search
top

Puistossa kesällä kerran..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 3.31 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: jatkoa tarinaan ”Tirkistelyä ja vähän muutakin

Aiemmassa tarinassa kuvaillusta episodista kului kotvanen, ja alettiin olla jo kesäisissä tunnelmissa. Terassikausi oli alkanut, ja itsekin sinkkuuntuneena viikonloppuillat kuluivat tiiviisti kaupungin eri terasseilla. Olin sattumoisin törmännyt Niinaan muutaman kerran, ja kieltämättä minulla oli vaikeuksia pidätellä hymyäni, etenkin silloin kun kohtasin hänet perheensä kanssa marketissa ja pikkurouva veti kunnollisen perheenäidin roolia antaumuksella. Muutaman muun lisäksi tiesin millainen peto tässä neljänkympin nurkilla olevassa parturikampaajassa piilee, ja runkkailin monesti aiempaa näytöstä muistellessani. Tuulipukuun ja tennareihin sonnustautuneesta naisesta ei ulospäin voisi päätellä mitään näkemääni, mutta ilmeisesti pinnan alla kuohui ajoittain rajusti, ja rouvan oli haettava ravintolasta se mitä kotona ei ollut tarjolla. Ja näinhän se asia oli, kuten kohta kerrottu tarina osoittaa..

Eräänä perjantai-iltana olin normaalin kaavan mukaan terassilla rentoutumassa, bongasin saapuvasta seurueesta varsin miellyttävän näyn. Naisporukan mukana terassille rantautui myös Niina, ja kikattelusta päätellen rouva alkoi olla jo melkoisessa hiprakassa. Nopealla vilkaisulla tunnistin muutaman naisen samasta työpaikasta, eli ilmeisesti leidit olivat viettämässä tyky-päivää tai muuten vaan rentoutumassa rankan työviikon päätteeksi. Näyttävän näköinen ja positiivisella tavalla kovaääninen naisporukka keräsi katseita terassin miesasiakkailta, ja naisilla näytti olevan keskenään todella hauskaa. Seurailin naisten touhua sivummalta, ja olin huomaavinani Niinan katseessa jotain tuttua – ilmeisesti alkoholi sai hänet uuteen moodiin ja estot alkoivat pikkuhiljaa katoamaan..

Rouvat kippasivat siideriä melko reippaalla tahdilla, ja jokainen nouti vuorollaan kierroksen työtovereilleen. Kun Niinan vuoro tuli, hän nousi pöydästä, ja kieltämättä kesäisessä vaatetuksessa nainen oli vielä herkumpi kuin aiemmin. Niinalla oli yllään tiukka, lyhyehkö hame joka suorastaan nuoli rouvan herkkupyrstöä. Sopivasti leveä lantio korostui hameessa seksikkäällä tavalla, ja rotusääret pääsivät näin paremmin oikeuksiinsa kuin housujen kanssa. Asun kruunasi tiukka paitapusero joka oli peitetty kevyellä neuletakintapaisella. Paita ja takki eivät suinkaan peitelleen rouvan rintavarustusta, vaan pikemminkin korostivat sitä, ja jo parhaan terhakkuutensa menettäneet B-kupin tisut pompahtelivat iloisesti rouvan sipsuttaessa kohti baaritiskiä. Ajatukseni palasi väkisinkin aiempaan iltaan ja turkkilaiseen karvakäteen puristelemassa noita ihania rintoja isoine nänneineen, samalla kun toinen heimoveli runkkasi vieressä tuijottaen Niinaa kiimaisesti, tietäen että kohta olisi hänen vuoronsa alistaa suomirouvaa.

Ilokseni huomasin että en suinkaan ollut ainoa jonka pään Niinan olemus käänsi, vaan miltei 90% terassin miehistä vilkuili Niinan perää ja perään, osa jopa hävyttömän julkisestikin. Kaikesta päätellen rouva nautti saamastaan huomiosta, ja tuntui että perä keikkui jopa korostetun paljon, ja tokihan baaritiskiin piti nojata korostetun provosoivasti..niin että stringien rajat piirtyivät huomattavan selkeästi hameen kangasta vasten. Nyt olin varma – Niina oli tullut terassille munan hakuun, ja päätin seurailla rouvan toimintaa vaivihkaa, eihän sitä ikinä tiedä vaikka pääsisi osalliseksi samanlaisesta näytöksestä kuin aiemmin.

