search
top

Ihana kielletty hedelmä 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kommenttia voi laittaa suoraankin budovir@gmail.com

Heti alkuun todettakoon, että alaikäisiin sekaantuminen on rikos ja ennen kaikkea helvetin väärin pientä ihmistä kohtaan. Mikä ihmisen mielessä pysyy pelkkänä fantasiana, ei satuta ketään.

Kaksi pyykkipoikaa piteli puhtaita ja kuivuneita pikkuhousuja kulahtaneella pyykkinarulla. Opiskelijatalon kuivaushuoneessa leijui puhtaan pyykin tuoksu ja parhaat vuotensa eläneen puhaltimen räminä. Revin vaatteitani pyykkikoriin vauhdilla ehtiäkseni ajoissa puolen tunnin kuluttua alkavalle luennolle. Pyykit oli ollut tarkoitus hakea edellisenä iltana, mutta olin taas unohtanut koko asian; kuten aina ennenkin. Kiireen tunne katosi kuitenkin äkisti, kun huomasin vaatteitteni jatkona narulla roikkuvat pienet vaaleanpunaiset ressu-pikkuhousut. Mieleeni tulvi muutaman päivän takaiset tapahtumat Minnan kanssa. Pystyin yhä mielessäni tuntemaan kiimaisen pillun tuoksun pikkuhousuissa, vaikka kuka tahansa muu olisi väittänyt niiden tuoksuvan huuhteluaineelle.

Johtamistaidon luennoitsija – toimialajohtajan pallilta itsensä ryypännyt killimaha – saapui auditorioon hyväntuulisena. Tilaisuus alkoi kevyellä vitsinheitolla eturivissä istuvien kanssa, minun vielä penkoessa lehtiötä ja kynää esille. Hikipisarat otsallani onnittelin hiljaa itseäni voitokkaasta taistelusta aikaa vastaan ja rauhoituin kuuntelemaan äijän höpinöitä.

Ihmisen käyttäytyminen muutostilanteessa alkoi olla pääpiirteittäin käsitelty kun auditoriossa kuului ensimmäistä kertaa puoleentoista tuntiin jotain muuta kuin luennoitsijan höpötys; puhelimeni ilmoitti kovaan ääneen saapuneesta tekstiviestistä. Salissa ei ollut juurikaan tungosta, vaan jokainen sai tilaa itselleen muutaman penkin molemmilta puoliltaan. Näin ollen kaikkien oli helppo kääntää syyttävä katseensa minuun. Myös ex-toimialajohtaja tavoitti minut katseellaan, enkä aistinut enää ripaustakaan hyväntuulisuutta, vaan syvän pettymyksen arvostuksenpuutteesta. En vaivautunut pyytelemään anteeksi, sillä ilmeestäni varmasti näki, kuinka katuvainen olo mielessäni vallitsi.

Tilanteen normalisoiduttua minussa alkoi kyteä toivonkipinä viestin sisällöstä. Ajatukset saivat hiljalleen aikaan voimakkaan seisokin housuissani, enkä voinut olla katsomatta, oliko viesti tullut Minnalta. Hiljaa kaivoin puhelimen kireästä taskustani ja yritin samalla helpottaa lahkeessa sykkivän kullini tukalaa asentoa. Sain kaivettua puhelimen, mutta kivikova kullini ei hievahtanutkaan pienestä korjausyrityksestäni, vaan jatkoi kivuliasta sykähtelyä farkkujen lahkeessa. En uskaltanut työntää kättä housuihini, sillä kyseisen luennoitsijan sessioista lensi ulos pienemmästäkin häsläämisestä.

Seurasin hetken luentoa puhelin kädessäni ja sopivalla hetkellä rohkaisin mieleni. Näppäilin puhelimeni auki ja meinasin revetä riemusta – viesti oli Minnalta. Loin nopean silmäyksen auditorion etuosaan ja avasin viestin toiveikkaana: ” Mä en saanu aamulla nukuttuu, ku aloin miettii, millasen anaalitapin saan mun peppuun. Pimppi tuli niin märäks, et oli pakko sormettaa, vaik Emmi oli kotona ja kuuli varmasti mun voihkinnan.” En voinut uskoa viestiä todeksi. Se sai minut kadottamaan ajan- ja paikantajun täydellisesti. Luin viestiä uudestaan ja uudestaan kuvitellen miltä Minnan pieni punaruskea pyllyreikä näyttäisi, kun hän ujuttaisi pientä liukasta anaalitappia sisäänsä.

En tajunnut enää olevani luennolla, vaan aloin näpytellä vapisevin käsin Minnalle vastausta. Etuviistosta kuulunut rykäisy sai minut kuitenkin muistamaan sijaintini. Luennoitsija oli hiipinyt sivuportaita pitkin parin metrin päähän minusta ja osoitti vihainen ilme kasvoillaan auditorion ovea. Mitään sanomatta keräsin nopeasti tavarani ja lähdin könyämään ulos salista. Parin askeleen jälkeen pysähdyin hetkeksi ihmettelemään samalla rivillä istuneen tytön hämmentynyttä ilmettä. Tyttö tuijotti komeasti töröttävää etumustani ihmeissään. Yllätyksekseni en tuntenut tilannetta kiusalliseksi, vaan pikemminkin kiihottavaksi. Tunne oli hieman samankaltainen, kuin oli Minnan kanssa ollut hänen katsellessaan boksereitteni sisällä seisovaa kulliani.

Auditorion ovi ei ollut ehtinyt sulkeutua perässäni, kun jo tiputin tavarani käytävän lattialle ja aloin kirjoittaa Minnalle vastausviestiä. Kysyin Minnalta, haluaisiko hän lähteä jo tänään ostamaan pienen anaalitapin kanssani ja kiitin samalla avartavasta viestistä. Näin jo mielessäni, kuinka kohta veisin nuoren, järjettömän kauniin neitsyen syntisen pornokaupan leluhyllyjen väliin. En pystynyt enää hillitsemään itseäni, vaan säntäsin lähimpään WC:hen. Vedin huohottaen housuni alas ja aloin hyväillä äärimmilleen paisunutta penistäni ehtimättä istumaan.

Tunsin kuinka orgasmi alkoi olla lähellä ja aloin kiihdyttää runkkaustahtiani. Samassa puhelimeni piippasi ja keskeytti touhuni. Minun oli tietysti heti katsottava, mitä Minna vastasi. ”Tänää kahen jälkee, mut en mä mitää ihan pientä haluu! Äsken olin niin kiihottunu, et oisin varmasti saanu survottuu vaikka sun kyrvän mun kiimaseen pyllyreikään.” Mitkään sanat eivät voi kuvailla tunnetta, joka pyyhkäisi lävitseni. Kullini alkoi ilman minkäänlaista fyysistä kosketusta syöstä spermaa WC-istuimen päälle ja koko ruumiini oli krampissa pari minuuttia.

”Mitä vittua tää tyttö oikeen tekee!” Olin menettää järkeni lukiessani Minnan viestin uudelleen. Nyt ei ollut epäilystäkään etteikö Minna yrittänyt saada minua harrastamaan seksiä hänen kanssaan. En todellakaan tiennyt, miten edelliskerran puuhiamme lain edessä tulkittaisiin, mutta oikeasta yhdynnästä olisi varmasti todella pahat seuraukset. Toisaalta olin täysin varma, ettei Minna kertoisi asiasta kenellekään, enkä minä takuulla satuttaisi häntä minkäänlaisissa seksileikeissä. Pääni meinasi räjähtää, kun ajattelin mitä kaikkea voisimmekaan kokeilla ja miltä Minnan tiukka pieni kuuma pimppi tai peppureikä tuntuisi kiimaisen kullini ympärillä. Kun taas ajattelin reilun vuoden mittaista odotusta koskematta Minnaan lainkaan, pääni taisi oikeasti räjähtää.

