search
top

Nuori miniäkokelas Hanne

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (158 votes, average: 3.85 out of 5)
Loading...

Kaikki alkoi siitä, kun jäimme miniäkokelaan kanssa kahden. Ei, kyllä se taisi alkaa jo aiemmin…

Kun näin Hannen ensimmäisen kerran, olin keittiössä kiskomassa auki viiriäisen siipiä ja työntämässä mahaonteloon kahdella sormella maustevoita. Tai ei se ollut ensimmäinen kerta. Poika esitteli, että tässä oli Hanne, hänen tyttöystävänsä. Keittiö alkoi kuumottaa tukalasti ja rupesin änkyttämään. Riisi paloi kattilaan. Hannen poskille kirposi puna, hän niiasi ja katsoi poispäin. Sanoin lopulta, että sehän on kiva. Mietin koko ajan, kuinka Hanne oli edellisellä viikolla levittänyt minulle jalkansa ja näyttänyt pimppinsä.

Vilkaisimme tovin toisiamme ja ymmärsimme, että siitä ei puhuttaisi koskaan. En minä voinutkaan, koska hän oli potilaani. Mutta silti, olin ronklannut miniäkokelaani pillua! Ei tällaista sattumaa olekaan. Kysyin tykkääkö Hanne vaaleasta lihasta, hän hymyili ja nyökkäsi, vihreisiin silmiin syttyi kipinä. Silloin lakkasin ajattelemasta häntä gynekologin näkökulmasta.

Hanne oli kaunis tyttö, pitkä ja elastinen. Tukka oli takamukselle ulottuva ja hunajanvaalea, kasvoissa oli vielä sellaista lapsenpyöreyttä, joka alkoi taittua neitimäisyydeksi. Lantiossa näkyi mukavia leveneviä kaaria ja takapuolessa elintasopyöreyttä, rinnat olivat ilmeisesti kehittyneet hänelle jo melko varhain. Ymmärsin hyvin, miksi poikani oli ihastunut häneen. Hanne oli spontaani ja purskahteleva, nauraa hohotti iloisesti ja tuli toimeen myös meidän vanhempien kanssa.

Silti meidän suhteemme jatkui vaivautuneena ja jäykkänä, vaikka tutustuimme hyvin ja nauroimme paljon yhdessä. Välissä oli potilashuoneen näkymätön lasikatto, joka jarrutti vastaan. Se haittasi yhä, vaikka Hanne muutti meille myöhemmin syksyllä. Hänellä oli alkamassa viimeinen lukiovuosi, keväällä olisivat kirjoitukset ja hänen olisi helpompi asua meillä ja käydä koulua täältä, kuin kotoaan käsin. Minua vähän arvelutti, sillä poikani Harri oli mennyt kesällä armeijaan ja pistäytyi kotona vain viikonloppuisin. Hyvin järjestely kuitenkin lähti liikkeelle. Kai.

Jotain muuttui hiljalleen, vapautui. Hanne alkoi katsella minua oudosti, kysellä asioita ja kiusoitella. Hänellä saattoi olla ilkikurinen katse, kun laitoin tukkaani peilin edessä. Joskus hän saattoi jopa virnistellä ja kosketella. Hän myös pakkautui liian lähelle, iholle. Se oli lähes huomaamatonta toimintaa. Aamulla, unimielisenä kun kömmin kylpyhuoneeseen hammaspesulle, Hanne ohitti minut niin läheltä, että takamus osui yöhousuihini ja vaaleat sähköiset hiukset nenääni. Hän oli myös jättänyt pissat vetämättä ja jouduin ne huuhtelemaan, voimakkaat naisen kopuliini-feromonille tuoksuvat eritteet. Kuukautisrättipakettejakin lojui pitkin pöytiä – väkisin kävi selväksi, että nuori nainen oli muuttanut meille.

Hanne kiusoitteli myös ilmestymällä tarpeilleen, kun olin ajamassa partaa. Noin vaan hän kiskaisi pikkuhousut nilkkoihin ja suhisteli reidet yhdessä, tukka pörröisenä ja rinnat Hello Kitty-paidan sisällä pullistellen. Vaivaannuin sellaisesta, hän oli kuitenkin poikani tyttöystävä ja valittu, en kehdannut katsella kuinka hupakko keimaili meillä paljasvarpaisin pelkässä lyhyessä paitulissa tai alusvaatteisillaan. Miten sanot tästä loukkaamatta? Tämä oli kuitenkin nyt hänen kotinsa. Ja toisaalta sanomiseni voitaisiin käsittää väärin, ymmärtäen meidän salaisuutemme. Piti vaan kestää ja olla vilkuilematta, kun miniä kuivasi alapäänsä ja puki alushousunsa.

