search
top

Kesä oli jo tuloillaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.24 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tällainen hoppari tarina tuli rustailtua. Kommentteja saa jättää sekä vinkkejä, mitä voisi tehdä paremmin. Toki muutakin palautetta otetaan mielellään vastaan. Yritän rustaila lisää jatkoa jossakin vaiheessa varsinkin, jos tästä tarinasta on pidetty. Aikaisemmin olen tämän julkaissut koodi.netin tarinat-osiolla. Päätin nyt tännekin lisäillä :)

Kesä oli jo tuloillaan. Kalle oli juuri saanut kevään opinnot pakettiin ja alkoi valmistautumaan kesätöihin. Kalle oli hyvällä tuulella, koska oli saanut töitä. Talven aikana olivat rahat päässeet hupenemaan, kun hän oli intoutunut ostelemaan uusia kuteita ebay:n ja eri foorumeiden myyntipalstojen kautta. Kalle on bi hoppijätkä, jota hyvällä syyllä voi pitää vaatefriikkinä. Hänestä on kiihottavaa pukeutua hoppikuteisiin ja skedetossuihin sekä nähdä muita tyyppejä, jotka ovat pukeutuneet tyylin mukaisesti.

Kallella oli ollut koko päivän kiimainen olo. Onneksi työt loppuivat jo neljältä. Hän ajoin töistä suoraan kotiin että kerkeisi hakemaan postista hänen netistään tilaamat uudet hoppikuteet. Ne voisi sitten kotona pukea ylle ja rauhassa vetää kunnon runkut ennen kuin Kallen kiimainen velipuoli tulee kotiin. Kallen vanhemmat ovat eronneet ja nyt Kallen isä asuu uuden naisen luona, jolla on poika. Tämä jäbä on nimeltään Ville. Ville täytti tossa viime kuussa 18 ja on lukiossa. Myös Ville on sellainen lökäpöksyjä käyttävä hoppi jannu. Se on sellainen pienikokoisempi jätkä, jolla on tapana käyttää pari numeroa liian suuria kuteita. Kalle itse olen vähän vanhempi – 26v – ja pitempikin. Kalle tykkään käyttää isoja huppareita ja skedetossuja, joista hänen suosikit on ehdottomasti Osiriksen D3 tossut. Niitä hän pitää jalassa kiima sessioissaan toisten hoppareiden kaa. Housuina Kalle tykkään käyttää sellaisia retroja MicMacin mustia tuulareita, joissa on sivussa valkea raita. Ne on Kallesta vaan niin mukavat ja helppo putsata, jos innostuu leikkimään sotkuisempia leikkejä.

Kalle ja Ville tulevat ikäerostaan huolimatta hyvin toimeen keskenään. Tänään he ajattelivat katsoa futiksen MM-kisoja yhdessä töllöstä. Ennen matsia Kalle kuitenkin halusi vähän keventää paineitaan. Koko päivän hän oli ajatellut kiimaisia hoppikundeja, joita hän oli netistä eri foorumeilta löytänyt. Juuri, kun Kalle oli pukemassa uusia hoppikuteita päälle, kuului ulko-ovelta ääni. Ville huhuili eteisessä, onko ketään kotona? Kalle heitti uudet kuteen sängylleen ja puki päälle sen sijaan MicMacin musta-valkoiset tuularinsa. Tämän jälkeen hän meni moikkaa velipuoltaan.

Ville kyseli, oliko jo eka matsi alkanut töllöstä? Kalle totesi sen alkuun olevan vielä hetken. He menivät kuitenkin jo istumaan olkkariin vierekkäin sohvalle. Jäbät olivat nyt kahdestaan kämpillä hoppikuteissaan ja tsiigailivat töllöstä fudiksen ennakkolähetystä koskien kohta alkavaa ottelua. Ottelu sitten alkoi ja jäbät seurasivat ottelua innoissaan. Sitten yht’ äkkiä Ville oli kesken ottelun lähtenyt omaan huoneeseen. Kalle oli tätä vähän ihmetellyt, koska he molemmat diggaavat tosin paljon futista ja oli vielä tullut Villen suosikkijoukkueen matsi livenä. Kalle itse katsoi ottelua, kunnes oli pakko mennä vessaan. Kulkiessaan vessan ohi hän kurkkasi Villen huoneeseen. Tämä kiimainen jannu oli siellä koneen oman läppärinsä ääressä. Villellä oli päällä iso Karl Kanin lökärit ja Kanin isot XXl kokoinen t-paita. Päässään Ville piti DC:n lippistä, joka ei kuitenkaan peittänyt Villen valkoista teini tukkaa. Näky oli Kallesta kyllä kiimainen.

Kalle ihmetteli mitä Ville noin innoissaan kuulokkeiden avulla läppäriltään seurasi. Kalle huomasi että Ville käsi kävi aika ajoin lökäreiden sisällä. Ville näytti selvästi nauttivan katsomastaan. Kalle päättikin hiipiä Villen selän taa ja selvittää mitä toi broidi tsiigaa. Kalle pääsi Villen olan taa ja samalla Ville säpsähti. Kalle oli yllättynyt Villen katsomasta sk8erboy leffaa, jossa kiimaiset hoppijätkät nuolivat ja haistelivat tossujaan sekä nauttivat toistensa kovista kaluista. Ville laittoi nopeasti läppärin kannen kiinni ja tivasi Kallelta, miksi tämä näin yllättäen tuli hänen huoneeseensa. Kalle sanoi vaan tsekanneen mihin Ville oli mennyt ja siksi tulleen katsomaan tämän perään. Ville selvästi nolostutti ja hän yritti keksiä jotain selitystä Kallen näkemälle. Kalle päästi kuitenkin Villen pinteestä toteamalla, että oli itsekin katsonut noita samoja leffoja välillä runkatessaan. Tästä Ville selvästi helpottui ja kyselikin, että kiihottaako hoppijätkät Kalleakin? Kalle totesi, että totta kai. Olihan hän joskus jonkun hopparin kanssa mesessäkin vähän camitellut.