Minnan viestistä oli kulunut kolme tuntia, kello läheni kahta, enkä ollut vieläkään saanut päätäni selväksi. Haluni ja järkeni kävivät kiivasta kamppailua keskenään. Yritin kaikin tavoin selittää itselleni, kuinka puhdas ja viaton Minnan mieli oli, eikä hän varmasti osannut hahmottaa tilannetta suurempana kokonaisuutena. Mutta vaikka kuinka yritin takoa järkeä päähäni, Minnan ja minun juttu tuntui niin kauniilta ja vilpittömältä, etten halunnut sen luisuvan käsistäni. Pelottava tunne valtasi mieleni; olin korviani myöden ihastunut Minnaan, enkä toden totta ollut koskaan tuntenut näin vahvasti ketään ihmistä kohtaan. Kaikki mitä tuleman piti, johtaisi minun sydämeni särkymiseen – ennemmin tai myöhemmin.

Puhelimeni soi. Minna kysyi innokkaalla äänellä missä tapaisimme. Olin jo Minnaa ja minua lähimpänä olevan seksikaupan luona ja jäin odottamaan ihanaa oppilastani. Kun näin Minnan ilmestyvän kadun toiseen päähän, unohdin kaikki murheeni oikeasta ja väärästä. Elin vain siinä hetkessä kun sain ihastella jumalaisen kauniin nuoren neidon astelevan minua kohti. Minna käveli reippaasti minua kohti iloisesti hymyillen. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa laskeutuivat tutun vihreän pannan ohjaamana niskan taakse. Koko tyttö hehkui naapurintyttömäistä kauneutta ja puhtautta. Minä katselin onnellisena tuota täydellistä enkeliä; ja tiesin olevani rakastunut.

– Moi! Oot sä oottanu tääl koko päivän?

– En ihmettelis vaikka olisinkii. Mä menin vähä hämilleni sun viesteistä.

– Hah.. Mä kerroin vaa mitä ajattelin tai miltä tuntu.

– No ei siinä mitää. Oli oikeen kiva tietää. Mennääkö sisää?

– Joo.. mut nyt ei mee naiset ensi. Muista, et tää on mun eka kerta.

Minna höysti viimeistä lausettaan viettelevällä silmän räpäyksellä. Minä olin aivan kuumana roikkuessani jo valmiiksi liikkeen ovenkahvassa. Astuimme sisään ja tuttu myyjä tervehti iloisesti tarjoten samalla apua tarvittaessa. Kiitin ja kerroin tuovani hänelle uusia asiakkaita. Minna hymyili hieman ujosti myyjälle ja livahti perässäni hyllyjen väliin. Onneksi kaupassa ei ollut muita asiakkaita lisäämässä Minnan ilmeisen vaivautunutta oloa. Seurassani oli taas se hiljainen pikkutyttö, jollaiseksi olin Minnan vielä reilu viikko sitten kuvitellut. En ihmetellyt hänen olemuksensa muutosta, sillä liike ei ollut mikään romantiikkaputiikki, vaan nyrkin muotoiset dildot olivat edustavasti näytillä heti sisääntulossa.

Minua alkoi huolestuttaa jäisikö Minnalle huono fiilis koko kaupasta ja ajattelin keventää tunnelmaa. Otin asustehyllystä räikeän väriset verkkosukkahousut joissa oli suuri halkio pillun kohdalla ja heitin paketin Minnalle: ”Jos sä otat nää, ni mä voin ottaa noi.” ja osoitin pakettia jonka kuvassa miehen kikkeli oli puettu norsun kärsäksi. ”Musta nää sukkikset sopis paremmin sulle”, Minna vastasi nauraen. Kuin salaman iskusta tytön hetkellinen ujous oli kadonnut ja hän alkoi tutkia kiinnostuneesti valikoimaa.

Kiertelimme aikamme hyllyjä Minnan välillä kysyessä mitä milläkin tehtiin. Ihaillessani isojen dildojen hyllyä, huomasin Minnan pysähtyneen peppuosaston kohdalle. Hän kysyi oliko tässä nyt ne anaalitapit, vaikka näki valikoiman hyvin edessään. Loikkasin Minnan viereen ja nappasin hyllystä muutaman tapin Minnan hipelöitäväksi. Sanoin, että leluja voi tutkia aivan vapaasti, kunhan pitää suojaavan muovikelmun paikoillaan. Minna tutki nopeasti valitsemani tapit, mutta laittoi ne sitten takaisin paikoilleen. Katsoin Minnaa hieman kysyvästi, johon hän vastasi rauhallisella äänellä, ”Mähän sanoin, ettei ihan pientä. Noihan oli melkein yhtä ohkasii ku mun sormet.” Minna oli oikeassa, mutta en voinut kuvitella, että hänen pikkupeppuunsa mahtuisi mitään suurempaa kivuttomasti. Yritin selittää järkeilyni Minnalle, johon hän vastasi ensin kauniilla hymyllä. Minna tuli aivan kiinni minuun ja kietoi toisen kätensä vyötäröni ympäri. Hän puristi vartalomme voimakkaasti yhteen ja kuiskutti korvaani: ”Tajuut sä, et tänä aamuna mä työnsin kaks sormee mun pyllyy ihan helposti.. ja kolmaskii ois menny varmasti jos en ois ehtiny saaha nii nopeesti aivan järkyttävän kovaa orgasmii. Se mitä sanoin sun kyrvän survomisest mun peppureikään, ei ollu mikää vitsi!”

Tuntui kuin olisin syttynyt tuleen Minnan intohimoisesta rutistuksesta. Samaan aikaan palava, mutta luottava katse ja ilmeisen kiihottunut ääni saivat minut suunniltani. Jähmettyneenä tuijotin Minnan kuvankauniita kirkkaita silmiä tuntien samalla hänen kiihtyneen hengityksensä kaulallani. Olisin niin mielettömän kovin halunnut sulkea unelmieni naisen syliini ja suudella hänen kiiltäviä mansikan tuoksuisia huuliaan. Kehoani vasten puristuneet kiinteät pyöreät rinnat saivat minut muistamaan, kuinka silkkisen kauniit ne olivat paljaana; pienien ja kovien nännien kruunatessa täydellisen kokonaisuuden. Jos Minna olisi ollut 16, olisin taatusti päästänyt kaikki haluni valloilleen viimeistään nyt ja huutanut koko maailmalle, kuinka onnekas olinkaan.

Minna huomasi minun menneen kipsiin ja löysäsi hieman kättään ympäriltäni. Hän kallisti päätään hieman etäämmäksi kasvoistani ja kysyi vakavalla ilmeellä, ”Onks jotai hassusti?” Nyt minun oli viimeistään avattava suuni. Sanoin Minnalle laukeavani kohta housuihini jos hän juttelisi vielä noin tuhmia. Minnaa alkoi naurattaa hieman. Hän siirsi toisen kätensä pullottavan etumukseni päälle. Hän hyväili häpeilemättä kulliani housujeni läpi kuiskaten hieman liian kovalla äänellä: ”Olispaha vuorostaa sun pöksyt spermassa. Sitä paitsi mun pikkuhousut on taas ihan läpimärkänä kun aattelen mitä kaikkee voitais tehä.” Minnan sanat ja etumustani hyväilevä käsi saivat minut niin kiimaiseksi, että olin oikeasti todella lähellä laueta siihen paikkaan. Tajusin kuitenkin nopeasti, että jos ei nyt, niin aivan kohta olisi se hetki kun minun pitäisi joko torjua Minna, tai unohtaa periaatteeni ja aikuisen vastuu. Kysyin varovasti Minnalta, mitä kaikkea hänen ajatuksissaan me sitten voisimme tehdä. ”Sä saat tehdä mulle ihan mitä vaa. Mut se on ainakii varma, etten mä enää jää yksin sun makkarii.” Topakan vastauksensa jälkeen Minna nappasi hyllystä neljä senttiä paksun ihonvärisen anaalitapin ja kysyi vaativasti: ”Et sä meinaa ostaa mitää?”

