search
top

Mökki viikonloppu kolmistaan. (1)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (99 votes, average: 2.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vain fantasiaani.Antakaa palautetta rakentavaa. Hyvää? Huonoa? Jatkanko?

Uusi kouluvuosi oli alkanut, koulussa kaikki oli kuivaa ja puuduttavaa, vilkkaan kesäloman jälkeen. Viikot etenivät hitaasti ja syksyn merkkejä alkoi olla enemmän. Eräänä perjantaina tulin koulusta kotiin ja 22-vuotias isoveljeni oli kotona käymässä. Hän oli lähdössä kaverinsa Juhan kanssa mökillemme kalastelemaan ja rentoutumaan. “Kiltti Santtu. Ota mut mukaan”, anelin veljeltäni ja lisäsin: “Mäkin tarviin rentoutusta.” “Ei onnistu”, sain vastaukseksi. Koitin kuitenkin vielä: “Santtuu… Mä lupaan olla kiltti ja totella kaikessa. Mä teen mitä vaan…vaikka siivoon sun kämpän.”

Juha jutteli kahden kesken veljeni kanssa ja pian Santtu varmisti: “Siis mitä vain?” Nyökkäsin innoissani ja kysyin: “Pääsenkö mukaan?” “No, okei, mutta muista lupaukses.” “Ihan varmasti muistan.” Innoissani menin pakkaamaan reppuuni hieman vaatteita, bikinit, pyyhkeeni ja lukemista. Puoli tuntia myöhemmin matka alkoi.
Kävimme matkan varrella Prismassa, ostamassa muutaman päivän eväät ja tietenkin jätkät kävivät alkossakin. Kuuden aikaan illalla olimme mökillä ja kannoimme tavarat mökkiin. Santtu ja Juha ottivat käyttöönsä huoneen, jossa oli kerrossänky, minä valloitin parisängyn ja iloitsin, kun kerrankin saisin mökillä nukkua leveästi.

Purettuaan tavarat Santtu meni lämmittämään saunaa ja minä koitin sytyttää takkaa, kun Juha haki sisälle puita. En kuitenkaan onnistunut, joten Juha otti takan sytyttämisen hoitaakseen ja kehoitti minua laittamaan vuoteet valmiiksi, jonka teinkin heti.
Kun sauna oli lämmin, minä menin ensiksi pesulle, jotta voisin jätkien löylytellessä laittaa iltapalan valmiiksi.

Kuulin pukuhuoneesta Juhan ja Santun mutinaa ja huusinkin noille, etten aio säikähtää, mutta säikähdin kuitenkin, kun he tulivat ilkosillaan saunaan. Itselläni oli bikinit, sillä olin ennen saunaa käynyt kylmässä järvessä. “Miksi te nyt tulitte saunaan?” kysyin ihmeissäni ja katsoin nuorukaisia silmiin. “Tulimme lunastamaan lupauksesi ensimmäistä osaa”, Santtu sanoi virnuillen. Katsoin veljeäni järkyttyneenä, mutten saanut sanaakaan suusta. “Mitä vain lupasit”, Juha lisäsi ja alkoi avaamaan bikinieni yläosaa. Haistoin, että Alkon tuotteita oli jo nautittu.

“Ei. Älkää”, änkytin, kun veljeni käsi siveli reittäni. Peitin käsilläni b-kupin rintani, kun Juha heitti bikinien yläosan lattialle. “Muista lupauksesi Emma-kulta”, Santtu kuiski korvaani. Koitin lähteä pois, mutta veli vetäisi minut takaisin istumaan. Juhan käsi siirtyi puristelemaan rintojani ja hänen huulensa hipaisivat olkapäätäni. Koitin työntää häntä kauemmas, mutta Santtu tarttui käsiini ja puristi ne kivuliaasti yhteen. “Sä lupasit”, hän sanoi ja katsoi vihaisesti silmiini. “M-m-mä kerron äidille”, sanoin jo itku kurkussa. “Et sano, sä nimittäin lupasit mitä vaan ja sä et saa kertoa. Eikä se usko sua”, Santtu kuiskasi ja otti huikan kossupullosta, jonka vasta nyt huomasin. Juha otti pullon veljeltäni, joka ei koskaan aiemmin ole ollut uhkaava.

Koitin vielä päästä pois mutta veljeni nousi uhkaavasti eteeni. Hän työnsi minut Juhan syliin joka toisella kädellä piti käteni kurissa ja toisella puristeli rintojani. Kyyneleet valuivat silmistäni, kun Santtu riisui bikinien ala osan ja heitti senkin lattialle. Yritin potki veljeäni, mutta hänen kätensä vangitsi jalkani ja levitti niitä, pyrkien kohti neitseellistä pilluani. “Älä. Ole kiltti”, kuiskasin itku kurkussa, mutta ei pienikokoinen 14-vuotias pysty tappelemaan kahta isokoista miestä vastaan. Kun veljeni sormet tunnustelivat pilluani, häpeän tunne oli valtava. Tiesin mihin Santtu tähtäsi. Pian hän lipaisi kielellään pimpsaani ja kehui neitseellistä makuani. Änkytin vielä ja koitin saada veljeäni lopettamaan, onnistumatta.

