search
top

Kuti kuti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (162 votes, average: 3.10 out of 5)
Loading...

Kuti kuti

Juoksen pimeässä metsässä. Sydämeni tykyttää vimmatusti. Kuka ihme on perässäni ja miksi?

Aiemmin päivällä oli keittiöni sotkettu. Jauhoja pitkin lattiaa, sokerit ympäri pöytää ja ikkunassa mätiä kananmunia. Tolkuton haju ja sotku. Näkkileivät ja hapankorput tallottuna lattialla. Maitotuotteet jätetty avonaisina pöydälle. Hedelmät, marjat ja vihannekset oli levitetty ympäri pihaa ja lemmikkieläimet söivät niitä. Joku oli laittanut muka vitsikkäänä jääkaappiin lapun: “Hei jätkä, sul ei oo mitään syötävää, käy kaupassa”.

Siivosin keittiön. Menin heti seuraavana aamuna varhain poliisiasemalle. Kun viimein oli vuoroni, kuulin vain, että asian selvittämisessä voi mennä useampi viikko.

Menin poliisiasemalta kotiin ja ovessa oli lappu: “Ei tähän poliisia tarvita. Lähdemme perääsi heti kun seuraavan kerran poistut kotoa”. Ajattelin, että kyseessä on varmaan naapuritalon vanha risuparta Kiehnänen. Erakkoluonne, joka tykkää keppostella ympäri vuoden. Mutta ei viesti kyllä Kiehnäsen käsialalta vaikuttanut. Sitä paitsi paperin toiselta puolelta löytyi huulipunajäljet ja teksti: Arvaa kuka?

Ruokavarastoja oli tihutyö sen verran pahasti verottanut, ettei ollut kuin mausteita ja pastaa jäljellä. Varsinainen gourmet-illallinen. Pakko lähteä kauppaan viestistä huolimatta. Pärisyttelin menemään moottoripyörällä. Tuuli meinasi lennättää vasten kasvoja koko ilmahyönteisarsenaalin. Katsoin välillä taakseni ja toden totta. Siellä oli perässä kokonainen prätkäjengi. Kaikki naisia. Viisi tummanpuhuvissa nahkavaatteissa olevaa naista. Etäältä vaikea sanoa tarkemmin iästä.

Olisi sittenkin pitänyt vaihtaa nopeampaan peliin. Naiset saavuttavat. Pysäytän menopelin metsätien varteen ja juoksen. Hikikarpalot lentävät päin honkia ja rämmin metsässä kuin mikäkin eränkävijä. Naiset hajaantuvat kulkemaan perääni. Heillä jokaisella on lasso mukanaan. Hitto vie mihin ihme rodeoon olen joutunut mukaan. Ennen kuin huomaankaan tunnen vielä hetken tuulen kasvoillani ja haistan metsäntuoksun. Sitten kaikki pimenee. Herään sängystä.

Sängyssä on satiinilakanat. Joku on sitonut käteni ja jalkani kiinni sänkyyn. Vaatteeni ovat ties missä ja joku on nähtävästi pessytkin minut. Yksi naisista tulee huoneeseen. Hänellä on kasvoilleen sidottuna silkkinen naamio. Nuo piirteet näyttävät tutulta. Naisen mantelisilmät ovat katsoneet minua aiemminkin. Nainen sanoo: ” Hei olen espanjalainen nainen menneisyydestäsi. Lähdit kotiisi kiihkeiden öiden jälkeen. Päätin saman tien muuttaa Suomeen ystävättärieni kanssa, mutta kesti kauan ennen kuin löysin sinut, vailla tietoja nimestä. Katsomme onko sinussa miestä tyydyttämään meidät kaikki. Haluatko nyt syödä? Meillä olisi persikka-saksanpähkinä-kanasalaattia ja jälkiruoaksi sacher-kakkua, juomina on maitoa tai mahlaa.” ” Joo kiitos. Voisin ottaa molempia juomia lasillisen.” Nainen viheltää ja toinen nainen tuo tarjoiltavat pöydän viereen. Molemmilla naisilla on kimono, jotka he nyt riisuvat toisiltaan. Kimonot valahtavat maahan. En tiedä mikä maa ja mikä valuutta on kyseessä, mutta ainakin on kauniita maisemia. Naiset istuvat molemmin puolin minua ja syöttävät ruokaa ja antavat juotavaa.