Mieleeni muistui Minnalle pitämäni peppuseksiesitys oman anaalitappini kanssa ja eritoten hetki jolloin painoin tapin sisääni sormen kanssa. Katsellessani kaupan dildovalikoimaa minua alkoi kiihottaa suunnattomasti ajatus anaalitappiani paksummasta sauvasta, joka täyttäisi minut viimeistä milliä myöten. Ajatus Minnasta vetelemässä edestakaisin suurta tekokullia peppureiässäni tuntui sairaan pervolta ja kiihottavalta.

Talutin Minnan isojen dildojen hyllylle ja kysyin löytyisikö siitä minulle jotain. Minna katseli toinen toistaan suurempia tekokyrpiä innostuneena ja nappasi yhden käteensä. ”Tässä ois ainakin pituutta tarpeeks!” Minna tokaisi ihaillen ja antoi lelun minulle. Sauva oli todella pitkä, mutta saman paksuinen kuin anaalitappinikin, eikä minua muutenkaan kiehtonut ajatus sauvan työntämisestä todella syvälle sisääni. Hetken aikaa hyllyä tutkittuamme, huomasimme paksuusvaihtoehtojen pysähtyvän kuuteen senttiin, jos mukaan ei laskettu aivan järjettömän kokoisia häräntappoaseita. Kävin pyytämässä myyjän luoksemme ja ihmettelin eikö kaupasta löytynyt esimerkiksi kuuden ja puolen sentin paksuista dildoa. Myyjä valitteli vaihtoehtojen olevan vähissä, mutta muisti samassa erään laatikossa myytävän mallin, jota emme olleet Minnan kanssa ylähyllyltä huomanneet.

”Tääkin on vähän toivomaas paksumpi, ” myyjä sanoi, ”muistaakseni tasan seitsemän senttiä.” Mitta ei kuulostanut paljoa suuremmalta, joten odotin innolla millainen vehje paketista ilmestyisi. Viereisen hyllyn jättiläisdildot eivät herättäneet minussa minkäänlaisia tunteita, mutta nähdessäni paketista ulos valahtaneen – omaan peppureikääni aiotun molon – minut valtasi suunnaton pelon- ja jännityksensekainen tunne. Sanoin heti myyjälle ja Minnalle, ettei tuo mahtuisi millään sisääni, vaikka samaan aikaan suuhuni erittynyt suuri määrä sylkeä kertoi kiivaasta halustani tuntea tuo jättiläiskulli syvällä pepussani. Myyjä harmitteli valikoiman kehnoutta ja aikoi panna jättiläisen takaisin pakettiin kun Minna pyysi saada katsoa sitä. ”Vittu mite paksu ja painava!” Minna huudahti ihmetyksestä tahattomasti kiroillen saatuaan lelun ihailtavaksi. Nähdessäni Minnan pienien käsien pyörittelevän suonikasta vaaleansinistä mahtikullia, ajatus sen mukanaolosta tulevissa leikeissämme, sai pelon väistymään kiimaisen kokeilunhalun tieltä. Sanoin Minnalle, että jos olin hänen mielestään tuollaisen jättiläisen sisääni ansainnut, ostaisin sen ilomielin.

Seksikaupan ulko-ovi sulkeutui perässämme ja jäimme odottamaan suojatien päähän ohitse porhaltavia autoja. ”Oot sä pettyny?” Minna kysyi. Vastasin leikilläni, että olisin kyllä nauttinut persereikäni riekaleiksi repivästä hirmukullista, mutta jos ei neidin kantti kestä kunnon pervoilua, niin ei sitten väkisin. Minna repesi nauramaan ja puristi hetken hellästi kättäni. ”Ehkä sä vielä joku päivä saat persereikäs revittyä,” hän sanoi yhä kikattaen. Minulla oli jotenkin hassu olo; toisaalta olin kiihottunut dildosta mielettömästi, mutta olo oli kuitenkin huomattavasti enemmän helpottunut kuin pettynyt.

Seksikaupan tunnelman hieman tasoituttua mielessäni, muistin jälleen edessä olevan vaikean tilanteen päästessämme kämpilleni. Ajattelin kokeilla, saisinko huijattua Minnan vielä harkitsemaan toiveitaan. Sanoin hymyillen, että ehkä ne pervoimmat jutut ovatkin parhaimmillaan vain fantasioina ja että ehkä joskus onkin palkitsevampaa se odotus ja ajatus, kuin itse tapahtuma. Viittasin siis seksikaupan tapahtumiin, mutta toivoin hartaasti Minnan poimivan ajatuksen myös minun kanssani touhuamiseen. Minna ei kuitenkaan tuntunut lainkaan ajattelevan, että olisin voinut vihjata samalla hänen suunnitelmiinsa, vaan höpötti innoissaan kuinka suonikaskin se iso tekokulli oli ollut. Minun oli siis keksittävä jotain muuta.

”Meidän pitäis varmaan jutella miten tää juttu etenee, ” sanoin Minnalle vakavana ja jatkoin, ”sä varmaan ymmärrät, et sun iässä ei oo mikää kiire.” Minna katsoi minua rauhallisesti hymyillen. ”Sä voit olla täysin varma, etten kerro tästä kenellekään ja mä luotan suhun sata prosenttisesti, ettet koskaa satuttais mua tahallaan. Sun ei oo pakko tehä mun kans mitää, mut haluun sun tietävän et oon valmis kaikkee sun kanssa.” Minnan vastaus oli selvästi mietitty etukäteen, mutta se oli kutakuinkin juuri sellainen kuin olin toivonutkin. Enää piti saada Minnalle selväksi, etten pidättäytynyt yhdynnästä sen vuoksi, että hän ei jollain tapaa viehättäisi minua tai jotain. ”Et kai sä haluu sulle ekaks kokemukseks naintia alaikäsenä, ittees kymmenen vuotta vanhemman pervon kanssa? Sulle jää paljon parempi fiilis seksistä jos teet sen sitte ku oot rakastunu johonkii poikaan.” Sanani jäivät hetkeksi leijumaan hiljaisuuteen välillämme, kunnes Minna avasi suunsa hieman aristellen: ” Toi ikähomma ei oo muuta ku numero; mä luulen olevani lähes yhtä pervo ku säkin ja mä oon jo rakastunu suhu…” Minnan topakka ääni muuttui hiljaiseksi hänen jatkaessaan: ”Oon ollu suhun jo pitkän aikaa.”

Tunsin leijuvani kaiken maallisen yläpuolelle tajuttuani Minnan sanat. Vatsanpohjaani vihlaisi aivan oikeasti, enkä tiennyt mihin olisin kahlinnut levottomat käteni. En olisi koskaan voinut uskoa, että Minna ihastuisi minuun; en vaikka olisin ollut viimeinen mies maan päällä. Ihmettelin Minnalle, miksei hän ollut sanonut minulle mitään aiemmin. Aiemmat juttutuokiomme kun olivat käsitelleet lähes ainoastaan Minnan koulua. Minna vastasi tuskastuneena:

– No luulet sä et tän ikäne tyttö uskaltaa tulla aikuiselle miehelle sanoo, et on rakastunu siihe!

Mieleeni hiipi karmea aavistus.

– Et kai sä kehittäny tätä peppuseksijuttuu vaa sen takii!?!

– Ei Ei Ei.. kyllä mä oon ihan oikeesti apuu halunnu ja täysillä siitä nauttinu. .. Mä aattelin vaa, et jos sä tietäisit mun tunteista, etkä tykkääkää must, ni sit en ainakaa pystyis kysyy noist muist jutuist.

