search
top

Setä ja minä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensinmäinen novellini. Tarina on täysin fiktiota.

Olin viidentoista, kun vanhempani lähettivät minut setäni maatilalle kesäksi. He olivat itse koko kesän töissä ja eivät uskoneet, että olisin selvinnyt yksin päivät kotona. Itse olin asiasta kovasti erimieltä, varsinkin, kun setäni ja hänen vaimonsa olivat uskovaisia ja tiesin, ettei heillä ollut kotona edes televisiota. Kamala kesä tulossa, ajattelin masentuneena. Heillä oli myös tytär, joka oli minua viisi vuotta nuorempi, eli täysi kakara mielestäni. Yritin puhua vanhemmilleni, etten todellakaan kestäisi kuukautta siellä jumalan seläntakana, varsin ilottomassa ilmapiirissä, mutta puhe ei vanhempiini tehonnut.

Saavuin perille kauniina alkukesän päivänä. Setä oli vastassa linja-autoasemalla. Hän tervehti kädestä pitäen, kuin vierasta ihmistä. Olimmehan tavanneet erilaisissa sukujuhlissa vuosien saatossa, mutta en ollut koskaan käynyt heidän tilallaan. Huomasin sedän tuijottavan rintojani, mutta ajattelin sen johtuvan paheksunnasta, kun olin laittanut päälleni niin kireän topin. Äiti oli vaatinut laittamaan hameen ja löysän, peittävän puseron, mutta olin vaihtanut ne lähtiessä linja-autoaseman vessassa, koska päivä oli niin kuuma. Setä oli muutenkin harvasanainen, joten ajoimme tuon reilun puolen tunnin matkan vaihtaen vain muutaman sanan säästä ja perheeni kuulumisista. Aina välillä huomasin hänen vilkaisevan etumustani mutta en ajatellut asiaa sen kummemin.

Ajoimme heidän pihaansa, missä sedän vaimo ja heidän tyttärensä olivat pihalla odottamassa. Sedän vaimo näytti paljon setää vanhemmalta, vaikka tiesin heidän oleva aikalailla saman ikäisiä, siinä vähän yli 40-vuotiaita. Ilmeisesti kova työnteko oli hänet ennenaikaisesti vanhentanut. Tervehdykset vaihdettuamme, menimme tupaan syömään. Ruokapöydässä täti kertoi, että nukkuisin aitassa heidän tyttärensä kanssa. Kirosin hiljaa mielessäni, sillä olin odottanut, että saisin edes nukkuma-aikana omaa rauhaa. Olin löytänyt itsetyydytyksen salat ja harrastinkin sitä varsin useasti. Pikkulikka nukkumassa samassa ahtaassa huoneessa ei todellakaan kuulostanut hyvältä.

Päivät kuluivat, juuri niin ikävissä merkeissä, kuin olin kuvitellut. Aamulla piti nousta aikaisin talon töille ja hommia riitti koko päiväksi. Iltaisin mentiin aikaisin nukkumaan. Aloin väsymyksestäni huolimatta olla aika kiimassa, kun en ollut päässyt aikoihin sormettamaan. Jos täti tai setä ei ollut lähistöllä, niin sitten heidän tyttärensä. Saunaankaan en yksin päässyt ja talon ainut wc oli keittiön vieressä, missä täti puuhaili päivisin. Mietin kuumeisesti, minne voisin mennä edes pieneksi hetkeksi purkamaan paineita.

Sitten eräänä päivänä täti ilmoitti heidän lähtevän ostoksille läheiseen pikkukaupunkiin ja kysyi, lähtisinkö mukaan. Niin paljon, kun olisin halunnutkin jotain vaihtelua tähän yksitoikkoiseen elämään, sanoin kärsiväni päänsärystä ja jääväni lepäämään. Vihdoinkin saisin olla usean tunnin yksin ja ajttelin masturboida oikein pitkän kaavan mukaan. Menin aittaan ja kuuntelin heidän lähtövalmistelujaan. Vihdoin kuulin auton lähtevän pihasta. Ajattelin odottaa vielä pienen hetken varmistaakseni, että he olivat todella lähteneet ja eivätkä tulisi takaisin hakemaan jotain, mitä olisivat mahdollisesti unohtaneet. Sen ajan käytin kiihottaviin ajatuksiin.

