search
top

Hylly kasaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (135 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...

Soitin ovikelloa ja kohta lukko rapisikin avautumisen merkiksi. “Moi, kiitti kun tulit” Minna sanoi ja viittoili sisään kaksioonsa. Työkaverini Minna oli edellisenä päivänä tuskaillut ostaneensa “kätevän, helppo koota” hyllyn eteiseen, mutta ei ollut saanut ohjeesta mitään selvää. Minna on minua melkein kymmenen vuotta nuorempi sinkkutyttö, josta kaikki työpaikalla tykkää: nätti, huumorintajauinen, jne. Olin varannut mukaan työkaluja sekä akkuruuvarin, joten ei yksi hylly minua lannistaisi. Emäntä lähti lasten kanssa muutamaksi päiväksi mummolaan lomailemaan, joten olin ikäänkuin syysleskenä. “Jaahas, missäs potilas on” kysyin Minnalta. “Tuolla…” sanoi Minna hieman syyllisen oloisena ja osoitti olkkariin. Astahdin olohuoneeseen ja pakko oli päästää naurun purskahdus; lastulevyhyllykkö oli levitelty ympäriinsä ja keskellä kaikkea komeili riekalaiksi revitty kokoamisohje. “Ookeii…” sanoin ja vilkaisin Minnaa. “Sori” sanoi minna ja hymyili sitä samaa flirttihymyään jota olin saanut katsella jo muutaman vuoden konttorilla. “No ei mitään, ruetaan hommiin” sanoin ja aloin kasata kokoamisohjeiden etusivua riekaleista. Melko pian idea valkenikin ja hylly alkoi valmistua. “Hitsi sä oot taitava, mä en tajunnut noista mitään” sanoi Minna ja jatkoi; “ottaisitsä lasin viiniä tai oluen tai jotain?” Hetken mietittyäni totesin “No olut voisi mennä…” Minna toi jääkaapista kaljan ja jatkoin hyllyn kasaamista. Revitty ohje hieman hidasti, mutta eipä aikaakaan, kun alkoi olla valmista. “No niin tää on valmis. Mihin laitetaan?” kysyin Minnalta kun hylly oli lopultakin koossa. Sinä aikana kun kasasin hyllyä ja join olueni, huomasin että Minna oli tyhjentänyt parikin siideriä. “Tänne makkariinhan se tulisi” sanoi Minna ja lisäsi “vai uskallatko sä tulla sinne— meisseleinesi” ja taas se sama flirttihymy. Vasta siinä vaihessa meikäläisellä kouraisi palleista “Ei hemmetti, onko tämä konttorin kuumin kissa lämpenemässä minulle, kaljulle äijällle, jonka parhaat vuodet on jo takanapäin”. No enhän nyt ole ihan rapakunnossa. Kroppa on nuoruusvuosien urheiluharrastuksien ansiosta ihan ok ja ei naamassakaan pitäisi mitään isompaa vikaa ole, mitä nyt pari vekkiä kouluaikojen kommelluksista. “No eiköhän se meisseli jotenkin yhdestä makkarikeikasta suoriudu” sanoin, ja kolusin makkariin hylly ja ruuvari kourissani. “Laittaisitko sen tohon nurkaan” Minna sanoi ja tein työtä käskettyä. Muutama ruuvaus ja hylly oli paikallaan. “Näin ne hommat etenee” totesin rehvakkaasti ja aloin pikkuhiljaa kasata työkalujani. “Kiitti tosi paljon, mitä mä oon velkaa?” Minna sanoi. “Ääh, ei mitään. Ei tästä ollu mitään vaivaa” sanoin ja laittelin kamojani lähtökuntoon. “Hei mä kuulin yks päivä kun sä kerroit Mikolle, että sun hartiat jumittaa. Entäs jos mä hieroisin niitä palkaksi?” kysyi Minna. Tiesin, että Minna on käynyt parikin hierojakurssia joten sanoin: “Ok, kyllä se käy. Sano vaan että millon ja missä niin järkätään” “Käviskö nyt” kysyi Minna ja jotenkin hänen äänensä värähti siten että taas palleja puristi… Hetken mietittyäni sanoin “No OK; eipä tässä olekaaan kiirettä mihinkään”. Minna laittoi lattialle sohvan eteen ison tyynyn ja sanoi: “Istu tohon ja ota paita pois, tuun