– No nyt voit olla varma, et mä oon kyllä tykänny susta ihan älyttömän paljo koko ajan ja tänää ku näin sut ekan kerran, taisin rakastua loppuelämäks.

Minnan ilme kirkastui kuin keväinen auringonnousu.

– Ihana kuulla.. mä olinkii aika luottavaine sen jälkee ku näin sun naamas enne tota kauppareissua.

Nyt olivat tämän pojan asiat mallillaan. Minulla oli maailman kaunein ja puhtain nuori nainen ikiomana tyttöystävänäni. Kaiken kauneutensa lisäksi Minna suhtautui seksiin vapautuneesti, mikä luonnollisesti lupasi mielenkiintoista tulevaisuutta. Eikä mikään muukaan tuntunut häiritsevän. Syksyn raatelemat lehmukset kadun varressa tuntuivat kauneimmilta kukkasilta ja tummat sadepilvet ihanasti lämmittävältä auringolta. Kaikki oli täydellistä, mutta sitä ei voinut muille kertoa.

Äkkiä Minna pyörähti linja-autopysäkin suojaan vilkaisten samalla ympärilleen. Tajusin, ettei lähellä ollut muita ihmisiä, joita Minna ilmeisesti varmisteli. Hän nosti kevyttä takkiaan ylös niin, että sai housujensa vyön auki. Olin aivan ihmeissäni kun Minna ujutti oikean kätensä housujensa sisään katsoen minua samalla viettelevästi silmiin. Pieneksi hetkeksi Minna sulki silmänsä ja päästi huuliensa välistä vaimean ynähdyksen. Silloin olin varma, että tämä juttu oli minua varten ja Minnan käsi oli varmasti käynyt tuhmassa paikassa. Tuijotin kiihottuneena Minnan kättä sen noustessa farkkujen sisältä. Hänen keskisormensa kimalteli märkänä kirkkaasta nesteestä. ”Silmät kiinni ja suu auki,” sanoi Minna viekkaasti. Toimittuani ohjeen mukaan tunsin välittömästi Minnan ihanan pillun tuoksun. Hetki sen jälkeen suuhuni upposi hitaasti siro pehmeä sormi, jonka puristin tiukasti huulieni väliin. Tunsin kuinka kullini oli jälleen herännyt hetkessä juhlakuntoon ja aloin maistella Minnan kosteaa sormea. Tuo uskomattoman ihana pillun maku sai minut imemään Minnan sormen lähes sijoiltaan. Olin aivan valmis ottamaan Minnan juuri siinä paikassa sillä sekunnilla, Minna vetäisi sormensa pois suustani, laittoi vyönsä kiinni ja lähti jatkamaan matkaa kohti asuntoani. Juoksin kulli kovana Minnan kiinni ja kysyin mitä ihmettä äskeinen oli. Minna totesi tyynesti vain muistuttavansa minua siitä mitä halutessani olisi tarjolla.

Avaimieni kilinä kaikui tyhjässä rappukäytävässä avatessani kämppäni ovea. Minna kietaisi kätensä vyötäröni ympärille ja hymyili kauniisti. Riisuimme eteisessä ulkovaatteemme puhumatta sanaakaan. Ihastelin Minnan kevyesti keinuvaa tiukkaa farkkupeppua hänen kävellessään edelläni olohuoneeseen. Minna laski pienen mustan muovipussin olohuoneen pöydälle ja asettui sohvalle istumaan hieman levottoman oloisesti. ”Et sä meinaa ihailla sun ostosta ollenkaa?” kysyin Minnalta virnistäen. ”Mä haluun et sä tuut mun kans” Minna vastasi viettelevästi. Istuin Minnan viereen ojentaen samalla hänelle pussista kaivamani pakkauksen. Hetken Minna katseli punaista pakettia, jonka kyljessä komeili kuva virheettömästä anaalitapista. Vapisevin käsin hän avasi laatikon ja veti notkean tapin hitaasti ulos. Huomasin Minnan katseessa hienoista pelkoa hänen tuijottaessa läpinäkyvään muoviin käärittyä lelua kädessään.

”Ei sun oo mikään pakko käyttää sitä,” kuiskasin Minnalle. ”Kyllä mä tätä käyttää haluun, vaikka tää tuntuukin pikkasen paksummalle mitä siellä kaupassa aattelin.” Minna tokaisi reippaasti ja repi suojamuovin pois tapin päältä. Minä pystyin näkemään jo mielessäni kuinka Minnan pieni punaruskea peppureikä alkaisi hiljaa venyä liukkaan anaalitapin painuessa sisään. Samassa tajusin Minnan riisuneen päällyspaitansa ja hänen ohut valkoinen T-paitansa myötäili kevyesti kauniita terhakoita rintoja silmieni edessä. T-paidan alta vilahti Minnan litteää vatsaa koristava napa hänen riisuessaan vihreän hiuspantansa. Kaikki mitä edessäni näin oli täydellisen virheetöntä: kirkkaat siniset silmät loistivat intohimoa ja rakkautta, hartioille vapaana aaltoilevat vaaleat hiukset olivat kuin keväinen auringon nousu ja kimaltelevat täyteläiset huulet kutsuivat hellään, mutta kiihkeään suudelmaan.

Juuri kun olin antautua halujeni vietäväksi, Minna pyysi minua hakemaan liukuvoiteen. Samalla hän avasi vyötään hitaasti ja hymyili viattomasti. Yritin penkoa liukastetuubin niin nopeasti kuin mahdollista, etten menettäisi hetkeäkään Minnan riisuuntumisesta. Päästessäni takaisin olohuoneeseen Minnalla oli yllään enää puhtaanvalkoiset rintsikat ja pikkuhousut. Näky oli aivan uskomaton; jotenkin tilanne tuntui edellistäkin kertaa herkullisemmalta, kun nyt sain ihastella Minnan täydellistä vartaloa aivan kosketusetäisyydeltä ja tiesin nyt hänen varmasti haluavan minua.

”Nyt sä saat laittaa ton mun tapin leikkikuntoon,” Minna sanoi ja asettui sohvalle selälleen levittäen samalla jalkojaan. Minnan silkinpehmeiden säärien välistä paljastui pimpin kohdalta läpikuultavaksi kostunut alue – itse asiassa pikkuhousut olivat märät koko jalkovälin alueelta ja niiden läpi erottui selvästi Minnan pienet häpyhuulet jotka levisivät aivan pikkuisen raolleen. Minnan hengitys kuului nyt selvemmin ja se tuntui kiihtyvän hieman. Minna katsoi minuun raukeasti kun avasin liukastetuubin ja vei hitaasti vasemman kätensä kiinteille rinnoilleen. Hän alkoi ilmeisen kiihottuneena hyväillä niitä kevyesti rintsikoiden päältä ja pienet nännit alkoivat erottua kivikovina liivien läpi. Minnan raskas mutta kiihkeä hengitys ja kutsuvasti viettelevä pillun tuoksu täytti huoneen hänen asettaessaan oikean kätensä pikkuhousuilleen. ”Sä saat sitte koskee muhun ihan vapaasti,” Minna kuiskasi ja sulki silmänsä.

En ollut saanut Minnan anaalitappiin vielä yhtään liukastetta. Ajatukseni olivat täysin keskittyneet Minnan tekemisiin ja hänen taivaallisen kauniiseen vartaloonsa. Katsellessani tuota juuri nuoreksi naiseksi puhjennutta vaaleaa enkeliä mustalla sohvallani, tiesin Minnan olevan parasta mitä elämässäni tulisi koskaan tapahtumaan. Olin jälleen täysin valmis syöksymään kultani syleilyyn ja rakastamaan häntä intohimoisesti. Aavistin kuitenkin Minnalla olevan jonkinlaisen suunnitelman ja halusin ehdottomasti nähdä, mitä tuleman piti.