Aikansa baaritiskillä keikisteltyään Niina palasi tarjottimen kanssa pöytään, ja huomasin että siidereiden lisäksi tarjottimella oli jokaiselle rouvalle pari shottia. Hymyilin itsekseni ja tuumasin että mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, loppuillasta kunnollisesta perheenäidistä kuoriutuisi taas kiimainen narttu, josta joku onnekas tai onnekkaat pääsevät nauttimaan, todennäköisesti jopa ilman kumia. Silmäkulmasta rouvia tarkkaillen teoria näytti pikkuhiljaa kääntyvän todeksi, sillä reipas juomatahti kuorrutettuna parilla shotilla näytti saavan rouvat uudenlaiseen lentoon, ja Niinakin loi provosoivan pitkiä katseita naapuripöydän nuoriin miehiin.

Silmäpeliä jatkui vielä tovin verran, kunnes miehet vinkkasivat rouvat istumaan kanssaan samaan pöytään. Kanalaumaa ei tarvinnut kahdesti käskeä, ja kohta pöydän täytti iloinen puheensorina, ja Niina vaikutti silmiinnähden tyytyväiseltä – metsästys oli siis alkanut. Molemmat miehet olivat nopeasti katsottuna suomalaisia, parinkympin kieppeillä olevia nuoria miehiä, joista toinen, Niinan vieressä oleva oli jotenkin tutun näköinen. Hetken mietittyäni muistin kaverin paikalliseksi urheilutähdeksi, mies oli jonkinlaisen pallopelilahjakkuuden maineessa, ja kieltämättä nuoren miehen kroppa oli timmissä kunnossa. Niina näytti nauttivan urheilijan seurasta suunnattomasti, ja huomasin että Niinan käsi vaelteli pöydän alla miehen reidellä ja sepaluksella toistuvasti. Nuorukainen ei näyttänyt olevan tästä moksiskaan, ja mieleeni juolahti että tässä ei ilmeisesti olla ensimmäistä kertaa asialla – todennäköisesti puuma oli iskenyt itselleen nuoren sonnin joskus aiemminkin ja nyt ollaan vain verestämässä vanhaa tuttavuutta. Koskettelun tuloksena nuorukainen levitti omaa haara-asentoaan, ja nojasi huomaamattomasti taaksepäin jotta Niinalla olisi enemmän tilaa käsipelilleen. Kukaan muu terassilla ei tuntunut huomaavan mitään, ja miksipä olisikaan huomannut, perjantai-illan nousuhuumassa ihmiset olivat rentoina ja keskittyivät omaan pöytäseurueeseensa. Ilmeisesti Niina avasi nuorukaisen sepaluksen samalla kun keskusteli muiden kanssa, sillä huomasin että nyt nuori kaveri vaikutti jotenkin vaivautuneelta. Samalla Niina aloitti lyhyen, hinkkaavan liikkeen ranteellaan ja totesin vain mielessäni että jumalauta, puumahan antaa nuorelle sonnille käsihoitoa pöydän alla. Liikettä kesti hetken, ja sitten nuorukainen korjasi asentoaan, ja Niina otti samalla kätensä pois pöydän alta. Kuin yhteisestä sopimuksesta he katsahtivat toisiaan, ja Niina laittoi sormen suuhunsa, ilmeisesti käsihoito teki tehtävänsä ja osa liemestä roiskui Niinan käsille, näin vanha lutka maisteli nuoren sonnin siemenen makua kuin alkusoittona tulevaa varten. Samalla Niina kuiskasi jotain miehen korvaan, ja miltei välittömästi tämän jälkeen nuorukaiset joivat lasinsa tyhjiksi ja lähtivät paikalta. Ihmettelin että miksihän näin, mutta totuus selkeni kyllä myöhemmin..

Huomasin että hetki nuorukaisten lähdön jälkeen naisetkin rupesivat tekemään lähtöä, pukeutumisesta ja puhelimen näppäilystä päätellen alettiin tilata taksia kotimatkaa varten. Niina viivytteli lähtöään ja kun taksi tuli, hän sanoi kävelevänsä kotiin. Huomasin kuitenkin että rouva suuntasi kulkunsa vastakkaiseen suuntaan missä hän asui, ja lähti kävelemään viereisen puiston läpi. Hörppäsin nopeasti oman lasini tyhjäksi ja päätin seurata rouvaa kunnon stalkkerin tavoin..aistin että nyt ei mentäisi ihan suoraan kotimatkalle.

