search
top

Viaton tyttö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (172 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa? Opettajan ja Lotan toinen pano, kutsu rehtorin kansliaan, Lotasta tulee koko koulun miesopettajien pikkulutka?

Herätyskello pärähti soimaan jo viidettä kertaa. Unenpöpperöinen Lotta avasi silmänsä ja katsoi kelloa. “Voi helvetti”, Lotta manasi mielessään. Hän oli torkuttanut kelloaan yli puoli tuntia, ja nyt hän myöhästyisi koulusta. Lotta ampaisi sängystä ylös, riipaisi pitkiä ruskeita hiuksiaan muutaman kerran harjalla ja riuhtoi hupparin ja college-housut päälleen. Hän nappasi koulunlaukun olalleen, juoksi huoneestaan ulos ja kompuroi rappuset alas alakertaan. Lotan vanhemmat olivat jo lähteneet töihin, joten alakerta oli tyhjillään. Lotta vetäisi nopeasti syystakin ylleen ja säntäsi ulos.

Lotalla oli kouluun matkaa vain muutama kilometri. Hän oli muutamaa viikkoa aiemmin aloittanut opiskelun pienessä lukiossa, joka sijaitsi lähellä kaupungin keskustaa. Lotta viihtyi koulussa, vaikkei vielä ollutkaan tutustunut kunnolla uusiin luokkatovereihinsa eikä opettajiinsa. Lotta puuskutti hölkätessään koululle, kirpeä syysilma pisteli kasvoilla ja sormissa. Lotan posket olivat punaiset ja hän tunsi paidan liimautuvan hiestä märkään selkäänsä. Saapuessaan koululle Lotta vilkaisi puhelimensa kelloa: 8.05. Hän saattaisi juuri ja juuri keretä liikuntatunnille, joka alkoi yleensä hieman myöhässä. Lotta kiersi koulurakennuksen taakse, liikuntasalin ja pukuhuoneiden sisäänkäynnille. Oven edessä parveili parikymmentä teini-ikäistä tyttöä odotellen liikunnan opettajan saapumista. Lotta huokaisi helpotuksesta ja asteli tyttölauman luokse kuuntelemaan innostunutta pulinaa liikunnan opettajasta, joka oli kuulemma erittäin komea ja hyvin säilynyt. Oppilaiden joukossa kiersi huhu, että kyseinen opettaja nautti nuorten tyttöjen katselusta liikuntatunnilla, eikä häpeillyt käyttää hyväksi asemaansa. Lotan hengitys oli juuri ehtinyt tasaantua, kun ryhdikäs ja pitkä keski-ikäinen mies marssi esiin kulman takaa. Tyttöjoukko aloitti heti innostuneen kuiskutuksen ja supinan. Opettaja käveli määrätietoisesti kohti liikuntasalin ovea ja huikkasi reippaasti hyvät huomenet tytöille. Lotta huomasi heti opettajansa lihaksikkaan vartalon, tummat hiukset ja selväpiirteiset kasvot kävellessään muiden oppilaiden perässä sisälle liikuntasalin ovesta. Pukuhuoneen täytti iloinen hälinä kun tytöt alkoivat vaihtaa liikuntavaatteita ylleen. Lotta vilkaisi koululaukkuaan, ja tajusi, että oli unohtanut liikuntavaatteensa kotiin. Hän alkoi riisua huppariaan urheillakseen sen alle pukemassaan topissa, kunnes tajusi unohtaneensa kiireessä myös rintaliivit. Lotta huokaisi syvään ja kirosi hiljaa mielessään koko päivän alimpaan helvettiin.

