhiljaa jutut seksin puolelle. Se vain lisäsi Matin hämillään oloa ja sai hänet vielä enemmän punastelemaan. Katjakin yhtyi leikkiin ja kyseli suoraan, että onko Matti saanut koskaan pillua. Vähän aikaa utelimme ja kyselimme vastausta. Lopulta hän myönsi saaneensa jotain Venäläiseltä maksullista pillua. Mutta siitäkin oli jo neljä vuotta. Katja kyselin, etteikö hän tosiaan ole koskaan saanut ilmaiseksi ja Suomalaista. Minä arvasin jo vastauksen etukäteen. Katja ei ollut uskoa Mattia ja silloin minusta näytti, että häntä alkoi vähän säälittää Matti. Nyt Katja taisi muistaa, että hänellä oli vain pyyhe päällä. Hän levitti jalkojaan niin leveälle kuin vain siinä keinutuolissa pystyi niin, ettei se olisi ollut liian härskiä. Hänen tuhero tuli kuin näyteikkunaan näytille. Matilla nousi teltta kunnolla pystöön eikä hän saanut silmiään irti Katjan tussusta. Arvasin, että Katjaa teki kanssa mieli. Kiusasin Mattia ja samalla vähän Katjaa, että kyllä senkin hänenkin olisi aika saada kunnon pillua. Nuorta ja tiukkaa joka panisi ilosta häntä.

Nousin vähän ja nykäisin Katjalta pyyhkeen kokonaan pois. Paljastaen Katjan terhakkaat pyöreät rinnat. Samalla polvistuin Matin eteen ja vedin häneltä housut nilkkoihin. Matin täydessä seisokissa oleva kalu ihan ponnahti pystöön. Sen helakan punainen terska ihan hehkui paksuna tattina munan päässä. Otin sen hellästi suuhuni ja aloin imemään Mattia koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Tunsin kuinka se sykki suussani ja jotain nestettä valui vähän suuhuni. Irrotin itseni Matista ja käskin Katjan jatkamaan imemistä. Katja tuli hiukan empien siihen. Mutta minä komensin häntä, että ”itseppä olet vittusti näyttänyt ja nyt kyllä saat hoitaa homman loppuun”. Katja polvistui viereeni ja aloitti kuuliaisesti imemisen. Ensin hän otti sitä hellästi ja rauhallisesti suuhunsa. Työntäen sen välillä niin syvälle kuin vain voi. Välillä hän taas käytti sen kokonaan poissa suustaan ja suuteli terskan päätä. Katja lisäsi kokoajan vauhtia ja lopulta hän suorastaan nussi raivokkaasti suullaan Mattia. Matti huohotti kovaa ja puristeli ja tukisti käsillään Katjan hiuksia. Samassa hän voihkaisi kovaa lauetessaan Katjan suuhun. Katja veti suunsa pois kalun ympäriltä ja spermaa lensi pitkin hänen kasvojaan.