Sitten seurasi se viikonloppu, jolloin vaimo lähti seminaarimatkalle Brasiliaan ja Harrikin takaisin tykistöön sunnuntaina. Tunnelma oli jokseenkin kireä, ymmärsin että nuorella parilla oli ollut riitaa. Sängyn päätylautaa oli paukuteltu seinään perjantaina, mutta sen jälkeen oli nihkeämpää. Ilmeisesti Harri oli vetänyt kunnon kännit lauantaina. Kuulin seinän läpi, kuinka Hanne kiljui, että Harri voisi joskus pidätellä tulemistaan ja ajatella edes hänen tarpeitaan. Tämä oli sellaista tekstiä, mitä appi ei haluasi kuulla. Nololta tuntui, kun Harri intti, että olihan hän nuollut tussua pitkään, vaikkei edes pitänyt siitä. Hän myös puhui kovista paineistaan, joita armeijassa syntyi. Hanne tokaisi siihen, että runkkaisit, niin hänkin tekee.

Koitti sunnuntai ja poikani oli siis lähtenyt armeijaan. Join olohuoneessa viiniä ja mietin seuraavaa työpäivää, kun ovi kolahti. Hanne heitti moit ja jumppakassin sohvalle. Sisään tuli raikas tuulahdus kirpeää ulkoilmaa, makeaa hajuvettä ja mietoa, lähes olematonta tytönhikeä. Hän rupesi taivuttelemaan matolla itseään, koskettelemaan jalkateriinsä vuoronperää vastakäsin. Tummanlilat jumppatrikoot näyttivät helvetin hyviltä ja kireiltä. Sellaisia näki paljon salilla, kun lukioikäisillä tytöillä oli treenipäivä; miten siinä teet ylätaljaa, kun vieressä abiturientti kyykkää pikkupeppu pitkällä?! Yritin katsoa sohvassa julkkisten ympärille rakennettua tanssiohjelmaa, mutta silmä hakeutui Hannen takapuoleen. Se oli aavistuksen liian suuri verrattuna lihaksikkaisiin reisiin ja pohkeisiin, saattoi johtua myös tytön notkoselästä. Varpaankynnet olivat sävysävyyn turkoosit.

Pakarat heilahtelivat, miniällä oli leveä haaroväli, sen olin pannut jo aiemmin merkille. Hanne kääntyi ja heilautti poninhäntäänsä, kuin olisi arvannut ajatukseni. Ketä tanssii, se kysyi ja meni matolle siltaan. Selostin ja tuijotin trikoiden haarustaa. Se pullistui venytyksen mukana kamelintassuksi, kankaaseen syntyi halkio kun pimppi imi sitä itseensä, häpykumpu oli kupera ja takavoittoinen. Onks ne hyvii, Hanne kysyi ja nyt vasta tajusin katsoa hihatonta toppia. Keltainen jumpassa osin kostunut kangas ei kätkenyt rintoja, jotka olivat valuneet painonsa vuoksi kylkiä kohti. Miniä ei näköjään harrastanut urheilurintaliivejä. Nännit kuulsivat läpi tummina, paksuina nappeina. Vähättelin tanssisuorituksia, Hanne sanoi että me varmaan oltaisiin parempi pari. Sen jälkeen se meni polvilleen ja venytteli kuin kissa. Näin hikisen rintavaon, syvän selkäuuman ja päärynäksi muuttuneen takapuolen.

Nieleskellen sanoin haukkaavani happea. Telttaa peitellen puin nutun ylleni ja tartuin pihalla lehtiharavaan. Vaikka oli pimeää ja hengitys höyrysi, erotin hyvin raskaat ja rapisivat vaahteranlehdet. Vaimollekin pitäisi tekstata jossain välissä, lukisi viestin sitten kun olisi perillä Sao Paolossa. Kissa mourusi jossain. Hanne oli tuonut sen mukaan, enimmäkseen se pysytteli ulkona saalistamassa, villiintynytkin oli. Kissa kiintyi paikkoihin, ei ihmisiin, täällä sille oli kaikki vierasta. Keräsin lehtiä isoon kasaan.