Lotan astellessa muiden oppilaiden mukana pukuhuoneesta liikuntasaliin, opettaja huomasi heti liikuntatunnille sopimattoman vaatetuksen.
“Hei, riisuppas tuo huppari pois päältä että pystyt urheilemaan!”, mies huikkasi napakasti.
Lotta ehti vain avata suunsa kun hän jo jatkoi: “Ei mitään muttia, jos aiot osallistua kurssilleni, tulet paikalle liikuntaan sopivissa vaatteissa!”
Lotta punastui häpeästä ja riisui hupparinsa liikuntasalin reunalla seisovalle penkille. Hupparin alta paljastui valkean ihonmyötäisen topin verhoama hoikka teinitytön vartalo. Lotta tunsi topin hiestä märkänä vasten ihoaan, ja tiesi että hänen rintansa näkyivät kosteasta topista läpi. Tyttöjoukko heitti halveksivia katseita Lottaa kohti, mutta opettaja tuijotti virnistäen Lotan vartaloa. Lotta risti kätensä rinnalleen, koittaen peitellä topin läpi näkyviä rintojaan. Tästä tulisi hänen elämänsä noloin liikuntatunti.

Liikuntatunnilla pelattiin sählyä. Lotta koitti pysyä sivussa ja vältellä luokkakavereidensa tuomitsevia katseita jotka tuntuivat polttavan hänen selkäänsä. Lotan upea vartalo ja paljastava paita herättivät muissa tytöissä kateutta ja paheksuntaa, mutta opettaja tuntui silmäilevän Lottaa kiinnostuneena. Mailan kanssa juostessaan Lotta tunsi rintojensa heiluvan ja opettajan tuijottavan niitä lähes hypnotisoituneena. Hikipisarat valuivat viettelevästi rintojen väliin, ja Lotta tunsi nännejensä kovettuvan hien viilentäessä kuumaa ihoa. Tunnin päätteeksi opettaja vihelsi pilliinsä ja pyysi tytöt riviin. Lotta asettui rivin reunaan ja koitti tekeytyä huomaamattomaksi.
“Liikuntasuoritusen päätteeksi on hyvä aina venytellä, jotta vältetään turhat lihaskireydet”, opettaja selitti kuuluvalla äänellä.
“Ottakaapa eteen taivutus, niin saan käsityksen notkeudestanne”, hän jatkoi napakasti.
Tytöt kurottivat sormillaan kohti lattiaa ja koittivat pitää polvensa suorina. Opettaja kulki rivistöä pitkin ja korjasi tyttöjen asentoa ja taivutti heitä selästä painamalla alas päin. Rivistön takaa kulkiessaan opettajalla oli täydellinen näkymä nuorien tyttöjen tiukkoihin pakaroihin. Rivin päähän saapuessaan opettaja asteli Lotan taakse ja taivutti tätä selästä kohti lattiaa. Lotta tunsi opettajansa painautuvan kiinni hänen takapuoleensa ja hänen suustaan karkasi hämmästynyt hengähdys.
“Shh… etkös siinä juuri tätä halua, kun esittelet itseäsi tuolla tavoin minulle?” opettaja kuiskasi karhealla äänellä Lotalle, joka oli liian hämillään vastatakseen. Lotta tunsi opettajansa kovan housun etumuksen vasten takapuoltaan ja kauhistui. Opettaja liu`utti käsiään pitkin Lotan selkää painautuen kiinni hänen taivutettuun vartaloonsa. Lopuksi hän siirsi kätensä nopeasti Lotan paidan etumukselle ja hieraisi pystyjä rintoja rivosti huohottaen. Kello pärähti soimaan, ja opettaja vetäytyi nopeasti irti Lotasta. Oppilaat nousivat seisomaan ja alkoivat valua kohti pukuhuonetta. Kukaan ei ollut kiinnittänyt huomiota opettajan merkilliseen käytökseen. Lotta riensi pukuhuoneeseen hämmentyneenä ja posket punaisena. Miten opettaja saattoi tehdä jotain tuollaista? Ja vieläpä huomattavasti vanhempi, perheellinen opettaja? Lotan astuessa pukuhuoneeseen tyttöjoukko alkoi puhua kovaan ääneen “huorahtavista vaatteista” “lutkamaisesta käytöksestä” ja “itsetunnon puutteesta”. Lotta tunsi kyynelten kihoavan silmiinsä ja käveli suoraan pukuhuoneen läpi vessaan odottamaan muiden oppilaiden häipymistä.

