search
top

Räppärin loma

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Aloituslyriikan olen keksinyt paljon aiemmin. Vironkieliset lauseet otin enimmäkseen wikitravelista.

“Biitsil heitän käheet keikkaa, meikä on kundi ei mun kande meikkaa.
Laulan lyriikat uudet ja vanhat, älä luule et heittää voit mulle tanhut.
Puhu tyttö kuinka kisu olet, kerro miten jäden hitaast yöllä nuolet.
Joka napinlävest tihkuu voimaa, ajattelin vähän sulle jakaa, antaa jotain omaa.
Kiitos hyvä yleisö. Ilta on ollut mahtava, kiitos, kiitos.”

Kumarran yleisölle. Hikinen päiväkeikka on ohi. Eturivissä tytöt heiluivat kesämekoissaan, muun yleisön istuessa taaempana.

Bändi jatkaa matkaa viettääkseen juhannusta managerin mökillä. Minulla on muita suunnitelmia.Kesäkuun viimeinen keikka on ohi ja tiedossa on muutaman päivän rentoutumisloma Virossa. Menen taksilla lentökentälle ja lennän Tallinnaan, josta on tarkoitus aamupäivällä lähteä eteenpäin.

Illalla astun hotelliin: “Tervist”. Kas te räägite inglise keelt?”
“Tere õhtust. Ma ei räägi palju inglise keelt.”
“Minu nimi on Jani Petteri Velinen. Ma vajan teie abi. Ma tahan üks massöör leedi.”
“Jah. Head ööd.”
“Head ööd.” Saan avaimen täytettyäni paperit ja näytettyäni henkilöllisyystodistuksen. Menen huoneeseen odottamaan hierojaa ja käyn suihkussa.

Katselen televisiosta vironkielistä lauluohjelmaa kun oveen koputetaan.
Avaan oven ja nuori nainen sanoo selvällä suomen kielellä:”Tekö olitte hieronnan tarpeessa? Olen Jenny”
“Joo kyllähän minä. Hei olen Jani.”
Nainen sulkee oven ja asettaa kannettavan hierontapöydän paikoilleen. Hän levittää sille lakanan ja pyytää minua käymään vatsalleni. Otan kylpytakin pois päältäni ja käyn alastomana hierontapöydälle. Nainen laittaa alavartaloni päälle pyyhkeen ja käy hieromaan selkää: “Miten pitkän ja millaisen hieronnan muuten haluat?”
“Sopisiko tunti ja kokovartalohieronta. Jos sinulla on aikaa sen jälkeen niin voin kyllä hieroa sinuakin. Miten muuten osaat niin hyvin Suomea?”
“Käyhän se. Tälle illalle ei ole tiedossa muita hierontoja. Isäni on suomalainen ja nyt kun hän on eläkkeellä, he päättivät muuttaa Viroon. Minulla on viimeiset päivät käsillä euroopan matkailusta. Hieronnalla on tienannut mukavasti matkarahaa. Ranska, Italia, Espanja ja Viron kautta sitten Suomeen kotiin. Mutta nyt jos sopii niin laitan rentouttavaa musiikkia ja kerron vironkielisiä tarinoita.”

“Kyllähän se sopii”. On pitkä aika siitä kun nainen on viimeksi koskettanut minua. Kyllähän monet fanit tulevat halaamaan, mutta harva sentään hieroo. Vietin kyllä aikoinaan villiä keikkaelämää. Kortsuja piti tilata lavallinen, kun joka keikan jälkeen oli koeajettava villeimmät fanit.

Sitten tuhannennen naisen jälkeen alkoi miettimään, että olisi mukava työntää taas leka ensimmäisen naisen sisään. Kun asiaa kävi ajattelemaan niin olisi ollut mukava rakastella toisen, kolmannen, oikeastaan kaikkien niiden naisten kanssa. En muistanut kuin parin ensimmäisen nimen. Monen tiesin olevan suhteessa, monien äitejäkin. Tiesin, että jos olisin jatkanut sillä tiellä, olisin kasannut muistoja, joita en olisi voinut jakaa kenenkään kanssa. Sitä paitsi panetukseni vaihtui kerta toisensa jälkeen katumukseen. En tuntenut niitä naisia ja tyttöjä. En tiedä käytinkö hyväksi heitä vai he minua. Ikinä emme edes suudelleet. Nopeaa panoa takaapäin. Kyllähän siinä paineita purkautui, mutta ilo katosi pian. Halu oli vain panna naista toisensa perään, etsiä tyydytystä ja tietää jäävänsä sitä ilman. Nautinnon tilalle oli tullut silkka pakkomielle. Joka kerran jäi miettimään miltä tuntuisi suudella tai halailla. Voida sanoa rakastavansa. Miettiä miltä tuntuisi sanoa vuosikymmentenkin jälkeen rakastavansa samaa naista, jonka kasvoille olisivat vuodet muutamia naurun ryppyjä tuoneet, mutta silmissä olisi edelleen se sama nuoruuden ilo.

Selässäni naksahtaa. Olipa totisesti paikat päässeet jumiin. Oloni on rento. Jenny pyytää kääntymään ja laittaa pyyhkeen jaloilleni peittäen näkyvyyden haaroihin.
Jenny hymyilee. Hän selvästi iloitsee työstään. Jenny hieroo kasvojani. Huuleni kihelmöivät. Tuntuu paremmalta kuin koskaan ennen.

