search
top

lapsenvahtina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (209 votes, average: 2.93 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: kommentoikaa ! :)

Vihdoin viikonloppu. Olin juuri tullut kavereiden luota kotiin, ja aloin tekemään peruskoulun viimeisiä läksyjä kunnes puhelimeni soi. Puhelimen näytöllä lukee Markku (jonka lapsen lapsenvahti olen ollut useasti) painan vihreätä ja vastaan Hanna. Nokyllä mä tulen vastaan ja laitan puhelimeni taskuun. Voisaatana kiroilen mielessäni, kun lupauduin tulemaan lapsenvahdiksi perjantai-iltana. Pakkaan laukkuuni kännykän,pari demiä, ipadin ja dildon.
Astun ovesta sisään ja Markku on heti vastassa ja pahoittelee yllättäviä menoja. Markun vaimo on yötöissä sairaalassa. Elina onkin jo tuolla ylhäällä odottamassa iltasatua. Kasvoilleni tuli hymy ja ajattelin, että minulle jää omaakin aikaa. Luin prinsessakirjasta alle puolet ja Elina oli jo unessa. Hiivin takaisin alakertaan talossa on kuolemanhiljaista. Otan laukun ja hämmästyn, kun se on auki mutta mitään ei ole viety. Kävelen makuuhuoneeseen laitan oven kiinni ja kaivan laukustani dildon,hetkessä olen sängyllä selällään ilman vaatteita. Laitan sormet pimppiin ja alan hieromaan klitorista. Aaahh suustani pääsee vaimea huokaisu ja jatkan hyväilyä sormin. Alan kostua enemmän ja otan dildon käteeni ja laitan sen surisemaan klitoriksen päälle kiljhdan ilosta ja nautinnosta. Työnnän dildoa enemmän sisääni, kunnes se on kokonaan sisällä ja aloitan hitaan työntelyn. Lantio alkaa heti vastaamaan työntöihin. Dildo on iso, koska se on isosiskoni. Vahingossa painan dildon maximi teholle ja alan voihkia ja inistä nautinnosta. Hetken vielä kestän ja kiemurtelen kunnes suustani kuuluu ulinaa ja vikinää nyyytt!!! Vartaloni taittuu kaarelleja alan tärisemään ja huudan ja karjun niin kovaa kuin vaan ääntä lähtee kunnes ovi aukeaa. Markku seisoo ovella tuijottaen minua. Järkytyn tilanteesta ja nousen äkkiä istuma-asentoon sängylle ja vedän dildon nopeasti pois sisältäni. Poskeni punoittavat reidet valuu neisteitä. Markku tulee sängyn lähelle ja kysyy mitä sä teet Hanna. Punastelen ja vastaan hengästyneenä notota…mäluulin että sä oisit lähteny jo niin mä ajattelin rentoutuu hetken soperran posket hehkuen…Älä vaan kerro kenellekkään mitä sä näit mä lupaan tehä mitä tahansa sanon. No olishan mulla yks asia mitä sä voisit tehdä Markku sanoo sarkastisella äänellä käännyn katsomaan häntä silmiin ja huomaan niissä himoa. Sekunnissa Markku on vieressäni sängyllä ja suutelee minua. Hämmästyn ja irrottaudun, ja heti kuulen Markun vahvan äänen sä sanoit tekeväs mitä tahansa. Entäs sun vaimo? kysyn pelokkaasti ja vastaukseksi Markku jatkaa suuteluani. Ei kestä kauaa kun tunnen Markun kädet vartalollani tutkien. Irrottaudun Markusta mutta Markku kaataa minut sängylle selälleni. Pian alkaa surina ja tunnen dildon klitoriksellani. Aaaah päästän heti voihkaisun suustani. Markku lisää tahallaan dildoon tehoa ja voihkaisuni vaan kovenevat alan kiemurtelemaan sängyllä, Markku huomaa sen ja istuu vatsan päälle itseään kannattaen. Surina kovenee entisestään ja alan tärisemään ja voihkimaan kovempaa kuin koskaan, yritän kiemurrella mutta se ei onnistu Markku estää sen. Markku laittaa dildoon vielä lisää tehoa ja se riittää ja räjähdän puristan Markun paitaa AAAAHHHHHHHH vartalo taittuu niin kaarelle minkä pystyy kun olen Markun käskytettävissä. Markku nousee ja riisuu housunsa. Huudan pelokkaasti ääneen ei enempää tää on jo liikaa. Markku ei välitä vaan tulee päälleni ja alkaa ohjata kaluansa minuun. EIEIEI väitän vastaan ja sanon että olen neitsyt. Markku nauraa ja sanoo että se on kohta hoidettu ohi. Tunnen jonkun kovan tulevan pimppiini. Markku alkaa lisäämään tehoa ja hänkin voihkii jo. Alan voihkia taas uudestaan ja alan vastaamaan Markun työntöihin. Markku alkaa huutamaan ja tunnen jotain nestettä suihkuavan sisääni. VOIJUMALAUTA! sä et käyttäny ehkäsyy karjun Markulle. Markku tulee pois sisältäni ja menee selälleen sängylle ja vetää minut syliinsä istumaan. Tajuan heti mitä Markku yrittää ja yritän liikkua mutta turhaan. Markku alkaa painamaan lantiotani alaspäin voimalla. Värähdän, kun Markku painuu pohjaan asti. Alan ratsastaa ensimmäistä kertaa ja tunnen Markun sisälläni ja se kiihottaa minua enemmän kuin kehtaan myöntä. Markku aloittaa voimakkaat ja nopeat työnnöt ja huokailee ääneen. Vartaloni alkaa kiemurrella orgasmista ja alan tärisemään ja raavin Markkua. Markku alkaa urahdella ja pari työntöä vielä ennen kuin tunnen nestesuihkun sisälläni. Makaamme kiinnikkäin siinä asennossa hetken, kunnes nousen puen päälleni ja juoksen ovesta katsomatta Markkuun.