Puristin ihonvärisen anaalitapin päähän reilusti liukuvoidetta ja aloin levitellä sitä tasaisesti joka puolelle. Vain hetkeksi irrotin katseeni Minnasta, joka yhä hyväili rintojaan maaten sohvalla vasen jalka lattialla. Pienen pieni ynähdys sai huomioni jälleen Minnaan. Hän oli alkanut oikealla kädellä silitellä pimppiään märkien pikkuhousujen läpi. Pystyin selvästi erottamaan kuinka pillun kiimanestettä tihkui paikoin ohuen kankaan läpi Minnan kuljetellessa keskisormeaan välillä klitorikselle ja välillä jo melkein sisäänsä. Satunnaiset ynähdykset vaihtuivat nopeasti voimakkaiksi voihkaisuiksi jokaisella hengenvedolla ja pienet valkoiset pikkuhousut kastuivat yhä laajemmalti.

Minnan runkkaustahti kiihtyi entisestään ja nyt hän jo painoi sormeaan sisään selvästi käyttäen osan pikkuhousuistaan kuumassa tiukassa pillussaan. Äkkiä Minna veti kätensä pois jalkovälistään, mutta ujutti sen heti takaisin pikkuhousujen sisäpuolelle. Ensimmäistä kertaa Minna avasi silmänsä ja tuijotti minua silmiin; aivan kuin varmistaakseen, että varmasti seurasin häntä herkeämättä. Hänen sormensa aloittivat vimmatun leikin pikkuhousujen sisällä, jonka seurauksena Minnan koko vartalo jäykistyi odottamaan suurinta nautintoa. Minnan suu oli puolittain auki ja voihkaisut täyttivät huoneen yhä voimakkaampina. Siniset silmät painuivat hiljaa puolittain kiinni ja hoikka lantio nousi ylitsevuotavan nautinnon pakottamana ilmaan vasemman käden puristaessa voimakkaasti toista rintaa. Minnan vartalo alkoi väristä kauttaaltaan ja suusta kuuluvat voihkaisut muuttuivat yhtäjaksoiseksi ujellukseksi.

Pikkuhousujen sisällä tanssineiden sormien tahti alkoi rauhoittua ja tiukka pyöreä peppu nousi vielä muutaman kerran ilmaan. Minna kiemurteli sohvalla hitaammin ja hitaammin voihkien vielä hieman nautinnon lopputulvasta ennen kuin päästi otteensa rinnastaan ja jäi hetkeksi haukkomaan ilmaa, jota ei äsken pystynyt hengittämään. Minä istuin hievahtamatta paikallani peläten pienimmänkin liikkeen laukaisevan orgasmin tulvan housuihini. Seuraamani esitys oli saanut minut aivan uskomattoman kiiman valtaan, enkä ollut enää yhtään varma pystyisinkö vastustamaan Minnan koskemattoman vartalon kutsua.

”Pidit sä näkemästäs?” Minna kysyi viattomasti avaten samalla silmänsä. Märkien pikkuhousujen läpi kuultavat sormet liukuivat hitaasti ulos kohti Minnan vatsaa. Minnan painaessa pillumehuista kiiltelevän keskisormen kielensä päälle; samalle sulkien huulensa sen ympärille, en voinut kuin yrittää sopertaa jonkinlaista myöntävää vastausta. Myös Minnan etusormi kimalteli kosteana ja hän pyöräytti myös sen täyteläisten huuliensa välissä puhtaaksi. ”Nyt mä oon valmis kokeilee mahtuuko toi anaalitappi mun pyllyyn.” Minna sanoi rentoutuneena. ”Saanks mä katsella yhtä läheltä?” kysyin kohteliaasti. ”No jos sä et meinaa osallistuu, ni kattele sit nii läheltä ku pystyt,” Minna vastasi esittäen välinpitämätöntä.

Minna nousi seisomaan ja katseli minua mietteliäänä. Tuijottaen pullottavaa etumustani hän sanoi: ”Musta ois kyllä kiva jos en ois ainut alaston tässä huoneessa. Jos sä suostut riisumaa alasti, ni mä annan sulle palkaks nää.” Minna pujotti sormensa rintaliivien alle ja kohotti niitä hieman. En tietenkään halunnut ohittaa mahdollisuutta nähdä Minnan suloisia pyöreitä rintoja, joten aloin riisua sukkia jaloistani. Kun olin saanut sukat pois, Minnalla oli uusi ehdotus: ”Etkös sä haluu näitä pois mun päältä?” Minna kysyi – mukamas ihmetellen – ja osoitti pikkuhousujaan. Tietysti Minnan piti riisua ne muutenkin, mutta mielenkiinnosta nyökkäsin myöntävästi. ”No sitten mä saan riisua sut.” Minna sanoi ja avasi samalla rintaliiviensä hakaset.

En voinut taaskaan uskoa kuinka kauniit Minnan rinnat olivat ja nyt hän asteli pienet nännit kovina nöpöttäen aivan eteeni ja antoi rintsikat käteeni. Pystyin tuntemaan Minnan hengityksestä pimppimehujen tuoksun, jotka hän äsken oli sormistaan nuollut. Housujeni lahkeessa sykkivä penis huuti ulospääsyä kivuliaasti kun Minna polvistui avaamaan vyötäni. Minna riisui farkkuni reippaasti ja jäi hymyillen katselemaan bokserien alla törröttävää kulliani. ”Taitaa sullakin olla paikat vähän kosteena.” Minna kihersi nähdessään lukemattomista touhutipoista kostuneen läikän housuissani. Ennen kuin ehdin vastata mitään, Minna tarttui boksereihini ja venytti ne varovasti paisuneen kullini yli. Hän nuolaisi jo ennestään huulikiillosta kosteat huulensa märiksi ja alkoi hitaasti painaa housujani alas.

Olin haljeta kiimasta tajutessani Minnan kiusaavan minua oikein kunnolla. Hänen herkulliset märät huulensa pysyivät kokoajan niin lähellä seisovaa kulliani kuin suinkin. Minnan tasainen, mutta raskas hengitys, hieman raollaan olevien huulien välistä, tuntui terskani päässä liian vastustamattomalta. Edessäni oli polvillaan 14 – vuotias taivaallisen kaunis tyttö ihanat pyöreät rinnat paljaana. Räjähtämäisillään oleva penikseni lähes kosketti hänen pehmeitä huuliaan – olisin idiootti, jos en hieman horjahtaisi niin, että kullini punaisena sykkivä terska liukuisi vahingossa noiden kutsuvien huulien väliin. Minna kuitenkin alkoi kuljettaa pieniä käsiään jalkojeni sivuilla ylöspäin, jolloin ajattelin parhaaksi vain seistä paikallaan ja katsoa, mitä hän seuraavaksi tekisi.

Minnan kädet jatkoivat nousuaan vyötäröni yli hänen samalla noustessa jaloilleen. Minna alkoi nostaa molempia paitojani ylöspäin ja pyysi minua nostamaan kädet. Hänen ottaessa vielä pienen askeleen lähemmäs minua tunsin kuinka kullini kosketti Minnan sileää kiinteää vatsaa ja lopulta painautui tiukasti vartaloidemme väliin hänen tullessa kunnolla kiinni minuun. Minnan nostaessa paidat pääni yli hänen kovat nänninsä tuntuivat koskevan rintakehäni alapuolelle. Hento käsi kiertyi hellästi selkäni taakse Minnan kurkottaessa toisella kädellään paidat ranteideni ylitse. Kiinteät rinnat painuivat tiukasti vartaloani vasten Minnan rutistaessa itsensä lujasti minuun. Vatsojemme väliin puristunut penikseni oli valmiina ruiskuttamaan kuumat spermat aivan liian aikaisin. Minna katsoi minua silmiin, ”Oot sä varma, et haluut vaan katella?” Minna kysyi nuolaisten samalla hitaasti ylähuultaan. ”Mä haluisin naida sua niin et koko kortteli kuulee, mut se ehitää kyl tehä myöhemminkii.”