Kun mielestäni oli kulunut tarpeeksi aikaa, aloin olla jo aivan kiimassa. Kokeilin pimppiäni pikkareiden läpi ja ne olivat ihan märät. Heitin peiton syrjään ja suljin silmäni. Nyt en pilaa tätä kiireellä. Vähän aikaa sivelin itseäni kevyesti ja kiusaten housujen päältä, kunnes riisuin ne. Hyväilin klitoristani ensin hitaasti ja nautiskellen. Kiimainen litinä alkoi pikkuhiljaa voimistua ja hengitykseni vinkua. Tunsin, etten voisi tätä kauaa enää kestää. Nopeutin sormeni liikkeitä ja aloin lisäämään painetta. Pillunesteitä valui valtoimenaan ja juuri kun tunsin orgasmin olevan tulossa, aitan ovi avautui ja setä seisoi hurjistuneen näköisenä kynnyksellä. “Mitä sinä onneton tyttö oikein teet” hän karjui. “Etkö tiedä, että tuo on suurta syntiä. Helvettiin siitä joutuu.” Hyppäsin säikähtyneenä istumaan ja yritin vetää peittoa paljaan pilluni suojaksi. “Minun piti jäädä tänne vahtiin, kun sanoit olevasi kipeä, mutta enpä arvannut, että olisit näin sairas” setä huusi. “Kyllä minä tiedän, millä tuon paholaisen saa sinusta ulos. Nyt menet kontallesi siihen lattialle, niin saat elämäsi selkäsaunan” setä karjui naama punaisena. Olin niin häpeissäni, etten saanut sanaa suustani ja hitaasti, kuin unessa laskeuduin sängyltä alas ja jäin polvilleni lattialle ylävartalon nojatessa sänkyyn.

Setä alkoi irroittaa vyötään ja kun hän oli saanut sen irti hän käski minun pistää kasvoni tyynyyn ja olemaan hiljaa. Odotin kauhuissani ensinmäistä lyöntiä, mutta yllätyksekseni sedän hengitys alkoi kuulumaan raskaana ja tunsin hänen sormensa koskettavan vakoani. Säpsähdin tuota kosketusta ja setä sanoi käheällä äänellä, että katsotaan ensin, mitä sinä tvarallesi teit. En ensin tuntenut oikein mitään, olin vielä niin häpeissäni ja säikähtänyt mutta kun sedän sormi oli aikansa levitellyt häpyhuuliaani ja hiljakseen soutanut pitkin vakoani, se osui klitorikseen, jossa setä alkoi sormeaan hitaasti pyörittämään. Ähkäisin tahtomattani ja aloin rentoutumaan. “Näinkö sinä teit itsellesi” setä kähisi. Ynähdin jotain vastaukseksi ja uskaltauduin kääntämään päätäni. Näin kuinka setä oli kaivanut kovan kalunsa housuistaan ja puristeli sitä toisella kädellään. “Älä sinä tyttö tästä välitä. Kyllä sinä näistä asioista sen verran tiedät, että tuo näky sai minutkin niin synnin valtaan, että minun pitää saada laukaista kiimamehuni”: Koko ajan puhuessaan setä hieroi klitoristani ja aloin tahtomattani puskea pilluani hänen sormeaan vasten. Jokainen soluni halusi laueta, enkä välittänyt enää mistään muusta.

Yhtäkkiä setä lopetti hieromiseni. Ynähdin turhautuneena, mutta setä käski minut selälleen sängylle niin, että jalkani roikkuvat reunan yli. Hän siirtyi jalkopäähääni ja näin hänen hitaasti runkkaavan kaluaan. Hetken hän levitteli pilluani kädellään, kunnes tunsin hänen nuolaisevan sitä. Tuntui, kuin valtava sähköisku olisi kulkenut lävitseni. Hetken hän lipoi kielellään ylös alas ja sittten hän yhtäkkiä imaisi klitorikseni huuliensa väliin ja alkoi imemään voimakkaasti. Huusin suoraa huutoa, mikään ei ollut koskaan tuntunut niin hyvältä. Orgasmini oli juuri tulossa, kun setä lopetti. Anoin häntä jatkamaan vikisevällä äänellä, mutta setä käänsi minut melkein väkivalloin ympäri ja huohotti, “minulta tulee kohta, haluan tuntea tuon märän pillun kaluani vasten. Laita jalat tiukasti yhteen”. En tiennyt, mitä odottaa, olin neitsyt, mutta niin kiimassa olin, etten välittänyt enää mistään. Setä ei kuitenkaan työntänyt kaluaan sisälle, vaan alkoi työntelemään sitä jalkojeni välissä, pilluani vasten. Joka työnnöllä terska hankasi klitorista. Työnsin vastaan kuin henkeni hädässä. Kuulin sedän kovenevan huohotuksen ja niin kiimassa olin, ettei tarvittu, kuin pari työntöä ja sain elämäni valtavimman orgasmin. Huusin suoraa huutoa ja silmissäni musteni, vapisin kuin horkassa. Kun tajutani palasi, tunsin reisilläni jotain märkää, setä nytki takanani ja hoki huohottaen: “ihana pikkupillu, ihana pikkupillu”.

