search
top

Jack’$ dreams presents: “Outo raiskaus”

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 2.10 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen novellini. Kommentit otetaan mielellään vastaan.

Täytin 13 vuotta viime kesäkuussa, olen perehtynyt seksuaalisuuteni jo aikoja sitten, mutta seksiä en ole vielä harrastanut.

Tarina alkaa siitä kun kerran lähdin pyöräilemään kaupoille ja matkalla auto pysähtyi viereeni (tähän siis että asuin maaseudulla ja kaupunkiin oli noin 5km matkaa joten alueella oli harvoin liikennettä) ja sisällä oleva nainen, joka oli hyvin kaunis vaaleine hiuksineen kysyi osaisinko auttaa häntä, kysyin että, missä voin auttaa. Hän vastasi että tarvitsisi tietää miten päästä kaupunkiin. Ihmettelin kysymystä, koska olihan kaupunkiin pääseminen hyvinkin helppoa. Nousin pyörältäni pois ja pistin pyöräni tien sivuun. Nainen avasi oven ja näytti puhelimeltaan navigaattoria. Kerroin hänelle tien ja yhtäkkiä hän lukitsi ovet ja alkoi ajamaan. MITÄ HELVETTIÄ? -kysyin.
Minkä ikäinen olet? Nainen kysyi. Olen 13 vuotta, kuinka niin? Vastasin. Sitten nainen alkoi koskemaan minua housuihini peniksen kohdalla. Nainen sanoi hänen nimekseen Sandra, hän näytti olevan suurin piirtein kolmekymppinen.

Kiihotuin kosketuksesta. Hän sanoi tahtovansa seksiä. Ihmettelin enkä osannut vastata. Viimein Sandra pysähtyi. Hän avasi vetskarini ja katsoi kokoa. Minulla oli tuolloin semmoinen 13.7cm pitkä ja suht paksu. Hän alkoi ottamaan vaatteitaan pois ja näin hänen rintansa, ne eivät olleet kovin isot mutta ei ne pienetkään olleet. Kun hänellä ei enään ollut muuta kuin pikkuhousut jalassa hän käski minut ulos. Hän alkoi ulkona hieroa takamustaan minun penistäni vasten ja käski minun hieroa penistäni häntä kohden, tein niin ja hän otti pikkuhousut pois ja meni puuta vasten ja käski naida perseeseen. Epäröin hetken mutta sitten hän otti peniksestäni kiinni ja ohjasi sen pyllyynsä. Aloin nussia häntä. Juuri ennen laukeamistani, hän otti penikseni pois perseestään ja meni avaamaan auton takapenkin oven. Auto oli tila auto, joten hän meni makaamaan selälleen sinne ja käski minun panna häntä pilluun. Menin hänen luo ja laitoin penikseni ihan pillun kohdalle ja työnsin. Noin 4 työnnön jälkeen hän sai orgasmin ja minä laukesin tärinään. Seuraavaksi hän käski minut autoon ja pyysi anteeksi ja sanoi että ostaa minulle mitä vain palkaksi, jos olen hiljaa tästä. Lupasin ja hän vei minut Giganttiin ja osti minulle Sony Xperia Z1 älypuhelimen ja Grand Theft Auto V pelin Xbox 360 konsolille.

tämä oli paras päivä minun elämässäni. Vieläkin ihmettelen että sain vielä palkkaa siitä että miten netin poikuuteni. Sanon vain että tuntui ihanalta.

7 kommenttia viestissä: “Jack’$ dreams presents: “Outo raiskaus””

 1. :DDD says:

  ny äiä vittu :DDDD

 2. ok says:

  Hyvä ekaksi novelliksi, joskin minulle tuli väkisin mieleen että tämä olisi 13v pojan kirjoittama. Ei siis millään pahalla, teksti sopii hyvin tuohon tarinaan, mutta käytä ensikerralla selkeämpiä repliikki merkkejä jne. Että lukeminen olisi mukavampaa. Odotan jatkoa

 3. EkaDildo says:

  Tarina oli kirjoitusasultaan loistava ja aika uudeltakin näytti kun GTA V mainittiin.
  Tarina eteni melko vauhdikkaasti enkä itsekkään kiihottunut, mutta jos tämä oli ensimmäinen tarinasi niin suosittelen jatkamaan.

  Suosittelen lukemaan: Ihana Kielletty Hedelmä 1,2,3

 4. Jacks dreams says:

  Kiitos kommenteista lisää vinkkejä voi laittaa. Yritän tehdä seuraavan paremmin ja ei niin hätäisesti. 🙂

 5. MadClown says:

  Täs on ajatusta mut liian hätänen. Mieti ens kerral ku kirjotat pidempää. Täs on mahdollisuudet, mutta liian kiire ilmeisesti tullu

 6. hemmo says:

  No joo ihan hyvä novelli mutta aika lyhyt. Toivottavasti kuitenkin kirjoitat vielä lisää!

 7. no jaa... says:

  No, ihan okei ensimmäiseksi novelliksi, mutta tarvitset harjoitusta vielä. Lue vaikka muita novelleja. Itse en edes kiihottunut, mutta muuten hyvä tarina oli.

  aloin nauramaan kun pistit noi xperia z1 puhelimen ja gta v pelin… Mitä ihmettä???

Kommentoi

top