Yläkerran parvekkeelle syttyi valo. Nojasin lehtiharavaan ja tuijotin minulle järjestettyä näytelmää. Hanne töpsötteli parvekkeelle pidellen kiinni punaista pyyhettä etupuolellaan. Hänen hiuksensa olivat suihkunmärät ja avoinna, kasvot jotenkin nukkemaisen lapselliset meikittöminä. Vesi valui kalpealla iholla. Hanne kumartui parvekkeelle ja kutsui kissaa. Kis-kis. Hempeä ääni tuntui munaskuissa saakka. Hengitin syysilmaa ja humalluin miniäni vitivalkoisesta ihosta. Rinnat pursusivat pyyhkeen yli runsaina, pohkeet kiiltelivät naisellisen paljaina. Seisokki alkoi toimia uudelleen. Viimein Hanne luovutti ja kääntyi poistuakseen. Hän piti pyyhettä vain etupuolella suojanaan! Minulle hän esitteli alastoman selkämyksensä: kapean ja askelten mukana keinahtelevan uuman, puolikuunpyöreät pakarat ja treenatut reidet.

Hannen mentyä ajattelin, miltä nuoren naisen kimmoisa puuterilumenvärinen iho tuntuisi käden alla. Miten pakkaselta tuoksuvat pitkät, vaaleat hiukset laskeutuvat tyttömäisestä molemmilta puolilta kaulaa rinnoille. Mieleen tuli myös toisenlaisia ajatuksia, niitä rumempia ja epäeettisiä. Muistelin sitä keväistä hetkeä, kun Hanne kiipesi tutkimuspöydälle ja levitti pitkät jalkansa, nostaen nilkat tukiin. Hän arasteli, iho kohosi kananlihalle, jalkapohjat olivat sileät ja lapsenpehmeät. Pikkuhousut, ruusunpunaiset pitsipöksyt oli riisuttu, tutkimushuoneessa tuoksui hajuvesi ja hiuslakka.

Tuskin minä silloin ajattelin tyttöä muuta kuin normaalina potilaana, mutta jälkeenpäin ajatukset rupesivat laukkaamaan. Reisien välistä tulvehti mietoa, viettelevää naisen tuoksua. Kasvoiko kummulla karvoja? Taisi olla ohut untuvamatto. Häpyhuulet olivat pienet ja vaaleat. Mitä lähemmäksi pääsin, aistin pillun hajun yltyvän. Se oli hapanta ja kirpeää, leijaili huulien raosta. Poissa oli tyttömäisyys, tilalla aikuinen hedelmällinen nainen. Levitin vaginan ulkoisia osia, kurkistin valoon. Sinne työnsin sormeni kumihansikkaassa, ronklasin tulevaa miniääni. Tunnustelin niitä paikkoja, joissa poikani uitti kikkeliään.

Myöhemmin kuvittelin, että emätinlihakset supistelivat tiukasti ja kireältä vagina tuntui sormeni ympärillä. Pimppi eritti kiimakyyneleitä, tuoksu yltyi, Hanne sulki silmänsä ja nojasi taaksepäin. Ei se varmasti noin mennyt. Tutkin hänet kliinisesti, kerroin koko ajan toimenpiteistä ja havainnoin. Vedin hansikkaat pois ja sen jälkeen Hanne halusi tietää lisää ehkäisypillereiden sivuvaikutuksista. En muista halusiko hän niitä, ei tainnut. Aivan alussa olin tutkinut hänen rintansa. Ne olivat kookkaat ja ryhdikkäät, rintaliivit natisivat. Kun hän vapautti ne puristuksesta, kesti tovin ennen kuin tissit asettuivat aloilleen. Rinnat tuoksuivat hyvälle, ja kainalot. Kokeilin rauhaset, ujutin sormeni ajeltuihin kainalotaipeisiin. Oli kiihottavaa tuntea terävä, hermostuneen nihkeä sänki. Nännipihat olivat vaaleanpunaiset ja röpelöiset, nisät melko pienet. Pyysin häntä pukeutumaan, vaikka halusin riisua.

Sen täytyi olla tahallista. Hanne kiusasi ja jätti merkkejä itsestään, erityisesti niinä päivinä kuin vaimoni oli työmatkalla. Ensin voimisteluhousut unohtuivat tuolin käsinojalle, pitkiä vaaleita hiuksia kylpyhuoneen lavuaariin, liioiteltu hajuveden tuoksu leijailemaan eteiseen ja sitten vaaleanpunaiset rintaliivit – isot ja pyöreäkuppiset kuin leija – työsalkkuni päälle. Tämän jälkeen pikkuhousuja löytyi pitkin huushollia. Aluksi ne olivat pyykkipuhtaita tangoja ja hipstereitä, sitten käytettyjä stringejä. Pakkohan minun oli nuuhkaista niitä! Usein ne olivat vielä lämpöisiä, juuri jalasta vedettyjä, pillun polttamia ja jalkovälin hikoamia, uunituoreita. Ne kädessä kävin vessassa runkkaamassa Hannea ajatellen ja palautin ne vähin äänin samaan paikkaan, katuen tekojani.