Pikkuhiljaa hengityksemme alkoi tasautumaan ja yhtäkkiä kuului aitan oven takaa vaimea kolahdus. Setä hyppäsi pystyyn, veti alushousut jalkaansa, loikkasi ovelle ja vetäisi sen auki. Siellä oli naapurin 13v poika housut kintuissa ja kalun päästä valui vielä muutama spermatippa. Setä vetäisi pojan sisään ja alkoi tiukkaamaan, että mitä tämä täällä teki. Poika änkytti tulleensa hakemaan kananmunia, mutta kun tuvan ovi oli lukossa, oli hän ollut lähdössä takaisin kotiin. Hän sanoi kuulleensa aitasta jotain meteliä ja tulleensa katsomaan, ettei vain olisi varkaita, kun talonväki oli poissa. Ikkunasta hän oli sitten nähnyt meidän puuhamme ja oli siitä kiihottuneena runkannut. “Kuule poika, jos ikinä kerrot kenellekään, mitä näit, kadut sitä loppuelämäsi” setä uhitteli. “E-enhän minä”, poika vastasi selvästi hämillään ja peloissaan. Setä katsoi poikaa epäluuloisena, aivan, kun ei olisi uskonut hänen vakuuttelujaan. “Jos minä nyt laitan sinut tekemään samaa, kuin minä tein, et uskalla kertoa. Olet silloin itsekin syyllinen. Tyttö, menehän taas siihen selällesi” setä käski. Tein työtä käskettyä. Setä alkoi taas hivelemään pilluani ja samalla kertoi pojalle että sinunkin pitää näin tehdä. Poika alkoi koskettelemaan epävarmasti minun entisestään märkää vakoa. “Ei sieltä” sanoi setä. “Tässä on tämmöinen pieni nyppylä, kostuta sormesi pillumehuissa ja ala pyörittämään sormeasi siinä”. Poika alkoi tekemään työtä käskettyä ja hetken kuluttua tuo hypnoottinen kosketus alkoi saamaan minussa aikaan uusia väristyksiä. “Näetkö nämä harmaat roiskeet pillulla? Ne ovat minun synninmehujani ja sinun pitää ne nuolla pois” setä sanoi osoittaen spermaroiskeitaan. Poika alkoi lipomaan kielellään pillussani ja aloin todella kiihottumaan uudelleen. Liikuttelin lantiotani niin, että pojan kieli olisi osunut klitorikselle. Huomasin, että sedän kalu oli noussut uudestaan pystyyn ja setä alkoi runkkaamaan ja puristelemaan sitä samalla silmät kiiluen katsellen pojan nuolemista.

Pojan kalu oli myös noussut uudestaan ja huomasin hänen hengityksensä tihentyneen, vaikka kukaan ei hänen kaluunsa koskenutkaan. Aikansa runkattuaan ja nuolemista katsottuaan setä käski pojan pois jalkojeni välistä ja kysyi häneltä huohottaen: “haluatko purkaa mehusi”? “Haluan”. “Tyttö, sinun pitää imeä ne mehut ulos”. Olin taas niin kiimassa, että olisin saanut orgasmin pian. Mutta kaikesta huolimatta pyysin poikaa tulemaan sängylle polvilleen pääni viereen. En ollut koskaan imenyt kyrpää, mutta setä opasti: ” ota se suuhusi, ime sitä, niinkuin imisit pilliä. Laita kätesi sinne juureen ja liikuta edestakaisin. Imaisin terskan pään suuhuni ja aloin liikuttelemaan kättäni edestakaisin. Setä jatkoi runkkaamistaan nyt nopeammin. Samalla hän siirsi peukalonsa klitorikselle ja aloitti pumppaamisen. Poika alkoi vikisemään ja työntämään kyrpäänsä syvemmälle suuhuni. Äkkiä hän alkoi vapisemaan ja vaikeroimaan “ooh ooh” ja tunsin, kuinka spermaryöppy syöksyi suuhuni.

Samalla setä oli taas siirtyt jalkopäähäni ja imaisi klitorikseni suuhunsa. Hetken kuluttua tunsin taas tuon huumaavan tunteen kun valtava orgasmi saavutti minut. Vapisin ja huusin. Siinä minun hurmioni hetkellä oli setä siirtynyt pääpuolelleni ja tunki kyrpäänsä jo valmiiksi spermaiseen suuhuni. “Ime,ime” setä huohotti ja runkkasi itse vartta. “Ihana pillu, ihana pikku pillu, ime kovempaa, kovempaa. Nyt tulee, ime, ime. Aaaaah”. Setä vapisi ja työnsi kyrpäänsä syvemmälle samalla, kun smerma ryöppysi suuhuni.

Jatkoimme näitä leikkejä aina tilaisuuden tullen joko minä ja setä, tai minä ja poika, joskus kolmestaankin. Koskaan emme naineet, siitä setä varoitti, että tulee lapsia, mutta se kesäloma oli ikimuistoinen.

7 kommenttia viestissä: “Setä ja minä”

 1. badboy says:

  Mahtava ensnovelliksi! 🙂

 2. emmiton says:

  ihana tarina

 3. jormalaisena says:

  Pidin kovasti

 4. joku vaaa says:

  jatkoa heti

 5. jussi says:

  Olen samaamieltä muiden kommentoijien kanssa. LISÄÄ, LISÄÄ

 6. jooseppi says:

  olen samaa mieltä MadClown kanssa toimi ilman aktiakin. hyvin johdateltu niin tarina pysyi kasassa 🙂 jatkoa tai uutta tulemaan

 7. MadClown says:

  hyvä tarina. Tää toimi ilman panemista

Kommentoi

top