search
top

Kummisedän oma kulta.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (104 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...

Pirre oli taas kerran jäänyt illaksi yksin. Isän oli pitänyt olla myös kotona, mutta oli saanut töistä puhelun, että häntä tarvittaisiin välttämättä. Isä oli jättänyt 12-vuotiaan tytön yksin kotiin, luvaten tulla mahdollisimman pian kotiin. Pirren piti myös sanoa Jussille, että isä joutui lähtemään töihin, koska oli takapäivystäjä. Tyttöä harmitti, sillä syksyinen ilta oli pimeä ja nurkissa tuuli ulvoi. Pirre pelkäsi pimeää, eikä silloin ollut mielellään yksin kotona. Olisipa edes ollut kissa tai koira, jota olisi voinut halia, mutta tietenkin äiti oli allerginen. Äiti oli kanssa mennyt ilta- ja yövuoroon vanhainkodille. Pirre koetti lievittää pelkoa ja pelasi pleikkarilla peliä.
Tytön ajatukset katkesivat ovikellon soittoon. Pyjamapukuinen tyttö meni avaamaan oven Jussille, joka asteli sisään, kylmästä ilmasta. ”Iskä joutu lähteen päivystykseen”, Pirre huokaisi hiljaa ja lisäsi: ”Voitsä olla täällä kunnes se tulee kotiin?”

Jussi oli valmistautunut iltaan, selvin päin. Tarkoituksena oli miesten kesken duunata Jussin auton moottoria, kun siitä kuului sivuääniä. Tietenkin Pekan oli pitänyt juuri sinä iltana saada potilas niskoilleen, mutta täytyihän työt hoitaa. Jussi katsoi lempeästi hymyillen Pirreä. Hän oli aina pitänyt tuosta ujosta tytöstä, oli vähän niin kuin varaisä tuolle, johon saattoi luottaa. Jussi oli Pirren kummisetäkin ja tiesi kyllä Pirrestä kaiken, jopa sen, että tuo pelkäsi pimeää, eikä mielellään ollut yksin kotona silloin. ”Tietenkin voin”, hän sanoi hymyillen, saaden Pirren huulille helpottuneen hymyn. ”Kiva juttu”, tyttö totesikin ja palasi takaisin olohuoneeseen pleikkarin ääreen. ”Tuutsä pelaamaan mun kaa?” tyttö huikkasi kysymyksen olohuoneesta ja Jussi asteli sohvalle katselemaan kummityttönsä pelailua ja pian peli vaihtui rallikisaksi.

Isä soitti töistä kotiin ja sanoi, ettei ennen aamua varmaan pääse kotiin. Pekka kuitenkin oli helpottunut, kun Jussi lupasi jäädä Pirren kanssa yöksi. Mutta olisiko ollut niin helpottunut jos olisi tiennyt, mitä miehen mielessä oli alkanut heräillä.
Jussi alkoi enemmän tuijottaa Pirreä, hän oli huomannut, että tytön rinnat olivat alkaneet kasvaa ja hän alkoi ajatella likaisia ajatuksia itsestään Pirren kanssa. ”Mentäskö Pirre nukkumaan? Alkaa oleen myöhä”, Jussi kysyi, eikä Pirre vastustellut lainkaan, koska tunsi olevansa turvassa kummisetänsä seurassa.