Vielä kiusallisempaa olivat Hannen iltayölliset toimet. Työskentelin monesti myöhään työhuoneessani, jonka seinän takana oli poikani ja miniäni huone. Opin jo kuuntelemaan milloin miniäni riisui vaatteitaan ja tepsutteli narisevia lattialankkuja pitkin vuoteeseen. Tovin hiljaisuuden jälkeen alkoi se, lähes olematon mutta tunnistettava yninä. Sänky narahteli, Hanne huokaili. Äänet yltyivät, se oli sellaista tukahdutettua muminaa, raskaita huokailuja ja lopulta kiimaisia parahduksia, kun orgasmi saavutti miehenkaipuisen inttilesken. Kuvittelin pienen sormen Hannen pieneen pimppiin, nupuilleen nousseet nännit ja suupieleen kohonneen nautinnollisen virneen – samanlaisen minkä hän loihti kasvoilleen, kun kiusoitteli minua. Tämän jälkeen seisokki meinasi repiä suorien housujen etumuksen rikki.

Viimein uskalsin palata sisälle, tanssit oli jo tanssittu. Hannea ei näkynyt missään, mutta ylhäältä kuului hiustenkuivaajan kohina. Kävin itsekin suihkussa pikaisesti ja palasin takaisin olohuoneeseen, leffa oli jo alkanut ja minulla vielä viiniä pullossa. Säpsähdin, kun Hanne pyörähti ympäri nahkaisessa kuppituolissa. Hän istui lootusasennossa ja piteli viinilasia. Mitä me katotaan? Tyttö virnisti. Beige yöpaita ulottui hädin tuskin reisiin, ja niiden välistä näkyivät pikkuhousut. Veri lähti virtaamaan vimmatusti.

Istuimme hiljaa tovin, mainoksiin saakka. Sitten Hanne pyörähti tuolillaan minua kohti ja ojensi säärensä. Yöpaidan läpi kuulsi ihoa ja nimettömät olkaimet upposivat ihoon. Rinnat keinahtivat, kun miniäkokelas kosketti jalkaterällään reittäni. Varpaat olivat pienet ja virheettömät, ne sivelivät kohti alushousujani. Jos hän ei lopettaisi kohta, alkaisi kyrpä elää omaa elämäänsä. Olin jo nousemassa ja tarttumassa pulloon, kun blondi nosti jalkansa takaisin hävyttömään asentoon ja nojasi niskansa taaksepäin.

Miltä se susta näytti? Hanne pyöritti rinkulaa lasin ympärillä. En ymmärtänyt. Lukiotyttö naurahti ja täsmensi: mun pimppi. Vedin juoman väärään kurkkuun. Aikani yskittyäni totesin kuivasti, etten voinut puhua potilassalaisuuksista. Mut eihän se oo salaisuus, kun mä oon sun potilas, Hanne nakkeli niskojaan. Niin kai, myöntelin ja kehuin, että oikein terveeltä emättimeltä. Tuijotin tytön jalkojen väliä, kapeaa kangaskiilaa. Hanne liehutteli koipiaan. Tää ei oo oikein reiluu sillai, että sä oot nähnyt mun namun, mut mä en sun. Miniä nuolaisi valuvan viinipisaran lasin pinnasta. Yritin vaikeroida, että minähän olin hänen appi, eikä hänen pitäisi sitä nähdäkään. Mutku se ois reiluu, kummallakin ois sitten salaisuus…vai etkö uskalla? Hanne laski viinilasin ja iski silmää. Perkele, en vai, ajattelin. Mitä menetettävää tässä nyt olisi?

Aataminomena heilahdellen aloin riisua boksereitani. Ne olivat sellaiset löysät, eivät muodikkaan tiukat. Miniä hörppäsi viiniä, istui pää kallellaan. Harkitsin ennen kuin uskalsin näyttää tumman munakarvoitukseni ja sieltä alta esille pomppaavan elimeni. Se oli puoliksi kovettunut ja esinahka melkein kokonaan liukunut terskan päältä. Oho, Hanne tokaisi ja laittoi lasin pois. Hän tapitti suurilla silmillään jalkojeni väliin ja kumartui lähemmäksi. No etkö ole aiemmin kullia nähnyt, tokaisin hämmentyneenä. No en, pippeleitä vaan, tyttö kikatti. Siinä minä seisoin notkopolvin, vitjamunat roikkuen ja heppi nykien. Hanne kumartui lisää ja pompautti kaluani etusormellaan. Se vaappui niin vallattomasti, että miniä purskahti kunnolla nauruun. Saanko mä koskea sitä, hän tuijotti silmiin ja ennen kuin ehdin vastata, oli miniä kiinni lerskassani. Tyttö käänteli sitä, katsoi alle ja rullasi esinahkaa taaksepäin, siveli palleja ja tunnusteli niiden painoa. Ai ku magee, Hanne ihasteli ja puristeli siihen malliin kulliani, että se ei mahtanut erektiolle enää mitään. Älä nyt, tulee pian…sormille…voihkin.

