search
top

Vaikka väkisin 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (104 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...

Vaikka väkisin osa.2
Tapahtumia seuranneena yönä en saanut unta laisinkaan. Pyörin sängyssäni ja mietin vuoroin kuinka hyvältä äitini tuntui ja vuoroin sitä että saatan jäädä kiinni jos äiti tulee raskaaksi. Nämä asiat tasapainottelivat vaakakupissa aina seuraavaan aamuun asti.. Aamulla jännittyneenä odotin äidin heräämistä. Olin siivonnut parhaani mukaan jäljet tekosistani, mutta tiesin että valtavasta spermasuihkusta varmasti jäi jotain syvälle äidin sisuksiin. Sitten hetki saapui. Äiti nousi sängystä haukoitellen ja suuntasi askeleensa vessaan. Tunsin jyskeen rinnassani kun äiti kulki huoneeni ohi minun kuunnellessa suljetun oven takana hänen liikkeitään. Pelko ravisteli polviani ja ajatukseni olivat vuoroin kauhistuneet ja vuoroin odottavat. Jos jäisin kiinni voisi olla kuitenkin mahdollista että saisin kertoa tunteistani äidilleni. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, suihkun jälkeen äiti asteli keittiöön puuhastelemaan kuten aina. Olin helpottunut mutta samalla syvällä sisimmässäni jopa hieman pettynyt siitä etten jäänyt kiinni. Keräsin rohkeuteni ja uskaltauduin aamupalalle. Äitini käytös ei poikennut sinä aamuna yhtään normaalista, hän jopa vaikutti iloisemmalta kun ennen. Mieltäni kiihoitti suuresti ajatus siitä että lieden äärellä kylpytakissa pannukahvia keittävällä äidilläni oli mahdollisesti vielä minun spermani sisällä. En saanut katsettani irti hänen hieman keinuvasta takapuolesta ja ajattelin että mitä jos ne nyt alkaisi valumaan sisäreisille. Niin ei kuitenkaan koskaan käynyt.. ainakin luulin niin.

Seuraavan viikon kamppailin ajatusteni kanssa siitä tekisinkö sen uudestaan. Tiesin kuitenkin sen tosiasian että entiseen ei ole paluuta ja että mitä enemmän asiaa päässäni pallottelin, sitä varmempi olin että sen uudestaan teen. Muutaman viikon päästä tapashtuneesta päätin toistaa suunnitelmani. Kuten viimeksikin sekoitin äidin saunajuomaan nukutusainetta ja jäin odottelemaan. Tälläkertaa äiti viipyi saunatiloissa epäilyttävän pitkään. Sydän tykyttäen menin kurkkaamaan onko kaikki hyvin. Pukuhuoneessa oli tyhjä siideripullo ja raottaessani kylpyhuoneen ovea näin äitini makaavan pitkällä suihkupenkillä kyljellään, taju kankaalla. Suihku oli päällä ja huone täynnä lämmintä höyryä, astelin äidin luokse ja ravistelin hieman. Äiti ei herännyt joten riisuin vaatteeni heitin ne pukuhuoneeseen. Kaluni sojotti täydessä erektiossa äitini edessä, käteni tärisivät ja olin kiimasta hulluna. Vetäsin penkin kauemmaksi seinästä ja käänsin äitini selälleen sen päälle. Äidin jalat valahtivat penkin reunoille ja näin tuon taivaallisen pillun edessäni. Kuuma höyry piiskasi niskaani istahtaessa penkille äitini haarojen väliin, nostin äidin jalat reisieni päälle ja aloitin hieromaan kalullani äidin häpyhuulia ja klitorista sitä ei tarvinnut tehdä kauaa kun laukesin. Suihkutin spermat suoraan äidin pillulle ja vatsalle. Hetken huohotettuani laskeuduin äidin päälle ja ohjasin puoliseisovan kalun sisään. Spermasta kosteat palaset sopivat täydellisesti yhteen työntyessäni syvälle äitini sisään. Olin paikoillani ja imin äidin rintoja ahnaasti. Tunsin kuinka kalu paisui äidin sisällä jälleen erektioon, annoin sen olla sisällä aivan paikallaan. Äidin nännit kovettuivat suussani vuorotellen kun leikittelin niillä kieleni kanssa, mulkkuni pää painoi äidin pillun pohjaa ja se tuntui äärettömän kiihottavalta. Siirryin hitaasti suutelemaan äidin kaulaa ja ujutin kädet hänen olkavarsien alta olkapäille ja vedin äitiä itseäni vasten vielä kovempaa..

Sitten aivan kun puskista joku tarrasi kiinni hiuksistani ja samalla kun jalat kietoutuivat lantioni ympärille, korvaani kuiskattiin -yllätys! Säikähdin pahanpäiväisesti ja katsahdin äitiäni joka tuijotti silmiini. Sanaakaan sanomatta äiti ohjasi huulensa omilleni ja työnsi kielensä suuhuni. Vastasin suuteluun intohimoisesti ja vartaloni tärisi pelosta. Äidin kantapäät antoivat pakaroilleni käskyn liikkua ja aloitin raivokkaan naimisen. Äitini kietoi kätensä kaulalleni ja pidimme silmiämme kiinni, kielet tanssien toistemme suussa ja minun paukuttaessa kaluani pitkin raivokkain vedoin syvälle äitiin. Äiti sai nopeasti orgasmin ja pitkän ininän saattelemana tunsin kuinka hänen vittunsa kiristyi kaluni ympärillä laukaisten minutkin. painoin kullin pohjaan asti ja annoin raivokkaan ravistelun myötä siemeneni purkautua äidin sisälle. Olimme paikallamme pitkään, rutistaen vartaloitamme toisiaan vasten.. Oliko tämä unta? Jos oli en halua herätä koskaan..

6 kommenttia viestissä: “Vaikka väkisin 2”

 1. jussi says:

  Hyvä jatko-osa ensimmäiseen näytökseen. Jatkuuko tarina vielä joskus, vaikka ryhmä panolla?

 2. Pekka says:

  Mahtava tarina…loppua olisi voinut vähän pidentää.

 3. jj says:

  Hyvä tarina mutta aivan liian lyhyt. Ainesta olis paljon parempaan 🙂 Nyt vaan jatkoa ilman raiskaus teemaa..

 4. pohuho says:

  Jatkoa!!!!

 5. MinäSeVain says:

  Muuten hyvä, mutta minusta tekstissä äidillä olisi voinut olla nimi (esim. Paula)

 6. absolon says:

  tämä oli tyyliltään kuin pitemmästä tarinasta kappeleen pätkä.

  tarinasta olisi saanut todella paljon paremman jos tähän olis uhrannut aikaa enemmän.

Kommentoi

top