search
top

Teinihuora alusvaateostoksilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (122 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Melkein tositarina

Kivijalkakauppamme ovi kolahti. Kesä oli hiljaista aikaa kaupungissa ja vaimoni pitämä vaateliike oli viimeistä viikkoa auki ennen kesälomaa. Vaimoni oli joutunut kuitenkin lähtemään messumatkalle loppuviikoksi ja niinpä liikkeen hoito jäi minulle. Tyttäremmekin olivat korisleirillä, joten viikko kului kuin sinkkumiehenä. Päivän mittaan oli käynyt vain muutama asiakas, jotka eivät olleet erityisesti halujani herättäneet. Seksi oli pyörinyt mielessä koko päivän, joten katselin jokaista asiakasta ja kadulla kulkijaa etsien jotain fantasioitavaa. Kellon lähestyessä ilta kuutta ovi aukesi ja sisään astui tyttö suoraan unelmistani. Teini-ikäinen hoikka, miltei laiha, voimakkaasti meikattu tyttö. Pitkät tummanruskeat hiukset ja suuret tummat silmät olivat hieman latinomaiset. Hän oli täydellinen: pieni ja siro, ehkä hieman yli puolentoista metrin vartalo oli teinimäisen hoikka. Vyötärön olisi voinut ottaa sormiensa väliin. Todella tiukka pinkki toppi oli selvästi harkiten valittu esittelemään miehille pieniä kiinteitä rintoja. Niukat hyvin istuvat mustat mikroshortsit peittivät juuri ja juuri tytön terhakat pakarat.

Tyttö ei juuri katsonut minuun päin sisään tullessaan vaan suuntasi määrätietoisesti suoraan alusvaatepuolelle. Meillä oli myynnissä hyvä valikoima alusvaatteita ja olin itsekin saanut vaikuttaa tuon valikoiman rakentamiseen. Katselin tytön ojentuvaa vartaloa hänen kurkotellessaan läpi rekkiä jossa oli nuorille naisille suunnattuja värikkäitä liivejä. Parin minuutin jälkeen hän pyörähti ympäri hohtavan valkoisilla skeittikengillään. Pieni häivähdys hämmennystä vilahti hänen kasvoillaan hänen huomatessaan, että myyjänä olikin keski-ikäinen mies. Hämmennys vaihtyi kuitenkin nopeasti vienoon hymyyn, joka selkeästi oli varattu vain miehiä varten.

“Voinks mä sovittaa näit?” hän heitti hieman hermostuneena.
“Siitä vaan”, vastasin hänen kävellessä kohti sovituskoppia “Kerro jos tarviit lisää kokoja”, huikkasin vielä hänen jälkeensä katsellen tiukkaa shortsipyllyä.

Parin minuutin kuluttua heitin sovituskoppiin ammattimaisesti: “tarviitko apua?”
“En mä tiedä oikein, nää yhdet on aika kivat mutta en tiedä onko tää koko oikee”, kirkas ääni vastasi.
“Millai?”, kysyin.
Hetken oli hiljaista tytön kerätessä rohkeuttaan. Lopulta hän avasi verhon ja kohensi ryhtiään itsevarmana seistessään edessäni rintsikoissaan. “Nää on ihan kivat, mut vois olla jotenkin ryhdikkäämmät ja tässä on vähän tällaista löysää kangasta. Haluisin et nää olis sillei kunnolla nostavat”, hän selitti virnistäen samalla itseään peilaillen. Hyödynsin tilanteen täysin katsellessani pitkään ja arvioiden tytön rintoja hänen puhuessaan. Olin itse halunnut meille myyntiin tuon mallin, jossa oli erittäin reilu toppaus, joten nyt rintoja olisi luullut paria kuppia suuremmiksikin.
“Tjaa noi vois olla vähän napakammat. Voisin tuoda sulle vähän kapeamman”, ehdotin.
“Kokeile näitä, B65”, sanoin ja ojensin verhon välistä. Hetken kuluttua hän avasi verhon innoissaan hymyillen.
“Hei, nää on hyvät! Eiks ookin?” riemuitsi hän.
“Todellakin”, vastasin hymyillen jopa hieman flirttailevasti antaessani katseen viipyä pitkään tuon teinitytön push-upeista pullottavilla rinnoilla. Tilanne ei jotenkin näyttänyt haittaavan häntä lainkaan, päin vastoin tuntui, että hän halusi antaa minulle aikaa katsella rauhassa rintojaan.