Minä vähän nuhtelin Mattia kun laukesi niin nopeasti ja polvistuin uudestaan hänen eteensä. Aloin nuolemaan sitä uudestaan juhlakuntoon. Kun sain sen taas kovaksi niin sanoin Matille, että ”nyt on sinun vuoro nuolla Katjaa”. Komensin ja työnsin heidät edelläni makukamariin. Käskin Katjan mennä sängylle selälleen. Hän meni puoliksi sängynpäälle siten, että lantio oli sängyn reunalla ja jalat lattialla. Painoin Matin siihen Katjan jalkojen väliin polvilleen ja käsin aloittaa nuolemisen. Matti oli vähän pihalla mitä pitää tehdä mutta neuvoin häntä, että hänen pitää nuolla sitä kuin jäätelöä, kahmia klitorista huulien väliin ja puristella sitä huulillaan sekä nuolla sitä välillä kielellään. Hän teki työtä käskettyä. Näin ja kuulin, että se teki todella hyvää Katjalle. Hän voihki ja valitti. Pyöritti päätään puolelta toiselle ja painoi käsillään Matin päätä tiukemmin jalkoväliinsä samalla pyörittäen pilluaan Matin kasvoja vasten. Matilla oli taas muna täydessä latingissa. Hän ylös ja nosti Katjan jalat olkapäillensä. Sitten hän painautui Katjan päälle. Katjan pillu nousi kuin tarjottimella Matille ja hänen oli helppo työntyä sisään. Katja kietoi jalkansa Matin lantion ympärille ja Matti aloitti heti raivokkaan panemisen. Matin muna upposi joka työnnöllä juuriaan myöten Katjaan. Sänky paukkui seinää vasten Matin panon tahdissa ja Katja voihki ja huohotti kuuluvasti ja välillä hoki, että ”voi vittu, voi vittu – vittu saatana – ai vittu saatana”. Matin survoi munaansa kuin heikkopäinen Katjan tussuun joka oli ihan helakan punainen ja kiilsi kiima nesteistä. Välillä Matin mulkku kävi poissa pillusta mutta se upposi aina vaivatta uudestaan sisään. Niin hyvin Katjan pillu oli tarjolla Matille. Katja yritti työnnellä vastaan mutta ei pysynyt tahdissa mukana. He naivat toisiaan tosi pitkään. Tuntui, että se pano ei lopu ollenkaan mutta sitten Katja sai valtavan orkun. Hän huusi täyttä huutoa sen minkä suusta lähti ja potki jaloillaan vimmatusti ilmaa. Matti jyysti vielä vähän aikaa ennen kuin hänkin alkoi karjua orkun voimasta. Hän painoi parrunsa juuriaan myöten pilluun ja kouristellen laski lastinsa syvälle Katjan sisään. He molemmat lysähtivät päällekkäin siihen sängylle ja huohottivat raskaasti kuin maratonin juosseina.

Hain itselleni oluen ja istuuduin sohvalle odottamaan heitä. Mutta kamarista alkoi kuulua uudestaan nainnin ääniä. Menin ovelle ja näin kuinka Matti pani Katjaa takaapäin. Hän piti lantiosta kiinni ja lykki voimalla Katjaa. Katja oli kontallaan sängyllä ja Matti seisoi hänen takanaan. He voihkivat kokoajan kovempaa ja Katja kirosi taas kuin katutyttö. Hän voihki, että: ”pane mua – nussi, saatana, nussi” ja muuta vastaavaa. En olisi uskonut, että tyttäreni on noin äänekäs ja rivosuinen naidessaan. He panivat toisiaan todella rajusti. Ihan hiki virtasi pitkin heidän ihoaan. Katjan hiuksetkin olivat ihan hiestä märkänä. Lopulta Katja laukesi taas ensin ja Matti melkein heti perään. En jäänyt siihen ovelle vaan menin takaisin tupaan. Matti ja Katja naivat toisiaan vielä kolmesti toisiaan sinä iltana, ennen kuin saivat tarpeekseen. Matti kävi sen viikon joka ilta kylässä. Ja sai sekä tytärtä, että äitiä.

6 kommenttia viestissä: “Pikkuserkulle tytärtä ja äitiä”

 1. Jussi says:

  Tämä oli hyvä ja kiihottava tarina. Itselläni koemus äidistä ja tyttärestä kun tein heille remonttia.

 2. jasser says:

  kiimainen juttu vähän enemmän olis saanut olla ykstyiskohtia.Äiti olis voinut opettaa ensin kuinka naidaan

 3. Aku says:

  Hyvä että kaikki sai kokeilla toisiaansa

 4. pökäle says:

  Hirveesti yhdyssana vireitä esim. kiia nesteitä se on kiimanesteitä. Muuten hyvä tarina

 5. Jallu says:

  Hyvä tarina, tosin jäin kaipaamaan panoa myös äidin kanssa. Toivottavasti jatkoa luvassa…

 6. anni says:

  Erikoinen,ihmettelin et miksi Äiti ei yhtään alun jälkeen osallistunut seksiin,olis voinut vähän esim.näyttää Matille miten pillua nuollaan,jatkoa

Kommentoi

top