Vartin kuluttua pukuhuoneesta ei enää kuulunut ääniä. Lotta oli juuri astumassa vessasta ulos kun hän kuuli pukuhuoneen oven avautuvan. Lotta kurkisti oviaukosta nähdäkseen oliko joku unohtanut tavaransa pukuhuoneeseen, mutta hämmästyi nähdessään opettajansa pukuhuoneen ovella. Lotta jäykistyi paikoilleen ja tunsi sydämensä hakkaavan kovempaa.
“Hei Lotta”, opettaja henkäisi karhealla äänellä.
“Ajattelinkin että jäit vielä tänne”, hän jatkoi silmäillen Lottaa päästä varpaisiin.
Lotta ei pystynyt liikuttamaan jalkojaan tai avaamaan suutaan, hän vain seisoi paikallaan kun opettaja lähestyi häntä rauhallisesti.
“Ajattelin että antaisit minulle vielä pienen privaatti show´n, kun kerran esittelit itseäsi niin auliisti kaikkien edessä”
“E-en mä tahallani jättänyt rintaliivejä pukematta”, Lotta sopersi häkeltyneenä.
“Miksikäs sä niitä tarvitsisitkaan kun sulla on tollaset kiinteät ja pystyt herkkutissit?”, opettaja naurahti katse tiiviisti Lotan rinnoissa.
“Mun pitää varmaan lähteä nyt kotiin..”, Lotta henkäisi peloissaan.
“Äläpä kiirehdi minnekkään, kyllä mä tiedän mitä sun kaltaiset teinitytöt on vailla”, opettaja kuiskasi ja astellen yhä lähemmäs Lottaa.
“En mä oo mitään vailla, mun pitää lähteä nyt!”, Lotta henkäsi särisevällä äänellä.
“Rauhotu vaan, nyt annan sulle sitä mitä sä äsken kerjäsit”, opettaja sanoi silmät kiiluen ja tarttui Lottaa vyötäisiltä.
Lotta ei pystynyt liikkumaan, tilanne oli hänelle outo ja pelottava. Opettaja siveli Lotan vartaloa käsillään hengittäen samalla raskaasti. Hänen kätensä liukuivat vyötäröltä tiukoille, pyöreille pakaroille, sitten ylemmäs, kohti herkullisia nuoria rintoja.
“Sulla on täydellinen kroppa, sitä kelpaakin esitellä..” opettaja kähisi Lotan korvaan.
“En mä esitellyt mitään, lopeta, päästä mut lähtemään!” Lotta vastusteli, muttei päässyt opettajan otteesta irti. Mies painoi hänet vasten pukuhuoneen seinää, ja Lotta tunsi hänen lihaksikkaan ja kuuman vartalonsa painautuvan kiinni omaansa. Opettajan kämmenet kourivat Lotan nuorta ja kiinteää vartaloa yhä rajummin. Hän puristeli Lotan pakaroita, hieroi ja näykki terhakoita rintoja ja läähätti Lotan korvaan.
“Lopeta, päästä mut menemään, lopeta nyt oikeesti!” Lotta parahti kauhuissaan.
“Älä vastustele, tämänhän takia sä ittees mulle tarjosit. Nauti ku saat sitä mitä kerjäsit,” mies huohotti käheällä äänellä Lotan korvaan. Opettajan kädet pyörivät villisti rinnoilla, ja Lotta tunsi nännejensä kovettuvan.
“Ohho, sähän taidat tykätä tästä enemmän kuin myönnätkään..?” opettaja henkäisi huomatessaan kovana törröttävät nännit. Mies liu´utti kätensä Lotan paidan alle ja vetäisi sen pois päältä. Lotta henkäisi säikähtäneenä ja koitti peitellä rintojaan.
“Älä nyt ala pihtaamaan kun äskenkin jo koitit tehdä mut hulluks noilla tisseilläs”
“Lopeta!” Lotta parahti hätääntyneenä. Opettaja ei välittänyt tytön vastalauseista vaan jatkoi armotonta puristelua ja hieromista. Hän antoi käsiensä laskeutua Lotan vyötäröä pitkin alas ja vetäisi Lotan housut nilkkoihin. Lotta alkoi tuntea paniikkia muttei pystynyt pakenemaan. Tilanne tuntui oudolla tavalla jännittävältä. Opettaja siirsi kätensä Lotan alushousuille ja hieroi Lotan jalkoväliä.
“Sähän taidatkin olla oikee munankipee pikkuhuora kun oot jo ihan märkänä”, opettaja korahti innostuen yhä lisää. Lotta tunsi häpeää ja pelkoa, mutta myös outoa nautintoa miehen hieroessa hänen märkiä aluhousujaan. Opettaja repäisi alushousut jalasta ja hieroi sileitä häpyhuulia vaativasti. Lotta huohotti raskaasti silmät ummistettuna ja seinää vasten painettuna. Hän ei enää osannut vastustella. Mies hieroi Lotan klitorista keskisormellaan, ja voihkaus pakeni Lotan huulilta.
“Läähätät kun kiimanen narttu, taidat vaan haluta lisää?” opettaja ilkkui kiihottuneella äänellä. Lotta voihki ja ulisi kun opettaja työnsi sormensa hänen sisälleen.
