search
top

Erään homon aikamatkat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: aivopieru

Kovan työn ja uurastuksen jälkeen vihdoin ponnisteluni tuotti tulosta. Kaikkien niiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen olen vihdoin luonut maailman ensimmäisen aikakoneen ja voin vihdoin toteuttaa unelmani. Painelin nappuloitaja asetin oikean päivän ja vuoden, mutta käteni lipsahti ja olin hetkessä aivan väärässä ajassa. Harmikseni aikakone on vielä niin alkeelinen, että se tarvitsee aikaa ennen, kuin se kanssa voi tehdä uuden matkan. Päätin siis ottaa kaiken irti tästä ajasta ja paikasta missä tai koska nyt sitten ikinä olinkaan. Jonkin ajan kuluttua älysin olevani Sakasassa ja liehuvista hakaristilipuista osasin päätellä että toden näköisesti jossain 30- tai 40-luvulla. Vastaani käveli pian joukko ruskea paitaisia miehiä. Etunenässä kulku pyylevä mies, jonka kasvoja halkoi syvä arpi. “SA-joukot” minä totesin itselleni. Olin siis jossain 33 ta 34 vuodessa. Päätin aikani kuluksi liittyä SA:han, mutta sitä ennen minun pitäisi liittyä NSDAP:hen. Niin minä sitten täytin hakemukset ja muut ja niin minusta tuli virallisesti muutaman päivän kuluessa Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen jäsen. Parin kuukauden kuluttua sain mahdollisuuden liittyä SA-joukkoihin.
Olemme tällä hetkellä ghetossa, jossa pahaa aavistamattomat juutalaiset odottavat. Kyllä näytti olevan penteleen kivaa niillä SA:n jäsenillä kun pääsi juutalaisia potkimaan persuksille. Illaksi SA-juokkojen johtaja Ernst Röhm järjesti orgiot, homo-orgiot. Minä myös osallistuin niihin. Hiukseni ovat hyvin vaaleat ja silmäni kauniin siniset joten itse Ernst Röhm halusi päästä kokeilemaan persettäni.
Siinä sitä sitten oltiin perse ojassa Röhmin edessä. Tämä pyylevä arpi naama siveli peräaukolleni liukastevoidetta. Hän asetti peniksensä peräaukkoni suulle ja tunki sen sisään päräaukkooni. Samaan aikaan eräs vaaleahko SA-mies tuikkasi kyrpänsä suuhuni. Sitä siinä sitten yritin imeskellä samalla kun Röhmö nussii ja lätkii persettäni. Jonkin ajan kuluttua Röhmi tarrasi pakaraihini kaksin käsin ja tihensi tahtia. Hän ruiskautti mällit peräsuoleeni kova äänisesti huutaen “Ich komme”. Tämän jälkeen hän lysähti hieman huohottaen viereiselle sohvalle. Kun Ernst oli lopettanut perseeni jyystön niin jo alta aikayksikön oli toinen kimpussa. Samoin kävi kun minulle suihin antanut oli heittänyt mällit naamalleni. Tätä rataa ilta jatkui yöhän asti ja aamulla kaukilla oli perse hellänä.
Pitkien puukkejen yö todennäköisesti sohittaisiin kohta puiliin joten päätin lähteä sillä aikakoneeni oli taas alkanut surrata. Taas nappuloita painellessani kävi niin, että käteni lipsahti enkä ollut vieläkään sielä missä olisin hallunnut. Hyvin nopeasti tunnistin tulleeni sisällissodan ravistuksessa olevaan yhdysvaltoihin. Kysyin eräältä sotilaalta että “kuinkahan pitkällä sota on”. “Vasta alkanut” hän sanoi. Ja taas minun oli etsittävä joksikin aikaa elinkeino. Erinäisten sattumusten ansiosta päädyin Abraham Lincolnin henkivartioston johtajaksi. Eräs päivä Abrahamin vaimo lähti pois useammaksi vuorokaudeksi. Minä yövyin Abrahamin luona sen aikaa tämän pyynnöstä.
Riisuin univormuni ja istuin hänen sängylleen. Hän käveli luokseni ja asetti kätensä haarusilleni ja katsoi minua irstaasti hymyillen. Minä katselin takaisin. Hän painoi minut selälleni sängylle. Hän nousi päälleni niin että hänen polvens olivat mollemmin puolin minua. Hän kaivoi penikseni esiin alus housujeni kätköistä ja asetti sen pakaroidensa väliin.Hän tunki sen sisään sä. Hän nojasi käsillään paljaaseen rintakehääni huohottaen kiihkeästi samalla, kun pomppi ylös alas päälläni. Hän kiihdytti vauhtiaan ja puri hammastaan. Hän oli puristanut kätensä nyrkkiin. Hänen huuliltaan pääsi karkaamaan epämääräinen huudahdus, kun hänen penisensä päästä purskahti valkoiset nesteet vatsalleni. Hänen tahtinsa hidatui hidastumistaan kunnes hän pysähtyi täysin. Kaadoin hänet selälleen sängylle ja panin häntä perseeseen voimalla, kunnes lopulta täräytin mällit hänen päresuoleensa.
