search
top

Vaihtoehtoinen harjoitus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 2.61 out of 5)
Loading...

Jäähallin ovessa oli lappu jossa luki.
“Jäähalli suljettu teknisenvian vuoksi”.

Valmentaja ilmoitti pettyneelle poika porukalle, että tänä iltana jokaisellla pelaajalla on itseohjattu treeni. Tunnin peruskuntoreeni hölkäten, hiihtäen tai ulkoluistinradalla luistellen!

Katsoin kysyvästi Ilkka faijaa, joka oli aina mukana harjoituksissa, meidän joukkueen huoltajana.

– Haetaanko kotoo hiihtovarusteet ja mennään ladulle, tekeen kunnon hikilenkki? Isä kysyi.

Pettyneenä, treenin peruuntumisesta, nyökkäsin myöntävästi ja kysyin muutamalta joukkuekaverilta, Jesseltä ja Tonilta mitä he meinaavat tehdä.

– Me mennään himaan pelaan X.boksii tuli kavereilta kuin yhdestä suusta…

Mielesäni ajattelin, että noi kaverit ei tolla asenteella koskaan luistele Liiga kaukalossa. Käänsin katseen faijaan ja tokaisin.

– Me mennään sitten hiihtään.

Lätkävarusteet takaisin auton takapenkille, ja perse repsikan paikalle ja aikaistettu kotimatka sai alkunsa.

– Ajetaan auto autotallin ovien eteen, mennään tallin läpi sisälle vaihtaan hiihtovaatteet päälle ja otetaan tulomatkalla sukset kyytiin, niin päästään nopeesti hiihtoladuille. Faijja ohjeisti matkalla kotiin.

Faijja avasi autotallin oven auki ja marssimme perätysten takaseinällä olevalle ovelle, josta pääsi suoraan omakotitalomme asuin tilan alakertaan, jossa sauna, pesuhuone ja takkahuoneen lisäksi on vanhempieni makuuhuone josta on suora käynti vaatehuoneeseen, mistä taas löydämme tarvitsemamme asusteet hiihtämiseen.

Faijja on urheilullinen ja nopea liikkeinen ja kävelyy on sähäkkää ja määrätietoista, kuten armeijan kapteenilla kait kuuluukin olla! Ihailen faijjan määrätietoista asennetta, ja sitä kuinka hän on perhemme pää, ja kaikissa missä liikumme yhdessä, harrastuksissa, luokkaretkillä, partiossa… Faijja on aina se henkilö, joka laittaa hommat järjestykseen ja on porukan keskipiste.

Kävelemme peräkanaa reippaasti hakemaan hiihtovarusteita, ja keskityn pysymään vauhdissa mukana, kunnes makkarin ovella faijja pysähtyy äkillisesti ja törmään hänen selkäänsä.

– RIINA… MITÄ IHMETTÄ TÄÄLÄ TAPAHTUU!!!!

Faijja huutaa järkyttyneen näköisenä!
Pelästyn hieman, ja työnnän pääni ovenpielen ja faijjan väliin.
Isosiskoni makaa vanhempieni sängyssä alasti, vaaleat hiukset roikkuvat sekaisin sänggynpatjan reunalta kädet ja jalat leväällään…
Isosysteri säpsähtää faijjan huudosta ja kierähtää ympäri selvästi pelästyneen näköisenä!

– MINNA

Faijja rikkoo jäätävän hiljaisuuden, ja tuijjottaa sänggyn tiosellapuolelta nousevaa mutsia, ja jatkaa hämmentyneenä kuin hiljaa kuiskaten.

– Mitä täälä oikeinn tehdään

Mutsi nousee seisomaan, hänellä ei le päällään kuin pikkuhousut, isot rinnat valtoimenaan hänen tanakka pyöreästi muodokas vartalonsa tärisee selvästi säikähdyksestä.

– Taitaa olla nyt niin, että meidän pieni perhesalaisuus on nyt koko perheen salaisuus.

Mutsi sanoo ääniväristen.

– Niin mitä täälä tapahtuu?

Faijja tivaa epäuskoisella äänellä.

– No nuollaan pillua

Täräyttää Riina ilkikurisesti kimakalla äänellä, hän makaa sängyllä mahaltaan jalat nostettuna kohti kattoa, ja jatkaa.

– Mutsi sulta jäi jotain kesken!

Riina kääntyi sängylle kyljelteen makaamaan, nosti toisen jalan ylös ja levitti haaransa mutsille, samalla silmät hehkuen himokkaan näköisenä faijjaa tuijjottaen.