Kalle päätti kysyä sitten Villeltä, josko tämä oisi kiinnostunut puuhailemaan hänen kanssaan samanlaisia juttuja kun leffassa oli jätkät tehneet. Tähän Ville ei oikein osannut sanoa mitään. Kalle päätikin istua Villen sängylle ja nuolemaan katsellaan tätä kiimaista velipuoltaan. Hän alkoi samalla hieroa omalla DC:n valkoisella skedesukallaan Villen lökäreiden etumusta. Siellä oli selkeä kohouma. Ville selvästikin tykkäsi tästä. Kalle päättikin ehdottaa, että siirrytään olkkariin. Siellä he voisivat kytkeä läppärin telkkariin ja katsoa lisää sk8erboy leffoja yhdessä. Kalle kertoi Villelle ladanneen koneelleen muutamia noiden jätkien leffoja. Ville nyökkäsi idealle ja molemmat lökäri jätkät siirtyivät olkkariin. Asettuessaan sohvalle istumaan vierekkäin Ville tunnusti monesti katsoneen kiimassa Kallea tämän käyttäessään omia MicMacin tuulareitaan. Ville sanoi unelmoineen pääsevän kokeilemaan Kallen kovaa kyrpää lökäreiden läpi. Kalle sanoi, että kohta sä pääsetkin sitä kokeilee.

He valitsivat Kallen leffa kokoelmista sellaisen pätkän jossa toinen hoppijätkä kahlitsee kaverinsa sänkyyn hoppikuteissaan ja skedetossuissaan. Tämä pätkä selvästikin kiihotti molempia jätkiä. Kalle laittoi jalkansa Ville toisen jalan päälle samalla hiukan hinkaten tämän lökäreiden etumusta. Molemmat katselivat välillä leffaa ja välillä tosiaan. Kalle kysyi, että haluisitko sä koskea sitä? Ville ymmärsi kysymyksen hyvin ja nyökkäsi hyväksyvästi. Ville laittoi tämän jälkeen arasti oman kätensä Kallen MicMac:lle ja alkoi etsiä velipuolensa kalua housujen läpi. Pienen etsinnän jälkeen Ville löysikin etsimänsä. Kallen kalu selkeästi oli kiihottunut leffasta ja tästä teini hopparista. Kalle jatkoi samalla Ville lökäreiden hieromista ja teki sitä nyt jalkaterällään. Hänkin löysin Villen selkeästi kovettuneen kalun Kanin lökäreiden kätköstä. Molemmat alkoivat olla jo suht kiimassa, kun Ville siirsi kätensä Kallen lökäpöksyjen sisään. Villestä tuntui tosi kiihottavalla saada koskea toisen kiimaisen hopparin kaluun. Hän löysikin Kallen kalun ja alkoi kaivaa sitä lökäreistä esiin. Kalle nautti tästä ja jatkoi Ville lökäreiden hieromista.

Molemmat jätkät alkoivat jo olla kiimassa. Ville sai Kallen kalun esiin MicMac:n tuulareista. Sulla on kyllä kiva kulli, Ville totesin Kallelle ja pyysi saada runkata sitä. Kalle antoi tähän luvan ja pyysi Villeä tulemaan vähän lähemmäs. Kalle avasi Villen farkkujen vetoketjun Villen samalla runkatessa Kallen jo jäykkää kalua. Kalle sai Ville farkkujen sepaluksen auki. Esiin tuli Villen siniset DC:n skeittibokserit. Kalle hieroi niitä ja etsi Villen kalun boksereiden lahkeesta. Ville kiihdytti Kallen kalun runkkaamista. Tästä Kalle tiesi Villen nauttivan kalunsa koskettamisesta. Kalle päätti kaivaa Villen kalun esiin boksereiden etumuksen luukusta. Kalle kehui näkemäänsä Villelle ja totesi, ettei veljenkään tarvitse omaa kaluaan hävetä. Jätkä alkoi olla jo kovassa kiimassa. Ville alkoi huohottaa ja Kalla aavisti Villen olevan lähellä. Ja kohtahan sieltä alkoi spermaa lentää. Villellä meni omat lökärit ihan mälleistä likaiseksi. Tämä näky sai Kallenkin laukeamaan omille Micmaceilleen. Molemmat veljekset olivat kiimasession jälkeen voipuneita, mutta tyytyväisiä. Kalle katsoi Villeä ja hän totesi Villelle olleen siistiä puuhailla yhdessä. Villekin oli samaa mieltä ja he olivat yhtä mieltä siitä, että tää pitää ottaa joku kerta uudelleen.

jatko seuraa…

3 kommenttia viestissä: “Kesä oli jo tuloillaan”

 1. osiris84 says:

  Kiitos palautteesta! Pitänee olla tarkempi noiden kirjoitusvirheiden kanssa jatkossa, mikäli kirjoittelen uusia tarinoita.

 2. pervo says:

  Mua häiritsi myös tuo, että puhuttiin Kallesta ja samalla kuin itsestään….

 3. caro says:

  “Hän ajoin töistä suoraan kotiin että kerkeisi hakemaan postista hänen netistään tilaamat uudet hoppikuteet.”

  Suosittelen puhtaaksikirjoittamista.

Kommentoi

top