“Eihh, lopetaaahhh, ei näin saa tehdä!” Lotta huohotti silmät kiinni. Opettaja hieroi hänen klitoristaan ja työnsi kaksi sormea Lotan sisälle.
“Väitäkö ettet nauti tästä? Oikeen kerjäät lisää!” opettaja naurahti.
“Äläh! Lopetahh!” Lotta uikutti kun opettaja sormetti häntä kiihtyvällä tahdilla.
“Ai älä lopeta? En ole vielä edes aloittanut!” opettaja läähätti ja painoi huulensa Lotan huulille. Lotta ei enää mahtanut itselleen mitään. Hän huohotti, voihki ja kiemurteli nautinnosta kun opettaja pumppasi sormiaan hänen sisällään. Lotan reidet kimaltelivat märkinä ja pukuhuoneen täytti läähätys ja irstas litinä.
“Lopetaahhh, lopetaaahhhh, lopetaaaahhhhh!” Lotta voihki työntäen samalla lantiotaan vasten opettajansa taitavia käsiä.
“Tälläiset pikkupillut on tehnyt panemista varten, ja nyt annan sulle kunnolla kyrpää”, mies huohotti paksulla äänellä.
“Ei saaahh, ei saaaahh!” Lotta vikisi nauttiessaan opettajalta saamastaan hoidosta. Yhtä äkkiä mies kuitenkin lopetti Lotan hieromisen ja naurahti.
“En anna sulle munaa ennen kun anelet sitä” hän sanoi karhealla äänellä.
Lotta punastui ja avasi silmänsä. Hän ei tiennyt mitä tehdä. Opettaja siveli Lotan häpyhuulia ja reisien sisäpintoja kiusottelevan hellästi. Lotta hengitti raskaasti ja sulki taas silmänsä. Opettaja hieraisi Lotan klitorista ja Lotta voihkaisi kuuluvasti.
“No haluatko sä sitä kyrpää vai et pikkuhuora?” opettaja kysyi nauttien tilanteesta.
“Jooohh” Lotta henkäisi ja punastui häpeästä.
“Anteeks nyt en ihan kuullu” opettaja naurahti
“Anna mulle sitä kyrpää” Lotta vikisi
“Miksi sä sitä kyrpää haluat” opettaja jatkoi hieroen Lotan klitorista.
“Oonh munankipee pikkuhuoraahhh joka tarttee kunnon panon” Lotta läähätti ja unohti häpeänsä. Opettaja virnisti ja avasi housujensa vetoketjun. Housut valahtivat nilkkoihin ja esiin ponnahti kova, paksu ja suonekas elin. Lotta henkäisi kiihotuksesta nähdessään valtavan melan ja levitti heti jalkojaan nojaten vasten seinää.
“Taitaa tyttö olla munan tarpeessa. No annetaan sulle mitä pyydät” opettaja huohotti matalalla äänellä ja ohjasi suuren kyrpänsä Lotan häpyhuulille.
“Laita se sisään! Laita!” Lotta aneli ja työnsi lantiotaan kohti opettajan kivikovaa kyrpää.
“Jos annan sulle nyt munaa niin saan panna sua aina kun haluun, pikku huora?”
“Saat panna aina kun haluut kunhan panet nyt!” Lotta kerjäsi ja koitti työntää elintä sisälleen. Opettaja naurahti Lotan kiimalle ja survaisi kyrpänsä Lotan tiukkaan ja litimärkään pilluun. Lotan huulilta pääsi kova kiljahdus, kun hän tunsi valtavan melan täyttävän hänet. Opettaja vetäytyi lähes kokonaan ulos ja painautui sitten taas nopeasti pohjaa myöten sisälle. Lotta kiljahteli pitkien työntöjen tahdissa ja nautti siitä miten paksu kyrpä hieroi hänen pillunsa seinämiä. Mies tarrasi Lottaa kiinni pakaroista ja nosti hänen jalkansa ilmaan. Lotta kiemurteli ja voihki, kerjäsi lisää ollessaan seinää vasten pantavana.
“Annah mulle sitä munaaa, annaaahh, annaahh!”
“Panen sut puhki pikkunarttu” opettaja ähki rajujen työntöjensä tahdissa.
Pukuhuoneessa kaikuivat voihke, litinä ja opettajan pallien läihkähtely Lotan ihoa vasten. Yhä kiihtyvällä tahdilla opettaja jyysti Lottaa pohjia myöten, ja Lotta vaikutti kyltymättömältä. Hän raapi opettajansa selkää, huohotti tämän korvaan ja kietoi jalkansa miehen selän ympärille.
“Kohta tuunnnnh, kohta tuuunnn, älä lopetaahhh, älä lopetaaaahhhh!!!” Lotta kiljaisi, ja tunsi järisyttävän orgasmin kihelmöivän koko vartalossaan. Opettaja tunsi Lotan pillun sykkeen kyrpänsä ympärillä ja laukesi karjahtaen nuoren tytön tiukkan vittuun. Hetken mies ja tyttö läähättivät sylikkäin, kunnes opettaja vetäytyi Lotan sisästä ja laski tämän maahan. Opettaja pyyhki munansa Lotan revittyihin alushousuihin ja veti housunsa jalkaan.
“Seuraavaan kertaan” opettaja sanoi hengästyneellä äänellä, ja poistui pukuhuoneesta.
Lotta jäi nojaamaan vasten seinää alasti, posket punaisena ja pillu auki pantuna.