– Jos noin paljon kiinnostaa, niin jääkää ihmeessä katselemaan.

Sanoo mutsi ja käy makaamaan sängylle Riinan jalkojen päälle, ja työntää kasvonsa siskon jalkoväliin.

Faijja tuijjottaa sängylle epäuskoisin silmin, samalla kun siskon henggitys käy raskaammaksi ja äänekkäämmäksi, hän kääntää katseensa minuun ja ja ottaa olkapäästäni kiinni.

– Tämä, mikä nyt tapahtuu, on sitten vain ja ainoastaan meidän perheen välinen asia, eikä tästä ikinä koskaan puhuta muiden kuullen tai tämän huoneen olkopuolella! Onko selvä!

Hämmentyneenä katson faijjaa ja nielaisen raskaasti nyökkään ja tokaisen.

– Selvä

Faijja ottaa käden pois olkapäältäni ja astuu lähemmäksi sänkyä. hänen kätensä käy haarovälissä kokeilemassa farkkujen pullistunutta etuosaa, samalla kuin hän kävelee sängyn toiselle puolelle, mutsin viereen. Hän riisuu poolopaitansa pois ja rupee avaamaan farkkujen vyötä.

Mutsi nostaa päätänsä ja katsoo faijjaan

– Ei käy! Tämä on tyttöjen sänky, poikien paikka on tuolla sohvalla!

Hän sanoo ja osoittaa toisella seinustalla olevaa kaksipaikkaista vuodesohvaa, joka on vaatehuoneen oven vieressä.

Riina katsoo minua ja sanoo.

– Voi pikkuveikkaa se on ihan hämillään… mene nyt sohvalle istuun ja nauti näytöksestä.

– Kyllähän Ari on jo sen verran seksisivuja tietokoneella katsellu, että tietää mistä tässä on kyse. Turha ujostella kun perheen kesken ollaan.

Tokasee mutsi, ja siirty sängylle Raainan viereen hyväileen ja suukotteleen alastonta tytärtään.

Istumme faijjan kanssa vierekkäin pienellä sohvalla. Hänen reenattu paljas ylävartalonsa on hyvän näköinen, ja hieman salaa vilkuilen sitä, samalla kun hän riisuu farkkujaan kohti nilkkaa. Faijjan penis työntyy ulos boksereistaan ja kunnes fakun puntit on lopullisesti saatu jaloista pois tiputtaa hän myös alushousut jalastansa.
Olo on jotankin tukala housuissani pakottaa ja pulloottaa valtavasti, edessäni äidin ja siskon lesbo esitys, ja vieressä alaston isä jolla täysimittainen erektio. Haluaisin katsoa isäni penistä mutta en kehtaa, yritän vilkuilla sitä salaa, mutta en tohtisi laskea katsetta siittä, mitä sängyllä tapahtuu. Äitini ja siskoni suutelevat kielareita, Riinan hoikka urheilullinen vartalo liimautuneena mutsini rehevään pyöreään, mutta kauniiseen vartaloon. olisin halunnut menä kokeileen miltä nuo isot rinnat tuntuu käsissäni.

– Etkö meinaa yhtään vähentää vaatetusta

Faijja kysyy.

Mutsi ja systeri lopettaa suutelemisen ja kääntyy minuun päin, he katsovat odottavasti.
Nousen seisoon ja tärisevin käsin vähennän vaatetusta. Saatuani paidat pois päältä, vedän urheiluhousut jalastani, niin että alushousut lähtevät samalla pois ja penikseni vapautuu ahdingostaan vapauteen.

– Proidilla on ihan kivankokonen mulkku.

Riina sanoo mutsille ja he hymyilevät hyväksyvästi toisilleen. Ryhtini suoristuu, ja tuntuu kuin hetken esittelisin tarkoituksenomaisesti perheelleni jääkiekkoilijan vartaloa.
Siinä samalla kun keikistelen, katson faijjaa siinä vieressä. Hän mittaa katseellansa minun koko kropan, ja rohkaistun myös tarkistamaan isäni mitan.
Faijjan rautakankimaisesssa seikossa oleva penis ei näytä mitenkään pelottavan isolta, itseasiassa olisin luullut aikuisen miehen penistä isommaksi.

– Ottakaa miehet meistä naisista mallia kuinka pidetään toinen tyydytettynä.