Tytön pukiessa pakkasin hänen ostoksensa. Rupattelimme niitä näitä ja katselimme toisiamme silmiin enemmän kuin kauppias ja asiakas yleensä. Maksukortista sain selville kaunottaren nimenkin: Sofia. Epäilin häntä tässä vaiheessa vielä sakkolihaksi, joten toivotin vain hyvää päivän jatkoa. Tyttö jäi kuitenkin pyörimään mieleeni.

Ikäkysymys ratkesi onneksi pian. Sattumalta seuraavana päivänä, perjantaina, pistäydyin kauppakeskuksen Alkossa ja näin tutun kropan valkkarihyllyllä. Sofialla näytti olevan bileilta edessä. Jos suinkin mahdollista, oli hän pukeutunut vieläkin paljastavammin. Valkoisen todella lyhyen minimekon yläosa oli pitsiä ja selkä oli avoin alas saakka kertoen kaikille, että rinnat olivat myös ilman liivejäkin hyvin terhakat. Voimakas meikki ripsipidennyksineen teki kokonaisuudesta sellaisen, jota vaimoni usein moittii lutkamaiseksi tai tyrkyksi. Itse olisin toki liikkunut mielummin Sofian näköisen teininaisen kanssa julkisesti kuin hieman löysän neljääkymmentä lähestyvän vaimoni kanssa.

Kassajonossa Sofia lopulta huomasi ja selvästi muisti minut. Vaihdoimme avoimen flirttailevia katseita. Paperit näyttivät olevan ilokseni kunnossa ja minut ohittaessaan hän heitti ainoastaan: “kiitti viimeisestä”.
“Tervetuloa uudestaan”, sain sanottua hänen paljaalle ruskettuneelle selälleen.

Lauantain sulkemisaika lähestyi. Sunnuntaina vaimo ja tytöt palaisivat kotiin. Harmittelin hieman saamattomuuttani Sofian kanssa. Olisin ollut valmis pettämään vaimoani koska tahansa. Ei niin että se olisi ollut minulle ensimmäinen kerta. Vaimonikin oli ollut joskus hoikka ja nuori, muttei enää vaikka itse olin säilynyt erittäin hyvin.

Silloin liikkeen ovi kävi. Sofia. Ehkä rannalta tulossa. Revityt niukat farkkushortsit olivat vielä paikoin märät. Valkoinen neonväriprinttinen löysä ohut paita oli solmittu helmastaan ylhäälle ja turkoosi napakoru heilahteli hänen kävellessään. Sivusta avoin paita tuskin peitti mustia pitsirintsikoita, mikä oli varmasti Sofian tarkoituskin. Kukaan, joka ei haluaisi esitellä kroppaansa ei pukeutuisi noin. No, sellaisista vähän huorahtavista tytöistähän pidin.

Sofia hymyili ja kääntyi alusvaatepuolelle. Kuin ennalta päättäneenä hän nappasi naulasta valkoisen pinkein nauhoin koristellun korsetin.
“Ihan vaan ajattelin koklaa miltä tää näyttäis. Poikkis on ollu poissa kuukauden ja tulee huomenna niin voisin yllättää” hän sanoi hieman selitellen. Hetken ehdin masentua uutisesta, mutta sitten jätin tuon poikaystävän omaan arvoonsa ja heitin Sofian vilahtaessa sovituskoppiin jotain siitä kuinka jätkä varmasti arvostaa yllätystään.

“Hei tätä ei oikein saa yksin kiinni, auttaisitko vähä?” Sofia sanoi pidellen molemmin käsin korsettia edestä paikoillaan. Shortsit olivat mytyssä sovituskopin nurkassa joten nyt näin hänen kiinteän teinipyllynsä paljaana, sillä pienet mustat stringit peittivät tuskin mitään. Tottuneesti autoin hakasia yksi kerrallaan kiinni. Normaalisti olisin antanut asiakkaan jäädä omaan rauhaansa peilailemaan, mutta nyt päätin olla röyhkeämpi ja katselin Sofian nuorta vartaloa häpeilemättä.