12 kommenttia viestissä: “lapsenvahtina”

 1. noh.... says:

  Huobo

 2. :) says:

  Ihan turhaan tulee noin paskasta palautetta! Todella hyvä tarina, jatkoa ehdottomasti!

 3. geegeedee says:

  aika kliseinen ja lyhyt ja tylsä. Kyllähän tämmösen nyt lukee mmut sisältö unohtuu sen sileän tien kun tarina loppuu.

 4. somebody says:

  Ontosiärsyttävääkuntekstionkirjotettuyhteenvaimitä?

 5. tulin, nain, voitin.. says:

  ai siis karju täysii, ku lapsi nukku yläkerras… joojaonkirjotettu jotkukohatärsyttävästi yhteenvaimitä? 🙂 pitempi ens kerral.. ja kappalejaot on hyvä muistaa.

 6. PaHa says:

  Ihan jees tarina. Suosittelen käyttämään kappalejakoja. Tarinakirjoitettuyhteenpötkööneisaakunnollaselvääjaonärsyttäväälukeaeikötotta?

  Jatka kirjoittelua. Hyvää tekstiä tulee ulos. Harjoitus tekee mestarin

 7. fr11kk1 says:

  Jaa teksti kappaleisiin ja vielä repliikit erikseen, niin luettavuus paranee huomattavasti, tämä tuntuu liian hätäisesti tehdyltä. Ja Hannaa olisi voinut kuvailla vähän enemmän.

 8. fani says:

  toivoit kommenttia.. harjoittele kirjoittamista enenmmän ja korjaa kaikki virheet ennen julkaisemista. <–oli paljon virheitä. ja aika lyhyt, seuraavaan lisää kuvailua ja pituutta.

 9. Kukamuukaan says:

  Paljon kirjoitusvirheitä. Muuten hyvä tarina, mutta saisi olla pitempi.

 10. tipux says:

  Tarina voisi olla hyvä, mutta nyt se etenee melko nopeasti ja kappalejako puuttuu, joka tekee tekstin lukemisesta melko vaikeaa..

 11. SexSmuggler says:

  Oh boy, that escalated quickly!

 12. Tiia says:

  Ideana ihan hyvä, tosin epäaito. Kyllä tässä vähän ainesta oli, mutta kappalejako helpottaisi lukemista ja repliikkien merkitsemistä voisit opetella.

Kommentoi

top