kohta”. Istahdin tyynylle ja aloin miettimään että mitähän tästä nyt tulee. Kohta aloin kuulla hiljaista musiikkia; vanhaa Pink Floydia kuului sterkoista. “Silmät kiinni!” kuului käsky. Suljin simäni. Kuulin kun Minna käveli taakseni sohvalle Ja kohta tunsin kädet hartioillani. “Pidä silmät suljettuina ja rentoudu” komensi pehmeä ääni ja taustalla soivan Pink Floydin, pehmeiden käsien kosketuksen ja nautitun oluen ansiosta olikin helppo rentoutua. Minnan käden kulkivat pitkin kipeitä hartioitani ja jokainen puristus rentoutti lisää. Välillä Minnan kädet käväisivät rinnallani ja välillä ne painuivat lähelle ristiselkääni. “Nyt siirry makaamaan selällesi matolle” kuulin Minnan pehmeän äänen pyytävän. Ilman epäröintiä käännyin selälleni ja kohta tunsinkin pehmeät kädet vatsallani. Minnan kädet vaelsivat pitkin kehoani ja tilanteen pakosta aloin tuntea tuttua ahdistusta farkuissani. Minna oli ilmeisesti huomannut saman, koska tunsin kuinka farkkuvyötäni alettin avata. Kohta tunsin Minnan sormet penikseni juurella samalla kun Minnan toinen käsi hieroi rintaani. Olin koko ajan pitänyt silmiäni kiinni, mutta nyt ne oli pakko avata; tunsin kuinka Minna kääntyi siten, että hänen pillunsa oli suoraan kasvoillani ja samalla hetkellä hän otti nyt jo kivikovana seisovan kyrpäni suuhunsa. Minnan pillu oli uskomattoman kaunis, täysin posliiniksi ajettu ja kiimasta kiiltävä. Aloin nuolla Minnaa pitkin hartain vedoin, välillä imeskellen klitorista. Minnan huulet puristuivat kullini ympärille tiukkuudella josta olin vain unelmoinut. Välillä annoin kieleni seikkailla Minnan tiukalle pyllyreiälle, ja aina kun lipaisin sieltä, sain tiukempaa puristusta kullilleni. Kohta Minna kohottautui ylös ja kääntyi. “Pane mua!” käski Minna ja laskeutui kontilleen eteeni. Minnan herkullinen treenattu pylly kiilsi edessäni ja keskellä tuota kiimaista näkyä supisteli karvattomaksi ajeltu pillu. Työnsi kullini ilman epäröintiä suoraan sisään, Minna huokaisi syvään; ” Nussi mua, nussi mua”. Aloitin panemisen sen mukaan mitä osasin, ja kiitos sukkelan kieleni, Minna oli melko valmis. Painettuani hetken Minna huusi “AAAAAH; MÄ TUUUUN!!!” samalla Minna lyyhistyi eteeni huohottaen jä puuskuttaen. Itsellä ei vielä nalli napsahtanut, mutta siitä ei tullut ongelmaa; Minna kääntyi pian ja kurotti kätensä sohvatyynyn alle; liukuvoidetta. Minna otti sormiinsa voidetta ja työnsi sormensa peppuunsa. Sitten hän käski minut selälleen ja hitaasti alkoi sovittaa edelleen seisovaa kulliani pepulleen. Tunsin kuinka kullini alkoi upota sentti sentiltä tiukkaan reikäään, josta minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. “Uuuh kun tuntuu hyvältä” kehräsi Minna ja aloitti hitaan ratsastuksen. En kestänyt tuota ihanaa tiukkuutta kuin hetken kun tunsin kuinka kullini alkoi sykkiä Minnan pepussa. Minna oli ilmeisesti tuntenut saman koska hänen kroppansa jännittyi uudelleen ja hän puristi pakaroillaan itselleen uuden orgasmin. Silmissäni sumeni ja jonkin ajan päästä tunsin kuin Minnan käsi hyväili kulliani joka alkoi uudellen jäykistyä. “Olikos sulla vielä kiire?”…

2 kommenttia viestissä: “Hylly kasaan”

  1. Jaa says:

    Vähän oli lyhyt, hyllyä koottiin pidempään, kuin pantiin.

  2. pahiz says:

    vauhti oli hieman nopea ja kappalejaot puuttuivat, muuten ihan kelpo novelli. -pahiz

Kommentoi

top