Miniä muljautteli kiveksiäni ja katsoi anelevasti. Saanhan mä maistaa sitä, saanhan. Silloin tyttö teki jotain odottamatonta. Hän imaisi terskan huuliensa väliin, kostutti sitä ja alkoi imeä. Hädissäni heilutin käsiä, tietämättä mihin ne laittaisin. Ethän sinä voi, yritin estellä, mutta Hanne imi hellästi, pitkiä ripsiä räpsytellen ja silmiini katsellen. Terska liukui kirkkaanpunaisten huulien väliin, oli puhkaista posken. Hän käytti kuolaa runsaasti ja puristi kalua osittain hampaillaan, antoi liukua kielensä päällä tiukassa imussa. Lurrppps, Hanne maiskautti kalun suustaan ja hymyili salaperäisesti, rupesi latkimaan kielellä terskan alapintaa, kuin kissanpentu. Tää maistuu namille, miniäkokelas kujeili. Ei minussa ollut miestä estelemään, painoin toisen käden tytön takaraivolle ja annoin hänen tehdä sen kaiken.

Olisin tullut varmaan siihen paikkaan, mutta onneksi Hanne nousi ylös ja halasi minua. Hän piteli yhä toisella kädellä sykkivää kyrpääni. Nuori nainen tuntui ihanalta, halusin häntä koko ajan enemmän, sohaista pimppiin suorollani, helliä ja hyväillä. Hän suuteli kalulleni maistuvilla huulilla ja tuijotti vihreät silmät kiiluen. Hanne otti kädestäni kiinni ja ohjasi sen jalkojensa väliin. Löysin sieltä ohuet pikkuhousut, hipsterit. Tunsin silkin ja pitsin, sen alla lämmön. Tuu tuonne makkariin…mulla on niin yksinäistä, Hanne kuiskasi korvaani. Hanne liikutteli sormiani hävyllään, housut olivat jo kosteat, pikkuneidin pimppi valmis. Ei taivas, siunailin ja torjuin moisen ajatuksen. Miniäkokelas kuitenkin näykkäsi korvaani ja mumisi, että tulisin nyt. Hän poistui pyrstöään keinutellen portaisiin, pakarat nousivat ja pikkupöksyt pyörivät jaloissa. Huomasin, kuinka hän jätti huoneensa oven avoimeksi…

Piti olla isä ja aviomies, appi ja gynekologi, mutta minä olin vain heikko. Miniä oli häveliäisyyttään sammuttanut huoneesta kaikki valot, mutta avoimesta suuresta ikkunasta sisään kajasti reippaasti kuun ja katulamppujen valkoista valoa. Hanne oli sängyllä nalle-tyynyjen päällä puoliksi istuvassa asennossa. Tukkaa tulvehti molempien olkien yli, nännit nöpöttivät, napa kohoili hermostuneesti. Yöpaita oli riisuttu, samoin pikkuhousut. Tyttö ilostui, kun astuin sisään seisokkini kanssa. En voisi enää perääntyä, en kehtaisi. Tuu tänne, se sanoi ja avasi polvensa. Vinkkinä vaimon kutoman päiväpeiton päällä oli ehkäisyvälinepaketti. Oletko sinä varma, kakistelin ja otin paketin hikiseen kouraani. Miniä katsahti ulos ja nyökkäsi useamman kerran, levitti kunnolla jalkansa ja nosti kätensä ylös päätyä vasten.

