search
top

Mökki viikonloppu kolmistaan. (2)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (53 votes, average: 2.28 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toka ja vika osa. kiitos kommenteista.

Vihlova kipu lävisti alapäätäni, Juhan nussiessa minua rajusti. Nieluni oli täynnä veljeni spermaa ja oloni oli muutenkin kuvottava. Pitkältä tuntuvan ajan jälkeen, he sammuivat. Juha painoi päälläni raskaasti, enkä päässyt hänen altaan pois. Koetin nukkua, mutta turhaan. Rimpuiltuani vielä hetken pääsin Juhan alta pois ja menin takan viereen lämmittelemään.

Vähän aikaa istuskeltuani takan lämmössä, nukahdin ja heräsin lempeään silittelyyn. Avasin silmäni ja katsoin Santtua silmiin. “Anna anteeksi pikkuinen”, veljeni kuiskasi. Hänen silmänsä olivat surulliset ja ääni oli täynnä katumusta. Vähän aikaa mietittyäni, lupasin antaa anteeksi. Halasimme tiukasti toisiamme ja tunsin oloni vähän paremmaksi.
Meinasin nukahtaa uudestaan, kun tunsin veljeni sormet hävylläni.

Koetin työntää Santtua kauemmas, mutta olin jälleen voimaton. “Älä pelkää, sulje silmät ja tunne kuinka hyväilen sua”, Santtu kuiskasi hiljaa. Suljin silmäni ja aloin rentoutua veljeni otteessa. Vaistomaiseati levitin jalkojani. Pian tunsin, kuinka hän kaatoi minut selälleni. Veljeni vahvat sormet hyväilivät kiinteän pehmeetä kehoani hellästi. En halunnut avata silmiäni, tahdoin vain tuntea.

Pelästyin tuntiessani Santun kalun työntyvän jälleen sisääni, meinasin jo alkaa itkemään, mutta huomasin, ettei minuun sattunutkaan. Pehmeät, kuumat huulet painautuivat omiani vasten ja suukottelimme toisiamme hellästi. Ihmetyksekseni nautin kovasti, kun kalu liikkui sisälläni. Suustani pääsi pari voihkaisua ja kiersin jalkani Santun ympärille. Avasin silmäni ja näin Juhan ovella, runkkaamassa virnuillen kaluaan. Hän astui lähemmäs ja alkoi runkata kasvojeni edessä kiivaasti.

Veljeni lopetti nussimiseni ja kääntyi makuulle, vetäen mut päällensä. “Ratsasta pikkuhutsu”, hän sanoi ja aloin vaå rovasti keinua hänen kalullaan. Tunsin nautinnon aaltojen kasvavan, joten lisäsin vauhtia. Pian ratsastin niin kovaa kuin pystyin ja voihkin kovaan ääneen. Yhtäkkiä Juha työnsi ylävartaloani alas ja turautti jostain putkilosta kylmää rasvaa pyllyreiälleni. “Ei peppuun!” parahdin, mutta turhaan. Santtu hyssytteli ja koitti rauhoittaa minua, mutta pelon kyyneleet valuivat taas poskilleni ja Juha työntyi peppuuni. Aneluni eivät auttaneet. Peppuani poltti ja alapääni oli täynnä. Hitaasti jätkät alkoivat nussia minua tasaiseen tahtiin. Pikkuhiljaa kipi väistyi ja tunsin taas kutkuttavaa nautintoa. Kun he huomasivat sen, vauhti lisääntyi ja pian huusin ja uikutin kiimaisena, kun sain orgasmia.

Aamu alkoi valjeta ja makasimme raukeina takan edessä vielä olisi viikonloppua jäljellä ja tiesin että nauttisin vielä paljon.

The end.

4 kommenttia viestissä: “Mökki viikonloppu kolmistaan. (2)”

 1. jussi says:

  Toivottavasti viikonloppu jatkuu vielä nussimisen ja saunomisen merkeissä! Seuraavaa odotellessa.

 2. fr11kk1 says:

  Jep, liian hätäinen jatko, ekassa osassa oli kuitenkin lupausta

 3. ääh says:

  aivan liian hätäinen loppu, 2/5. Tästä olisi saanut niin paljon paremmankin!

 4. jokuvaa says:

  pari kirjoitus virhettä, mutta kiihotti

Kommentoi

top