search
top

Poikaystävän isä 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa aiemmalle. Kiitos positiivisista kommenteista aiempaan, iloinen yllätys että pidettiin!

Seisoimme kaikki kolme eteisessä. Reijo nojaili rennosti seinään vieno virne naamallaan. Itse seisoin jäätyneenä paikoilleni katsoen Tomia, joka tuijotti edelleen suu auki. “Ei helvetti oikeesti” Tomi sai vihdoin sanoneeksi ja käveli huoneeseensa tönäisten minut seinään. “Tomi, äläs nyt. Yritin vaan näyttää, mitä Iina voisi sulle opettaa. Sä saat asua täällä ilmaiseksi, ostan sun safkat ja vaatteet, kai sä nyt isukilles voit jakaa vähän mielihyvää kun äitiltäs ei sitä enää saa.” Reijo sanoi vähän veikeällä äänellä hymyillen ja vinkaten samalla silmää minulle. Vastasin hänen katseeseensa nyrpistäen ja keskisormea näyttäen, jonka jälkeen ryntäsin Tomin huoneeseen ja paiskasin oven kiinni.
Tomi pakkasi hätäisesti tavaroitaan koulureppuunsa, jäin seisomaan oven eteen. “Ei helvetti oikeesti, tulin vittu hakee lompakkoo ku se jäi himaan ja…hyi saatana, mikä huora sä oikeen oot?” Tomi huusi minulle samalla heitellen tavaroitaan reppuun. “Anteeks, mä en tiiä mitä siin tapahtu. En oikeesti tiiä, miten voin korvata tän, älä jätä mua…” Tiesin alkavani itkemään kohta, ääneni värisi ja minua pelotti. Tomi paiskasi reppunsa oveen vieressä olevaan seinään, en tiedä oliko tarkoitus osua minuun. “Kun sä…Vittu se on mun faija. Sä oot oikeesti sekasin. Kaikki on vittu sekasin.” Tomi huusi eikä pystynyt edes katsomaan minuun, hän istui sängylle ja piteli päätään käsiensä välissä.
En tiennyt mitä tehdä tai sanoa. Kävelin Tomin viereen ja istahdin sängylle. Laitoin käteni hänen syliinsä, mutta hän paiskasi sen pois. “Emmä voi enää perua mitään, se vaan tapahtu. Mä lähden, jos sä haluat.” Tomi nyökkäsi sanomatta mitään. Vittu. Heitin kännykkäni laukkuun ja otin Tomin T-paidan pois päältäni pukeakseni omat vaatteeni. Huomasin Tomin kuitenkin nostavan salaa katsettaan paljasta persettäni päin, ja keksin “vahingossa” tiputtaa paidan lattialle nostaakseni sen. Perse pystyssä Tomiin päin nostin paidan lattialta ja käännyin katsomaan. Tomi tuijotti antimiani, mutta huomatessaan katseeni kääntyi poispäin.
Käännyin kokonaan häneen päin ja varoittamatta hyppäsin hänen syliinsä ja suutelin häntä intohimoisesti. Yllätyksekseni Tomi vastasi suudelmaani. Hän heitti minut sängylleen makaamaan ja kiipesi päälleni. Tomi alkoi riisumaan housujaan kieltemme leikkiessä hänen suussaan. Bokserit sivuun heitettyään Tomi tunki itsensä suoraan sisääni ja alkoi jyystämään minua voimalla. Tajusin samalla, että en ollut käynyt missään vaiheessa peseytymässä, Reijon jälkiliukkaat olivat yhä reisilläni ja pillussani, niin kuin Tomin aamuisetkin. Tomi rynkytti minua nopealla liikkeellä ja puristeli rintojani kovakouraisesti. Huomasi, että hän oli vihainen, mutta kiihkoissaan. Puristelin pilluani työntöjen tahdissa ja toisella kädelläni hieroin klittaani nopealla liikkeellä. Tomin kyrpä tuntui hyvältä sisälläni ja olin kiihottunut hänen agressiivisuudestan, josta ei aiemmilla kerroilla ollut näkynyt jälkeäkään.