“Ei vittu tää on porno”, hän naurahti. Tuskin rintoja peittävät kupit olivat ohutta pitsiä ja pienet nännit näkyivät kankaan läpi.
“Tollanen sen kuuluu olla”, vastasin katsellen häpeilemättä silmien sijasta rintoja. “Musta sä näytät todella hyvältä tossa” jatkoin Sofian pyörähdellessä pukukopin ulkopuolella peilin edessä. “Ja äkkiä te sen varmaan riisutte kuitenkin”, naurahdin. “Tai ihan miten tykkää, voihan sitä pitää päällä ihan loppuun asti” jatkoin.
Sofia hymyili takaisin: “Jätkät aina haluu et pitäis pitää jotain asua päällä kun pannaan. Musta alasti on parempaa”.
“Mä tarviin sit apua kans että saan tään pois” hän pyysi kääntäen selkänsä muhun päin. Tiesin että nyt kannattaa iskeä.

Hitaasti availin korsetin hakasia samalla katsellen peilistä Sofiaa, välillä hänen vartaloaan niin, että hän varmasti huomaisi katseeni suunnan. Pieni vieno hymy oli nähtävissä Sofian kasvoilla. Hänkin näytti nauttivan tilanteesta.

Viimeisen hakasen aukaistuani jäin pariksi sekunniksi paikoilleen ikään kuin odottamaan hänen selkänsä taakse. Hymyillen hän antoi korsetin pudota lattialle paljastaen kiinteät rintansa peilin kautta minulle. Ne olivat ehkä kauneimmat näkemäni teinirinnat. Pinkeät puolipallot ja vaaleat pienet nännit, aivan jotain muuta kuin vaimoni löysät isot pussit. Seisoin aivan Sofian takana ja katselin näkymää.
“Todella kauniit”, sain sanotuksi.
“Kiitos. Näitähän sä oot koko ajan vilkuillu”, virnisti Sofia ja painautui taaksepäin syliini. Vein rohkeasti molemmat käteni hänen rinnoilleen ja aloin hieroa niitä. Ne mahtuivat kokonaan kämmeniini ja tuntuivat uskomattoman kiinteiltä. Tunsin kovista nänneistä, että leikki kiihotti myös Sofiaa, joka samalla painoi itseään käsiäni vasten kuin kerjäten entistä kiihkeämpää hyväilyä. Kiinteä pikku pylly alkoi vähitellen liikkua hyväilyni tahdissa omaa jalkoväliäni vasten. ” Ei vittu mikä huora”, mietin. Työnsin lantiotani eteenpäin, jotta tyttö huomaisi varmasti kovan seisokkini.
“Ai sä taidat tykkää tästä vai?” Sofia kysäisi työntäessään kätensä haaroihini ja aloittaessaan housujeni etumuksen hieromisen sirolla kädellään. Vastasin tähän vetämällä stringejä sivuun niin että Sofian täysin posliiniksi ajeltu pillu paljastui. Annoin sormeni liukua pitkin sileää vakoa.

Sofia kääntyi ja pudottautui polvilleen eteeni sen näköisenä ettei voinut erehtyä mitä hän haluaisi suuhunsa. “Näytä se”, hän komensi polviltaan sormeillen itseään. Pudotin housuni nopeasti ja esittelin ylpeänä Sofian kasvojen edessä kyrpääni. Hän avasi suunsa ja jäi anoen odottamaan että työntäisin kyrpäni hänen suuhunsa. Ahnaasti Sofia otti kalun huultensa väliin ja alkoi leikitellä terskaa kielellään. Joka puolelta peilien ympäröimänä oli upea seurata nuoren pikkulutkan taitavaa imemistä. Huomasi, että tyttö oli todellakin kokenut miesten kanssa. Hän nautti selvsti myös peileistä, joista vähän väliä katseli itseään imuttamassa tuntemattoman miehen munaa.