Mutsi sanoo ja ottaa Riinan syleilyynsä uudestaan.
Lesbo näytöksen jatkuessa faijjan silmät nauliintuvat sänkyyn ja hänen oikea kätensä tekee rauhallista runkkaavaa liikettä peniksellään. Uskallan seurata hänen toimintaansa, sillä hänen huomionsa on pelkästään äidissä ja siskossa, Runkkailen hetken omaa penistäni, mutta en uskalla kun tuntuu, että kuti tulee saman tein.

– Köhm… Mitäs tässä vois tehdä.

Kysyn ja samalla tökkäsen faijjaa kyynerpäällä.
Faijja katsoo hölmistyneenä minuun

– Noniiin Ilkka voisit helpottaa poikasi oloo

Sano mutsi sängystä missä Riina suuteli ja imi mutsin ihania rintoja.

– Siis mitä, MITEN.

– No tee jotain mitä minäkin teen sulle

Faijja katsoi minuun ja tokasi

– Tää on menny jo niin oudoksi, että mennään sitten karvaaseen loppuun asti. Palvelus palveluksesta, ja tyydytys tyydytyksestä, onko selvä?

– Selvä on

Vastasin. Faijja kääntyi minuun päin ja ohjasi minut istumaan sohvan päädyn käsinojan päälle. Epäröivin ottein hän tarttui penkseenivarteen kiinni ja alkoi hijalleen runkkaamaan. En tohtinut katsoa alaspäin, tuijotettiin mutsin kanssa toisiamme silmiin, samalla kun hyvän olon väreitä meni pitkin vartaloani.

– Ota suihin, niinhä minäkin teen

Sanoi mutsi.
Faijja irroitti otteensa minusta ja hiljaisen hetken jälkeen sanoi.

– Sanot sit saatana ajoissa, kun meinaat tulla!

Hän tarttui kiveksistä kiinni, ja toinen käsi otti peniksen juuresta tukevasti kiinni. Säpsähdin kun hampaat osui terskaan, mutta kun hän painoi kielellään terskan vasten kitalakeansa tuntui jumalattoman hyvältä. Tuijjotin mutsiani silmiin ja hän tuijjotti minua.
Riina oli siirtynyt Äitini jalkoväliin ja silmin nähden se tuntui mutsista hyvältä, hengitimme molemmat samaan raskaaaseen tahtiin, faijjan suihin otto tuntui taivaalliselta, mutta sitten kun tunsin peppureijälläni hänen sormensa työnyvän sisääni, olin täysin huipussa enkä kestänyt tilanteessa pidempään.

– Nyt tulee…

Kerkesin sanoon, faijja lopetti imemisen, otti suunsa pois penikseni ympäriltä teki muutaman voimakkaan runkkausliikkeen ja tärisytti toista kättään, jonka keskisormi oli työntynyt pyllyreikääni. Sain valtavan siemensyöksyn, voimakkaimman tulemiseni mitä ikinä runkatessa olin kokenut.

Faijja otti lattialta paitani ja pyyhki sillä kätensä ja naamansa ja penikseni.

– Oho oli aikamoinen kuti. Tollain se sun äitisikin sen tekee. Katotaas sitten minkälaisen laukauksen sää saat aikaiseksi?

Faijja kävi sohvalle istumaan ja heilutteli puoli jäykkää penistänsä. olin täysin pökkeryksissä edellisestä kokemuksesta, ja jotenkin rentoutumisen jälkeen, koko touhu tuntui vastenmieliseltä. Sängyssä sisko ja äiti oli siirtynyt toistensa kanssa “kuusysi” asentoon, ja sielä näytti himoa vielä olevan. Itse asiassa se kyllä näytti edelleen aika kiihottavalta.

– Tyydytys tyydytyksestä?

Kuulin faijjan sanovan, hän istu sohvalla hajareisin ja heilutti penistään.

– Suihinoton aika

Hän sanoi.
Siirryin lattialle kontilleen, ja konttasin faijjan jalkojen väliin tuijjotin tuota jäykkenevää elintä. Tartuin siittä runkkausotteella kiinni, katsoin faijjaa ylöspäin kasvoihin, mutta hän keskittyi Naisiin sängyllä. Äänistä päätellen sängyllä “kuusysi” oli saamassa huipennuksen, ehkä parempi niin ajattelin ja ohjasin isäni peniksen suuhuni. Yritin etten osuisi hampaillani hänen terskaansa, koska en itsekkään siittä tunteesta tykännyt. Sen sijaan pyörittelin kieltäni hänen terskallaan ja koitin kuinka syvälle sen voisin ottaa suuhuni. Imin ja tökin nieluani terskaa vassten, joka sinäänsä tuntui epämielyttävältä, mutta palvelus palveluksesta.
Tunsin suusstani kuinka faijjan penis kovettu kovettumistaan ja hänen henkityksensä muuttui tiheämmäksi.
Kesken kaiken faijja otti kaksinkäsin päästäni kiinni ja veti peniksensä pois suustani.

