search
top

Saalistus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (126 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Nainen kävelee pahaa aavistamatta jalkakäytävää pitkin suoraan kohti väijytystä. Näen hänet jo kaukaa ja valmistaudun kaatoon. Paikka ja aika on huolella valittu, tällä syrjäisellä pikku tienpätkällä ei tähän aikaan ole enää muita kulkijoita. Haluan käsitellä saaliini kaikessa rauhassa.

Nainen melkein saavuttaa väijytyskohdan, mutta pysähtyy sitten juuri ennen valitsemaani paikkaa. Pää kääntyilee hetken edestakaisin ja hän katselee hieman huolestuneen näköisenä ympäröivää pimeyttä. Hengähdinkö sittenkin liian äänekkäästi, kahahtiko puskikko oudosti vai mikä herätti naisen vuosituhantiset vaistot unestaan? Mahdotonta sanoa enää. Olen täysin liikkumatta ja hengitän niin hiljaa kuin pystyn.

Vihdoin hän jatkaa matkaa. Vielä katse yrittää tavoittaa jotain poikkeavuutta ympäristössä. Jotain, jonka hän on hetki sitten aistinut mutta jota ei nyt kykene näkemään eikä kuulemaan.

Kun hän on aivan kätköpaikkani kohdalla, on väijymisen aika ohitse ja alkaa nopea, raju hyökkäys. 188 senttiä ja 86 kiloa miehistä voimaa, lihasta ja päättäväisyyttä syöksyy muutamalla askeleella esiin pusikon kätköistä ja törmää naiseen pakottavalla voimalla. Varoittavasta vaistosta huolimatta hän ei ehdi mitenkään reagoida tai vastustella, pakoyrityksestä puhumattakaan. Yhdessä hetkessä hän kävelee jalkakäytävällä, seuraavassa hetkessä makaa maassa huomattavasti itseään isompi ja vahvempi mies päällään.

Kun naisen mieli pääsee tilanteen tasalle ja hän ymmärtää tilanteen, olen jo vetämässä hänen housujaan pois jaloista. Pelonsekainen kiljahdus pääsee naisen suusta ja hän yrittää huitoa minua käsillään. Heikko ja epätoivoinen yritys vailla onnistumisen mahdollisuuksia. Naisen housut lentävät jo pusikkoon ja alan kiskoa vuorostaan hänen alushousujaan pois. Nyt hän kirkaisee paniikissa, yrittää kynsiä ja potkia minua kuin satimeen jäänyt eläin. Ja yhtä tuloksettomasti. Minulla seisoo täysin kovana.

Nainen on kokonaan ilman housuja ja alapää paljaana kun tartun häntä molemmista nilkoista ja levitän hänen jalkansa auki. Maassa selällään makaava nainen voi vain tuntea miten hänen jalkansa levitetään väkisin, ja sitten isokokoinen uros on kokonaan hänen reisiensä välissä. Hänen yrityksensä ristiä jalkansa on hyödytön, reidet osuvat voimattomasti minun kylkiäni vasten. Maahan makaamaan painettuna ja jalat auki levitettyinä nainen on täysin avuton ja kykenemätön vastustelemaan. Kimeät kirkaisutkin ovat loppuneet ja hänen suustaan kuuluu enää heikkoa uikutusta.

Alan työntää pystyssä sojottavaa kaluani naisen sisään. Se tunkeutuu väkisin syvälle naisen jalkojen väliin koko pituudeltaan, ja ottaa hänet kunnolla jo ensimmäisellä työnnöllä. Alan liikuttaa lantiotani edestakaisin, paksu kaluni liikkuu naisen sisällä täyttäen hänen pillunsa kokonaan. Hän tuntee haluamattaan miehisen elimen jokaisen liikahduksen ja työnnön, tuntee sen miten häntä raiskataan. Naista pannaan lupaa kysymättä ja säälimättä. Kyyneleet valuvat naisen silmistä ja kulkevat pitkin hänen poskiaan, meikki sotkeentuu ja kurkusta nousee tuskaisia inahduksia. Yritykset pyristellä vastaan ovat hyödyttömiä, hän on tiukasti ansassa. Raiskaaminen jatkuu ja jatkuu, kalun kovuus on hänessä syvällä ja ottaa hänet yhä uudelleen. Jokaista väkisin sisään uppoavaa työntöä seuraavaa uusi nyyhkäisy ja uudet kyyneleet.

Lopulta olen raiskannut naisen perinpohjaisesti ja purkaudun hänen sisäänsä. Viimeinen nöyryytys ja häpäisy saa naisen lopullisesti alistetuksi. Kun nousen hänen päältään, nainen vääntäytyy sikiöasentoon ja hädin tuskin uskaltaa vilkaista minua kyynelten tuhrimilla silmillään. Ei minkäänlaista uhmaa tai pakoyritystä, vain pelkoa ja täydellinen alistuminen. Onko olemassa mitään kauniimpaa kuin juuri raiskattu nainen.

4 kommenttia viestissä: “Saalistus”

 1. KattHy says:

  Täydellinen!
  Jotain niin kiihottavaa, mielettömät orkut… 5/5

 2. nam says:

  Hieman pidempi olisi saanut olla,mutta muuten hienosti kirjoitettu! Jatka toki ja tämä oli hyvin kiihottava 🙂

 3. neiti says:

  Olen nuori feministinainen ja silti kiihotuin tästä aika lailla. Kiitos.

 4. Robbana says:

  Loistavasti kirjoitettu kuvaus. Toki myös erittäin lyhyt mutta omalla tavallaan loistava.
  Tämän tyypistä kerrontaa olisi mukava lukea myös pidemmässä mittakaavassa. Jatka ihmeessä kirjoittamista.

Kommentoi

top