Syötyäni ruoan, naiset kutittavat minua kainaloista ja jalkapohjista. Mitä hiivattia se tämä mahtaa olla. Nauruhepulia on vaikea hillitä. Pyydän naisia lopettamaan. He lopettavatkin, mutta vain hetkeksi, jatkaakseen pian. Toinen naisista etsii jotakin kaapista, toisen jatkaessa kutittamista. Ikuisuudelta tuntuvan kutittelun jälkeen nainen avaa kaapista ottamansa liukuvoiteen ja levittää sitä kalulleni. Toinen naisista hieroo jalkojani, toisen keskittyessä nopeasti heräilevään jortikkaani. Kuulen puheensorinaa toisesta huoneesta. Kolme naista juttelee keskenään jostakin.

Tunnen rentoutuvani. Katson naisia. Kuin lukien ajatukseni naisista tutumpi imee kulliani ja toinen tarjoaa vuorotellen kumpaakin tissiään nuoltavaksi. Yritän turhaan rimpuilla, että pääsisin hieromaan noita täyteläisiä rintoja. Voin vain toivoa, että senkin aika koittaa.

Kuulen olohuoneesta suutelun ääntä. Naisille taisi juttelu riittää. “Joo nuole mua”, kuuluu. Voihkinasta päätellen kahta naista nuollaan kerrallaan.

Naiset vaihtavat paikkaa. Nuolen ja imen nyt espanjattaren tissejä antaumuksella. Taidolla nämä naiset pitävät koko ajan minut laukeamisen kynnyksellä, antamatta astua sen yli. Mantelisilmäinen nainen suutelee minua. Muistan nuo huulet. Tuoksu tuo mieleen appelsiinit ja jasmiininkukat. Korvissa kaunottarella on kultaiset renkaat. Miksi, oi miksi jätinkään Espanjan kuuman tuliset kiihkeyden yöt. Täällä Pohjolassa vain erakkona saan töitä tehdä ja viettää yöni yksin. Mutta nyt on nautinnon aika.

Kielemme tanssivat keskenään tangoa. Huulemme hyväilevät toisiaan. Nainen irroittautuu suudelmasta ja kääntää pakaransa minulle. Nuuhkin häntä ja nuolen. Mitä enemmän hän voihkii, sitä enemmän nuolen.

Nainen kääntyy ja toinen auttaa kaluni hänen sisäänsä. “Odotas etkö halua että käytetään kondomia”. “Mitä turhia. Menetin neitsyyteni sinulle, enkä ole sen jälkeen kenenkään muun miehen kanssa ollut. Oletko sitten itse ollut muiden kanssa?.”
“Ensimmäinen sinä minullekin olit. Eikä sen jälkeen ole tullut naista, jonka huulet tuntuisivat yhtä hyviltä omiani vasten kuin sinun. Siksi en ole pidemmälle jatkanut”.

Aivan hiljaa syljestä kostunut kullini ujuttautuu naisen syvyyksiin. Kiusallisen hitaasti hän liukuu edestakaisin. Toinen nainen suutelee häntä ja koskettelee hänen rintojaan. Toisessa huoneessa on hiljaista. Naiset tulevat katsomaan mitä meillä on meneillään. Nautinnon aallot värisevät ympäri vartaloani lauetessani. Naisella ei ole kiirettä nousta pois. Kumma kyllä kalunikaan ei osoita löystymisen merkkejä. Yksi toisensa jälkeen naiset kiipeävät päälleni. Aivan kuin kaluni saisi jostakin kerta toisensa jälkeen uutta voimaa ja laukean yhä uudelleen ja uudelleen. Viimein viimeisenkin yhdynnän jälkeen naiset käyvät seisomaan. He näyttävät vaginoitaan ja näen miten spermat menevät kuin itsestään syvemmälle, sen sijaan että ne putoaisivat pitkin heidän reisiään.