Minna irrotti otteensa minusta, kääntyi ympäri ja alkoi hitaasti laskea pikkuhousujaan. Soma pieni peppuvako alkoi hiljalleen paljastua aivan sojottavan kullini edessä. Kiinteät pakarat paljastuivat vihdoin kokonaan Minnan saadessa pikkuhousunsa reisien kohdalle ja puhdas silkinpehmeä koskematon pylly oli kutsuvana edessäni. Äkkiä Minna kumartui suorilta jaloilta syvään kumaraan jatkaen housujensa laskemista. Kiinteät pakarat avasivat hetkessä eteeni maailman suloisimman ja kauneimman pienen pyllyreiän, jonka täydellisyyttä en edellisellä kerralla päässyt ihastelemaan kuin pitkästä matkasta. Nyt se oli siinä aivan edessäni; aivan kuin huutaen minua leikkimään sillä. Otin askeleen taaksepäin nähdäkseni samalla Minnan pienen kiimaisen pillun paremmin. Minna huomasi liikkeeni, ja otettuaan pikkuhousut nilkoistaan hän levitti jalkojaan paljastaen minulle kauneimman näyn, mitä maailma päällään kantoi.

Koskemattoman neitsyeen märkänä kimalteleva pimppi ja pieni punaruskea pyllyreikä saivat minut ensimmäistä kertaa koskemaan Minnaan. Vein varovasti oikean käteni hänen pakaralleen ja silittelin tiukkaa peppua taistellen samalla syntisiä halujani vastaan. ”Mä tarviisin varmaan vähän liukastetta sinnekkin.” Minnan viettelevä ääni sanoi. Nappasin nopeasti liukastetuubin käteeni ja puristin sitä varovasti tiputtaen yhden tipan suoraan Minnan peppureiälle. Koko tyttö värähti ja pieni pyllyreikä supistui kerran sisäänpäin tahattomasti. Asetin oikean käteni Minnan pakaralle siten, että sain peukalollani levitettyä liukastetippaa. Pehmeä reikä tuntui ihanalta peukaloni alla ja Minna huokasi syvään alkaessani pyöritellä sitä hellästi. Puristin liukastetta reilusti lisää ja pyöritin sormeani hieman voimakkaammin. Minna alkoi värähdellä kun tunnustelin kevyesti hänen peppureikänsä tiukkuutta. En saanut Minnan pientä tiukkaa reikää aukeamaan yhtään, vaikka yritin jo painella hieman voimakkaammin. Minna alkoi jo päästellä tuskastuneita voihkaisuja ja hänen kätensä liukui jalkojen välistä pakaroiden väliin. Tein tilaa Minnan kädelle ja hän alkoi pyöritellä etusormea reiällään. Seurasin haltioissani kuinka pieni sormi alkoi hitaasti painua pyllyreikään kiimaisen voihkaisun säestämänä.

Minna upotti sormeaan syvemmälle ja syvemmälle. Näin kuinka tiukasti hänen kaunis peppureikänsä puristui sormen ympärille, enkä voinut millään uskoa, että pöydällä odottava anaalitappi mahtuisi sisään. Minna alkoi liu’uttaa sormeaan kiusallisen hitaasti ulos ja taas takaisin sisään inahdellen samalla kiihottavasti. Mieleni teki ohjata Minnan käsi hoitelemaan klitorista ja ujuttaa oma peukkuni hänen peppuunsa ja etusormi märkänä ja kuumana odottavaan pimppiin. Maltoin kuitenkin mieleni ajatellen, että Minnan olisi parasta määrätä rytmi – ainakin nyt ensimmäisellä kerralla. ”Pystyt sä rentoutumaa tossa asennossa?” kysyin Minnalta. Minna veti liukkaan sormensa pois pyllyreiästään, nousi ylös ja asettui sohvalle selälleen vinkaten minulle silmää.

Heitin Minnalle sängystä hakemani tyynyn ja hän asetteli sen sopivasti alaselkänsä alle. Minna nosti jalkansa koukkuun vatsansa päälle ja levitti ne niin levälleen, kuin pystyi. Minna kihersi paljas pimppi ja pylly kohti kattoa, ”Pidät sä näkemästäs?” En pystynyt vastaamaan mitään, vaan tuijotin onnesta haljeten liukkaina kimaltelevia herkkuja. Pienen punaisen pillun häpyhuulen olivat levällään ja pienen pieni tiukka pimppireikä suorastaan huuti minua upottamaan suonikkaan kyrpäni sisäänsä. Yhtä kutsuvana odotti pikkuinen pyllyreikä, johon Minnan pieni sormikin mahtui äsken vain vaivoin.

Minna alkoi hieroa klitoristaan vasemman käden etusormella ja ujutti oikean kätensä pepulle. ”Mä tarviin sitte kohta tota.” Minna kuiskasi osoittaen katseellaan pöydällä seisovaa anaalitappia. Otin tapin ja liukasteen käteeni ja kiersin sohvan selkänojan taakse Minnan pepun yläpuolelle. ”Sä meetkin oikeen aitiopaikalle,” Minna sanoi hymyillen ja alkoi pyöritellä oikean kätensä sormia pyllyreiällään. Otin vapauden puristaa lisää liukastetta Minnan sormille, eikä hänellä tuntunut olevan mitään sitä vastaan. Pienien ynähdysten saattamana Minna alkoi hiljaa painaa sormeaan uudestaan peppuunsa. Nyt se näyttikin liukuvan sisään ja ulos huomattavasti helpommin, kuin äsken. Hetken Minna veteli sormeaan edestakaisin ja kiihdytti samalla vasemman kätensä tanssia klitoriksella. Jälleen alkoivat suloiset ynähdykset muuttua kiihottaviksi voihkaisuiksi ja Minna alkoi liu’uttaa vasemman käden etusormea kuumaan pimppiinsä. Hetken luulin Minnan tyydyttävän itsensä orgasmiin kokeilematta tappia ollenkaan.

”Haluut sä laittaa sen mun peppuun?” Minna kysyi huohottaen. En meinannut heti tajuta hänen tarkoittavan kädessäni olevaa anaalitappia. Vaikka tilaisuus tuntui vastustamattoman houkuttelevalta, tiesin satuttavani Minnaa vaikka kuinka yrittäisin olla varovainen. Minna veti oikean kätensä sormen ulos pepustaan ja otti hymyillen ojentamani tapin käteensä. Hän asetti anaalitapin kärjen varovasti pyllyreiälleen ja alkoi saman tien painaa sitä sisäänsä. Minnan peppureikä painui tapin kärjen alla ilman minkäänlaisia avautumisen merkkejä. Olin varma, että anaalitappi oli liian suuri Minnan kokemattomalle pyllyreiälle ja ettei edes tapin kärki mahtuisi sisään. Minna ei kuitenkaan ollut yhtään hämillään, vaan runkkasi pilluaan voimakkaammin ja pyöritteli tapin kärkeä peppureiällään painaen sitä jatkuvasti sisäänsä.

Huomasin Minnan pinnistävän hiukan, mikä yleensä rentouttaa hieman ensimmäistä sulkijalihasta. Äkkiä tapin pää lupsahti sisään ja Minna ulvoi hetken taukoamatta; hyväillen kuitenkin kiihkeästi pimppiään. Tiesin ettei noin voimakas ja nopea penetraatio voinut olla täysin kivuton, mutta Minna tuntui nauttivan joka hetkestä. Varovasti hän alkoi liu’uttaa anaalitappia syvemmälle peppuunsa. Milli milliltä tappi liukui pidemmälle ja levitti edetessään Minnan pientä tiukkaa pyllyreikää silmieni edessä. Kun ehkä kolmannes anaalitapin levenevästä osasta oli jo Minnan sisällä, pysähtyi sen hidas liuku. Minna piti tappia paikallaan, veti vasemman käden pois pimpiltään ja tuijotti minua hengästyneenä vetäen hitaasti anaalitapin pään ulos pyllystään. Pienestä pepusta kuului hento maiskahdus ja tiukka pyllyreikä vetäytyi nopeasti yhtä pieneen suppuun, kuin se oli ennenkin ollut.