Puistopolulle päästyäni huomasin että Niinaa ei näkynyt missään, ja kirosin mielessäni että kadotin vainun kiimaisesta nartusta. Päätin hetken aikaa kävellä hämärtyvässä kesäillassa, ja kohta kuulinkin tutun humalaisen äänen jota kohti lähdin kulkemaan. Hetken ääntä kohti suunnistettuani paikallistin Niinan puiston syrjäiseen reunaan, sellaiseen kulmaukseen jossa oli muutama kuntoilulaite. Yleensä paikalla oli räkiviä ja kiroilevia mopopoikia, ja tämäkään ilta ei näyttänyt tuottavan poikkeusta – muutama teinipoika siellä iltaansa kulutteli. Ihmettelin mielessäni että miksihän Niina oli tuonne hakeutunut, ja uteliaisuuttani tyydyttääkseni päätin suunnistaa lähemmäksi pusikon tarjoamaa näkösuojaa hyödyntäen.

Pääsin hiipimään näkö- ja kuuloetäisyydelle Niinasta ja pojista, ja totesin poikien olevan ehkä ammattikouluikäisiä, arviolta 17-18 vuoden korvilla. Pojat olivat pukeutuneet pienen paikkakunnan nuorisomuodin mukaisesti; toisella oli farkut ja huppari, toisella reisitaskuhousut ja huppari. Toinen pojista oli kookkaampi, ja toinen melko pienikokoinen ja hintelä. Pojista kookkaampi jutteli rauhallisesti Niinan kanssa, ja ilmeisesti Niina oli mennyt pummaamaan pojilta olutta tai tupakkaa, sillä keskustelu pyöri vaihtokaupan ympärillä. ”Näytätkö jos annetaan..?”, kookkaampi kaveri uteli. Niina vastasi sammaltaen että ”Ihan varmasti näytän, mutta ensin annatte.. ja tästä ei sitten huudella.” Pojat nyökkäsivät ja tarjosivat Niinalle avatun olutpullon, josta Niina otti pitkän kulauksen kuin rohkaisua hakeakseen. Tämän jälkeen Niina vinkkasi poikia syrjemmälle ja veti hameensa alas, paljastaen siistityn karvamättäänsä. Ilmeisesti kokemus oli pojille ensimmäisten joukossa, sillä molemmat kaivoivat nopeasti kalun käteensä, ja alkoivat runkata. Tämä selvästi kiihotti Niinaa, ja hän päätti tarjota pojille paremmat näkymät, ja kävi odottamatta kontalleen maahan ja pyllisti irstaasti pojille. Samalla hän kurkisti olkansa yli ja kysyi ”Mitäs pojat olette mieltä, maistuisikos teille vanhemman tädin pimpero?” Pojista kookkaampi otti askeleen Niinaa kohti ja tuli polvilleen Niinan taakse nuori kulli tanassa. Niina nappasi poikaa aisasta kiinni ja ohjasi sen oikeaan kohtaan. Nuorukainen alkoi työnnellä nuoruuden innolla, ja parin työnnön jälkeen pojan kroppa jännittyi kuin jousi ja hän huudahti ”Ei vittu, multa tulee..!” ja purkautui takaapäin puuman uumeniin. Tämä oli jo minulle liikaa, ja runkkasin tyytyväisenä näkemästäni.

Niina ei selvästikkään ollut vielä saanut tarpeekseen, vaan komensi kookkaamman pojan närkästyneenä pois selästään ja kysyi pienikokoisemmalta että kiinnostaisiko häntä sama kohtelu? Hintelämpi poika asteli Niinan taakse ja taas Niina ohjasi nuoren kalun äidillisellä otteella kiimapillun uumeniin. Toinen pojista ei ehtinyt kunnolla edes alkuun, kun pusikosta kuului vanhemman naisen ääni joka karjahti ”Mitä helvettiä täällä tapahtuu!!”. Pojan akti loppui lyhyeen, ja molemmat nuorukaiset ottivat jalat alleen jättäen hölmistyneen Niinan makaamaan paljas perse pystyssä pusikkoon. Niinakin yritti keräillä vaatteitaan ja päästä maasta ylös, mutta tunsi kohta jotain kosteaa pakaroidensa välissä. Niinan humalan sumentamat aivot eivät hahmottaneet mitä tapahtuu, mutta ilmiselvästi joku tai jokin nuoli häntä takaapäin! Kesken jääneen aktin jälkeen tämä tuntui hyvältä, ja Niina tarjosi peppuaan paremmin tarjolle asiaa sen tarkemmin ajattelematta. Kieli lipoi ahnaasti kiimamehuja valuvaa pimpukaa, ja ainoastaan seuraava karjahdus herätti hänet raakaan todellisuuteen: ”Toivo, TÄNNE HETI!”.