Kaikki naiset ottavat naamiot pois peittämästä kauniita kasvojaan. Hiuksista päätellen voisi luulla naisten hallitsevan eri elementtejä. Yhdellä on hiukset punaiset kuin tuli, toisella siniset kuin meren vesi, kolmannella ruskeat kuin maa ja yhdellä niin kiharaiset, että niiden täytyy olla tuulen kieputtelemat.

“Tiedämme mitä ajattelet. Olemme elementtien hallitsijoiden suvun tyttäriä. Mitä tulee elämämme pituuteen, olemme joka päivä useita kertoja hetkisen ajasta irrallaan, joten vanhenemme hitaammin. Sitä et tainnut tietää, että voimiemme tasapainon ylläpitämiseksi meidän on valittava itsellemme yhteinen mies. Tarvitsemme kaikki miehen läheisyyttä, mutta emme voi mennä sataa metriä kauemmas toisistamme tai meistä tulee vain osa elementtiämme. On myös ennustettu, että elementtien hallitsijoiden suvun jälkeläisillä tulee tänä aikana olemaan vain yksi isä. Kyseisen miehen kanssa meidän kaikkien on hankittava lapsia, ettei sukumme lopulta sammuisi.”

“Tämä tuli kyllä vähän yllättäen, mutta miksikäs ei. Missäs me sitten asuisimme?”

“Pystymme tuosta vain yhdessä hujauksessa rakentamaan puuhun huvilan tai merenrantakalliolle kivitalon. Mutta nyt on syytä pukeutua ja lähteä. Emme voi jäädä tänne. Kotisi on pistetty myyntiin ja tavarasi odottavat jo perillä, mutta meidän on lähdettävä pian, heti aamulla. Sitä ennen voisimme kuitenkin vielä porukalla saunoa ja peseytyä ja nukkua yön täällä.”

Ajattelen mielessäni että näen vain unta ja nipistän itseäni. Kipu tuntuu, mutta tuntuuko se siksi että tämä on todellista, vai siksi että kuvitteluni tekee kivusta todellista. Hällä väliä, nyt mennään saunaan. Suihkussa pesemme toisiamme ja suukottelemme. Saunassa levitän vuorotellen kunkin naisen vartalolle saunahunajaa. Oi miten kauniita naiset ovatkaan. Kullini osoittaa heräämisen merkkejä ja naiset silittävät sitä. Yön nukumme kaikki samassa sängyssä. Mietin mitä aamu mahtaa tuoda tullessaan.

5 kommenttia viestissä: “Kuti kuti”

 1. Alienin poikanen says:

  Hyi saatana ku alku oli pelottava!

 2. Urallaan says:

  Iha ok vähä liian taika uskone

 3. Jaa says:

  Oli aika lyhyt, nopeasti mentiin kyllä asiaan. Ja musta seksinovelli ei oikein toimi tälläisenä, että siihen sotketaa jotain ihan ihmeellistä.

 4. jooseppi says:

  tässä olisi ollut hyvät ainekset pitempäänkin ja seksikohtauksia olisi voinut kuvailla vähän paremmin!
  mutta laita jatkoa tulemaan katsotaan minkälaisen saat aikaiseksi 😉

 5. Slavemaster says:

  Vähintäänkin mielenkiintoinen ja kiehtova aihe, mutta ehkä jätti hiukan hätäisesti kirjoitetun vaikutelman. Esim. takaumajakso alkoi “aiemmin päivällä”, mutta ehti kestää ainakin seuraavaan päivään.
  Edustiko joukon viides nainen mitään elementtiä, edes quintessenciaa?

Kommentoi

top