”Mun peppureikä on tulessa,” Minna huohotti hymyillen; aivan kuin saaneen näköisenä. ”Ei sun tarvii väkisin sitä survoo.” Yritin tyynnytellä tyttöystävääni, joka vakuutteli nauttivansa täysillä. Olin mennä sekaisin kiimasta kun tajusin Minnan vain huilaavan hetken ja puristin lisää liukuvoidetta hänen avoimena hehkuvalle pimpilleen ja äärimmilleen venytellylle pyllyreiälleen. Liukastetta ei tosin olisi enempää tarvinnut, mutta sen valuttaminen Minnan herkuille tuntui todella kiihottavalta ja saattoihan se hieman viilentää hehkuvia kiimareikiä.

Minna asetti anaalitapin uudestaan peppureiälleen ja alkoi painaa sitä sisäänsä. Nyt tapin pää liukui vaivatta sisään pienen peppureiän auetessa kuin se janoaisi täytettä sisäänsä. Pienet kädet painoivat vapisten tappia syvemmälle ja syvemmälle. Minna huohotti ja voihki kovaan ääneen anaalitapin venyttäessä hänen reikäänsä suuremmaksi kuin aiemmin. Tappi liukui jo puoleen väliin, kun Minna veti sitä takaisin päin ja juuri kun kärki oli luiskahtaa ulos, hän painoi sen takaisin sisäänsä. Minna jatkoi edestakaista liikettä painaen joka kerta tappia hiukan syvemmälle, kuin edellisellä työnnöllä. En voinut käsittää, että joku voisi edes voihkia ja ujeltaa yhtäjaksoisesti niin kauan kuin Minna jatkoi tapin kanssa runkkausta. Pikkuhiljaa anaalitappi alkoi käydä lähellä paksuinta kohtaa; Minnan voihkiessa yhä vain kiivaammin. Minun oli jo pakko ottaa omasta kullistani kiinni ja runkata hitaasti katsellessani Minnaa.

Anaalitappi painui jo niin syvälle, että Minnan punaisena hehkuva pyllyreikä puristi sen paksuinta kohtaa. Minna piti tappia paikoillaan ja siirsi vasemman kätensä märälle kuumalle pillulleen. Oikea käsi painoi tappia vielä millin syvemmälle vasemman käden alkaessa kiivaasti hieroa pimppiä. Nopeasti anaalitapin paksuin kohta liukui Minnan pepun sisään ja tulipunainen pyllyreikä sulki sen taakseen. Minna ujelsi täyttä huutoa kiemurrellen pieni pylly pystyssä sohvallani. Hänen peppureikänsä supisteli voimakkaasti imien tapin syvälle Minnan sisään; aivan kantaa myöden. Minulla oli täysi työ pidätellä orgasmia; sykkivä kulli kädessäni. Minnan vaikerointi, puhtaan koskemattoman pillun tuoksu ja pakaroiden välissä komeileva anaalitapin kanta olivat ylivoimaisesti kiihottavin yhdistelmä, johon olin koskaan törmännyt.

Minnan hieman rauhoituttua, hän pinnisti varovasti anaalitappia ulos pitäen samalla kättään tapin edessä. Pyllyreikä alkoi jälleen venyä äärimmilleen Minnan uikuttaessa hengitystään pidättäen. Hitaasti anaalitapin paksuin kohta alkoi paljastua ja nopeasti se lupsahti puoliksi ulos. Minna tuijotti minua silmiin onnellisen näköisenä ja sanoi: ”Onneksi otettii tää isompi!” ”No sähän sen valitsit,” vastasin Minnalle virnistäen. Minna hymyili vastaukseksi ja alkoi painaa tappia jälleen sisäänsä. Hänen uikutuksensa alkoi muuttua puhtaiksi nautinnon voihkaisuiksi tapin liukuessa taas niin syvälle pieneen pyllyreikään, kuin mahdollista.

Minna nousi ylös sohvalta ja asettui istumaan sohvapöydälle. Hän pinnisti anaalitappia ulos pepustaan ja nousi samalla ylöspäin tapin jäädessä seisomaan pöydälle. Sitten hän laskeutui takaisin istumaan tapin päälle antaen sen liukua takaisin sisäänsä. Minä nostin Minnan märät pikkuhousut lattialta ja nuolaisin niistä kunnolla Minnan pillun makua suuhuni. Minna jatkoi anaalitapin päällä istumista ja nousemista alkaen samalla hyväillä himokkaana odottanutta pimppiään. Minnan voihkaisut, pyllyreiästä kuuluvat maiskahdukset ja märän pillun litinä saivat minut suunniltani, enkä pystynyt enää pidättelemään orgasmiani. Ruiskutin spermani Minnan edessä hänen pienille pikkuhousuilleen, mikä oli Minnan mielestä ilmeisen kiihottavaa. Hän alkoi kiihdyttää tahtiaan sekä kätensä, että anaalitapin kanssa. Hetken päästä koko asunto raikui taas Minnan nautinnonhuudoista jonka jälkeen tyttö valahti täysin rentona selälleen sohvapöydälleni.

”Tää oli mahtavinta mitä oon ikinä kokenu!” Minnan ääni kuului pöydältä. ”Siltä se kyl näyttikin.” vastasin Minnalle ja huomautin hänen pepussaan olevan vielä jotain. ”Ai se jäi sisään, ” Minna kihersi, ”haluut sä ottaa sen pois?” Minnan tarjous oli pakko hyväksyä, joten pyysin häntä asettumaan kontilleen pöydälle. Minna levitti polvensa pöydän reunoille ja pyllisti minulle syvään. Pyysin häntä pinnistämään ja jatkamaan sitä vielä kun olisin saanut tapin ulos. Minna teki työtä käskettyä ja minä aloin vetää nautiskellen tappia ulos. Kevyesti se alkoi liukua pois Minnan kuumasta punaisesta pyllyreiästä, jonka toivoin jäävän edes hetkeksi auki rajun runkkaamisen jäljiltä. Asetin vasemman käteni hellästi Minnan vaalealle pakaralle ja vedin sitä hieman sivulle venyttäen tytön peppuvaon niin avonaiseksi, kuin mahdollista. Tartuin oikealla kädellä liukasteesta märkänä kimaltelevan tapin kantaan odottaen sen lupsahtamista ulos.

Minnan tulipunainen pyllyreikä puristui viimeistä milliä myöden uuden anaalitapin paksuimmalla kohdalla ja hänen pienet voihkaisunsa pitenivät yhtäjaksoiseksi ujellukseksi. Näin kuinka Minnan väsyneet kädet vapisivat hänen pitäessään alastonta vartaloaan kyynärpäidensä varassa. Äkkiä tytön voimat loppuivat ja hänen ylävartalonsa lysähti kiinteiden rintojen ja oikean posken varaan pöydän pinnalle. Samassa Minnan pyllyreiästä törröttävän anaalitapin kanta kääntyi pienen pepun mukana osoittamaan melkein suoraan kohti kattoa ja pieni hehkuvaksi runkattu peppureikä imaisi tapin takaisin syvälle sisäänsä. Minna voihkaisi raukeasti anaalitapin kannan painuessa hänen peppuvakoaan vasten – aivan kuin se olisi päättänyt jäädä tytön sisään lopullisesti.