Jussi seurasi Pirreä tuon huoneeseen ja jutteli ihan normaalilla äänellä tytön kanssa, lähinnä kuulumisia ja kouluhommia. Hitaasti hän kuitenkin johdatti aiheen Pirren kasvamiseen ja söpöyteen. Pirre punastui hieman kummisetänsä sanoille, eikä oikein tiennyt mitä vastata Jussille. Jussin käsi silitteli hellästi hänen otsatukkaansa ja poskea.
Pirreä alkoi kuitenkin ahdistaa, sillä Jussin käsi siirtyi pyjamapaidan alle ja alkoi silitellä pieniä kehittyviä rintoja. Miehen sormet pyörittelivät pieniä nännejä koviksi ja se sai aikaan kummallisia tuntemuksia Pirren kehossa, samalla hän piti kosketuksesta, mutta samalla hän olisi tahtonut vain paeta siitä. ”Saanko mää pitää sua hyvänä vähän aikaa?” Jussi setä kysyi. Pirre oli vanhemmilta serkuiltaan kuullut seksistä yms, mutta nyt hän ei osannut niitä yhdistää tähän.
Jussi kömpi Pirren viereen ja tuon käsi seikkaili kiihkeän rauhallisesti Pirren vaatteiden alla, löytäen lopulta pikkupimpsan, johon Pirre oli vasta itsekin muutamia viikkoja aiemmin alkanut tutustua. Kummisedän kosketus oli hellä, kun miehen sormi teki tytön pyhimmillä alueilla pyöriviä liikkeitä. Kosteus alkoi levitä ja pian Jussi nuoli tytön kiimanesteistä kastelemaa sormeaan.

Pirreä hieman pelotti, mutta Jussi oli rauhallinen ja lempeä kosketuksissaan. Pieni ilkikuri tuli miehen silmiin, kun hän huomasi Pirren liikuttavan lantiota hänen sormeaan vasten. ”Tykkäätkö sä kulta tästä?” hän kysyi käheällä äänellä, vastaukseksi Pirre vain nyökkäsi. Hyväillen kummityttärensä pimppiä, alkoi Jussi riisua omia vaatteitaan. Hänen kalunsa sojotti suoraan kohti kattoa ja kiimanesteitä oli terskan päässä. ”Onko sulla alkanut jo menkat?”, hän kysyi hiljaa tytöltä, joka pudisti päätään. ”No hyvä”, hän totesi ja riisui tytöltäkin vaatteet.
Jussi levitti Pirren jalkoja ja kumartui nuolemaan ja suukottelemaan tuon pienikokoisen tytön pimppiä. Jussi saattoi nenällään aistia, että tyttö osasi huolehtia hygieniasta. Kun Pirren pillu oli tarpeeksi kostea, alkoi Jussi työntyä kummityttönsä neitseelliseen pilluun. ”Ä-lä. Sattuu”, Pirre koitti estellä.
Hänestä tuntui kuin olisi repeämässä, silti vain Jussin iso penis työntyi hänen sisäänsä. Pirren silmistä valui kivun kyyneleet ja hänen äänensäkin oli hieman itkuinen, kun hän hiljaa pyysi kummisetäänsä lopettamaan.

Jussi rauhoitteli ja silitteli kummityttärensä hiuksia ja poskia. ”Se ei satu kauaan”, hän sanoi hyssyttelevällä äänellä. Lopulta hän tunsi terskan päässä jotain kiristävää. ”Nyt kirpaisee vähän kovempaa”, hän kuiskasi ja survaisi kalunsa itkevän tytön neitsytkalvon läpi. Mies suukotteli ja kehui tytön rohkeutta ja alkoi pian hieroa peukalollaan Pirren klitorista.
Pirrestä tuntui kamalalta, kun kummisetä repäisi hänen sisällään jotain. Tyttö oli varma, että hän kuolisi. Kun Jussin peukalo alkoi hieroa hänen pientä nipukkaansa pillussa, hän inahti nautinnosta. Jussi pysyi paikallaan pitkän aikaa, jotta kummitytär tottuisi hänen kaluunsa. Samalla hän hieroi tuon klitorista, jotta kivun tunne laantuisi. Jonkin ajan kuluttua Pirre tunsi kivun olevan poissa ja hän nautti kummisetänsä peukalosta, herkimmällä kohtaansa. Tytön lantio alkoi liikkua ja pian Jussi nussi varovasti pikku-Pirreä.
Kivat kutkuttavat tunteen pimpissä, saivat Pirren voihkivan pienellä lapsen äänellään. Jussi lisäsi pikkuhiljaa vauhtia hieman, kireä lapsen pillu tuntui mahtavalta hänen kalunsa varrella. Kokonaan hän ei itseään kuitenkaan työntänyt pikku kummityttönsä sisään, sillä tiesi sen olevan vielä liian iso sinne. Pirre voihki hieman kovemmalla äänellä ja yhtäkkiä hänestä tuntui kuin salama olisi iskenyt kehon läpi ja täydellinen hyvänolon tunne valtasi hänen kehonsa. Hymyillen hän nukahti kummisetänsä syliin.

