search
top

Yksinäinen kulkija

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 2.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Idean sain tähän iltalehden sivulta. http://www.iltalehti.fi/matkajutut/201309230113203_ma.shtml Tämä novelli on ainoaa laatuaan ja koitan parhaani tässä tehdä. Kritiikkiä kuitenkin haluan saada, siitä miten parantaa kirjoittamista.

Lea oli 18-vuotias, kun hän päätti lukion jälkeen lähteä kiertämään maailmaa poikaystävänsä kanssa. Hän oli kesätöillä ja satunnaisilla lapsenvahtikeikoilla tienannut rahaa ja ahkerasti hän sitä säästi. Lisäksi ylioppilas lahjaksi tuli muutama kaunis seteliraha. Nuori nainen oli hoikka vartaloinen ja hänen kasvonsa olivat soikeat. Silmät olivat kuin kaksi smaragdia ja huulet täyteläiset ja supukat. Pienet b-kupin rinnat olivat terhakat.
Matkasuunnitelmaa ei ollut, mutta kotiin luvattiin soittaa parin päivän välein. Pari viikkoa oli reissussa oltu, kun poikaystävä päätti lähteä erään aasialaisen povipommin matkaan. Tyrmistynyt Lea ei tiennyt mitä tehdä, mutta kotiin hän ei ainakaan aikonut palata.

Käveltyään iltahämärässä pitkin tyhjiä katuja, saapui väsynyt matkailijatar pienen hotellin luo. Rakennus oli unisen tytön mielestä kuin palatsi, vastaanottotiskillä oli keski-ikäinen harmaatukkainen mies, joka näytti Lealle vapaan huoneen. Pienessä kylpyhuoneessa, Lea pesi matkapölyt ja kaivoi repustaan yöpaidan, käyden lopulta nukkumaan.
Unen saavuttanut matkailija, ei kuullut oven aukeamista, eikä voinut aavistaa, mitä kohta tapahtuisi. Vastaanottotiskillä palvellut mies, hiipi hiljaa Lean vuoteen äärelle ja katsoi kiihkeästi kauniskasvoista nuorta naista. Hiljaa hän riisui vaatteensa ja pujahti Lean peiton alle ja peitti kädellään tuon suun. Siihen tunteeseen Lea heräsi.

Paniikki velloi nuoren tytön sisällä kun hän katsoi lähellään olevia kasvoja. Huonolla englannin kielellä mies sopersi: ”Pysyt hiljaa tai sattuu pahasti.” Lea vain nyökkäsi ja koitti kestää, kun mies otti kätensä pois tuon suun edestä ja alkoi suudella, tytön huulia. Lea inahteli pelosta, kun miehen käsi vaelteli hänen vaatteidensa päällä, repien lopulta yöpaidan vahvoilla käsillä riekaleiksi. Mies katsoi lumoutuneena Lean b-kupin rintoja ja alkoi suudella ja nuolla niitä kovaotteisesti. Lea koitti työntää miestä päältään, mutta mies vangitsi nuoren naisen kädet omalla kädellään. ”Muista. Pysy hiljaa, ei satu”, mies kivahti. Tuon toinen käsi laskeutui pikkuhousuille ja tunkeutui julmasti niiden alle hieromaan Lean herkkää häpyä ja pillua.

Lean silmissä helmeili kyyneleet, hän ei kyennyt pienen kokonsa vuoksi vastustamaan tuota isoa miestä. Miehen keskisormi tunkeutui kivuliaasti Lean pilluun, saaden jälleen pienen parahduksen aikaan. Mies ei välittänyt, vaan alkoi peukalollaan hieroa pientä klitorista. Lean sisällä tuntui sillä hetkellä orgasmin aalto ja hän voihkaisi nautinnosta. Mies naurahti ivallisesti ja työnsi toisenkin sormen tytön sisään, saaden jälleen tuskaisan parahduksen Lean suusta. Mies veti Lean toisen käden 14 cm kyrvälleen, joka oli jo ihan kovana. Lea ei kuitenkaan runkannut sitä. Mies otti sormet nuoren naisen sisältä ja komensi naista nuolemaan pillunesteet sormiltaan, minkä Lea tekikin silmät kyynelissä.

Mies ei enää tahtonut hillitä himoaan vaan repi Lean alushousut pois ja levitti tuon jalat levälleen. Kömmittyään tytön jalkojen väliin, hän työntyi märkään pilluun ja aloitti kiihkeän nussimisen. Lea koitti työntää miestä vielä kerran päältään, saaden miehen vain lisäämään tahtia. Kun mies oli vähän aikaa nussinut häntä, Leaa alkoi kiihottaa tilanne ja hänen suustaan karkasi ensin yksi ja sitten toinen nautinnon voihkaisu. Lean lantio rupesi vastaamaan miehen työntöihin ja pian nuori nainen, voihki sängyllä hieman kovempaa, saaden miehen jälleen nopeuttamaan työntöjään ja jopa murahtelemaan tyytyväisenä.
Kuului vain litinä, kun kalu souti eestaas Lean tiukassa pillussa ja keski-ikäisen miehen pallit läiskyivät Lean pakaroita vasten rytmikkäästi. Lean suusta alkoi purkautua kaikkia pervouksia, mitä hän ikinä osasikaan englanniksi. Hänen hengityksensä oli kiihkeää, eikä hän älynnyt edes kauhistua kun tuo ventovieras mies laukaisi spermat hänen pilluunsa ja kierähti selälleen. Lea kuitenkin jäi ilman isompaa orgasmia ja hän oli vasta päässyt vauhtiin.

Mitään sanomatta, Lea ryömi keski-ikäisen miehen päälle ja ohjasi tuon puolivelton kullin sisäänsä, alkaen ratsastaa. Mies naurahti nuoren naisen innokkuudelle ja tarttui tuon rintoihin, alkaen puristella niitä hellästi. Lean suusta alkoi kuulua voihkintaa kovempaa, joten mies iski kätensä tytön pakaroille ja alkoi raivoisasti nussia alta päin tyttöä. Lea huusi kurkkusuorana, kun orgasmit löivät hänen kehonsa läpi. Lopulta tyttö lysähti uupuneena miehen syliin ja nukahti siihen tyydytettynä.

Aamulla hän heräsi ja oli yksin vuoteessaan. Hetken hän mietti, oliko kaikki ollut unta, mutta repaleinen yöpaita ja repaleiset alushousut kertoivat totuuden. Kahdeksan maissa, oveen koputettiin ja Lea veti peiton paremmin suojakseen ja kehoitti tulemaan sisään. Viimeöinen mies kantoi huoneeseen aamiaistarjotinta. Lean huulille levisi leveä hymy, kun hän kysyi voisiko jäädä toiseksikin yöksi hotelliin.

3 kommenttia viestissä: “Yksinäinen kulkija”

 1. Kiara says:

  Liian nopeaa toimintaa, epärealistinen kerronta. Ensin tyttö on paniikissa, ja hetken päästä ratsatsaa orkkujen riivaamana raiskaajansa päällä.Ei toimi.
  Raivostuttavia yhdyssanavirheitä.

 2. random lukija says:

  “Mies veti Lean toisen käden 14 cm kyrvälleen…”
  Enpä tiedä onko tällaiset tarkat kuvaukset miehen elimen koosta kovin oleelliset tarinankerronnan kannalta

 3. anomuumi says:

  Idea hyvä mutta tekstiä olisi voinut vielä hautoa. Poikaystävänkin kanssa olisi voinut olla seksiä tässä tarinassa. Turhan lyhyt ja ytimekäs.

Kommentoi

top