Ensimmäistä kertaa minua hävetti kunnolla. Miniä makasi edessäni rivosti ja minä nypräsin auki kortonkipakettia, jonka päälle oli tussilla kirjoitettu hellittelevästi ”Harrin Hujopille”. En halunnut oikeastaan tietää enempää, minua vaivasi jo nyt pukea kullini päälle kumisukka, joka oli poikani ostama ja itselleen tarkoittama. Ei sun oo pakko, voidaan olla hetki ilman, Hanne luki lisää ajatuksiani. Panin varmuusesineen sivuun ja kävin polvilleni vuoteelle. Se narahti. Muistutin kuitenkin, että pannaan se jossain välissä. Hanne nyökkäsi ja tarttui itseään polvitaipeista. Oli läikähtää siinä paikassa soosit! Pillu oli niin pieni ja soma, kuin olin muistellut. Kummulla kasvoi blondeista haituvista tasainen mätäs, siistitty pesä.
Vaaleat häpyhuulet laskeutuivat kapeina terälehtinä ja niiden välistä pilkotti naisen paikka, se miehelle mieluinen. Kovin takavoittoinen oli, minun täytyi laittaa tytön takamuksen alle tyyny, jotta pimppi tuli paremmin tarjottimelle.

Kumarruin suutelemaan miniäkokelaan nännejä, herkänlaisia. Puristelin tissien lihoja, niiden iloja, kääntelin kainaloita myöten, nuuhkaisin korvalehteä ja kaulaa. Tyttö ynähti. Hannessa yhdistyi nuoren tytön viattomat tuoksut ja kiimaisen, aikuisen naisen kypsyys; teinityttöjen ylimakea hajuvesi ja vaimoihmisen karvas jalkovälin mehu. Jatkoin nisien imuttelua ja ne turposivat edelleen. Hanne hengitti raskaasti, tuhisi punattujen huuliensa välistä. Tuntuu niin ihanalta, Harri ei tee koskaan näin, hän kuiski ja suuteli poskeani. Tiesin myös mitä muuta Harri ei tee. Yhtäkkiä Hanne tarttui pillistäni kiinni itsevarmasti ja puristi kaikki veret terskan päähän. Hän tarvitsi molemmat pienet kämmenet, jotta sai kyrvän kokonaan käsiinsä. Hanne katsoi minua silmiin ja kysyi saanko. Nyökkäsin korahdellen ja miniä ohjasi terskan reiälleen. Taivas miten tiukka se oli. Yritin painaa sisään, mutta elin tuntui kuristuvan. Hanne voihkaisi ja silmiin ilmestyi pelko. Yritin uudelleen, Hanne tarrasi käsivarsistani kiinni ja antautui, hellitti. Kyrpä luiskahti sisälle, eikä liukkaudesta ollut puutetta. Elimemme sykkivät toisiaan vasten, tutustuen. Uskalsin ujuttaa koko mitaltaan.

Hyvällä luistolla aloin liikutella itseäni tytössä, ensin hitaasti pumpaten ja paikkoja tunnustellen. Tämä on niin väärin, sanoin huohottaen ja työnsin kalun pohjaan. Hannen silmät olivat pullistua kuopistaan. En voinut lopettaa. Jatkoin nussimista, pitelin kiinni tyttöä pehmoiselta lantiolta ja suutelin häntä suulle. Miniän vatsa oli halkaistun mantelin värinen ja kiinteä, pieni napakoru kiilui kuin silmä. Nuoren naiset pitkät jalat heiluivat olkapäilläni, tyttö puristi hyväntuoksuisilla jalkapohjillaan minua kasvoista. Levitin pakaroiden alta Hannea, jotta pääsin paremmin sisään, vaihdoin kulmaa ja kellahdin naisen päälle. Tällaista en pitkään kestäisi. Painavat rinnat toimivat turvatyynyinä välissämme, kun ahmin 19-kesäistä miniää itseeni. Hanne kietoi kätensä selkääni ja suuteli minua uudelleen, työntäen karkinmakuisen kielen suuhuni. Hän solmi minut nyt jaloillaan itseään vasten, kuin taskurapu. Keinuimme ja suutelimme, vuode narahteli huomattavasti hitaammin kuin poikani ryskyttäessä. Muistin siitä ne kortongit. Nuoret sanovat niitä kortsuiksi. Tuntui, että liitin pettää ja siemenliemet lähtevät liikkeelle. Sanoin, että kohta purskahtaa, pitää laittaa väliin.

Otettiin hetki happea. Hanne nauraa tirskahteli ja painoi kättä suunsa eteen. Se jöpöttää nätisti, hän osoitti kaluani ja suki tukkaansa. Se on iso ja hassu toi pää, Harrilla on sellainen puikko, Hanne lisäsi tuskaani vertailemalla minua ja poikaani. En ollut käyttänyt kondomia vuosikausiin ja tuntui jälleen takkuiselta. Sain sen auki, mutta rullaus tuotti ongelmia. Mistä päästä se pitikään taas aloittaa? Anna kun mä, Hanne kikatti ja painoi kumin terskalleni, taitavasti pyöräytti sen yli pienellä kätösellään ja rullasi koko mitaltaan peitoksi, suojaksi. Isukin sukka, hän jatkoi kiusaamistaan ja työnsi minut vaihteeksi selälleni. Sain näkymän vanhaan NHL-julisteeseen, lampussa roikkuviin karvanoppiin ja nuoreen naiseen, joka kiipesi ylleni rinnat roikkuen. Hän onneksi tajusi kääntyä selin, sillä minua oli alkanut jo kaduttaa.