Hetken imettyään kiimaisena hyvän tovin hän katsoi minua alhaalta. “Mä haluan tään kyrvän mun pilluun. Pane mua”. Sofia nousi ja siirtyi nojaamaan peiliä vasten notkistaen selkäänsä siten, että paljas pillu näkyi kutsuvana tiukkojen pakaroiden välissä. Sisääntyöntö tuntui taivaalliselta katsellessamme toisiamme syvälle silmiin. Tuhat kertaa paremmalta kuin keski-ikäinen vaimoni. Puristin lujasti Sofian kapeaa lantiota ja työntelin voimakkaasti kyrpääni tiukkaan pilluun. Teinirinnat heilahtelivat työntöjen tahdissa.
“Ei vittu mult tulee kohta, älä lopeta” Sofia vaikeroi, jatkaen: “pane mua.. vittu pane mua sun isolla kyrvällä”. Parin minuutin jälkeen pikku lutkani alkoi uikuttaa ja vääntelehtiä siten, että puristin viimeisiä voimiani sarjaan rajuja työntöjä. Lopulta Sofia sai sanotuksi polvet täristen: “ei vittu kuin hyvät orkut, kiitti”.
“Sun vuoro” hän jatkoi nojaten peiliin kaluni edelleen sisässään. “Millai haluut et teen?”
“Tuu päälle”, vastasin ja asetuin matolle selälleni. Sofia kyykistyi paljaita pilluhuuliaan levittäen ja ohjasi kovan kyrpäni sisäänsä. Tartuin häntä kapealta vyötäröltä. Kuinka tuntuikaan mahtavalta höyhenen kevyt nainen ratsastamassa. Sofia peilaili nautiskellen itseään peileistä. Hän nautti lutkan roolistaan. Pienet ja kiinteät rinnat värähtelivät työntöjen tahdissa kun Sofia tarjosi niitä kasvojani kohti imettäväkseni. Kasvoni hautautuivat pitkiin hyväntuoksuisiin hiuksiin ja huuleni hapuilivat nännejä samalla kun tunsin orkkujen lähestyvän. Lopetin itse kaiken panemisen ja annoin pikkulutkani tehdä lantiollaan työt loppuun. Tiukka nuori pillu liukui kiiltelevää munaani pitkin. Katselin päälläni kiimassa huohottavaa pikkuhuoraa ja tunsin olevani taivaassa. Monen viikon lastit purkautuivat tiukkaan teinipilluun samalla kun Sofia laskeutui päälleni antamaan pitkän kielisuudelman.

Sofia pyörähti viereeni matolle huohottaen. Posliiniksi ajellusta pikku pillusta valui spermaa ulos pitkin reisiä. “Sä oot ihan vitun hyvä pano”, hän kihersi hiukset sekaisin.
“Et sit jaksanu kuukautta ilman munaa”, naurahdin silitellen nuorta sileää vartaloa.
“Ai joo”, Sofia hymähti. “Et sä kyllä ollu eka etkä ees toka tään kuukauden aikana”, jatkoi hän muka nolostunutta esittäen.
“Ihana munankipeä pikkulutka”, ajattelin ja suutelin häntä pitkään.

6 kommenttia viestissä: “Teinihuora alusvaateostoksilla”

 1. ihanhyvä says:

  ne koot on muuten esim 65B ei B65 😀 esim mulla 70C 😉

 2. isin tyttö says:

  Tykkäsin, olis voinu jatkua vielä tosta. Itsellenikin rintsikat osti isukki, mulla oli d-kupin rinnat joten halusi ostaa seksikkäitä liivejä ja stringejä jotta sai katsella. Usein kotona sovitin sitten ja isukki katseli, kalu pystyssä. Sen jälkeen mentiin aina suihkuun naimaan, tätä tapahtui joka viikko vähintään kerran, ja saunassa sitten lauantaina myös.

 3. fani says:

  tykkäsin, tee ens kerralla vähän pidempi ja enemmän esim. tunteiden kuvailuja

 4. jussi says:

  hyvä tarina, toivottavasti saadaan lisää tähän tarinaan!

 5. nokka says:

  Todella hyvä!

 6. Vanha mies says:

  Oikein hyvä teksti. Olisi saanut olla jonkin verran pidempi. Sovituksessa mies olisi voinut vaikka asetella rintoja paremmin liiveihin ja tyttö olisi voinut voihkia.

  Tätä lukisi mielellään enemmältikin.

Kommentoi

top