– Nouse ylös… ja odota

Hän sanoi ja lähti sohvalta sängyn viereen yöpöydän laatikkoa avaamaan. Samalla sängyssä naiset oli lopettaneet touhuamisen ja mutsi seurasi kysyvällä katseella faijjan touhuja. Faijja otti jonkun tuubin laatikosta ja mutsi taisi tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. sillä hän otti tuubin faijjalta ja kummatkin tuli luokseni sohvalle.

– Riina ota tää tuubi ja rasvaa isäsi muna liukkaaksi.

Mutsi sanoi ja samalla pursotti voidetta omaan käteensä. Riina otti tuubin ja valutti siittä rasvaa sohvalla istuvan faijjan terskan päälle ja alkoi runkkausliikkein penistä voitelemaan.
Samalla mutsi otti peniksestäni kiinni, kädellä jossa ei ollut voidetta, ja käsi jossa voidetta oli hän ohjasi pyllyreijälleni. Nyt tajusin mitä oli tapahtumassa. Iski paniikki, ja mutsi huomasi sen hän rauhitteli.

– Ei mitään hätää, ei tässä mitään ihmeellistä. Äitille tää on tehty monta kertaa. Minä olen tässä koko ajan, ja jos tuntuu että kipu on liian voimakas, niin samo “auto” niin minä lopetan tämän.

Samalla äiti runkkas penistäni ja työnsi sormellansa voidetta pyllyreijälleni.
Faijjan voimakkaat kämenet ottti lanteistani kiinni takaapäin ja veti minut istumaan polviensa päälle.
Siskoni oli ihan vieressä, ja luultavasti suuteli faijjan kanssa. Mutsi oli edessäni polvillaan lattiala, ja hänen kauniit lempeät kasvonsa luhdutti minua, hän tuli lähemmäksi ja suuteli minua suulle, kielisuudelma. Jostain syystä, elämäni eka kielari, joka tapahtui oman mutsini kanssa. Ei häirinnyt minua.
Faijja nosti minut polviensa varassa ilmaan ja ohjasi peniksensä pyllyreijälleni. Hiljaa, hiljaa, kaikessa rauhassa se upposi syvemmälle pyllyyni, se sattui, mutta uteliaisuuteni esti sanomasta sanaa “auto”.
Mutsi suuteli minua, ja samalla rauhallisin liukain käsin runkkasi penistäni. Yhtäkkiä tunsin äkillisen tunteen kuinka vajosin alas. Faijjan penis täytti koko suoleni. AAAHH vaikerroin, ja ilmeisesti tuska näkyi kasvoillani, kun mutsi pelästyi ja kysyi

– Onko kaikki kunnossa?

– MMM

Ymisin ja nyökkäsin väkisin hymyilllen. Mutsi painoi päänsä jalkoväliini, ja alkoi imemään löystynyttä penistäni. Samalla faijjan kädet lisäsi tahtia kainalistani nostellen, ja avitin itse tätä tahtia, omilla käsillä painaen faijjan reisistä.
Riina sanoi jotain, ja lähti kevein askelin huoneesta pois.

On minulla helvetin kaunis sisko, ajattelin samalla kun hyvän olon tunne yllättäen kasvoi sisälläni. Faijjan penis tahkoi peppuani ja mutsin suu imi terskaani ja yhtäkkiä korvaani karjaistiin AAARRHH! Tunsin kun suoleeni purkaantui jotain lämmintä… Faijjan spermaa.

Mutsi otti minut syliinsä ja nosti pois faijjan päältä. Faijja otti lattialta saman paidan ja rupesi pyyhkimään sillä pyllystäni valuvaa mahlaa pois.

– Tämä paita taitaa mennä pesuun.

Mutsi tokasi.

Huoneeseen tuli Riina kädessään kondomipakkaus.

– Nyt on tainnut pikkuveikka kokea niin kovia, että on saanti puolella loppuillan. Tuleppa tänne sängylle, niin sisko antaa sulle hoidon!

Menen siskoni viereen ja hän ohjaa minut selälleen sängylle, hän tulee viereeni ja lipaisee kielellään terskaani, ja toteaa.

