search
top

Turussa kesällä 2010, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (9 votes, average: 2.67 out of 5)
Loading...

Lähdin kaverini kanssa baariin hänen suostuteltuaan minut kotoani. Tylsää olisikin ollut. Ehdimme olla baarissa ehkä tunnin, kun kaverini puhelin soi ja hänen on/off-tyttöystävänsä soitti.

– Olis kiva olla sun kans baarissa, mutta pillu voittaa, hän huikkasi ja lähti matkoihinsa.

Istuin vielä hetken ja join yhden pienen oluen. Niitä ei ollut mennyt kuin pari, joten ajattelin käppäillä kaupungin läpi kotiin ja katsella vaikka jonkun leffan.

Joen rannassa käveleskelin ajatuksissani, kun vastaan tuli minua reilusti vanhempi mies.
Hän pysähtyi kohdalleni ja sanoi:
– Moi! Oisko sulla tulta antaa?

Kaivoin taskuani ja löysin sytkärin, josta napsautin hänen röökinsä päähän tulen.
– Mihinkäs matka? mies kysyi ja jäi jotenkin tosi luontevasti juttusilleni.
– Kotiinhan se, vastasin.
– Kotiin? Tähän aikaan? Älä nyt, nuori mies…
– Kaveri lähti johonkin, joten ei oikein jaksa yksin olla, sanoin ilman taka-ajatuksia.
– No lähde tohon hotellin terassille istumaan. Mä oon käymässä tässä kaupungissa enkä tunne ketään. Juttuseura maistuisi.

Katsoin miestä tarkemmin ja hän oli hyvinpukeutunut ja melkoisen hyvännäköinen mies. Charmi huokui hänestä ja luottamukseni nousi sfääreihin.

– Mikäpä siinä, sanoin ja olin jotenkin tyytyväinen heittäytymiseeni.

Menimme terassille ja Antiksi esittäytynyt mies pyysi saada tarjota minulle juomaa. Otin siiderin ja juttelimme hyvän tovin. Antti kertoi työstään ja elämästään, juttelimme kaikenlaista yleistä ja minä viihdyin. Minun teki mieleni melkein painautua hänen kainaloonsa, sillä hän oli jotenkin niin turvallisen ja ihanan oloinen. En sitä tietenkään tehnyt, sillä ajattelin olevani ainoa tässä pöydässä, jolla tällaisia tuntemuksia oli.

Parin tunnin kuluttua Antti sanoi:
– Mennäänkö tuonne mun huoneeseen? Täällä alkaa olla kylmä. Siellä on jotain juotavaa, jos haluat. Olis kiva jatkaa juttua…
– No, eipä mulla tässä kiireitä ole, vastasin ja tuhat perhosta heitti volttia vatsassasin. En uskaltanut vieläkään ajatella, mihin tämä johtaisi, mutta itsehallintani oli päästänyt minut otteestaan jo täysin.

Menimme hänen huoneeseensa ja istahdin sängyn reunalle. Antti riisui puvun takkinsa ja hän näytti upealta leveissä hartioissaan. Hän tuli odottamatta kohti minua, otti kiinni nistakastani jämerästi ja suuteli minua suoraan suulle ahnaasti. Vastasin suudelmaan vaistomaisesti ja minua huimasi.

– Ei kai sulla oo mitään tätä vastaan? Antti kysyi ja vastasin hänelle heittäytymällä hänen suutaan vastaan innokkaasti.

Antti nosti paitani ylös ja samoin tein pois päältäni. Hän jatkoi heti housujani kohti ja sekunneissa olin sängyllä Antin edessä aivan alastomana. Kaluni seisoi kivikovana ja nyt tiesin kyllä mitä tulee tapahtumaan.

Olin ekakertalainen näissä hommissa. Olin kyllä runkatessani käyttänyt erilaisia tilapäisdildoja peppuuni ja toisen miehen kullia olin pitänyt kädessäni kerran.

Antti sanoi:
– Käyn äkkiä pesulla. Odota siinä. Sä näytät tosi hyvältä…

Makasin sängyllä kalu pystyssä ja odotin vain tulevaa. Toisaalta pelotti ja toisaalta en olisi millään malttanut odottaa. Onneksi pesuhuoneen ovi kolahti ja Antti tuli huoneeseen.
Hän oli alasti ja silmäni kiinnittyivät hänen kaluunsa. Valtava, suonikas ja puolijäykkä todellinen miehen kyrpä heilahteli vaativan oloisena puolelta toiselle. Antti tuli suoraan päälleni, suuteli taas vahvasti ja pitkään.

Hän kierähti viereeni ja hyväili kiveksiäni ja kuiski korvaani:
– Sä tunnut tosi hyvältä…. Sä saat mut tosi kiimaseksi…

Otin hänen kalustaan kiinni ja aloin runkata sitä hitaasti. Se tuntui järjettömän isolta, mutta niin tavattoman hyvältä. Se kovettui ja kovettui ja minusta tuntui, ettei sen kasvaminen loppuisi koskaan.

– Ota vähän suuhun…, Antti sanoi ja painoi minua alaspäin.
Avasin suuni ja otin terskan kielelleni. Painoin päätäni alas ja Antti ähkäisi hampaideni osuessa terskan herkkään pintaan.
– Varo vähän hampaita, kulta, Antti sanoi ja minä jatkoin suuni käyttöä juuri siihen, mihin se tässä kohtaa oli tarkoitettu.

Runkkasin kullin vartta ja hyväilin karvaisia palleja. Olisin voinut olla tässä vaikka loppuikäni. Ajattelin imeskellessäni Anttia, että milloinkahan tämä pitäisi lopettaa vai haluaisikohan Antti laueta suuhuni. Samassa mieleeni juolahti, ettei minulla ole mitään mahdollisuutta saada tätä kalua mahtumaan peppuuni. Ne esineet, joita olin aiemmin käyttänyt, olivat paljon pienempiä kuin tämä murskaaja. Halusin kaiken Antista, mutta samalla minua hirvitti se kipu, jonka tämä tulee epäilemättä aiheuttamaan.
Pohtimiseni loppui, kun Antti veti kalunsa suustani ja nousi ylös. Hän sanoi:
– Ei hätäillä, meillä on kyllä aikaa. Sä otat aika kivasti suuhun, muuten…
– Kiitti, sanoin ja tunsin tyytyväisyyttä. Hän piti siitä, siis olen kai sitten aika hyvä.

Yksi kommentti viestissä: “Turussa kesällä 2010, osa 1”

  1. bubble says:

    Miten tämä jatkuu…. Odotan innolla tulevaa 😀

Kommentoi

top