search
top

Odottamaton himo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen novellini. Kirjoitin sen omaksi ilokseni, mutta kaverini yllytti julkaisemaan sen. Tarinassa on pieniä tosia kohtia yhdistettynä fantasiaani.

Olin taas hieman vastahakoisesti lähtenyt viettämään tavallisen tylsää baari-iltaa kavereideni kanssa. Minun ei oikeastaan edes tehnyt mieli juoda pahemmin mitään. Illan mittaan kuitenkin satunnaiset shotit ja muutamat drinkit pääsivät hieman nousemaan päähäni.

Näin miespuolisen kaverini seisomassa yksin tanssilattian reunalla. Olimme tunteneet toisemme jo muutaman vuoden verran. Aluksi olinkin häneen hieman ihastunut, mutta en koskaan tehnyt asialle mitään. Tanssilattialla keinuessani huomasin taas pitkästä aikaa, kuinka syötävän näköinen tämä kaverini oikeastaan olikaan. Hänellä oli hiukan sekaiset hiukset ja säkenöivä hymy. Aiemmin niin nuorekkaita kasvoja kehystivät nyt miehekäs parran sänki.

Rohkaisin mieleni ja kävelin hitaasti Tonin luokse aikomuksenani hakea hänet tanssimaan. Kävelin aivan hänen eteensä, niin lähelle kuin vain pääsin. Käteni hapuilivat miehen rintakehältä jotain, johon tarttua samalla kun katsoin häntä hymyillen silmiin. Löysin hänen korunsa napaten sen tiukkaan otteeseen ja vedin häntä hellästi lattiaa kohden. Hän pudisti päätään osoittaakseen, ettei halua tulla tanssimaan. Hän kuitenkin seurasi minua ja kasvoilleni levisi voitonriemuinen hymy. Samalla tunsin jotain muljahtavan sisälläni.

Tanssimme lähekkäin ja pian minusta tuntui kuin koko paikassa ei olisi muita kuin me. Ilmassa oli sähköä ja jännitystä. Ehkä vain kuvittelin sen. Tanssimme kasvot lähekkäin. Tunsin hieman kiihottuvani. Olisi ollut niin helppo suudella häntä, mutta en uskaltanut tehdä aloitetta. Näin kuitenkin hänen silmissään jotain sellaista, joka viesti siitä, etten ollut ainoa, jonka ajatukset leikkivät kyseisellä ajatuksella. Jatkoimme tanssimista. Ilmassa oli flirttiä ja tiettyä odotuksen tuntua. Kasvomme lähenivät toisiaan entisestään. Käytännössä melkein suutelimme jo. Tajusin haluavani tätä miestä suunnattomasti.

Ystävättäreni kuitenkin tuli valittamaan poikaystävästään palauttaen minut samalla todellisuuteen ja muistin taas, missä olimme. Hetken huuma ja taika raukesivat. Olin hieman pettynyt, koska uskoin, ettei samanlaista tilannetta enää tulisi vastaan. Toni katosi näkyvistä samalla kun ratkoin ystäväni niin sanottua ongelmaa. Hetken toimittuani parisuhdeneuvojana sain heidän ongelmansa ratkotuksi. Yritin katseellani löytää Tonia, mutta en enää nähnyt häntä. Päätin lähteä pois, koska paikka alkoi taas kyllästyttää minua.

Astuin ulos baarista ja lähdin kävelemään kotiani kohti, joka sijaitsi hyvin lähellä. Olin todella kiukustunut ystävääni, koska hän ei tajunnut pysyä poissa, kun tilanne sitä vaati. Toisaalta en kyllä voinut syyttää häntä, koska olimmehan ennenkin vitsillä Tonin kanssa baarissa tanssineet lähekkäin. Tällä kertaa siinä oli vain jotain erilaista. Tunsikohan Tonikin sen?

”Hei! Odota!” huuto sai ajatusvirtani katkeamaan. Käännyin ja katsoin, kun Toni otti minut muutamin juoksuaskelin kiinni. ”Voisinko tulla sun luokse yöksi? Mun vika bussi meni jo..” Toni kysyi silmät toivoa täynnä. Tämä sopi loistavasti, koska olihan hän ennenkin ollut luonani yötä baari-illan jälkeen. Oikeastaan moni kavereistani oli ollut, koska asuin niin keskustassa. Toivoin, että viimeinen bussi olisi vain tekosyy. Koska tilanne tuntui taas muuttuneen normaaliksi välillämme, heitin pettyneenä ajatuksen pois mielestäni.

Päästyämme kerrostaloni hissiin tanssilattialta tuttu sähköinen lataus, jännitys ja odotus palasivat. Tunsin alavatsani jännittyvän. Hänen läsnäolonsa sai yhtäkkiä pulssini ja hengitykseni kiihtymään. Vilkaisin hermostuneena Tonia kohti ja silmän räpäyksessä hän työnsi minut hissin seinää vasten. Hän tarttui niskastani kiinni, upotti sormensa hiuksiini ja suuteli minua himokkaasti. Vastasin innokkaasti suudelmaan ja huomasin, kuinka suunnaton kiihko valtasi minut. Kiedoin käteni hänen kaulansa ympärille ja annoin sormieni leikkiä hänen hiuksillaan. Tunsin, kuinka hänen vaativat kätensä vaelsivat vartalollani koskaan kuitenkaan löytämättä tietään haaraväliini asti. Janosin vain lisää ja tunsin alavatsaani vasten, kuinka hän halusi minua. Tämä sai minut vielä enemmän innostumaan.