“No kappas vaan, nuori pari sai sovittua. Mitä jos isukki tulisi nyt avustamaan?” Helvetti, en ollut edes huomannut Reijon tulleen huoneeseen. Tomi jatkoi mitään sanomatta panemistani ja rintojeni kimpussa leikkimistä, itse katsoin kauhistuneena Reijoa. Eikö se tajua lähteä pois? Reijo käveli sängyn viereen sama kulahtanut kylpytakki yhä päällään ja alkoi hieromaan kassejaan suoraan kasvojeni edessä. Käänsin kasvoni seinää päin, mutta Reijo käänsi pääni takaisin ja katsoin hänen suurta kaluaan hänen vetäessään käteen muutaman sentin päässä naamastani. Tomi ei reagoinut mitenkään, puristi rintojani vain lujempaa ja näykki niitä vähän liiankin kovaa. Yhtäkkiä Reijo yritti tunkea kyrpäänsä suuhuni, mutta vetäisin käteni pois klittani ääreltä estääkseni Reijoa. “Mitä vittua, lähe Reijo pois!” Huudahdin, vitutti että se tuli tänkin pilaamaan. “Oo Iina hiljaa ja ota se kyrpä vaa suuhu, kelpashan se sulle aiemminki.” Tomi katsoi mua silmiin ja kuulin hänen äänestään, ettei hän ollut laskenut leikkiä. Tämä oli helvetin outoa, käänsin pääni hämmentyneenä Reijon mulkkua päin ja avasin varovaisesti suuni, jolloin hän tunki kalunsa siihen häpeilemättä. Teki mieli itkeä, olin sekaisin enkä tiennyt mitä tapahtuu.
Hetken lutkutettuani Reijon kyrpää hän otti sen pois suustani. “Annapas isin vähän vedellä takaapäi tätä pikkuhuoraa.” Tomi ei katsonutkaan isäänsä päin, työnsi itsensä minuun vielä muutaman kerran kunnes lopetti ja nousi pois päältäni seisomaan sängyn viereen. Reijo tuli sängylle polvillaan istuen, käänsi minut konttausasentoon ja tuli sisälleni rajulla, nopealla työnnöllä joka sattui suuren kyrvän tullessa kokonaan minuun. Hän alkoi rytmikkäästi painamaan minua tunkien joka työnnöllä kalunsa kokonaan sisälleni. “Näytäs nyt horolle, miten kohtelet tällaisia halpoja lutkia, Tomi”. Reijo sanoi virnuillen. Katsahdin Tomia, joka tuijotti minua kylmällä katseella ja nyökkäsi kaluaan kohti. Otin toisella kädellä siitä kiinni ja aloin vetelemään esinahkaa samalla imien terskaa. Katsoin Tomia silmiin ja tunsin kyynelien valuvan silmistäni, tunsin olevani pelkkä halpa huora, vitsi. Tomi katsoi minua vihaisesti sanomatta mitään. “Tomi hei, ei tää lelu rikki mene, voit ihan rauhassa vähän kovempaa leikkiä.” Reijo huikkasi rauhallisella äänellä edelleen pannen minua takaapäin ja läpsäisi minua välillä perseelle voimalla. Hän piti käsiään tiukasti lantiollani ja liikutti kroppaani työntöjänsä vastaan.
Tomi riuhtaisi käteni pois kyrvältään, otti hiuksistani lujaa kiinni ja tunki kyrpänsä kokonaan suuhuni. “Oletko sä joku tyttö kun et uskalla ton kovemmin vedellä?” Reijo huudahti nauraen. Tomi kiristi otettaan hiuksistani ja riuhtoi päätäni. “Ime lutka ime, etsä tästä tykännytki?” Tomi sanoi jäätävällä äänellä ja suljin silmäni. Kyyneleet valuivat silmistäni, enkä silti yrittänyt paeta tilanteesta. Olin ansainnut tämän. “Katso mua horo silmiin ja näytä, että nautit” Avasin silmäni katsoakseni Tomia ja hieroin kädelläni hänen pallejaan hellästi. “Katso nyt, sehän itkee ilosta, se haluaa lisää” Reijo riemastui ja alkoi nopeuttamaan rytmiään. Tomi vain katsoi minua hiljaa silmiin samalla kun imin hänen kyrpäänsä antaen sen upota suuhuni kokonaan kyynelten samalla valuen poskillani.
“Poika, joudut hetkeksi nyt lopettamaan, isin tarvii hetki leikkiä yksin” Reijo irroitti Tomin käden hiuksistani ja otti minua olkapäästä ja hiuksista kiinni repien päätäni taaksepäin. Hän nopeutti tahtia ja pilluni supisteli hänen kookkaan kalunsa ympärillä. Suuri kyrpä tuntui hyvältä sisälläni ja vaikka en sinällään nauttinut tilanteesta ollenkaan, tunsin olevani kiihottuneempi kuin ikinä. En voinut uskoa, kuinka suurta häpeää ja alemmuutta tunsin samaan aikaan, kun pilluni sykki kovasta mielihyvästä ja halusi lisää. Tomi laittoi kätensä kasvoilleni, suuteli minua tunkien kielen suuhuni ja pyöritteli sitä omani ympärillä. Reijo murahti, jolloin Tomi lopetti ja meni pari askelta kaueammas minusta.