12 kommenttia viestissä: “Viaton tyttö”

 1. Puuma995 says:

  Loistava

 2. Tytsy says:

  Loistava tarina! Tosin yhden miinuksen tarinasta löysin; Lotan piti mennä kouluun kahdeksaksi, ja yleensähän liikuntatunnit kestää noin 45min-1h? (Meillä ainakin on niin lukiossa, ellei oo kaksoistuntia) ja heti liikuntatunnin jälkeen hänen piti lähteä kotiin. Kestikö koulu muka vähän päälle tunnin?! Nyt tarkkana seuraavaa tarinaa ajatellen. Muuten aivan superhyvä tarina! 🙂

 3. Aaah says:

  Mahtava stoori! Jatkoa ehdottomasti.

 4. nainen20 says:

  Voi kunpa pääsisin Lotan tilalle 😉

 5. nainen24 says:

  Ihana opettaja 😉 Lotan repliikit alko loppua kohden olla aika epärealistisia, siitä miinusta…

 6. captain spaulding says:

  Ehdottomasti jatkoa! Lotta kutsutaan rehtorin kansliaan, jossa kaikki miesopettajat vuorollaan ja yhtä aikaa hoitavat nartun kiiman kunnolla pois ja tyhjentävät lastinsa likan päälle?

  Loppu olisi voinut olla hieman pidempi, tarina päättyi juuri, kun pääsi kunnolla vauhtiin.

 7. Doudau says:

  Jatkoa kiitos! Oli todella kiihottava ja hyvä!

 8. fani says:

  Aivan mahtava! Ehdottomasti jatkoa!

 9. lisää says:

  Lisää kiitos!

 10. MadClown says:

  Upea tarina, jatkoa!

  Oon aika kovana tääl tätä lukiessa

 11. fani says:

  juu jatkoa kiitos!

  ps. ois kiva jos lotta alkaakin hävetä tekemäänsä ja yrittää paeta ens kerralla mutta muut opettajat tulevat hätiin.. 8)))

Kommentoi

top