Hanne oli tehnyt tätä ennenkin. Hän piteli kaluni varresta kiinni ja istahti päälleni. Oli se komeaa katsottavaa, kun sporttinen peppu ja varsin takana oleva emätin nielaisivat munani. Sentti sentiltä miniä nautiskeli ja päästi minut tropiikkiin tiukkojen huulien väliin. Ihana notkoselkä teki perseestä herkullisen hyppyrin, kun poikani tyttöystävä alkoi ratsastaa. Olin jo aiemmin ihaillut hänen kapeaa reisiväliään, josta päivä paistoi läpi. Nyt olin sen kimpussa. Liike oli hidasta ja keskittynyttä, hän halusi pitkittää minua. Harri oli parhaillaan valmistumassa yöpuulle varuskunnassa, vaimo lentokoneessa, minä makasin miniää. Hanne ei pidätellyt voihkaisujaan, vaan selkä suorana päästeli kimmoisia ääniä ja kiihdytti tukka mossaten. Laskin lampaita, yritin pidätellä ja nauttia. Pöydällä oli kynä ja kumi, koulukirjoja, hain niistä turvaa. Pojan huone oli tytön huone. Pikkuhousuja lojui sikin sokin, ja meikkejä, hiuslakkoja, biletoppeja, kireitä farkkuja ja pitsireunaisia rintaliivejä. Miniän peppulihat hytisivät söpösti, kun hän hotkaisi kullini kokonaan emättimeensä ja kirnusi sitä siellä.

Hanne tarttui kaluuni lujasti, veti sitä ulos ja rullasi limaisen kortongin irti. Ollaan taas hetki ilman, tuntuu muksemmalta, hän kähisi ja ohjasi minut uudelleen sisääni. Nuoren naisen, tulevan miniän, vagina puristi lujan nyrkin tavoin. Hanne nojasi käsillä vuoteeseen ja jatkoi kohoilemista, pakarat tutisten. Kuun valo tunkeutui ikkunasta kamariin ja piirsi varjoa miniäni selkään. Lapojen välistä, uumaa pitkin valui hikipisaroita, kohti perseposkien välissä pilkottavaa tummaa aukkoa. Tarrasin epätoivoisesti kiinni tytön kapeista nilkoista ja antauduin hänen laukalleen. Kimmoisa liha tömähti kerta toisensa jälkeen kiveksiäni vasten, Hannen hiukset levisivät pitkäksi viitaksi selkään. Hän uikutti, puristi lakanasta ja vatkasi lantiotaan. Olo muuttui tukalaksi ja yritin ajatella vaimoani, tuntea edes vähän syyllisyyttä. Mutta kun miniäkokelaani alkoi toistaa nimeäni ja nyyhkiä, riuhtaisin kädet irti nilkoista ja tartuin kookkaisiin rintoihin. Tissit valuivat puolelta toiselle, hyllyivät ja pursusivat. Pidin niistä ja unohdin kaiken. Hanne voihki ja sätki, tukka huitoi kasvoihini ja lämmin iho osui omaani. Hän makasi yhtä aikaa gynekologin pöydällä ja levitti lepakkoaan, voimisteli perse pitkällä olohuoneen nukkamatolla, pissasi pytyllä paperinpala kädessään ja masturboi sängyllä yksinäisenä yönään. Niitä tuumien vapisin ja korisin, tein sydänkohtausta, kuolemaa ja orgasmia yhtä aikaa.

Tapahtuneen vahingon ymmärsin vasta, kun miniä pyöräytti itsensä pois veltostuvan makkarani päältä ja valahti selälleen. Punaposkisena ja hikisenä hän katseli minua uteliaasti, hymyili. Istui rivosti jalat levällään, rönttönen auki. Sieltä norui minun harmaita siemeniäni, valui siittiöitä lakanoille ja reisille. Hanne katseli jalkojensa väliin rutinoidusti ja rupesi laittamaan tukkaansa poninhännälle. Pienessä huoneessa haisi ahdistava ja kielletty nussiminen. En voinut kuin itsekin vaipua selälleni ja tasata hengitystä. Olin vastuuttomasti täyttänyt nuoren tytön kohdun jyvilläni, niillä joilla hänen sulhanenkin oli alkuun pantu.