Vaikka märkä pimppi paljastui – hieman häpyhuulet avoinna – riettaan kutsuvasti eteeni, siirryin Minnan viereen ja silitin hänen kiiltäviä vaalleita hiuksiaan. ”Ei sun oo pakko temppuilla mun mieliks.. sä taidat olla aika puhki,” rauhoittelin Minnaa katsoen samalla syvälle hänen taivaankirkkaisiin silmiinsä. Minna katseli minua hetken hiljaa mietteliään näköisenä, kunnes viettelevä hymy levisi hänen kasvoilleen. ”Mä kuule jaksaisin vielä ottaa sua joka reikään jos sun kaksnaamane moraalis antais periks, ” Minna uhosi irstas virnistys kasvoillaan, ”ja jos et sä ota tota tappia pois mun pyllystä, ni se saa jäähä sinne oottamaa ens kertaa!” Vaikka en enää pitänytkään Minnaa kovin viattomana ja siveellisenä pikkutyttönä, hänen kommenttinsa oli jälleen viedä jalat altani. Vaikka kullistani tihkui vielä edellisen orgasmin spermaa, oli se jälleen lähes panokunnossa pelkästä Minnan vartalon ihailusta puhumattakaan hänen kiimaisista puheistaan.

Minulla oli todella suuria vaikeuksia estää itseäni työntämästä spermaista kyrpääni Minnan pieneen märkänä kimaltelevaan pilluun ja hetken raivoisan panemisen jälkeen vetäistä uusi anaalitappi pois hänen tiukasta punaisesta pyllyreiästään ja survoa sitten kullini hehkuvaan suoleen ruiskuttamaan kuumat spermat hoikan ja silkkisenkiinteän tytön sisään. Halusin kuitenkin vielä säästää enkelini neitsyyden: ”Jos tää mun kaksnaamane moraali veis viel tällä kertaa voiton, mutta ton lelun otan mielellää pois sun pepusta.” ”Toisaalta kyl kuulosti aika tuhmalle löytää se sun pepusta ens kerralla,” sanoin Minnalle toivoen seuraavan tapaamisen järjestyvän mahdollisimman nopeasti.

Siirryin Minnan taakse vieden käteni hänen pitkiltä hiuksiltaan selkää pitkin virheettömän kiinteälle pakaralle. Pieni pylly odotti anaalitappi sisällään huomiotani ja litimärän pimpin tuoksu voimistui päästessäni parhaalle katselupaikalle. Edessäni oli jotain niin kaunista ja kiihottavaa, mitä ei voinut koskaan nähdä, saatikka aistia mistään erotiikkajulkaisusta. Tartuin varovasti anaalitapin kantaan peukalolla ja etusormella. Huomasin kuinka Minna värähti tuntiessaan pienen kosketukseni ja hän huokasi syvään. Ilman sanaakaan hän alkoi hiljaa pinnistää tappia ulos pepustaan ja minä autoin tällä kertaa vetämällä tappia kevyesti ylöspäin. Milli kerrallaan Minnan pyllyreikä alkoi venyä auki paljastaen yhä enemmän anaalitappia sisältään. Painoin hellästi vasenta pakaraa auttaakseni Minnan peppuvaon mahdollisimman levälleen. Anaalitappi liukui yhä hitaammin kohti paksuinta kohtaa, neitseellisen pyllyreiän seinämien samalla kääntyessä tapin matkassa näkyviin. Minna piti jatkuvasti vaimeaa urinaa pinnistäessään yhtä mittaa uutta nautintovälinettä sisältään.

Pieni mutta kimeä inahdus Minnan kurkusta säesti anaalitapin paksuimman kohdan pullahtamista ulos tytön pepusta. Jännittyneenä aloin vetää vapisevalla kädellä tappia kokonaan pois Minnan sisältä ja painoin vasenta pakaraa voimakkaammin sivulle. Pienestä pyllyreiästä kuului vaimea, mutta mehukas maiskahdus ottaessani tapin pois kokonaan. Olin haljeta kiimasta Minnan peppuaukon palkitessa likaisen mieleni. Liukuvoiteesta kimalteleva tiukka pyllyreikä jäi ohitse kiitäväksi hetkeksi riettaasti auki ehkä sormenpään verran. Nopeasti se kuitenkin sulkeutui ihailevan katseeni edessä ja useat perättäiset tahattomat supistelut imaisivat peppureiän seinämät takaisin sisään. Katsellessani haltioituneena Minnan pientä pyllyreikää silkkisten kiinteiden pakaroiden välissä, en voinut uskoa kädessäni lämpöä hehkuvan anaalitapin mahtuneen juuri hetki sitten hänen sisäänsä.

”Toi sun kulli vaikuttaa nii innostuneelta, et pitäisköhän se päästää sisään?” Minna katseli kovaksi paisunutta kaluani ja keinutti viettelevästi peppuaan. Todellakin olisin halunnut nauttia Minnasta täysin siemauksin, mutta joku järjen häivähdys sai minut tajuamaan seuraukset spermaisen kullin työntämisestä tuohon kutsuvana hehkuvaan neitseelliseen pimppiin. ”Meil ei ehkä viel oo tilausta jälkikasvulle ja must tuntuu, et tota sun peppureikää on venytelty tarpeeks yhelle päivälle.” Asetin anaalitapin penistäni vasten niin, että Minna näki niiden kokoeron selvästi. ”No jos herra mahtikulli pelkää tiukkoja paikkoja,” Minna hymähti ja kääntyi istumaan pöydälle. ”Ei kai sulle jää paha mieli,” kysyin varovasti.

Minna kietoi hennot kätensä niskani taakse ja veti vartaloni kiinni hänen paljaita rintojaan vasten, ”Mä en ois koskaa voinu ees uneksia näin ihanista hetkistä.” En voinut vastustaa tyttöni tähtisilmien kiitollista katsetta, vaan annoin tunteideni vallata ruumiini. Hellästi vein käteni Minnan selän taakse ja annoin huulieni painautua vasten hänen pehmeitä mansikkaisia huuliaan. Koko vartaloani kihelmöi, mutta samaan aikaan en tuntenut mitään muuta kuin Minnan kosketuksen. Tuntui kuin kaikki muu olisi kadonnut ympäriltämme eikä millään muulla olisi ollut mitään merkitystä. Oli vain tämä rakkautta huokuva ensisuudelma.

En tiedä kuinka kauan leijuimme toistemme varassa, mutta ainakaan se ei tuntunut riittävän kummallekaan. Kymmenien suukkojen ja halien jälkeen Minna pääsi käsistäni kylpyhuoneeseen siistiytymään. Minun päässäni soivat kaikki maailman rakkauslaulut enkä osannut ottaa suuntaa mihinkään. Mieleni teki vain huutaa ja tuulettaa parvekkeella onneani koko maailmalle. Jotenkin sain siistittyä itseni ja olohuoneen ennen Minnan syöksymistä takaisin syleilyyni.

Aika tuntui haihtuvan ympäriltämme silitellessäni syliini käpertynyttä kaunotarta. Televisiossa pyöri joku jenkkikomedia, mutta meidän molempien ajatukset harhailivat lämmön ja läheisyyden täyttämässä kukkaansa puhjenneessa rakkaudessa. Mikään ei voinut tässä hetkessä tuntua väärältä, eikä kukaan saisi minua enää koskaan irrotettua Minnasta.

4 kommenttia viestissä: “Ihana kielletty hedelmä 2”

 1. pillupillu says:

  Vähän liikaa varovaisuutta Ton panemisen kanssa. Sisään vaan kunnolla ja tyttö tiineeksi.

 2. Ranko says:

  Harvoin jaksan kommentoida, mutta tän kohdalla oli pakko tehdä poikkeus. Erittäin tasokas teksti.

 3. niceg says:

  Jatkoa pakko tulla
  Ihan parhaita

 4. minä vain says:

  Luin molemmat. Ihan mahtavasti kerrottu. Ei virheitä ja koko ajan kiinnostus pysyi. Maltan tuskin odottaa jatkoa. Lisää!!!

Kommentoi

top