Hissi saapui oikeaan kerrokseen ja sieltä ulos pääseminen tuntui hirveän vaikealta. Avainten löytäminen laukusta tuntui ikuisuudelta. Olisin halunnut ottaa hänet siinä ja nyt. En ollut koskaan tuntenut vastaavanlaista himoa ketään kohtaan. Viimein sain asuntoni oven auki.

Eteiseeni päästyämme syöksyin häntä suutelemaan. Hän nosti minut vahvoilla käsivarsillaan syliinsä ja kiedoin jalkani hänen ympärilleen. Hän asetti minut jälleen seinää vasten, jotta minua olisi helpompi kannatella. Tämän ansiosta hän myös painautui yhä lähemmäs minua. Hän siirtyi suutelemaan ja puremaan kaulaani samalla työntäen minua vielä kovemmin seinää vasten saaden minut voihkaisemaan mielihyvästä. Käteni vaeltelivat pitkin hänen käsivarsiaan ja selkäänsä. Näykkäisin hänen korvaansa hellästi ja suutelin hänen kaulaansa.

Toni laski minut hellästi lattialle ja repi kauluspaitani pois päältäni. Kömpelösti otin hänen paitansa pois ja sen alta paljastui yllättävän lihaksikas vartalo. Jatkoimme intohimoista suutelua ja hänen näppärät sormensa avasivat rintaliivini samalla kun hänen toinen kätensä vaelsi shortsieni alle viimein löytäen tiensä juuri oikeaan kohtaan. Parkaisin nautinnosta. Iskin käteni hänen housujensa pullottavaan etumukseen ja hieroin sitä pyörivin liikkein samalla kun toinen käteni tarrasi tiukasti hänen niskastaan kiinni.

En tiedä, kuinka kauan olimme jo suudelleet. Ajantajuni oli aivan mennyttä kaiken sen halun ja intohimon keskellä. Aikaa meillä ei kuitenkaan muka ollut mennä sänkyyn asti vaan riisuimme loputkin vaatteemme eteisessä ja hän nosti minut lattialle makaamaan. Hän suuteli ja hyväili rintojani. Hänen toinen kätensä jatkoi vaativaa liikettä hävylläni, välillä sormien työntyessä sisälleni. Se tuntui taivaalliselta. Tunsin jonkin tunteen kasvavan sisälläni.

Aloin kiemurrella ja liikuttaa vartaloani hänen liikkeidensä tahtiin, kunnes hän yhtäkkiä lopetti. Hetken olin hämilläni, kunnes hän asettui päälleni kunnolla ja ohjasi uljaan peniksensä sisälleni sen enempiä varoittelematta. Tunne oli henkeäsalpaava. Keskivartalomme olivat toisissaan kiinni ja tunsin itseni täydeksi. Olimme lähellä toisiamme ja kuulin hänen raskaan hengityksensä korvani juuressa. Lattia tuntui allani kovalta ja hieman ehkä epämukavalta, mutta samalla se oli juuri oikea paikka. Upotin kynteni hänen selkäänsä ja raavin koko sen pituudelta. En liian kovaa, mutta en liian hiljaakaan. Hän takertui hiuksiini ja veti hellästi saaden kaulani kunnolla näkyviin ja puri sitä uudemman kerran. Samalla hän jatkoi ankaran rankaisevaa ja tasaista tahtiaan.

Hämärän ja hiljaisen eteisen täytti kahden ihmisen hiljainen huohotus. Sanoja ei tarvittu. Aika ja paikka menettivät merkityksensä. Toni kiihdytti vauhtiaan ja kiedoin jalkani hänen ympärilleen. Huumaava tunne sen kuin yltyi sisälläni. En voinut kontrolloida vartaloni liikkeitä vaan vastasin jokaiseen työntöön puskemalla lantiotani sitä vastaan. Tunne sisälläni kasvoi ja kasvoi, kunnes se oli niin ylitsepursuava, että purkauduin päätä järisyttävään orgasmiin. Värisin Tonin vahvassa otteessa. Hetken päästä tunsin hänenkin olevan lähellä huippuaan ja upotin kynteni hänen kylkiinsä. Hän voihkaisi kovaa ja lyyhistyi huohottaen päälleni. Nukahdimme sylikkäin eteisen lattialle.

Aamulla havahduin siihen, kun minut kannettiin sänkyyni. Unen pöpperössä tunsin suukon poskellani ja vaivuin uudelleen uneen. Herätessäni kunnolla olin aivan varma, että olin vain nähnyt erittäin toden tuntuisen unen, mutta ilokseni löysin keittiön pöydältä lapun, jossa luki: ”Mulla oli kivaa viime yönä. Otetaanko joskus uusiksi? ;)”.

Yksi kommentti viestissä: “Odottamaton himo”

  1. porkkanakakku says:

    Oikein hyvä tarina, millonkohan tapahtunut oli niin lähellä omaa maailmaa 🙂

Kommentoi

top