Jenny hieroo rintalihaksiani ja vatsaani. Hän jatkaa jalkoihin. Otteet ovat varmat ja ammattimaiset. Jenny ei tullut huoneeseeni lääppimään vaan rentouttamaan väsyneitä lihaksia. Jenny antaa lasin vettä. “Käyn nyt suihkussa, niin voit sitten hieroa minua.”

“Selvä. Puen päälleni.” Laitan mp3 soittimeni kiinni kaiuttimeen. Kun Jenny tulee soittimesta kajahtaa Panisin. Jenny naurahtaa. Pitkät hiukset ovat vapaana. Jenny antaa pyyhkeensä minulle ja käy hierontapöydälle tarjoten näkymän kalleimpaansa. Kaunis on peppukin, sorjat sääret, kiinteät rinnat, notkea selkä ja kauniit kasvot. Asetan käsinojat sopivalle korkeudelle.
“Voisitko aloittaa pakaroista, ne ovat jostakin syystä erityisen kipeät”
“Sopiihan se”. Lämmitän käsissäni hiukan manteliöljyä ja levitän sen Jennyn pakaroille. Kajareista kuuluu Dutch & Spaden If you want it. Jatkan hierontaa jaloille kuunnellen Fireballin What I wantia. Pesen välillä käteni ja Jenny kääntyy. En ollut ajatellut minkä aikaa hieroisin Jennyä. Mutta mikäs kiire tässä on kun kosketettavana on kaunis alaston nainen.

“Olet ensimmäinen mies, joka on tarjoutunut hieromaan minua. Se tuntui niin mukavalta, että päätin olla täysin alasti. Yleensä miehet vain yrittävät ehdotella, että ottaisin heidän heppinsä käsittelyyn ja riisuisin vaatteeni.”

Hieron Jennyn rintakehää. Jenny itse vetää kättäni vähän alemmas. “Nännit ova olleet vähän herkkänä, joten jos varot niitä, mutta muuten voit kyllä hieroa rintoja.” Kaluni on ollut melko ujo, mutta nyt se kyllä osoittaa siinä määrin heräämisen merkkejä, että Jennykin varmasti huomaa. “Ota vain vaatteet pois. Haluan katsella kaluasi samalla kun hierot minua.”
Riisun vaatteeni ja hieron Jennyn vatsaa. Jatkan jalkoihin. Kun kaluni meinaa nukahtaa Jenny liikuttaa poskeaan suihinoton merkiksi. Hieron Jennyn jalkoja. Käymme yhdessä sängylle. Silitän Jennyn hiuksia. Laitan sängynpäätyyn tyynyjä ja käyn istumaan. Jenny on sylissäni ja hän ottaa peittoa päälleen. Suutelen Jennyn niskaa. Koskettelen hänen vartaloaan. Kaluni on kovana hänen pakaroitaan vasten. Vasta nyt ymmärrän, miten intohimo vaatii aikaa kehittyäkseen. Mieleni minun tekevi, kaluni yksin heiluvi. Jennyn tissejä nuolisin, vaginaansa yhtyisin ma.

Vuoroin suutelen ja vuoroin puhallan Jennyn iholle. Jenny kääntyy ja suutelemme. Syleilemme toisiamme. Puemme päällemme ja lähdemme ravintolaan syömään illallista. Jenny ei näytä olevan moksiskaan, kun katson vähän pitempään naapuripöydän naista. No, kun huikkaan tarjoilijalle, näen sivusilmällä, että hän pitää selvästi komeana yhtä tummaihoista miestä. Saahan sitä katsoa.

“Mitenkäs haluaisit jatkaa iltaa aterian jälkeen?”, Jenny kysyy
“Mielessä oli kyllä yksi juttu, mutta haluaisin kyllä lähteä kanssasi vaikka johonkin konserttiin tai teatteriin.”
“Sopiihan se. Lähellä pyörii musikaali. Voitaisiin käydä kysymässä, vieläkö sinne saa lippuja.”
“Joo.”
Ruoka tulee. Kylläpä näyttää hyvältä.
Aterian jälkeen lähdemme viettämään iltaa. Mietin mitä mahtaakaan seuraava päivä tuoda tullessaan.

3 kommenttia viestissä: “Räppärin loma”

 1. Jone says:

  Okei, siis erehdyin.

  Mua jotenkin ärsytti se, että päähenkilö esitellään otsikkoa myöten räppäriksi, mutta sitten sillä ei ole itse tarinan kannalta mitään merkitystä ja kuvailu tuo enemmän mieleen jonkun rokkipopparin. Miksi siis räppäri? Vaan noiden alkulainien takiako? Olisi tämä toiminut ilman niitäkin, itse asiassa ehkä toiminut paremminkin. Tai sitten oon vaan liian kriittinen 😀

  Aihe, jossa prostituoitu käytännössä ihastuu asiakkaaseensa, sinänsä kyllä on hyvä.

 2. Kulkija says:

  Mies tämän on kirjoittanut. Muita tekstejäni täältä on esimerkiksi lumiperhe, vaikkakaan kaikissa ei ole samaa nimimerkkiä.

 3. Jone says:

  Taitaa olla naisen kirjoittama?

Kommentoi

top