Niinan ajatuksenjuoksu kirkastui välittömästi, ja äkkiä tuntui kuin mielessä risteilisi sata ajatusta yhtä aikaa. Kuka tai mikä on Toivo, ja sehän selvisi kun hän kurkisti taakseen. Toivo oli miespuolinen labbis, eli häntä oli äsken nuollut koira! Niinan mielessä myllersi, toisaalta tilanne kiihotti häntä suunnattomasti, ja toisaalta tilanne oli äärimmäisen nolo. Toivo ei selkeästikään totellut emäntänsä käskyä, vaan jatkoi nuolemistaan, ja yritti hypätä epätoivoisesti Niinan selkään, sohien samalla kalullaan pitkin Niinan persposkia. Lienee sanomattakin selvää että irstas tilanne kovetti meikäläisen kalun hetkessä, ja kieltämättä erittäin perverssi tilanne aiheutti väistämättömän runkkureaktion, ja siemen lensi komeassa kaaressa pitkin kaupungin pusikkoa.

Hetken mielijohteesta Niina rohkaistui, ja köyristi selkäänsä siten että koira pääsi kipuamaan hänen selkäänsä. Samalla Niina sujautti kätensä alakautta koiran kalulle – samoin kuin oli äsken tehnyt nuorukaisille ja ohjasi koiran suipon kalun pyhimpäänsä. Valmiiksi kiihotuksesta kostunut ja kahden nuoren pojan siemenen liukastama pillu oli koiralle otollinen kohde, ja labbisuros aloitti vimmatun nylkytyksen. Niina tunsi kuinka koiran aisa paisui hänen sisällään, ja etenkin kalun juuri tuntui huomattavan paksulta. Todella perverssi tilanne kiihotti Niinaa mielettömästi, ja hän tunsi kuinka hänen huippunsa lähestyi. Koira uikutti ja kiihdytti tahtiaan, ja kohta Niina tunsi miten Toivo alkoi purkautua hänen sisälleen. Samalla Niina ei enää kestänyt, ja huikea, ravisteleva orgasmi otti Niinan, kunnollisen perheenäidin valtaansa. Spermaa ruiskusi pitkinä suihkauksina Niinan kiimaperseeseen, ja koira tikkasi kuin viimeistä päivää. Samalla koiran omistaja löysi koiransa, ja kohtasi irstaan näyn – nelikymppinen nainen puolipukeissa kontallaan ja oma koira nylkyttämässä tätä takaapäin. Vieras, noin viisissäkymmenissä oleva nainen totesi vain lakonisesti: ”No niin, arvelinkin että meidän Toivo sai vainun kiimaisesta nartusta, mutta en ihan arvannut että tässä käy näin..”. Ilmeisesti tilanne ei ollut ensimmäinen laatuaan, ja nainen neuvoikin Niinaa asiantuntevasti että kestää vielä hetken ennen kuin koiran kalu kutistuu ja koira pääsee irti Niinasta.

Kun epätavallinen pariskunta irroittautui toisistaan, nainen tarjosi Niinalle nenäliinaa jotta hän voisi vähän pyyhkiä pahimpia roiskeita pois. Niina kiitti ja sopersi: ”Tämä ei ole yhtään minun tapaistani, ja taidan olla selityksen velkaa..”. Nainen hymähti ja sanoi: ”Kuten varmaan huomasit, meidän Toivo ei ollut ensimmäistä kertaa asialla..”. Niina nyökkäsi, ja keskustelu jatkui vaimeana. Katsoin hetkeni tulleen ja poistuin paikalta monta kiimaista muistoa rikkaampana. Kyllä runkkariakin joskus onnistaa, ajattelin.

Yksi kommentti viestissä: “Puistossa kesällä kerran..”

  1. MadClown says:

    Ihan ok, ois kiva jos kertoja ja Niina kohtais seksin merkeis.

Kommentoi

top