Rimpuiluni oli toivotonta, kun kaksi korstoa pitivät minua otteessaan. Kauhukseni tunsin pia veljeni kalun pilluni huulilla ja itkien anelin turhaan lopettamista. Santun kalu alkoi hitaasti työntyä sisääni, tuottaen kipua koko kehooni. Itkin turhaan, jätkät eivät tunteneet sääliä. Yhtäkkiä viiltävä kipu lävisti pilluni ja parahdin kovaan ääneen. Itkin lohduttomasti, kun veljeni alkoi nussia minua. Tunne alapäässä oli polttava ja veljeni puheet tiukkuudestani, eivät helpottaneet. Itkien anelin häntä lopettamaa, mutta he vain nauroivat minulle.

Yhtäkkiä veljeni survaisi itsensä voimalla sisääni ja päästi spermansa syvälle minuun. “Lopeta. Ei sisään!” huusin vain kovaa, mutta Santun ääni oli pelottava, kun hän kysyi: “Eikö ois ihanaa tulla tiineeksi isoveikalle?” Hän vetäytyi minusta, tunsin Juhan kalun kovana tökkivän selkääni. “Peseydy hutsu ja mee laittaa meille iltapalaa”, Santtu kuitenkin komensi. Itkien laskeuduin lauteilta alas ja aloin peseytyä. Alapääni oli tulessa ja vertakin vuoti vähän. Lopulta olin jotenkin saanut peseydyttyä ja vaitonaisena poistuin pukuhuoneeseen ja juoksin itkien mökille. Etsin puhelintani, mutten löytänyt. En löytänyt jätkienkään puhelimia. “Et kai sä kuvittele, et oltais jätetty puhelimet sulle?” kuulin Juhan ivallisen äänen sanovan. Katsoin tuota silmät kyynelissä, kun hän pudotti pyyhkeensä lattialle ja käveli mua kohti. Juoksin huoneeseeni, mutta en saanut ovea lukkoon.

Juha tuli virnuillen perässäni ja repi pyyhkeen päältäni. Olin pelosta lamaantunut, kun hän työnsi minut sängylle ja tuli päälleni. Koetin tapella pian vastaan, mutta hän oli mua vahvempi. “Älä.. Ole kiltti ja jätä mut rauhaan”, anelin taas silmät kyynelissä, turhaan. Polte alapäässäni ei ollut helpottanut, kun toinen kalu työntyi sisääni, saman illan aikana. En enää jaksanut tapella, makasin vain hiljaa nyyhkien paikallani, kun Juha tyydytti halujaan minuun. Pidin silmäni kiinni, koska en enää halunnut nähJuhaa. Säikähdin kun veljeni huusi yhtäkkiä: “Saatanan lunttu! Avaa suu!” En uskaltanut avata silmiäni ja pian tunsin vain sormet repimässä suutani auki, pakottaen minut ottamaan suuhuni veljeni kyrpä, samalla kun hänen ystävänsä nussi minua.

Aloin yskimään ja tunsin voivani pahoin, mutten pystynyt tekemään mitään. Jouduin vain vastaanottamaan kahta kyrpää, silmät kyynelissä. “Ei sun pitäs itkee vaa nauttia, ku me niin susta tykätään”, Juha sanoi sammaltuneella äänellä, mutta minä en nauttinut. Sisällän korvensi pelko ja paha olo. Tahdoin vain kovasti äidin ja isin luo.

8 kommenttia viestissä: “Mökki viikonloppu kolmistaan. (1)”

 1. pillu märkänä says:

  Oli pakko alkaa runkkaa ja sain orkun vahingossa melkeen heti ku alotin sormettaa!!!

 2. Session med pojkvännen says:

  Ihan jees tarina. Mutta mikä siinä on kun lähes jokainen tarina oli kirjoittanut kuka vaan, tapahtuu saunassa?

 3. jussi says:

  Oikeinhyvä ja realistinen tarina, vois vaikka tapahtua oikeastikin.

 4. fr11kk1 says:

  Olipa todella nopeasti etenevä tarina. Vaikka pituutta ei sinänsä tarvi lisätä, niin mielestäni vähän olisit kuitenkin voinut pohjustaa tapahtumia ja kerätä jännitettä, nyt ei ehtinyt lukija jännittyä kun jo nietsyys vietiin. Ja henkilöiden ulkonäköä voisi kuvailla enemmän että saa paremmin tapahtumat visualisoitua mielessä.

 5. -- says:

  Pidin todella, idea oli loistava ja tahtoisin todella lukea lisää tällaisia tarinoita sinulta. Jatkoa odotellessa!

 6. kiimainen hirvi says:

  todella hyvä tarina hiukkasen lyhyt mutta jatka ihmeessä

 7. insesti says:

  ihanaa!!! saisko tarinan jossa raiskataaan äiti.

 8. Saku says:

  Mukava poikkeus siihen peruskonseptiin, jossa tyttö olisi heti juonessa mukana. Tekee novellista paljon realistisemman. Pituutta olisi kuitenkin saanut olla enemmän. Miten viikonloppu jatkui? Entäs kotiinpaluu? Mutta jatkoa on varmaan luvassa, kun otsikossa on toi ykkönen. Siis odotellaan!

Kommentoi

top