Seuraavana aamuna lähdin aikakoneeni kanssa. Möhläsin taas. Olin jossain muinaista Kreikkaa muistuttavassa paikassa. Siellä tapasin erään mukavan hyvän näköisen miehen. Mies paljastui myöhemmin Aleksanteri suureksi. Päädyin erinäisten sattumusten johdostaan hänenkin kanssa samaan makuuhuoneeseen. Hän painoi kiihkeän suudelman huulilleni. Irrottaiduimme ja hän painoi minut polvilleni eteensä. Hän kaivoi peniksensä esille ja tuikkasi sen suuhuni. Hän otti otti hiuksistani kiinni ja niistä nyhtäen liikutti päätäni edes takas. Hänen peniksensä oli epä tavallisen iso ja se tuntui tosi inhottavalta kun se oli syvällä kurkkussani. Sillä välin kun hän liikutti puolestani päätäni minulla oli aikaa kaivaa oma penikseni esiin. Hän painoi minut mahalleni sängylle. Asetti peniksensä pakaroideni väliin ja työnsi. Se oli valtava enkä ollut varma kestäisinkö. Purin huultani ja silmäkulmastani tipahti kyynel joka valui poskeani pitkin. Annoin vapaasti huuliltani karata voihkimista “uh oh auh oih”. Olin jo heittänyt mällit sängylle kun Aleksentari kiihdytti vauhtiaan.Hänen peniksensä päästä purskahti nesteet pakaroideni päälle.
Seuraavana aamuna anukseni oli tavallista arempi. Aika koneeni ei ollut ruvennut toimimaan. Jouduin vielä pari päivää elättää itseni täällä. Satuin kulkemaan kerran erään syrjäisemmän kadun kautta ja huonoksi onnekseni vastaani tuli eräs hyvin lihaksikas mies. Mies painoi minut lähimmän rakennuksen seinää vasten ja puristi toista pakaraani. Kyvy seinä oli kylmä ja karhea ja se tuntui inhottavalta vasten kasvoja. Mies tunki massiivisen sukuelimensä väkisin perseeseeni. Yritin estellä, mutta turhaan. Hän oli minua voimakkaampi. Se sattui käsittämättömän paljon. Purin huultani. En kestänyt, joten annoin itkun tulle. Kyyneleet valuivat vuolaana poskiani pitkin. Peräaukkoni vuosi. Veri valui pitkin reittäni ja sitten pohjettani jonka jälkeen se valui nilkkojani pitkin maahan.
Aika pian tämän tapahtuman jälkeen aikakoneeni rupesi taas surraamaan. Vihdoin voisin toteuttaa unelmani. Niinpä minä painoin joitakin nappuloita ja oli hetkessä nykypäivän Turkua muistuttavassa paikassa. Se oli turku mutta vuonna 2032. Soitin 02 ja kyselin osoitettani, mutta heillä ei ollut antaa sitä. Heillä oli kylläkin työpuhelinnumeroni. Soitin itselleni. Vastaaja älysi heti kuka olin. No mutta hänhän on itse ollut joskus tässä tilanteessa jossa minä olin nyt. Hän kutsui minut luokseen. Jäin hänen luokseen asumaan.
Istuin hänen sänkynsä laidalla. Hän istuutui viereeni. Katselimme toisiamme syvälle silmiin. Hän painoi huulensa vasten huuliani. Irrottauduimme ja hän kaatoi minut hellästi sängylleen. “Rakastan sinua. olethan aina luonani?” sanoin. Hän vastasi myöntävästi ja siveli rintakehääni hellästi. Hän asettui jalkojeni väliin niin että hänen peniksesä pää oli peräaukkoni suulla. Hän työnsi peniksensä hitaasti sisääni. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja puristi oman ruumiinsa tiukasti omaani vasten. Kiedoin käteni hänen niskansa ympärille. Ynisin mielihyvästä. Se oli aivan ihanaa. Huohotimme molemmat kiihkeästi. Purin huultani ja penikseni päästä purskahti mällit mahalleni. Se valuo mahaltani kylkeäni pitkin valkoiselle lakanalle. Tulevaisuuden minä kiihdytti vauhtiaan ja hänen hengityksensä tiheni. Hän puraskauttu lämpimät mällit peräsuoleeni. Tunsin kuinka hänen mällinsä valui ulos peräaukostani kun hän vetäisi. peniksensä ulos. Hän lysähti päälleni makaamaan hikisenä ja huohottaen ja suuteli otsaani.
Asuin tulevaisuuden minäni kanssa kunnes hän kuoli vuonna 2044. Hän mainitsi minulle siitä jo aiemmin, mutta minä en halunnut uskoa ja suljin korvani. Palasin aikakoneella takaisin omaan aikaani eli vuoteen 2013. Myöhemmin kuitenkin älysin suruni olevan turhaa sillä hän tulisi olemaan rinnallani viimeiseen päivään asti. Kun se koitti se kaikki tapahtui juuri niinkuin viime kerralla. tosin tällä kertaa eri perspektiivistä. Niin minä elin onnellisenä elämäni kuolemaani saakka.

Yksi kommentti viestissä: “Erään homon aikamatkat”

  1. RandomYaoiLover says:

    Kaunis homotarina ;n; tosin surullinen loppu <3 mutta kaunis silti

Kommentoi

top