– Tämähän on ihan kivi kova

– Kiitos mutsin

Vastasin.
Riina pyöräytti penikseni päälle kondomin ja nousi päälle. Tuntui taivaallisen hyvälle kun uppouduin isosiskoni sisälle. katselin hänen kauneuttaan kun hän ratsasti päälläni rauhallisin liikkein.
Ihailin hänen pieniä rintoja, ja halusin niitä koskettaa. Hän kumartui eteen ja ohjasi käteni rinnoille. Ne ei olleet isot, vaan vielä kehittyvät alut, mutta nännit oli kivikovat. Siskoni kumartui päälleni, niin että sain suuhuni tuon kovan nypykän. Suutelin näykin molempia nännejä, kunnes hyvänolon tunne värisytti koko kroppaani. Riina suoristi selkänsä ja alkoi voihkia, väännellä, käännellä ja lisäsi rytmiä. Loppuhuipentuma oli lähellä ja oli kuin olisin sähköiskun saanut, nytkähtelin ja tärisin…

Riina poistui päältäni ja tuli viereeni makaamaan, hän suuteli suulleni. Kokeneena tekijänä laskin kunnon kielarin, niin kuin mutsinkin kanssa. Riina rupesi nauramaan. Kysyin.

– Saitko sä asken orkun?

– Mää olen saanut tänään monta.

Hän vastasi.
Vierestä koko Siskosten aktia seuranneet vanhemmat liittyi sängyllä makaavien joukkoon. Viimein, kun mutsi tuli viereeni makaamaan, silittämään päätäni, pääsin käsiksi noihin ihaniin isoihin rintoihin.
Tämä oli jotain, josta olin haaveillut yksin vessassa runkkaillen. Puristelin, silittelin, suutelin, näykin noita ihania pallo rintoja, ja kuin vahingossa. Toinen käteni ajautui mutsin vartaloa pitkin, hänen jalkoväliin, jossa sormet tutkiskeli koko märkää pillua…

– Mun poikahan taitaa olla aikamoinen panomies!!

10 kommenttia viestissä: “Vaihtoehtoinen harjoitus”

 1. jotain says:

  Jos slavemasteri on lukenut ja antaa tommosta palautetta niin virheet alkaa olla isoja, kuten myöskin itekkin huomasin pariin otteeseen…

 2. Vagina says:

  Todella omintakeinen juoni, mutta perhesalaisuuksia näköjään on monenlaisia.

 3. random ihminen says:

  Muuten on ihan hyvä tarina mutta kirjoitusvirheiden määrän perusteella voisi luulla ala-astelaisen kirjoittaneen, jos ensi kerralla viittiit hiukan tarkistaa oikeinkirjoitusta 🙂

 4. pervo says:

  Mielenkiintoinen, uskomaton mutta todella mielenkiintoinen. Mielellään näitä lukisi lisääkin.

 5. Azaleaf says:

  Oh man, jo tokassa lauseessa räikeä yhdyssanavirhe. ;_;

 6. Slavemaster says:

  Muuten ihan kiinnostava tarina, mutta kilpailee oikeasti ennätyssijoista kirjoitus-, yhdyssana- ja kielioppivirheiden esiintymistiheydessä.
  Sanoisin myös ettei kuulu Fantasia/scifi-tagin käyttöalueeseen.

 7. salkkarit says:

  En voinut olla ajattelematta salkkareiden larin isää ilkkana novellin aikana, joka häiritsi kohtullisen paljon. Myös muutamia kirjoitusvirheitä löytyi.

 8. Aaaha says:

  Oli kyllä hyvä tarina.. Tosi kiihottava! 😉

 9. MadClown says:

  Ihan ok, tää oli kyl todella outo mut omalaatunen ja tykkäsin

 10. pahiz says:

  Aika omalaatuinen tarina, vaikka monia sukulaistarinoita on tullut luettu niin kyllä tämä on sieltä oudoimmasta päästä. Pituus oli mielestäni todella hyvä, ei ollut niin lyhyt että olisi loppunut pahasti kesken, eikä niin pitkä että mielenkiinto olisi ehtinyt kadota.

  Muutamat yhdyssana- ja kirjoitusvirheet häiritsivät hieman, mutta niitä ei niin paljoa ollut että olisi koko novellia pilannut. Vuoropuheluiden tyyli häiritsi myös hieman.

  Kokonaisuudessaan kelpo novelli jonka luki mielellään, kirjoita ihmeessä lisää. =) -Pahiz

Kommentoi

top