Tajusin Reijon tulevan pian, kun hänen hengityksensä alkoi tiivistymään ja hän huohotti kovempaa. Lopulta Reijo purkasi lastin sisälleni murahdellen hänen poikansa vetäessä käteen vieressä touhua katsellen pieni virne naamallaan. Reijo oli hengätynyt ja hikinen. Olin iloinen kun hän irrotti otteensa minusta ja nousi pois sängyltä. Olin itsekin nousemassa, kun Reijo työnsi minut takaisin sängylle. “Hei, poika ei saanut vielä tarpeekseen.” Tomi asettui taakseni, mutta ei työntynyt sisääni. Tunsin, kun hän hiveli spermaisia reisiäni hellästi silittäen ja nautin kosketuksesta. Hän alkoi levittämään spermaa perseelleni. “Ai, sä keksit uuden tavan vetää ilo irti tästä.” Kuulin Reijon sanovan ja tajusin samantien mitä Tomi aikoi tehdä. Liian myöhään silti, ennenkuin ehdin reagoimaan, Tomi työntyi voimalla neitsytpeppuuni ja parkaisin kivusta. Reijo kuitenkin työnsi pääni tyynyyn, jolloin huutoni hukkui siihen enkä saanut kunnolla henkeä. “Vittu tää on tiukka.” “Joo no parin työnnön jälkeen se vähän aukeaa ja tuntuu vaan hyvältä.” Joo, Tomihan tässä on se jolla on vähän tiukkaa ja raukka kun vähän kiristää. Maistoin kyyneleet suussani ja itkin jo ääneen kivun takia, joka tuntui pahemmalta, koska olin jännittänyt koko kroppani. En kyennyt rentoutua, eipä se Tomia tuntunut haittaavan. Hän piti käsiään tiukasi lantiollani ja nai minua perseeseen nopealla tahdilla Reijon pitäessä päätäni edelleen alhaalla kiinni tyynyssä. Tunsin Reijon käden hierovan toista rintaani ja puristelevan sitä. Tomi huohotti ja alkoi nopeuttaa tahtiaan. Hänen lyhyet kyntensä kaivautuivat lantioni ihoon, jota hän liikutti työntöjensä tahtiin vastaan.
Lopulta Tomi työntyi mahdollisimman syvälle peppuuni ja tunsin kuinka lämmin sperma syöksyi sisälleni. Tomi päästi irti lantiostani huohottaen, läpsäisi minua perseelle, tuli ulos minusta ja nousi sängyltä. Reijo nosti pääni ylös ja työnsi sängylle selälteni. Vasta nyt huomasin hänen jälleen vetävän käteen, oli ilmeisesti nauttinut poikansa esityksestä niin paljon. Hän kädellään kutsui minua lähemmäksi, jolloin tottelin ja istuin sängyn reunalle istumaan laittaen itkuiset silmäni kiinni ja avaten suuni täristen. Hetkittäin tunsin Reijon terskan huulillani, jolloin aina nuolaisin tai imaisin sitä nopeasti. Parin minuutin päästä Reijo murahti ja tunsin kuinka tavaraa lensi suunpieleeni ja poskelle. Avasin silmät, jolloin näin Reijon katsoen mua yläpuoleltani naurahtaen halveksuvasti ja lähtevän pois huoneesta. Tomi seisoi huoneen nurkassa kädessään laukkuni ja vaatteeni. “Sä tiedätkin missä on ovi”. Hän sanoi, heitti tavarani maahan ja lähti pois. Istuin hetken sängyllä lasittunein silmin, nousin ylös, otin lattialta Tomin vanhan T-paidan ja pyyhin kasvoni, reiteni sekä pilluni ja perseeni kaikesta valuvasta spermasta. Puin päälleni ja kävelin eteiseen kuullen Tomin ja Reijon nauravan saunassa.
En tainnut olla ensimmäinen.

3 kommenttia viestissä: “Poikaystävän isä 2”

 1. juusto says:

  Lisää tarinaa vaikkapa tytön jatkosta ja sitte pojan ja isän jatkosta.. 🙂

 2. katto-kassinen says:

  Alku meni vähän turhan nopeasti itse asiaan, mutta mitäpä sitä turhaan johdattelemaan sen enempää kun kerran jatko-osasta on kyse.

  Mahtava tarina, huh huh!

  Jatka samaan malliin! 🙂

 3. Karvainen says:

  Kiihottava aihe ja tarina, mutta liikaa vitun hokemista, jota nykyteinien suustakin kuulee jatkuvasti. Kappalejako v*llaan, samoin äidinkieli joissakin kohdin. Jos haluaa kirjoitella novelleja toisten luettavaksi, kai niistä kannattaa yrittää tehdä myös rakenteellisesti hyviä ja sujuvalukuisia?

Kommentoi

top