Aamulla herätessään, Pirre huomasi, että lakanat hänen sängyssään olivat vaihtuneet. Aamusuihkun aikana hän mietti yön tapahtumia. Mitä Jussi oli tehnyt? Tuottanut kipua ja kuitenkin se oli ollut vain hetkellistä ja muuttunut ihanaksi nautinnoksi. Pirren mielessä takoi ajatus, että lapsuus oli nyt tavallaan ohi. Hän meni pukemaan kouluvaatteet päälleen ja meni keittiöön, jossa Jussi hääräili aamupalan kimpussa. ”Nukuitko hyvin?” hän kysyi normaalilla äänellä. Pirre mietti vastausta, hän todellakin oli nukkunut pitkästä aikaa hyvin, mutta ensi kertaa hän unessa oli tiiviisti Jussin kanssa. ”Nukuin”, hän vastasi ja kaatoi jääkaapista mukiinsa omenamehua. Jussi mielessään häpesi sitä, mitä oli tehnyt, yhtäkkiä Pirre kysyikin tuolta, oliko nähnyt vain unta. ”Et nähnyt unta”, Jussi sanoi hieman vaivaantuneella äänellä. ”Eli se vois tapahtua uudestaankin?” Pirre kysyi hymyillen. Jussi kääntyi katsomaan tuota, tytön silmät tuntuivat tuikkivan jotenkin erilailla ja Jussi tunsi lämpimän aallon kehossaan ja mielessään. ”Vain jos sä haluat sitä”, hän sanoi lopulta hymyillen. ”Saatan halutakin”, Pirre sanoi ja punasteli hieman ja lisäsi: ”Jotenkin tuntuu, etten ois enää lapsi.” Jussi totesi vain hymyille: ”Et sä ookkaan, susta on tullut nyt nuori nainen.” Mies sipaisi kummityttärensä silmän edesta hiussuortuvan pois ja katsoi tuota vakavasti silmiin. Pitkän hiljaisuuden jälkeen hän sanoi: ”Mä tein kuitenkin väärin. Sä kielsit mua ja mä silti jatkoin. Jos joku saa tietää, mitä mä tein sulle, niin mä joudun ongelmiin, koska en ois saanut tehdä sitä.” Pirre tavallaan tajusi mitä Jussi tarkoitti, mutta hän oli yhden yön aikana nauttinut enemmän kuin koskaan kummisetänsä seurassa, ettei hän tahtonut tuon joutuvan vaikeuksiin. ”Mä en kerro kellekään. Mä haluun joskus uudestaan”, Pirre sanoi lopulta vakavalla äänellä. Pitkä suudelma vaihtui noiden kahden välillä, mutta ulko-oven pamahdus keskeytti sen. ”Kotona ollaan!” isä huusi ja meni ripustamaan takkia naulakkoon.

3 kommenttia viestissä: “Kummisedän oma kulta.”

  1. QLLI says:

    Tarina loistava ja toimii, mutta jatkossa parempaa kieltä. ‘Tuo’-sana eri muodoissaan tökkii.

  2. random says:

    Hyvä tarina. Kiihotuin 5/5

  3. Immodesty says:

    Lyhyt, aika nopeasti ja jotenkin karkeasti siirryttiin itse asiaan. Kirjoitusasu oli kuitenkin ihan luettavissa ja suhteellisen selkeää. Ei muuta kuin lisää harjoitusta! 2/5

Kommentoi

top