Miniä kaivoi penaalistaan esille röökiaskin – en edes tiennyt hänen polttavan. Hän pukkasi ikkunaa auki kyynärpäällään ja sytytti savukkeen. Miniä näytti ikäistään kypsemmältä. Savusta tuli ohutta, spiraalimaista kelmua. Se valui hitaasti ulos ikkunasta, mutta pinttyi huoneisiin, kuin koko petos. Mietin sopivia sanoja, mutta en ehtinyt ennen Hannea. Hän katseli minua ja alkoi höpöttää jotain kummallista. Mä näin aivan sikaupeet saappaat netissä yks päivä…siis törkeeen kalliit mut aivan ihkut…mä niin haluisin ne…eli etkös sä ostais ne mulle, isukki…kun meillä on tää salaisuus? Hanne silitti karvaista nilkkaani ja hymyili viekkaasti, pirullisen onnistuneesti. Näin vain spermani, jota tuli yhä nuoren tytön pimpistä, sieltä jonka hän oli minulle viattomasti potilaspöydällä levittänyt.

17 kommenttia viestissä: “Nuori miniäkokelas Hanne”

 1. kirjoittaja says:

  Kiitosta vaan. Sellainen huomio, että mainio Volmar-setä-sarja ei ole minun kynästäni ja kalustani lähtöisin. Mutta hyvä jos tämäkin maistui 😉

 2. Jone says:

  Pidin tästä paljon enemmän kuin Volmar-sedästä joleksineen, mutta tyyli oli tuttua. Oikein hyvä ja todella kiihottava tarina! Aika karu lopetus – hyvä yllätys! En välttämättä tahtoisi Hannen tarinalle jatkoa, mutta ehdottomasti kyllä Sinulta lisää novelleja! Viiden tähden elämys tämä oli ehdottomasti.

 3. loistavaa says:

  Loistavaa kerrontaa.. Kirjoita ihmeessä lisää tarinoita ja ÄKKIÄ!!! 🙂

 4. Defi says:

  Aivan loistava tarina! Tahtoo lisää ja mahdollisimman pian! 🙂

 5. Urmas says:

  Tuossa lopussa alkoi naurattaa kohdassa “hän kähisi ja ohjasi minut uudelleen sisääni.”, tuli niin kummallinen kastematomainen mielikuva… 🙂

  Muuten tosi hyvä.

 6. sandruska says:

  Olipas todella mukavaa ja kiihottavaa luettavaa ja Kepu… Hannen pyynnöstä oltiin vielä vähän aikaa ilman. Se vaan unohtui laittaa toisen kerran…..

 7. Gynekologiappi says:

  Kiitokset kommenteista, yllätyin niiden määrästä ja sävystä!

  Kepu, tuollainen lause löytyy loppupuolelta: “Hanne tarttui kaluuni lujasti, veti sitä ulos ja rullasi limaisen kortongin irti. Ollaan taas hetki ilman….” 🙂

 8. Sanaton says:

  Hyvä, ja sanattomaksi veti. Jatka kirjoittamista ehdottomasti!

 9. Luumu says:

  Reppulin kanssa samoilla linjoilla. Tai no en nyt tiedä onko tämä kaikkein paras, mutta ehdottomasti valioluokkaa. Oikea määrä panostettu viitekehyksen ja tunnelman luontiin ja oikea määrä hyvin kuvattua actioniä -> 5/5.

 10. vamecum says:

  Erittäin hyvin koodattu tarina kaikin puolin, täydet tähdet.

 11. alez says:

  juu lisää vaan muttei suostumista kiristykseen, päinvastoin kiristämistä ettei kerro pojalle.

 12. pidäntästä says:

  Sun on pakko kirjottaa lisää, oli meinaan niin hyvää tekstiä

 13. RedEyedAngel says:

  Tää oli hyvä! Syntinen ja kaunis samaan aikaan. Rytmitys kohdallaan, kieli oli kertojansa näköistä ja alkuun kiertyvä lopetus morkkiksineen oli äärimmäisen sulava.

 14. Talonmies says:

  Kyllä vetää sanattomaksi… upeaa! Kyllä pitää lukea pariin kertaan ja miettiä mitä itse tekee väärin. =)

 15. ss says:

  erittäin hyvä tarina

 16. kepu says:

  eikös se laittanut kortsun 😉 lopun ristiriitaisuuksia lukuunottamatta hyvä stoori

 17. Reppuli says:

  Ehdottomasti tämän foorumin paras tarina. Aivan uskomattoman hienoa tekstiä. Lisää kiitos!

Kommentoi

top